Ånggeneratorer för huset Hur man väljer ett pris

Ånggenerator för hemmet

Iron - en välkänd hushållsapparater. Men i vår tid blir allt populärare ånggeneratorer, som har uppenbara fördelar. Ånggenerator för hemmet kan avsevärt underlätta strykning av kläder och spara tid, och närvaron av vertikala ångfunktionen gör enheten oumbärlig i många fall. Utbudet av ånggeneratorn modell är stor, men valet av enheten för huset bör behandlas med största allvar.

Ånggenerator - aggregat med likhet med järn, men vari konstruktionen och de funktioner som utförs. Med hjälp av ånga, även hemma kan spendera samma effektiv rengöring, kemiska, men utan användning av skadliga ämnen. Tvivel om behovet av att köpa en ånggenerator? Observera att det är mycket mer kraftfull än en konventionell järn. Det betyder att du är mycket snabbare, utföra uppgifter som vanligtvis görs i timmar.

Att ta sig till valet av ånggeneratorn för huset med ett strykjärn, uppmärksamma de funktioner i enheten, som påverkar funktionalitet och kapacitet i enheten. Det är inte viktigt om du köper Kärcher ånga eller välj en modell från en annan tillverkare.

Video kommer att hjälpa dig att lära mer om ånggeneratorer och reda ut deras funktioner:

Utöver de funktioner ånggenerering enheten är i stånd att utföra andra uppgifter:

 • Att ånga saker i upprätt läge.
 • Ta bort fläckar från tyget och rengör den.
 • Avlägsna fläckar av något slag från olika ytor.
 • Rengör kakel och sanitetsporslin från smuts och bakterier.

Typiskt kan ånggeneratorns effekten vara mellan 800 - 3100 watt. För värmeapparaten behövs från 2 till 10 minuter, beroende på kapaciteten. Att köpa en generator är inte värt att spara, genom att välja en låg kraftenhet. För hem är bäst att köpa en enhet med en kapacitet på minst 2600 watt.

Ånga i ånggeneratorn kommer att vara tillgängliga med ett annat tryck, och ju högre den är, arbetar anordningen effektivt. Ångtrycket kan vara i storleksordningen 2-6 bar, men det är bättre att ge företräde åt enheter med den högsta, med den typen av press kommer du lätt klara av strippning av saker som kräver vertikala bearbetning (ytterkläder, gardiner, kostymer hänger på en galge).

För att välja utmärkt ånga, vara uppmärksamma på att intensiteten i närvaro av ånga och vertikal ånga läge:

1
 • Vid konstant tillförsel av ånga kapacitet av ånga är i intervallet av 90 till 140 g / min. Ju högre poäng - desto bättre.
 • Ångpuff - har maximal ånga. Indikatormärket är beläget vid 95-260 g / min.
 • Vertikal ånga - ångstrykjärnet i vertikalt läge.

En mycket betydande egenskap anses volymen av reservoar för vatten, som kan vara i området från 700 till 2200 ml. Vilken storlek behöver du en container, måste du bestämma, baserat på målen för förvärvet. Så om du behöver ånga för tillfällig användning, köpa en ånggenerator med en liten behållare. I detta kommer du att gynna: liten storlek enheter kommer att hålla det hemma i garderoben, och stryk du har tillräckligt med engångsbehållare fyllning.

Om du tänker permanent använda ånggeneratorn och järn med hjälp av ett berg av saker för en stor familj -I detta fall kommer det bästa alternativet vara en enhet med en stor reservoar. Med sitt centrala läge på enheter med en transparent vätskebehållare - så kommer du att kunna övervaka vattennivån, till exempel på de inlämnade bilderna.

Populära typer stryksula beläggningar är följande:

 • Steel. Denna beläggning glider perfekt över tyget, är inte föremål för repor och lätt att rengöra. Men till skillnad från andra beläggningar, är det svårt, och det krävs mer tid för uppvärmning. Ofta denna typ av tunga bearbetade fasta metaller, vilket förbättrar dess glidande.
 • Aluminium. Denna beläggning värms snabbt och kyler. Nackdelen av sulan aluminium anses vara en hög sannolikhet för förekomst av repor, samt möjligheten att lämna blanka märken på tyget eller puffar.
 • Kermet beläggning. Glider fritt, är resistent mot repor, och värms upp kyls snabbt, men den enda av det spröda materialet.
 • Titan. Denna produkt är täckta med dyra ustroystvapremium klass. Ihållande, tillförlitlig täckning, men dålig värmeledningsförmåga - behöver mer tid för uppvärmning och kylning.
 • Ofta en kombination av material: aluminium + Teflon (utmärkt glidning, men har hög sprödhet och scratch-benägen); aluminium + keramisk beläggning (inte heller tillräckligt starka kombination, men med utmärkt värmeledningsförmåga och glidning); aluminium + rostfritt stål (vinnande kombination - muskelbeläggning, som är utmärkt glid och lätt att rengöra och inte lämnar märken på tyget).

