Ånggeneratorer för strykning

Finns det något bättre ånga? Att göra rätt val!

Ånggenerator - en anordning som omvandlar vatten till ånga upphettas till 140-160 grader. Vid denna temperatur blir det egenskaper hos torra och perfekt avskalade saker. Många hemmafruar som är trötta på den dagliga tidsförlust vid strykbrädan, väljer att köpa en modern ånggenerator. För att köpa verkligen nytta och hjälpte i utförandet av hushållsarbete, måste du bestämma vad som är bäst ånga.

Typer av hushålls ånggeneratorer

Ånggeneratorer används i många områden av mänsklig aktivitet. Det är inte bara hushållsapparater, för att underlätta hushållssysslor, men också en kraftfull enhet som arbetar i olika företag för produktionsändamål.

När det gäller de ånggeneratorer som används i det dagliga livet, kan dessa typer av identifieras:

Hastigheten och principen om bildandet av ånga ånggeneratorer alla modeller kan delas in i följande typer:

 1. En enhet med en panna. I denna ånggenerator, är vatten kokas i full skärm, bilda par. Panna i dessa enheter är oftast stora.
 2. Enheten med utbildningssystemet instant ånga. I en sådan ånggenerator, en viss mängd vatten rusar till värmeelementet, varefter ångan visas direkt. Dessa anordningar är utrustade med små pannor.
 3. Ånggenerator med två vattentankar. Från ackumulator med kallt vatten dozakachivaetsya det med jämna mellanrum in i pannan med varmt och kokas. processen för bildandet av ånga är sålunda snabbare.

För att avgöra vilken ånggenerator är bättre, är det nödvändigt att lämna de ändamål för vilka den förvärvas. Om du planerar att permanent stryka en massa saker, ska du köpa en enhet med en stor panna-enhet. Steam generation kommer att ta lite tid, men temperaturen blir högre och kommer att möjliggöra snabbare och få jobbet gjort bättre. En sådan anordning är nödvändig sömnads verkstäder, butiker av kläder och tyger.

Järnet är ett litet antal saker, och enkel användning i hushållet lämplig ånggenerator med momentan bildning av ångsystem. En sådan anordning kan börja några minuter efter påslagning.

Så har ni beslutat om vilken en ånggenerator är bäst lämpad för strykning mängden saker som du vill. För ytterligare urval måste överväga några av de tekniska parametrarna för enheten. En av de första egenskaper som är värt att uppmärksamma är dess makt. Om det är mer än 1800 watt, är denna enhet som lämpar sig för alla typer av material och har många funktioner. Stripped material, kommer en sådan anordning vara mycket snabbare. Ånggenerator med upp till 1800 watt och klarar sin uppgift att strippa så gott som alla vävnader, men det mest tät. Dock kommer dess hastighet vara lägre. För dagligt bruk är bättre att välja en ånggenerator med en liten kapacitet. Detta kommer att spara pengar, och kvaliteten på arbetet kommer att drabbas.

Denna siffra kan delas i tre komponenter:

1

 • Kontinuerlig ånga som produceras i processen att fortsätta strykning. Ju högre poäng, desto större är mängden ånga i strålen. Parameter anges i gram, typiskt 80-140 per minut.
 • Det tryck vid vilket ångan tillföres till tyget. Anges i barer. Ju högre trycket är, desto mer kraftfull stråle av ånga erhålles. Funktion vertikal strykning avsedd för ånga gardiner eller objekt på galgar, tillgänglig på enheter med kraftfull ånga.
 • Steam - en funktion som syftar till att beröva mycket över torkade saker, veck där det är svårt att räta den ordinarie processen för strykning. Vid tidpunkten för verkan av ångan funktionen serveras i en mängd av från 90 till 360 gram per minut.

Man kan inte säga vilken ånga är bra, och vad värre är, om de skiljer sig i det maximala ångtrycket. Det beror helt på de ändamål för vilka anordningen är avsedd.

Volymen för tanken. viktenhet

Typiskt är volymen av ångan ackumulatorn är från 500 ml till 2 liter. Om en metod är nödvändigt att stryka ett mycket stort antal saker, bättre att välja en stor container. Enheten är också betydligt ökat i volym och kommer att ta upp en hel del utrymme. Dessutom kommer ånggeneratorn vara ännu svårare. Om enheten kommer att bli en gåva till en äldre person, är det knappast nödvändigt att välja en modell med en stor massiv lagring av vatten. Det som ånga är bättre beror även på järn handtag. Efter strykning process tar ganska lång tid, och det bör vara så användarvänligt.

