Ånggenerator med panna

Funktioner av ett val av en ånggenerator för huset

Alla som redan har köpt en ånggenerator för huset kan inte föreställa sig hur han brukade leva utan den här enheten. Denna enhet är inte bara för strykning - faktum är att enheten har många andra talanger.

Vad kan jag göra med enheten

Ånggeneratorn för huset kan utföra sådant arbete:

 • stjäla kläder vertikalt
 • rengöra olika typer av material;
 • eliminera fläckar från olika ytor;
 • för att rädda VVS och kakel från smuts och mikrober.

Sådana möjligheter beror på enhetens princip: torr ånga genereras, vilken kan värmas till en temperatur av 140-160 ° C. Med hjälp av ett kraftfullt ångflöde sker "magisk" rengöring av de deklarerade ytorna och materialen.

Varför behöver jag ångbehandling?

Ovanstående med enhetens möjligheter är människor förbryllade: "Varför tömma kläder? Är det inte tillräckligt att stryka det? "Med hjälp av ångning är det verkligen möjligt att släpa ut även de starkaste oegentligheterna och veckningarna på materialet. Tyget kommer inte att försämras under påverkan av temperaturen - kommer combi-ångaren att ge sitt värde endast 98-99 ° C, vilket inte sträcker fibrerna i tyget (tvärtom kommer de även att få volym och elasticitet). Samtidigt är det möjligt att arbeta perfekt även med de mest känsliga materialen.

Det finns andra fördelar:

 • saker har en underlig lukt;
 • I processen finns desinfektion och bortskaffande av saprofyter (dammmiddor), vilket är särskilt viktigt för sängkläder.
 • Du kan arbeta med möbelklädsel;
 • tar bort husdjurens klibbiga hög och hår.

En viktig funktion: Strykning sker utan användning av strykbräda - själva kläderna står upprätt.

För att arbeta med mjuka möbler måste du välja vilken pensel du använder. För känsliga tyger är mjuka borstar lämpliga, och för grova sådana - mer styva.

Att välja enheten är inte överflödig att bekanta sig med befintliga typer av apparater för ångning.

1
 1. Ånggenerator för kläder Relevant för fullständig ersättning av järn. Med rätt val, strykningssystem hanterar arbetet bättre än det vanliga järnet. Förutom att glida ut gardinerna kan den också tvätta fönstren utan att använda några kemikalier.
 2. Om det finns en önskan att köpa modell för rengöring, Denna apparat kommer att likna en dammsugare med den enda skillnaden att istället för en dammsamlare finns en integrerad ånggenerator. Denna enhet används vanligtvis i rengöringsorganisationer, eftersom den har en mycket hög kostnad.
 3. Om budgeten tillåter kan du köpa professionell modell. Det här är redan en multifunktionsenhet som kombinerar både strykningssystemet och rengöringsenheten.

Vilka egenskaper ska uppmärksamma när man köper

Hur man väljer en ånggenerator? Det finns flera kriterier som hjälper dig att välja en riktigt bra enhet:

 • möjligheten till förångning
 • ångmatningstryck;
 • effekt;
 • reservoarvolymen;
 • upphettningstid;
 • extra tillbehör
 • materialet i järnets sula.

En hushållsånggenerator kan se ut så här:

 • ha en separat panna som genererar ånga
 • producera direkt ånga;
 • har möjlighet att pumpa vatten - det här använder en samlare (eller ett par tankar) som upptas av denna uppgift.

För hemanvändning väljer du oftast det andra alternativet - Omedelbar körning av uppgiften hjälper till att börja arbeta redan om några minuter efter att du startat och slår på.

Enligt experter tillhandahålls de bästa resultaten av en elektrisk ånggenerator med en separat panna. Förväntningarna kommer att löna sig med stora möjligheter i arbetet - temperaturen når det uppsatta maximala värdet. Under alla omständigheter är det nödvändigt att förstå, för vilka ändamål köp görs. Om det antas att ett stort antal saker måste strykas, måste ångackumulatorn i enheten vara stor.

Denna procedur beror på ett visst tryck - ju högre dess värde desto effektivare fungerar tekniken. Denna indikator ligger vanligen inom 2-6 bar, men det är bättre att föredra maxgränsen. Det hjälper lätt att arbeta även med tunga material (från kostym till gardiner).

