Ångspärr IZOSPAN i specifikationer

Bruksanvisning IZOSPAN B och dess funktioner

För att göra den aktuella isolerings egendom, definitivt behöver instruktioner för användning IZOSPAN B. senaste energieffektiv teknik innebär inte bara täcker väggar och golv i byggnaden värmeisolering material, men också att skapa buffert ångspärr mellan isoleringen och det inre av lokalerna. Den roll som detta skikt spelas av olika polymerfilmer, vilka innefattar Izospan F. Vad sida av en varmare för att sätta hans och andra ångspärrsegenskaper riktlinjerna för installation kan hittas genom att fortsätta att läsa vidare.

Polymerfilmer för ångspärrar skapa en skyddande buffert mellan isolering och det inre utrymmet

Namnet på materialet kommer från namnet på företaget som producerar den. Den hänvisar till flera mycket olika egenskaper och ändamål polymerfilmer. Alla produkter av detta märke brukar delas in i tre huvudgrupper:

 • skyddar mot vind och vatten membran Izospan A. De används i tak och fasad fungerar som skyddselement i takkonstruktionen, och det inre av de ventilerade fasader från regn. När denna film är i stånd att passera genom en ånga mata det utanför. Denna egenskap hos dessa membran ger fukt för att bilda kondens på isolering eller delar fackverks taksystem. Vissa arter har en behandlings flamskyddsmedel. Den genomsnittliga vattenånggenomtränglighet bestäms nära index av 3500 g / m ^ per dag. Det måste sägas omedelbart att materialet inte kan användas på taket, som har en lutningsvinkel mindre än 35 ° C. Obligatorisk krav - installationen ska utföras endast under normala väderförhållanden;

Syfte IZOSPAN - har inte råd att få ett par rum i isoleringsskiktet och det bildar ett kondensat

 • låt inte vattnet och ångan film, hör till lineup Izospan B. Till skillnad från sin motsvarighet monteras inomhus. När allt kommer omkring, hans uppgift - att inte låta ånga komma in i lokalerna i isoleringsskiktet och det bildar ett kondensat. Stängt en membranisoleringsplattor är alltid torr, vilket hindrar dem från plack mögel och svampkolonier. Instruktioner för användning IZOSPAN B kommer att beskrivas mer i detalj;
 • Med Izospan inte endast avsedda att skydda det isolerande skiktet från vinden, fukt och ånga, men även skapa en extra effekt på grund av den isolerande speciell beläggning som har förmåga att reflektera infraröda strålar. Detta minskar avsevärt energiförbrukningen i hemmet, att skapa en bra besparingar för uppvärmning. Den har en struktur som består av två skikt. Ett lager är alltid smidig och andra grova, är det bättre att hålla kondensat. Materialet är mycket vattentätt och 1000 mm. vatten. Art. Dess motståndskraft mot genomträngning av ånga är 7,0 Pa / mg.

Tekniska egenskaper för filmerna Izospan:

Tips! Bruksanvisning IZOSPAN B tyder på att i fallet med en film paus på några vassa föremål, det kan och måste repareras. För detta fel plats är dimensionerad speciell självhäftande film.

Alla dessa arter på sina olikheter, har ett antal positiva, deras gemensamma egenskaper:

 • de är lätta att installera och levereras i rullar form;
 • inte rädd för ultraviolett strålning;
 • inte absorberar fukt;
 • deras kostnad är väl lämpad för alla som är engagerade i att bygga eller isolering i sina hem.

Därefter en närmare titt på bruksanvisningen IZOSPAN B och dess tekniska och kvalitativa egenskaper, eftersom det är denna typ av membran är den mest populära på grund av en mycket lyckad kombination av konsument egenskaper och pris.

1

Användningen av polymera filmer i arrangemanget av taket ökar dess tillförlitlighet och hållbarhet

Tekniska egenskaperna hos ångspärren Izospan B

Till denna typ innefattar dubbla lager ångspärr membran som inte bara kan begränsa fukt, men tillåter inte att paret att penetrera dem. De är 100% polypropylen. Dessa filmer produceras i rullar med en bredd av 160 cm. En rulle kan vara belagd med en ytarea av 70 m ^. Densiteten hos filmen är 70 g / m. Dessa membran är tillräckligt starka, eftersom deras belastning vid brott utmed fibern är 128 N / cm, och tvärgående 104 N / cm.

