Ångspärrsegenskaper väggar

Ångspärr för väggar av trähus

Bekvämligheter bostäder beror på temperaturen och fuktigheten i rummet. I ett trähus som kan uppnås genom uppvärmning och isolering kvalitet. Dessutom, för att minska de negativa effekterna av fukt på väggar, golv och tak, måste du kontrollera mängden ångspärr, och detta är en svår uppgift.

Fukt påverkar träkonstruktion i huset negativt. Fördelas med hjälp av duschen, matlagning, tvätt, våta rengörings par som söker efter en väg ut ur rummet. Eftersom det är mycket större än atmosfärstrycket, ångtrycket i taket, väggen, golvet, vilket tillsammans med den skillnaden i temperatur gynnar bildningen av kondensat. Långsamt impregnering träram och tätningsvatten snedvrider och förstör dem: material ruttnar, mögliga, faller deras prestanda.

Om i färd med att förbereda styrelserna för tak och väggar genomfördes av ånga och tätskikt material för eftersläpning och golvbrädor inte har detta skydd. Dessutom, sexuell golv av den första våningen i huset lösa på marken, vilket ökar de negativa effekterna av fukt på den. För att undvika processen för förstörelsen av trähus konstruktion, bör ta hand om en tillförlitlig ångspärr. Skyddsskiktet kommer isolering och förhindra fuktkontakt med ett träd, fritt släppa ut luft från inomhus för att utomhus. Tack vare denna livslängd hemma kommer att öka avsevärt.

Fördelarna med ångspärrsegenskaper trähus

Trä (även obehandlade) har en hög grad av värmeisolering och god permeabilitet. Naturlighet av detta material ger en möjlighet att bygga hus utan rädsla för att skadliga ångor i inomhusluften. Förutom de fördelar, har trädet betydande nackdelar. Förmågan att samla fukt innebär en minskning av värmemotståndsnivå och framkallar expansions timmer. Utseendet på mögel på väggarna och andra delar av huset försämrar estetiska egenskaper bostaden och kan orsaka olika sjukdomar hyresgäster.

Som ett resultat av den regelbundna vätning och torkning av trä struktur försämras tätningsfogar, så att de blir luft sköljs. Om ångspärren väggen för ett trähus inte tillhandahålls, de material som passerar fuktig luft genom den och behålla fukten därifrån. För att förbättra arbetsförhållandena av väggarna och andra delar av virket bör placeras parogidroizolyatsionny barriär vid korsningen av den varma luften och kall inmurning.

byggmaterial marknaden erbjuder olika typer av Hydro, som har utmärkta egenskaper. Normalt, för att skydda väggarna i trähus med hjälp av fukt andas mebrany och filmer, men det finns andra typer parogidroizolyatsii. Vilka material är lämpliga för termisk isolering och en ångbarriär hölje:

 1. Takmaterial. Fördelen med denna typ av material för tätskikt - är låg kostnad, men taktäckningsmaterialet mer lämplig för installation på tak i byggnader, i stället för att skydda väggarna i trähus. Dessutom är sådana medel inte lämpligt att använda som huvud ångspärr, utan som ett ytterligare skikt till de mer effektiva material.
 2. Aluminiumfolie. Filmen med en sida belagd med metall, den andra har en förstärkt rutnät. Detta arrangemang bidrar till att skapa inomhus ångspärr och ett skikt som reflekterar värme. Att isolera trähus, kryper folie ångspärr metalliska beläggningen till utsidan. För att sätta på väggarna i sådana material bör vara noga med att inte skada dess integritet. Om du väljer att omintetgöra hans hus, bostäder kommer inte bara skyddas från korrosion, men också isolerade.
 3. Diffusionsmembran. Det ångpermeabla material skyddar höljet från fukt, reglerar dess mängd på grund av dess förmåga att passera luft (med två eller en sida). Ångspärr membranet har en hög ånggenomsläpplighet koefficient, som orsakas av mikrostrukturen av materialet. En betydande fördel är avsaknaden av diffus film mellan isoleringen och membranventileringslumen ger maximal effektiv användning av utrymme. Sådan ångspärr för väggar av trähus ger god isolering av rummet. Till skillnad från andra typer av ångspärr har membranet ett högt pris - det är den enda nackdelen.
 4. Polyeten- eller polypropenfilm. Jämfört med polyeten, är polypropen mer hållbara, resistenta mot atmosfäriska fenomen. Emellertid ångspärren film av materialet som används för att ha en betydande nackdel - från isolering förhindrar kondensation på den, vilket leder till en snabb förlust av prestanda hos en sådan ångspärr vägg. Modern typ av material har ett speciellt lager av innehåll viskoscellulosa. Den absorberar stora mängder fukt, så småningom torkar i ventilation. De främsta fördelarna med filmer för väggar trähus är deras demokratiska kostnad, hållbarhet, enkel installation.