Valet av en ånggenerator påverkas av sådana stunder:

 • produktivitet hos en ångstråle - från 90 till 140 g / min (för bästa resultat sätter kombimunstagarens maximala värde);
 • Närvaron av ångstrejkalternativet (maximal ångtillförsel är 95-260 g / min);
 • möjligheten att driva enheten i upprätt läge;
 • möjligheten till kontinuerlig tillförsel av ånga (från 80 till 140 g / min).

Ånga ökning Det är vanligt att arbeta med torkade saker, veck som inte slätas ut under normal strykning. Och med hjälp vertikal ångning du kan stryka gardinerna och sakerna på hängare.

För att välja rätt modell, får vi inte tappa bort strömindikatorn. Vid en indikator på mer än 1800 W är anordningen med en ånggenerator lämplig för att arbeta med olika vävnadsarter. Att använda varje dag kan du köpa en enhet med liten kapacitet. Kvaliteten på arbetet kommer att förbli på nivån, och pengarna sparas i väskan.

Tillverkare producerar en teknik med en ånggenerator som har en lagringskapacitet från 500 ml till 2 liter. När det är tänkt att stryka ett stort antal kläder, är det bättre att välja den maximala kapaciteten. Men denna fördel kommer att skapa några nackdelar - enheten kommer att bli mer i storlek, mer massiv och tyngre. Det är osannolikt att den här modellen är lämplig att använda, till exempel en äldre person.

Ett annat viktigt kriterium i fråga om hur man väljer en ånggenerator är uppvärmningstiden. En sådan indikator påverkar bekvämligheten och driftshastigheten. I genomsnitt är denna process från 2 till 10 minuter. För huset är det nödvändigt att välja modell, combi steamer som kommer i beredskap inom 3 minuter.

Det är vettigt att prata om dem om du köper multifunktionellt instrument. Det är värt att tänka på förhand att denna lista med beten kommer att visa sig vara verkligen nödvändig:

 • Strykjärn för strykning (vanligtvis kommer den färdig);
 • penselborste för rengöring av mattor;
 • munstycke med långsträckt ände för arbete på svåråtkomliga platser;
 • hård plats för borttagning av fläckar.

Hur många bilagor i varje sådan apparat - tillverkaren bestämmer sig själv. Vissa krav ställs vidare till slangen - det måste vara lång och hållbart, så att rengöringen sker så bekvämt som möjligt.

Denna faktor strykningssystem påverkar enhetens prestanda direkt. Ytan från järnet från ånggeneratorn är gjord av olika material.

 1. Rostfritt stål Det ger styrka och hållbarhet mot beläggningen. Tekniken kommer snabbt att värma upp och stänga av.
 2. aluminium minskar den totala kostnaden för enheten och skadas lätt genom kontakt med knappen. En annan nackdel - på kläder kan förbli glans.
 3. Keramisk beläggning lätt att rengöra med en vanlig trasa, kyler apparaten snabbt och värms upp. Den stora nackdelen är bräcklighet, så akta dig för fall från en stor höjd.
 4. Perfekt för strykning av kläder titansulor. De värmer snabbt upp, tjänar länge och förstör inte kläderna. Det finns också en minus - vid sådan anordning mycket vikt.
 5. Teflon eller glaskeramik är hållbara, praktiska och effektiva i bruk. Modeller från sådant skydd är också de dyraste.
 6. Mycket bekvämt när tekniken komposityttersula (en aluminiumbas med teflon eller keramisk beläggning), som samtidigt skyddar kläderna från glans och väger inte själva apparaten.

Översikt över de mest populära modellerna

Ledaren på marknaden för försäljning av sådan utrustning är Philips varumärke - alla erbjudanden skiljer sig från kraft och ångtillförsel. En av de erkända modellerna i Philips heter GC6602 - du väljer det, du kan vara säker på ett bekvämt arbete: med en lätt vikt på 1,2 kg har den en kapacitet på 2400 watt. Låt oss vara uppmärksam på combi-ångbåten: tankens volym är 1500 ml och värmekraften - 360 g / min.

Enheten använder Philips Easy De-Calc-systemet, vilket avkalkning, vilket förlänger generatorens livslängd.

Speciellt användare som så kan du snabbt stjäla tyg - som jeans och sängkläder. Det är inte svårt att arbeta med gardiner. Mutor och det faktum att ensam lämnar inga spår.