Överväga alternativ för sulorna av den enhet du kan på bilden nedan.

För en god stripp bra om parovyvodyaschie hål är belägna längs hela längden av sulan (inklusive näsan).

I ånggeneratorn bör vara ett system för skydd mot skalning. Sådana system kan vara annorlunda, det viktigaste - det faktum att dess existens. Exempelvis kan stängerna användas, i stånd att samla avskum eller pann sig från tid till annan kräver rengöring, för att förhindra uppkomsten av skalan. Tja, om enheten är utrustad med en indikation på att det är nödvändigt att rensa enheten från skalan.

I dagens värld ånggeneratorer är indelade i enheten:

 • I vilken det är möjligt att reglera ångtillförseln.
 • Utan tillsynsmyndigheter.
 • Som har möjlighet att själv anpassa sig till den typ av tyg, automatiskt välja sättet att stryka.

Växla lägen genom att välja den önskade temperaturen, är det möjligt med hjälp av knapparna eller vridomkopplare. Bättre att köpa en enhet med förmågan att kontrollera och välj strykningsläge.

Inte försumma säkerheten. Till ånggeneratorn var säkert för dig, bör följande punkter beaktas:

 • Enheten måste vara utrustad med automatisk avstängning vid överhettning.
 • Iron fixering på stativet bör vara så pålitligt.
 • Stå inte glida på alla underlag.

Om alla dessa villkor, du eller ditt hem, kommer ingenting att hota.

Typiskt väger ånggeneratorn i intervallet 3-4 kg (Stand + järn). Detta är en viktig punkt när man väljer en enhet, eftersom det kommer att hålla i handen när du stryker. Kom ihåg att järn viktökning på grund av vatten tanken fylls.

Köpa bättre ånggenerator, som varken är lätt eller svårt, men med den bästa vikt för dig. Från tunga järnhand blir trött snabbt, och strykning kommer att orsaka endast negativa känslor.

Välja ånggeneratorn för huset, bättre att ge företräde åt dessa enheter tillverkare och företag som har visat sig på marknaden frisättningen av tillförlitlig och högkvalitativ utrustning. Ledare vid tillverkning av ånggeneratorer anses vara varumärke:

Innan transporten till affären för att köpa ånggeneratorn för huset, rädda dig själv och skriva ut de viktigaste punkterna och funktioner som är värt att överväga när man väljer en panna:

 • Effekt - ju mer desto bättre.
 • Producent - välj den bästa enheten ett pålitligt företag, vilken teknik är beprövade och kännetecknas av utmärkt kvalitet.
 • Vikt - Det rekommenderas att uppmärksamma vikten av järn i sig, och inte hela systemet. Det är värt att komma ihåg - vikt kommer att öka med tillsats av vatten.
 • Säkerhet - Tillgången till automatisk avstängning vid överhettning och tillförlitlig fastsättning av strykjärnet på plattformen - de viktigaste säkerhets prestanda enheter.
 • Volym rezervuara- det bör väljas beroende på den avsedda användningen. tankstorleken påverkar storleken på anordningen som helhet.
 • Controller och switch lägen - en viktig punkt i arbetet av enheten.
 • längd av slangen, munstycket set.
 • Konstruktionsmaterial av sulan - valet är rent individuellt, beror på vad du föredrar mer.

Du kan köpa en ånggenerator för hemmabruk butik till ett överkomligt pris, eller beställas på nätet.

Ånggeneratorn har ett antal fördelar jämfört med järn och förlorar det bara i storlek. Därför förvärva enheten kommer du vara nöjd exakt.

Om vår information var användbar för dig och hjälpte dig att välja ånga - lämna dina kommentarer eller feedback längst ner på sidan.

