ångrum bild

Top photo finish inne i badet och en beskrivning av milstolpar

När du visar ett foto yta inne i badet är inte alltid möjligt att förstå sekvensen av åtgärder reparation. Därför är det nödvändigt att utveckla de viktigaste punkterna.

Kompakt ångbad dekorerad med trä

Huvudsteget i regenereringsbadet anses vara valet av material för efterbehandling, vilket måste ha ett antal fördelar:

 • motstånd till den varma luft och fukt;
 • hygien;
 • frånvaro av gifter frigörs under värme;
 • styrka och hållbarhet;
 • utmärkta yttre egenskaper;
 • fin textur.

Interiör ångbastu med en fin kombination av trä, sten och stål

Det bästa alternativet är att innerfoder trim. Den har utmärkta medicinska egenskaper, är materialet säkra, olika estetiska kvaliteter. Råvaror för det, är det optimalt att ceder och kalk, perfekt och lärk. Men tall lister bör användas för att utforma ett väntrum bara. Kombinationen av en mängd trä kommer att göra en tydlig markering i det inre av badet rum.

Rätt belysning är väl understryker den naturliga skönheten i naturmaterial

Tips! Att få hög kvalitet och ursprungliga finish, är det inte önskvärt att använda samma virke i olika rum.

1

Traditionellt modern bad avslut inne i bilden som kommer att tilltala börja genomföra från golvet. För killar är det ändamålsenligt att höja lite. Det är önskvärt att göra för att skydda lokalen från oönskade drag, vilket ger bättre värmebesparingar. Golvplattor utförs, även om det är ganska lämpligt och styrelser, samt trädäck.

Hyllor i ånga produceras utan användning av metall naglar

Temperaturen vid golvytan inte är över 30 ° C, så blisterskiktet kan vara betong, jord eller lera. Grundregeln - organisationen så fort som möjligt tillbakadragande av vattenutrymme. För att garantera säkerheten för rörelse som krävs för att täcka ett undergolv beläggning gjord av kork kan vara fibermatta, en trägolv. Också det passar perfekt polerade kakel eller styrelse.

Ventilation i badet med händerna: hur man gör rätt. Varför ventilation i badet, hur man gör ventilationen i badet enbart principerna för enheter, scheman, instruktioner, foto, videomaterial.

Processen för vidarebosättning trägolv är ganska enkel. Första staplade släpar ytterligare utför stapling plankor. Släpar lagd på tegelpelare, som ligger på grundval av utkastet.

Särskilda paneler för bastu har utmärkta prestanda och ser bra ut

Valbar fördröjning storlek varierar från 20 till 25 x 20 x 25 cm ungefärlig meter monteringssteg, eftersom golvet inte kommer att uppleva stora belastningar. För golv används kanter, bättre trall. Det trä som används måste ha en tjocklek av omkring 30 cm. Allt material måste behandlas i förväg antiseptisk substans som skyddar mot spridning och förökning av svampen mögel.

Interiören i badet med ett stort vardagsrum

Om en bricka väljs för att arrangera golvet, nästa installationsprocessen. Färdiga golvbruk, skall ytan vara helt platt. Säkra kakel på ett speciellt lim. För att hantera sömmarna, applicera vattenavvisande fogmassa, vilket hjälper till att skydda materialet från formen.

I det inre av ångbastun är inte nödvändigt att använda harts trä

Därefter gillar är nödvändigt att fastställa de golvpaneler eller trä låg gitter, som sedan, efter varje bad förfarandet, kommer att passera utåt till torkning. Detta för att förhindra möjlig glidning på en våt yta.

Tips! Sex i badet har att göra med en svag sluttning, då vattnet kommer att vara bra för att dränera, och inte stagnera.

Foto efterbehandling bad inne och milstolpar

Popularitet foder på grund av det faktum att med det löst två problem samtidigt - väggdekoration och isolering av byggnader.

Position plats för ugnen måste göras av icke-brännbart material

Detta material är gjord av trä, är det ett idealiskt paneler. Dekorerad med clapboard väggar ser bra ut. Dessutom visuellt, brädan rikta någon yta. Detta är den bästa versionen av väggkonstruktion, eftersom det ger utmärkt ventilation av alla andra material. Gjuten tillåter väggar fritt "andas", det tillåter inte utseendet på kondens och därmed mögel.

Det anses vara den mest optimala kalk ombord. Detta material efterbehandling teknik är enkel. Initialt beklädnader är införda i ångbastun, där materialet är anpassad till mikroklimatet av lokalerna. Om väggarna finns skillnader, är de inriktade skenor.

