bärbar värmare

Bärbar värmare, som inte kräver el för att värma ett rum eller en kopp kaffe

Få till postkontoret en gång om dagen som är mest lästa artiklar. Följ med oss ​​på Facebook och VKontakte.

Vi är alla inför problemet med värmekällan i sökandet efter platser där inte nära en kraft och som en konsekvens, möjligheten att inkludera en värmare. Denna anordning har utformats så att inkluderar: värme, elspis, och fondue. Denna multifunktionella enheten kan inte bara ge värme, men också värma upp en måltid eller en kopp kaffe.

Trots sin storlek, värmaren Sando kan ge tillräckligt hög temperatur, inte förbrukar elektricitet eller gas. Han arbetar från 4 små värmeljus. Hemligheten av designen är anpassning: keramiska huset och järnplattan på toppen av vilken är ansluten till en värmekälla (ljus) järnvägsaxel, jämnt fördela värmen snabbt värmer runt. Sando Den kan användas utomhus, i landet, och även ta med dig på långa resor.

Det är värt att notera att enheten Cando multifunktionella och förutom uppvärmning av rum, mat / dryck kan användas som en oljebrännare, bara släppa några droppar eterisk olja på den övre plattan. Demontering av värmaren och placera plattan i marken, kan du värma upp lite mat eller tjänar direkt på Cando, till mat kyls inte. Fondue användas på samma sätt. Du kan bara lägga den på basen som håller ett ljus och njuta av en underbar kväll med dina gäster.

uppsättning värmare Cando - Det är den perfekta presenten till den kommande födelsedagar, bröllop och andra festligheter. Speciellt användbar blir det för dem som älskar utflykter och resor. Vid ett minimum konfigurationen värmaren kommer att kosta 49 USD.

1

Gillar du? Sedan stödja oss, TRYCK:

Bärbar värmare Handy Heather: recensioner

Med uppkomsten av kallt väder, många funderar på att köpa en uppvärmbar apparater. Men de flesta enheter förbrukar stora mängder energi, vilket kräver extra kostnad. Innovativa Handy värmare värmare recensioner som lyckats flyga iväg på internet, är en bärbar kompakt enhet med en kraftfull värmeförmåga, men energieffektiva. Det tar inte mycket plats, lätt att bära på grund av sin kompakta storlek och kan värma lokalerna med en yta upp till 20 kvadratmeter. m. Köp en bärbar aggregatet Handy Heather rekommenderas av den officiella webbplatsen för tillverkaren att undvika att köpa billiga imitationer.

Rovus Handy Ljung är en bärbar, kompakt rumsuppvärmningsanordning, som inte har några ledningar och ansluter direkt till utloppet. På grund av sin kompakta storlek kan det ta med dig på en resa eller för att arbeta. Hotellet, en kupé, garage eller kontor anläggning där på vintern är tillräckligt kallt, en ny generation av värmefläkt kommer att fylla med värme i några minuter. Den kan värma den omgivande temperaturen upp till 32 grader.

 • Fallet material: värmebeständig plast
 • Värmare typ: Thermoventilators
 • Värmeelement: Keramik
 • Närvaron av termostaten: ja
 • Överhettningsskydd: det
 • Kontroll: ja
 • Display: ja

Bärbara Handy Ljung värmaren är gjord av värmebeständig plast, som har en förbättrad slaghållfasthet, som förhindrar oavsiktlig skada på enheten har tappats.

En värmepistol med ett keramiskt värmeelement säkerställer maximal avkastning av värme och snabb uppvärmning av rummet. Keramer värmer upp luften, och en tvåväxlad fläkten ger likformig fördelning av den uppvärmda luften i rummet.

Termostat med digital styrning gör det möjligt att upprätthålla den önskade temperaturen i rummet.

Det finns en skyddsanordning mot överhettning. Värmer upp rummet till önskad temperaturenhet stängs av automatiskt.

Med den integrerade regulatorn kan ställa in önskad temperatur av varm luft.

