Bakgrund i badrummet foto

Tapeter tvättbara för badrummet: design alternativ och urvalskriterier

Varje detalj i huset bör glädja sin ägare: Så även i badrummet bör pokleit tapeter Modern teknik kan skapa väggbeklädnader som är resistenta mot fukt. Dekorera väggarna kan vara enkel, snabb och effektiv om den används för att klistra tapeter badrum. På senare tid, reparation av badrummet endast användas keramiska plattor, eftersom det inte fanns någon tillräckligt stark och vattentät tapeter. Men nu tvättbara tapeter används ofta för att skapa vackra och bekväma interiörer badrum.

Kan jag hänga tapeter i badrummet: lösningen

Badrum - det är det rum där någon beläggning har unika behov. Normal tapeter, vinyl, non-woven eller papper limmade på väggarna i badrummet kan inte vara. Som en följd av exponering för vatten yta gradvis förlorar presentabel utseende, kommer badrummet tapeter börjar flagna, sväller och blister. Endast specialbeläggning lämplig för applicering på väggen.

Badrum behöver särskild tapet som stöter bort fukt och damm

Även om instruktionerna indikerade att vattentäta tapeter, är det bättre att inte använda dem på väggen, som sjunker mest vatten i duschen.

Placera diskbänken är också bättre att dölja kakel eller plastpanel. Det finns färger som efterliknar beläggning av tapeter, kakel tapeter. En del av samlingen av efterbehandling material för badrum innehåller och kakel och tapeter i samma stil. Dessa färdiga alternativ underlättar avsevärt uppgiften att valet. Genom att använda olika efterbehandling material kan vara harmon dela badrum i zoner, avgränsar kreativt utrymme att fördela accent väggen. Att reparera tjänade länge utan restaurering, måste du klokt välja material. Hur man väljer tapeter för badrummet?

Bakgrund i badrummet: de typiska misstag och rätta val

Endurance på vattnet - det är inte det enda som du måste vara uppmärksamma. Var noga med att ta hänsyn till det material som gjorde täcker. Ibland tillverkare att sälja en produkt, indikerar en hög fuktbeständighet även papperstapet, som i princip inte kan vara. Besviken köpare några år senare har en sådan bara tapet negativa recensioner. Reparationer måste anpassa sig, och denna nya utgifter.

Lita inte på hundra procent till säljaren i järnaffären: kan du manuellt lära, tvättbar tapet om med en särskild märkning på tapeten

Granska strukturen av tapeter som behövs för alla inköp, men när man väljer tapeter för ett bad - detta är särskilt viktigt.

Vad tapeter kan limmas på toaletten?

Om reparationen görs på lång sikt, behöver du bara välja bakgrundsbild av bra material.

 • vinyl;
 • mellanlägg;
 • glasfiber;
 • Flytande tapeter.

Flytande tapet rekommenderas inte för badrummet: de är rädda för fukt och vatten

1

I något fuktigt rum finns en ökad sannolikhet för bildandet av mögel på väggarna. För att förhindra ruttnande tapeter, behöver du en bra handtag specialiserat verktyg mot väggen av svampen innan limning.

Tapeter tvättbara bad: Idéer

Genom valet av färg och konsistens av tapeter finns det inga begränsningar.

 1. Platt eller präglat;
 2. Slät eller grov;
 3. Matt eller blank;
 4. Med mönstret med en gradient eller svartvitt;
 5. Med präglad med ett mönster eller utan dekorationer.

De flesta Photowall som gjorts av den modernaste tekniken: så att du kan använda dem i badrummet

Du måste välja beroende på deras författarens avsikt. badrum design - det är en möjlighet att visa fantasi, att förverkliga sina egna idéer i det inre.

Tvättbara tapeter för badrum

Denna typ av täckning har en viktig fördel - för det är mycket lätt att sköta. Periodvis rengöra väggarna måste fortfarande, för i badrummet på väggarna finns strimmor från tork vatten. Tapeter tvätt kan rengöras med en svamp och tvål.