Tack, vi fick en bra överblick. Jag förstår att man väljer rätt hem järn ånggenerator är nödvändigt att uppmärksamma dess parametrar. Kommer han eller multifunktionella endast för strykning, har flera lägen eller ett. För tre år sedan tog jag en fancy (Varumärke - betygsatt) sedan Bosh, men denna beskrivning ser jag att det redan är föråldrad. "Låt oss se" nytt.

Hur man väljer ånga för rengöring lägenheter och hus

Renlighet i huset är inte bara ett estetiska krav, men också nyckeln till hälsa familjemedlemmar. För att uppnå kvinnor använder kemikalier och tillbringar en stor insats. För att hjälpa dem, skapade det en hel del användbara apparater. En av dem - en ångtvätt. Vi tittar på hur man väljer ånggeneratorerna för villaägare och kommentarer hjälper oss i detta.

Principen för drift och vilka typer av enheter

Ånga - apparater för rengöring av en mängd olika ytor och material med hjälp av het ånga. Denna term används för de två typer av enheter:

 • för rengöring och borttagning av föroreningar från möbler;
 • för rengöring och strykning.

I många fall är alla dessa funktioner kombineras i en universell maskin. Överväga funktioner i en enhet som en ånggenerator för hemma städa huset.

Verksamhet bygger på följande mekanism. Vattnet i behållaren under inverkan av hög temperatur, som erhållits genom att driva det elektriska värmeelementet, omvandlas till ånga. Han går ut genom slangen och munstycket under högt tryck.

Universal ånga för rengöring av lägenheten och klädvård, komplett med järn

Ytbehandling med het ånga kan bli av med alla typer av föroreningar, oönskade lukter och patogener. Den enorma fördelen med ånggeneratorerna - för att uppnå en steril renhet utan hushållskemikalier.

Ånggenerator för rengöring av lägenheten kan vara en av tre typer, beroende på metoden för produktion av ånga:

 • Med en enda panna, från vilken ånga kommer in i munstycket. För att en sådan anordning var redo att gå är det nödvändigt att vänta ca 10 minuter efter att den.
 • Med två pannor. Kallt vatten pumpas via pumpar från ett kärl in i den andra (uppvärmd), varvid ångan snabbt bildas.
 • Utan pannan. Kallt vatten tillförs till de heta värmeelementen, och alstring av ånga. Denna process styrs av en särskild styrenhet. Enheten är klar att användas direkt.

Innan vi överväga hur man väljer ånggenerator för hemmabruk, ta reda på vilka uppgifter de kan utföra.

 • Ta bort smuts från mattor. Het ånga kan leverera golv från damm och hårda fläckar - från vin, kaffe, frukt, bläck, tuggummi.
 • Sko kök ytor (väggar, möbler, ugnar, hoods) av livsmedelssmuts och fet film.

Rent hus parageneratorom cuisine

 • Att bli av kalk och tvålavlagringar på armatur, väggar och golv i badrummet. Rengöring grouts mögel och smuts.
 • Desinfektion av ytor på grund av förstörelsen av patogena mikroorganismer utan kemikalier.
 • Rengöring sängkläder (kuddar, madrasser, filtar) från damm och kvalster.

  Ånggeneratorn är perfekt för rengöring möbler

 • Den kompletta uppsättningen av universalverktyg kan inkludera järn, genom vilken lätt utjämnas alla typer av tyger, innefattande en vertikal position.

  Typiskt kan anordningarna användas för rengöring av alla typer av ytor och material - kakel, sanitetsporslin, speglar, mattor, glas, stoppning och inredning, tapeter, trä, metall, och i vissa fall - krukväxter och plast. Men omfattningen av den specifika apparaten måste klargöras genom att studera instruktionerna och recensioner innan du väljer ånggeneratorn för hemmet.

  Rengöring med ånga kakelfogar

  Vid järnaffär, kan du se alla typer av ånga för att städa huset - hur man väljer en av dem?

  De huvudsakliga parametrar på vilka olika enheter:

  • dimensioner;
  • funktionalitet;
  • ångtryck;
  • effekt;
  • volym av reservoaren;
  • driftsmoder;
  • material separata delar;
  • pris.

  I storlek ånggeneratorer är av tre typer:

  • Manual. Väga upp till 3 kg, upptar litet utrymme, är de lätt transporteras. Men uppsättningen av möjligheter är mycket begränsad.
  • Compact. Det liknar en medelstor dammsugare. För vardagliga behov av deras funktioner är tillräcklig.
  • Stora. Tunga kraftfulla modeller på hjul med massor av extramaterial.