Som svar på en fråga om vad ånggeneratorn är bäst, måste du tänka på det material som den är gjord sulan. De material som används vid tillverkningen av stryksulan, är mycket olika. Den vanligaste:

 1. Rostfritt stål. Denna beläggning är stark och hållbar, snabbt värms upp och kyls ned efter avstängning järnet från elnätet.
 2. Aluminium. Detta material minskar avsevärt kostnaden för systemet, men det har en betydande nackdel - det är lätt att skada. En sådan beläggning kan repas av misstag slå skarp knapp. Ånggenerator - något ganska dyra, och från den förväntade lång livslängd, gör det inte snåla på detaljerna hos individen.
 3. Keramik. Det är en modern rock snabbt ren konventionell duk glider lätt över tyget, utan att böja det snabbt värms upp och sedan har svalnat. Under drift måste vara försiktig, eftersom den keramiska stryksulan ganska bräcklig, och om de tappas på en hård yta från en höjd kan spricka.
 4. Glaskeramik, teflon. Dessa material har mer än andra, kostnaden, men de skiljer sig felfri prestanda. De är hållbara, lätta att använda och ger ett bra resultat strykning.

Det är alltså en ånggenerator är bättre att köpa, det beror på många parametrar. Det viktigaste - korrekt bestämma i vilket syfte enheten köps och uppmärksamma de specifikationer som tillverkaren anger en viss modell.

 • Prenumerera
 • del
 • del
 • rekommendera

1.parovaya dränera röret och har ingen tråd. dvs normalt är det omöjligt att ansluta, endast homutom.No för ett par av gummi (silikon) slang är inte ansluten-smält.

2. Om längden av ångröret >6m- tank ånga börjar flöda! Det visar sig inte avloppsrör svetsade till tanken, som i drugih.Ya han var förvånad!

3. Ingen fri tillgång till TENam våningen måste ta isär generatorn

Ånggeneratorer för strykning

Tiden står inte stilla, och på marknaden för hushållsapparater det finns mer och mer avancerade modeller av järnklubbor med avancerade funktioner. Och begreppet "järn" har förlorat sin ursprungliga betydelse.

Försök att förstå de befintliga modellerna av ånggeneratorer samt lära sig att välja rätt modell enligt din smak och behov.

Hushålls ånga kläder

hushålls ånga för rengöring och strykning utan användning av rengöringsmedel alla tyger och kläder. I det här fallet, resultatet - en utmärkt och process - extremt lätt och Det tar mycket tid.

 • felfritt otglazhivaet eventuella tyger med en kraftfull stråle av ånga;
 • rengör och avlägsnar fläckar från ytan av vävnaden;
 • ta bort eventuella fläckar från mattan, inklusive fläckar från rödvin, blod, juice och kaffe;
 • rensar plattor och sanitetsgods.

Funktionsprincip: Ånggeneratorn fram torr ånga vid en temperatur av 140 till 160 ° C. Med dess hjälp är det möjligt att helt otglazhivat material från textil- och ta bort olika typer av smuts från kläder, mattor, kakel och kakel.

 • ånggeneratorer är utrustade med en separat varmvattenberedare, som är utformad för ånga;
 • momentan ånggenerator med ånggenerering funktion i vilken en viss mängd vatten tillförs till en röd-het värmeelement, och omedelbart alstrar ånga;
 • ånga som har att pumpa vatten från en enda panna med kallt vatten i den andra, i vilken ångan.

Val av ånggeneratorer beror på den förväntade driftsförhållanden. Om så är nödvändigt för att minska tiden för rengöring och stryk process är ånggeneratorn lämplig omedelbart omvandlar vatten till ånga. Dessa ånggeneratorer är mycket bekväm att använda, eftersom det inte finns något behov av att vänta på pann kokning. Till jobbet, kan du börja några minuter efter anslutningen.

Emellertid de mest högkvalitativa ånga ånggeneratorer producera en separat panna. Beredningen för drift av en sådan anordning är tillräckligt lång, men den resulterande ångan har den högsta temperaturen.

Som ordspråket säger, i varje salva har minst en hake. Till exempel, vissa konsumenter föredrar att använda en vanlig gammaldags järn. Ånggeneratorn på grund av den stora, höga kostnader och den höga kostnaden för tjänsten inte använda dem i efterfrågan.

Recensioner från ägare av ånggeneratorerna:

Jag är ägare till ett ångstrykning systemet LAURASTAR Prospect i Schweiz. Åter läst en hel del recensioner av ånggeneratorer och stryksystem. Tack så mycket flicka konsult som jag gör just säker på att personen är ständigt sömnad, krävs det här systemet.

Dela sina intryck av systemet. Jag valde modellen magiska S 4. Den tid som jag tillbringade på en enkel järn strykning ånga är ojämförligt mycket större. I vissa vävnader hade att lägga ett papper under sömmen, så att de inte ska skrivas ut. Och här höll järn, tittade jag på ansiktet - ingenting! Men återigen, får tiden utvisa, får, med trasan tur? Kan strykas bar med knappar, välta skjortknappar ner knapparna "begravd" i en mjuk substrat och säkert ledande bandet på, knappar smälts och rem perfekt strukna.

min Philips GC 8350 3 år. Jag vet inte att det finns en patron på skalan, men modellen inte är blockerad. Ungefär en månad senare, vid en tidpunkt då i all hast och endast en ren vit skjorta, börjar järn att spotta vesikulär brunt skum, som omedelbart fryser beige fläckar på tyget. Endast utgång upprepad tvätt. Speciellt "få" när hela strukna skjorta och skum kommer i slutet. Självrengörande mekanism i denna modell, är det nödvändigt att hälla kokande vatten direkt i pannan, skaka hand, denna enhet är inte lätt, och häll sedan i en skål. En månad senare - återigen ett problem med skala.

