Ångtvätt för hemmet

Ångtvättar för hem, hushåll - hur man väljer den bästa modellen? Topp 10 bästa ångtvättar

Idag säljs i ett stort sortiment av ångtvättar för hushålls hem. Hur man väljer en specifik modell från ett stort antal, kan du bestämma bekanta med de egenskaper, som speciellt rekommenderas att uppmärksamma.

Beskriver en anordning som ursprungligen användes för desinfektion inom medicinska institutioner. Utformningen av denna anordning är ganska enkel, är belägen inuti en ånggenerator, som avger ånga under tryck genom ett munstycke. Om ytan är nödvändig för att bli av med allergener, damm, smuts, bakterier och bakterier, perfekt för denna ångtvätt.

Om du är intresserad av ångtvättar för hushålls hem, hur man väljer det alternativ du vill, måste du bestämma innan shopping. För att göra detta, för att förstå vilka typer av sådana enheter, som representeras av handhållna modeller, ångtvättar och kompakt enhet som kombinerar funktionerna hos en dammsugare och ånga renare. I det första fallet talar vi om en produkt som är enkel att använda och lagring och drift klarar avlägsna platser. Som ett extra plus fungerar rimligt pris. Det finns emellertid också nackdelar, som uttrycks i den imponerande vikten av produkten, enhetsvikt upp till 2 kg. Håll i handen sådan utrustning under lång tid kommer att bli svårt.

Med tanke på ångtvättar för hem, hushåll, hur man väljer det alternativ du vill, du förmodligen kommer att tänka. Gyllene medel är en kompakt ånga renare, som är en korsning mellan en dammsugare och en handhållen anordning. För att behandla ytan, kommer ägaren inte att hålla utrustningen i sina händer. En nackdel är den liten längd av linan, som synd alla tillverkare av sådana anordningar. Om du gillar att hålla huset rent och imponerande bor i ett stugområde, är det bäst att välja en ångtvätt som en dammsugare. Denna modell ger hög prestanda, men kostnaden kommer att bli dyrare.

Modell val för kraft och volym av tanken

När konsumenterna ser ångtvättar för hem, hushåll, hur man väljer en specifik alternativ? Det första du kommer att märka är makt. Om du inte vill att maid drog ut på tiden under en lång tid, är det bäst att välja en modell som har en parameter som anges ovan 1000 watt. Tankvolym kommer att avgöra hur länge du kommer att kunna använda enheten utan att fylla den med vatten. För en timme rengöring kommer att behöva 2 liter vätska. Det är denna volym bör följa när man köper en ångtvätt modeller. Det är viktigt att uppmärksamma även materialet vid botten av tanken, är det bäst att ha visat sig i drift är aluminium fack.

Valet av tryckmodellång och närvaron av ytterligare funktioner

Ångtvätt hushåll måste ha en viss funktion, det enda sättet att vara effektiv rengöring. Om du väntar ett positivt resultat, är det viktigt att kontrollera om modellen ångkraft regulator. Med hjälp av detta tillägg kan du välja generering av torr ånga, vilket är användbart i det fall när det gäller att behandla kläder eller möbler. Efter rengöring av ytan kommer att vara helt torr.

Som ytterligare funktioner, kan du överväga att skydda barn. I närvaro av en sådan ånga renare tillägg kommer att kosta mer. Om du måste ha en säkerhetsventil och ett par låsfunktionen är det viktigt innan man köper för att bekanta sig med ditt pass för varor. Om du vill välja den bästa ångtvätt är det viktigt att notera att varje modell präglas av ett visst tryck. Konsumenter som inte kommer att engagera sig i professionell rengöring, är det bäst att ge upp alternativ, som ger ca 6 bar. Men för hemmabruk perfekt utrustning med en kapacitet som överstiger 3 bar. Du ska inte frestas av den låga kostnaden, att välja modell med mindre tryck, eftersom de är ohållbara i att ta bort smuts och bearbetning av gamla fläckar.

