Ångtvätt för hemmet hur man väljer

Ångtvättar för hem, hushåll - hur man väljer den bästa modellen? Topp 10 bästa ångtvättar

Idag säljs i ett stort sortiment av ångtvättar för hushålls hem. Hur man väljer en specifik modell från ett stort antal, kan du bestämma bekanta med de egenskaper, som speciellt rekommenderas att uppmärksamma.

Beskriver en anordning som ursprungligen användes för desinfektion inom medicinska institutioner. Utformningen av denna anordning är ganska enkel, är belägen inuti en ånggenerator, som avger ånga under tryck genom ett munstycke. Om ytan är nödvändig för att bli av med allergener, damm, smuts, bakterier och bakterier, perfekt för denna ångtvätt.

Om du är intresserad av ångtvättar för hushålls hem, hur man väljer det alternativ du vill, måste du bestämma innan shopping. För att göra detta, för att förstå vilka typer av sådana enheter, som representeras av handhållna modeller, ångtvättar och kompakt enhet som kombinerar funktionerna hos en dammsugare och ånga renare. I det första fallet talar vi om en produkt som är enkel att använda och lagring och drift klarar avlägsna platser. Som ett extra plus fungerar rimligt pris. Det finns emellertid också nackdelar, som uttrycks i den imponerande vikten av produkten, enhetsvikt upp till 2 kg. Håll i handen sådan utrustning under lång tid kommer att bli svårt.

Med tanke på ångtvättar för hem, hushåll, hur man väljer det alternativ du vill, du förmodligen kommer att tänka. Gyllene medel är en kompakt ånga renare, som är en korsning mellan en dammsugare och en handhållen anordning. För att behandla ytan, kommer ägaren inte att hålla utrustningen i sina händer. En nackdel är den liten längd av linan, som synd alla tillverkare av sådana anordningar. Om du gillar att hålla huset rent och imponerande bor i ett stugområde, är det bäst att välja en ångtvätt som en dammsugare. Denna modell ger hög prestanda, men kostnaden kommer att bli dyrare.

Modell val för kraft och volym av tanken

När konsumenterna ser ångtvättar för hem, hushåll, hur man väljer en specifik alternativ? Det första du kommer att märka är makt. Om du inte vill att maid drog ut på tiden under en lång tid, är det bäst att välja en modell som har en parameter som anges ovan 1000 watt. Tankvolym kommer att avgöra hur länge du kommer att kunna använda enheten utan att fylla den med vatten. För en timme rengöring kommer att behöva 2 liter vätska. Det är denna volym bör följa när man köper en ångtvätt modeller. Det är viktigt att uppmärksamma även materialet vid botten av tanken, är det bäst att ha visat sig i drift är aluminium fack.

Valet av tryckmodellång och närvaron av ytterligare funktioner

Ångtvätt hushåll måste ha en viss funktion, det enda sättet att vara effektiv rengöring. Om du väntar ett positivt resultat, är det viktigt att kontrollera om modellen ångkraft regulator. Med hjälp av detta tillägg kan du välja generering av torr ånga, vilket är användbart i det fall när det gäller att behandla kläder eller möbler. Efter rengöring av ytan kommer att vara helt torr.

Som ytterligare funktioner, kan du överväga att skydda barn. I närvaro av en sådan ånga renare tillägg kommer att kosta mer. Om du måste ha en säkerhetsventil och ett par låsfunktionen är det viktigt innan man köper för att bekanta sig med ditt pass för varor. Om du vill välja den bästa ångtvätt är det viktigt att notera att varje modell präglas av ett visst tryck. Konsumenter som inte kommer att engagera sig i professionell rengöring, är det bäst att ge upp alternativ, som ger ca 6 bar. Men för hemmabruk perfekt utrustning med en kapacitet som överstiger 3 bar. Du ska inte frestas av den låga kostnaden, att välja modell med mindre tryck, eftersom de är ohållbara i att ta bort smuts och bearbetning av gamla fläckar.