Otparivatel well veck och andra ojämnheter på tyget med en kraftfull ångstråle. Under inverkan av hög temperatur ånga vävnads fibrerna inte sträcka som vanligt under inverkan av järn, och blir skrymmande och elastisk. Ångbehandlingsanläggningen upphettas till en temperatur av 98-99 ° C. Detta inte skadas vävnader och bildar inte veck eller blanka fläckar på stickat, ull, syntetiska fibrer. Drivs ångbåt upprätt. Saker perfekt jämnas ut. Inget behov av att använda strykbräda.

Enheten efter att nätverket är klar för användning nästan omedelbart. Den obestridliga fördelen med en ångare möjlighet till kontinuerlig ångning under en lång tid. Inte heller nämner det omöjliga kompakthet och lätthet av anordningen. Den låga vikten och närvaron av transporthjul gör det lätt att flytta ångbåten, vilket är viktigt när man arbetar i ett köpcentrum eller produktionshall.

 • otglazhivaet några även de mest skrynkliga tyger kräver olika otglazhivaniya temperatur i en upprätt position;
 • Det tar bort den obehagliga lukten av saker som uppkommer efter transport och beslag;
 • Det dödar patogena mikrofloran, eliminerar dammkvalster, renar klädseln.

Funktionsprincip: Våt ångaren producerar ånga med en temperatur av 98-99 ° C, vilket jämnar varje vävnad och tillplattade vecket. I vattentanken måste fyllas med destillerat vatten. Inom 30-40 sekunder efter inkoppling av nätet i ångaren är klar för användning. Ångan matas kontinuerligt under tryck, vilket gör att du snabbt strukna någon sak.

Kommentarer från forumen från ägarna Garment Steamer:

Jag arbetar på kemtvätten, och vi använder ett strykjärn Italstream. Vi gillar sin lätthet, kompakthet och låg kostnad. Honom på axeln, även produkter med paljetter, pärlor och andra trim, eftersom ångan inte förstöra det. Oftast använder ångbåt otglazhivaniya gardiner och pastell linne. Det klarar väl med syntetiska tyger. Men det finns också nackdelar: besvär levererar vad ångbåt arbetar uteslutande med destillerat vatten. Dessutom är det inte bra strippad produkt av bomullstyg.

Och jag köpte digital Steamer. Jag fick veta att digitala ångfartyg skillnad Stormästarnas har mässing fat. Steamers Grand Master av plast, så att de snabbt bryts ned. Jag använder ett år till alla nöjda.

Järnklubbor med en ånggenerator (stryk system, ånga station) kombinera järn och ångpannan. Utformad att jämna någon vävnad, som det yttre kläder och sängkläder. också Den används för att rengöra klädsel, avlägsna ludd och lukter från tygytan.

 • otglazhivaet alla vävnader, vilket minskar stryk tid med hälften;
 • Funktionen "vertikal par" kan otglazhivat kläder i ett vertikalt läge utan användning av strykbrädan;
 • rengör huden på stoppade möbler;
 • Inkluderat är en mjuk borste för ömtåliga tyger och rengöringsborste med styva borst för att rengöra grova tyger,
 • Tack vare den speciella munstycket bort lukter från möbeltyger, rengör svåra att veck på toppen av kläder.

Funktionsprincip: Innan du arbetar i pannan är fylld med vatten. Efter inkoppling av enheten för att behöva vänta 5-10 minuter av nät. Under denna tid, är trycket som genereras i pannan, vilket gör det möjligt att tillhandahålla en konstant tillförsel av ånga med en hastighet av 70 g / min. Ångan under inverkan av sådant tryck penetrerar vävnaden och tar bort de flesta nerazglazhivaemye veck i tyget.

Omdömen om Iron med ånggenerator ägare:

Jag är mycket nöjd med ånggeneratorn Tefal. Verkligen känna skillnaden jämfört med konventionell järn. Par kraftfulla stroke och bättre och mycket snabbare med det, plus process trevligare och enklare.

köpte Brown med en ånggenerator. Välj speciellt inte nödvändigt, eftersom när en man såg hur mycket dessa kostnader. Hans ögon vidgades (trots att vanligtvis svarar tyst), men jag gav inte upp som ett resultat har stött på denna bruna, som var dyrare. Har inte haft tid ännu att prova, vi måste också undervisning i Internet för att gräva upp ... Jag gör teknik Braun respekt, men en dag var det en incident - köpte defekta järn, och det verkar som alla av denna modell med en defekt (vatten läcker), en kvinna klagade över att hon hade samma problemet med samma järn. Sann istället köpte den bruna återigen dyrt, det fungerar bra.

Vad föredrar och hur man väljer rätt modell?

Naturligtvis för hemmabruk mest lämpliga ångare. Han har fördelar jämfört med ånggeneratorn och järn med en ånggenerator.