Lim för tapeter i kontakt med framsidan av banan förstör utseendet. Sådana fläckar kan vara att ta bort bara så länge de är färska, men märker dem omedelbart är inte alltid möjligt. Problemet med gamla lim fläckar leder till förändring av reparation, eftersom gula fläckar och droppar irriterande.

Om du köper självhäftande tapeter, kan vi spara på primern

Självhäftande tapeter är redan på baksidan av strukturen för ingrepp med väggarna, så att de fastnar pass för att säkerställa ett bra resultat.

Dekorera väggarna i badrummet glasfiber tapet

Tapeter, som kan målas i valfri färg du gillar och även måla varje säsong är tillverkade av glasfiber. Relief yta rymmer perfekt färg, färgförändring kan utföras upp till 15 gånger.

Glasfiber tapet - perfekt för platser där det finns stor risk för mögel och mjöldagg

Tapeter har en stor fördel - de förstärker väggen på grund av en stark täck nät. Om badrummet är i det gamla huset, som Chrusjtjov, detta alternativ - bäst.

Självhäftande tapeter i badet, foto tapet

Ljusa och glada, kan du dekorera väggarna med hjälp av fotografiska reproduktioner och fotografier på tapeter. Vid försäljning finns vackra alternativ med tropiska landskap, blått hav, palmer, hav kloster och korallrev. Grunden för foto tapeter kan vara fleece, vinyl eller glasfiber. Endast glasfiber tapeter kan användas för att avsluta väggen precis ovanför badet.

Bäst lämpade tapeter med landskap eller djur

Intressant drag - foto bakgrunds, uppdelade i kvadratiska segment som kakel. Dessa tapeter kan kombineras med själv färgade plattor.

Som kombinerad pokleit tapeter ursprungliga badrum dekoration

Användningen av olika färger och material gör interiören unik. Även kombinationer av plattor och bakgrunder kan använda en kombination av två typer av tapeter.

Under kombinera tapeter bör välja bakgrundsbild av samma typ, att det inte fanns några problem med montering av din olika typer av

Med detta beslut kan du:

 • Skydda de våta väggar med tätskikt tapeter;
 • Dela upp badrummet i zoner;
 • Betona de vackra färgaccentväggar på grund av utformningen av neutrala färger.

Dekorera väggarna 2 typer av tapeter kräver noggrannhet. Pokleit tapeter och kombineras för att uppnå ett bra resultat kan vara, om du noga läsa instruktionerna på förpackningen. Varje typ av tapeter har sina egna egenheter. Notera bidraget sekvensen av målningar plats, krymper och stretching av tapeter.

Pigmenterad primer för tapeter, kompositionen för vidhäftningen

Förbereda väggar för att klistra måste passera en pre-priming.

Primer förbättrar många egenskaper hos väggytan och skyddar den från formen

Primern fungerar som en:

 1. Skydda väggarna mot fukt blötläggning, då, stängde på ytan;
 2. Ökad motståndskraft mot fukt och temperaturförändringar;
 3. Stark vidhäftning av tapeter till väggplanet;
 4. Skydd mot mögel.

Om du vill använda primern var bekväm, lägger pigment som ändrar färg när det torkar. Färska primer kan vara blåaktig, rosa eller vitt, det blir transparent och torkas. Med hjälp av färgförändring kan styras av torkning och snabbt avlägsna droppar och fläckar från väggen.

Bakgrund för badrummet: recensioner av olika slag

Originalitet och skönhet reparationer utförs alltid notera gäster i lägenheten. Använd tapeter i badrummet - det är ett ovanligt drag som förvånade många. Om väggarna är tillräckligt starka, de stärks av glasfibrer, vilket ger rika och strålande färg måla efter målning.

Den mest föredragna typer av tapeter för badrummet - och non-woven glasfiber: först och priser och bättre kvalitet; de senare har möjlighet att förstärka väggen i badrummet

I nya hus kan plocka upp non-woven vinyl eller tvättbara tapeter.

