Bakgrund för flickor i rummet

Bakgrund för plantskolan flickor: 30 bilder i det inre

Ett utmärkt val för flickans rum blir tapet med din favorit tecknade hjältar barn Barnens rum - är inte bara ett vanligt rum. Det är en värld där barnet bor, växer, utvecklas, genomför en stor del av sitt liv. Denna plats bör vara fylld med kärlek, omsorg, komfort och värme. Om en familj har barn av olika kön, att de lever ofta i samma rum. Många föräldrar till dessa barn vill veta hur man gör ut väggarna i barnrum, med hänsyn till smaker av båda. Hur man väljer tapeter för rummet att leva och en flicka och en pojke?

Bakgrund i barnkammaren för pojkar och flickor

Lyckligtvis dessa dagar finns det ett enormt utbud av efterbehandling material. Helt enkelt bland de många alternativ att välja universell tapet som kommer att smaka både barn och deras föräldrar.

Här är några exempel på väggdekoration:

 • Tapet med en illustration av en tecknad serie som är lika som både barn;
 • Bakgrund av pastellfärger och neutrala färger;
 • Bakgrund för målning lämplig för både barn i tidig ålder;
 • Den ursprungliga idén är att dela upp rummet i två halvor och varje designhotell stil.

Det finns en hel del karikatyrer som tilltalar både pojkar och flickor, så att du kan enkelt plocka upp en universell tapet med bilder av hjältar

Så, för flickor, kan du pokleit rosa tapet eller andra varmare ton och för pojkar - blå, blå färg.

Bakgrund för väggar i plantskolan för flickor

Barns väggdekoration för flickor är mycket viktigt. Av stor betydelse är inte bara valet av färg, men också valet av kvalitetsmaterial och lim. Bakgrund bör inte avge hälsofarliga ämnen och damm samlas på sig själv.

När du väljer en tapet i sovrummet för flickorna måste följa ett antal tips:

 1. Innan det slutliga valet av färg bör veta om de egenskaper som ger denna färg psykologer. Från att välja rätt nyans av väggarna beror på känslomässiga tillstånd och temperament för barnet.
 2. Det rekommenderas inte att stanna på en mycket ljusa färger som fångar ögat. Dessa färger bidrar till aggressivt beteende och irritabilitet.
 3. Bakgrund bör vara tillverkade av material av hög kvalitet. Inte snåla på utformningen av väggarna till ett barns rum. Bättre att köpa tapeten från tillförlitliga varumärken.

Det är inte nödvändigt att limma starkt ljus tapeter, till exempel rött i barnens rum. Bättre att ta en mer neutral nyanser av rosa, vitt eller grädde

Bakgrund bör inte avge hälsofarliga ämnen och samlas damm. Vad tapeter är säkrast?

För att svara måste ta hänsyn till grundläggande typer av tapeter:

1
 1. Papperstapet - billigt, tillåta väggarna att andas och inte avger skadliga ämnen. Men de är inte mycket hållbara. För större tillförlitlighet, det finns två skikt papperstapet.
 2. Bakgrund gjord av vinyl eller fleece är säkra för människor och ganska dyr.
 3. Välj inte volym tapeter, eftersom de samlar damm.
 4. Flytande tapet - praktisk, säker, lätt att rengöra.
 5. Bakgrund för målning är helt ofarliga och är mycket praktiskt.
 6. Mural rekommenderas inte att välja plats för en liten flicka, eftersom de kan avge skadliga ämnen till barnet. Väggarna är tapetserade med en sådan kan inte andas.

Genom valet av material måste närma sig mycket allvarligt, eftersom det beror på hälsan hos flickor.

Hur man väljer tapeter i rummet för flickor 7 år

Sju år - övergångsperioden för flickan, som hon ytskikt för att gå till dagis och börjar skolan. Flickan har redan flyttat in i vuxen ålder, men fortfarande tror på mirakel och sagor. Interiören i hennes rum måste uppfylla dessa åldersfunktioner.

Flickor är perfekta tapeten lapptäcke

Det är nödvändigt att ordna väggen så att flickan inte bara kunde slappna av, men också att drömma.

Lämpliga milda färger som ljust rosa, lila, gröna nyanser. Ett bra alternativ kan fungera som bakgrund med sagotema. Du kan också välja ljusa tapeter med små flerfärgade mönster.

En vägg kan klistra över fototapeter med tecken från tecknad film, som är som ett barn. En annan win-win-situation - väggkonstruktion med en kombination av flera färger. För flickor idealisk kombination av vitt och rosa färg kombination av rosa och blek mauve.