Funktioner installation av en ångspärr för väggar av trähus

Ångspärr fäst inte bara för att skydda väggarna i hemmet från fukt, men också för att värma rummet. Mount Technology material beror på platsen för dess tillämpning. Byggare kan sätta en ångspärr på den yttre eller inre sidan av väggen, beroende på tillståndet av byggnaden, såsom stockar, andra faktorer. Det finns vissa egenskaper hos installation Parobarer på fästmaterial på insidan eller utsidan.

Om väggarna i huset är gjorda av rundtimmer, kan ventilationsluckor inte lämnas: deras funktion utförs av luckor vid korsningen av brädorna. Om strukturen är tillverkad av släta trä med en rektangulär eller kvadratisk sektion, sätta en ångspärr direkt på väggen kan inte vara - det kommer att leda till svårigheten att ångutloppet. I detta fall, den första timmer rack fyllda till 2,5 cm (steg däremellan är 1 cm). En gång installerat låda, som låg isoleringen. Det sträckte sig över tätskikt film, och först efter att du kan börja dekorera väggarna.

1

Om det görs på rätt sätt, det fungerar i rummet förblev inom normalklimat, vilket är idealiskt, inte bara för den typ av timmerhus, men också för ramkonstruktioner. Den beskrivna metoden för montering av den yttre ångspärr för väggar är enkel, så det kan göras oberoende av varandra, utan inblandning av kvalificerade byggare.

För invändig isolering av ett trähus

Den första etappen av den inre förpackningen medför stripp ångspärr väggyta följt av deras behandling med ett antiseptiskt. Vidare, enligt instruktionerna spalt låda. Den lumina skenor anordnade värmaren (t ex mineralull), över vilken spik eller häftapparaten är fäst ångspärr. Om för detta ändamål väljes diffusionsmembran, dess stele direkt med isolerande material eller lämnar mellan isolering och ångspärr i lumen av 5 cm. Filmen måste sträckas väl, annars de skyddande egenskaperna är dåliga.

Var kan man beställa och hur mycket ångspärr vägg

Materialet för isolering och ångspärr träväggar kan köpas i byggvaruhus. Det bredaste urvalet presenteras i specialiserade stormarknader. Dessutom kan ångspärren beställas på nätet, men se till att personligen en produkt som du kan köpa endast vid mottagandet. Hur mycket är en ångspärr för väggar av trähus? Nedan finns en tabell med exempel på priser för material från olika tillverkare.

Ångspärr väggarna i ett tegelhus

För varje tegelhus, är ånga en viktig och nödvändig del av sin konstruktion, som skyddar väggar och isolering från oönskade fukt. Det är denna sys upp, undviker bildandet av många nyanser, inklusive mögel, mögel och andra problem. Det bör noteras att utläggning av lämpliga material kräver ingen särskild ansträngning. Den viktigaste punkten anses vara tillräcklig förberedelse av väggarna i huset. Tillsammans med detta kommer att ställas inför valet av byggkomponenter som krävs för jobbet.

Typiskt är ång-förseglingselementen helt enkelt fäst vid den horisontella ytan, och rullas ut i riktning uppåt. Materialbanan är anordnade vertikalt utan horisontellt. De monteras med galvaniserade och träplankor.

Närvarande känt är ånga isolerande material för värmeisolering av väggar av tegel hus:

 • - en vanlig polyetenfilm;
 • - asfalt, tak- och annan ånga barriärmaterial baserade på bitumen;
 • - aluminiumfolie;
 • - flytande gummi;
 • - IZOSPAN, megaizol och andra;
 • - polyuretanskum.

Klassiska ångspärr anses fortfarande en polyetenfilm. Genom att använda det införde särskilda krav, eftersom materialet lätt skadas under installationen. Kom ihåg att detta element måste vara perforerad bas, annars kommer det att försena tillsammans med ångan och luften är stilla. Optimal mikroklimat i byggnaden i ett sådant fall, troligen, kommer det inte att fungera.

