Ångluftbefuktaren

Luftfuktare: vad är det?

Inte överraskande är den bästa VVS-utrustning skapas i England. Albion kan inte skryta med bra väder, och därför är i behov av hög kvalitet teknik. Låt oss försöka räkna ut, varför du behöver en luftfuktare . Genom klimatkomfort är krav på temperatur och luft renhet, är dess fuktighet också viktigt. Överskott fuktighet - gynnsam miljö för patogena mikroorganismer, men otillräckliga leder till en försvagning av det mänskliga immunsystemet. För rum med höga krav på klimatinriktning utformat en tillförlitlig, kraftfull och exakt teknik.

Moderna ånggeneratorer används i stor utsträckning:

• i museer, bibliotek behöver för att upprätthålla en förutbestämd nivå av fuktighet;

• livsmedelsindustrin: ångfuktare behövs i kamrarna för ost mognande lagerlokaler cigarrer, vinkällare, lagringsceller av tobak;

• Telekommunikationer;

• växthus och inkubatorer;

• på sjukhus och forskningslaboratorier.

ny modern luftfuktare i Maloyaroslavets . Det brittiska företaget VAPAC, (en del av Eaton-Williams Group holdingbolag) tillverkar luftfuktare sedan 1970-talet. Precision teknik företaget är utrustade med utskrift komplex i Westferry DLR station, som är den största i Europa, och monterings butiker Jaguar fabrik i Coventry. mikroklimat av experter mycket uppskattar förmåner luftfuktare VAPAC. Omkring 60% av ånggeneratorer, export Company i fyrtio länder runt om i världen.

Ångluftbefuktaren VAPAC (UK) består av flera typer:

• 7 modeller elektrodtyp LE och LE (P), prestandan i intervallet av 5 - 90 kg / h. Växter ger justeringssystem genom att ändra pulsad energi matningselektroder. Utföringsformer luftfuktare tillhandahålla konfiguration enfas, tvåfas eller trefas strömförsörjning, är de spänningsområdet 200-440 V. Parametrar Fitting fuktighet LE (P) bibehållas inom ± 5%. Indunstning cylindrar elektrod luftfuktare är tillverkade av rostfritt stål, tack vare förfarandet förebyggande underhåll är minimal. Effektiv drift av denna typ luftfuktare är beroende av vattenkvaliteten. Sådana viktiga parametrar: tryck, styvhet, elektrisk ledningsförmåga, kiselhalten.

1

Luftfuktare • LR systemet och LR (P), prestandan i intervallet av 5 - 60 kg / h, i stället för elektroderna - värmeelementen, dvs dränk teplonagrevatelnye element. fuktighetsparametrar upprätthålls också inom ± 5% vid användning av ledningsvatten. Avmineraliserat vatten reducerar fel till 3%. Hopfällbara avdunstande cylindrar av rostfritt stål, kräver regelbunden rengöring, som löser problemet med att hitta leveranser.

• Vid högre krav är oacceptabla även när momentana fluktuationer av fukt, när endast två% av variationen är tillåten, är det nödvändigt luftfuktare Microvap LMD en CPU Varivap. Denna modell kan du justera resultatet av förångaren cylinder, vilket gör det möjligt att kontinuerligt tillföra ånga in i rummet. Prestanda luftfuktare LMD - upp till 5 - 45 kg / h. De är utrustade med en speciell mjukvara och Vapac Operating System Management System.

Alla luftfuktare VAPAC kan anpassas och off-line, och att arbeta som en del av den centrala luftkonditioneringssystem. Komponenter som väljs i varje fall respektive nödvändiga alternativ. Till exempel, för att öka effektiviteten av ånga kan spridas genom att ställa in den utgående ångröret fläktkonvektor speciell RDU.

Kontroll av luftfuktare Det finns två sätt:

• fuktsensor installerad i luftkanalerna eller inomhus;

• externt styrsystem.

Genom VAPAC Enhet Styrsystemet kan anslutas via ett lokalt nätverk VapaNet öppet kommunikationsprotokoll. Ett sådant system kan kombinera upp till tio luftfuktare, kan kombineras med vilken som helst styrenhet som stöder LonWorks protokoll. Parametrarna för varje luftfuktare visas på displayen, så att du kan styra komplicerad utrustning. Liksom hamnen i bilens färddator, regulatorer brittiska luftfuktare informerade om villkoren för tjänsten och teknisk information.