MIE teknik (Modern Ironing Equipment) är också populär bland fans av högkvalitativa ånggeneratorer. Budgetmodellen för ånggeneratorn för MIE Bravissimo-hemmet körs på ett pannsystem för ångproduktion. Kombidammarens egenhet är att ångtillförseln når 150 g / min med en ångsteg på upp till 5,5 bar. Det finns alternativ för vertikal ångning och torr strykning.

MIE Bravissimo ånggenerator

Kraftigt stryksystem Tefal lätt tryckning GV5246 är 2400 watt och 1 liter vatten placeras i behållaren. Vikt känns naturligtvis vid 4,5 kg. Trycket i ånggeneratorn är 4,5 bar och för ångtillförsel upp till 90 g / min finns manuell justering. Det finns också en funktion av ångpåverkan - 100 g / min. Hanterar kläderna vertikalt.

Stryksystem Tefal Easy Pressing GV5246

Så, hur man väljer en anständig ånggenerator för huset? Det är nödvändigt att starta från de behov som flyttar användaren för att göra ett sådant köp. I det här fallet är det verkligen nödvändigt, och förvärvet är motiverat.

Vilken typ av järn med ånggenerator är bättre att köpa: hushåll eller professionell?

Så bestämde du dig för att byta ut det gamla smarta järnet till en sådan avancerad hushållsapparat som ånggenerator. Och förbryllad av frågan: "Vilken typ av järn med ånggenerator är bättre att köpa?". Eretiden med fria marknadsförhållanden gör det väldigt svårt: valet är enormt, varumärkena blinkar i ögonen och prisgafflarna leder till förtvivlan.

I den här artikeln kommer vi att berätta vad du ska göra för att välja det bästa järnet med en ånggenerator som optimalt kombinerar kostnad, kvalitet och funktionalitet. Bestäm fördelarna med en ånggenerator framför vanliga strykjärn. Och vi kommer också att förstå i detalj, än hushållsmodeller från professionella för huset skiljer sig åt.

Motiv för att byta från bara järn till en ånggenerator med järn

 • De hanterar svårt, dåligt mottagligt att stryka saker. Till exempel kläder av tunna naturliga eller acetatväv, med stärkta saker, produkter gjorda av naturlig lin och bomull.
 • De är en storleksordning mer produktiva och kunna spara upp till 200% av din tid strykning.
 • De är oumbärliga om du har en stor familj som kräver regelbunden tvätt och strykning. Och alla "prelestyah9raquo; denna spännande aktivitet du berätta målar någon värdinna, höja strykjärnet över ett berg av sängkläder och handdukar

 • Effekten av ånggeneratorn kommer att avundas även den dyraste järn. Den höga penetrationen av ånga - detta är ett bra komplement till de mekaniska och termiska effekterna som utövas av strykjärnet. Ångan tränger djupt genom fibrerna i tyget, proparivaya och mjukgörande dem. Som en följd av saken grundligt och snabbt otglazhivaetsya.
 • Ånggeneratorer kan användas för ånga i vertikalt läge - från klänningar och kostymer på hyllan till gardiner, gardiner och draperier.
 • Iron ånggeneratorn är inte nödvändigt att gnugga raseri svår veck på svåråtkomliga ställen. På så sätt hjälper det par. Således behöver kläderna inte visas blanka fläckar sula och inte lider av beslag.

Med fördelarna klart. Låt oss nu titta närmare ånggeneratorer

De är uppdelade i två grupper: hushåll och yrkesmässigt bruk (professionella ånggeneratorer för hemmet är ofta fortfarande kallas halvprofessionella).

Oavsett vilken typ består av tre delar:

Den största skillnaden mellan professionell ånggenerator för huset (och en distinkt fördel) av hushållet är att ha rymlig metallpanna (ångpanna). Den är det omedelbart fylld med vatten och upphettades till en ångtillstånd, matas sedan genom slangen till järn. I en hushålls ånga hälls i en plasttank, från vilken levereras som avdunstningen i panngeneratorn vatten. Följaktligen pannor av ånggeneratorer för inhemsk volym betydligt sämre professionell.

Den mindre panna, desto lägre är ångan som bildas i det. Hushållens ånggeneratorer ger en kraftfull ångstråle - den så kallade funktionen "ånga". Men det är kort, och det finns en paus tills nästa är klar "portsiya9raquo;. Professionella ånggeneratorer beror på en rymlig panna, kunna flyta utan avbrott under en lång tid.