  Bland andra designparametrar som krävs för att uppmärksamma:

  • slanglängd - det bör vara minst 2 m, annars blir det omöjligt att nå taket kornischer och gardiner;
  • Nätkabel längd - ju större det är, desto större är möjligheten att använda enheten.

  EXEMPEL vård sanitets ånggenerator via manuell

  Listan över möjliga funktioner hos ånggeneratorn visas ovan. Vissa enheter kan utföra alla dessa uppgifter, andra - bara några av dem. Denna information anges i instruktionerna. Det ska göra en lista över områden för användning av enheten, som är relevanta för ett visst hus, och välja lämplig modell det.

  Den optimala uppsättningen munstycken:

  • golv (för en sten, keramik);
  • för fönster (för speglar, glas);
  • smalt munstycke med borste (för krom, sanitära installationer);
  • kraftfull munstycke (för dränering hål);
  • nebulisator (för växter);
  • Head textilier (möbler, mattor, kläder).

  Tips: Det är inte nödvändigt att köpa en dyr enhet med ett mycket stort utbud av funktioner i onödan. I detta avseende, bättre att visa ett individuellt förhållningssätt.

  Alternativ ånga renare Kitfort

  Ångtrycket kan variera från 1 till 4 bar. Ju högre den är, tar bort den mer aktiva anordningen föroreningen. Den normala skattesatsen - 3 bar.

  Eftersom trycket direkt påverkar utsignalen hastigheten för ångmunstyckena, som används för dess utvärderingskriterium, såsom den mängd ånga som frisätts per minut. Det optimala värdet - 200-220, den

  Effektiv användning av ånggeneratorn beror på dess kapacitet, eftersom den bestämmer hastigheten på termisk uppvärmning. Det lägsta värdet för rengöringsmedel - 1000 watt. Om du planerar att frekvent och långvarig användning kan kraften vara lika med 2700-3000 watt. Ju mer kraftfull enhet, det är snabbare uppvärmd. Ideal - 2-3 minuter.

  Den lilla kapacitet tanken är förknippad med behovet av att ofta tillsätt vatten i den under drift. En tillräcklig mängd för rengöring standard lägenhet - 1 liter. Om den del av huset är stort, är det bäst att välja en modell med en reservoar på ca 2 liter. Tja, om kan fyllas på vattnet, utan att vänta för kylning av värme.

  Lämpligen är ånggeneratorn utrustad med en regulator, som gör det möjligt att ändra intensiteten och temperaturen för ångströmmen. Enskilda modeller är utrustade med sensorer, genom vilken anordningen automatiskt justeras beroende på naturen av ytan.

  Andra alternativ som är värt att uppmärksamma:

  • Heater Material. Ett element, tillverkat av mässing eller aluminium, är längre än plast.
  • Aspiration. Om renare är utrustad med dammdammsugar utförs snabbt och effektivt.
  • Möjlighet att lägga tvättmedel. Det förstärker desinficerande enhetsfunktionerna.
  • Säkerhet. Tillförlitligheten fästelement, förmågan att låsa ångtillförseln - allt detta är mycket viktigt, särskilt om barn är närvarande.

  Bestämma hur man väljer ånggeneratorerna för hemmet, är priset en viktig faktor. Den påverkas av alla dessa parametrar, liksom tillverkarens nivå.

  Kostnaden för vissa modeller:

  • Clatronic DR 2930 - 2000 p,.
  • Ariete Multi Vapori Junior - 7180 s.
  • Grand Master GM-Q7 Multi / T - 13000 s.
  • MIE Bello - 25200 p;.
  • ALUR - 36600 p;.
  • Magic Vapor RA - 52500 p;.
  • Emilio Plus RA - 81 800 s.

  Ånggeneratorn Ariete Multi Vapori

  Tips: Ånggeneratorn - en enhet, som är tillgänglig för lång sikt. Det är bättre att inte spara på att köpa den och välja modeller av kända världens varumärken.

  Välja vilka bäst ånga Housing, recensioner visar att är mycket populär modell SC 2 från det tyska företaget Karcher ( «Kärcher»).

  De viktigaste fördelarna med anordningen:

  • Två lägen ångtillförseln switch mellan styrenheten på handtaget;
  • närvaro av hål i husdelarna för lagring;
  • möjlighet att ställa maskinen i parkeringsläge under en paus i arbetet;
  • skydd av barn (avstängning nyckelpar, vilket är användbart vid byte av munstycke).

