Ändra byrå IKEA

Barns byrå med skötbord - bekvämt för mamma och baby

En liten man, bara kom till, hjälplös och bräcklig, och det är bättre att dölja en speciell Lind brädor med brädor. Och bekväm och säker - bara inte kid falla oavsiktligt. Det är bara att hålla detta forum där det är nödvändigt, och det är liten. Därför är många mammor föredrar att köpa billiga barns förändrade byrå, den övre delen av som fungerar som en plats för att ändra barnet.

Dessa produkter kan ha en annan struktur från varandra, men totalt sett har de en - en plats för att ändra toppen. Som regel är den utrustad med stötfångare. Dessutom ingår ibland fäst madrass. Korrekt val och köpa en byrå, kan hållas på ett ställe allt du behöver för små blöjor, kläder, hygienprodukter. Tja, blöjor, förstås.

 • En föränderlig området är ganska rymlig, så det stilla och kosmetika för baby passform. Grädde, smör, pulver, kuddar och stavar bomull kommer att finnas på plats.
 • Ganska kompakt dimensioner och låg vikt gör det enkelt att bröstet flytta den på rätt plats. Dessutom finns det ofta hjul för att underlätta denna process.
 • Dessa produkter ser snygg och vacker, välsittande i utformningen av barn- och kombineras med andra möbler. Som regel är de gjorda av trä, ger rummet en speciell värme.
 • När favorit barnet växer upp, kan den övre styrelsen vikas eller ta bort (beroende på modell). En byrå kommer att fungera länge ett barn: för leksaker, böcker, anteckningsböcker och läroböcker. Förresten, är IKEA en modell där styrelsen inte ens behöver ta bort - det förvandlas till en bekväm tabell för förskolebarn.

Nästa video lär alla att tillverka barns byrå med skötbord med händerna:

Översikt över tillverkare och modeller

I denna korta översyn kommer att innebära populära inhemska företag, producera högkvalitativa barnmöbler. Observera att det inte alltid är nödvändigt att köpa ett skåp, ibland kan det göras oberoende av varandra.

Barnmöbler fabrik, klädd i en mild flicknamn "Sonia", som ligger i Nizhny Novgorod-regionen. Det fungerar sedan 2004 och lyckades vinna erkännande av konsumenterna. Huvudriktningarna - barnsängar och föränderliga köksskåp, vilka modeller kallas "Sonia" och "Sonia-Butterfly." Till skillnad från den senare endast i det faktum att deras fasad är dekorerad med en elegant siluett av en flygande fjäril.

Företaget producerar en byrå med fyra eller fem lådor, längd 60 och 80 cm, höjd - 93,5 cm. Tabell för att ändra veck som en bok. Om det är expanderat, är dess längd 75 cm. varor ram - gjord av laminerade träpaneler och fasaden - från MDF. På kanterna på ramen är gjord av PVC, hygienisk, estetiska och förlänger produktens livslängd.

Ändra byrå Sonia fjäril

En annan tillverkare av Nizhny Novgorod-regionen - företaget "Antel" från Tonshaevo by. Det är specialiserat på konvertibla cribs och byråar med skötbord. De fick ett varumärke "Juliana", bekant för många unga mammor.

1

Gjord av laminerat trä, med en fasad gjord av MDF, byråar finns i vitt, liksom i färgerna wenge, elfenben, en lönn, bu, en mutter Ecco. Höjd produkter - 92 cm, bredd - 60 cm, antalet lådor - fyra. Modellen "Ulyana-6" är fem av dem - i stället för en stor översta lådan finns två små. Övre panel - ledad (dess totala längd 75 cm).

Den nyaste modellen med en bredd av 80 centimeter kallas "Juliana-7." Det ser mycket elegant, framgångsrikt kombinerar två nyanser - mörker och ljus. Den har tre lådor med öppen hylla ovanför dem, fyra hjul botten och något ökat djup - 45 centimeter.