 1. Återhämtningstid för att bearbeta vid otglazhivaniya ångaren är 45 sekunder; Ånggenerator med en ånggenerator och järnet är redo för drift endast efter 10 minuter;
 2. Hastigheten av ångan är mycket högre än vid användning av ånggeneratorn och järn med en ånggenerator;
 3. Otparivatel klara svåråtkomliga ställen och färdiga produkter;
 4. Slutligen är ångaren utrustad med en ljuspenna för tillförsel av ånga som väsentligt ökar tiden för kontinuerlig drift.
 5. Dessutom de ångaren flera gånger billigare än ånggeneratorn och järn med en ånggenerator.
 6. Garment Steamer väger mindre och kan enkelt flyttas vid behov.

Och du använder ånggeneratorn hemma eller på jobbet? Dela dina erfarenheter med oss!

Postat den 8 augusti 2012 Filed under: inre angelägenheter

I flickvän mycket beröm ångaren Philips -Purple. Hennes ånga vid de flesta säger var helt värdelös sak, men ångaren klass!

Ånggeneratorn inte förstår som behöver kanske handlar. ångbåt är en super sak för en ung mor! Men om järn inte heller glömma))) stripper göra de nödvändiga veck i byxorna och vorotnichek hur man inte retts

Jag har i min mors butik, super ånga sak och tar bort fläckar och slätar perfekt. Men han är en hård kurs och hem till en sådan obehagligt!

Jag fick en Phillips 6000-super sak! mycket bekvämt! Vill du inte använda allt järn))) till ånga -rubashki man, allt hänger på galgar, gardiner, filtar, sängkläder), men det tycks mig att det väsentliga är bara att alla som har barn. Koka-all inte behöver ånga rakt igenom!

Vilka dumheter du skriver att järn och ånggeneratorn är lämplig för de större butiker eller butik. Och du vet att butikerna inte kan strykas saker? Det är bara mer för hemmabruk, och lätt att förvara ångbåt.

Jag har en vacker ångstrykjärn vitesse VS-685, den kraftfulla, och kan arbeta i ett vertikalt läge, strippning och utjämning med en smäll, och fina tyger, och tät. speciellt som ångpuffsfunktionen

Phillips köpte ångaren lila. Jag bröt på 2: a dagen (med en full reservoar av vatten, fortfarande blinkar "hälla vatten" indikator). Jag överlämnade tillbaka till butiken. Till en kostnad av 15000, skulle kunna fungera förklarade en två års garanti.

Jag också Vitesse 526, järn är utmärkt, jämnar bra, glider perfekt över tyget. Pålitlig. Kvalitativ.

Jag gillade mest är det faktum att det finns en vertikal ånga funktion med en kraftfull ånga!

Min man köpte ett ångstrykjärn modell zauber miljö 250, för honom hade jag en Philips ångstrykjärn. Sauber otglazhivaet väl och ständigt levererar ånga till 100 ml per minut - ett par riktigt mycket, måste vi hålla fönstret öppet om en hel del strykning rings upp.

Jag använder en tid sedan, Philips. Kvalitets strukna artiklar är mycket högre än den strukna och strykningstiden minskas med ungefär hälften. Bara mina problem med rening, med dekalkulyatsiey dvs. Rengöringsmedel sköljning med vanligt vatten tank (vilket är ganska konstigt hur någon liten aning om vad hjälper mot vatten skala). Jag rengöras bara en gång 5, och den här gången helt inte rengöras och därmed inte fungerar. Detta är naturligtvis ett stort minus, om jag får säga så, eftersom järn kan ganska akut behov. Nu har jag ett barn på semester gick till skolan inte klädd i en vit skjorta. Och nu akut behov att köpa något för strykning. Förmodligen köper en ånggenerator, men från ett annat bolag (- presenterade). Tjänsten Philips I - eller fot när de gav mig TV repareras. I allmänhet är det råd - när du väljer lön ånga uppmärksamhet för att rengöra.

Enligt min mening här orättvist bortglömda italienska företaget MIE ånga!

Specifikt MIE Stiro Pro 200 - det bästa som finns på den inhemska marknaden, jag personligen valde för en månad

Nyligen köpte en ånggenerator Thermostar och har inte riktigt haft tid att prova, men intryck av rättegången närmar sig mycket positivt - kunde skrubba plattan i avlägsna platser bara en halvtimme, och med konventionella metoder och dammvippa kan vara upptagen och en halv, och inte alla rena. Speciellt med handtag plattorna var problem - de bara rag "inte tar" och Termostar klarat utan problem, det behagar) tog en annan av badrum och toalett - och även här visade ånggeneratorn själv perfekt. Vad är mest lik - det är verkligen mycket lättare rengöring, fläckar som visas neottiraemymi efter ångkokning gå en eller två gånger! Det som är bra i allmänhet)

MIE Stiro Pro 200 är inte den bästa! Det finns modeller värda fem gånger så mycket. Men ganska anständigt, skulle jag håller med om att för sitt pris)

Köpt vid presentationen av ånggeneratorn Thermostar- stor sak! Köpt för rengöring av sin butik, har minskat utgifterna för uborschitsu.Ochen nöjd med ditt köp och resultaten av rengöring.