  Standardutrustning modeller SC 2:

  • golvmunstycke med den flexibla spärr för grundlig rengöring och två förlängningsrören;
  • handverktyg;
  • punkt munstycke;
  • rundborste;
  • åtsittande tyg och frotté.

  Ytterligare tips och våtservetter kan köpas separat.

  Tekniska parametrar:

  • Effekt - 1500 W;
  • ångtryck - 3,2 bar;
  • tankvolym - 1 liter;
  • uppvärmningstiden - 6,5 minuter;
  • Vikt utan tillbehör - 2,9 kg.

  Kostnads ​​- 8499 rubel.

  Ångtvätt Karcher SC 2 - Optimal variant för regelbunden rengöring av lokaler till 75 m². Använd den för att rengöra golv, sanitetsporslin, inklusive hårdvara, kakel, glas, keramikhäll och huva i köket. Pris - 8499 s.

  Recensioner av ångtvättar Karcher SC 2

  "Jag använder en ånggenerator för ett par veckor. Lång tvivlade köpa eller inte, på grund av de höga priserna. Förvärv nöjd, men förväntningarna var högre.

  Fördelar - rengör fettet i köket utan kemikalier, tvätta golv och fönster ränder, men fortfarande helt uppfriskande tupplur på mattor. Men att spendera tid och ansträngningar har fortfarande, även om mycket mindre än för rengöring utan ånga. "

  Christine, Nizhniy Novgorod

  "Jag började tänka på att köpa en ångtvätt, när barnet föddes. Efter att ha studerat en hel del information, jag stannade vid Karcher SC 2. Jag använder den för hela programmet: mina plattor och sanitetsporslin i badrummet, alla köksmaskiner och möbler, rengöra mina barns leksaker, barnstol, matta, fönsterbrädor, dörrar, fönster, golv, bevattnade blomma.

  På vårstädning sovrum bringar jag en timme. Bland nackdelarna kan noteras sladd är inte särskilt lång, och behovet av att torka av ytan efter ångbehandling en torr trasa. "

  "Mycket nöjd med enheten. Väl bort fläckar, kalk, fet film på köket. Han dabbed utan mycket mer ansträngning under skörden, men resultatet blev sämre. Den idealiska verktyg för rengöring smuts på svåråtkomliga ställen. Tanken är inte för stor, men eftersom vattnet kan fyllas på, utan att vänta på kylning, är det inte ett problem. "

  Hushållens ånga städa huset - en mycket användbar enhet för familjer där små barn och husdjur bor. Dessutom kan det göra livet lättare för personer med luftvägsallergier. När du väljer en ånggenerator, bör vägledas av de grundläggande tekniska specifikationer, funktioner och tillverkarens rykte.

  Vad är ett dropp system Avfrostning kylskåpet - Principen om åtgärden, en jämförelse med andra arter

  Vad är skillnaden maker från kaffemaskiner

  Hur man väljer en kaffebryggare för hemmabruk

  Led på det "åttonde underverk i världen", köpte jag ny på Avito. Först blev jag upprörd, eftersom i stället för ånga från järnsulan vatten flödade och vänster spår. hälldes läge och sorteras ut med destillerat vatten, som upphört.

  8 bästa ångtvättar för hem

  Feature Rating

  Principen för operationen är liknande ångtvätt med ångan, men det kan också användas för rengöring och desinfektion av olika ytor. Den främsta källan till desinfektion och rengöring är den heta ångan, som vi vet, avlägsnar perfekt mycket smuts och bakterier. På så sätt åstadkomma allvarliga besparingar på hushållsprodukter.

  Ånga renare kan effektivt rengöra en gasspis eller häll, spisfläkt, persienner, rena fogarna mellan plattor i badrummet, tvätta fönster, fönster och golv (svamp munstycke) och så vidare. Vissa användare använder en ångtvätt för manuell rengöring av bilen.

  Video - metoder att använda en manuell ångtvätt "Karcher"

  Hur man väljer den bästa ångtvätt?