Foto Ändra barns bröst Antel Uliana

Detta välkänt företag, kan det tyckas det inte är nödvändigt - dess produkter har länge haft högt i kurs hos föräldrar och har blivit klassiker. Elegant byrå gjorda av bokträ och spånplattor, är resistenta mot starka ben och rygg är utrustade med två hjul. Det finns massor att välja på - modeller har en annan bredd och höjd (djup av 44 eller 45 centimeter). Tabell för swaddling gjort cabriolet, lådor - fyra.

Den smalaste dresser - "Aistenok mini". Dess bredd - 64 cm. Det kommer också i en smart version av "lyx". Lägsta Model - "Alexandra" (92 cm hög). Och ändå har fem lådor i stället för fyra (övre dividerat med två). Den största byrå - "Silvia Suite", med en höjd av 1,02 meter och en bredd av 98 centimeter. Ökad han och djup - upp till 48 centimeter. Bredd "Irishka" modeller "Aistenok" och "Alexander" - 84 centimeter.

Byrå med skötbord Gandylyan

Detta helt tillhör producenten av staden Volgodonsk. Denna IP Baryshnikov, erbjuda kunderna praktiska, vackra och bekväma köksskåp tillverkade av laminerad spånskiva. De kännetecknas av en intressant och en mängd olika färgnyanser. Förutom modeller under bok, lind, bok, al och andra trävaror producerade kul kombinerad produkt som kombinerar ljusa färger med blå, orange eller ljust grönt.

Köksskåp är ganska hög och djup - 103 av 48 centimeter. Deras genomsnittliga bredd - 78 centimeter. Tabell för swaddling veck. Nedan är polyuretanhjul, för att styra de teleskopiska typen lådor som används vid ändarna - PVC kant.

Ändra byrå Madagaskar

Ikea skandinaviskt företag erbjuder tre modeller för barn Lindköksskåp, där funktionalitet. De är gjorda av massiv furu, täckt med akrylfärg eller lack. Låt oss ge en kort beskrivning.

 • Modell "Leksvik" höjd av 94 centimeter och en bredd av 86 cm är utrustad med en löstagbar tabell för att ändra (dess djup - 78 centimeter). När barnet växer, får vi en vanlig byrå med två lådor.
 • Modellen "Sundvik" med en öppen hylla har en höjd 108, och bredden - 79 centimeter. Hennes bord för linda veck på gångjärn och lådor, som i den tidigare modellen, också två.
 • "Stuva" modellen har fyra små lådor och tre öppna hyllor (två - längst ner till höger, en - enligt Lind brädor, som inte bildas). Produkt höjd är 1,02 meter, bredd - 0,9 meter. När barnet växer upp, flytta nära byrå stol - det är du och ett skrivbord.

Modeller swaddle lådor från Ikea

Foton av lådor med skötbord

I detta avsnitt erbjuder vi ett fotogalleri där du kan se alla detaljer i olika swaddling kistor. Nå, då blir det lättare att välja en modell som de flesta kommer att gilla. Alla dessa barn linda kistor kan hittas i nätbutiker.

Exempel på lådor med skötbord

Veres-Bear De blå toner avlång Walter

Gillar du? Prenumerera på plats uppdateringar i VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus och Twitter.

Prenumerera på uppdateringar på e-post:

Berätta för dina vänner om den här artikeln till din favorit sociala nätverk med hjälp av knapparna nedan.

Bättre dresser från skötunderlägg. Hur många av mina vänner köpte en byrå, efter ett tag insåg att den typ av toppen av det på detta sätt visar sig vara onödiga. Inte alla modeller av komfort station kan tas bort. Även under de första månaderna i barnets liv är mycket bekvämt

Klicka här för att avbryta svar.

relaterad information

kök

plantskola

hall

arbetsplats

News och trender

vi Vkontakte

morfar Shura

Cool! Det är hyllan bredvid sängen för glasögon, smart telefon, bärbar musikspelare.

Och jag såg en annan sådan variant: en säng med ett podium, mycket.

Tack för den värdefulla och detaljerad information! Mycket användbart exempel.

0 resultaten för föränderlig byrå

Spara föränderlig byrå att få e-postmeddelanden och uppdateringar på eBay Feed.