Du kan också klistra över botten och den övre halvan av olika bakgrunder. På den nedre delen av väggen är i allmänhet vald tapet mer levande färger, och vid toppen - tapeten pastell. Utbildnings tapeter kommer att bli en win-win alternativet i denna ålder. En ritning tapeter kan bidra till att utveckla kreativitet i flickan.

Hur man väljer en tapet till rummet för flickor 10 år

Preteen - är nästan en tonåring. I den här åldern, är flickor redan bildats vissa smak och preferenser, så det bästa alternativet väggkonstruktion kommer att vara ett gemensamt val av tapeter.

Bakgrund blå nyans senare i livet som flickor mer än den rosa med en mängd olika dockor

Det är viktigt att välja ett färgschema som rummet såg aggressivt och att både föräldrar och barn var nöjda.

Välj inte flashiga färger för rummet årig flicka.

Återigen är det lämpligt att välja neutrala färgnyanser:

Många designers uppmanas att utforma en vägg en ljus färg eller mönster. Eftersom det är i den här åldern, hade flickan redan bildade typ av temperament, till färgvalet skulle komma mycket ansvarsfullt. För flickor med flegmatiska typen passar varma färger Bakgrund för kolerisk och melankolisk välja coola färger. För sangvinisk, kan du använda ljusa färger. Det är viktigt att de inte skrika och aggressiv.

Vad pokleit tapet i rummet för en tonårsflicka

Tonårig flicka - har bildat en oberoende person som är i behov av personliga utrymme. Nu det viktigaste kriteriet för val av tapeter måste vara en bara en smak av barnet. Otvivelaktigt bör föräldrar hjälpa tips när du väljer en väggkonstruktion tonåring rum.

För flickor är det viktigt att rummet var rymliga, samtidigt är praktisk.

Till kände tonårig flicka bekväm i sitt rum inte behöver vara närvarande för barnet tapeter

Designers uppmanas att närma sig frågan om val av färg tapeter från synpunkt psykologi.

Eftersom färgschema i rummet spelar en viktig roll i den psykologiska tillstånd tonåringen:

 • Den gula färgen är en källa till glädje;
 • Green är en symbol för harmoni och frid i sinnet;
 • Blå färg hjälper till att slappna av och vila, har en lugnande effekt;
 • Den rosa färgen kan minska stress och förbättra ditt humör.

Modern väggkonstruktion för rummet av en tonårsflicka - tapet med lite mönster - ränder, blommor utskrifter, små ornament. Fashionabla nu är vintage stilar och miljö (yta med en imitation av trä).

Bakgrund i rummet för flickor 14 år

Flicka 14 år gammal anses vara en vuxen, inte längre tror på sagor och leka med leksaker. Därför är det nu dags att byta utsmyckning av väggarna i hennes rum. Nu tapeter beläggning tyger med djur och seriefigurer kommer inte att fungera.

The room vuxna flickor bör inte vara tapeter, distrahera deras uppmärksamhet från sina studier. Interiören ska upprätthållas och elegant

Flickan är redan fullt utvecklade sina smakpreferenser och få hennes sida är definitivt inte värt valet av tapeter. Föräldrar kan med ditt barn bekanta sig med alternativ för registrering av väggar i olika tidskrifter och webbplatser, välja lämplig stil och färg på tapeten.

Det finns många varianter av väggarna dekoration för flickor 14 år:

 • Minimalism - ljusa tapeter varma eller kalla färger;
 • Klassisk design;
 • Väggmålning föreställande natur, olika städer och länder (New York, Paris) och så vidare.

Vanligtvis designers rekommenderar att limma tapeter på endast en vägg för att skapa en flashig atmosfär.

Val av tapet i rummet för flickor (video)

Visst, smaken av varje barn - annorlunda. Inte alltid tapeter, föräldrar till synes perfekta designalternativ kan vilja och döttrar. Det är nödvändigt att ta hänsyn till synpunkter från barnet och att hitta en kompromiss.

Bakgrund för flickor i barnens rum (foton)

Lägg till en kommentar

© 2017, homeli.ru. Kopiering är tillåtet endast med en länk tillbaka till källan

Kopiering är tillåtet endast med en länk tillbaka till källan

Bakgrund för plantskolan för flickor bilden - valet av färger och texturer

Designa ett barns rum spelar en mycket viktig roll i utvecklingen och bildandet av personlighet. Vad barnet ser omkring honom hem, för att ytterligare utveckla sin smak och kreativitet. Detta gäller särskilt för flickor, eftersom som inte gillar dem ett barn bör inculcated kärlek till allt vackert. Därför startar utvecklingen av inre rum konstruktion för flickor, bör ges en särskild roll tapet. Ja, ja, det är det. När allt kommer omkring är det utformningen av våra väggar sätter grundläggande atmosfären i rummet.

