Avsluta toaletten med pvc paneler foto

Design av toaletten, färdig med plastpaneler

Plastpaneler - det här är ett av de enklaste och bekväma sätten att klara badrummet. Men många av dem som planerar att göra reparationer på toaletten anser inte ens möjligheten att använda detta material. Ofta förs plastplattor bort eftersom de verkar som människor inte tillräckligt vackra och estetiska.

Produktionstekniken i PVC-paneler gör det möjligt att producera produkter av utmärkt kvalitet och utseende. Potentiella köpare har ett val bland hundratals alternativ, så utformningen av toaletten, färdig med plastpaneler, kan vara mycket snygg och modern.

Låt oss börja en historia om ett eget badrums design, där plastpaneler används som huvudfärgmaterial, som beskriver fördelarna med denna efterbehandlingsmetod. Dessa inkluderar:

 • styrka och hållbarhet material;
 • enkel underhåll, god tolerans för olika rengöringsmedel;
 • snabb och enkel installation, inte kräver erfarenhet av reparationsarbete
 • låg kostnad;
 • motståndskraft mot hög luftfuktighet och temperaturändringar;
 • val bland olika färger och texturer;
 • inget behov av grova väggar;
 • värmeisolering och ljudisolering egenskaper hos materialet.

Liksom alla andra ytbehandlingar har plastpaneler, förutom ett antal positiva aspekter, också negativa. De viktigaste nackdelarna med toilettefärg med PVC-paneler är:

 • materialtändlighet för tändning: Plast smälter inte bara och deformeras när den upphettas, men smälter även lätt vid öppen eld.
 • instabilitet mot mekanisk skada: Trots att PVC-paneler är starka, kan de från en stark inverkan spricka eller splittras;
 • installation av plastpaneler görs på ramen, vilken äter flera kvadratcentimeter användbart område, Dessutom kan panelerna själva vara tjocka nog.

Det finns flera populära alternativ för färgning av plastpaneler. Vilken som helst för att välja badrummets utformning beror först och främst på interiörens framtida stil.

Monokroma paneler är en universell lösning. De kommer att bli bakgrunden för möbler, sanitetsartiklar och andra dekorelement. För små rum rekommenderas att välja neutrala, ljusa nyanser och i rymliga toaletter är det möjligt att använda ljusa eller mörka färger.

Paneler med ett mönster som de som vill göra utformningen av badrummet mer uttrycksfullt. Grönsaker och blomstersmycken samt abstrakt geometri - mönster från cirklar, linjer etc. är i stor efterfrågan. För design av toaletter väljs ofta också av temat för havet och undervattensvärlden, så i byggnadsaffärer presenteras ett stort sortiment av PVC-paneler med bilder av skal, sandstränder eller marint liv.

Paneler som efterliknar naturliga texturer ser väldigt imponerande ut. Men så att det här interiören inte ser billigt ut, bör du välja kvalitetsprodukter med ett perfekt tillämpat mönster. Träbalkar, marmor, sten och tegelverk - dessa färger är de mest populära bland köpare. På toaletten måste dessa paneler nödvändigtvis kombineras med lämplig inredning och sanitär utrustning.

1
 • Det är inte nödvändigt att använda plastpaneler för att avsluta hela området av väggarna. Du kan kombinera dem med andra material, till exempel med keramiska plattor eller tapeter. Experimentera med olika kombinationer av färger och texturer på jakt efter den mest framgångsrika och ursprungliga lösningen.
 • Plastpaneler kan också användas för att klara tak. Detta är ett bra sätt att skaffa ett färgat tak, om reparationsbudgeten inte tillåter användning av spänningsstrukturer. PVC-paneler med en blank yta kan visuellt höja takhöjden med flera centimeter.

Vi erbjuder dig att bekanta dig med exempel på framgångsrik design av toaletter, för att slutföra vilka plastpaneler som användes. Alla lösningar som presenteras nedan kan upprepas oberoende, utan att ha speciell kunskap och omfattande erfarenhet inom reparationsområdet.