Sluta följa föränderlig byrå att sluta få uppdateringar på eBay Feed.

Du får e-post och Feed varnar när nya objekt anländer.

 • Kontrollera ord är rättstavade
 • Försök att använda olika nyckelord
 • Ta bort filter att bredda din sökning
 • Säljare med högsta loading
 • Avkastning, pengarna tillbaka
 • Fartyg i en arbetsdag med spårning

Läs mer

 • Säljare med högsta loading
 • Avkastning, pengarna tillbaka
 • Fartyg i en arbetsdag med spårning

Läs mer

Inte hitta vad du letar efter?

Spara föränderlig byrå att få e-postmeddelanden och uppdateringar på eBay Feed.

Ändra köksskåp IKEA

Bord och stolar Ikea som har? Hjälp mig välja!

Flickor! Nu väljer jag ett bord och stolar barn i Ikeja på nätet, kom till butiken finns det inget sätt. Prompt som har här är ett bord Flisat serie det? Det är bekvämt att måla och skulptera? .

Några butik för baby

Flickor, God dag! Det finns flera frågor till moms 🙂 Se Olga Parshikova, berättar hon om att torka rynkor med olivolja eller vegetabilisk olja (kokt). Det finns också färdiga olja för detta, va? Weleda, kanske? Vänligen meddela.

✔️Kolyaska - en riktig coach för vår prins - Inglesina Classica till hennes väska.

För här kan du skriva om inköp - skrift. Jag vill köpa saker för barnen, men inte en byrå eller byrå med skötbord - inte som mekanismen för lådor. Vad kan? Jag vill ha samma höjd, men med dörrar och hyllor. Det är klassiska beige skåpet är vit IKEA skåp under TV. Foto kvar. Kan vara förändras, men de är alla från byrå (i skåpet samlingen har endast en byrå (Vad är att komma med?

Jag hatar kistor. Deras mekanism. Jag vill köpa för det.veschey något, men inte en byrå. Höjden bör vara densamma, men bara säga två dörrar med hyllor. Beige skåpet är en klassiker. Det finns ett skåp IKEA TV White. Vad kan? Om du kan skicka bilder. Jag kan inte hitta. Du kan med skötbord överst)

Som jag skrev skulle jag dresser Pali. Som mammor lyckas lindar det en gåta för mig. Smal, väggen förhindrar det är obekvämt ingen plats att ställa saker och ting. Som ett resultat, när DETO växer upp, byta blöjor på den överordnade sängen (Khan mammas rygg). Så jag bestämde mig för att köpa en annan skötbord från IKEA. Så här, men jag har en infällbar nedersta lådan. Jag har en liten tillväxt, så jag sänkte bordsskivan. Om du har en plats där detta mirakel squeeze - plats utan att tveka. Grunt för 11.

Ändra byrå: i badrummet eller i rummet?

Hej, jag köpte en föränderlig byrå Ikea planerar att lagra barnkläder och, naturligtvis, en slöja och gör massage. Undrar var att sätta det mer praktiskt? Nära krubba eller i badrummet?

Vi har Itaaak, 35 hela veckor, vad gör 🙂

35 veckor! Slutligen kom byta byrå.

God dag! 35 veckor! Hurra! I förra inlägget skrev jag om det faktum att min lilla aferyuga välte i går kväll. Jag anser att detta är mycket bra, sköt han utanför fötterna på livmoderväggen och kröp som en mask, en fet mask Efter dessa manipulationer sömn var nästan omöjligt. Eftersom vi gå till en sida, och benen drog han in till den andra sidan genom hela kroppen)))) Jag lär mig att sova sittande. men det är omöjligt. Idag inte får tillräckligt med sömn. På morgonen tog jag en skötbord.

Nyligen kom jag över nyheten att Ikea köksskåp avbryta efter döden av 3 barn. Här bestämde jag mig för att skriva här, eftersom hon hade ingen aning om att denna möbler är farligt, om någon planerar ett skötbord med kommoden köp. Vi har så, så bekväm, men när barnet öppnade översta lådan tog ut något där, en byrå föll rakt på barnbidrag pappa dotter lyckats dra sig ur händelsen. På en plattform med sin mamma talade, säger hon också, föll, men att stoppa lådan öppnades, och utlöste stopp.

