Att flaskor födelsedag med händerna

grupp

Göra flaskor någon fest

- dekoration av flaskor i en gåva, för alla tillfällen och för alla tillfällen nyår, bröllop, 8 mars, 23 februari, Alla hjärtans dag, födelsedag, etc. !!!

- Design flaskor band, spetsar, tvinna, konstgjorda blommor, pärlor och så vidare.

- utformningen av ditt val av förpackningar för flaskor, glas.

Flickvän en present med sina egna händer - dekorera en flaska vin

Författare: Julia Sheludneva

Hej vänner!

Jag är säker på att många tänker på hur dina egna händer, kan du göra en gåva till en vän? Och medan det skulle vara gåvan var intressant och symboliskt.

Som en variant av en sådan gåva, jag vill erbjuda dig en flaska vin för att dekorera med band. Det kommer att bli - Damen i rött.

I det förflutna, master class jag visade hur man kan dekorera flask band. Det var champagne, symboliserar Santa Claus.

1

Tja, är i dag - en flaska vin och damen i rött.

Det skulle göra en sådan gåva till sin flickvän, vi behöver:

 1. en flaska vin.
 2. Snedremsor (vit och röd).
 3. Red Satin band bredd av 5 cm. Och 2,5 cm.
 4. Satin grön tejp bredd 1 cm.
 5. Papper tjock, kan kartong.
 6. Ståndare (men kan klara sig utan dem).
 7. Spets bredd av ca 1 cm.
 8. Lim, saxar.

Den här gången odezhku på flaskan kommer att göra på papper. Jag minns att i MK "nyårs champagne", låg till grund för dekoration av flaskan kände. Idag vinflaskan och direkta eventuella svårigheter med tillverkning baser inte. Därför lämplig papper eller kartong.

Ta ett papper och en tom för att göra klänningar. Prova på en rektangel på flaskan och limma det, men det skulle vara cylindern lätt fästa och ta bort flaskan.

Omedelbart på den tomma cut halsen, som den första, vi kommer att limmas spets och sedan klippa sig vara ganska problematisk

Vi tar spets, mäta omkretsen på halsen och limmas till kanten av cylindern

Vi börjar limma inlägget. De två första raderna kommer vi att ha en röd inlägg.

För den första raden Bakey behöver smörja limmet så att det fastnar och papper och spets.

Då fastnar 3 rader vitin

Sedan 4 rader av röda inlägg

Och sedan, före slutet av den vita pastan inlägg.

Mät omkretsen av flaskan botten där kjolen kommer att ta satin band 5 cm bred och mäts tre längder.

Jag har en omkrets på flaskan - .. Multiplicera 23 cm 23 cm 3, visade det sig - 69 cm (23h3 = 69) ..

Dessa band ska vara två, eftersom kjolen är dubbel.

Behandla den ena kanten av bandet snedremsor vitt. Jag sydde på maskinen, men du kan klistra in.

Dessa är ränderna jag gjorde.

 1. Vika ändarna av remsorna vända inåt. Och trycka metall linjal.
 2. Vi utför cautery längs linjen, skära av överskottet och omedelbart löda ändarna av band. Du kan använda en enkel lödkolv.
 3. Därefter väljer en tråd på den övre kanten av vår band.
 4. Och prisborivaem det. Tråden är inte fast, vi fortfarande behöver justera volymen av kjolen av flaskan.

Ta kjol, klänning på flaskan och prova på som vi vill. Jag kommer kjol diagonalt. Nu, fäst tråden på den önskade bredden på kjolar.

Limma kjolen till flaskan, bör limmet appliceras på en flaska, om du lägger lim på kjolen, sedan så länge du sänker den till önskad plats, får du smutsiga lim hela flaskan.

På samma sätt som du behöver göra och den andra kjolen. Det ska se ut så här.

Ta spets och stänga dem bästa skurna kjolar.

Jag bestämde mig också för att dekorera outfit Ladies rosor band.

Jag gjorde en ros av en satinband som följer:

 1. Ta en sidenband i rött, 2,5 cm i bredd. Skär 15 glider av 10cm, handtag kant att de inte längre kommer blommade. Jag klippte bandet cautery, samtidigt kanterna bearbetas. Men kan behandlas med över elden ljus eller tändare.
 2. Ta ränder och vi skär varje vikt på längden och sys med tråd (helst i färg) är lös i slutet.
 3. Hopdragbara randig tråd som visas på bilden. Starkt inte kontrakterade eller rosetter kommer att bli väldigt tight, även om det kan vara en amatör.
 4. Ta täthets ränder och börjar rulla, bör få en rosett, som på bilden nedan. Vad skulle rosett inte upplöstes, vi fixa det från botten tråd eller lim.

Ett gäng av mina rosor.

Nu måste du göra bladen för rosor.