Vattenånga överföringshastigheter är mycket låga och är nära märket på 22,4 g / m / dag. Vattentät - 1000 mm. vatten. st., vilket är tillräckligt. UV-resistens observeras inom 4 månader av kontinuerlig exponering. Specifikationer ångspärr Izospan B tillåter att tillämpa den i ett brett temperaturintervall, som är från -60 till 80 ° C.

Utseendet på filmrullen i Izospan

Bruksanvisning IZOSPAN B

Innan du använder detta material i syfte att ångspärr bör känna till några av kraven för installation:

 • genom beläggning av isolering, monterade på vertikala eller lutande ytor, måste arbetet utföras försiktigt från toppen och nedåt. Materialremsan är fäst i den horisontella riktningen med överlappande 15 cm Special adhesiv film gör det möjligt att isolera fogarna .;
 • någon part i en värmare Izospan B låg, inte alla vet. Samtidigt är det mycket kritisk eftersom felaktig stapling förnekar helt effekten av att använda detta material. Det är nödvändigt att komma ihåg att den släta sidan alltid placeras på en uppvärmningsanordning, och den grova riktas in i rummet;

Schema korrekt applicering av filmen till ångspärren i golvisolering med hjälp expanderad lera

 • fäster membranet till den yta som skall skyddas med hjälp av pinnar av trä, klämmor och häftpistol.

Eftersom denna ångspärr material har bredare tillämplighet, anser vi den specifika installationen på olika typer av ytor. När du skapar en ångspärr på vinden, kan membranet fästas vid takstolarna på två sätt.

Takmaterial: typer och egenskaper, egenskaper. Beskrivning av de vanligaste takmaterial av olika typer och slag. Användningen och installationsegenskaper.

I det första fallet filmen fixeras genom barer att tvärsnittet av högst 5 cm ovanpå taksparrar. Sålunda isoleringsskivor kvar inuti. De bör inte vara tjockare än takstolarna själva.

I det andra fallet, är filmen fäst vid sidorna av takstolarna, lister dem också, barer. Fin efterbehandling taket är redan på toppen av ångspärren. Det är värt att komma ihåg vilken sida att sätta en värmare Izospan B.

Izospan film placeras under isoleringen ovanpå trägolvet lag

Om en ångspärr är föremål för taket på vinden innan den slutligen stängt takmaterial, är det mer praktiskt att göra på undersidan av takstolarna låda räls för installation av efterbehandling. På sin säng slät membransidan upp, fast med hjälp av en häftapparat och därefter införa mellan spärrarna mats värmeisolerande material.

Konstruktion av tak paj med Izospan filmer

Instruktioner för användning inomhus IZOSPAN B kombineras med tekniken av en varmare monterad på styrprofilerna. I stället för metallprofiler, träbjälkar tjocklek lika med eller något större än tjockleken av isoleringen kan användas. Profilen fäst till väggarna vertikalt, så att avståndet mellan två intilliggande band är lika med bredden av de isoleringsskivorna.

Plattor införda mellan profilerna och fästa vid väggen. Membranet själv har redan fast på toppen av dessa styrplattor profiler eller trä barer. Banmaterial fäst horisontellt överlappande 15 cm. Därefter stängdes gipsskivor vägg eller annat arkmaterial.

Principen att använda en ångspärr i Izospan på uppvärmningen golvet

Tips! Vid anordningen på timmerväggar ångspärr, måste de behandlas med ett antiseptiskt medel och från skadliga insekter. Detta kommer att ge en extra garanti för kvaliteten på verken.

Izospan D: Bruksanvisning

Förutom de klassiska tre typer IZOSPAN, nu till försäljning finns det andra varianter, som har några ytterligare egenskaper. Till exempel, hög hållfasthet och låg värmeledningsförmåga IZOSPAN D, tillåter användning av detta membran för vattentätning av platta tak och även betonggolv. Han klarar mycket större belastning än sina föregångare.