Tillåts att göra sina egna ångspärr membran perforering. För dessa ändamål kräver en speciell rulle på arbetsytan som det finns vassa taggar eller spikar är hamrade.

Till skillnad från membranet isolerande material genom konventionell film ligger i det faktum att det består av flera skikt vilka vardera utför en specifik funktion.

Fastsättning av isolering och värmeisolering inträffar med användning häftpistol eller för hand, naglar galvaniserad beläggning. För att förhindra inträngning av fukt i utrymmet av huset, samt i väggen, rekommenderas undre kanten av ångspärren som under baslinjen förväg bildade markeringar. Placera materialarken nödvändigtvis utförda överlappande med det tidigare skiktet överlappning av 50 mm eller mer. Företag gör dem vattenavvisande tätningsorgan av speciell tejp eller tejp på ångspärren ytterligare. Alla sömmar skall vara väl limmade bör luckor inte vara.

Ta inte dessa skydds väggarna i huset och isolering som en absolut utesluta någon penetration av ånga inuti. membranet är vanligtvis används, vilket, trots allt, kan passera en viss volym luft. Annars kommer insidan av lokalerna bildar växthuseffekten, vars följder är mycket värre än att bli blöt isolering och konstruktion av tegelväggar i huset. Fukt kvalitativt separeras från luftflödet som passerar därigenom den verkar inte längre från insidan på huvudkomponenterna. Vid användning av en speciell isolering med en inre "coat" av våt tillförselströmmen garanteras genom ventilation.

Specialister som ångspärr komponenter väljer allt fler den vanliga pasta. Det är, efter stelning och förvärv av dess prestanda, fullt kapabel fälla fukt samtidigt strömmande luft i tillräckliga mängder. Bearbetning av tegelväggar i huset utförs vanligen före den slutliga efterbehandling av byggnaden.

a. Flerskiktiga anti-kondensat ånga «Brane D Super»;

b. Förstärkt ånga tätskikt Izospan RS;

i. Den reflekterande värme-hydro-ånga Izospan FX;

Ett enda skikt av tätskikt material med hög ånggenomsläpplighet Tyvek Fast ämne.

Har en ångspärr på insidan av tegel

Kvalitativ och svåra att installera, ångbad kräver dyr elit tegel. Anordningen är en ångbarriär sådana strukturer är mycket komplexa. Dessutom kan ånga behöver en stor moderna hem som har flera mellanväggar som delar utrymmet i flera zoner. De är vanligtvis behandlas med ljud-absorberande material såsom glasfiber eller mineralull, är rädda för fukt. Om det inte varna, då dessa komponenter förlorar sina positiva egenskaper och form på kort tid. Det är av denna anledning, en ytterligare staplas ovanpå ångspärr. Dess installation kan utföras med användning av konventionella träribbor, behandlades med antiseptisk komposition.

Bearbetning mellanväggar är alltid dubbelriktad. Fogarna måste överlappande åtminstone 30mm. Nuance är viktigt, och även en stund, att de inte skulle vara densamma på båda sidor och att vara närmare än 500 mm en i förhållande till en annan. Den ideala lösningen skulle vara att använda en film med ett folieskikt. Den blanka sidan för att riktas utåt.

I fallet med ytterligare bearbetning av tegelväggar hem ytterväggar, bör ångspärr tänka i det inledande skedet av konstruktion. Och i detta fall, kommer foliefilmen vara ett utmärkt val. Isoleringen placeras på en träram, med tätning av fogar med vattenbeständig tejp.

Hur är ångspärren tegelväggar i huset?

Ånga kan utföras på flera sätt, som var och en har sina fördelar, särdrag och specificitet.

utföra helt enkelt det önskade skyddet av väggarna från insidan, med användning av en polyetenfilm och ett diffusionsmembran med en tjocklek av högst 1 mm. Så egentligen minimera penetration av ånga värmeelement. Och ytterligare öka den termiska resistansen, vilket gör konstruktionen mer hållbara. Glöm inte att ångspärren väggytor i tegelhuset från insidan skulle bli en enda slinga, inklusive beaktandet av källare och vind.

Används ofta ett speciellt material på grundval av folien med värmereflekterande förmåga. Det är lätt att fixera på alla ytor eller metallprodukter eller adhesiv lösning. Var noga med att korrekt placera den reflekterande sidan. Dess riktning måste vara inne i rummet.