Bärbara Handy Värmare värmare förbrukar elektricitet vid 85% mindre än en liknande uppvärmningsanordning. Minimal effektförbrukning ger energibesparing keramiskt värmeelement. Frånvaron av kablar gör enheten mer kompakt, lätt att använda. Närvaron av en rörlig gaffel gör det möjligt att driva värmaren, både horisontella och vertikala utlopp.

I paketet ingår dessutom teplovintelyatora bruksanvisning och garantibevis 12 månader.

Handy Heather värmare är mycket enkel att använda. Är det tillräckligt att inkludera i sockeln och välja den önskade temperaturen. Du kan ställa in timern på önskad tid, värme om så önskas, varefter enheten stängs av automatiskt.

Till skillnad från många analoger på marknaden släppte Handy värmare värmare följande fördelar:

 • kompakt storlek;
 • direktanslutning;
 • Höghållfasta material;
 • brandsäkerhet;
 • närvaron av termostaten;
 • digital styrning;
 • Energieffekt A ++;
 • likformig uppvärmning;
 • rimligt pris.

Bärbar värmare Handy Heather recensioner som bekräftar dess fördelar jämfört med liknande är för närvarande inte värdiga konkurrenter på marknaden, både i prestanda och kostnad. På grund av de befintliga aktierna i Handy Heather värm priset nu minskas med hälften.

Liten storlek och låg vikt gör det möjligt att ta enheten med dem överallt.

Var kan man köpa riktiga Handy Heater

Köp värmare Handy Heather möjligt via den officiella hemsidan för tillverkaren, till vilken hänvisas nedan. Genom att köpa produkten direkt från tillverkaren, du skydda sig från att köpa låg kvalitet varor, som säljer platser såsom Aliekspress. Spridning av förfalskningar och andra tredjeparts resurser engagerade, att sälja varor till ett lågt pris. Normalt är dessa enheter är negativa kundrecensioner, där de skriver att Rovus Handy Heater skilsmässa på grund dåliga värmer rummet mycket bullriga och snabba raster.

För att beställa Rovus Handy Heater CD, på den officiella online-butik du behöver för att fylla i ett formulär med namn och telefonnummer. Företaget operatör kommer att kontakta kunden för att schemalägga leverans av delar. Betalning sker kontant vid leverans efter mottagandet per post. Om Handy Heater värmare köpt i Moskva eller S: t Petersburg kommer leveransen ta upp till 2 arbetsdagar. I andra bosättningar leverans kan ta upp till 7 dagar.

Agerar på aktier Handy Heather priset är 2490 rubel.

Kundernas egna tankar om Handy Heather

Kvar på Rovus Handy Heater recensioner säga att uppvärmningsanordningen är en av de bästa och mest kostnadseffektiva av de tillgängliga enheter av denna typ på marknaden. Hitta recensioner av Handy Heather riktiga köpare på den officiella webbplatsen och olika forum.

Handy Heather köpte sitt garage. Innan det var teplovintelyator annat märke efter 5 månader av ordning, trots att jag har inte tillräckligt ofta för att utnyttja den. Energy guzzled just Nemer. Nu i allmänhet inga inga bekymmer, inget krångel. Den nya värmaren är inte bara väl uppvärmd rum, men sparar också energi. Också nöjd med sin kompakthet. Lägenheten har underblåst dåligt, så jag bär den med dig hem.

Heater Rovus Handy Heater bestämde sig för att köpa när jag såg honom i lägenheten av sin flickvän. Mycket bra enhet som är nödvändig för min lilla lägenhet. Huset är en riktig het redan innan starten av eldningssäsongen.

Om Rovus Handy Heater lärt från reklam, men trodde länge att beställa eller inte. På Internet stött på en hel del negativa recensioner. Men som det visade sig, folk är att skylla för att köpa billiga saker på kinesiska webbplatser. Jag beställde via den officiella hemsidan och var nöjd helt. Enheten är perfekt värmer upp rummet, och viktigast snabbt. Ofta tar det under hösten och vintern för att arbeta.

Smart kniv hybrid Clever Cutter: Läs beskrivning

Replica Samsung Galaxy Note: granskning och återkoppling

Paketet med Handy Heater (bärbar värmare) inga garantier kort uppdrag №71884 och undervisning på engelska. Var och hur man får undervisning i ryska?