1

Ranking de 10 modeller av ångtvättar

Om du behöver en ångtvätt för hemmet, verkliga priset som du bör definitivt vara intresserad av, bör du vara uppmärksam på de mest populära modellerna, som har valts ut av konsumenterna. Ledaren för försäljning är Karcher SC 2 Premium, som kostar 11.000 rubel. Vid utgången från denna anordning är i stånd att leverera ett ångtryck inom intervallet 3 bar. Inne i fall liters vattentank är enheten power 1500 watt. För att underlätta rengöringen kan du använda en av de sju munstycken.

Mer kraftfulla modeller från tillverkaren är SC 4 Premium, som har en mer imponerande kostnad - 25 000 rubel. Ångtryck tillverkaren ökade till 3,5 bar, att volymen av vattenbehållaren förblir densamma. Power är lika med 1800 watt, som ett komplement fungerar järn.

Hög kvalitet och rimliga priser ångtvätt av märket Philips

Om du väljer en ångtvätt för hemmet, verkliga priset som du bör undersökas före köp kan du uppmärksamma den version av Steam Plus FC7020 / 01, som skulle behöva betala 7500 rubel. Tillverkaren levereras anordning reservoar för vatten, som uppgår till 0,45 liter. Inuti huset är byggt en dammsugare och apparaten effekten är 1300 watt. Vid driften av utrustningen, kan du använda en av två munstycken. Denna ånga renare, förutom alla de ovannämnda fördelarna, har en, som uttrycks i ett attraktivt utseende. Bostäder målade i vitt och blått.

Konsumenter som vill spara pengar, kan du köpa FC7012 / 01 MultiSteam, vars pris är 4900 rubel. Volymen av behållaren är obetydlig - 0,06 liter. Men kapaciteten av enheten är tillräckligt imponerande, det är 1200 watt. Utrustningen är försedd med sex munstycken, till försäljning presenteras i en vit och blå.

Budget och funktionalitet

Steam Cleaner "Kitfort CT&089raquo; Det kan hänföras till ett alternativ för budgeten. Denna modell kostar 5700 rubel, men det är en universell enhet, så att du kan desinficera och rena Temperaturbeständighet yta. Du behöver inte använda kemikalier. Unit strömförbrukningen är 1500 watt, volymen av behållaren är 1,5 liter. Steam Cleaner "Kitfort9raquo; Det kommer att kunna ta itu med den känsliga och tät väv.

En annan modell som nämns tillverkaren CT-903, som också kan kallas ett populärt alternativ. Detta beror främst på det faktum att denna enhet har det tillgängliga värdet, som är 10 500 rubel, denna apparat skiljer mångsidighet och kan ersätta detergenten renare, Vindrutetorkare, desinfektions ångaren och vävnader. Vatten uppvärmningstid på endast 3 minuter och enhets makt är 2000 watt. Utrustningen kännetecknas av ett arbetstryck i området av 4 bar, är ångtemperaturen vid utloppet 145 grader. Kapaciteten i pannan 1,5 liter ger ren, utan att fylla på tanken under en längre tid. Setet kommer kapaciteten utbytbar reservoarvolym på 1 liter. Om du är intresserad tillverkare Kit, kommer ovannämnda ångtvätt varumärke vara en bra lösning.

Om du vill följa upplevelsen av de flesta, är det möjligt att välja mellan följande modeller: Redmond RSC-2010 Blue värde på 4500 rubel; ZELMER VC1260, som har ett pris som motsvarar 6500 rubel; eller Vitesse VS-330, som skulle behöva betala 3800 rubel. Men ånga renare Endever, trots den höga kostnaden, har tjänat de mest positiva omdömen, eftersom det ger höga ångtryck 3,5 bar, uppvärmningstiden för endast 3 minuter, samt en imponerande flöde av ånga, vilket är 17 gram per minut.