Försiktighet bör iakttas om integriteten för sömmarna nära utfarter kommunikation på taket och vid korsningen av ångspärren ark

Bruksanvisning IZOSPAN D i detta fall är mycket enkel. Panelerna rullas på ett platt tak yta och överlappande placerade 150 - 200 mm. Kanterna av bandet är anslutna Izospan SL. Ovanpå isolering och bygga taket. Tätskikt golvmaterial placeras på betongfundamentet så att åtminstone 10 cm vikes i sin vägg. Limmade fogar i samma band. Ovanför tätskikt gjuten betong avdragare för utjämning ytan som redan lagt täck.

Den viktigaste punkten är att IZOSPAN IZOSPAN D och B vilken sida för att sätta en värmare dem. Felaktig installation kan kosta tid och pengar i onödan. Därför måste du strikt följa anvisningarna.

Steg för steg instruktioner med sina händer Lägga laminat: har arbete

Uppvärmningen balkonger med sina händer: steg för steg foto anvisningar

Ångspärr för väggar av trähus: material och funktioner i installationen

Frame hus med sina egna händer. Steg för steg instruktioner för byggnadsstegen

Video läggnings sina händer: steg för steg guide

Isolering för väggar i huset inomhus och har ett urval av material

Izospan A - installation av vindrutan för ditt hem

Någon modern byggnad i behov av högkvalitativa vind och ångbarriär, vilket gör det möjligt att tillhandahålla Izospan A - icke-vävd konstruktion material som tillverkas i rullar och är avsedd för isolering av väggar och tak i byggnader.

Izospan A - användningsområde och specifikationer

Film Izospan A och andra liknande material i dag är mycket populära på byggmarknaden. De komma till hands för att skapa barriärskiktet under installation av isolering, genom vilket helt eliminerar risken för fukt på termisk isolering för att skydda linsen. Moderna membranmaterial av ren polypropen, utan att absorbera vatten eftersom de kan användas för isolering av olika objekt, som sträcker sig från standard byggnader och hus enplans, byggnader och slutar obebodda jordbruksbyggnader.

Application IZOSPAN och låter dig skydda de inre delarna av strukturer från fukt

Den utbredda användningen av Izospan En film på grund av närvaron i det av ett antal viktiga fördelar. Fördelarna med sådana isolerande material inkluderar:

 • hållfasthet;
 • miljövänlighet;
 • hög flexibilitet;
 • värmereflektion;
 • skydd mot vind;
 • UV-skydd;
 • resistens mot skadliga yttre faktorer;
 • spara prestanda i årtionden.

Izospan filmer på grund av sina tekniska egenskaper som på ett betryggande att skydda trä från ruttnande, och metallen från korrosion, att förutse uppkomsten av kondens, reflektera luftflödet, upprätthålla en stabil temperatur i byggnaden utan att frigöra värme. Det högsta värdet av isoleringsmaterial är byggandet av bostäder, är särskilt utsatta för bildandet av köldbryggor - huset med vindar, hus med tillhörande garage eller andra typer av tillsatser i den hårda ryska klimatförhållanden.

Olika typer av isoleringsmaterial - vad är skillnaden mellan AF och FB?

Modern byggmaterial marknaden erbjuder ägarna ett stort antal skyddande och isolerande filmer av alla typer och grader. Experter identifierar följande typer av vindskydd, ånga barriärfilmer:

 1. 1. Standard. Det förhindrar uppkomsten av kondensation på isoleringsmaterialet, såväl som de individuella strukturella elementen i byggnaden - tak, väggar, osv ...
 2. 2. Membran. Inte bara skyddar mot kondens delar av objektet, utan bidrar också till att avlägsna fukt från det inre av huset.
 3. 3. folie. Metalliserad film eller aluminiumbelagd film utför funktioner av ånga och värmeisolering, och även besitter reflekterande egenskaper.
 4. 4. underlaget. Känne högsta styrkan, motståndskraften mot temperaturförändringar och miljöstress.