Jag använder denna ångtvätt för ett par veckor. Jag måste säga att kvaliteten, och pengarna som han hade köpt - match. Ärligt talat, jag först tvekade, men en gång började att rengöra - lugnade ner omedelbart. Kvaliteten på arbetet - flyga. Fogarna mellan plattorna tvättas underbar utsikt över badrummet omedelbart förändrats och hon blev, som vi just har renoverat!

Jag har en ångbåt hem. Jag är mycket nöjd med hur det fungerar, inga problem med kläder och stryk gardiner ens där. Inget av det nu, och aldrig köpa något järn. Jag råder alla - köpa ångbåt. Inte bara manuellt, men en sådan slang och till vattentanken mer, åtminstone 3 liter.

Ånggeneratorn Thermostar - en oersättlig vän varje hemmafru. Nu komma ut och strök nöje. Mannen gav mig för födelsen av mina tvillingar skönheter. Blöjor, västar, kläder, sängkläder och -Utmärkt otglazhivaet på några minuter. Även barnkläder, med ny butik förde inte längre behöver tvättas, ånga järn och alla.

Jag kan inte skryta med en ånggenerator nyfunna Thermostar. Iron funktion nås för min handarbete - avskalade stickade klänningar direkt på dockan. Den goda nyheten och strykningsmöjlighet på hyllan, och allt detta utan ansträngning. Ånggeneratorn är så lätt att använda som inte orsakar misstro och rädsla bland äldre. Min mamma hanterat det utan problem.

Åh, flickor, det är otroligt! Make gav Thermostar ånggenerator DR och mitt liv har förändrats. Så fort jag har aldrig retts och ren, och viktigast med sådan glädje. Hela familjen av hans utnyttja. Kvaliteten är utmärkt, och så enkelt. Jag kommer nu att gå till prisa sin man, tack för er omtanke.

Vi köpte nyligen en ånggenerator Quasar, så inte Narada. tid för rengöring fallit ibland - gick över plattorna - gnistrar, sot och fett från ugnen och mikrovågsugn - Framför löser sig. finns på internet film om rengöring av bilens interiör och motor, beslutade vi att prova - allt rensas. Strykning alls ett nöje - för att få en galge, jag gick ånggenerator och redo att klä upp och gå) från Ångtvättar Quasar läsa mycket olika, men hon är ännu inte razacharovalas

Beslutet att köpa en ånggenerator för en lång tid mognat i mitt huvud. Naturligtvis var det mycket frestande att köpa en enhet som skulle klara av strykning och rengöring av mattor eller plattor. Deras val på marknaden är nu ganska stor, och efter att ha läst många positiva recensioner, jag slutade det på Philips. Naturligtvis, hur många människor har många åsikter, men efter några dagar av plåga vilja fråga exakt vad som orsakade sådan glädje? Par gjorde på något sätt inte permanent. Oväntat stopp i sin inlaga, väsande och pustande tills skrivit en ny våg av ånga. Och efter en veckas användning började flöda alls. Ja, och hela strukturen var obekvämt för mig. I allmänhet, trots de pengar som spendbeslutades att ersätta denna enhet. Jag har beslutat att inte längre förlita sig på sig själva och söka hjälp från en kurator.

Av flera föreslagna modeller jag valde ånggeneratorn jeanselit VTO Basic. Och inte en enda gång efter det inte ångrat. Han klarar sin uppgift! Iron blev enklare och snabbare. Och han otglazhivaet någon form av vävnad. För hela tiden jag använda en sak kan inte förstöra den här enheten. Iron själv är mycket lätt, inte handen inte trött. En refill vattentanken ger strykning en hel del saker behöver inte hela tiden lägga till.

Jag läste om ånggeneratorer vi Phillips, problem med skalan för två år aldrig bylo.Prosto behöver köpa vatten på flaska. och allt kommer att vara stor.

När ånggeneratorn jag vill tala väl eller brag)) Jag valde samma parogen, där hälls vatten är inte i en plastbehållare, och en gång i pannan, är det värms upp under en lång tid, ja. Men ändå kraftfull och lång avskalade och otglazhivaet alla typer av tyger och även i flera lager, och berätta exakt - den här saken med järn och inte står bredvid, även så, att även med parogenom, men hemma (jag har en semi-modellen Mia Steere 1100 om du är intresserad, naturligtvis, ursprungligen kollat ​​Lelit, men i slutändan valde denna modell). Och tricket är att ångan från ånggeneratorn av konstant tryckte på knappen och ångan går och kommer från hushåll inte existerar, det finns ånga, min vän hushåll järn med en ånggenerator, så vi jämförs.