Hur man väljer ett hushåll ångtvättar för hem - typer av instrument och urvalskriterier

Den initiala omfattningen av användningen av ångtvättar - Rengöring och desinfektion av medicinska institutioner. Men under de senaste åren har dessa enheter har flyttat i kategorin hushållet. De tillåter dig att klara av rengöring av olika ytor i hemmet utan kemikalier. För att enheten har tjänat tillräckligt länge och effektivt hantera sitt ansvar, är det viktigt att engagera sig köpa det medvetet. Vi kommer att förstå hur man väljer ett hushåll ångtvättar för hemmet, samt överväga beskrivningen av några populära modeller.

Syfte och funktion av enheten

Innan du ta reda på hur man väljer en ångtvätt för hemmet, bestämma vilka funktioner utförs av den här typen av hushållsapparater. Ångtvätt (ånga) - en anordning avsedd för rengöring av olika ytor med hjälp av het ånga.

Dess mekanism för drift är följande. Vatten hälls in i reservoaren med värmeelementet under inverkan av elektrisk energi kokar och omvandlas till ånga. Han går in i slangen och ut genom munstycket ut. På grund av närvaron av ångventiler ackumuleras och bildar ett övertryck. När du trycker på knappen, slutaren öppnas kommer ut luften med hög hastighet och i stora volymer.

Renings ytor uppstår på grund av kontaminering av vätning mikroskopiska droppar av varmt vatten, såväl som på grund av mekanisk nötning av ångflödet som "slår ner" av skräp. Förbättra effekten uppnås genom en mängd olika borstar och munstycken.

Vad kapacitet gör hushålls ångtvätt för rengöring av hus eller lägenhet? Dess funktioner är:

 • avlägsnande av smuts från någon yta beständig mot fukt och höga temperaturer, - keramiska plattor, fönster, speglar, kylare, toalett, badkar, handfat, köksapparater (ugn huva).
 • rengöring av svåråtkomliga ställen - slots, slitsar, smala öppningar, kakelfogar;
 • förstörelse av dammkvalster, vägglöss, nits, löss;
 • hand om möbler, mattor, gardiner, kläder (inte alla modeller).

Rengöring möbler ångtvätt

Het ånga är bra på att smuts som består av fetter, oljor, paraffin, vax, lim, socker och glycerol utan ytterligare detergenter. Men om det är nödvändigt att ta bort kalkavlagringar, rost eller urin stenen till ytan bör gälla rengöring förberedelse och sedan behandla det med ånga.

Obs! Desinficerande effekt av ånggeneratorn är inte universell. Mögel och vissa är instabila i miljön virus och bakterier dödas, slår under ångtemperatur av ca 100º. Men för förstörelsen av många andra patogener kräver långvarig kokning.

Struktur och utrustning

Undrar hur man väljer en ångtvätt att städa huset, är det viktigt att veta att utrustningen kan variera i design och en uppsättning tillbehör. Den grundläggande paketet ingår:

 • en ångpanna (panna) - en vattentank;
 • ett elektriskt uppvärmningselement;
 • flexibel slang med en ventil, som tar emot ånga från pannan;
 • utlösa pistolen med knappen ånga;
 • munstycke.

Vissa modeller har funktionen av absorption av vatten där upplösa smutsen. Genom spåret i munstycket blir det till en separat tank. Också en del av professionell apparat utrustad med en injektor och en pump för tillförsel av rengöringsmedel till munstycket. Dessa alternativ gör det enklare reningsprocessen, men betydligt öka kostnaden för ångtvätt.

Funktionaliteten av enheten bestäms av antalet tillbehör. Typer av beten:

 • borstar i olika storlekar för kakel, sten, stoppade möbler, mattor,
 • metallskrapytor är inte repad;
 • frottéhanddukar;
 • tips för rengöring av fönster;
 • ett munstycke med en smal slits munstycke för rengöring;
 • punkt krom munstycke, de dräneringshål, kran;
 • järn för strykning saker,
 • utyuzhok för ångkokning;
 • munstycke för vård av textilier;
 • Turbo-borste, som roterar vidare och skura ihållande kontaminering;
 • gun freshe växter.