Våra barn! detaljerad bild

Så slutade min man och vår strävan att reparera tidigare i mitt rum hela året runt! Vi började med idén att göra en studio här för min utbildning och repetitioner, men .. Vad hände lycka, och projektet hade gjort sina justeringar) Allt arbete sker och från min make (utom stretch tak) och jag beundrar honom oändligt) Tja, interiören de kom upp med den heta debatten och ändlösa skannar Google bilder) Vad vi har:

Flickor, så jag tänkte att det bästa skötbord - som IKEA - 4 fötter, två plan (som betyder enbart för att sätta barnet och den nedre nivån - blöjor) eller fortfarande kan förändras byrå? Här, du och lådor med allt - och kläder och kosmetika och tydy. Men byrå han är definitivt mer besvärligt och kostsamt. Å andra sidan kan man sedan sälja. Vår situation är sådan att vi har en separat för barn garderob för kläder. Det son.

Hej alla! Flickor sprider positioner som köpte, det är min erfarenhet. Andra graviditet, så finns det redan en känsla av vad som krävs och vad som inte (det är alla mycket individuellt). Jag kommer bara att skriva om shopping för barnet. 1. krubba. Pendlar inte gillar mig, så det var beslutat att köpa klassikerna. Ikea Gulliver madrass vi stannade på första barnet. Madrass med kokos pad, två hårdhetsgrader. Krubban köpt: 1,1 avvisande madrass IKEA Linne Filtar 1,2 Sharmtroll

Dekretet har varit två veckor, och som det visade sig att jag har nästan allt redo att lämna)) Lyckligtvis mycket kvar av sin son. Alltså: 1. Bröst, bestämde sig för att ta samma ändrar inte som vanligt, då det skulle passa in i kupén. Sådan: Ikea 6999 aktier 2. spjälsäng + madrass Ikea också det enklaste eftersom första barn hade inte sov i en säng)) är som följer: 2199 1599 säng- och madrass 3. Anpassat b / a med Avito. Sådan Denna Hauck Malibu XL (3 i 1) med sätet. I själva verket.

God dag) Idag ska jag visa dig här är en fortsättning av projektet i den här lägenheten

Hemgift för barnet. Del 2 - ROOM

Hej, dagbok! Idag har vi 24 veckor, mycket snart, och tre trimestern, eh, flugor tid ..)

Vit-vit byrå - hjälp med valet av

På jakt efter den förändrade byrå vita skonade inte en enda barns butik. För modeller billigare kvalitet vnutryanki mycket lama, är de som jag gillar i butikerna inte representerade - bara online shopping. Av urvalskriterierna -. Pris till 15 tusen rubel, en vit färg, inte spånskivor (även ram). Vem har erfarenhet swaddle köksskåp? Råd, pliz, vad bättre av mina alternativ. Eller kanske ditt erbjudande. Jag har ett bra liv, shopping inte särskilt likna. Därför är det väntar på ditt råd! I förväg.

Barn. Ekonomisk och ergonomisk.

När landets finanskris, jag vill lägga upp sina insatser för att skapa en lite dyrt, men mysig plantskola. Nu, efter tre månaders användning, förklarar jag med fullt ansvar - det har ett mycket bekvämt!

köpa ett skötbord eller byrå Ikea i Moskva fram till 15.12

Endast Ikea och endast i vit färg. Företrädesvis sådana eller sådana en verklig 2 dagar, medan hennes man var på affärsresa i Moskva.

Tja, barnet slutligen. Hall är inte Ikea och i sovrummet för att göra en permutation, eftersom Jag brukade sova där med den yngre, och har nyligen flyttat in i barnkammaren med honom till sin bror. och så

Närmare bestämt i hörnet av barnet i vårt sovrum

Så till slut hittade jag tid sfotat hela denna tid att förbereda sig för barnet. Som sammanställt en lista, men ändå säkert långt, så det är troligt att efter skryter än rekommendationer. Många bilder under snittet!