För att designa detta badrum väljs två typer av plastpaneler med ett mönster; en kombination av frivolösa ärter och stora blommor ser väldigt ovanligt och glatt ut.

Ett annat exempel på användningen av blommigt prydnad i inredningen. I ett litet rum uppfattas ett diskret mönster av ljust löv på en ljus bakgrund: den här färgen stör inte ögat och döljer inte området.

Här är plastpanelerna färdiga endast en vägg, och resten är målade i vit färg. Växlingen av ljusblå och vita rakepaneler ser otroligt imponerande ut.

I detta badrum, inredda i modern stil, kombineras plastpanelerna med ljus monofonisk tapeter. Det är intressant att välja panelens färg: de liknar sidor av tidningar med serier.

Moderna idéer om toalettdesign

Reparation och design av toaletten i Khrusjtjov (55 bilder)

Toilettfärg med plastpaneler

Alla rättigheter förbehållna, 14+

Kopiering av webbplatsmaterial är endast möjligt om du installerar en aktiv länk till vår webbplats.

Intressant dekoration av toaletten med plastpaneler: 30 bilder och design

Användningen av paneler för att slutföra badrummet kommer att spara mycket. Ingen familj i vårt hem och utomlands har gjort utan en så viktig händelse som reparation. I alla fall är det oundvikligt att det är nödvändigt att utföra reparations- och dekorationsarbeten, både i badrummet och på toaletten. Och det finns inte så stor spridning i tekniker och material som i vardagsrummet eller sovrummet, men även en liten separat toalett kan omvandlas till en elegant och mysig plats.

Plastpaneler för badrum och toalettväggar

Många har hört talas om de underbara och vackra PVC-paneler som kan användas för både badrums- och badrumsväggar, och för taket, och vissa typer av sådana paneler kan läggas på golvytan. Allt beror på personens personliga önskemål och hans materiella förmågor.

På dagens rika byggmaterialmarknad kan du hitta ett brett sortiment av plastpaneler som harmoniskt kan dekorera badrum och gå med i konceptet med nästan vilken design som helst.

Plastpaneler är absolut inte rädda för fuktighet

 • Väggpaneler av plast, dekorerade med dekorativ frise;
 • Plåtplåtar av arktyp;
 • PVC-paneler imiterar trä;
 • Bild-panel;
 • Plastpaneler med ett mönster applicerat av lasermetoden;
 • PVC-paneler med termisk tryckning.

Fotopaneler - dekorativa paneler med fotografisk tryck applicerad på dem. Tillåt att skapa en design av paneler för väggar med nästan vilken bild som helst, oavsett om det är en vy över en fantastisk värld, ett magnifikt vattenfall eller ansiktet på en oförglömlig chef.

Allt beror på kundens önskemål och idéer från designspecialisten.

Var och en av dessa typer av paneler för att slutföra toaletten eller badrummet kan användas i det inre av någon komplexitet och ämne, oavsett om det är en antydan till ett viktorianskt hus eller en efterligning av Provence eller Jugendstil.

Möjligheten att slutföra toaletten med PVC-paneler: exempel och foton

Trots det faktum att många redan har sett vad skönhet kan göras med plastpaneler för väggar, vilka är de mest intressanta och exklusiva idéer du kan inse, de förstår fortfarande inte varför vänner eller släktingar gav sina preferens för denna typ av paneler, om det finns många andra material, till exempel MDF paneler.

