Är det möjligt att radera konstgjord päls

Hur man tvättar konstgjord päls?

Ytterligare produkter med fuskpäls i stället för naturliga idag kan hittas. Detta är förståeligt, eftersom konstgjord päls är billigare och vikt är det lättare. För att sy en kappa, till exempel, behöver inte döda djur. Modern teknik gör det möjligt att skapa päls, är utseendet mycket lik den naturliga.

Vi vet alla att någon produkt när man bär gradvis förorenat. Det är bäst att ge det till kemtvätten. Dock är denna tjänst för dyrt, och om du vill spara pengar, så låt oss försöka ta reda på om det är möjligt att radera konstgjord päls och hur man gör det.

Praktiskt taget alla pälsvaror bör anges på en etikett med sina villkor för tvättning av produkten. Det finns saker som inte kan tvättas. Detta gäller särskilt för produkter med lång fuskpäls: när du tvättar det tovigt och kommer inte att se mycket estetiskt tilltalande. Dock de flesta av artificiella pälsvaror får svalna tvättvatten, icke mer än + 40 ° C. Tvättning måste utföras manuellt eller maskin försiktigt och speciella rengöringsmedel. Det går inte att vrida torr och produkten är i bilen.

Om du väljer att tvätta jackan av fuskpäls manuellt är det för detta nödvändigt för att fukta kläderna i tvättlösningen och försiktigt borste för att rengöra den medicinska enheten i riktning mot tupplur. Efter denna sak måste sköljas noggrant i varmt vatten. Vrida saker ur fuskpäls skall förbjudas. Du behöver bara försiktigt pressa vattnet, är det bättre med hjälp av en handduk. Torkning jacka behov vid omgivningstemperatur genom att hänga på en galge. Aldrig torr konstpäls på batterier eller andra uppvärmningsanordningar. Efter slutlig torkning pälsar kan kammade noggrant för att ge fluffiga och volym.

Pälsen på huven, som regel, tätt sydda på produkten, så du måste radera hela jackan i sin helhet. Om du vill rensa bara pälsen kan det rengöras med en skumlösning av tvättmedel tvål eller pulver. Fukta pinnen i denna lösning, rengör den förorenade päls. Efter det, en fuktig svamp avlägsna skumrester. Torka manteln samt efter tvättning.

1

Kopiera information är tillåten endast med direkta och indexe hänvisning till källan

Hur man tvättar konstgjord päls?

Fördelar med konstgjord päls (överkomliga, miljövänlighet, hållbarhet) i skuggan av ett faktum: det är inte klart hur man tvättar fuskpäls, för att inte förstöra dess struktur och färg. Rengöring fuskpäls är alltid efterfrågan i tvätten, eftersom deras kunder helt enkelt inte riskerar att radera konstpäls hemma och föredrar att betala en professionell för att förhindra skador när du tvättar konstpäls. Men vi är redo att övertyga dig om att det är möjligt och nödvändigt att radera konstgjord päls själv. Det hotar inte dig med onödiga kostnader och förlust av favorit saker.

Skillnader mellan fans och supportrar av päls substitut aldrig blekna bort, och en av oss kan bara väga för- och nackdelar av konstgjord päls och välj lämpligt alternativ för mig själv. Argument för de syntetmaterial kan ställas in från de monetära besparingar ansvarig miljö position. Vi listar bara vad du kan och inte kan göra med saker gjorda av konstgjord päls:

 • Stapla syntetisk päls lätt och praktiskt taget utan konsekvenser innebär en hög luftfuktighet, frost och vind. Kort sagt, konstgjord päls kläder för hårt väder, höst och vinter bära den utan rädsla.

konstgjord päls

 • Kemtvätt fuskpäls förenklar hand om honom, men innan du ger saker till tvätt, se till att de har etiketter med information om sammansättningen av fibrerna och tillverkarens varningar. Och vara beredd på det faktum att inte alla kemtvätt accepterar artiklar från konstpäls.

  Maskintvättbar fuskpäls kräver vård, försiktighetsåtgärder och inte alltid acceptabelt. Till att börja bedöma kvaliteten och strukturen av päls: en tät och en kort tupplur kan tvättas i maskinen. Vill du ta risken? Ta sedan antar dessa tips:

  1. Modern tvättmaskin med ett runt fönster, konstigt nog, är mindre lämpad för rengöring av päls kläder än den enkla modellen med vertikal belastning. Detta beror främst på intensiteten i tvätt och centrifugering, och förmågan att justera inställningarna.

  suschka Tvätta pälsar

 • Vissa modeller av tvättmaskiner har funktionen mild spinn. Om din maskin dör bort saker intensivt, är det bättre att komma ur sin våta päls och försiktigt pressa hans hand, inte vrida och klämma produkten i händerna.