Alla som äger dyra varor, oavsett om det är en bil, ett hus eller en smart luftkonditioneringsutrustning, vet hur viktigt det är, om det finns i vårt land, den officiella återförsäljare av ett visst märke. Klimat installation VAPAC levereras i Moskva av ryska Vent, officiell distributör av varumärket.

Försäljning av luftfuktare i Moskva engagerade medarbetare som har utbildats i Storbritannien och har VAPAC kvalifikationer certifikat. Officiell återförsäljare säkerställer leverans, färdigställande och ett komplett utbud av service för alla luftfuktare företag. Kvalificerade servicespecialister Vent säkerställa lång livslängd även komplicerad mekanism.

Luftfuktare VAPAC som hög precision utrustning behöver noggrann pre-sales-certifiering. I det här fallet finns det ingen oviktiga detaljer. Viktigt och typen av strömkälla, och den genomsnittliga lufttemperaturen i rummet. Officiell återförsäljare kommer att utföra inspektion luftfuktare i Moskva - drift av alla ansträngningar kommer att löna sig. Servrar kommer att bära någon börda, frukter är alltid färska, och folk - friska.

Consult säljer luftfuktare du kan på våra telefoner. KONTAKTER

Försäljning, leverans och rening multicomplex Ballu Air Mästaren.

Försäljning, halv balsam Ballu

Vi representerar dig katalog för värme- och vattenförsörjning system

Användbar eller skadligt luftfuktare 3 populär form

En bekväm luftfuktighet i huset stöder luftfuktare hälsa, prestation, liksom humöret och skönhet beror på ett antal olika faktorer. En viktig roll spelas av de klimatförhållanden som skapas i rummet, nämligen en viss luftfuktighet. Att fukta luften i rummet, måste du installera särskild utrustning som kommer att kunna skapa rätt klimat för människors hälsa. För närvarande mycket populär, en sådan anordning som en luftfuktare.

Varför behöver jag en luftfuktare i huset

För att skapa rum ett hus eller lägenhet optimal befuktning, installera en speciell anordning. En sådan anordning kallas en luftfuktare. För mänsklig luftfuktighet bör vara 40-70%. Om fukthalten i rummet är lägre än normalt, och toga ska installeras luftfuktare.

Personer som ofta ventilera lägenheten och upprätthålla en hög luftfuktighet, blir sjuk mindre ofta

luftfuktare för huset är vanligtvis inställd för god hälsa. Från en brist på fukt i rummet påverkar i första hand barn. Deras slemhinna torkar upp, så att barnets kropp att bli mer känslig för en mängd olika infektionssjukdomar.

Bara en brist på fukt påverkar möbler börjar den torka och smula, djur, växter, som ofta är sjuka, då alla kan gå förlorade, böcker, utrustning.

Fördelar med den här enheten:

 • Normaliserar inomhusklimat;
 • Det kräver ingen installation;
 • Det tar liten plats;
 • Enheten är enkel att använda,
 • Helt tyst;
 • Högeffektiv.

luftfuktare kan installeras i bostäder, lägenheter, kontor och många andra industri- och hemmiljö. En sådan anordning kan arbeta dygnet runt, är den väldigt effektiv.

Vilka typer av luftfuktare för lägenheter

Vanligtvis luftfuktare installeras i de områden där det finns luftkonditioneringar som inte har den extra funktionen av luftfuktighet eller så dåligt ventilerade. Och även de är installerade på vintern när värmen fungerar då torrhet i luften ökar.

Enligt principen om arbete och metod för återfuktande, är dessa enheter delas in i olika typer

Olika typer av luftfuktare för lägenheter eller andra lokaler, kan vara olika. De har alla sina egna egenskaper, som avgör sina fördelar och nackdelar. Moderna marknader och butiker erbjuder ett brett utbud av olika modeller.

Principen för drift samt ett sätt att fukt på alla olika enheter. Den delar in dem i tre huvudtyper. Men alla dessa typer av utför en huvudfunktion - att fukta luften.

Vilka är luftfuktare:

Traditionell hushåll luftfuktare - en behållare med vatten, där det finns en förångare och fläkt. Denna typ av totalt säker, billig, ökar fuktigheten vid 60% eller mer. För att fylla det möjligt destillerat vatten och kran. Det är möjligt att lägga till aromatisk olja i vatten, då blir det ännu och smak. Ånga enhet ökar luftfuktigheten i rummet med hjälp av ånga, vilken genereras genom att värma vatten. Kan fukta luften till nästan 100%. För att förhindra att luft vattendränkt, är det nödvändigt att köpa ytterligare hygrostat, som kommer att lösa detta problem. Använd den är möjligt att behandla som en inhalator. Safe ultraljud luftfuktare är mycket tyst. Vatten avdunstning kan uppnås i vatten under sonikering. Denna enhet kan användas som en luftrenare. För att göra detta måste man bara för att köpa en renare patron. Denna enhet har det högsta priset.