Jag parogen Braun 5043. Jag använder ungefär ett halvår. Jag är mycket nöjd. kraftfulla och mycket bra drag. den andra inte använda, och inte vill. I allmänhet, alla nöjda

Jag skulle ge detta råd till alla som stött på denna fråga: om strykning familjen är liten och en liten familj, kan du göra en enkel järn av god kvalitet, men om en stor familj, särskilt om det finns små barn (som jag har tre), och maken - kontorsarbetare, är svaret enkel ånggenerator. I vår familj, min make varit ett val av någon utrustning för hemmet, så han valde mig och professionellt järn med ånggenerator MIE Stiro PRO 300. Denna modell gör det möjligt att ånga och järn, och på samma tid, vilket är mycket bekvämt, och nu även sängkläder stroke, som han aldrig hade gjort jag erkänner ärligt. Teflon tips kan du stryka saker ur ömtåliga tyger, alla mina klänningar bluzochki och nu ser snyggare och även verkar ha fått en liten mängd. Så slutsatsen är densamma: om du behöver järn lite - ta ett strykjärn, en hel del - järn med en ånggenerator, och vilken typ av val för alla.

Var reparera strykstationen

Lagom jag bröt ett strykjärn. Jag måste jobba en strikt klädkod, så rusade till Avito och hittade en ny ånggenerator Karcher. Nu tid att laga kläder även på morgonen. Strukna länge och så på kvällen eller en halv dag på dödandet att förbereda kläder för framtida användning för en vecka, och ånga lättare

total nätet 2168 artiklar.

Slutligen kom den efterlängtade dagen när du slutar.

Under graviditeten är inte bara utseendet och smaken av kvinnor.

Det är omöjligt att överskatta betydelsen av ordentlig munhygien.

Varje förälder är övertygad om att även med hans barn exakt.

Vem skulle inte vill arbeta i tv? Förmodligen alla.

Järn med ånggenerator - hur man väljer ett hem på egenskaper, beskrivning, varumärke och kostnader

Från ett år till livet av moderna människan blir det lättare, särskilt när det gäller det dagliga livet. Tillverkare av utrustning för hemmet ständigt producera innovativa produkter som blir ett verkligt genombrott på marknaden. En av dem är järn med en ånggenerator, med vilken strykning av kläder, vare nedre eller övre plagg, är kraftigt förenklat - dina underkläder med honom kommer alltid att se snyggt. På hyllorna i butiker av hushållsapparater såsom järn är relativt ny, men det har redan blivit populära och efterfrågade.

Vad är järn med en ånggenerator

Järn-ånggenerator för huset jämfört med en konventionell anordning är en produktiv och funktionell hushålls strykjärn lämplig för vertikal strykning. Utformningen av en sådan apparat åstad vattentanken med en eldfast stativ. Med detta järn kan strykas utan avbrott för tyg enligt något komposition uppvärmning. Ånggeneratorn är inte en helt integrerad, som den är ansluten med anordningen med hjälp av elektriska ledningar och paroprovodyaschih.

Ånggenerator med järn för huset kan förenkla strykning, vilket sparar tid och avancerad användare. Tanken rymmer mer vatten än kapaciteten inbyggd i normal järn, så att när ett stort antal av kläder inte behöver ständigt tillsätt vatten. En sådan anordning utrustad med möjlighet till vertikal stripp vävnad. Den relativt låga temperaturen hos stryksulan minskar risken för brand om anordningen glömmer att stänga av. kan stängas Vissa modeller oberoende om det finns en viss tid utan att flytta.

När det gäller funktionsprincipen, vattnet värms i kokarenheten, omvandlar den till ånga, som matas av en speciell slang till sulan. Som ett resultat, verkar strykjärnet på tyget genom stiftet kraftfull ånga. I allmänhet är det väl strykjärn linne från lin eller bomull, mörkläggningsgardiner, skjortor och overaller från grova tyger, och mer i stora mängder.

Innan du köper, observera att strykjärn med inbyggd ånggenerator skulle kosta mer än konventionella motsvarighet och därmed många modeller är inte särskilt bekvämt att vind och lagra elektriskt. Dessutom ånggeneratorns enheten måste ofta rengöras från skala, och anordningen är inte lämplig för att torka en våt sak. Om du inte är förvirrad, sedan läsa villkoren för att använda apparaten med en ånggenerator:

 • Använd järnet försiktigt, vilket förhindrar dess fall.
 • Efter jobbet kommer till ett slut, inte har bråttom att linda instrumentkabel och dölja - vänta tills den svalnat helt.
 • För att spara energi, järn de första saker som kräver låga temperaturer.
 • Glidanordning för tyg, försök att röra sig i samma riktning.
 • Stroke saker med syntetmaterial, vilket inte är i stånd att motstå höga temperaturer, använder termostaten och stryka dem bättre i den våta formen.
 • Häll i en behållare med överflödigt vatten är inte nödvändigt, eftersom det bör finnas utrymme för bildande av ånga.
 • Fylla på vatten i pannan av järnet när ljuset slocknar "Steam".

Tillverkarna erbjuder ett urval av högkvalitativa och pålitlig utrustning. Bland dem finns både inhemska och professionella enheter med en kraftfull ånggenerator. Täcker stryksulan är av typen metall keramik eller rostfritt stål, som är annorlunda reptålighet och god hållbarhet. Beställ stryk teknik för alla tyger med vertikal ånga funktionen kan du i någon stad i landet, vare sig det Moskva, St Petersburg, etc. Välkända tillverkare såsom järn är Philips, Tefal, Bosch och andra.