Metall ugn måste säkra sig träpaneler för att undvika brännskador

Skarvar och sprickor noggrant zakonopachivayut. Operation startar genom att montera ribba utförs från rälsen. De är knutna till väggarna på halv-meters avstånd. Inledningsvis mest extrema spikade staplarna så då de låser tråden, som kommer att fungera som en guide för att fastställa de återstående remsorna.

Även om närvaron av en plan väggyta, kan lådan inte monteras. I denna situation, är fodermaterialet fixeras direkt till väggar. Dock kommer detta utförande inredningen träd vara stark, hållbar och vacker endast om helt platt plan väggarna.

Termometer och klocka är nödvändiga funktionella komponenter i det inre av ångrum

Efter att ha avslutat den förberedande fasen, påbörja processen med efterbehandling bad inuti - bilder kommer att bidra till att orientera i storleksordningen åtgärder. Det är nödvändigt att hitta lämpliga fixeringselement tillverkade av material som inte är skadliga effekterna av fukt och värme. Snart glömma traditionella spikar, eftersom de är snabbt korroderade väggar bortskämda rost ränder. Och när temperaturen stiger i ångbastun, att röra naglarna är farligt - de kan bränna huden.

Lattor skurna omedelbart till storlek, guidade på badet höjd, är det sedan bundet till det förformade gallret (eller direkt på väggen) genom speciella klämmor. Vid behov kan bredden av reglar vara något underskuren i hörnfogar.

Lounge i badet, är den plats där höll mest tid

För att ge ånga kvalitet trä bör användas som kan motstå höga temperaturer och indikatorer hög luftfuktighet.

Alla åtgärder måste utföras med hjälp av en nivå för att producera en helt platt struktur. Efter tillverkning stommen är belagd med en antiseptisk. Det bör också behandlas lattor, men även innan det är installerat på ramen. Stapling materialet börjar från hörnet. Som används fixativ spikar, klamrar och klämmor. Materialet, som användes för den avslutande ytan av väggarna, är det möjligt att ansöka om registrering av taket.

Blonda träslag är bäst lämpade för små och medelstora rum

Det skall förstås att taket håller den maximala temperaturen, vilket är anledningen till att välja lattor till ytan måste vara av arter, som är en liten mängd harts, eller de hoppar på hösten kan bränna huden. Möblera den plats där kaminen, måste du utföra en icke-brännbart material kommer att stå - kakel, tegel.

Tips! För ångbastun rekommenderas inte att välja en gran eller tall. Bättre detta material obbit omklädningsrum.

Golvet i badet kan vara gjord av halkfria plattor

Intern yta bad ingår också ta upp frågan om att värma rummet. Ibland experter rekommenderar användning av mineralisolering. Han lade under lådan, men allt beror på vilken typ av bärande konstruktion av väggarna i denna fråga. I så fall, om rummet är gjord av sten eller betongblock, är det bättre att göra utan ett värmeelement, eller när det är nödvändigt för att lösa problemet med undermålig ventilation.

Schema parade enheten: 1) yttre vägg; 2) Det isolerande materialet; 3) Svarvning; 4) Gjuten

Bland annat måste man göra rätt tätskikt ytorna. God vattentätning kommer att skydda materialet i alla bärande konstruktioner. Det vanligaste materialet är en aluminiumfolie och en ångspärr film, eftersom det är mer modern analog.

När badet inne efterbehandling är klar kommer den vara utrustad med möbler och redo att vatten förfaranden. Ljus ånga!

Bygg bath (video)

Interiören i ett trähus från en bar inne: foto och beskrivning av stilistiska lösningar

Kapellet över verandan i ett privat hus. foto milstolpar

bad projekt med en terrass och grill: Foto av byggalternativ

bad projekt med ett lusthus under ett tak: de bästa idéerna för genomförandet

Efterbehandling ett trähus inuti. Foto ursprungliga interiörer

Avslutar vinden med sina egna händer, foto och design

Fotoprojekt bad avsluta inne

Bath Deco inne bygger på korrekt placering av hyllor, bänkar, spisar, men kvalitet och hållbarhet beror på de material som används. Det är bättre att ta till trä som det mest miljövänliga och estetiskt tilltalande. Förbättra dess säkerhet och stabilitet på elden för att hjälpa särskild impregnering och måla ytan. Valet av ett specifikt projekt avslutas fastställda smakpreferenser och finansiella möjligheter.

