Att brandy flaskor för män

Att göra en flaska konjak för män - ursprungliga presentationen av den traditionella gåva

En av de mest traditionella gåvor för män för olika semester är gott humör, oftast är det brandy. Å ena sidan är det alltid en win-win-situation, men en sådan närvarande verkar ganska banal och alldaglig, i detta fall, kan intressant design av konjak flaskor för män gör det mycket originell och ovanlig. I denna artikel kommer vi att tala om hur man kan inreda flaskan, avsedd som en gåva till en företrädare för starkare könet.

Göra flaskor till militära band

Tänker på flaskan kommer att vara mycket lämpligt att visa ett individuellt förhållningssätt, i detta fall kommer gåvan inga människa oberörd. Till exempel för militären kommer att vara relevant för specifika attribut. Vi erbjuder en master class på registrerings sprit i en liknande kategori. För arbete behöver vi dessa material:

 • kartong;
 • snedremsor svart (ca 12 m);
 • vit snedremsor (ca 2 m);
 • vit tape (5 cm / 30 cm);
 • svart band;
 • knappar;
 • stjärnor;
 • saxar,
 • plastpåse;
 • limpistol.

Flaska konjak hud-tät förpackning, fäst med tråd. Wrap stöd (nacken upp) kartong, fixa det med bindemedlet. Komplettera "vorotnikom9raquo; av kartong.

Skära en bit vit tape (längd beror på storleken av halsen) är det klistras in som en krage. En annan del av samma band vikas på mitten och limma som en haklapp.

att knyta en slips, lim under kragen av ett svart bälte.

Vi vänder oss till produktionen av uniform, behöver svart snedremsor för honom. Vi börjar limma bandet ha dem överlappar varandra i riktning från baksidan till framsidan, tills axlarna är stängda. Efter det fortsätter vi att limma redan i en cirkel. Således hela flaskan klistra till botten.

Beroende på vem utformat en present, kan du göra axelband. Grunden för dessa skärs av kartong, tejp klistras över motsvarande färger. Beroende på rangen de kan fästa ett visst antal stjärnor.

1

Svart snedremsor lim lapel av hans jacka.

Med limpistolen fix knappar.

Om nödvändigt komplement jacka emblem, medaljer, order som kan göras av banden.

För tillverkning av kapsyler mäta omkretsen av halsen, den respektive skurna kartongremsan längd, förslutbar i en cirkel. Limma fast den visiret av kartong, tight det med en bit svart tejp. Rita en cirkel på en bit kartong, inne i hans en stor flaska. Klipp, som på bilden nedan.

Caps fixa elementen med hjälp av lim, dess dämpningsband dekorera ikonen. Bär en hatt på halsen. Klart!

Dekoration band konjak till män i andra yrken

På samma princip, med hjälp av band är möjligt att utfärda en flaska konjak till män i andra yrken, såsom läkare, arbetare och så vidare. För att göra detta, plocka upp ganska lämpligt färgband och matchande attribut.

Om gåvan är förberedd för chefen på jobbet, kan flaskan höljt i formell kostym.

Således för män i olika yrken och yrken kan hitta en lämplig utformning av en flaska konjak med hjälp av band.

Andra idéer för utformning av flaskor konjak

Göra flaskor Gift för män är inte begränsat till användningen av bälten, göra det intressant kan du med hjälp av andra material och tekniker. Vi presenterar exempel därav.

Populär idag decoupage teknik gör det möjligt att överföra den färdiga foto eller en bild på flaskan. På detta sätt kan du ansöka om en gåva grattis bild med en viss känsla, en foto hjälte för dagen, etc.

Som en symbol för ekonomiska välbefinnande kan presenteras "denezhnuyu9raquo; flaska, för att den klistras över mynt och guldfärg lock.

Ett annat originellt sätt att presentera en gåva brandy - att utforma den i en massa godis.

En av de mest ovanliga sätt i flaskan - det är inredningen med hjälp av nylonstrumpor, som efter särskild behandling som påminner om en kraftigt tyg eller läder.

Dekorera flaskor kan vara riktigt kreativ och intressant process, och hur många trevliga känslor orsaka en sådan gåva till mannen!

Ett urval av filmer på registrering av cognac i en gåva till mannen

Vi plockade upp några intressanta och informativa filmer med steg för steg instruktioner om registrering av gåva flaskor för män.

"Rich" flaska i en gåva till mannen på hans födelsedag!