Izospan - den största inhemska tillverkare av isolering, som kan användas för att ge skydd för en byggnad mot yttre hot. På marknaden finns det många produkter under varumärket Izospan, den mest populära bland dem är följande:

 • Izospan A - kvalitativ membranmaterial som skyddar byggnaden mot vind och fukt befrämjar avlägsnandet av ångorna till utsidan av huset;
 • AF - utöver de vanliga funktionerna har skydd mot brand, för brandsäkerhet ge brännbara föremål;
 • AM - diffusiv membran treskiktsfilm, som skyddar föremålen från eventuella yttre påverkan;
 • AS - diffus beläggning med låg ånggenomsläpplighet parametrar;
 • AQ - isolering med maximala barriäregenskaper;
 • B - för att skydda isoleringsfilm kondensat, som kommer från insidan;
 • C - underlagsmaterial för att skydda det isolerande skiktet;
 • D - universella skyddsbeläggning med parametrar god vatten- och ångspärr;
 • DM - film med ökad hållbarhet, med skydd mot ultraviolett strålning;
 • FB - tätskikt isolering med en metallbeläggning som har reflekterande egenskaper, används i hög temperatur och hög fuktighet;
 • FD - metalliserad film med tillförlitligt skydd från alla yttre påverkan;
 • FS - ånga och tätskikt film med höga värmereflekterande egenskaper;
 • RM - förstärkt vattentäta membran.

Bland dessa produkter hydrauliska och ångspärr väljer helt enkelt en lämplig beläggning för att skydda isoleringen. En mer detaljerad beskrivning av alla tillgängliga märken på marknaden kan hittas på förpackningen.

Filmmontage Izospan A - hur man installerar isolering skydd?

För att installera den köpta film, bör vara försiktig med instruktionerna från tillverkaren som tar hänsyn till de grundläggande egenskaperna Izospan material och deras egenskaper. Processen för isolering av anläggningen inte utgör några särskilda svårigheter. Följande arbete kan vara sina egna händer, utan att tillgripa professionella installatörer. Dock bör entreprenören ta hänsyn till alla funktioner i det förvärvade membranet. Varje misstag kan leda till förlust av filmen av sina tekniska egenskaper, och därmed måste re-buy isoleringen och utföra sin installation.

Se till att installera Izospan A eller annan isolering på grov hud.

All isoleringsmaterial installationsprocessen kan delas upp i flera steg. I början bör sättas Izospan A eller annan isolering på grov hud. Den släta sidan av den isolerande beläggningen måste vidhäfta till värmaren. Filmen banorna för att läggas horisontellt bottom-up och alltid överlappar varandra, både på den horisontella och vertikala sömmarna. Bredden på överlappningen bör vara ca 15 cm. Limning separata banor av material utförs av häftapparaten. För att säkerställa fullständig tätning av installerad för att skydda värmaren, är det bäst att använda en speciell tejp från samma tillverkare.

Ovanpå det isolerande materialet på ramen stolpar som avsnitt 4x5 cm eller metallprofiler. Metallprofiler är lämpliga för ytterligare extern efterbehandling gips och trä stavarna - för fodring fodret eller genom särskilda paneler.

Efter detta mål är ansluten till byggnaden skelettet. Tätskikt mellan filmen och fodret måste vara en ventilationsspalt, varvid på en värmare kommer inte fälla fukt. Detta förfarande är lämplig för montering isoleringsmaterial Izospan varumärke A. Om andra filmen förvärvades för konstruktion och installation kan ha sina individuella egenskaper och nyanser, om den ignoreras, kan leda till en minskning av de tekniska och funktionsegenskaper som fastställts av skyddande beläggningar.

Izospan A - modern isolering, genom vilken du kan förbättra komfort, trivsel och funktion, även hans privata hus. Ansökan IZOSPAN för efterbehandling basen och vindsvåningen kan avsevärt förlänga livslängden på taket installerat trägolv och byggmaterial i allmänhet. Filmen skapar en stabil och gynnsamt mikroklimat i hus, skyddar isolering och andra byggelement från de negativa effekterna av fukt och vind. Och viktigast av allt - att arbeta med de mest pålitliga och dyra filmer riktigt enkelt. Varje ägare, dra nytta av instruktionen kommer inte bara att säkerställa skyddet av ditt hem från yttre faktorer, men också spara pengar.

Helt eller delvis kopiering av information från webbplatsen utan en aktiv länk till det är förbjudet.