1

Ranking de 10 modeller av ångtvättar

Om du behöver en ångtvätt för hemmet, verkliga priset som du bör definitivt vara intresserad av, bör du vara uppmärksam på de mest populära modellerna, som har valts ut av konsumenterna. Ledaren för försäljning är Karcher SC 2 Premium, som kostar 11.000 rubel. Vid utgången från denna anordning är i stånd att leverera ett ångtryck inom intervallet 3 bar. Inne i fall liters vattentank är enheten power 1500 watt. För att underlätta rengöringen kan du använda en av de sju munstycken.

Mer kraftfulla modeller från tillverkaren är SC 4 Premium, som har en mer imponerande kostnad - 25 000 rubel. Ångtryck tillverkaren ökade till 3,5 bar, att volymen av vattenbehållaren förblir densamma. Power är lika med 1800 watt, som ett komplement fungerar järn.

Hög kvalitet och rimliga priser ångtvätt av märket Philips

Om du väljer en ångtvätt för hemmet, verkliga priset som du bör undersökas före köp kan du uppmärksamma den version av Steam Plus FC7020 / 01, som skulle behöva betala 7500 rubel. Tillverkaren levereras anordning reservoar för vatten, som uppgår till 0,45 liter. Inuti huset är byggt en dammsugare och apparaten effekten är 1300 watt. Vid driften av utrustningen, kan du använda en av två munstycken. Denna ånga renare, förutom alla de ovannämnda fördelarna, har en, som uttrycks i ett attraktivt utseende. Bostäder målade i vitt och blått.

Konsumenter som vill spara pengar, kan du köpa FC7012 / 01 MultiSteam, vars pris är 4900 rubel. Volymen av behållaren är obetydlig - 0,06 liter. Men kapaciteten av enheten är tillräckligt imponerande, det är 1200 watt. Utrustningen är försedd med sex munstycken, till försäljning presenteras i en vit och blå.

Budget och funktionalitet

Steam Cleaner "Kitfort CT&089raquo; Det kan hänföras till ett alternativ för budgeten. Denna modell kostar 5700 rubel, men det är en universell enhet, så att du kan desinficera och rena Temperaturbeständighet yta. Du behöver inte använda kemikalier. Unit strömförbrukningen är 1500 watt, volymen av behållaren är 1,5 liter. Steam Cleaner "Kitfort9raquo; Det kommer att kunna ta itu med den känsliga och tät väv.

En annan modell som nämns tillverkaren CT-903, som också kan kallas ett populärt alternativ. Detta beror främst på det faktum att denna enhet har det tillgängliga värdet, som är 10 500 rubel, denna apparat skiljer mångsidighet och kan ersätta detergenten renare, Vindrutetorkare, desinfektions ångaren och vävnader. Vatten uppvärmningstid på endast 3 minuter och enhets makt är 2000 watt. Utrustningen kännetecknas av ett arbetstryck i området av 4 bar, är ångtemperaturen vid utloppet 145 grader. Kapaciteten i pannan 1,5 liter ger ren, utan att fylla på tanken under en längre tid. Setet kommer kapaciteten utbytbar reservoarvolym på 1 liter. Om du är intresserad tillverkare Kit, kommer ovannämnda ångtvätt varumärke vara en bra lösning.

Om du vill följa upplevelsen av de flesta, är det möjligt att välja mellan följande modeller: Redmond RSC-2010 Blue värde på 4500 rubel; ZELMER VC1260, som har ett pris som motsvarar 6500 rubel; eller Vitesse VS-330, som skulle behöva betala 3800 rubel. Men ånga renare Endever, trots den höga kostnaden, har tjänat de mest positiva omdömen, eftersom det ger höga ångtryck 3,5 bar, uppvärmningstiden för endast 3 minuter, samt en imponerande flöde av ånga, vilket är 17 gram per minut.

De bästa ångtvättar för hem

Hushållens ångtvätt - en av de mest ekonomiska och miljövänliga hushållsapparater för representanterna. Med köpet av denna enhet som du inte längre behöver använda skadliga medel för rengöring av golv, väggar, möbler ... Detta är en relativt ny uppfinning är utbredd. Vår Betyget är villiga att ge en lista över de bästa inhemska ångtvättar. Översyn kommer att hjälpa dig att navigera i en mängd olika modeller som erbjuds och köpa en anständig maskin.