 1. Att ta bladen av grönt sidenband, bredd 1 cm. Skär 8 glider av 8 cm.
 2. Vik in halv inifrån och ut och avskurna.
 3. Att sätta en linjal och avskuren. Låt mig påminna er om att jag använder cautery.
 4. Det ska se ut som på bilden nedan №4.

Avslöja band och få ett löv i bilden nedan.

Nu tar vi rosorna och klistra in den på sina kronblad.

På kronbladen blir totalt 8 rosor. 6 rozochek att klä och två rosetter på en hatt. Resten kommer att vara utan kronblad.

Roses börjar hålla sig till klänningen. Jag ska limmas direkt på klänning, men du kan göra på grund och sedan på klänningen. Detta är desto mer bekväm du kommer att se ut.

Roses Jag limmade på ett kaotiskt sätt. Och prydd ståndare.

Min gåva till flickvännen är nästan klar.

Flickvän en present med sina egna händer

Det lämnade Lady in Red Hat att bära och kan "gå ut".

Hat Jag gjorde en separat workshop, kan du titta på det här.

Och slutligen, här är ett sätt jag vände.

Flickvän en present med sina egna händer

Det tycks mig som en gåva från min flickvän.

Denna dekoration av flaskan är fortfarande bekväm och det faktum att det är flyttbara. Efter min vän prodegustiruem vin, kan dekoration sättas på en annan flaska, liknande form.

Flickvän en present med sina egna händer

Vänner, om du har varit till hjälp min verkstad, dela med vänner!

Klicka på sociala nätverk knappar

Mycket, mycket cool! I vår tid, när ingen är ingen överraskning, kommer en present säkert behaga och förblir länge i minnet.

Julia, tack så mycket för den detaljerade master class! Ett utmärkt arbete. Mycket användbart för mig. Vi önskar er lycka och inspiration.

Elena, tack! Och du framgång och inspiration!

Cool! Bara inte fungerar länk till master class på en hatt ...

Oksana, tack för kommentaren! Och speciellt att uppmanas om en bruten länk. Korrigeras. Nu arbetar)))

MirTesen

Dekorera flaskor med händerna (50 bilder): Den ursprungliga inredningsidéer

de korirovanie flaskor med sina händer (50 bilder): den ursprungliga inredningsidéer.

För att sätta i vardagen ljusa färger och dekorera insidan, en hel del fantasi och fritid. Plain glasflaska med ytterligare material som är lätta att hitta på varje familj kan bli ett mästerverk av brukskonst.

förmåner för att dekorera flaskan mycket. Och valet av varje beror på vilken som mål. Du kan dekorera insidan, men du kan göra ett bröllop dekoration för champagneflaskor, kan kryddor lagras i flaskan, men du kan använda den som en vas. Det beror på idéer befälhavaren och dekoration ändamål i det inre.

Det finns många områden där utsmyckningen av flaskor som används:

Dekoration av flaskor för köksinredning

Kitchen - är själen i huset. Den atmosfär som råder i köket speglar den inre värld av familjen. För sin utsmyckning använder ofta dekorativa rätter och flaskor.

Interiören i köket kan du använda flaskor av olika former, material och storlekar. Du måste välja dem efter stil med mat. Den yttre form och design av glas prydnader har hans stöd och komplement.

Provensalsk stil passar ljusa flaskor av ovanliga former, fyllda med en mängd frön, spannmål, korn, blommor och blad. I detta utförande, de vanligast använda naturmaterial: ärtor, bönor, majs, paprika, linser, färgad lockigt pasta. Små frukter frukter och grönsaker staplade i burkar, kan vintern bli påmind om sommaren. Orange cirklar av orange och gula skivor av citron, omogen frukt morötter, röd paprika skapa en ljus stämning i köket och matlagning är att höja stämningen av året.

Det kommer också att se spektakulära inredning av färgat salt eller kryddor. De bombarderade i genomskinliga flaskor i lager.

För klassisk stil passar en tydlig form. Det kommer att se vackra glas- eller plastflaskor av rektangulär form, som är fyllda med spannmål, korn och frön. Dekorera flaskor med hjälp av kaffebönor eller valnötsskal - en dekoration av flaskor med sina egna händer, vilket kan göra ännu ett barn.

Hi-tech organisk ser flaska, målade utanför med silver eller guld färger.

Man skall inte heller glömma dekoration av den övre delen av flaskorna. Alternativen kan vara många: Häll omslag med vax eller paraffin, täckt med säckväv och bundna med snöre, rep eller band, använd en träplugg.

Decor flaskor för inre rum och ett barnrum

För det inre av vardagsrummet eller barns rum är bättre att använda utomhus inredning. Sådana artiklar kan användas som ett separat dekorativt element, och till exempel som en vas för blommorna.

Decor flaskor med sina egna händer vinner mer och mer populärt. Nätverket har en hel del lektioner och workshops på att skapa unika inre av flaskorna. De används som dekoration för att skapa ljuskronor, lampor, ljusstakar, vaser och krukor. Det bör linda repet eller gäng flaska ovanlig form, eller måla den med akrylfärger, hon genast antar den ursprungliga formen och blir en elegant inredning för en mängd olika interiörer.