För nybörjare utan erfarenhet av byggare är mer lämpade självhäftande tapeter, kan reparationer göras med dem i prydliga, även med minimal ansträngning. Praktiska ägare väljer tvätt tapeter, eftersom det är det enklaste sättet att ta hand om. Innan du köper tapeter, är det bra att känna till återkoppling av de människor som redan har gjort reparationer.

Lyckliga ägare tapeter notera följande fakta:

 • Om man kombinerar brickor och skrivbordsunderlägg är billigare och mer hållbara,
 • Av alla de mest hållbara tapet - är glasfiber;
 • Handtag väggen innan du klistrar in är det nödvändigt, eller efter 2-3 års garanti på reparation förlora presentabel;
 • Bakgrund gjord av vinyl och nonwoven lim kan inte vara där där en hel del vatten, över badet och handfat.

Anledningar tapetsering badrummet (video)

Den bittra erfarenheten av människor som har förlorat sin reparation på grund av mögel, säger att processen av form väggarna i ett specialiserat verktyg innan grundning och limning det är nödvändigt.

Bakgrund för badrummet (44 bilder) motbevisa stereotyper

Trots vissa brister, i jämförelse med kakel, har tapeter ett antal fördelar i badrummet

Badrum - detta rum har sin egen speciella mikroklimat, den dominerande inslag som är konstant hög luftfuktighet och betydande temperaturskillnader. Det är därför, att tänka på utformningen av badrummet, många traditionellt föredrar beprövade lösningar - kakel. Samtidigt erbjuder moderna byggmaterial marknaden en tapet som dess egenskaper är inte sämre än plattorna.

Med tapeter du kommer att vara tillgänglig för nya aspekter av inredning

Bakgrund i badrummet: väga fördelar och nackdelar

De huvudsakliga nackdelarna förhindrar dekorera badrum wallpapered rum, är väl kända. Först av allt - det är hygroskopisk - förmåga baspapper för att absorbera (suga) vattenånga, vilket är anledningen till tiden tapeten börjar svälla, och sedan kom loss. Dessutom själva bindemedlet, under påverkan av temperatur och fukt, förlorar sina egenskaper.

Fördelar tapeter möjligt att insistera på att betrakta dem som ett designelement i rummet badrummet

Men om att ge alla dessa brister, att välja rätt material (t ex lim - med ökad vidhäftning och svampdödande sammansättning), är det möjligt att utvärdera och obestridliga meriter:

 • ekonomi - badrum design och inredning av tapeten kommer att minska reparationskostnader jämfört med läggning av plattor. När tapetsering kostnaden för den färdiga väggbeklädnad 1 m (baserade material och drift) kommer nästan en storleksordning mindre än vid användning av en bricka

Badrummet är liten nog att sparar både kostnaden för arbete och den tid som spenderas på det

Högkvalitativ badrum design med användning av tapeten kommer att vara billigare än att använda en bricka

 • enkel installation - det är fullt möjligt att klara sig själva, i motsats till installation av paneler eller plattor lägger plast, utan att väcka specialister, vilket sparar ännu mer

Tapetsering - troligen den vanligaste skicklighet

 • underhåll - om det är nödvändigt, bara för att limma tapeter, om de flyttas någon del. Om den gamla trötta interiör, är det ganska enkelt att uppdatera. Hålla en sådan mini-reparation inte kräver stora finansiella investeringar och en hel del ansträngning.