Fördelarna med de inhemska ånggeneratorer inkluderar liten storlek, vikt, snabb beredskap för användning (värme under en minut eller två, till sju till tio på professionella).

Denna typ av ånggenerator är perfekt för de användare som sällan Pat och inte för länge.

Professionella ånggeneratorer

Först kan vi konstatera att under "professionalnym9raquo; Vi menar inte en kraftfull industriell ånggenerator som används på platser med en riktigt intensiv belastning (strykning butik, sömnad verkstad, hotell, tvätt, kemtvätt, etc.)

Vi talar om professionella ånggeneratorer, så att säga, hem destination. Med andra ord, en kompakt och användarvänliga versioner av industriella ånggeneratorer.

Vad du ska titta efter när du väljer en professionell järn med ånggenerator:

Vad han rymlighet, desto längre tid kommer att fungera utan att tanka. Men denna egenskap har en annan sida - i en stor panna vatten kommer att värmas längre. Därför är det bäst för hemmabruk en panna och en halv liter. Det räcker för oavbruten (som inte kräver vatten toppade) arbetar för ungefär en timme. Under denna tid kommer du att ha tid att ånga ett mycket stort antal saker.

I dess mass professionella ånggeneratorer de är gjorda av stål, och sulorna av järnklubbor - aluminiumlegering. Med en gynnsam effekt på styrkan och beredskap på grund av växlingar i det dagliga livet.

Ångan är inte bara kan utjämna saker. Mer rengöra och desinficera. Därför bland de professionella ånggeneratorer möter många modeller, som via en universalkontakt kan anslutas seriellt och järn och andra användbar enhet - mobil ångbåt.

Förutom den professionella ånggeneratorn också uppmuntra dig att köpa en speciell strykbräda monter. Ånggeneratorer som apparaten är något besvärligt, kräver en mer robust och anpassad till egenheterna i dess arbetsyta. Men tillverkare erbjuder ofta ytterligare rabatter vid köp dessa kit i taget.

Visuell skillnad mellan inhemska och professionella ånggeneratorer i aktion visade i den här videon på exemplet med ånggeneratorerna MIE Stiro PRO 100 och BoschSensixxTDS4581:

Direkt tillverkare

Hushållens ånggeneratorer producerar nästan alla välkända varumärken "domashney9raquo; Teknik: Philips, Tefal, Bosch. Du kan välja från en omfattande och i fråga om funktioner och design och pris.

Professionella ånggeneratorer är ett mycket specialiserat område, med företag, kanske inte så välkänd för mass köpare, men högt respekterade bland experter. Till exempel, italienska och Lelit MIE, var och en har en tillräckligt mångsidig modellprogram.

I tabellen nedan har vi sammanställt en ranking av ånggeneratorer med järn representerade i den inhemska marknaden.

Hushåll (utan panna)

vatten sprayfunktionen.

Förvaringsfack för slang och sladd.

antiscale.

Automatisk sladdvinda.

Philips GC 9650

Philips GC 9620/20

Non-Stop-läge (möjlighet påfyllning under strykning).

Konstant ångtryck.

MIE Stiro PRO 100

Konstant ångtryck. Snabbanslutning system *

* Möjlighet att ansluta ångaren. Detaljer om denna funktion finns på objektet kortet.

För att sammanfatta resultatet av vår lilla studie

Som ni kan se, är kostnaden för vissa modeller av inhemska ånggeneratorer helt jämförbara med kostnaden för handeln. Det är valet av "kostnader" är inte det viktigaste kriteriet. Föreställ skalan.

På ena sidan - argumenten:

- futuristisk design, hi-tech, spjutspetsteknik.

-maximal hastighet otglazhivaniya;

- vintagestil, gammal stil och primitiva, naturmaterial.

Och det viktigaste och värdefulla - din egen tid på hushållsarbete

För att citera en klassisk "personligen allt ska vara bra." Och om tekniken bidrar till att se elegant, helt nya och enkel - det är inte värt det?

Järn med ånggenerator - hur man väljer ett hem på egenskaper, beskrivning, varumärke och kostnader

Från ett år till livet av moderna människan blir det lättare, särskilt när det gäller det dagliga livet. Tillverkare av utrustning för hemmet ständigt producera innovativa produkter som blir ett verkligt genombrott på marknaden. En av dem är järn med en ånggenerator, med vilken strykning av kläder, vare nedre eller övre plagg, är kraftigt förenklat - dina underkläder med honom kommer alltid att se snyggt. På hyllorna i butiker av hushållsapparater såsom järn är relativt ny, men det har redan blivit populära och efterfrågade.