Inledningsvis är det nödvändigt att definiera arbetsområdet. Beräkning av ytan, som kommer att läggas ångspärr skydd och multiplicera detta tal med 0,1-0,15 (behöver lägga 10-15% av total yta). Till exempel antar vi att isolering av byggnader kommer att genomföras med mineralull. Mineralull måste skyddas från två sidor: från väggarna - från kondensat och insidan av lokalerna - från ånga.

Som paroizolyatora våra experter tyder på att välja en av de sammansatta folie reflekterande material: alyufom, penoterm eller penofol.

Efter selektion av materialet är nödvändig för att förbereda ytan för läggning ångspärren. Eftersom material av denna typ har en extremt låg styrka, är det nödvändigt att noggrant inspektera väggytan - kuspar kunde lätt skada isolatorn. Ta bort allt som kan minska effekten av isolering och ren från damm och smuts.

Ytterligare tätskikt måste säkras i den kalla sidan av isolering. Eftersom temat för denna artikel är inte vattentät, kommer det att antas att tegelväggen skyddades från fukt dyra och högkvalitativa mikrocementinjektionsmetoden, akrylat- eller metakrylat-geler.

Sedan mineralullsisolering installeras genom att placera mineralull i dragkraft mellan skenorna.

Nästa steg är att lägga en ångbarriär över isoleringen och sedan fäst med lameller. Dukar måste passa tätt till varandra och fogarna ska limmas metalliserad tejp för en ångspärr.

I slutet av slut görs till exempel foder, om du bygga ett bad.

När det är omöjligt att göra utan en ångspärr tegelväggar inne i huset?

Det är absolut nödvändigt att genomföra ytskydd i följande situationer:

 • 1. På de inre väggarna av den pålagda isoleringen. Oftast är mineralull, eftersom det ger en ventilerande effekt. En betydande nackdel med denna metod är den höga hygroskopiciteten hos materialet, vilket resulterar i dess förstörelse. Den enda vägen ut är att lägga en ångspärr.
 • 2. När det är önskvärt att utföra underhåll av önskad mikroklimatet i utrymmet. Ytterligare väggar skydd kommer att bidra till att skapa en tillförlitlig, effektiv och ändamålsenlig fuktbarriär och tillräcklig ventilation.
 • 3. Om det behövs, vilket ger kraftiga vindrutor, särskilt i ventilerade fasader. Som ett resultat av att faktiskt minska belastningen till den primära isoleringen och ge en "andningseffekt". Det är värt att komma ihåg om genomförandet av ventilationsspalten genom vilken visas fukt.

Sammanfattningsvis kan vi säga att någon ånga styranordningen bör ge en tillförlitlig och effektiv tätning av docknings platsen för isoleringsmaterial. Huvudsyftet med tillämpning av lämpliga komponenter - isolering skydd mot fukt som det naturligtvis verkar extremt lång och extremt effektivt. Att ignorera detta problem kommer att leda till det faktum att den termiska skydd inuti efter några år av ditt hus tegelväggar förlorar sina positiva egenskaper och kommer att bli värdelösa.

Ångspärr för väggar av trähus inifrån och ut

Traditionell material för byggande av hus - det är ett träd. Han började att använda även i det avlägsna förflutna. I ett försök att få miljövänliga boende, är moderna människor alltmer uppmärksamma detta material. Men installationen fortfarande har förändrats. Och på grund av detta har vi att använda ytterligare byggmaterial idag. Dessa inkluderar ånga, och väggen i trähus. Det faktum att hon är och vad som används i den här artikeln, låt oss tala.

Förr i tiden hus trädet inte behöver tilläggsisolering eller dekoration. Dess isolerande egenskaper var tillräckliga för att tillåta luftcirkulation mellan rummet och det yttre. Trä helt enkelt "dyshala9raquo, och det var nog.

Idag är alla arbeten som utförs i enlighet med vissa krav och beräkningar. Därför, utöver vänlighet och attraktionskraft trähus miljö måste ändå uppfylla normerna för energieffektivitet. Och detta har lett till en förändring i begreppet "hus av trä." För närvarande, enligt honom att förstå den ofta "pirog9raquo; flera lager av byggmaterial.

Naturligtvis är luften svårt att få igenom alla dessa lager. Fri rörlighet för sin brutna. Ånga försenas inuti denna "piroga9raquo;. Som ett resultat av kondensation ackumulera inuti. Resultatet är att det isolerande skiktet är vått.