Bakgrund i barnkammaren för flickor, främst ut på grundval av barnets ålder. För spädbarn och flickor upp till 3 år, kan du välja neutrala färger, beige eller ljusrosa mjölk. De kan vara enfärgade och ett fint mönster, utan tydliga konturer.

Färgbilder för barn från 3 till 6 år inte förändras i grunden. Det bör också råda ljusa färger och nyanser: beige, mjölk, grädde, rosa, grön och turkos. Du kan kombinera flera färger. Inte heller några mörka eller mättade färger Bakgrund. De kommer att "trycka" och var inte ordentligt tryck barns nervsystem. Bra rum kommer att ange tonen tapet med blommönster.

Tips! Flickor i åldern 3-6 år är vanligtvis mycket förtjust i ritningen. Gratis för henne en av väggarna i rummet och hängde på hennes teckningar. Gör någon form av utställning. Vanligtvis kiddies älskar det!

Från 6 till 10-12 år, kan tapeten innehålla bilder på några sagolika tecken. Antingen en av väggarna i barnens rum kommer att ägnas åt någon form av saga. I det här fallet kan du få hjälp tapeter.

Bakgrunder för tonårsflickor behöver plocka upp ett barns rum, redan med hänsyn till sin egen smak. Det har aktualiserats känslor. Vanligtvis i åldrarna 12-15 år, flickor är mycket aggressiv. Hormoner spelar en roll. Därför är det bättre om rummet är tyst och lugnt. Bakgrund ska vara ljusa, med några tips som ges i det här fallet, miljö.

Den viktigaste faktorn när man väljer en tapet för barnkammaren är deras miljövänlighet. Därför bör valet noggrant studera sammansättningen och metoden för framställning av tapeter. De vanligaste typerna av tapeter hittills är:

Papper - de "enkla" och tillgängliga tapeter. Du kan enkelt köpa dem och att klistra över muren plantskola.

Tips! Vissa sorter av tapeter, såsom tvättbara, icke-vävda mattor, och inte "andas", det vill säga, missa inte luften, och inte ge en "andnings" väggar. I förskolan är en sådan tapet bättre att inte köpa!

Flytande och glasfiber - ett mycket modernt sätt att komma bort från pappersbaserade tapeter, varigenom en god kvalitet på tapeter.

Hur som helst, måste tapeten design för ett barns rum för flickor uppfyller alla krav och önskemål matte rummet!

Trendiga barns bakgrundsbild för flickor: dekorera insidan

I barnens rum för flickor används oftast rosa Cover tapeter på väggarna i barnkammaren bör först och främst, säker och miljövänlig. Detta innebär att du behöver minst en andas tapet. Och, naturligtvis, ju yngre barnet, det praktiska behov av att tapeter för barnkammaren.

Bakgrund i barnkammaren för flickor: välja vilken typ

Vad som är viktigt är inte bara design, men även miljövänlig tapeter. Att orientera i ett brett urval, använda enkla tips.

Säkerhet för olika typer av tapeter:

 • papper. Anses andas, skadliga ämnen är inte isolerade. Naturligtvis kan styrkan av tapeter ifrågasättas, men om du tar en tvålagers, då detta kommer att lösa problemet.
 • non-woven tapet. Det är också säkert, men till priset av sämre papper.
 • vinyltapeter. Myten att de är skadliga för hälsan, så ingrodd i medvetandet hos potentiella köpare att det är svårt att skingra. Ändå Vinyl tapet på väggarna av skadliga ämnen avger endast vid förbränning. Naturligtvis när det gäller hög kvalitet vinyl tapeter, och inte en billig imitation av kinesiska.
 • naturliga tapet. Till exempel bambu eller rotting tapet, naturligtvis, de är mycket dyra, men det mest miljövänliga. Dessutom omfattas de av särskilda tåg, som gör att materialet är icke brännbart, och inte är rädda för mögel eller mögel.
 • textil tapet. När det gäller skadliga ämnen, så att de inte är isolerade, men på ytan av väggarna kommer att samlas en hel del damm, som kommer att andas barn.

Papperstapet inte innehåller skadliga föroreningar, så att de är idealiska för barnrum

Kort sagt, det finns ett val, men du måste välja noga. Till exempel, modern präglade tapeter i barnkammaren. Det verkar, varför inte välja dem, men de - grogrund för ansamling av damm och ren, och även dammsuga dem har alltför ofta som inte är mycket bekvämt.