Ångtvätt vilket företag att välja

Den tyska tillverkaren av hushållsapparater för rengöring. Företaget bildades 1935. Det blev grundaren Alfred Kärcher, som ursprungligen var planerat att köra familjen produktionen. År av bolagets stiftelse, Alfred uppfann energieffektiva salt ugn. Denna punkt kan betraktas som en utgångspunkt Karcher framgång. I dag har företaget statusen för en av de bästa tillverkarna av städutrustning i Tyskland.

Del av internationell utbildning SBM Group. Den huvudsakliga verksamheten i bolaget är produktion av energi. märkesvaror säljs i mer än 50 länder runt om i världen. Varje år producerar företaget cirka 2 miljoner enheter av produkten, inklusive inte bara verktyg, men även trädgårdsmöbler och hushållsapparater, samt tillbehör. Ny utveckling och innovativ teknik möjliggör DeFort bo på rätt nivå.

Företaget, född i världen år 1992. Huvudsyftet med grundarna av varumärket på den tiden var på marknaden som ger överkomliga apparater. Som en fullfjädrad konkurrent firma gjorde för 10 år sedan. märkesvaror är av hög kvalitet och funktionalitet. Förutom hushålls traditionella apparater, tillverkar Smile innovativa enhet.

Ryskt företag som specialiserat sig på tillverkning av hushållsapparater. Produktionen bas varumärke i Kina. produktkvalitet, användarvänlighet, attraktiv design och bred funktionalitet - Kitfort fördelaktiga egenskaper hos produkten.

Bilda betyg - de viktigaste utvärderingskriterierna

I processen med att utarbeta rankningen som grund togs kunder på vissa modeller av ångtvättar. Analys av relevant information gjort det möjligt att lyfta upp de bästa enheterna. Som viktiga kriterier för utvärdering av utrustningen görs av följande egenskaper hos ångtvättar:

 • storleken på vattenbehållaren;
 • period av kontinuerlig drift;
 • utrustning;
 • funktionalitet;
 • design;
 • dimensioner;
 • visningskapacitet;
 • effektivitet;
 • vikt;
 • pris.

Ångtvättar är multifunktionella och fokuserade bara på en viss typ av rengöring. Nedan är de bästa modellerna av olika kategorier.

Ångtvätt för golv och stoppade möbler - renlighet och miljövänlighet

Ångtvätt för rengöring av en mängd olika golvbeläggningar och stoppade möbler. Denna typ av enhet kan kallas en kraftfull nog och moment. Enheterna är ofta skrymmande porazmeru, men resultatet av deras arbete kommer inte att gå obemärkt förbi.

ENDEVER Odyssey Q-901 - det bästa alternativet för storskalig rengöring

Volym vattentank, en tillräckligt hög effekt, lång batteriläge garantera kvaliteten på den globala skörden. Denna produkt är utrustad med utmärkt: det finns en uppsättning av munstycken för rengöring av olika ytor. ångtvätt utformning kan kallas rustik. Men den viktigaste uppgiften ENDEVER Odyssey Q-901 var uppenbarligen i kraft.

De uppenbara fördelarna med ångtvätt av varumärket är:

 • utmärkt utrustning;
 • Hög effekt - 1,8 kW;
 • långa autonoma läge - upp till 45 minuter;
 • god kvalitetsarbete;
 • volymetrisk kapacitet för vatten - 1,5 liter.

Användare har identifierats, bara en negativ modell - hög anordning vikt (4100 g).

Totala kund översyn stor. Denna produkt är helt i linje med förväntningarna.

Karcher SC 2 - den bästa ångtvätt för en familj med barn

Hemland - Tyskland. Relativt liten kraftproducerande ångtvätt ger ånga vid ett tryck upp till 3,5 bar. Vattnet i tanken värms upp snabbt - bara 6,5 ​​minuter. Du kan ställa in graden av ångtillförseln. Det finns skydd för barn.

Medlemmar noterade följande proffs enheter:

 • effektivitet;
 • attraktiv design;
 • Tillgången till skydd av barn;
 • funktionalitet;
 • lätthet av vård;
 • bra byggkvalitet.