Luftfuktare: hur man bäst att välja

Vad är det bästa fuktighetskräm kan väljas - det beror bara på dig själv. Alla typer av bra och effektiv, så valet kommer att bli mycket svårt. Alla av dem skapa rätt luftfuktighet som främjar en hälsosam livsstil.

en ultraljuds luftfuktare eller ånga, och kan vara en traditionell "kall" avdunstning ibland inte lätt att välja

luftfuktare, vilket är det bästa av dem? Du måste välja en mycket hög kvalitet, tillförlitlig och säker enhet som kan klara sin uppgift.

Att välja en fuktighetskräm är dyrare i kostnad, då skulle det vara mer effektivt och med hög kvalitet, och viktigast av allt - kommer att pågå länge. Plocka upp ett bra instrument verkligen kan det vara värt, men med hänsyn till vissa faktorer.

luftfuktare måste vara:

Det finns också modeller som kan inte bara fukta luften, men kan också rengöra det. Denna enhet "luftspolning". Detta renare kan installeras hemma med astma eller allergier, liksom de människor som bor mycket nära motorvägar. Du kan också hitta en komplett och komplext klimat.

Grundläggande funktioner luftfuktare

Luftfuktare kan installeras i vilken som helst miljö där fuktighetsnivån är lägre på-normal (40 - 60%). Denna enhet kommer inte att kunna öka tjärpapp fuktnivåer, men också skapa en bekväm miljö för bor eller arbetar.

Befuktaren och luftrenaren kan utrustas med en jonisator, ozonbehandling, för att ha en justering fläkthastighet, värma rummet

Luftfuktare funktioner ändras beroende på utformningen av instrumentet, samt från ytterligare inbäddade komponenter.

Principen för driften av luftfuktare - är förångning eller sprutning av vattenånga runt rummet lägenhet, hemma eller på kontoret.

Funktion, som utför luftfuktaren:

 • Den har förmåga att upprätthålla den önskade fuktnivån, som är satt;
 • Eliminerar de elektriska laddningar;
 • Ren luft från dammpartiklar och olika föroreningar;
 • På människors hälsa har en positiv inverkan.

Torkade inomhusluft - en viktig orsak till ohälsa, dålig sömn, minskad immunitet. Torr luft har en negativ inverkan på hud, hår skick, syn. För att må bra om dig själv, behöver du installera i rummet luftfuktare.

Hur man väljer en luftfuktare för rätt lägenheten

Innan du få tag i ett hem luftfuktare, måste du först bekanta dig med alla dess fördelar och nackdelar, för att ta reda på vilka ytterligare funktioner den kan utföra. Med allt detta kommer att hjälpa dig att förstå Sales. Han kommer att ge råd och hjälpa dig att välja den bästa modellen som är speciellt lämpad för ditt hem.

När du väljer en luftfuktare måste du uppmärksamma funktionerna i var och en av dem

Hur man väljer en luftfuktare för lägenheten så att han kunde höja fuktning till de standarder som krävs? Först måste du mäta den del av rummet där enheten för att bestämma dess prestanda kommer att fastställas, det vill säga hur mycket luft han kan hantera.

Se till att apparaten måste vara automatisk, så att den kan stängas av oberoende efter att vattnet har tagit slut. Automatisk anordning är absolut säker.

Några av de faktorer som måste uppmärksamma innan du köper:

 • Storleken på kolven vatten;
 • effekt;
 • Filter, måste de vara av högkvalitativa material;
 • energibesparing;
 • Ljudnivån;
 • Ytterligare funktioner.

För lägenheterna är i allmänhet valt ultraljud luftfuktare. De är tysta och har en kompakt storlek. Även dessa enheter skiljer sig från andra högpresterande ånga som de avger, är en kall, så fuktighetskräm är absolut säker. Ultraljud, moderna apparater är mycket populära bland många kunder, kan deras feedback hittas på forumet onlayner.ru.

air ånga luftfuktare för huset: dess för- och nackdelar

Steam luftfuktare fungerar enligt principen för en vanlig vattenkokare som kokar vatten. Den är kapabel att värma vattnet till 95-100 grader, därigenom ånga avdunstar snabbt, effektivt befuktning av inomhusluft.