Dekorera badrummet tapetserade väggarna i rummet ger möjlighet att experimentera är relativt vanligt, åtminstone i jämförelse med kakel

Bakgrund lätt bort, men med plattorna måste mixtra, plus - nedmonteringen av plattan processen är mycket dammig. Om ventilationen är otillräcklig mögel visas på tapeter, är lätt tapet att ta bort, behandla väggarna med desinfektionsmedel (svampdödande) beläggning och pokleit nya tapeter

Principen för driften av tapeten förenklar upprepade reparationer i badrummet

 • Dekorativa - Möjligheten att val av tapeter, olika teckning, färg och konsistens, utan något annat alternativ tapeter inte kan erbjuda ett så brett urval av alternativ

Korrekt utvalda tapeter kommer perfekt komplement till den inre badrummet

Möjligheten att använda tapeten i badrummet kan avsevärt utöka räckvidden för designidéer

Hur man väljer tapeter för badrummet: överväga alternativ

Det främsta argumentet, vilket krävs för att bygga urval av bakgrundsbilder för badrummet - förmågan att stå emot fukt. Idag är det möjligt att välja tvätt tapeter för badrummet, som mer eller mindre motsvarar detta krav:

 • tvättbara tapeter - den mest prisvärda (prissatta) alternativet. De appliceras på en speciell beläggning som förhindrar inträngning av fukt i de djupa skikten i den inre banan, därigenom skydda tapeten från att svälla och efterföljande delaminering. De är ganska resistenta mot effekterna av vatten, dessutom med en svamp (fuktig trasa) De är väl rengjorda, med dem är det lätt att ta bort smuts, damm eller svamp, vilket är särskilt viktigt att upprätthålla hygienen i badrummet

Märkningar på förpackningen, där du kan hitta tvätt tapeter

 • vinyltapeter - den vanligaste lösningen när man väljer tapeter för badrummet. Eftersom de produceras på en polymer bas, kan de inte bara motstå paret temperatur och fukt, men även motstå direkt kontakt med vatten. Men att förbättra kvaliteten och ledde till en ökning av kostnaderna, men det är ganska motiverat på grund av märkbar jämfört med tvätt tapeter, förlänga användning utan förlust av dekorativa och prestandaegenskaper. Långtidsdrift är vidare försedd med användning av ett speciellt lim för stick med en ökad nivå av vidhäftning

Den första typen av vinyl tapeter - på ett papper basis

Den andra typen av vinyltapeter - på ett papper basis

Tips! Bör undvika klistra väggarna med tapeter på platser i direkt kontakt med vatten - diskbänken, över badet - även med hög fuktbeständighet och noggrann omsorg och tvättbar vinyl mörkare och börjar flagna

 • Självhäftande tapeter - det är vattenavstötande film, en fuktbarriär på baksidan av vilka appliceras bindemedlet, så att de inte behöver köpa limning lim separat. Deras brist på - ett mycket litet område begränsat av varierande kvalitet imitation av natursten eller olika träslag

Självhäftande tapeter, imiterar tegelvägg

Ett av alternativen för färg självhäftande tapet

 • flytande vägg - i själva verket är det snarare en dekorativa gips, vatten-baserade, som inkluderar bindemedel och silke, bomullsfibrer, mineraltillsatser, glitter. De säljs i form av torra blandningar.

Flytande tapeter säljs som en torr blandning

Appliceras som den traditionella gips, efter stelning blir helt okänslig för fukt, och efter ytterligare beläggningsakrylfärg - faktiskt vattentät. Estetiskt tilltalande beläggning, känne unika och originalitet mönster textur.

Processen att tillämpa flytande tapeter

 • glasfiber - inte kan absorbera fukt alls. Vävd av glasfibrer och impregnerat med en speciell komposition baserad på modifierad stärkelse. De är hållbara, hållbarhet, ekologisk kompatibilitet, en mängd olika texturer. En speciell plus - lätt att dölja, vattenbaserade eller latexfärger är tapeten kan målas upp till 20 gånger.

Glasfiber - grunden för glasfiber

Täcker Klass: Primed

Användningen av tapeter i badrummet innebär att kombinera dem med andra ytor - sida vid sida eller helt enkelt målade.