Foto efterbehandling bad i sina egna händer: projekt

Många ägare av hus på landsbygden är villiga att ordna ett bad med händerna. Och det med rätta, eftersom med lämplig beredningsprocessen är inte så komplicerat. Det bör därför vara att skapa projekt med nödvändig storlek och antal platser. Till att börja med inbyggd bad ska sitta. Sedan kan du börja utforma ett ångbad, ett väntrum, toaletter. I de flesta fall, en trälist från gran eller kalk, björk, som utsattes för isolering och beklädnad tätskikt material.

Snygg finish bad med händerna i landet

Den fotoprojekt med en mysig atmosfär

EXEMPEL bekväm placering av varje inre medlem antik

Träram, som på bilden, alltid ser dyrt och estetiskt tilltalande

Det kompakta arrangemanget främjar kvalitet och säker semester

Efterbehandling bad inne i den enklaste interiör

På bilden rummet med ett litet område, är den lämplig för flera personer

Log struktur - en mycket fördelaktigt material för badet

Finish omklädningsrum är helt beroende av fantasin

Eldstad i badet - den inneboende strukturen

Estetisk komponent - en viktig parameter för avkoppling av kropp och själ

Bath arbolita av sina egna händer - ett resultat av tillämpningen av nya material

Foto avslut inne i bastun ryska badet

Som en avslutande för rysk bad med händerna ideal Basswood, asp. De kommer länge att bevara det ursprungliga utseendet, de är omöjliga att få brännskador, och torka upp ganska snabbt. Dessutom har de en behaglig doft, en positiv effekt på den mänskliga kroppen. Bilderna nedan kommer att bidra till att förbereda ordentligt för efterbehandling badet inuti.

Fotot dekoration ryska bad mångsidiga material - foder

Bad i åldern rysk stil

En av de bekväma alternativ för registrering ånga

Steam, som på bilden, är på modet och elegant

Rysk ångbastu med spis, dekorerad med tegel

Grovkök med vackra och kompakt - de grundläggande parametrarna i badet

Öppen spis, som på bilden - en ljus belysa bad

Rymligt ångbad i den ryska badet

Steam rum med väggar, tak och golv av kalk

Den ovanliga arrangemang av utföringsformen ryska badet

Rysk ånga i vissa kretsar - möjlighet att bada vid olika temperaturer

En ugn för ånga - det viktigaste elementet. Valet beror på den uppvärmda utrymmet

Ånga från plattan med sina egna händer

EXEMPEL ånga utan överskott

Foto vacker dekoration salonger bada inne

Regenereringen av badet vederbörlig uppmärksamhet bör ägnas åt det gemensamma rummet, där möbler spelar en viktig roll. Det är därför det måste vara motståndskraftigt mot höga temperaturer. När det gäller inredning, från honom skall sålla värme, komfort, eftersom det är den viktigaste platsen för resten av kroppen. Effektivt ser etnostil med gamla ryska grejor, liksom en eklektisk, kombinera flera stilar. Fit och älskade minimalism.

På bilden fashionabla vacker rustik stil

Enkelt och smakfullt - accenter inneboende i minimalistisk inredning

Exempel lounger panel i trä paneling med sina händer

Rent maskulina interiör med en ganska grov möbler och uppstoppade djur

Vackra trämöbler kompletterar den mysiga atmosfären

Användning av miljövänliga material - högsta prioritet

Vacker bild visar utrymme och bekvämlighet minimalism

Rekreationsområdet, som gjorts i den gamla ryska stil herrgård

Enkelhet och öppen plats, som på bilden, alla också värderas

Bekvämt rum, uppdelade i flera zoner

Ett stort rum med vacker utsikt

Den spektakulära utformning av rummet gör det möjligt att ha en bra vila och koppla av

Varma färger, bekväma möbler korrekt inriktning - alla skapade för kvalitet avkoppling

Du såg ett urval av foto efterbehandling bad inuti. Fler bilder kan ses i avsnittet stuga.

Foto lusthus för trädgård

Foton av paviljonger med grill

Bilder från design inuti

Foto sängar på stugan

Stor samling av vackert foto avslut inne i badet i god kvalitet.

Gratis katalog bilder av naturen, kvinnlig skönhet och inredning av lägenheten.

Visa foto kan vara online, liksom att sätta bilder på skrivbordet eller på avatar.

All rights reserved.

All kopiering av material utan vårt uttryckliga skriftliga medgivande är förbjudet!

Ånga i den ryska badet, bilder

Skönheten av badet, fördelarna med det och glädje efter ett bad, är direkt beroende av hur man konstruerar ångbastun: rätt dimensionerad arkitektur i rummet, om material används, om det är tillräckligt isolerade och hur effektivt ugnen ... Dessa och andra frågor måste åtgärdas innan du fortsätter med byggandet av ett bad med händerna.