  När du väljer en ångtvätt för hemmet, rekommenderar vi att uppmärksamma följande viktiga parametrar och egenskaper:

  Design. Efter typ av konstruktion av ångtvättar är indelade i handhållna och golvmodell. Hand är mer kompakt och är billiga. Men deras livslängd är mycket begränsad, så de är inte avsedda för dagligt bruk. Utomhus kraftfull handdator, en behållare utrustad med ånga och arbete mycket längre. Utseende de liknar en vanlig dammsugare och lämpar sig för fullständig rengöring av lägenheten eller huset.

  Volymen av vattentanken. Från storleken på tanken beror på längden av enheten. Handhållna ångtvättar på grund av dess utformning är ofta utrustade med TRÅNG tankar (0,2 -. 0,4 liter), så från användaren ofta kan höra klagomål om det snabba flödet vatten. Golv modeller inkluderar mer rymlig reservoar för vatten, en volym på 1 liter.

  Säkerhetsventilen. En mycket viktig alternativ som påverkar säkerheten för att använda enheten. Det händer att användaren glömmer att stänga av ångtvätt och arbetet fortsätter. Det finns en risk för överdrivet tryck i apparaten. Om enheten har en säkerhetsventil, kommer enheten stänger av sig själv.

  Justering ånga. Detta alternativ gör det möjligt att ställa in optimal hastighet och intensiteten hos den ånga, beroende på vilken typ av yta som skall behandlas.

  Vatten Uppvärmningstid (er) - det beror på kraftenheten, tankvolymen och vatteninloppstemperaturen. Ju mer kraftfull ångtvätt - desto snabbare uppvärmning av vatten. Den olika apparatur medan upphettningen kan vara från 4 sekunder till 30 minuter.

  Alternativ munstycken. Dyrare modeller innefatta ytterligare ånga cleaners munstycken avsevärt underlättar rengöring av olika ytor. Till exempel kommer skrapan huvudet hjälpa till med att tvätta fönster, munstycke borste tar bort envis smuts väl, och munstycket-injektorn tillåter dosering av tvättmedel och därmed spara det.

  Top Hand of ångtvättar för hem

  Traditionellt de bästa och mest populära tillverkare av handhållna ångtvättar är företaget MIE (Italien), Grand Master (Ryssland, Kina), Karcher (Tyskland) och ENDEVER (China). Vars ångtvättar var bäst - kommer att visa vår rating.

  Genomsnittligt pris: 4090 RBL.

  Rating (2017): 4,0

  Karcher SC 1 - utan tvekan en av de mest populära och inköpta handhållna ångtvättar. På denna modell kan du hitta en hel del recensioner och videorecensioner. I vår rating Karcher SC 1 upptar endast det tredje har både uppenbara fördelar och uppenbara brister.

  Från plussidan är det värt att notera kompakthet, låg vikt, lång nätsladd och närvaron av säkerhetsventilen, vilket förbättrar säkerheten hos anordningen. Men bristerna i modellen, enligt många användare, innefattar den mycket rymlig vattentanken (endast 0,2). Det är tillräckligt för en mycket liten rengöring och har ofta att tillsätta vatten. "Ruga» Karcher SC 1 och magra sortiment av munstycken som standard. För att få en normal uppsättning munstycken kommer att behöva köpa en komplett uppsättning «Floor Kit», vilket ökar kostnaden för köpet.

  Hur som helst, rekommenderar vi denna ångtvätt, eftersom detta är en av de mest pålitliga, bekväma och säkra modeller på marknaden.

  Det genomsnittliga priset på 3100 rubel.

  Rating (2017): 4,5

  Grand Master - känd tillverkare av stryk system, ånggeneratorer och Garment Steamer. En av de mest framgångsrika modeller av handhållna ångtvättar av detta företag - GM-VSC38 Grand Master, den andra plats i vår ranking. Konkurrensfördelar GM-VSC38 är ett rimligt pris och optimal prestanda. Det maximala ångtrycket av 4,2 bar, som indikerar de höga baktericida egenskaper i paret (den bästa siffran i rangordningen). Det är också värt att notera närvaron av ångflödet kontrollfunktion, vilket gör det möjligt att ändra inställningen ånga, beroende på vilken typ av yta som ska behandlas.

  Nackdelarna med Grand Master GM-VSC38 kan vi inkludera avsaknaden av en säkerhetsventil, inte rymlig vattentank och lite mer vikt (1,85 kg) i jämförelse med konkurrenter i rankingen.