Kombinationen av olika typer av vägg finish kan snabbt uppnå den önskade effekten

Kombination med andra typer av tapeter dekoration vägg wallpaper kommer också att hjälpa till att skydda mot direktkontakt med vatten

Det är viktigt att välja en tapet som kommer att matcha stilen, för att undvika alltför stora röran texturer och färger - det kommer att skapa ett intryck av röran och kaos. Bakgrund, designad i ljusa färger skapar en glad, solig mood, grönt och blått kommer att lägga en känsla av renhet.

Blå färg på tapeten kommer att förstärka känslan av renlighet i badrummet

I små badrum bör undvika mörka färger - de är visuellt minska volymen.

Ljusa färger kan du skapa önskad inre utan att den visuella utrymme

Neat mönster på ljus tapeter kommer inte bara att vinna utrymme, men också be dig rätt stämning badrummet

Tapet med klassiska mönster kommer att skapa en lugn och fridfull stämning.

Enkelt mönster och färg ser bra ut i varje badrum stil

Tips! Badrum, på grund av ett litet område av klistra, gör det möjligt att skapa en väg design med minimala kostnader. För registrering kan du använda resterna av prestigefyllda dyra tapeter, som säljs för en eller två rullar med stora rabatter.

Bakgrund klistra ett litet område kan förändra inredningen till det bättre, samtidigt avsevärt minska kostnaderna för material

Och några fler tips om val av tapeter för olika stilar:

 • high-tech - att fullt ut förverkliga designerns idéer, flytande tapeter perfekt för bad i högteknologiska stil. De kännetecknas av en fantastisk över dess bredd utbud av färger och nyanser

Flera nyanser av grått kombinerade med vackra och levande linjer kommer att vara integrerade delar av ett bad av högteknologiska

 • klassisk stil och Provence - neutrala färger, ljusa nyanser är lämpliga tapeter mer beige, vitt och blek persika. Väl lämpad vlagostoyskie tapet som efterliknar murverk eller sten. Som ett alternativ - flytande tapet med en viss lättnad

Gentle och varm persika färg kommer att tillåta fullo njuta av bad behandlingar

Naturliga motiv och mjuk blå färg för att slå Provence stil i ditt badrum

 • orientalisk stil, avant-garde, popkonst - festligt, ljusa och eleganta stilar. Detta är en bra passform, färg separation, kombinationen av tråkiga och ljusa färger, olika bakgrunder - med en bild och utan. Du kan även beställa en tapet med ett speciellt mönster, eller välja lämplig bakgrund för ljust badrum.

Ett brett urval av tapeter kan du snabbt välja exakt tapeten som du vill

Mångfalden och tillgången på tapeten för badrummet sätter framför dig en intressant utmaning, kraftigt utöka utbudet av möjliga lösningar

Hur man väljer tapeter för badrummet

Badrum - detta är den plats där vi noggrant övervaka deras hygien, är det alltid rent, snyggt och fräscht. För rummens renlighet det finns så många varianter av efterbehandling: keramiska plattor, plastpaneler, och nyligen allt oftare som en inrednings baser har använts tapeter i badrummet.

Bakgrund i badrummet gula skapa en solig stämning i det inre

De tillåter dig att levandegöra en hel del fler beslut, även de mest vågade, högkvalitativa tapeter har utmärkta dekorativa kvaliteter, med vilken du kan ändra utformningen av badrummet oftare, eftersom deras kostnader är mycket lägre än andra typer av ytbehandlingar. Dessutom har tapeten i badrummet inte kräver särskild omsorg eller särskilda rengöringsmedel, de är absolut inte rädd för vatten och bevara skönheten i ditt badrum och hjälpa dig att slappna av och varva ner.