När jag först såg en flaska handarbete, den första tanken var på något sätt en parallell mellan det och skatten på havsbottnen. Ge en bild av: vrak, kistor fulla av guld, juveler och mynt - kort sagt, en pärla! Där är skatten, det finns pirater och pirater - det är män som är sugen på pengar och rom! Det var en sådan gåva till mannen på hans födelsedag, och vi erbjuder dig att göra dina egna händer - att dekorera flaska med en ädel dryck, som om den läggs fylld av pengar!

För att skapa en gåva, kommer en skatt att kräva:

 • Alla lockig Flaska
 • Mynt av något värde och status
 • Universal lim och PVA
 • Dragkedja med metalltänder
 • servetter
 • skum svamp
 • vatten färg
 • Färg svart (på idén heller - som du vill)
 • emalj universal
 • spraya guld
 • svart markering

Låt oss börja med valet av flaskor.

Från min egen erfarenhet: ta inte den lilla - skatten verkar förlöjliga; ser bättre förtjockad mot botten, stora fyrkantiga flaskor. Den smala vodka flaska effekt "nemeryannom rikedom flödar ut" försvinner också.

I mitt fall - en flaska konjak. Tvätta det borde vara, men inte fanatiskt. Etiketter kan lämnas - de kommer inte att störa arbetet.

Mynt samlas upp bitar 30, bra, kan dragkedjan användas b / y shnuju. Öppna den och fäst tråden divergerande kant.

Tänk som en blixt med mynt kommer att passa in i flaskan. I det här skedet arbetar vi universella lim "ryska titan."

Ringa konturen av blixten som genom att ta bort den, känna området fylld med mynt.

Stick mynten i flera lager, vilket skapar en surroundeffekt. Lämpligt att 2-3 lager med lumen.

Nu färg allt guld spray.

Att arbeta med giftiga sprayen bättre i friska luften.

Efter torkning, pastan blixtlås så att det skapade i inmatnings se rikedomen säck))

Och återigen topp snitt av spray mynt och dragkedja.

Nu börjar vi arbeta med hushållspapper. Här för att hjälpa oss PVA lim. Vi täcker adhesivskiktet ytan av flaskan och lade på den viker servetten.

Jag arbetar med användning av 2 injektionsflaskor med lim: i en av dem (tom) föder lim vatten. Det visar mer ekonomiskt, men effekten är densamma!

Vi börjar limma servetten blixtnedslag, så det färdiga arbetet, kommer det att se snyggare.

I stället för servetter kan ta toalettpapper (för en amatör) eller tyg.

Mycket lim krävs inte - det torkar fuktas. Det spelar ingen roll om tår - det korrigerade en annan servett. Totalt tog det flaskan och täcker 5,5 servetter.

Här är en närmare titt. Synliga djupa, vackra veck.

Här är en flaska insvept i en servett vänt. Vi skickar ut till torr - det är 10-12 timmar. Som ett resultat, får vi ett papper på flaskan skalet.

För att måla vita vodoemulsionku ta. Vi arbetar handskar med en bit skumgummi - det tillåter dig att fylla i alla hål och håligheter. Kan och borste på fläkten.

Första lagret - primer. Den tillåter dig att dölja oegentligheter och kala fläckar. Servett kan nå för färgen, men det spelar ingen roll: returnera den till platsen snyggt FER skum. Resultatet blev en nästan transparent skikt mönstret fortfarande synliga. Skicka en flaska för att torka.

Och så är det nödvändigt att måla över ett par gånger! Och sedan ta den svarta färgen (jag har en svart konst färg) och inducerar önskad färg i vodoemulsionku. Flaskomslaget. Redan jag gillar!

Golden shine att avsluta det arbete vi lägger universella emalj. Vi lägga den på en liten bit av skum, lätt rörelse passerar dem på ytan av flaskan och sedan radera överskottet torr bit av skumgummi. Samma sak sker med locket.

Här och redo vår lyxiga gåva till mannens födelsedag eller årsdag! kan hällas flaska hemgjorda vin eller sprit, och högtidligt ge.

Och här är några alternativ för gåva flaskor med skatten.

Naturligtvis stör ingen att ta och skapa en liknande on-sluten flaska med en drink fabrik.

Jag hoppas att ni kommer att kunna skapa din egen unika mästerverk!

mästare - Irina Makhinova (Jalinka)

Mycket intressanta sätt flaskor inredning erbjuder sina video Lola katten:

"Cross" garanterar kreativa take-off för hela året! 🙂

Lägg till en kommentar avbryta svar

kategori

korsstygn och andra handarbete

Placering platsmaterial på andra webbplatser är förbjudet!