Om du vill köpa ett ångstrykjärn i nätbutiken med leverans via post, sedan börja sökandet efter en produkt känd holländska Philips. I det här fallet, observera att bilden på webbplatsen inte alltid överensstämmer med verkligheten. Anordning med en kraftfull ånggenerator med en vertikal slaglängd genom avdrivning med ånga vid 500 g / min, är:

 • Modellnamn: Philips GC &650;
 • Pris: 24400 p;.
 • egenskaper: effekt - 2400 W, ångtrycket till 7,5 bar, slanglängd - 2 meter, sladden - 1,8 m, reservoaren - 1800 ml, mått - 23,3h28,5h45,3 cm; vikt - 5,1 kg ;
 • fördelar: automatisk justering av ångtillförseln, tillgängligheten av skydd från skala;
 • Nackdelar: kostnad, brist på sprayfunktionen.

Iron med integrerad ånggenerator Philips GC 7703/20 - mer demokratiskt värde motsvarande, med inte mindre ström. Sulan Steamglide gjord av keramik. Vertikal ångstrippning i denna anordning är 200 g / min:

 • Modellnamn: Philips GC 7703/20;
 • Pris: 9740 p;.
 • egenskaper: effekt - 2400 W, den möjliga ångtryck till 5 bar, den sladdlängd - 1,6 m, tankens kapacitet är 2200 ml;
 • fördelar: antiscale, är relativt billig;
 • Nackdelar: Ingen automatisk avstängning, det finns ingen sprayfunktionen.

Järnklubbor som är utrustade med en ånggenerator, olika strömförsörjningskapacitet av tanken, ångslangen längd och andra lika viktiga egenskaper som påverkar den slutliga kostnaden. Om du är intresserad av att köpa enheten med hushålls ånggenerator ha en bra strömförsörjning par, sedan uppmärksamma enheten från Tefal:

 • modellnamn: Tefal GV&071;
 • Pris: 23999 p;.
 • egenskaper: effekt - 2400 W, leverans av upp till 120 g / min, kolonnlängd - 1,8 m, vattentanken vmeschaet1600 ml, ångtryck som inte är större än 7,5 bar;
 • pros: antiscale, självrengörande, automatisk reglering av ånga, sladdvinda;
 • Nackdelar: liten tank, det finns ingen sprayfunktionen, kostnad.

Annan utföringsform av Tefal vertikal strippning. Sulan är gjord av en enhet Durillium, mer:

 • modellnamn: Tefal GV7761;
 • Pris: 12999 p;.
 • egenskaper: effekt - 2400 W, ångtryck högst 6,2 bar, mata upp till 120 g / min, längden av slangen och kabeln - 1,7 m, volymen av behållaren - 1700 ml, vikt - 5,4 kg;
 • fördelar: skydd mot skalan, självrengörande, automatisk avstängning;
 • Nackdelar: Inga splash funktion.

Finns på marknaden en mängd olika strykjärn, utrustad med en ånggenerator, det finns många professionella stryk enheter med kraftfull ånga. Sådana anordningar är i stånd att hantera den tunga arbetsbördan, de är utrustade med en rad ytterligare funktioner. Men kostar järn för professionell strykning mycket dyrare än en konventionell modell. Om du väljer att prova den första hem version, sedan titta på Bosch enhet med yttersulor av CeraniumGlisséePro:

 • modellnamn: Bosch TDS 6010;
 • Pris: 12480 p;.
 • egenskaper: effekt - 2400 W, betyder ångtrycket inte överstiga 5,5 bar, leverans av upp till 120 g / min, beräknat na1500 ml kapacitet, är en funktion av i-Temp, klar för användning efter 2 min;
 • plussidan: Skydd mot skalning, självrengörande, automatisk avstängning efter 30 sekunder i ett horisontellt läge;
 • Nackdelar: Inga sprayfunktionen, liten volym.

Järn med ånggenerator från Silter är utrustad med en inbyggd tryckmätare och ånga regulator. Vattnet i enheten värms upp på bara 8 minuter. Dess torra ånggenerator med förmåga att producera kontinuerlig ånga under 90 minuter, då är det nödvändigt att producera dozalivku vatten. Stå för en järn är tillverkad av värmeresistent material:

 • modellnamn: Silter Super mini Gazzella 2020 / PD;
 • Pris: 15490 p;.
 • Specifikationer: Effekt - 800 W, pannan - 1000 W, ångtrycket - 2,5 bar, kapaciteten hos pannan - 1 L, vikt - 6 kg;
 • plussidan: 4, grad av skydd mot överhettning av ånggeneratorn automatiskt stängs av på grund av låg vatten;
 • Nackdelar: är dyrare motsvarigheter, liten volym.