  1. Innan du köper en ångtvätt för att rengöra rummet är det viktigt att klargöra om din yta rengörs med ångtvätt. Inte varje yta kan motstå hög temperatur och fukt, t ex linoleum.
  2. Låg kostnad modell ångtvättar säljs med en ganska mager sortiment av munstycken. På grund av vad funktionell anordning blir låg. Om levereras med lite ånga sugarmunstycken - det är bättre att spendera pengar på inköp av ytterligare bilagor. Bland de mest användbara är det värt att notera sprutmunstycket, vilket gör det möjligt att rengöra stagnerande leran i avlägsna platser.
  3. Det bör vara försiktig när man använder mässingsborste för rengöring av sanitetsgods och keramik (på grund av möjliga skador på ytan).

  Genomsnittligt pris: 4500 RBL.

  Rating (2017): 5,0

  Första plats ranking - MIE alltid ren, en av de mest högkvalitativa handhållna ångtvättar, från den populära italienska företaget «MIE». Denna modell skiljer rymlig reservoar för vatten, en volym av 0,48 l., Samt möjligheten att använda detergenter när behandlingen ånga ytor. För detta ändamål är anordningen hölje försett en borttagbar behållare, i vilken tillsätts ett schampo eller någon annan detergent. Detta gör det möjligt för ångtvättar för att klara även mycket envis smuts.

  Ingår med apparaten är användbara munstyckena 4: rektangulär servett med en borttagbar, cirkulärt munstycke med borste för rengöring av mjuka ytor, med resår huvud för rengöring av glas och skålen att rengöra trånga utrymmen. Många användare i sina recensioner säger ganska enhet design, solid konstruktion och god effekt. Bland de brister som konstaterats endast en kort strömkabel som är typiskt för många handhållna ångtvättar. Resten av MIE alltid ren - det är en av de bästa enheterna ånga i förhållandet mellan pris, kvalitet och funktionalitet.

  Billigaste golv ångtvättar: budget på upp till 10 000 rubel

  Vid tillverkning av golv ångtvättar är ledarna för företaget Kitfort, Karcher, Marta, MIE och Grand Master. Den största utbud av funktionella golvmodeller erbjuder ryska företag «Kitfort» och "Grand Master". De mest populära låg kostnad golv ångtvätt tillverkar företaget «Marta». Den bästa funktion och tillverknings av enheten indikerar varumärket «Karcher», men även kostnaden för tyska ångtvättar är bland de högsta på marknaden.

  Land: England (tillverkad i Kina)

  Genomsnittligt pris: 6101 RBL.

  Rating (2017): 4,5

  Tredje plats ranking är Marta MT-1172 - ångtvätt med bästa pris i topp tre bästa. Trots den låga kostnaden, ser enheten värdiga konkurrenter, inte ger någon av de funktionella och tekniska specifikationer.

  Marta MT-1172 - denna anordning 6 i 1: rengöringsmedel renare, ånga mopp desinfektionsapparat, tvätta fönster, och järn ångaren. Vid full "Mars 'tank fungerar till 40 minuter, och matar ut paret till 98 grader. Många användare kommer att uppskatta den rika fullständig ångtvätt, innefattande: en hållare för galgar, microfiber för strippning, skurtrasa, stor finfördelningsmunstycket för stripp, cirkulär nylonborste, ett munstycke för fönstertvätt, golvmunstycke med segelflygplan för mattor.

  Kännetecknande för Marta MT-1172 finns möjlighet till horisontell stripp, dvs fungerar enligt principen för en konventionell järn. Helt ersätta den klassiska järn instrumentet, naturligtvis, kan inte, men kan lätt strykas tunga tyger tack vare kraften och hög temperatur ånga, såsom ull, filt och denim produkter.

  Genomsnittligt pris: 8190 RBL.

  Rating (2017): 4,5

  Karcher SC 2 - en populär golv ångtvätt, den bästsäljande serie av SC, på andra plats i vår ranking. Detta är en mycket enkel, kompakt enhet som är försedd med endast de mest nödvändiga. Från konkurrenter, är denna modell liten i storlek (den minsta golv ånga renare i betyg), närvaron av justerings ånga och skydd mot kalkavlagringar. Den senare funktionen skyddar anordningen mot kalkavlagringar och tillåter inte att tänka på kvaliteten på kranvatten, som hälls i tanken ånga renare.