Genom att skicka någon form på webbplatsen godkänner du

LiveInternetLiveInternet

-citat

Blom tossor och pannband för barn virka! För arbete jag behöver (jag skriver q.

Fatty 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

Ladushka ko och tjur Belojar eller rustik lavstori från Ioannina (jasmin). Material och och.

Stickad leksaker. SAMMANSTÄLLNING här. Försökte är hela året går. Stickad leksaker (1418).

Sticka virka nyårs souvenir "Snowman" Snart nyår semester. Walsh tid.

-Prenumerera via e-post

Av vad vad. Gjorde våra flickor!

Författare MK I Manyunya

Välkommen needle och alla människor! Landet helt enkelt överväldigad kvinnans bum, ja, det gjorde jag inte stanna på åskådarplats. Efter att ha sett mästare verk Eugenia http://gallery.ru/watch?a=bCVb-mf3U och Irishki Ryazanochki http://stranamasterov.ru/node/811457 Jag kammade bara händerna!

Jag vände om råd till flickor som redan har försökt att skulptera dessa damer, men delade sina erfarenheter med mig bara Irishka. Som jag är mycket, mycket tacksam!

Egentligen vet jag inte vem som är den första författare av denna idé, men i kommentarerna till sådana verk många har en hel del frågor (och jag bland dem) så jag bestämde oss för att visa tydligt och steg för steg framsteg. Om någon vet om detta mästarklass, visa mig och jag kommer att ta bort din att undvika intrång i upphovsrätten. (Under de senaste åren, en hel del negativitet om det). Så, som sagt, arbetsbeskrivning med mallen jag gav Irishka Ryazanochka och jag förkroppsligar bara det hela till liv med foton.

Här misstag igen - vi hade ingen andel på mitten och den vita delen att göra lite mindre röd. eftersom Jag blir för djup urringning.

Jag limmades till pappers spänning, skrynkelfri och organza lite samlas. Och även om den övre delen av bröstkorgen ska vara slät, gjorde jag lite för packade. Men gjorde det med flit för att vara synliga glans på organza.

Jag vet inte hur gjorde tjejerna, men omkretsen av bröstet är dekorerad med spets och pärlor i detta skede eftersom Jag trodde att då jag kommer att vara svårare att göra det.

Efter noggrann montering tejpade bröstet på rätt plats.

Det var min första dam och jag vill säga att detta är en mycket dyr jobb! Och den största utgifterna - den här gången. Jag undrar hur mästarna lyckas göra det på en dag. Jag har inte tid. Ändå gjorde jag det.

Jag hoppas att min förklaring lite någon att hjälpa till i arbetet. Lycka till!

Författare MK Eugene

Flickor, skapa en separat post som skulle visa hur man gör en korsett snörning på de redan välkända damer! Några har frågat, svarade ja, naturligtvis inte vet vad som är en komplex, här är några av nyanserna i processen.

Framsidan av 5 cm th Penoplex och den bakre av 2cm th. Den första beskriver konturen av flaskan, skära igenom, sedan limmar de två delarna dekoriruesh som du vill, men bröstet, 12cm boll på mitten, täckt med korrugerad, tyg, maska, spetsar, som ditt hjärta önskar.

Jag gav flickorna en kort beskrivning, hoppas jag kommer att förstå: På datorn ökar också, som den sista av min fru, print (eller som jag, titta runt på skärmen - det är mönstret av Penoplex (5 cm) skär ut konturen av mellan snitt genom ett hål under flaskan, sedan på Penoplex (2 cm.) skära tillbaka en annan krets damer (rygg).

RÅD: På det första arbetsstycket där hålet under flaskan - Jag råder intern bokovinki omedelbart klistras på ett annat arbetsstycke (rygg) stick (där vi kommer att se öppningen) b Umag, och först då limma ihop de två delarna. Varför så jag göra? Just då - det kommer att bli mycket svårt att dekorera ett litet hål. Alla skinn av sandpapper, då finns det en dekoration, som ditt hjärta önskar! Spets här i första hand, naturligtvis inte billig (om spets gummiband - 3 m, liksom, och om inte, 3,5-4m).

Höjd ca 45cm damer.

På bröstet - ta bollen 12cm skum, jag halv och även dekorera och plats.

Vad vill du dölja något inte mycket skater flaska, uppfann jag att täcka allt detta genombrutna shnurovochkoy.