Också imponerande i de inre ser fungerar som gjorts i tekniken med konturfärger dot målning. Och om du lägger blyinfattade måla konturen omvandlas till målat glas. mosaik älskare kan erbjudas att dekorera flaskan med hjälp av äggskal eller bitar av färgade tidningar.

Mycket elegant i en klassisk lounge utseendet på flaskan, dekorerad med mannagryn. Detta är inte ett enkelt alternativ inredning, kräver utbildning för att uppnå noggrannhet ritningen. Men slutresultatet kommer att överraska med sina virvlar och genombrutna.

Mycket snygg och ursprungliga utseende på flaskan, dekorerad med färgglada glaspärlor eller pärlor tillverkade av andra material. Interiören i vintage stil ger ett snyggare utseende flaska med kristaller och fjädrar.

Det är också intressant att titta genomskinliga flaskor, som är placerade inuti blommor och blad. Dränkt med formalin, bada de in och skapa ett intryck av att sväva.

Det finns också hantverkare som gör utsmyckningen av flaskor med sina egna händer, inställning till fartygsmodeller eller andra ömtåliga föremål. Det är en mycket tunn, hårt arbete, men denna flaska kommer att vara nödvändig för inredning i maritim stil.

Det finns ett bröllop tradition att sätta på bordet nygifta två flaskor champagne. Under firandet, de dekorerade, stödja en bröllopstema. Efter semestern, den första flaskan drack bröllopsdag, och den andra - efter barnets födelse.

Som dekorationer för bröllop flaskor används ofta papper, sidenband, tyg och spets. Rita upp en flaska champagne som bruden och brudgummen eller bröllop i stil.

Att flaskor som bruden och brudgummen är de mest populära. Speciellt om inlay detalj upprepar smekmånad kläder. Det ser intressant och ovanlig. Dekorera dessa flaskor, kan du använda sidenband, decoupage med papper, läder, tyg, spetsar. Flaskor kan klistras bilder av duvor eller vigselringar.

Också relevant är spetsar inredningen, som symboliserar ömhet relationer makar. Om flaskan utförs i samma stil och kopplade dem med band eller pärlor, indikerar en sådan formulering trohet relation och togetherness nygifta.

Dessutom, som inredningen kan vara en utskärning av papper blommor, band och knappar. Mycket populär är tillämpningar av de viktigaste och mest kostsamma saker för smekmånad. Det kan vara så biobiljetter och linda favorit godis eller söta toner.

När det gäller tematiska bröllopsplanering flaskor görs därefter. För ett bröllop i en marin stil passar inredningen i små stenar, med snäckor och koraller. Om ett tema bröllop, till exempel, en cowboy, sedan dekorera flaskor skinnställ dig bäst. Om tema bröllop i samma stil inredda och andra bröllop tillbehör: glasögon, ljus, album för önskemål.

Det bästa är att de dekorerade bröllopschampagneflaskor, då kan fungera som ett dekorelement och hålls de nygifta som ett bröllop symbol par med glasögon.

Dekorerad flaska som en födelsedagspresent

Idag för att presentera en gåva av en flaska av något alkoholist redan tråkig och ointressant. Men vackert inredda flaska vin eller konjak kan vara en unik gåva för alla tillfällen.

Till exempel, en man som din favorit flaska konjak med hans bild på etiketten. En kvinna med en lycklig dricka vin ur en flaska med en vacker design med band, blommor och målas med akryler.

För registrering av flaskor används oftast decoupage teknik. Limning av pappersservetter och vävnader kan du slå något ämne. Oavsett om du firar en födelsedag, jubileum eller förbättra karriärstegen. Idéer för att skapa en mängd unika gåva som kommer att göra ett intryck på en oförglömlig semester.

För barn eller nyårs julpynt kan göra flaskor med sina egna händer med hjälp av godis, dock är flaskan av säkerhetsskäl bättre att välja en plast i stället för glas.

Plastflaskor i det inre

Bland de många flaskor bör också sägas om plastflaskor. Detta är en enorm plattform för kreativitet och fantasi. Skärning av plastflaskor av olika former kan vara enkelt och budget för att dekorera en trädgård eller lekplats. Du kan också göra en mängd olika hantverk med barn, pennhållare, vaser, ljusstakar.

Dekorera flaskor - en intressant övning, som gör det möjligt att använda enkla material för att göra sina egna händer den ursprungliga dekoration för inre eller en minnesvärd gåva till en fest eller semester.

Reaktioner på artikeln

kommentarer

Reaktioner att kommentera

Reaktioner att kommentera

 • © 2007-2018. Använda referensmaterial sajten "Allt för Home" är obligatorisk

Eftersom kontot är registrerat misstänkt aktivitet. För din säkerhet, vi vill vara säker på att det verkligen är du

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

37 − = 36