  Fördelarna med "Karcher", enligt användarfeedback, inkluderar kompakthet, lätthet och tillförlitlighet. Bland de brister, många användare klagar magra sortiment av verktyg och brist på funktion rullmaskin sladd (som en dammsugare). Därför tråden ständigt "hänger sig", vilket något komplicerar lagring av ånga renare.

  Genomsnittligt pris: 10 602 RBL.

  Rating (2017): 5,0

  Kitfort KT-903 - en av de mest populära ångtvättar och en av de bästa erbjudanden när det gäller pris och kvalitet. I dess pris segment "Kitfort" är en av de bästa strömindikator - 2000 W, det maximala ångtrycket (4 bar) och ångtemperatur av 148 grader. Detta gör att enheten att snabbt och effektivt avlägsna värme upp mycket smuts.

  Många användare kommer att uppskatta bra enhet montering, som innefattar en skrapa munstycke, nylon borsthuvud, golvmunstycket och en punkt munstycke. Det finns en måttkopp och larm av brist på vatten. Ånga renare från konkurrenterna har också förekomsten av facket för förvaring av verktyg och handtag för enkel transport av enheten.

  En av de trevliga funktioner i KT-903 Kitfort - avtagbara bränsletanken. Detta gör det möjligt att hälla vatten utan att stänga av apparaten. De som har använt ångtvättar utan den avtagbara bränsletanken, bekräfta att det är en betydande fördel, eftersom vattnet i processen för intensiv rengöring slutar mycket snabbt.

  Kitfort KT-903 - en kraftfull och funktionell enhet som effektivt tar bort fett, smuts, kalkavlagringar, desinficerar ytan och kan användas som ett klassiskt plagg ångbåt!

  Mest kraftfulla mattan ångtvättar: budgeten på 10 000 rubel

  Det genomsnittliga priset på 25 200 rubel.

  Rating (2017): 4,0

  MIE Bello - den mest populära kraftfulla ångtvätt, på andra plats i vår ranking. Det är en universell anordning som är utrustad med ångan utjuzhkom, järn munstycke och ett flertal munstycken för rengöring av ytor. MIE Bello anordningen 3 till 1: ångaren, en ånga renare och en klassisk järn.

  Ångaren järn är användbart när stryk gardiner (utan att ta bort dem med gardiner), kan ett munstycke järn ersätta den klassiska järn som klarar av strykjärn. Inkluderat är en stor fyrkantigt huvud, munstycke-borste med melkovorsistoy pad, triangulär munstycke, munstycke för tvätta fönster, vinklat munstycke och munstycke för textilprodukter.

  MIE Bello särskiljande kännetecken är den höga ångtryck som är 5,5 bar. Detta är absolut det bästa indikatorn på rating och indikerar en hög bakteriedödande egenskaper hos ångtvätt dispenseras.

  För mindre brister anordning på användarfeedback, innefattar stryk konstig design, färg är inte samma färg som ånga sugarhuset. En del användare klagar på stora järn, som inte sätts i ett vertikalt läge. Iron görs endast horisontellt på en speciell pad som går i satsen.

  En Karcher SC 5 + Järn Ki

  Genomsnittligt pris: 33 299 RBL.

  Rating (2017): 4,5

  Karcher SC 5 + Iron Ki - en av de mest kraftfulla fordon i sin klass, den första bästa betyg. Detta är en mycket funktionell ångtvätt som är utrustad med ett flertal munstycken för rengöring av golv, en borttagbar tank och VapoHydro funktion (rör det heta vattnet till ånga för bättre rengöring smuts).

  I raden av ångtvättar "Karcher", är denna modell en av de dyraste. Men det höga priset motiveras av de rika och komplett uppsättning funktioner:

  • justering ånga
  • Comfort Plus + 2 förlängningsrör av 0,5 m
  • 2 tankar System
  • parkeringsläge
  • horisontell ångande
  • säkerhetsventil
  • Skydd av barn
  • Golvmunstycke, munstycke-borste infästningspunkt, järn huvudet
  • Skydd mot kalkavlagringar

  En kort nätsladd - det urgamla problemet med många ångtvättar. Men Karcher SC 5 detta problem lösas "på rankan". Tillverkaren utrustar enhetens sladd 6 m, så att rengöring av även stora rum kommer att äga rum utan att använda en förlängningssladd.

  Effekt 2200 W och ett ångtryck av 4,2 bar gör att enheten kan hantera mest envisa smuts, vilket bekräftas av många positiva användarrecensioner.

  1

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  + 12 = 16