Gör en bärbar Mini värmare med händerna

Små bärbara aggregatet tar ett litet utrymme, men trots de minimimått, kan hjälpa i en svår stund och värma frusna kroppsdelen.

Portable konvektor kommer att vara relevant inte bara hemma utan även när du reser på en fisketur, eller medan du kopplar på naturen. För att hålla sig varm i extrema situationer är det bra att få information om hur man gör en mini värmare själv. Sådana enheter kan monteras från lättillgängliga material, liten ansträngning, och att dra nytta av det rätta ögonblicket resultatet av deras arbete.

Vad bör värmaren för ett tält? Enheten måste kombinera följande egenskaper hos dig själv:

 • enkel installation;
 • hög produktivitet;
 • låg energiförbrukning;
 • säkerhet;
 • minimiproduktionskostnader;
 • bekvämlighet;
 • Portabel och kompakt.

Med tanke på alla dessa egenskaper, då kan vi med säkerhet säga att dagens endast infravärmare på marknaden uppfyller alla dessa parametrar. Som en värmare för tält - är det bästa alternativet, eftersom det fungerar på en särskild grund som ger värme till omgivande föremål, inte luftrummet.

Infraröda enheter är mest effektiva och har den högsta effektiviteten.

Varmare tält kan vara av följande typ:

De senare är den billigaste en. Deras tjocklek är tillräckligt låg, och om temperaturen är lägre än 7-5 grader, kan de vara helt värdelös. Det finns också modeller som körs på fotogen och diesel.

Värmare baserad bensin känd för många ända sedan den sovjetiska vandrare. Dessutom är alla nuvarande modeller är exakta kopior av deras sovjetiska föregångare. Den största fördelen med denna anordning ligger i dess tillgänglighet och låga kostnad.

När det gäller nackdelarna kan en golvvärmare på bensin med dålig hantering vara mycket osäker och leda till brand eller explosion vid överhettning eller dålig kvalitet.

Trots det faktum att det är bärbart, är transporten fylld med stor fara och måste utföras i en förseglad stark behållare.

Värmaren för händerna på gasbränslet ska vara så stabil som möjligt. Ofta har sådana anordningar mer än en brännare, vilket ökar effektiviteten. Effektiviteten hos en sådan installation är emellertid liten. När det gäller ekonomin kan du också argumentera. Men i alla fall är gasvärmare fortfarande populära på grund av konstruktionens enkelhet och relativt låg kostnad.

När du köper en liten värmare måste du veta så mycket som möjligt om dess säkerhet.

Hantera din enhet själv

Det visar sig att du inte behöver köpa en värmeanordning, du kan själv göra det. Detta kräver en minimal uppsättning saker:

 • keramiska medium-djupa rätter;
 • 2 blomkrukor med olika diametrar, till exempel 23 och 25 cm;
 • 4 ljus (tabletter);
 • Eldfasta föremål, till exempel pebble;
 • Ljusare.

Naturligtvis kommer en sådan "värmare" att ge relativt liten värme, men det kan vara oumbärligt i kampanjen. Han kommer att arbeta ca 4 timmar.

Innan du börjar måste du se till att du har allt du behöver, varefter du kan fortsätta. På botten av de keramiska rätterna måste du sätta 4 ljus och tända dem. Täck ljuset med en liten diameter pott på toppen, lägg sedan en sten på botten där det vanligtvis finns ett dräneringshål och därigenom stänga det. Därefter placeras en kaliber med stor diameter upp och ner. Klart! En sådan enkel anordning kan värma dig själv i ett tält eller utomhus.

Förutom självgjorda varianter har bärbara infraröda enheter varit tillgängliga för försäljning under lång tid.

För att kunna använda dem i naturen är det tillräckligt att sätta in usb-kabeln i värmaren i ett bärbart batteri eller Power Bank. Driftstiden beror på hur kraftfullt ditt batteri är. Ett intressant alternativ är också infraröda värmare för fötterna.

Betyg av de bästa värmare för uppvärmning av små områden. Olje radiatorer, deras främsta fördelar och nackdelar, varumärkena av tillverkare av klimat teknik för hemmet.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 3 =