Olika munstycken för ånga renare

Analysera hur man väljer den bästa ångtvätt för hemmet, tänk på att de är manuella, golv och multifunktionell.

Moderna hand ånga rengöringsmedel för hem är en kompakt enhet som en elektrisk vattenkokare. Den kan användas för ytrengöring litet rum. Funktioner i enheten:

 • relativt låg kostnad;
 • lite makt - 600-1600 W;
 • en liten tank med vatten (0,5 L) för att tillhandahålla kontinuerlig drift i ca 15-20 minuter;
 • väger ca 1 kg - efter ett tag manöverarmen blir trött.

En uppsättning handenhetsfunktioner är beroende av tryckkraften. Vissa modeller klara uppfriskande mjuka möbler, andra - kan rensa plattor och sanitetsporslin.

Rengöring av glasrutor manuell ångtvätt

Funderar, hur man väljer ett hushåll ångtvättar för ett stort hus, bör du vara uppmärksam på den utrustning som används utomhus. Genom design, de liknar dammsugare. Deras kropp är på golvet och rör sig med hjulet. Under drift har värdinnan att hålla i händerna på endast slangen med munstycket. Utmärkande egenskaperna hos enheterna:

 • hög effekt - 1500-2300 W;
 • rymlig reservoar (1,5-3,2 liter), vilket tillåter att arbeta i 30-60 minuter utan tillsats av vatten;
 • flera munstycken, vilket möjliggör rengöring av olika ytor;
 • det höga priset.

Golv enheter är mer praktiskt och mångsidigt

Multifunktions modeller är en förbättrad version av golvet. Till kropp ånggeneratorn kan fästas en mängd tips för rengöring av ytor och för utjämning järn saker med ånga. Sådana anordningar är kännetecknade av hög effekt, signifikant ångtryck och en stor tank. De är den dyraste kategorin ångtvättar.

Dessa enheter kombinerar funktionerna av ånga för att rengöra huset och ångaren vård J. OJEDA

Hushållens ångtvätt för hemmet, hur man väljer som anses i artikeln har ett antal fördelar:

 • snabb rengöring, som tillbringade ett minimum av ansträngning;
 • destruktion av patogena mikroorganismer och parasiter;
 • möjlighet att vägra hushållskemikalier, vilket är särskilt viktigt för familjer med små barn och allergiker;
 • avlägsna obehagliga lukter;
 • rengöring av golvbeläggningar och stoppade möbler från envisa fläckar, även i trånga utrymmen;
 • Mattan uppfriskning;
 • kampen mot fett och kalk beläggning på köksmaskiner och VVS.

Ångtvätt är klara rengöring av spiskåpor

 • höga kostnader multifunktionella enheter kända märken;
 • på många ytor efter ångande fläckar kvar, bör de rengöras med en mikrofiberduk;
 • För envis smuts du behöver för att göra en insats, dessutom kan kräva användning av hushållskemikalier,
 • plast kan inte bearbetas, ömtåliga tyger, målade ytor;
 • Det kan skada fibern klädsel och mattor om de samtidigt processånga och gnugga kraftigt;
 • enheten kan inte klara spår av fasta färgämnen, vissa typer av lim, gips, cement och andra.

Notera: Under inverkan av föroreningar med hög temperatur innehållande animaliska proteiner är "konserverade", som är att bli en icke-härledas. Ånggenerator kan inte hantera blodfläckar, ägg, mjölk, såser.

När man väljer en ånga renare de viktigaste kriterierna är effektivitet, hållbarhet och enkel användning. Med tanke på de olika alternativen, bör du vara uppmärksam på:

 • effekt;
 • tryck, matningshastigheten och ångtemperaturen;
 • tankvolymen och det material av vilket den är gjord;
 • storleken av slangen och sladden;
 • ytterligare funktioner.