Vad är järn med en ånggenerator

Järn-ånggenerator för huset jämfört med en konventionell anordning är en produktiv och funktionell hushålls strykjärn lämplig för vertikal strykning. Utformningen av en sådan apparat åstad vattentanken med en eldfast stativ. Med detta järn kan strykas utan avbrott för tyg enligt något komposition uppvärmning. Ånggeneratorn är inte en helt integrerad, som den är ansluten med anordningen med hjälp av elektriska ledningar och paroprovodyaschih.

Ånggenerator med järn för huset kan förenkla strykning, vilket sparar tid och avancerad användare. Tanken rymmer mer vatten än kapaciteten inbyggd i normal järn, så att när ett stort antal av kläder inte behöver ständigt tillsätt vatten. En sådan anordning utrustad med möjlighet till vertikal stripp vävnad. Den relativt låga temperaturen hos stryksulan minskar risken för brand om anordningen glömmer att stänga av. kan stängas Vissa modeller oberoende om det finns en viss tid utan att flytta.

När det gäller funktionsprincipen, vattnet värms i kokarenheten, omvandlar den till ånga, som matas av en speciell slang till sulan. Som ett resultat, verkar strykjärnet på tyget genom stiftet kraftfull ånga. I allmänhet är det väl strykjärn linne från lin eller bomull, mörkläggningsgardiner, skjortor och overaller från grova tyger, och mer i stora mängder.

Innan du köper, observera att strykjärn med inbyggd ånggenerator skulle kosta mer än konventionella motsvarighet och därmed många modeller är inte särskilt bekvämt att vind och lagra elektriskt. Dessutom ånggeneratorns enheten måste ofta rengöras från skala, och anordningen är inte lämplig för att torka en våt sak. Om du inte är förvirrad, sedan läsa villkoren för att använda apparaten med en ånggenerator:

 • Använd järnet försiktigt, vilket förhindrar dess fall.
 • Efter jobbet kommer till ett slut, inte har bråttom att linda instrumentkabel och dölja - vänta tills den svalnat helt.
 • För att spara energi, järn de första saker som kräver låga temperaturer.
 • Glidanordning för tyg, försök att röra sig i samma riktning.
 • Stroke saker med syntetmaterial, vilket inte är i stånd att motstå höga temperaturer, använder termostaten och stryka dem bättre i den våta formen.
 • Häll i en behållare med överflödigt vatten är inte nödvändigt, eftersom det bör finnas utrymme för bildande av ånga.
 • Fylla på vatten i pannan av järnet när ljuset slocknar "Steam".

Tillverkarna erbjuder ett urval av högkvalitativa och pålitlig utrustning. Bland dem finns både inhemska och professionella enheter med en kraftfull ånggenerator. Täcker stryksulan är av typen metall keramik eller rostfritt stål, som är annorlunda reptålighet och god hållbarhet. Beställ stryk teknik för alla tyger med vertikal ånga funktionen kan du i någon stad i landet, vare sig det Moskva, St Petersburg, etc. Välkända tillverkare såsom järn är Philips, Tefal, Bosch och andra.

Om du vill köpa ett ångstrykjärn i nätbutiken med leverans via post, sedan börja sökandet efter en produkt känd holländska Philips. I det här fallet, observera att bilden på webbplatsen inte alltid överensstämmer med verkligheten. Anordning med en kraftfull ånggenerator med en vertikal slaglängd genom avdrivning med ånga vid 500 g / min, är:

 • Modellnamn: Philips GC &650;
 • Pris: 24400 p;.
 • egenskaper: effekt - 2400 W, ångtrycket till 7,5 bar, slanglängd - 2 meter, sladden - 1,8 m, reservoaren - 1800 ml, mått - 23,3h28,5h45,3 cm; vikt - 5,1 kg ;
 • fördelar: automatisk justering av ångtillförseln, tillgängligheten av skydd från skala;
 • Nackdelar: kostnad, brist på sprayfunktionen.