  Om rengöring kräver sak med långa och / eller buskig hårig, så har du inget annat val än att tvätta händerna fuskpäls. Handtvätt fuskpäls i allmänhet att föredra framför maskinen, men kräver fortfarande rätt strategi:

  1. Om du inte kan tvätta det hela (t.ex. föroreningar inte stark, och lokalt), se till att du dra nytta av denna möjlighet. Fukta en bomullstuss eller kosmetisk disk tvålvatten och torka fläcken. Låt verka 5-10 minuter och rengör våt svamp för att avlägsna tvättmedelsrester.

  Hand och maskintvätt mjuka saker, hjälper syntetisk päls att bli av med damm, små föroreningar och uppdatera utseendet på saker. Men allvarligare fläckar måste skrapa något annat. Det finns ingen garanti som kommer att tvätta bort fläckar invanda med fuskpäls, men du kan prova:

  1. Hur man tvättar den konstgjorda pälskrage? Kragar på kappor och jackor, liksom manschetten av konstpäls vanligtvis saltas vid hudkontakt. För att ta bort en fet fläck, blanda en tesked av bensin eller alkohol med potatisstärkelse till konsekvens av välling, sätta på föroreningar och låt stå i 5-10 minuter. Ta sedan bort resterna av torr pensel.

  Hur att radera konstgjord päls

  Man tror att ta hand om kläder, sydde fuskpäls är lättare än naturligt. Men detta betyder inte att du kan radera pälsen precis som andra saker, utan att ta hänsyn till några av nyanserna. Före tvätt är nödvändigt att noga överväga alla tillverkarens rekommendationer, som finns på etiketten. Endast i detta fall kan det vara en lång tid för att rädda inte bara utseendet på produkten, men också alla kvaliteter. Dessutom är det nödvändigt att undersöka informationen, hur man tvättar fuskpäls hemma, så att inte förstöra det.

  Att belägga fuskpäls inte har förlorat sitt överklagande efter tvätt, är det nödvändigt att ta hänsyn till flera viktiga punkter:

  • Felaktig tvättning och torkning kan leda till deformation av produkten, skrubbsår och områden skrynklade päls. Därför är produkten inte rekommenderas när du tvättar kraftigt gnugga aktivt vrida och torka i direkt solljus.
  • Om högen är målad i någon ljus färg, kan du inte använda blekmedel eller aggressiva rengöringsmedel, som en sak kan blekna eller köpa fula skilsmässor.
  • Vissa typer av pälsar tillverkas med hjälp av en speciell lim. Tvätta dessa saker är inte ett alternativ, eftersom högen just kommit ut.

  Om du följer alla dessa rekommendationer, kommer saken länge och det ändrar inte sina egenskaper under hela driftsperiod.

  Innan du raderar pälsen eller väst, måste produkten renas från damm och kraftig nedsmutsning. För vände denna sak inne på fel sida och försiktigt slå med handen eller en speciell visp. Efter detta pass hög borste för möbler, bör dammsugare med kraft vara ett minimum. På grund av denna hög väl rengjorda från damm och smutspartiklar. Denna pre-rengöring är mycket viktigt, eftersom våt smuts ännu mer förorenar fluff päls, och på vissa ställen är det håller ihop som cement, gör kläderna inte posta denna vystiryvaetsya utan att förlora kvalitet.

  Det råkar vara så att den mycket lurviga sak är helt klar och bara några fläckar förstöra hela bilden. I detta fall är det möjligt och behöver inte vara helt tvättbart skikt av konstgjord päls, kommer det att vara tillräckligt att bara rengöra dessa områden lokalt. För detta förfarande, utspätt schampo eller annan milt rengöringsmedel i vatten och torkas med tvållösning för att belägga nedsmutsade områden. Därefter bleka torka ställen Sponge doppas i rent vatten, kammas och torkades med en hårtork till minimitemperaturen.

  Fettfläckar avlägsnas med hjälp av stärkelse. För denna plats att sova, en liten gnuggade och sedan kammade fina luddborste. Denna operation gör en lång tills fläcken inte helt försvinna från väst eller jacka.