Lycklig mamma 2016

Tjejer, ni alla bra dag! Jag väljer en hemgift för vårt barn. Vår lägenhet är liten, men vi köper en byrå, som barnkläder butik i allmänhet ingenstans. Jag tenderar att välja bröstet Ikea små med 6 lådor. Dimensioner: Bredd: 80 cm Djup: 48 cm Höjd: 123 cm

Hvastulki hemgift för vår son. Del 1)

Flickor all hellou)) Jag bestämde mig till slut dela vår pokupochkami för son) köpte nästan allt, är nu tillbaka på jakt efter den krubba (men jag vet att jag vill lilla vita), re-buy alla möjliga saker från medicinskåpet, och jag kan inte avgöra med ljummet kombezikom och kuvert. Men det finns fortfarande tid, väljer vi)) Ändring byrå kommer inte att ta, för det har en stor skåp med lådor, kommer det att vara bekvämt! I allmänhet, barnkläder, är det en sådan glädje, jag vill köpa allt om och om igen)) Alla sådana mimishnoe)) Alla dessa kombeziki, bodykit, shtaniki.

Kanske jag fladdrande fortfarande för tidigt, men något jag hade brutit mitt huvud med dessa kistor. Jag vill välja och bosätta sig. Prata med mig, snälla, berätta om dina intryck kistor. Vad jag vill ha: söt vit förändrade byrå. Utan underordnade element, kanske, kommer att stå i det gemensamma rummet (inte vill att alla dessa rådjur, björnar på armarna och annat). Sälja i ett år eller två Jag tänkte inte. Förr eller senare, gå till den yngsta (mmm), och sedan stanna kvar i plantskolan. Det bör ta högst saker.

Det började 31 veckor och det är dags att göra en inköpslista. Vårt barn väntas i mitten av oktober, så vi räknar med varma kläder. Själv har jag identifierat flera kategorier, för att inte glömma något. Större inköp (textilier, möbler) 1. Cot 2. 3. madrass madrass - Ikea 4. 2 ark med ett gummiband, sängkläder, stötfångare, filt - sy själv 5. filtar och kuddar (till hands senare, men vi tror att ta på en gång) 6 . Skötbord -komod - butik 7. sovsäck - sy själv 8. barnvagn.

Här är jag .. mogen på listan vid 31 veckor)))) 1. Transport. 2. Cot-vaggan 3. Seat 4. Lounger liten kärlek. 5. 6. suspension matta utvecklings leksaker för bröstdynan 7. 8. kuvert Demiseason (ordnade) 9. vintern höljet 10. 11. ergo stol http://www.babyblog.ru/community/post/sale/4094947 12. ångaren och mixer 13. byrå pelenalnikom 14. 15. Lind brädor IKEA baby skala 16. skallra 17. IKEA kudde för matning (ordnade) i vaggan: (. arken 5 st) 1. sängkläder 2. vattentät blöja IKEA 3 . rutigt fleece IKEA.

du behöver erfarenhet mammor som inte har en kista till skötbordet (inte, kommer inte) med den första dotter var en klassisk byrå, alla förfaranden gjort där, klädd. hon växte vi sålde den, köpte trehyaschikovy Ikea. fråga-vad man ska ha för att utföra någon procedur med den andra? byrå med pelenalnikom kommer inte att köpa. där att lagra kläder-saker.

Här är jag .. mogen på listan vid 31 veckor)))) 1. Transport. 2. Cot-vaggan 3. Seat 4. Lounger liten kärlek. 5. 6. Upphängningsmatta utveckla leksaker för bröstdynan 7. 8. kuvert oavsett årstid. 9. kuvert vintern 10. 11. ergo stol 12. Steamer och Blender? 13. byrå pelenalnikom 14. 15. Lind brädor IKEA baby skala 16. skallra 17. IKEA kudde för matning (ordnade) i vaggan: (. Arken 5 st) 1. sängkläder 2. vattentät blöja IKEA 3. pläd fleece IKEA 4.