Det enda som förvirrar köpare är en rå mekanism för att vika ut nätsladden: det bara sår toppen, inte ligger i ångtvätt huset.

De flesta av användarna var nöjda med köpet. Bra kvalitet stripp stoppade möbler och golv redan observerats efter den första användningen.

Ångtvätt för fönster - glänsande renhet enkelt och krångel

Dessa enheter är kompakt och lätt att använda. Effekt de har är små - oftast upp till 1kW. Kostnaden för dessa ångtvättar avsevärt sänka kostnaderna för den tidigare kategorin enheter.

Smile ESC 922 - det bästa ångtvätt för en liten mängd arbete

Mycket lätt att använda och low-end telefon. Volymen av vattenbehållaren - 220 ml. Ångtvätt möjliggör rening i stora rum - sladdlängd tillåter (5m). Satsen innehåller ytterligare munstycken - 2 st.

Det är att ge ett antal fördelar som beskrivs av modellen:

 • kompakt storlek;
 • bekväm huvudmunstycket;
 • goda tryck ångstrålar;
 • lätt vikt;
 • överkomligt pris;
 • Längden av sladd;
 • användarvänlighet.

Nackdelen ångtvätt le ESC 922 användare tala om bristen på skydd från strålar av het ånga. Det kräver skicklighet av misstag får brännas i processen.

Huvuddelen av köparna var nöjd med modellen. Rimligt pris på enheten spelar en roll.

Den mest kompakta modell - DeFort DSC-1200

Miniatyr enhet 1kW ström. Vattentank volymen är 300 ml. Sedan byta till ett tillstånd av full beredskap att arbeta maskinen måste vara 2 minuter. I paketet ingår en måttkopp och tratt, gäller när tanken fylls. Här finns olika tips och borste för att ta itu med kraftigt förorenad.

De främsta fördelarna är ångan renare:

 • kompakthet;
 • en mängd olika munstycken som ingår i rutan;
 • bra byggkvalitet.

Från minus värt att notera en tillräckligt stor vikt av enheten vid sådana storlekar.

DeFort DSC-1200 har fått goda användarbetyg. Små ångtvätt som värdar, och med sin huvuduppgift enheten klarar perfekt.

Multifunktionell renare kommer att bidra med kontaminering

Sådana enheter är universella. De kommer att hjälpa tvätta klinkergolv, avdunsta pälsen snyggt fönstret. Kraftfulla, välutrustade enheter klara allmän rengöring av även den största lägenheten. Kostnaden för mångsidiga ångtvättar i Ryssland kommer att starta från 10000 rubel.

Ångtvätt Kitfort KT-903 - det bästa värdet för pengarna

Mycket övertygande enhet. Anses vara den mest tillförlitliga enheten i sin kategori. Ström ångtvätt - 2000W. Paketet innehåller ett antal verktyg och extra tillbehör. Med Kitfort KT-903 kan tvätta fönster, golv, dörrar, möbler. Runtimes ånga renare - 1 tim. Modellen har en ovanlig design.

Användarna har följande funktioner i modellen:

 • bra utrustning;
 • lång period batteritid;
 • attraktiv design;
 • god kvalitet stripp;
 • Hög effekt;
 • mångsidighet;
 • multifunktionalitet;
 • användarvänlighet.

Ångtvätt som köparna, många anser ett sådant förvärv är verkligen bra. Tillräckligt hög kostnaden för anordningen är motiverat ovan fördelar modell.

1. Så du behöver hjälp med rengöring av golv och stoppade möbler i huset eller lägenheten. Om du är en lycklig ägare till en storskalig bostadsområde, kommer du att vara oumbärlig för en ångtvätt ENDEVER Odyssey Q-901.

2. Om barn är närvarande, den mest säkra anordning skulle Karcher SC 2 - Denna enhet är utrustad med skydd mot ånga brännskador.

3. För att rengöra glasytor lämplig budgetmodell le ESC 922. Den mest kompakta och mindre värda anordning skulle DeFort DSC-1200.