Effekt påverkar den tid under vilken vattnet i anordningen bringas till ett gasformigt tillstånd, såväl som nivån av el som förbrukas. Den optimala hastigheten:

 • för hand - 700-1600 watt;
 • Flooring - 1300-2300 watt.

Tryck, matningshastigheten och ångtemperaturen

Från ånga direkt kvalitet parametrar beror rengöring. I inhemska ångtvättar varierar trycket från 1,5 till 5 bar. Ju högre den är, desto snabbare och i större utsträckning den varma luften som kommer ut ur munstycket. En tillräcklig nivå för rengöring - 3 bar. Det ger en ångtillförsel hastighet av ca 200 gram per minut.

Ångtemperaturen bör vara minst 110-140 ° C. Man bör komma ihåg att utgången är lägre än i pannan. Om indexet är mindre än 110 ° C, inte bli av med mögel, fett och annan envis smuts.

Vattentank kapacitet påverkar uppvärmningstiden och kontinuerlig drift. Tillräcklig kapacitet för rengöring av lägenheten för 30-40 minuter - 1,5-2 liter. Finns i friluftsutrustning med en kapacitet på 5 liter, men de värms under en längre tid.

Att välja en manuell ångtvätt, inte sträva efter mycket stora tankar. Vid fyllning med vatten av vikten av enheten kommer att vara mycket hög. Optimal - 0,3-0,5 liter.

Materialet i pannan kan vara stål eller aluminium. Den andra utföringsformen är att föredra eftersom den ger snabb uppvärmning och är mindre känslig för skalavsättning.

En liten ånga sugarslangen längd gör det omöjligt att rengjorda ytorna, som är på en höjd som att höja utomhusenheten hårt. Detta alternativ bör nå 1,5-3 m. Men det är nödvändigt att beakta att under passagen av ångslangen svalnat och kondenserar. Ångan renare med en liten kapacitet av slangen bör inte vara för lång.

kolonndimensioner definierar anordning manövrerbarhet. Den optimala längden -. 4-6 M Lämpligen när det finns möjlighet till automatisk lindning.

I sin strävan ett svar på frågan om vilka är bättre att köpa en ångtvätt för hemmet, verklig hjälp bestämmer valet. Ägarna pekar på det faktum att instrumentet måste vara utrustade med följande ytterligare funktioner:

 • regulator, vilket tillåter att välja temperatur och flödeshastigheten av ånga, och dess fuktmättnad;
 • avtagbara bränsletanken - det är mer praktiskt att fylla med vatten;
 • ventil, inte ger möjlighet att öppna tanken om den har ett övertryck;
 • skydd av barn - för att blockera frisättningen av ånga;
 • kontrollknappar på handtaget;
 • möjlighet till kontinuerlig ånga, som är användbar vid behandling av stora ytor.

Tips: När du köper en ångtvätt är det viktigt att hitta en balans mellan alla alternativ och välj enheten med en uppsättning nödvändiga funktioner. Ju mer kraftfull enhet, desto större är volymen av behållaren krävs för kontinuerlig drift.

Sammanställt av experter rankade ångtvättar för hem produkter inkluderar välkända varumärken såsom Philips, Kärcher, Ariete, Clatronic Mie, släppa enheter i olika prisklasser. Tänk på egenskaperna hos flera populära modeller.

Grand Master GM-Q7 Multi Elite - multifunktionella ångtvätt i ett komplett set som innehåller en mängd borsthuvuden och hår järn för att släta saker. Tack vare sin höga kapacitet, låter den enhet du ta bort kalkavlagringar i badrummet, även ur pälsen av tjockt tyg, rengöra stengolvet, och så vidare. Den är utrustad med den horisontella strippning.

Karcher SC 2 - golv ångtvätt med användbara ytterligare funktioner: justerbar ånga, skydd av barn, Skydd från skalan. Den är kompakt och lätt vikt (ca 3 kg). Satsen innehåller flera munstycken: en borste, ett munstycke, av frotté. Anordningen är klar för drift efter 6,5 minuter efter anslutning till nätverket. sladden lindningsmekanism är inte särskilt bekvämt.