Bry dig inte till ofullbordade zagotovochku (i form av dekor) - fungerar stunder, damen i processen.

Jag gör från 2 typer av snören i kontrasterande färger.

Mäta upp den spets till botten av mälden var 1,5 cm (då blir det lättare att fixa snörena)

mete röd spets avskuren, limmas till varandra

sedan klistra de övre sträckorna (de kommer att döljas under bysten)

Jag börjar strängarna, trär band i spets hålen

Lace-ready (inte råda dig att snöra upp till toppen, bara för att basen av halsen, annars - inte kommer att få en present)

Snörning klistra toppen (på kanterna) till mitten, så att du kan ta loss och lyft snören och få innehållet.

Vid botten av trådkrok, spetsar - slinga. Alla - du är klar!

Så ta en titt på det slutliga resultatet.

Boll diameter på 12 cm. Kistan sträcktes individuellt och sedan i ifyllda formulär, limmade dem på plats.

Den sjätte i rad dam, som begärts - i svala nyanser.

Detta är den andra i rad för damen hjälten av dagen! Så jag bestämde mig för att göra det i bruna och röda toner med guld trim!

Naturlig storlek devushki- 42-44

Spasibki Dashunya, lotus mode))))))))))))

Och detta är min första dam, gjorde allt på måfå, att förlita sig på sin egen logik och beräkningar, tror jag för första gången inte illa!

Gipyurchik inte finns i butikerna hade pokromsat dochinu hatt, det fanns en sådan dekor mesh - kort sagt, allt i fallet))))))))))

Byst i detta arbete - en separat fråga, när han kom ordern, jag köpte bollar, men i processen, insåg jag att de är små, ser oproportionerligt. Beväpnad med en kniv och fick mala ut bröstet för hand, sedan slipning och som de är symmetriska)))))))))))))))

Fjärde - min favorit, djupblå, spetsar, spetsar, jag tror att det hela kom tillsammans.

Den här tjejen är för gruvarbetare hustru kommer att presentera en gåva till sin man på den professionella semesterdag av gruvarbetarna! Som kommer att hållas i helgen i vår Kuzbass kol region!

Denna MK används färdiga skumkulor med en diameter av 12 cm. Även om alla tidigare skär jag mig själv)) (Shop "Leonardo9quot; - det är bara en gudagåva för needlewomen! Det finns absolut allt. för alla typer av handarbete! Så det var dessa bollar och även transparent plast, de är också olika diametrar, priset 98-160 rub.primerno)

Så halve boll.

Cognac. flaskan kan vara av vilken form som helst.

Skära papper kropp av önskad form och mönster inuti denna mall flaskform med en ersättning på ca 3 mm runt den inre omkretsen. Dimensionerna för detta mönster: höjd - 46 cm, bröst bredd - 24 cm, bredd av höfterna - 25 cm.

Skära papper kropp av önskad form och mönster inuti denna mall flaskform med en ersättning på ca 3 mm runt den inre omkretsen.

Därefter skär av skumplast, tjocklek 5 cm i två former: en med och en Tselikov urtaget.

Införa en på en annan och hålla ihop med lim "titan9quot;. Om alltför volym flaska, kommer du att ha en extra "vycherpat9quot; fördjupning.

Vi väntar tills grip former. klippa och slipa med hjälp av skinn ger strömlinjeformad figur. Om du vill öka "popu9quot; därefter ytterligare lim skumplaststycket, 2-3 cm tjockt, skär bort överbliven och sedan mala.

Ytterligare dekorera vävnad ute och inne, där det kommer att finnas en flaska. Tyg limmade på limmet "titan9quot;, från varm skum flyta, dvs. Det kommer att smälta och bilda störd. Är det önskvärt att smörja hela ytan av ett tunt skikt, och sedan blötlagda spår kommer inte

Slutsteget: ett annat mönster, är det nödvändigt för en riktig krets väl och ger noggrannheten i figuren)). Klistras i sista stund på toppen av framsidan (fasaden så att säga))). Baksidan är täckt med en trasa. (Jag har monterat en papp trasa och klistras ovanpå redan en dam. Och ryggen och sidorna bara klippa och slipas. Limma en bit tillbaka och sidor och ta med till perod och stäng sedan remmen)

Det är allt! Det är naturligtvis en mer komplex version av arbetet, som de säger inte flyter)) Om du vill påskynda processen, "damu9quot; kan göras på basis av kakan-box)). det är mycket lättare)) Lycka till alla.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

56 − 54 =