De material som används för värmeisolering av huset, under inverkan av fukt förlorar sina egenskaper, de är deformerade. Dessutom orsakar kondensat mögel och mjöldagg på trädet. Som ett resultat, den störda strukturen hos materialet. Wood börjar "vykruchivatsya9raquo;, leder loggar kränks.

Förstå processen ovan har nödvändiggjort användningen av ett skyddsskikt. För detta ändamål, ånga, och används för väggarna i ett trähus.

Det ser ut som en vägg "pirog9raquo; ramtyp

För att till fullo förstå varför ånga används för väggarna i ett trähus, är det bäst att titta på alla lager av "piroga9raquo;. Om huset är byggt av ramtyp, ser det ut som "pirog9raquo; enligt följande:

 • efterbehandling anläggningar;
 • ånga, de inre väggarna av trähus;
 • ram;
 • isolering;
 • ett isolerande skikt (från vind, fukt);
 • exteriör trim av huset.

Ångspärr för ytterväggar i ett trähus utförs också för att skydda byggnader mot vind, fukt.

Uppförandet av byggnaden av hela stockar

Med användning av stockar ändrar ordningen för fastställande av byggmaterial karakteristiska för byggnader de ram-typ. I dessa fall passar det ångspärr för väggar av trähus från utsidan, snarare än inuti.

Ovanför träd är fodrad med ett isolerande skikt. Nästa ram är konstruerad för isolering. För att göra detta, den vanligaste träskiva. Ytterligare tätskikt skikt fäst. Framför allt detta ytskikt läggs. I vilka som helst lämpliga konstruktionsmaterial kan användas som den senare. Deras val i dag är mycket stor. Det beror helt på dina preferenser och finansiella kapaciteten hos fastighetsägare. Till exempel, för att därigenom ångspärr fäst till väggarna av ett trähus under sidospår.

I vissa typer av konstruktionsmaterial kan användas som en ångbarriär:

 • Filmen av polyeten, som har en tjocklek av en millimeter. Detta är det enklaste och billigaste alternativet. Men det har en stor nackdel. Det faktum att filmen helt täcker normal luftcirkulation. Som ett resultat av väggarna kan inte "dyshat9raquo;. Använd den här typen av material måste vara mycket försiktig. Han slits lätt. Det är inte nödvändigt att dra för hårt. Annars oundvikliga säsongs expansion av material kan orsaka skador på filmen.

 • Ångspärr kitt väl andas och behåller fukt, inte gör det möjligt att komma in. Använd den direkt till slutrummet.
 • Membran filmen - det bästa alternativet. Isolering skyddas på ett tillförlitligt sätt mot fukt, medan luftcirkulation utförs i Put skärmen.

Den vanligaste ångspärr för väggar av trähus i den tredje typen. Det är den skyddande membran. Därför kan en närmare titt på dess funktioner.

Ångspärr membranet är ett innovativt material som inte föreföll så länge sedan. Dess främsta fördelar är:

 • Utmärkt skydd mot inträngande fukt.
 • Luften passerar genom membranet som förhindrar en så kallade växthuseffekten.
 • Helt säker för människor.
 • Det är inte avger farliga ämnen.

I det skede av valet av byggmaterial bör vara uppmärksamma på styrkan av membranet. För att minska kostnaderna, har vissa tillverkare minskat denna siffra. Vid tillämpningen av ett sådant membran är lätt sönder. Och vem behöver en skadad ångspärr för väggar av trähus?

Vilken sida av membranstapeln - är en annan viktig varning. Det bör strikt följa för att lägga en ångspärr precis som krävs av tillverkaren. Om du expanderar den till en annan part, kommer det inte att ge önskad effekt.

Metoder för fastsättning av skyddsskiktet

balkar av olika slag kan användas för konstruktion av bostäder. Beroende på denna ångspärr för väggar av trähus kan monteras på utsidan av två sätt.

Den första används i situationer där rundtimmer. Skyddsskiktet kan fästas direkt till loggen.

För stockar med ett rektangulärt eller kvadratiskt tvärsnitt liknande är inte ett alternativ. I sådana situationer, vid mycket timmer fyllda rack av omkring två och en halv centimeter i bredd. Observerade intervall mellan i storleksordningen en meter. Ångspärr skenor bifogad till uppsättningen.