Köp järn och andra apparater försöker i stora butiker, eftersom Detta kommer att avsevärt öka dina chanser att få en andel eller sälja. Detta kommer att ge dig möjlighet att köpa rätt produkt med en bra rabatt. Intressant förvärv teknik kan bli en italiensk montering Lelit PS 25. Den är utrustad med en ånggenerator och alla grundläggande funktioner som förenklar och påskynda processen med att stryka kläder och sängkläder. Moderna och kompakt enhet har en inre ventil och tillförlitliga elektriska värmeelement:

 • modellnamn: Lelit PS 25;
 • Pris: 32275 p;.
 • egenskaper: effekt - 1800 W, vikt - 7,4 kg, den kontinuerliga driftstiden - 65 minuter, tank volym - 2500 ml, ångtryck till 5 bar, den sladdlängd - 1 m, slang - 1,8 m, vikt - 7, 4 kg;
 • fördelar: bra volym, en panna med en speciell skyddande beläggning som inte bildar kalkavlagringar;
 • Nackdelar: höga kostnader, brist på auto-off system.

Vid försäljning kan du hitta massor av olika modeller av stryk apparater med ånggenerator, varav en är en modell av märket Braun. Anordningen har en utmärkt effekt med konstant ånginsprutning till 120 g / min. och en sula tillverkad av 3D Exolar. För mer information om egenskaperna hos enheten:

 • Modellnamn: Braun IS 3042 WH;
 • Pris: 15011 p;.
 • egenskaper: effekt - 2400 W, trycket till 5,5 bar ångpanna är utformad för att 2000 ml, ånga - 330 g / min, är ECO-läge ;.
 • fördelar: volymen av pannan, automatisk justering av ånga, antiscale, automatisk avstängning;
 • Nackdelar: Inga sprayfunktionen.

Inrikes strykning enhet med en sula tillverkad av rostfritt stål och en god förmåga till ånggeneratorn MIE Bravissimo - det är tillförlitlig teknik till en rimlig kostnad. Orange och svart design är vad som skiljer utformningen av anordningen, vilket gör det mer originellt. Visserligen inte enheten har flera viktiga funktioner:

 • modellnamn: MIE Bravissimo;
 • Pris: 12500 p;.
 • egenskaper: effekt - 2200 W, det maximala ångtrycket av 5,5 bar, en konstant tillförsel av upp till 150 g / min, pannvatten - 1100 ml.
 • Pros: priset, det finns ett par av anpassning i automatläge, skydd mot skala,
 • Nackdelar: Inga sprayfunktionen, ånga slag, automatisk avstängning.

Modell Metalnova Vapor 2600 från det italienska företaget har utmärkta funktioner som gör utmärkta resultat strykning. Med ånggeneratorn att hantera även nybörjare, som anordningen är utrustad med de nödvändiga styrparametrarna. Det otglazhivaet även komplexa material som sammet och ull:

 • modellnamn: Metalnova Vapor 2600;
 • Pris: 18690 p;.
 • egenskaper: effekt - 1950 W, ångtrycket upp till 3 bar, pannans kapacitet - 1,5 l;
 • fördelar: är en funktion av den vertikala strykning;
 • Nackdelar: dyr kostnad.

Korrekt och väl valda enheten kommer att vara oumbärlig i varje hem. En sådan anordning måste ha en hög säkerhetsnivå, och detta gäller inte bara känslig strykning, men också automatiskt stänga av enheten, om du glömmer att stänga av. Valet av järn med en ånggenerator rekommenderas att utföra enligt kriterierna nedan:

 • Volymen av pannan bör inte vara mindre än 900 ml.
 • Trycket hos den ångstråle måste överstiga värdet av 3 bar.
 • Se till att utrustningen kan lätt rengöras på skalan.
 • Det kommer att vara bra om den valda enheten är en funktion av styr ångtemperaturen och automatisk avstängningsanordning.
 • Också ta hänsyn till att den tunnare enda teknik, desto lättare kommer du att kunna klara av det.

recensioner

Jag köpte Tefal GV6732 Strykjärn med ånggenerator och automatisk avstängningsfunktion för 13 tusen rubel. Bra kraft av 2200 W, sulan på kermeten, är en relativt liten vikt 4,25 kg, möjligheten till vertikal strippning. Design i allmänhet, bra. Det finns en plats för att linda kablar och slangar. Emellertid är ånga som alstras för långsamt.

Av alla strykjärn mest intresserade Philips GC 9650 med ett anslag av ånga till 500 g / min. och en panna för 1800 ml. Jag noterar automatisk avstängning och rengöring av avskum. Strokes perfekt och utan ansträngning, är temperaturkontroll utförs automatiskt. Huset är inte lika tillförlitliga som vi skulle vilja, och är värt lite dyrt.

Alexander, 35 år gammal

Välja en strykanordning med en ånggenerator, har valts för att Bosch TDS 373 118 P. Av de fördelar belysa hög effekt, ånga och som har munstycken för ömtåliga vävnader hos sulans CeraniumGlissée, acceptabel kostnad. pannkapaciteten är relativt liten - 1400 ml. Dessutom finns det ingen automatisk justering av ånga.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 4 = 11