Alternativ för barns tapeter för flickor (video)

Bakgrund i ett rum för en tonårsflicka

Ljusstyrka och briljans - det första som kommer att tänka på när du väljer tapeten i barnkammaren. Men andra lagar verka i tonårsrummet.

Dessa tapeter behöver inte vara enbart barns utskrifter försöka undvika banala lösningar som rosa väggar och blommiga tryck.

I ett rum för en tonårstjej att välja den bästa tapeter i milda toner

Möjliga lösningar på utsmyckning av väggarna i tonårsrummet:

 1. I rummet flickorna 12 år De kan fortfarande spåra extremt flickaktigt, delikat motiv, men de bör peka vid späd ålder i stället för lämpliga ämnen barnets. Bright mjuk tapet med blomtryck design, när alla blommor är olika, är mycket populära idag.
 2. I rummet flickorna 14 år kan du använda tapet med berättelsen, med endast en vägg för att klistra in dem. Till exempel, är tre väggar täckta med ljus neutral tapeter och tapeter den fjärde väggen med ett mönster på hela ytan - till exempel, bilden av Eiffeltornet.
 3. Tapet med blanka fragment kommer fortfarande att övertyga i barnkammaren, men dessa fragment inte vara påträngande.

Väggdekor teen rum är viktigt, är bakgrunden där tillbringar mycket tid växande barnet. Ljusa, färgglada tapeter kommer att bli hans däck. Vita väggar utan dekoration eller med lite dekoration kan också hämma barnet, orsaka en känsla av ensamhet.

Bakgrund i barnkammaren för pojkar och flickor

Om rummet gränsar heterosexuella barn behövs en kompromiss. För barn som fortfarande uppfattar världen genom en saga och magi, kan du ta tapet med roliga bilder. Till exempel den släta vita tapet med lamm. De ser söt, och gillar både flickor och pojkar.

Väggarna i barnkammaren kan vara en uppdelning av Maiden sidan varvat med flickaktiga färger och parti pojkar med oförändrade egenskaper ungdomar - blått, blått och havsgrönt. Men den allmänna bakgrunden är önskvärt att lämna densamma.

Det finns färger och mönster som passar lika bra för barn och där pojken bodde och flickornas rum.

Om du bor i rummet och pojken och flickan, då kan du välja tapet med bilder av seriefigurer, de båda älskar att titta på

Neutrala färger för barn:

 • Gentle oliv. Det är en lugn färg som ser bra ut i ett barns rum 7 år, och på rummet barn 10 år.
 • Gul, ljus citron. Solar tapet i ett stort rum ser lämpligt framför allt inte göra ett så stort antal förskolor möbler.
 • Pastellfärger. Så att de alltid ser övertygande i alla rum och i varje film, men för barn kan vara tråkiga, kräva ytterligare väggdekor, till exempel, vinyl klistermärken.
 • Mjuk blå. Ta inte denna färg, så snart som pojkarnas. Idag, designers erbjuder flera alternativ intressant slå honom, bland annat som påverkar barnens rum.

Men det viktigaste är inte färg, tryck, teckning, mönster. Detta är en avgörande tidpunkt för väggen när ytterligare dekor inte kan vara nödvändig.

Idag författande, innehåller ritningar och tapetdesign. Rummet sovrum för flickor, kan du välja till exempel tapeten i en skog som sitter på en gren med sovushkami. Dessutom skogen själv grafiskt, inte ljus och bakgrunden, men sovushki och deras hus är ljusa och roligt.

Barns tapeter i ärtor kommer att lägga högtalare i alla rum, vilket gör barnens rum en levande, frodig och Grand

Remsan var och är på modet. För flickans rum, kan du ta tapet med ränder i lila toner. Vertikal bar är bra för låga murar. Emellertid kan en sådan dekorera med tapeter endast en eller två väggar, men om du vill klistra över rummet - strip bör vara blek.

Som nämnts ovan, i stil med vissa ämnen - till exempel den parisiska stil. Det kan vara så färgbakgrunds flickans rum, och svartvitt vägg dekor. En annan intressant alternativ med svartvitt tapeter och lila detaljer om dem. Denna kombination av tre färger i modet.

Tips för att välja tapeter i barnkammaren (video)

Välja tapeter på väggarna i flickans rum, undvika de enkla lösningar som har förlorat sin relevans. Det finns intressanta alternativ med tomter, motiv, romantisk och neizbity som är intressant att betona utrymmet flicka.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

35 − = 34