MIE Bello - en kraftfull multifunktionell enhet. I paketet ingår en golvmopp, ett munstycke för fönster, möbler rengörings spets, borsta håret järn för stripp vertikal och horisontell järn för strykning. Användar recensioner tyder på att alla uppgifter enheten hanterar perfekt. Minus - plasthjul på botten av höljet, som knackar på rörelse på ett hårt golv.

Hög kvalitet och hållbara ångtvätt - en pålitlig assistent i hushållet angelägenheter. Bearbetning en mängd olika ytor med het ånga kan du snabbt bli av med smutsen utan aggressiva kemikalier och ansträngning. Men värme och fuktighet kan skada vissa material. För att undvika detta är det viktigt att följa bruksanvisningen för enheten.

9 bästa inhemska ångtvättar

Det bästa exemplet på den perfekta kombinationen av ekologisk och ekonomisk bland hushållsapparater - hem ångtvätt. Det var hans framträdande i ditt hem bli av med dålig "himii9raquo, gör lysa renlighet golv, mikrovågsugn, kakel i badrummet. Steam städare kom i bruk relativt nyligen, men redan du kan hitta modeller för varje smak och plånbok.

Vad ska man leta efter när man väljer en ångrengörare?

 • vattentankens volym. Om du planerar att städa hela lägenheten med denna apparat, leta efter en ångare med en kapacitet på minst 1,5-2 liter. För att tvätta ugnen eller ångkokarna är en liten manuell ångrengörare med en volym på 300-500 ml lämplig.
 • komplett uppsättning. Ska du städa dina kläder? Leta efter en enhet med en trasaanslutning och en speciell hängare. Tillbehörssatser är olika för olika modeller.
 • sladdlängd. Enheten fungerar bara från nätverket. Rensa golvet i ett stort rum med en längd på 1,5 m ledning blir inte lätt!
 • kontinuerlig driftstid. Ångrengörare kan arbeta både 10 min och 1,5 h utan avbrott.

Och nu vänder vi oss till översynen av de bästa modellerna av hushållsrengöringsmedel, som presenteras på vår marknad i slutet av 2016 - början av 2017, som förtjänar maximal positiv återkoppling från kunderna

En bra kompakt och relativt billig handhållen ångrengörare. Designad för rengöring utan eller med minimal användning av hushållskemikalier. Det gör det möjligt att effektivt kämpa med gammalt fett på köksapparater och ytor, rena keramiska plattor, sanitetsartiklar, tvättspeglar och fönster. Det kan användas för att avlägsna föroreningar och desinficera mjuka möbler, mattor, barnleksaker, ångkläder och gardiner.

I en uppsättning munstycken (ett punktmunstycke, för ett golv, en munstyckborste), en förlängningsslang, ett mätglas och en tratt. Tankens volym är 270 ml. Effektiviteten bibehålls tack vare en god effekt på 1100 watt och ett högt ångtryck på 3,5 bar. Om utgången till driftsläge, efter ca 3 minuter efter att den slås på, kommer den att indikera det släckta indikatorlampan. Nätverkskabeln är 3 meter lång.

 • Söt design;
 • Lätt vikt;
 • Snabb uppvärmning.
 • Liten kapacitet för behållaren för vatten.

Portabel handhållen ångrengöring, fördelar sig med fördel mot konkurrensen på grund av de optimala egenskaperna. Strömförbrukning, kanske inte högst - 900-1050 W, men det maximala värdet av ångtryck - 4,2 bar - den bästa indikatorn bland kompakta modeller av ångrengöringsmedel i vårt betyg. Och detta tyder på att med bra effektivitet kommer kostnaden för el att vara minimal. Dessutom är Grand Master GM-VSC38B prislapp tillgänglig.