4. För allmän rengöring av storskaliga anläggningar, samt stripp kläder lämpliga multifunktionella ångtvätt Kitfort KT-903.

De bästa ångtvättar för kunders recensioner

Vill du ditt rum mousserande på renheten? Sluta slösa tid på hushållskemikalier och svåra att skura smutsen! Modern enhet - en ångtvätt, har länge vunnit hjärtan miljontals användare. Med en sådan anordning, prodezinfitsiruete du avlägsna platser, men på grund av den varma par - bli av med virus, bakterier och allergener. Tänk, renlighet, och även med hälsofördelar. Lika bra enhet för att köpa är svårt, och inte alla vet vad man ska leta efter, kommer vi att hjälpa dig att förstå och beskriva i detalj i artikeln, hur man väljer en ångtvätt för hem och rankas bäst i 2017!

Konstruktion och drift av ånga renare

Observera tillverkarna varje år bara för att förbättra sin produktionsteknik. Och låt ånga renare är inte en ny enhet, den nya generationens modell - en perfekt assistent i varje hushåll. Utformningen av den moderna ångtvätt inkluderar:

 • Beslag och tillbehör
 • Ett element för uppvärmning av vätske
 • vattentank
 • trigger pistol
 • flexibel slang

Innan du börjar arbeta med den här enheten måste fyllas med vatten ångpanna. Först då ansluta till elnätet. Efter några minuter, kommer det att ses som vattnet kokar och övergår till ånga. Observera att på avtryckaren och lägen som så att endast efter pressning, släppa en ångström, når temperaturer upp till 100 grader Celsius. Kan inte ens orolig för att skada hälsan het ånga! På grund av den lösa strukturen av utflödet, kommer du att bränna och i fullständig säkerhet.

Se även - Vilken är den bästa ånga mopp - rating 2017

Ångtvätt är en av de mest effektiva och mångsidiga verktyg i vår tid. Inledningsvis var den anordning som används på sjukhus och vårdinrättningar för desinfektion av golv, men med tiden har tillämpningsområdet utökat sin horisont. Nu, med hans hjälp kan du ta bort inte bara rummet, men också användas för rengöring av en bil eller hushållsapparater. Vald ångtvätt används ofta för rengöring av alla badrum, men det finns många andra möjligheter för användning, inklusive:

 • Rengöring av glasytor
 • Borttagning av härdat lera med redskap och apparater
 • Desinfektion och rengöring av mjuk möbel
 • Rengöring sängkläder från kvalster och allergener

Med tanke på alla ovanstående möjligheter, kan enheten vara stolt att kallas mångsidig och praktisk att använda. Den enda rekommenderas inte för användning på vax och ånga renare lackerade ytor, och glas rent kallt på vintern (när temperaturskillnad möjligen glas krackning).

Ett brett utbud av hushållsapparater för hemmet, kommer att glädja både dyra och budgetmodeller. Beroende på dina önskemål och applikationer, yrkesverksamma urskilja tre huvudtyper av ångtvättar:

 1. Dammsugare. Anordningar av denna typ är bäst lämpade för professionellt bruk. Ytterligare analoger apparaten har höga effektegenskaper och effektivitet. Med tanke på den höga bygga kvalitet, hållbarhet och förpackning, anses det den dyraste. Vill du välja en partner än ett dussin år? Då är det bättre att spendera pengar en gång, än att tillbringa nerver och pengar för att reparera.
 2. Compact. Mount popularitet är en kompakt modell typ. På grund av placeringen av tanken på golvet, kan de jämföras med dammsugare. Detta är en fördel, eftersom du inte behöver hålla enheten under en längre tid på vikten. Innan du väljer, väl förtrogen med montering och en lång slang och kabel. Tänk på att denna typ av modell bör ha slangen är inte mindre än tre meter lång, och sladden - ju längre, desto mer bekväm att använda. Typiskt, kompakta ångtvättar utrustad med munstycken för rengöring av olika ytor.
 3. Manual. Många kommer att fråga: "Vad är bättre att köpa en ångtvätt för hemmet till ett överkomligt pris och med ett bra resultat? - Självklart manual. Denna unika uppfinning möjliggör snabb och enkel att utföra rengöring av alla ytor. Låg vikt och utrymmesbesparande design är enkel att använda och lätt att förvara.