Användningen av en ångspärr inne i rummet

Skydd mot fukt ger inte bara utanför byggnaden. Den passar som ångspärr för väggar av trähus från insidan. I detta fall, hela processen kommer att se ut på följande sätt:

 • På den inre sidan av den väggmonterade trälåda. För detta ändamål bredden på styrelserna för fem centimeter.
 • Vidare fodrad med ett skikt av tätskikt. Således mellan väggen och gapet av den bildade filmen. Det är nödvändigt för ventilation av rummet.
 • I styrelserna svarvning genom tätskikt säkra metallprofiler.
 • Den cell bildas mellan profilerna passar isolering.
 • Ovanpå allt det stängda ångspärr membran. Hon lade varvet. Fogarna är förseglade.
 • Avslutar "pirog9raquo; yttre hud som är täckt av finish trim.

Laid därmed ångspärr för väggar av trähus inomhus förhindrar kondens framträdande i "piroge9raquo;.

Saker att komma ihåg under installationen

Det är mycket viktigt innan du börjar fastställande en ångspärr att ordentligt förbereda trä väggen. För att göra detta måste alla fogar och sprickor vara helt tillsluten.

På utsidan av byggnaden materialet hos ångspärren är inte nödvändigt att fixera tätt till en trä vägg. Det är nödvändigt att hålla luckorna mellan ångspärren och finish. De är nödvändiga för luftcirkulation. Tack vare dem kommer kondensat från filmen försvinna naturligt.

I fallet med stommen hem situationen är precis tvärtom. För värmeisolering krävs inte stel vägg. Den är fäst mellan stängerna av vilka ramen är monterade. Som ett resultat, två tredjedelar av hela väggen av en värmare. Därför måste man noga skyddas mot fukt. Annars materialet förlorar alla sina isolerande egenskaper, och andra funktioner. Deformation av isoleringen resulterar i luckor.

Regler för installation av en ångspärr

För att uppnå maximal effekt av användningen av ångspärr membran för att hjälpa uppfyller några enkla regler:

 • Rita på membranet bör vändas till dig, inte på väggen.
 • De enskilda delarna av isoleringen bifogade varvet. De måste hitta varandra genom att inte mindre än tio centimeter.
 • Valsade materialet endast i horisontell riktning.
 • Alla sömmar är förseglade. För att göra detta, de limmade bandet bör vars bredd vara mer än tio centimeter.
 • Limmad tejp även komplexa element i sin design: hörn, fördjupningar, utsprång, öppningar av fönster och dörrar, och så vidare. Tejp limmade alla angränsande ytor. Detta kommer att förbättra tätheten.
 • Nära windows är nödvändigt att tillhandahålla membranmarginal i isolering inte är skadad under deformation. Beståndet är i form av rynkor.
 • Materialet måste vara helt skyddad mot solens strålar på honom. Detta gäller särskilt nära fönstren.
 • Fästmetod beror på ångspärr materialet. Filmer av polyeten och polypropen är fasta konventionell häftpistol eller naglar. Att materialet inte skadas, är det rekommenderat att spika honom med träplankor. Med deras hjälp, ånga pressas mot lådan. Ovanpå allt detta är åtgärdat. Membranet är mer stabil och inte lätt sönder. Men det kan fästas på ett liknande sätt.

Ångspärr kommer inte att utföra sin avsedda funktion om installationsprocessen har utförts med kränkningar. är de vanligaste felen:

 • Installationen görs oregelbundet. Detta innebär dåliga tätningsfogar utförda, det stora antalet veck, de materiella skadorna mekaniskt.

 • Material som väljs på rätt sätt. Att välja isolering, är det nödvändigt att ta hänsyn till exakt var det kommer att monteras inne eller ute. Till exempel, är diffust membran endast lämplig för inomhusbruk.
 • Effekten av den dubbla ångspärr. Det beror på den icke-mount-teknik. Vissa typer av material stadigt fäst på väggen. För andra, måste du samla in lådan.

Tillverkare ånga barriärmaterial

Alltför många moderna företag producerar filmen som ångspärr. Den mest populära av dessa är:

Ångspärr för väggar "Izospan9raquo trähus; Gexa från företaget är värt att nämna det separat. Detta företag tillverkar olika typer av ånga barriärmaterial. De kan användas i eller utanför lokalen, vägg eller tak, för "piroga9raquo; med eller utan isolering.

Ångspärr trähus kommer att hålla en bekväm miljö inomhus och betydligt förlänga livslängden av byggnaden.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 1 = 7