  I så fall, om saken var ursprungligen vita, men det fanns en gul nyans, hjälper citronsaft utspädd med hälften vatten. En sådan lösning torkas päls, och torkades sedan. Om rengöring inte hjälpa till att återställa det ursprungliga utseendet av produkten, måste den tvättas. Före tvätt, måste du lära dig fliken om det inte finns några begränsningar, kan vi gå vidare.

  Hur man tvättar saker ur fuskpäls

  Tvättbar fuskpäls i den automatiska tvättmaskinen är möjlig endast i händelse av att på etiketten har en specifik ikon. Man måste komma ihåg att saken med en lång tupplur i maskinen inte kan raderas eftersom villi hålla ihop och återställa det skulle vara mycket svårt eller omöjligt. Att tvätta sak av fuskpäls i stiralka måste sådana regler följas:

  1. På tvättmaskinen sätta känsliga cykel bör temperaturen inte överstiga 40 grader, och se till att inkludera den extra sköljning. Spinn torkning och automatisk avstängning.
  2. Kammaren är fylld ett speciellt rengöringsmedel eller häll gelén för tvättning.
  3. Alla fästelement till knappen upp saker, skosnören åtdragna. Om det finns en löstagbar del, de är frånkopplad och prostiryvayut separat.
  4. Coat, väst eller annan sak att trumman och läggning inkluderar maskin.
  5. Efter det att produkten tvättas, tas det från rullen enkelt rinna av och sprids på en horisontell yta, för-sängen stora frotté handduk att absorbera vatten.
  6. Du kan lämna en sak att torka i horisontellt läge, med jämna mellanrum ändra handdukar och skaka produkten. Och det är möjligt, efter det att överskottsvattnet har runnit, rock eller väst hänga på en galge och dosushit upprätt tillstånd.

  Tvätta jacka med fuskpäls på motorhuven på en tvättmaskin på flera sätt. Om pälsen är löstagbar, tas det bort och prostiryvayut separat. I händelse av att en hårig inte är löstagbar och har samma nyans som jackan, kan produkten tvättas på ett säkert sätt. Efter tvättning pälsen kammas väl och torkas i ett ventilerat utrymme. Om päls lättare än jackan, det tidigare är inslagna i cellofan och efter tvätt rengöras noggrant med en svamp indränkt med såpvatten.

  Saker gjorda av konstgjord päls att torka under en lång tid, men att försöka påskynda denna process är inte nödvändigt, eftersom du kan oåterkalleligen skada din favorit kläder.

  Om maskintvätt är inte trovärdigt, då päls är det möjligt att tvätta händerna efter denna algoritm:

  1. I en stor bassäng eller bad att få kallt vatten och späddes med ett milt rengöringsmedel i denna.
  2. Coat eller väst försiktigt knådade händerna, särskilt smutsig plats gnuggade händerna.
  3. Efter tvättning av saken lite vridning och samla vatten för sköljning. Skölj pälsen behovet minst 2-3 gånger till resterna av ett pulver eller gel bort helt.
  4. Vatten från badkaret och lägg släpper päls på botten för att tömma det kvarvarande vattnet. Om tvättningen utförs i en skål, sedan pressa en liten sak, och läggs ut på torktumlaren, som satte under vattnet uppsamlingstank.

  Expanderande päls objekt för torkning, är det nödvändigt att med jämna mellanrum skaka och kamma pälsen. Sådana manipulationer förhindra fastnar i villi.

  Det finns några riktlinjer som kommer att bidra till att bevara produktens utseende.

  • Torkad päls eller väst i ett väl ventilerat utrymme annars saken kommer att få en obehaglig lukt och kan bli mögligt. Torkning tillåts på gatan, men i skuggan.
  • För tvätt endast använda ett milt rengöringsmedel.
  • Återställ fuskpäls efter tvätt är lätt, tillräckligt bra för att kamma hans kam med fina tänder.
  • Häng tvätten pälsen av värmaren och en spis är strängt förbjudet. Detta kommer inte bara att leda till uppkomsten av oattraktiva streck, men också kan orsaka brand.
  • Om förtroendet för kvaliteten på tvätt inte är närvarande, då det bästa är att ge yrkesverksamma inom kemtvätt.

  Kappor och jackor, som sys från imitation päls, är relativt billiga, men mycket attraktiv och kan lägga till garderoben någon fashionista. Att ta hand om sådana saker är enkel, men vissa regler måste beaktas för att rädda längre attraktiv.

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  88 − = 80