Vilken tapeter kommer att vara perfekt för badrummet

Bakgrund i badrummet kan bidra till att levandegöra en hel del icke-standardiserade lösningar i inredningen i det här rummet. När du väljer badrum tapeter bör ha i åtanke att det är hög luftfuktighet och täta temperaturförändringar.

svart tapet skapa en kontrast med snövita apparater

Idealisk för efterbehandling badrummet är:

 1. vinyltapeter perfekt för att klistra väggarna i badrummet, de är bra och stadigt limmade på väggarna och absolut inte rädd för effekterna av vatten och ånga. Dessutom kommer de tjänar du under en lång tid utan att förlora sitt utseende under påverkan av frekventa temperaturförändringar. Välja vinyl tapeter för dekoration av ditt badrum kan du limma dem med lim, som lagt en speciell, anti-svamp komponenter, är det att ta hand om väggarna från insidan utan att lämna en chans för uppkomsten av mögel på ytan.
 2. Flytande tapeter. Under de senaste åren, vinner ökande populariteten för flytande tapeter, de är vattenbaserade gips, där du kan skapa jämn eller präglad yta, vilket lämnar inga sömmar. De appliceras med rulle eller spatel på förbehandlade och torkades genom väggen, och efter fullständig torkning dem täcks av vattenbeständigt lack. De kan måla och skapa de nödvändiga blanketter eller motiv, är flytande tapeter inte är mottagliga för fukt, så är idealiska för efterbehandling badrummet.
 3. Glasfiber. Deras utseende och struktur liknar underbara väv av tunna trådar av glas. Enkel användning av badrummet är att de är helt fuktresistent Eftersom de är tillverkade av glas och papper (papper är grunden för denna typ av finish). De är lätta att modifieras av det faktum att de snabbt och enkelt kan målas i olika färger, vilket innebär att det inre av ditt badrum kan ändras lätt, så fort du blir uttråkad av det. I den vård de inte kräsen, så att upprätthålla renlighet i badrummet kommer inte att vara svårt.
 4. Mural Det kommer också att vara en spektakulär och ovanlig lösning för ditt badrum. De kan vara klart och djärvt dra någon design och förverkliga alla de mest vågade idéer. Med hjälp av fotobilder, kan du skapa i ditt badrum allt från bilder av världens klassiker, för att simulera en tegelvägg, så att de är ett oumbärligt verktyg i skapandet av ovanliga interiörer. Det viktigaste när man väljer tapeter för badrummet och ta rullarna av lim med en fuktbeständig beläggning, som tillåter dem att räcka längre i rummet med hög luftfuktighet.
 5. Självhäftande tapeter. Dessa tapeter är kanske den mest budgetalternativ, val av färger du kommer helt enkelt att förvåna, och priset kommer att vara nöjd med. Dessa tapeter är impregnerade med ett speciellt lim, mycket lätt att falla på alla ytor, men deras nackdel är att på en ojämn yta, kommer de bara understryka alla brister väggar, eftersom de är ganska tunna. Men den största fördelen att de är motståndskraftiga mot fukt, även vid skarvarna kan de klistra in delar av badkaret och sjunker utan rädsla för att de kommer att förlora sitt utseende eller lossna från väggarna.

rosa tapet med en liten blommönster - perfekta lösningen för ett badrum i en lantlig stil

"Det är inte rekommenderas att välja för badrummet, papper, bambu eller kork tapeter, eftersom de har en högre fuktabsorberande egenskaper"

Badrum måste väljas tvättbar tapet, eftersom det i det här rummet, en hel del tvål stänk och stråk, som är av hög kvalitet tapeter är inte rädd, därför att sätta saker i rummet renlighet, är det inte svårt.

Men i alla fall, inte hänga tapeter utrymmet ovanför badkaret eller sjunka, eftersom det alltför ofta tapeten kommer att vara i kontakt med en stor mängd vatten, och även de mest kvalitativa material kan snart bli oanvändbart på lederna. Utsedda väggar, där det finns störst kontakt med vatten är bättre att dekorera kakel eller plastpaneler, är de inte lika känsliga för fukt, och kombineras med tapeten i badrummet kan skapa ett elegant och minnesvärd design.