Paneler är lätta att installera och har ett lågt pris

Hela hemligheten ligger i fördelarna med PVC-paneler framför andra dekorativa ytbehandlingar för väggar:

 1. Vid avslutning av toalettens väggar med plastpaneler står personen inte inför en sådan fråga som den speciella förberedelsen av väggens arbetsyta. Paneler kan monteras även på en mindre jämn yta. Detta, som praktiken visar, låter dig spara materiella tillgångar, som vanligtvis går till ytterligare arbete med att jämna ut väggarna. Dessutom kan panelerna gömma fel och oregelbunden vägg.
 2. Lätta plastplattor kan installera en person, det här är också ett stort plus, för på badrummet eller, särskilt toaletten, inte så mycket utrymme så att du kan vända dig till flera mästare.
 3. PVC-paneler är ett exceptionellt miljövänligt ytmaterial. För all sin service är plast under alla temperaturförhållanden förblir säkert för människor och djur. Den färdiga toaletten med sådana väggpaneler ruttnar inte, den bildar inte mögel eller svamp, även vid högsta fuktighet, vilket gör plastmaterialet idealiskt för användning i badrummet.
 4. Avslutningen på dessa plattor garanterar enkel rengöring. Alla hostess kommer att bekräfta att detta är ett stort plus, när du inte behöver tänka på hur bäst du kan göra en våtrengöring i ett visst rum.
 5. Lätt att installera kan du montera även en nybörjare mästare.
 6. Utmärkt utseende av materialet. Alla bilder kan avbildas på panelerna. Det ser ut så här vackert och spektakulärt.
 7. Lång livslängd. Med lämplig vård kan plastpaneler betjäna många årtionden.
 8. Täckning av PVC-väggar med paneler är ganska billigt på grund av tillgängligheten av priser på själva materialet.

Alla dessa fördelar med plastpaneler gör det möjligt för dem att bli allt populärare och löpande material för användning i inredningen av toaletten eller badrummet. Och ändå, som praktiken visar, kan det inte finnas några plusar. PVC-väggpaneler har en minus - de kan vara ganska ömtåliga och bryta, om de är propped mot eller kasta in i väggen något tungt eller skarpt.

Användning av paneler på toaletten: bilder och metoder för dekoration

Specialister inom designlösningar kan betyda användningen av plastpaneler på helt olika ytor och plan. I sig kan plastpaneler, beroende på tjocklek och maximal belastning, installeras på olika ytor.

Med hjälp av ljuspaneler ger rummet en extra volym

 1. På väggarna. Den klassiska användningen av plastpaneler. Här är valet av materialets typ och kvalitet endast beroende av personens önskemål, idéen till formgivaren eller mängden tillgängliga pengar.
 2. På taket. Den används ofta för att öka den visuella utrymme. Till exempel med hjälp av panelerna kan göras i taket i ett soligt klar himmel eller en stjärnhimmel natthimlen. Således styr taket i en stor garderob kan göra den mänskliga hjärnan att uppfatta rummet badrum i större skala.
 3. På golvet. Golvskiva alternativet används mindre ofta, men är också mycket populär. Med hjälp av panelerna kan göras från den vanliga tråkiga toaletten botten av havsbotten eller helt enkelt ett utrymme som är allt som kan önska.

Dessutom är det värt att nämna att i detta skede på marknaden för byggmaterial finns ett omfattande utbud av färger av paneler för alla ändamål. Du kan möta de röda, svart, vit panel, fläckiga eller ritningar.

Mycket populär bar med fotoutskrifter.

Till exempel kan en sådan metod gör det möjligt att återskapa i badrummet eller toalettrum atmosfär av vistas på ön paradis, eller i yttre rymden eller havet, där du kommer att skapa en känsla av att ägaren bland exotiska fiskar, särskilt om väggar och golv och tak blir gjorda i samma stil.

Reparera i badrummet plastpaneler: bilder och exempel

När ett val görs på plats av panelerna, deras utseende, färg och ta reda på alla detaljer, innan man får frågan "hur man utföra installation av plastpaneler?". Alternativen är - för att se en specialist efterarbete, betala honom ett visst mått av arbete och njuta av eller göra allt själv. Det senare alternativet är mer ekonomiskt, förutom om du gör din egna händer reparation, kommer det att bli mycket trevligare.

enkel installation och kostnaden för materialet tillåter billigt ersätta skadade paneler