Izospan bruksanvisning. Izospan A, B, C, D, F

Izospan - film isolerande beläggning. Det huvudsakliga syftet med filmen - för att säkerställa bevarandet av de ursprungliga termiska isoleringsegenskaper under hela livslängden. Det är svårt att föreställa sig den moderna byggplatsen, utan användning av olika typer av isolering. Mineralull, Penoplex, Izolon, Isover, en mängd av expanderad polystyren och en polystyren - alla dessa material kräver sin egen säkerhet.

Termiska isoleringsmaterial nästan omsluta vårt hus behålla värmen i frysning och regniga dagar, skapa trivsel i den varma sommaren, förhindra inträngning av värmeflödet. Men hur man skyddar värmeisoleringen zonen från negativa atmosfäriska fenomen? Tillförlitligt skydd mot fukt, regn, vind bryta, syftar till att ge en 100% polypropylen, med en stolt namn - Izospan.

Skapa en barriär i det skede av byggprocessen, fungera som en skyddande isolering för termiskt skydd, det verkliga syftet, som framgångsrikt genomför ånga IZOSPAN. Trots dess skenbara enkelhet, varierar materialet per art. Vi erbjuder dig - Izospan bruksanvisning. Förstå: IZOSPAN vilken sida som ska installeras. Överväg IZOSPAN specifikationer och IZOSPAN läggningsmetod.

Innan vi går vidare till en detaljerad genomgång, bör det klargöras att filmen presenteras av tillverkaren i en mängd olika och har olika syften. Paroizoliruyuschie filmer och membran är uppdelade i totalt ånga och hydro nepronetsaemye och delvis genomsläpp fukt i endast en riktning. Några av de material, framgångsrikt slutföra värmeisolering, förbättra dess prestanda.

Ångspärrsegenskaper IZOSPAN specifikationer

 • Materialet har en vattenbeständighet;
 • Flexibilitet är bortom beröm, de svåraste delarna och böjer att komma runt är inte svårt;
 • Beständighet mot ultraviolett strålning;
 • Resistens mot ogynnsamma väderförhållanden;
 • Det är inte avger skadliga ämnen. Säkert för människors hälsa. Det skadar inte miljön.
 • Motstå temperaturskillnaden i området från - 60 ° C till + 80 ° C
 • Eldfasta element tillsatta i produktionen, definiera en grupp G4 brännbarhet, brandrisk, vilket framgår av de motsvarande certifikat.

Izospan har ett annat program, med hänsyn till området av byggnadsanvändning. Den unika struktur typ av isolering IZOSPAN har individuella specifikationer och egen prägel. Tillverkare klassificera sina produkter alfabetiska indexen A, B, C, D, F, R. Kombinationen av alfabetiska index adderar en talrik mängd ansökan och installation IZOSPAN. Varje ny beteckning antyder - sin egen IZOSPAN applikation. Detta faktum bör beaktas i byggandet av sina hem.

tak, ånga IZOSPAN

Membranet, som en backventil, passerar vattenånga fritt från isoleringen. Det stör inte naturlig ventilation isolering. Å andra sidan, på ett tillförlitligt sätt blockerar fuktinträngning från den yttre atmosfären, förhindrar bildandet av kondensat, inte vinden inte förstöra strukturen av värmaren.

På grund av det vattentäta materialet på utsidan av membranet används ofta i de anordning takkonstruktioner, som vanligen används som en skyddsvägg och ventilerade fasader av byggnader. något ändamål. Mr idroizolyatsionnoe egendom som har lång IZOSPAN membran förlänger livslängden på isoleringen. Ännu bättre isolering förstörs så småningom av vinden, användning av En Izospan Det är den idealiska lösningen för att skydda huset från utsidan.

I ett nötskal klargöra vilken sida för att lägga en värmare Izospan A. Frågan är vilken sida IZOSPAN A bör installeras långt från tomgång. Som vi har noterat, är arbetet utförs på principen om icke-backventilen. Eller, om du vill: - släppa allt, att inte låta någon. Stel membran behöver från utsidan, över värmaren. Släta sidan, som lätt kan bestämmas genom beröring ska "titta" på gatan. Rullen är skuren i breda remsor lämplig storlek, och sedan försiktigt utspridda över det område som överlappas med nästa skikt.