Tapeter i badrummet med marina frågor

Färger och storlekar av modernt badrum tapeter

Tapeter anses vara de mest populära efterbehandling material, de har en enorm massa av färger, mönster, mönster och bilder. Samt med hjälp av hög kvalitet tapeter, kan du dölja små skavanker eller sprickor i ytan av väggen.

Glöm inte om storleken på rummet, så som tapet med ett stort mönster eller ornament kan visuellt minska rummet och små mönster, tvärtom, tillägger rymd.

röd tapet alltid ser snygg

Valet av färger kan också vara visuellt påverkar storleken på rummet, de bästa färgerna för badrummet är:

 1. Blue. Denna färg har en enorm massa nyanser, från azurblå till cyan, kan det förlänga den utmärkta fylla den med en liten bad oändlig renhet och fräschör. Badrummet är inrett i blå toner kommer att segra känsla av svalka och renlighet, eftersom denna färg hänvisar till "kalla" olika nyanser och han kan ge dig en enorm energikick för hela dagen.
 2. Pink. Mycket känslig, sensuell och romantisk färg. Att göra badrummet tapeter i rosa, kan du välja bilder med blommotiv, och denna svit ger dig en avgift på ömhet och lätthet.
 3. Green. Denna färg är en symbol för naturlighet och naturliga, därför gör ut badrummet i olika nyanser av grönt, kan du inte bara ladda energi här på morgonen, men också perfekt för avkoppling efter en dag på kvällen.
 4. Gul. sol färg, saftigt och ljus. Detta badrum kommer att väcka dig på morgonen, och ger ett oändligt utbud av energi och gott humör för hela dagen.
 5. Red. Ganska farlig färg, bearbetning bad i röda nyanser, viktigt att inte överdriva det, annars interiören du blir uttråkad snabbt. Ofta bad i röda melass görs i inredning med en viss stil, till exempel i en klassisk stil.
 6. Orange. Denna färg kan väcka nervsystemet, så att i ett bad med orange toner bättre att kombinera ljusa färger med mer lugn och återhållsam. Men med rätt kombination av färger, kommer denna färg att hjälpa dig så fort som möjligt för att vakna upp på morgonen och du kommer att koppla av på kvällen efter en hård dags arbete.

Tapeter i badrummet med imitation av venetianska gips

Styles badrum

 1. Klassisk stil. Aristokratiska lyx och ädla färg - grunden för klassisk stil. Bakgrund i badrummet, inredda i klassisk stil, är mycket relevant, eftersom du kan välja rullarna med ett vackert mönster som kommer att gå till befrielse på väggarna, simulera siden eller marmor. VVS i ett badrum ska ha en jämn rundad form och härma dyr metall, kanske guld eller brons och hon badkar stå på benen, det ger interiören en elegant atmosfär, och på samma gång, bekvämlighet. Hushållsapparater, som används i badrummet måste döljas av dekorativa paneler eller inbäddad. Och för total nedsänkning i ett visst ämne kan kompletteras bad tema tillbehör som bearbetade ljusstakar eller ovanlig belysning.
 2. Marin stil. Denna stil domineras av vita och blå färger i ett badrum är perfekt tapet med bilder av marint liv eller tapeter med bilden av de fartyg eller havsutsikt. Nautisk tema är mycket relevant för badrummet medan i ett badrum kan vara under en tid resa tillbaka till stranden och att verkligen koppla av och varva ner. Komplettera badkaret i en marin stil kan tema tillbehör: stora snäckor, eller kompositioner därav, dekorativa ratt på väggen, kan du välja en golvbeläggning som simulerar sand eller lägga en matta, då du kommer alltid att ha en känsla av att du omedelbart koppla av, kan denna tub bli din en liten bit av sommaren i mitt i vintern.
 3. Orientalisk stil. Denna stil ger ett överflöd av ljusa, mättade färger. I ett sådant bad kan du använda guld tapeter och tapeter med orientaliska ornament eller motiv komplettera det inre av lyxiga tillbehör, aromaterapi skålar, lampor och armaturer från en mosaik av guld och brons nyanser.
 4. Japansk stil. Denna stil badrum sätter att slutföra avkoppling, medan det i ett bad, jag vill njuta av varje ögonblick. Den domineras av fina nyanser av beige eller kaffe, så detta badrum kan säkert välja tapet utan mönster eller design som är möjligt med fototapeter med bilden av bambu eller körsbärsträd.