Iron med integrerad ånggenerator Philips GC 7703/20 - mer demokratiskt värde motsvarande, med inte mindre ström. Sulan Steamglide gjord av keramik. Vertikal ångstrippning i denna anordning är 200 g / min:

 • Modellnamn: Philips GC 7703/20;
 • Pris: 9740 p;.
 • egenskaper: effekt - 2400 W, den möjliga ångtryck till 5 bar, den sladdlängd - 1,6 m, tankens kapacitet är 2200 ml;
 • fördelar: antiscale, är relativt billig;
 • Nackdelar: Ingen automatisk avstängning, det finns ingen sprayfunktionen.

Järnklubbor som är utrustade med en ånggenerator, olika strömförsörjningskapacitet av tanken, ångslangen längd och andra lika viktiga egenskaper som påverkar den slutliga kostnaden. Om du är intresserad av att köpa enheten med hushålls ånggenerator ha en bra strömförsörjning par, sedan uppmärksamma enheten från Tefal:

 • modellnamn: Tefal GV&071;
 • Pris: 23999 p;.
 • egenskaper: effekt - 2400 W, leverans av upp till 120 g / min, kolonnlängd - 1,8 m, vattentanken vmeschaet1600 ml, ångtryck som inte är större än 7,5 bar;
 • pros: antiscale, självrengörande, automatisk reglering av ånga, sladdvinda;
 • Nackdelar: liten tank, det finns ingen sprayfunktionen, kostnad.

Annan utföringsform av Tefal vertikal strippning. Sulan är gjord av en enhet Durillium, mer:

 • modellnamn: Tefal GV7761;
 • Pris: 12999 p;.
 • egenskaper: effekt - 2400 W, ångtryck högst 6,2 bar, mata upp till 120 g / min, längden av slangen och kabeln - 1,7 m, volymen av behållaren - 1700 ml, vikt - 5,4 kg;
 • fördelar: skydd mot skalan, självrengörande, automatisk avstängning;
 • Nackdelar: Inga splash funktion.

Finns på marknaden en mängd olika strykjärn, utrustad med en ånggenerator, det finns många professionella stryk enheter med kraftfull ånga. Sådana anordningar är i stånd att hantera den tunga arbetsbördan, de är utrustade med en rad ytterligare funktioner. Men kostar järn för professionell strykning mycket dyrare än en konventionell modell. Om du väljer att prova den första hem version, sedan titta på Bosch enhet med yttersulor av CeraniumGlisséePro:

 • modellnamn: Bosch TDS 6010;
 • Pris: 12480 p;.
 • egenskaper: effekt - 2400 W, betyder ångtrycket inte överstiga 5,5 bar, leverans av upp till 120 g / min, beräknat na1500 ml kapacitet, är en funktion av i-Temp, klar för användning efter 2 min;
 • plussidan: Skydd mot skalning, självrengörande, automatisk avstängning efter 30 sekunder i ett horisontellt läge;
 • Nackdelar: Inga sprayfunktionen, liten volym.

Järn med ånggenerator från Silter är utrustad med en inbyggd tryckmätare och ånga regulator. Vattnet i enheten värms upp på bara 8 minuter. Dess torra ånggenerator med förmåga att producera kontinuerlig ånga under 90 minuter, då är det nödvändigt att producera dozalivku vatten. Stå för en järn är tillverkad av värmeresistent material:

 • modellnamn: Silter Super mini Gazzella 2020 / PD;
 • Pris: 15490 p;.
 • Specifikationer: Effekt - 800 W, pannan - 1000 W, ångtrycket - 2,5 bar, kapaciteten hos pannan - 1 L, vikt - 6 kg;
 • plussidan: 4, grad av skydd mot överhettning av ånggeneratorn automatiskt stängs av på grund av låg vatten;
 • Nackdelar: är dyrare motsvarigheter, liten volym.

Köp järn och andra apparater försöker i stora butiker, eftersom Detta kommer att avsevärt öka dina chanser att få en andel eller sälja. Detta kommer att ge dig möjlighet att köpa rätt produkt med en bra rabatt. Intressant förvärv teknik kan bli en italiensk montering Lelit PS 25. Den är utrustad med en ånggenerator och alla grundläggande funktioner som förenklar och påskynda processen med att stryka kläder och sängkläder. Moderna och kompakt enhet har en inre ventil och tillförlitliga elektriska värmeelement:

 • modellnamn: Lelit PS 25;
 • Pris: 32275 p;.
 • egenskaper: effekt - 1800 W, vikt - 7,4 kg, den kontinuerliga driftstiden - 65 minuter, tank volym - 2500 ml, ångtryck till 5 bar, den sladdlängd - 1 m, slang - 1,8 m, vikt - 7, 4 kg;
 • fördelar: bra volym, en panna med en speciell skyddande beläggning som inte bildar kalkavlagringar;
 • Nackdelar: höga kostnader, brist på auto-off system.