Om du väljer att genomföra en omfattande installation själv, måste du först bestämma vilken typ och egenskaper monteringsarbeten med plastplattor. Om du använder självhäftande PVC kakel, gör jobbet inte tar mycket tid. Det kommer att bli nödvändigt att avlägsna det skyddande skiktet och fastnar på ytan ytbehandlingsmaterial. Det är underförstått att i detta fall är det bättre att göra limning på en plan yta. Montering med lim - bakre ytan av plattan behandlas med ett tunt skikt av bindemedel. Nästa limmas till ytan av väggarna i badrummet eller toalett. Installation arbete med svarvning - i detta fall inte kräver en helt slät yta. För väggmonterad plast eller metall läktsystemet, till vilket därefter limmade plastpaneler. Plattor och paneler är fästa med hjälp av vidhäftande granatkastare.

Dekorera badrum plastpaneler design (video)

En del människor föredrar att göra reparationer omedelbart i hemmet eller lägenhet samtidigt föredrar någon lugnt gradvis reparation när tätt ingrepp med första rum i deras hem, sedan en annan, och så småningom hela huset renoverat, men gör alla dina idéer, det visar sig mycket bra.

Hur man gör toalett efterbehandling med plastpaneler

Om du väljer att reparera toaletten med plastpaneler, gör det med händerna. FÖRHYDA väggar och tak av datamaterialet är inte svårt, och kraften i ens en lekman. Som ett resultat får du en hel del fördelar, och trimma sig kommer att kosta flera gånger billigare än att använda keramiska plattor.

Taket i badrummet i 15 minuter med händerna

Vad är plast foder?

Plastpaneler avsedda för toaletter, är lattor, som har en liten vikt och är tillverkade av PVC-material. Den kan användas för efterbehandling som väggar och tak.

Den yttre ytan är slät foder, och kan vara matt, glansig och även spegel. Stort sortiment av material, till förekomsten av olika färger använda design för dekoration av badrum. Ytan av plast kan vara:

PVC väggpaneler

 • vit, matt;
 • vit, blank;
 • med imitationer trä, marmor och andra dyra efterbehandling material;
 • med ett mönster som anbringas på ytan med hjälp av speciell film.

Inuti moduler för toaletten har en porös struktur. Deras tjocklek är från 8 till 12 mm, längd - 2,5-6 m och bredd -. 0,1 till 0,3 m Denna mångfald gör det möjligt att tillämpa någon design vid placering av toaletten.

Fördelar och nackdelar med detta material

Dekorera badrum plastpaneler ger ett stort antal fördelar:

 • FÖRHYDA sådant material vägg eller tak är mycket enkel, eftersom en modul har en låg vikt. För att göra installationen möjligt oberoende utan hjälp;
 • kostnaden för detta material är låg. Mot varandra vända ytor sätt kosta 3-5 gånger lägre än med kakel;
 • inget behov av att ytterligare anpassa väggar och tak i tillämpningen av plastmoduler; Tillbehörs Komponenter för installation av sidospår
 • Ökad luftfuktighet kan förstöra plast, vilket gör detta till ett slitstarkt foder. Tillverkaren garanterar att detta material kommer att tjäna minst 20 år;
 • Denna beklädnad är lätt att använda. Den lätt kan rengöras med användning av konventionella rengöringsmedel;
 • av plastpaneler, kan du dölja en mängd olika kommunikation - vattenledningar, avlopp, ledningar.

Den huvudsakliga nackdelen med detta material anses vara dess låga beständighet mot förbränning. Oftast är plasten obrännbart. Men när de utsätts för värme eller eld, börjar den att smälta och pyra. De påpekar giftiga gaser, som är mycket farligt.

Toalett hytt trimmas PVC clapboard

Också, plast paneler toalett avsluta stjäla från varje sida åtminstone 3-4 cm. Med stort utrymme bredd råhet reduceras ytterligare. Därför är detta material inte lämpar sig för badrum med begränsat utrymme.

Vilken konstruktionslösning kan tillämpas på badrum?