Först av allt måste du planera placeringen av ånga höger och välj tillräcklig storlek. Från storleken på bastun det beror väldigt mycket, eftersom värmen från kaminen - inte oändlig, och skulle vara synd om vi summera beräkningarna och i ångbastun är inte tillräckligt hög temperatur. Du kan använda råd av erfarna byggare som redan har eliminerats genomsnitt storlekar.

I princip är den totala arealen av bastun beräknas enligt antalet potentiella besökare. I genomsnitt bör en person vara minst 2,3-2,5 kvadratmeter. Viktig vid beräkning av storleken på ångbad är takhöjden. Detta är nödvändigt, inte bara för bekvämlighet, men för optimal och jämn uppvärmning av rummet. Baserat på erfarenheter, inte byggare inte rekommendera tak under 2,15 och över 2,35 m.

Det är också mycket viktigt att överväga en annan punkt - placeringen av ugnen, inte bara i förhållande till ångbad, men potten i förhållande till hela byggnaden. Faktum är att på den plats där ugnen kan vara angränsande till en gata vägg, kommer det att finnas en hög andel av värmeförlust, och som en konsekvens, kommer kostnaden för operationen ökar badet. För att undvika detta är det nödvändigt så att ordna ugnen i badet, så att det gav ett minimum av värme på gatan till förmån för inte bara vattenånga utan även andra lokaliteter i badet, som skulle placeras i en rationell ordning:

Lokalisera dessa rum är önskvärt så att ångan rum var intill en bricka och ett relaxrum.

Om material för ångbad har inte en särskilt lång tid att argumentera. Prioriteringen har alltid varit och kommer att vara ett träd. En annan sak är vilken typ av trä för att välja för efterbehandling av ångbad, många sorter, men verkligen gjort för ett bad bara nämna några. De har god motståndskraft mot kontakt med vatten, inte varp under påverkan av temperatur och dess förändringar i trästrukturen måste vara minst harts, som inte bara kan förstöra inredningen, men också stämningen. Hartset lätt kan brännas.

Traditionellt använde det bara ett fåtal typer av trä:

 • det mest populära - linden, mjuk och följsam trä påverkar perfekt den mänskliga kroppen och, viktigast av allt, har en enhetlig struktur och en behaglig doft av healing;
 • Aspen - också perfekt för rollen som basmaterial för paret, eftersom det upprepar inte bara alla kännetecken av kalk, men också exempelvis driver demoner och inte bara ur badet, och dessutom har en mycket fin mild doft;
 • bästa ryska bad trä, konstigt nog, afrikansk Abachi trä och allt eftersom han hade optimal värmeledningsförmåga, vilket innebär att brännas om dess struktur är praktiskt taget omöjligt.

Naturligtvis är detta inte ett axiom, och väldigt många människor gör en kombinerad finish, som finner sin plats och tall och ceder, men som element. De används främst för en mängd olika smaker och plocka sitt värde endast genom erfarenhet.

Utan hög kvalitet värmeisolering är omöjligt att föreställa sig en kvalitet par. I detta avseende har vi en enorm trumfkort framför våra förfäder - massan av värmeisolering material, som tenderar att vara miljövänlig och effektivt klara av värme bevarande.

I form av en ångspärr kommer att se bra foliematerial, och naturlig isolering, mineralull, fina spara värme. Det enda som krävs för att ge - förekomst av tätskikt film. Mineralull gillar inte fukt. Du bör också ge ventilation.

Ånga i den ryska badet bilden som vi har presenterat, inte bara vara effektiva men också tilltalande för ögat, så att utformningen av rummet, från golv och efterbehandling stenar för ånga måste allt lämnas åt slumpen. Bilderna visade vi några intressanta beslut om placeringen av standarden på badet möbler - hyllor, bänkar för vila eller massage. Det ser intressant alternativ när regementet lades inte bara längs väggen, men i hörnen. Så du kan inte bara göra en ångbastu visuellt mer intressant, men också att bättre utnyttja utrymme, särskilt om det är inte så mycket.

Det är också värt att tänka på belysning. Det bör inte vara för hård och ljus, inte anstränga ögonen. Ugnen kan vara inte bara extremt funktionselement, men också vackert inredda rum. Till exempel, anpassade metall ugn i modern stil stenhus ugn, kort sagt, det finns många att välja mellan. Om du inte skynda dig och tror att alla rätt, kommer ånga pågå i mer än ett decennium. Framgångsrik design!

"Dekorera köket med plastpaneler - foto, design

Rullgardiner för plastfönster "

Sök

 • © Copyright 2015 - 2017 Vår handledare

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  49 + = 56