Hur man väljer en ångtvätt för bästa huset?

Fortfarande vet inte vad en ångtvätt är bättre? Du behöver inte åter läsa massor av information, vi behöver bara bestämma programmet. Den bästa ångtvätt - en som helt kommer att tillfredsställa önskemål och kundens behov, så du bör vara uppmärksamma på följande parametrar:

 • Ström. Bland de flesta av de parametrar, anses det ett stort och viktigt när man väljer hushållsapparater. Ju större kraft, den högre hastigheten prestanda och effektiv rengöring med ånga. Den bästa ångtvätt omdömen om köparna vars makt är över 1000 watt. Observera golvrengöringsmedel har en kapacitet på 1300-2300 watt, men manualen är i sin tur - från 700-1600 watt.
 • Volymen hos ångpannan. Detta index sträcker sig från 0,5 och upp till flera liter. Observera att ju mindre kapacitans, desto mer måste fylla den med vatten. Med tanke på den mängd arbete, kommer du själv att plocka upp lämpligt alternativ. Sålunda, är en kapacitet på 1 liter med huvudet tillräckligt för 30-40 minuter i den icke-stoppläget.
 • Hävdade vikt. Med fördel, ångtvättar för manuell och varierar från 1,6 kg (vanligen mätt i en tom form).
 • Beslag och deras syfte. När du köper dyr utrustning, uppmärksamma de komponenter, bland vilka måste vara: punkt munstycke, ett munstycke för rengöring av golv och kakel, rak och handverktyg för rengöring av penseln, ett munstycke rengöring fönsterytor. Det minsta antalet ytterligare komponenter, bör vara minst 3 st.
 • Kabellängd. Det är bäst att välja en enhet med en maximal längd av linan (4-6 m). Det är också värt att överväga funktion kabelvinda. Det är mycket bekvämt och inte behöva manuellt riva och linda sladden.
 • Längden på slangen. Som framgår av långvariga praktiken är slangen inte alltid en god effekt på kvalitet och effektivitet i arbetet. Om vi ​​tar hänsyn till betyget ångtvättar, nästan alla modeller har en genomsnittlig längd på slangen. Detta åtföljs av det faktum att vid låga effekter, ångan passerar genom öppningen - svalnar. Som ett resultat, det finns ofta förekommande stänkning av vatten, vilket inte är önskvärt att hantera ömtåliga ytor.
 • Dimensionerna hos strukturen. I genomsnitt, mobila och handhållna ångtvättar uppnår en storlek 20h15h25 cm och nu anordningens inre, till exempel: Karcher SC 1702 (som ingår i de översta ångtvättar) har en storlek 50h33h33 cm.
 • Uppvärmningstiden och maximal temperatur. Notera att, beroende på utgångskarakteristiken hos tanken och volymmedeluppvärmningstiden är från 10 sekunder till 10 minuter. Om du vill ha den mest snabb uppvärmning, finns det möjlighet att fylla behållare förvärmd vatten. Vid full värme vattentemperaturen når 140 ° C, varvid ångtrycket av ca 3,5 bar. På grund av att indikatorer de höga temperaturer, vilket ökar kvaliteten på rengöring och baktericida egenskaper.
 • Ångtryck. Gradering ångtvättar visade att dagens modeller har ett ångtryck av 2-6 bar. Egenskaperna hos dessa siffror kan ses ofta, men det är viktigt att förstå att trycket inuti tanken, och levereras inte ånga. Också, ångstråle beror på längden av slangen och munstycket. Om du är osäker på frågan, vilket är bättre att köpa en ångtvätt för hemanvändare omdömen Orient, och i synnerhet ge råd.
 • uppvärmningstypen. En viktig parameter som är en gång-genom eller med genereringen av ånga i pannan. Den andra utföringsformen anses mest behövs och rekommenderas för inköp, eftersom strömförsörjningen av ånga och temperatur är mycket högre.
 • Izgotovitelny material. Högkvalitativ design - nyckeln till hållbarhet och bekvämlighet. Det är bäst att köpa utrustningen, grunden för som är gjord av värmetålig plast. Yrkesverksamma rekommenderar att en ånga renare med aluminium vattentank. På grund av den goda värmeledningsförmågan hos den metall, är vattnet värms snabbare och skalan sitter inte på ytan.
 • Ytterligare bekvämligheter. Många dyrare modeller, har en utökad funktionalitet som gör det möjligt att övervaka strömningshastigheten, justera effekten, etc. Men för att förstå vilken som är bäst ångtvätt kommer verklig kundrecensioner göra rätt val.