Hydro-ång börjar taket från botten. Vid läggning, till membranet IZOSPAN A, undvika kontakt med isoleringsmaterialet. Vidröra membranet avsevärt minska dess vattentätande egenskaper. Förmodligen de som gick camping med sin farfar, duk tält, märkte att om i regnet för att hålla fingret på "taket" på insidan, så är det bara 10 minuter, denna plats kommer att droppa. Det är av denna anledning, om IZOSPAN A får endast med en dubbel låda.

Golv IZOSPAN utförs utanför den termiska isoleringen på lådan av skenor .. Användningen av membranet ökar isoleringen och förlänger livslängden på hela strukturen. Det är viktigt att under frånvaron av kontroll över den möjliga svullnad eller slapp. Annars kommer du att bli en vanlig lyssnare vindbyar med den karakteristiska ljudet av slag på taket membranet. Tunna strimlor tillräckligt för att säkra IZOSPAN A, lämnar 2-3 cm fritt utrymme till värmaren.

När vi fick reda på, IZOSPAN och först skyddar mot vinden, dels skapa en kraftfull gidrobarer för isolering. Kvarstår en risk för kondens, vätning isoleringen - kondensat som innan passera genom membranet i ångform, indränkt isolering. Befuktning av endast 5%, kommer att minska värmeisolerande prestanda två gånger. Vidare perspektiv - penetration kondensat för metall, följt av omvandling av taket i ett durkslag.

Anti-kondens yta i kombination med ånga - och hydroprotective effekt det kommer att rädda dig från sådana problem. Utför installationsarbeten på arrangemanget av taket, är det nödvändigt att inse att även de bästa isolering för tak, så småningom impregnerat med vattenånga.

Skapa en barriär inre par - i Izospan Det kommer att fungera som ångspärr. Materialet består av två skikt, det skikt intill den släta struktur för montering till en varmare, den andra diffusa sida, är utformad för att absorbera kondensat.

Det är därför, som omfattar installation, alltid ulliga ned med ett avstånd till efterbehandling material för ventilation och torkning. Typ B planka överlappning med avskiljning av åtminstone 10 cm från värmaren och är fäst via häftpistol eller annan metod.

Vävstrukturen kombinerar två skikt på ena sidan en jämn yta med den andra -vorsistaya. Ulliga skiktet håller kondensatet från den efterföljande vittring. Izospan C skapar en ångbarriär för isolering, att förhindra absorptionen av ånga partiklar vatten bildas inomhus. Ett material som vanligen används vid konstruktion av väggar, montering isolerad lutande tak- och golvbrädor. P-apo tätskikt med användning av ett typ C vid olika sedimenteringsöverbetong, och i strukturer av platta tak.

Kort sagt, i strukturen och egenskaperna hos materialet är mycket liknande den typ B. I detta fall, har en ökad säkerhetsmarginal och därmed tillförlitlighet superfast banor ovan. Med Izospan köp, kommer att kosta konsumenten mer än typ B med ca 50-60%.

 • 100% polypropen;
 • Tillämpliga temperaturområdet -60 - 80 ° C;
 • Belastningen vid brott: // längd. H // 197/119 av åtminstone 5 cm
 • steamtight
 • vattenavvisande natur på minst 1000 mm vattenpelare
 1. Den sluttande taket med "överlappning" av inte mindre än 15 cm
 2. Skydda golv på vinden. Ångspärr, är isolering sprids på toppen, med den släta sidan nedåt;
 3. Betonggolv. sprida ut på betongytan, släta sidan nedåt;
 4. Trägolv horisontell design.

Golv tyg på sluttande tak, bör utföras från botten till toppen. Materialet sprider överlappning på ca 15 centimeter. Nahlestnye skarvar för att undvika tryckavlastning limmas med ett speciellt lim anda av bandet, vilken typ av dubbelhäftande tejp. Fastsatt konstruktion skenor 5 cm tjocklek. Mellan takpannor och ångspärrlagret lämnas ett mellanrum på minst 5 cm.