Room design med plastmoduler kan varieras. Detta material kan oblitsevat alla yta till tak väggar, och en liten del av dem. Till exempel ställa in panelen på väggen från golvet till halva höjden av väggen. På toppen av fodret kan appliceras med en spackel. Således är det lätt att städa rummet. Den undre delen, som är den mest förorenade, ganska lätt rengöras med rengöringsmedel och desinfektionsmedel.

Ett alternativ väggar badrum PVC-paneler

Det är också möjligt att använda moduler som bildar ett mönster efter installationen. På detta sätt är det lätt att skapa en mysig atmosfär, med hjälp av någon design utrymme. Tja ser paneler som efterliknar dyra träpanel, granit eller sten. I detta fall kommer designen badrum vara mycket framgångsrik.

För att reparera badrum plastpaneler med sina egna händer är mycket enkel. room design du behöver tänka på i förväg, eftersom det beror på valet av speciella material.

Tillbehörs Komponenter för installation av PVC-foder

Det är nödvändigt att köpa:

 • erforderliga mängden av PVC-paneler;
 • Inramning element;
 • beslag för att dekorera ytan;
 • lameller för att skapa en ram - trä, aluminium, plast;
 • pluggar;
 • skruvar - att välja ett brett hattar i en takt av 2 stycken per 1 m av profilen.

Det är också nödvändigt att förbereda de verktyg som kommer att bidra till att utföra installation så snabbt och korrekt. För att göra detta, ta en byggmästare nivå, måttband, sticksåg eller bågfil, skruvmejsel, borr.

Innan du installerar PVC-moduler, är det nödvändigt att ta bort från väggar och tak av gamla byggmaterial. Detta kommer att bidra till att öka det användbara utrymmet i rummet, vilket avsevärt minskar i framtiden.

För att förhindra uppkomsten av mögel och mögel på väggytan, vara säker på att behandla dem med en primer sostava.Dizayn lokaler behöver komma upp i förväg, som i stället för installation av diskbänkar, skåp behöver säkra ytterligare konsoler.

Gör en ram är mycket enkelt för design, om du följer följande riktlinjer:

PVC panel mount teknik

 • Vid användning av träribbor behandla med antiseptisk lösning. Detta görs bäst dagen innan installationen av ramen. Behandla det på vätske utanför, som förhindrar bildandet av mögel, och låt torka.
 • Längs omkretsen av rummet på ett avstånd av 2-3 cm från taket behöver att fästa rack eller UD-profil. I det senare fallet måste du använda plug-Nails. Fäst profil varje 0,6-0,7 m.
 • I riktning mot lamellerna golv fästa dessa i ett horisontellt läge. Ställa dem varje 0,5 m. Fäst vägg på samma sätt med hjälp av dymlingar.
 • Över lådorna ställa U-formad profil i hörnen av rummet.

Gör tillförlitlig täckning av plastpaneler är mycket enkel. Före installation, skär varje element, är dess längd mindre än höjden av rummet av 1-1,5 cm. Denna underskott kompenseras av materialet under installation av dekorativa remsor.

Processen att fodret består av följande steg:

Installation av PVC-paneler

 • Startpanelen inställd på rätt plats, samtidigt smal hylla måste sättas in i användarens profil, som är i hörnet av rummet.
 • Med skruvar, fäster panelen på ramen i stället för breda ränder på ytan av infodringen.
 • Således ställa in alla plastmoduler.
 • Runt dörröppningar och hörn av rummet ytterligare ställa in efterbehandling trim.

Först efter väggbeklädnad kan gå vidare till installation av paneler i taket. Monteringsram i detta fall utförs på samma sätt. Samtidigt i taket omkrets om behovet av att fästa en speciell hållare för montering av sockel.

Video: Design och finish plast toalett

Butiker som säljer torra garderober i Ryssland

Lägg till en kommentar avbryta svar

Kopiering av material är tillåtet endast med aktiv länk till webbplatsen PromTu.ru

För samarbete, vänligen maila: [email protected]

Efter att ha fyllt i formuläret kommer du att kontakta manager och kommer att svara på alla frågor.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 6 = 11