Den största plus ångluftbefuktaren som fuktar luften, snabbt han

luft ångbefuktaren för huset är vanligen tillverkade av hög kvalitet, värmebeständig plast. En sådan anordning göras för att tillhandahålla ytterligare hygrostat, som kommer att mäta fuktigheten i rummet.

Vissa ångfuktare kan inkluderas ytterligare munstycken, som används för inhalation. Som ett resultat kan denna enhet användas för medicinska ändamål.

Fördelar med ångluftbefuktaren:

 • Högpresterande;
 • Lätt att använda;
 • Automatisk avstängning;
 • Rimligt pris;
 • Avsaknaden av förbrukningsvaror;
 • Befuktning får överstiga 60%;
 • För att fylla eventuella vattenkvalitet.

Ångluftbefuktaren kan skapa goda förutsättningar för de växter som älskar att växa i hög luftfuktighet. Men det kan användas som en oljebrännare, lägga aromatiska oljor i vatten. Den bästa ånga luftfuktare producerar tillverkare Bionaire. Instrument av detta märke anses tillförlitlig och hög kvalitet ånga bland andra enheter, enligt ett stort antal positiva recensioner.

Oumbärlig luftfuktare: Komorowski och hans råd

Dr. Komorowski anser att luftfuktare är en viktig gadget att ha i varje hem. Särskilt behovet av att köpa dessa familjer som har småbarn. Den luftfuktare kan upprätthålla en viss stämning i rummet, som har en positiv effekt på barnets kropp.

Redan i dag Dr. Komarovsky har konsekvent betonat att luftfuktare - den perfekta lösningen när barnet börjar hosta och snor

luftfuktare, Komorowski sa, kan tillverkas av skrot. De kan hittas i varje hem eller lägenhet. Alla hemmagjorda enheter kan öka graden av fuktighet utan luftfuktare.

Dr Komarovsky har att erbjuda flera sätt att fukta luften till en viss norm, inte använder luftfuktare.

Hur att fukta luften utan att använda speciella enheter:

 • Över den platta kan ordnas med vattentanken (kannor, krukor eller vaser);
 • Ett mer effektivt sätt är - enkel installation kärl med vatten till batteriet;
 • Öka luftfuktigheten i rummet kan vara på bekostnad av torka kläder i huset;
 • Krukväxter kan också hjälpa till med detta, behöver du bara vattna dem med jämna mellanrum.

Luftfuktare kan vara skadligt, såvida de inte är korrekt omhändertagen. Genom att köpa denna enhet, är det absolut nödvändigt att rengöra och desinficera. Om detta inte görs, då vattnet kommer att börja föda upp skadliga bakterier och sedan en fuktkräm skulle vara en källa till olika infektioner.

Modern luftfuktare (video)

Luftfuktare - det är nödvändigt och viktiga, vilket är användbart i varje hem. Tack vare honom, förbättrad sömn och hälsa för många människor. Det är användbart för barn, astmatiker och personer som lider av allergi. En sådan anordning måste hållas i varje hem för att kunna leva utan sjukdomen.

industriella ångfuktare

Industriell luftfuktare - en anordning som används för att lägga vattenånga till frisk luft som kommer in från gatan eller direkt in i det inre rumsluften, och därigenom öka dess fukthalt. De grundläggande delarna av industriånga luftfuktare är uppvärmningselektroder, är ytterligare element beskrivs nedan. Denna kanal luftfuktare kompatibel med alla försörjningsenheter och centrala luftkonditioneringsventilationssystem, både inhemska och utländska tillverkare, och har det bästa priset. Vårt företag specialiserat på att leverera industriella luftfuktare högkvalitativa kanal Gianteam (Kanada). Elektrod ånga luftfuktare finns i transit lager. Vi erbjuder återförsäljare rabatter, den bästa leveranstiden och leverera.

Klicka på bilden för att förstora

Minskade kostnader för vissa respiratorer beräknar en ny prislista för kostnaden du kan beställa från försäljningschefer.

Nu, för att ta reda på hur mycket du intresse för att köpa, kan du skicka ordern direkt från sajten och snabbt få aktuella priser för e-post.

Vanliga ryska leverantörer, återförsäljare och distributörer av HVAC aktivt vidarebefordra inköp och leverans av varor som produceras i Ryssland och prislista rubeln med tillverkaren.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 1 =