1. spjälsäng och alla i krubba - barnsäng Ikea

- Anpassat - Castle på barnvagn

flickor streckad av en lista, vill jag kommentera, råd och kritik) Vad + redan har köpt, och med? Hjälp att göra ett val!) Thanks !!

Sammanlagt 25 000r. pickup

Sälja alla på en gång för 25 000r från den underjordiska Southwest en 5-10 minuters promenad, alla de B / C i gott skick, beskrivs i detalj :. Två bäddar, byrå, två madrasser, två myggnät på sängar. (Perfekt för en dubbel vagn), Alex Scales (nytt tillstånd), sänglinne, barriär och två babysängar. IKEA (den nya, den andra var anpassad för staketet)

Hej, flickor! Snälla hjälp att hitta en krubba för barnet. Från början ville ta Sundvik från Ikea (det finns redan förändras byrå), men det är inte tillgängliga och det är oklart när det kommer att bli. Plus alla vänner jag har fött avskräcka. I en röst insisterar på att den nödvändiga pendeln. Således krav: 1) White 2) liknande utseende Sundvik Ikea (som tillsammans med en byrå), 3) pendel (Jag vill gunga från sida till sida snarare än uppåt och nedåt Detta en pendel) 4) Det är lämpligt att inte mycket gromozdskaya (.? 120x60) jag skulle vara oerhört.

Krupnogabarit säng vanligaste förblev från den första, och vi kommer att använda det bara sex månader senare, men nu kommer vi

HENSVIK köpa och lyssna på råd om denna serie

Kära vänner av Ikea))) Jag vet att du har kringspridda HENSVIK hylla? glad att köpa, helst med Lind brädor. Jag tänker på hyllorna och skåp från samma serie, men inte säker ännu. gör du själva serien, en som mozheet råd foto verkliga interiör lägga ut? vår struktur är som följer: 2 8 månader tvillingar kommer att sova och spela i rummet och en treårig senior malchiks oss umgås (sova i ett annat rum). vad kan ge råd för att dekorera och lagring av leksaker för de äldre.

Hörnet för vår lilla pojke, eller som vi gillar IKEA. Härlig skönhet, här samlas ett hörn för vår lilla pojke, följt principen om "enkel och smakfulla." Vem bryr sig tackla fråga =)

Hemgift för baby 1: krupnogabarit och tillbehör.

Var på våren pelenalnik till äldre kan stirra på barnet?

Jag har redan bröt mitt huvud, som skulle hänga upphängd pelenalnik Ikeja. när en son föddes (skillnaden 2g 2mes) pelenalnik hängde i ett rum ovanför en byrå med små saker, allt är bra, men min dotter var mycket intresserad av vad jag är där dlayu hon hängde på honom, gråt, och bad att få se maximal bror i slutet lindar oss 10 dagar och flyttas på den förändrade ombord på divan.Pereodevala jag gjorde det till ett år nästan tillbaka värkte, halsbränna från backarna, jag vill inte här längre. Nu väntar mer i juni bror (skillnaden kommer att vara 4 år och 1 år 10 månader), tror jag att både äldre kommer att bli en mega spännande.

Slutligen bilden nästan ihop, och en plats för min pojke är klar! Jag ber en katt! Akta dig, en massa bilder.

Jag mognade jag har ett problem var man lindar barnet. Jag måste säga sin åsikt att ytan för förändrade behov, eftersom jag anser att på sängen att lindar barnet inte är bekvämt och tillbaka tror jag att jag inte skulle stå. Jag tycker att det är mycket bekvämt att ha ett separat rum för alla hygienrutiner, där allt är till hands. Så det är där skon klämmer. Vi lever nu med min man i en studio lägenhet och platsen är inte så mycket, men eftersom jag älskar det öppna, då verkligen inte vill.

Flickor, råd, snälla, skötbord, en tillräckligt bred och stabil. Inte byrå. Det kan vika. Tusentals 3 rubel. Ikea sett - verkade alltför smal, som ni?

Flickor, råd, snälla, skötbord, en tillräckligt bred och stabil. Inte byrå. Det kan vika. Tusentals 3 rubel. Ikea sett - verkade alltför smal, som ni?

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

98 − 94 =