färgad tapet i badrummet

"Väldigt ofta i badrummet, inrett i japansk stil, kan du se golvet, som blåses upp till nivån för flänsar badrummet. Detta skapar en illusion av total nedsänkning och gör att du kan slappna av "

 1. Lant. Mycket naturlig och levande stil, det domineras av naturliga färger, så tapeten i badrummet är bättre att köpa en beige, bruna eller gröna nyanser, men möjligen dekorera med fototapeter med bilden av en mur av natursten, tegel eller trä. Som ett komplement till sådana sanitetsporslin och kan vintage handdukar med karakteristiska mönster.
 2. Modern. Nouveau stil är mycket lätt att bygga och design, med utgångspunkt i det - elegans och excentricitet i en flaska. I ett sådant bad kan du kombinera de ljusa och rika färger med vita eller mörka nyanser. Bakgrund i badrummet, inrett i jugendstil är bäst att välja enkla och utan ett mönster, ljusa färger. Utformningen av denna badrummet finns flödande linjer och blommönster. Komplettera badrum i en modern stil kan lampor som liknar trädgrenar och mattor härma gräs.
 3. Provence. Ljus och luftig stil, kallas den franska landet. I denna stil, mycket blommotiv och varma färger. Att välja tapet i badrummet, inrett i stil med Provence, kan du säkert ta rullarna med en lugn bakgrund och ett upplopp av blommor prydnadsföremål. Komplettera detta bad kan vara små lampor, inventarier "antika", ljusridåer på fönstret och vaser med färska blommor. Närvaron av ett fönster i ett badrum - är nödvändigt, eftersom detta är ett företag stil kort.

mörkblå tapet i badrummet, inredda i klassisk stil

Allmänna rekommendationer för utformningen av badrummet wallpapered rummet och ta hand om dem

Numera marknaden är full av en stor mängd material och tapeter kan namnges en av de bästa. Kvalitet tapeter kommer att bidra till utformningen av det inre av alla rum, inklusive badrummet.

Tapeter - denna mångsidiga material, eftersom olika färger kan hjälpa ersätta tapeter och kakel, och plastpaneler, och väggar av natursten, det viktigaste att välja önskad bild.

oliv tapeter i badrum interiör

På grund av dess utmärkta kvaliteten på tapeten kan användas i badrummet, finns det nu ett stort utbud av vattenavvisande och tvättbara tapeter, vilket är absolut inte svårt att göra i pension, är det mycket lätt att limning och hållbar i drift. De har en mycket hög dekorativa kvaliteter som gör det möjligt att förverkliga alla inredning och njuta av det ganska lång tid.

Badrummet är alltid hög luftfuktighet, ofta temperaturförändringar och en hel del spray, så det här rummet är bäst att välja tvätt tapeter, är relativt lätta att tvätta, och i motsats till andra typer av ytbehandlingar, de inte lämnar ränder, som sedan måste poleras till en glans, och det är mycket gynnsamt för bevarandet av renhet och friskhet i rummet.

tapet med fotoutskrifter - en icke-trivial lösning för badrum design interiör

Bakgrund i badrummet - ett bra sätt att levandegöra alla sina konstruktioner, de ger möjlighet till alla typer av experiment, och kostnaden för material gör det möjligt att ändra inredningen, så fort du blir uttråkad av det.

Blanda olika stilar i det inre

Non-woven tapet - en perfekt lösning för alla rum!

Vad annat att kontrollera?

© 2018 · Kopiera material utan tillstånd är förbjudet

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 5 = 13