Vid försäljning kan du hitta massor av olika modeller av stryk apparater med ånggenerator, varav en är en modell av märket Braun. Anordningen har en utmärkt effekt med konstant ånginsprutning till 120 g / min. och en sula tillverkad av 3D Exolar. För mer information om egenskaperna hos enheten:

 • Modellnamn: Braun IS 3042 WH;
 • Pris: 15011 p;.
 • egenskaper: effekt - 2400 W, trycket till 5,5 bar ångpanna är utformad för att 2000 ml, ånga - 330 g / min, är ECO-läge ;.
 • fördelar: volymen av pannan, automatisk justering av ånga, antiscale, automatisk avstängning;
 • Nackdelar: Inga sprayfunktionen.

Inrikes strykning enhet med en sula tillverkad av rostfritt stål och en god förmåga till ånggeneratorn MIE Bravissimo - det är tillförlitlig teknik till en rimlig kostnad. Orange och svart design är vad som skiljer utformningen av anordningen, vilket gör det mer originellt. Visserligen inte enheten har flera viktiga funktioner:

 • modellnamn: MIE Bravissimo;
 • Pris: 12500 p;.
 • egenskaper: effekt - 2200 W, det maximala ångtrycket av 5,5 bar, en konstant tillförsel av upp till 150 g / min, pannvatten - 1100 ml.
 • Pros: priset, det finns ett par av anpassning i automatläge, skydd mot skala,
 • Nackdelar: Inga sprayfunktionen, ånga slag, automatisk avstängning.

Modell Metalnova Vapor 2600 från det italienska företaget har utmärkta funktioner som gör utmärkta resultat strykning. Med ånggeneratorn att hantera även nybörjare, som anordningen är utrustad med de nödvändiga styrparametrarna. Det otglazhivaet även komplexa material som sammet och ull:

 • modellnamn: Metalnova Vapor 2600;
 • Pris: 18690 p;.
 • egenskaper: effekt - 1950 W, ångtrycket upp till 3 bar, pannans kapacitet - 1,5 l;
 • fördelar: är en funktion av den vertikala strykning;
 • Nackdelar: dyr kostnad.

Korrekt och väl valda enheten kommer att vara oumbärlig i varje hem. En sådan anordning måste ha en hög säkerhetsnivå, och detta gäller inte bara känslig strykning, men också automatiskt stänga av enheten, om du glömmer att stänga av. Valet av järn med en ånggenerator rekommenderas att utföra enligt kriterierna nedan:

 • Volymen av pannan bör inte vara mindre än 900 ml.
 • Trycket hos den ångstråle måste överstiga värdet av 3 bar.
 • Se till att utrustningen kan lätt rengöras på skalan.
 • Det kommer att vara bra om den valda enheten är en funktion av styr ångtemperaturen och automatisk avstängningsanordning.
 • Också ta hänsyn till att den tunnare enda teknik, desto lättare kommer du att kunna klara av det.

recensioner

Jag köpte Tefal GV6732 Strykjärn med ånggenerator och automatisk avstängningsfunktion för 13 tusen rubel. Bra kraft av 2200 W, sulan på kermeten, är en relativt liten vikt 4,25 kg, möjligheten till vertikal strippning. Design i allmänhet, bra. Det finns en plats för att linda kablar och slangar. Emellertid är ånga som alstras för långsamt.

Av alla strykjärn mest intresserade Philips GC 9650 med ett anslag av ånga till 500 g / min. och en panna för 1800 ml. Jag noterar automatisk avstängning och rengöring av avskum. Strokes perfekt och utan ansträngning, är temperaturkontroll utförs automatiskt. Huset är inte lika tillförlitliga som vi skulle vilja, och är värt lite dyrt.

Alexander, 35 år gammal

Välja en strykanordning med en ånggenerator, har valts för att Bosch TDS 373 118 P. Av de fördelar belysa hög effekt, ånga och som har munstycken för ömtåliga vävnader hos sulans CeraniumGlissée, acceptabel kostnad. pannkapaciteten är relativt liten - 1400 ml. Dessutom finns det ingen automatisk justering av ånga.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 1 =