En uppsättning tips: kort, lång och böjd för sprayning, textilier för kläder, förlängningsslang, spets med en rund borste, enhet för tvätt av fönster och dörrar. Dessutom - ett mätglas och en tratt. Vattentankens maximala kapacitet är 250 ml, arbetsförmågan är 175 ml. På fallet finns indikatorer på nätverksanslutning och beredskap (4 minuter). Ångans temperatur är 135 ° C, när den når 16&9deg;C säkringsslag.

 • kompakthet;
 • Lågt pris;
 • Justerbar ångtillförsel.

En annan av de bästa företrädarna för handdrivstrålehållare, som har en stor fördel - dess vattentank rymmer 350 ml. Inte en gud-vet vilken värde, men i jämförelse med flertalet kollegor med en volym på 175-250 ml kan den här enheten fungera något längre utan avbrott för "tankning9raquo;

Enheten är utrustad med en värmekapacitet på 1000-1050 W, som kan ge ett ångtryck på 3,5 bar. Utloppstemperaturen kan nå 130 ° C, vilket ger bra desinfektionsförmåga. Nätverkskabel med dubbel isolering av anständig längd - 4,5 m.

Universal uppsättning munstycken 7 gör det möjligt att rengöra alla resistent mot värme och fukt yta, tvätta fönster och speglar, ta bort ingrodd fett i köket, tar bort smuts och lukt i mattor, stoppade möbler, leksaker, kläder. I satsen finns en förlängningsslang och en trakt med en mätkopp.

 • Prisvärd pris;
 • Skydd mot överhettning;
 • Övertrycksavlastningsventil.
 • Kort förlängningsslang;
 • Periodiska pauser krävs för en uppsättning tryck.

Bästa golvångrengörare

Den bästa representanten för kategorin är en högkvalitativ och funktionell ångrengörare från den berömda tyska tillverkaren. Och även om modellen inte är billig är priset motiverat ur optimala egenskaper och breda operativa möjligheter.

Högt underhållet ångtryck - 4,2 bar - gör enheten till en av de mest kraftfulla i sin klass. Rengöring av hårda ytor med denna hastighet gör det möjligt att döda upp till 99,99% av bakterierna utan att använda kemikalier. Funktion VapoHydro på grund av blandning av hett vatten till ånga hjälper till att bli av med de mest ihållande föroreningarna.

I byggsystemet är implementerad med två tankar - 0,5 l (panna) och flyttbara 1,5 liter med påfyllning vatten direkt under drift. Ångregulatorn är anordnad på anordningens kropp. Komponenter: en uppsättning av golvrengörings Comfort Plus 2 med förlängningsröret av 0,5 m, spotmunstycket ångslangen vid 2,5 m med en pistol, en rund borste, handverktygs lindade med frotté, trasa (mikrofiber) för golvet, avkalkningsmedel.

 • Säkerhetsventil, barnsäkert skydd;
 • Effekt - 2200 W (uppvärmning i 3 minuter);
 • Valfri anslutning av ångstryk.
 • Högt pris;
 • Vikten är 6 kg.

En underbar tysk ångrengörare. Relativ låg effekt (1500 W) tillåter ändå att producera ånga med ett tryck på upp till 3,2 bar. En liter vattentank upphettas på 6,5 minuter. Det finns en justerbar ångtillförsel och skydd mot skalan. Ger skydd mot barn.

 • ekonomi
 • Trevlig design
 • Det finns skydd mot skalan
 • Otillräcklig mekanism för att skära sladden

Övertygande modell för förhållandet mellan pris och kvalitet. Det kännetecknas av hög tillförlitlighet. Ger ångtryck upp till 4 bar (ström 2000 W). Har många extra tillbehör och tillbehör. Gör det möjligt att tvätta golvet, fönster, tro, rengöra stoppade möbler, kakel, ångkläder etc. Perfekt för långvarig drift (ångrengöraren kan arbeta utan avbrott i 60 minuter). Designen kommer att dekorera alla högteknologiska interiörer.