Izospan C sträcker ovanpå isoleringen, är det nödvändigt att ventilera lämna en spalt på ca 50 mm från materialbanan innan en värmeisolerande material. Apparaten betonggolv typ C sträckor överlappade på betongytan, och sedan läggs på skriden bladet, och först därefter golvbeläggningen är monterad.

Hög fullständigt flytande ogenomträngligt tätskikt material. Polypropen duk med en ensidig laminerad polypropylen pokrytiem.Universalnost fuktånga bevis material, involverar den utbredda användning vid konstruktion av produktionsteknologier i konstruktionen av alla typer av strukturer.

Izospan D tål måttlig till tung mekanisk belastning, är resistent mot bristning, tåla starka vindbyar, och på vintern för att klara av en hög snöbelastning. Jämfört med andra liknande filmer Izospan D förtjänat ett rykte som den mest hållbara och pålitliga alternativ.

I någon typ av tak, som en barriär förhindrar bildandet av kondensat undertaket. Den utbredda användningen av anordningen vatten- och ångspärr i byggandet av byggnader och konstruktioner. Skydd av träkonstruktioner. Material till stor del negativa motstår vittring.

Izospan D används ofta på byggplatser som en tillfällig taktäckning och montering av den skyddande väggen i byggarbetsplatser. Ett sådant tak eller en vägg kan pågå i upp till fyra månader. Särskilt populär typ D-enheten använder i betonggolv som kräver vattentätande skikt som hindrar fukt från marken.

 1. I inte isolerade tak som skydd av konstruktioner i trä;
 2. Som skydd mot undertaks kondensat;
 3. Skydd mot ogynnsamma väderförhållanden;
 4. Arrangemanget av källare;
 5. Installation av betonggolv

Om det är en utmaning att hålla de inre delarna av hemmet från effekterna av rök från verksamhet i livet, och förlänga livslängden för isolering, är den rätta lösningen att använda en ångspärr alternativ med bokstaven beteckningen "D". Under de senaste åren har fler och fler ägare av hus på landsbygden förstår vikten av den roll som ångspärren material den växande efterfrågan på tunga bekräftelse.

Izospan D sprids direkt på takstolarna bara rätt för uppvärmning av ytan på ett sadeltak. I detta fall är samma materialskikten och kan inte förbryllad, vilken sida som skall läggas Izospan isolant. Monterings producerar horisontellt överlappande, skära rullar av banan till önskad storlek lätt nog.

Arbetet leder till lägre takelement och gradvis följa mot toppen. Fogar bundna vid läggningen SL band typ dubbelhäftande tejp. Lim på två sidor yta förbinder två banorna ånga - tätskikt. Takförsedd IZOSPAN fast på takstolarna med träribbor eller klamrar häftpistol.

För att sammanfatta vår översiktliga granskning återstår att tillägga att tillverkaren producerar 14 typer av sådana rullisolering. Vi har testat bara fyra grundtyper. Köparen, styrs av egenskaperna hos de olika typerna, alltid har möjlighet att köpa IZOSPAN den för att passa dina behov. Utöver tillverkaren inte står stilla och utvidgar constantly sitt produktsortiment, så till exempel, det är en film version med flamskyddande tillsatser.

Från vår undersökning är det klart att arbetet med materialet inte kräver speciella kunskaper och utmana kraften i nästan någon människa. Lätt att applicera och höga installationskostnader gör detta byggmaterial med ett brett pektru att använda. Ångspärr material helt kommer att ta funktioner som garanterar pålitlighet och lång livslängd i ditt hem och industriell isolering.

8 kommentarer

kategorier

 • Vatten (11)
 • Gas-kolonn (16)
 • Infraröda sändare (4)
 • Dränering (3)
 • Konditionering (3)
 • Värmepannor (42)
 • Pumputrustning (15)
 • Uppvärmning (5)
 • Ånga (6)
 • Ugn (1)
 • Användbar (6)
 • Innertaksbeläggningen (3)
 • Radiatorer (6)
 • Rör (8)
 • Isolering (10)

Välj fliken Innehåll i widgeten inställningar.

Välj fliken Innehåll i widgeten inställningar.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

95 − 93 =