Rating ångtvättar för hem 2017

Ångtvättar serien är ganska bred, men det är värt att komma ihåg att hög kvalitet och hållbara enhet endast kan köpas från välkända tillverkare i betyget som inkluderar: Kärcher, DeFort, le, Kifort, Endever, stormästare, Philips.

 • Grand Master GM-Q1 Multi Elite - den bästa ångtvätt för huset 2017. Multifunktionell modell kommer inte bara rengör golvet, men också resultera i ett skrynkligt sak i ordning. Det finns möjlighet av järn-anslutning (ingår). Effekt 1950 watt och kapacitiva reservoaren för att producera 2,3 liter tillåter rengöring med maximal effektivitet och komfort.
 • Kitfort KT- 903 - en av de bästa modellerna i kvalitet-pris förhållandet. Den har ett brett användningsområde, som begåvad med hög effekt egenskaper - 2000 watt. Små ångtvätt och elegant komplement alla inredningar och uppskattar förlängd upp till 60 minuter.
 • Ångtvättar, rankad bäst för rengöring möbler och golv - Endever. Modell Odyssey Q-410 - det bästa bland sina jämnåriga. Anordningen har en stor reservoar av vatten (1,5 L), som upphettas på bara några minuter upp till 130 ° C. Även olika munstycken medföljer, gör det möjligt att rengöra och städa upp en mängd olika objekt.
 • Vilken ångtvätt innehåller funktionella "skydd av barn"? Naturligtvis Karcher SC 2! Modellen har en låg effekt, men det är inte ett hinder för kvalitet för att klara av rengöring. Tank kapacitet på 1 liter är helt i stånd att värma upp efter 6,5 minuter. Det finns också skydd mot skala och lägen för justering ångtillförseln.
 • Ofta tvätta fönster och glasytor, men vet inte vad en ångtvätt är bättre? sedan betala uppmärksamhet till modellen Smile ESC kompakta och prisvärda assistent med en effekt på 1000 W och kapacitet av reservoaren - 220 ml. Observera att modellen har en ganska lång sladd, vilket är användbart för storskaliga miljöer. Utrustad med två munstycken för rengöring av glas och städprodukter.
 • DeFort DSC-1200 - en kompakt modell med genomsnittet 1200W. Ånga renare av högvärdig termoplast med en kapacitet av 300 ml. Fullbordade anordningen bägare och olika munstycken.
 • Om du behöver en multifunktionell enhet för strykning och ångande, då det bästa i branschen är Philips GC660 / 05. Ångtvätt, det bästa betyg tar flera år redan. Tillverkarna har tagit hand om maximal komfort och är utrustade med en löstagbar apparat vattentank. Det finns också den automatiska sladdvindan. Glöm inte om effektegenskaper - de är maximum. Hårdvaruprodukter bilagor, klädhängare och skydds vante.
 • Smile ESC 924 - modern modell av små dimensioner, med en 800-watts kapacitet Vatten - 250 ml. Med det kommer du glömma att sådana saker skrynkliga och smutsiga rum. Ett bra resultat för mina pengar!

Var vaksam och kom ihåg att läxor med hjälp av en ångtvätt kräver särskild uppmärksamhet. Följ alla instruktioner och följa säkerhetsinstruktionerna och resultatet kommer att överträffa alla dina förväntningar.

Vi hoppas att du nu inte kommer att ha problem med noggrannhet och du vet hur man väljer en ångtvätt för huset 2017!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + = 5