 • Ett stort antal tillbehör i satsen
 • Lång tid för kontinuerlig drift
 • Intressant design
 • Inte den största vattentanken
 • En anständig vikt

De bästa universella ångrengörarna-ångbåtarna med järn

Karcher SC 4 Premium + Iron Kit mångsidig främst på grund av lyckad kombination av hög kvalitet och tillförlitlig ångtvätt kan utan större svårigheter att klara av att städa huset, och en kraftfull ångstrykjärn som stryk produkter från en mängd olika tyger blir en fråga om enkel och inte betungande och tids kommer att ta hälften så lång som vanligt.

Rengöring av golvet kommer att vara mest effektivt tack vare märkesnamnet Comfort Plus-fäste med en flexibel anslutning och en praktisk byte av servett utan kontakt med smuts. Enheten är utrustad med en värmare på 2000 W, maximalt ångtryck är 3,5 bar. Lätthet efter uppstart är 4 minuter. Ett system med två tankar, varav en avtagbar (0,8 L) gör det möjligt att tillsätta vatten utan att stoppa rengöringen.

Dammsugaren är utrustad med multifunktionella toppdysor för alla hårda ytor och en ångslang 2 m lång med en pistol. På handtaget finns en ångflödesregulator med två nivåer, säkerheten tillhandahålls av ett barnlåssystem och en säkerhetsventil.

 • Kvalitetsutförande;
 • Parkeringsplats
 • Strykfunktion.
 • pris;
 • Tryck på 3,5 bar för vissa komplexa föroreningar är inte tillräckligt.

MIE Bello är en populär 3-i-1-multifunktionell hushållsapparat. I ångrengöringsläget (effekt 1700 W) klarar det med förorening i kök, badrum och toalett. Gör det möjligt att rengöra och desinficera mjuka möbler, mattor, bilinredning. Ingår: golvmop, rektangulärt munstycke för glas, avsmalnande munstycken med borstar, triangulära och stora kvadratdysor.

För att använda MIE Bello i ångfartygsformat, finns ett speciellt strykjärn med en kraftjustering och en lång ångslang (2,5 m). Med det kan du eliminera rynkor på kläder, gardiner. Slutligen är det tredje alternativet ett professionellt järn med ett korkhandtag och en ånggenerator som kan släta ut nästan vilket tyg som helst.

Huvudfunktionen hos modellen är ett ökat ångtryck på 5,5 bar. Indikatorn är ganska solid, men hur mycket den motsvarar verkligheten är svår att verifiera. Tvivel och försäkringar från säljare om enhetens italienska ursprung ger upphov till tvivel. Instruktioner på själva apparaten, nej, eftersom det finns en stark känsla att den är gjord mycket öster om halvön Apennine.

 • Mångsidighet och multifunktionalitet;
 • Kraftig ånga;
 • En rymlig tank - 1,7 liter.
 • friendly;
 • Inte mycket bekväma plasthjul.

Med den här modellen kan du och sätta i ordning den skrynkliga pälsen och rengöra kakel på badrummet. Dessutom är det möjligt att ansluta järnet i komplett set och för att släta komplexa tyger - ångtryck i 3,5 bar är tillräckligt. Kraftfull (1,95 kW) och ganska utåt, enheten är inte billig, men helt rättfärdigar sitt pris. Det finns ett stort antal tillbehör och andra tillbehör som gör det möjligt att utföra nästan alla rengöring eller strykning.

 • En stor volym av en vattentank (2,3 liter)
 • Några beten och strykning i satsen
 • Möjligheten till horisontell avdragning

Man bör komma ihåg att hushållsarbete med en ångrengörare kräver att säkerhetsbestämmelserna följs. Placera inte händer och ansikte under ångstrålen (såvida det inte är en speciell SPA-enhet). Innan du arbetar, se till att ytan inte försämras från fukt och ånga. Följ anvisningarna, var försiktig - och ångrengöringen kommer verkligen att göra din rengöring effektiv. Och vårt betyg kommer att hjälpa dig att välja!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 24 = 32