Barn skrivbord

Desk för studenten - tips och 50 bilder i inlandet

En gång, för 30 år sedan, skrivbord symboliserade en viss status, intellektuell familj. Idag, lyckligtvis nästan varje familj har råd att köpa ett skrivbord för barn.

Om din familj växande skol ett bord är ett måste för att underlätta för organisationen i vetenskapens utveckling. Att barnet har en god hållning sund utveckling, bör ett skrivbord vara bekväma och funktionella. Det var inte värt att spara.

Innan du köper bordet är att avgöra vilka funktioner det kommer att fungera. Till exempel kan det vara för läsning, teckning, och andra aktiviteter kan samtidigt ha extra fack för förvaring av skolmaterial.

Definiera funktionellt syfte i tabellen, måste du ta itu med det optimal storlek. Ett viktigt kriterium i detta sammanhang - storleken på bordsskivan. Det är önskvärt att överväga den övergripande tabellstruktur, behovet av skåp, dörrar däri eller lådor och deras antal.

Du kan välja skrivbordet i "klassiska versionen", men i detta fall en väl genomtänkt att barnet var bekvämt att få böcker, anteckningsböcker, etc. För detta ändamål måste ett antal vara hyllor där man kan sätta allt du behöver.

Som regel, ett bord, köpte en första grader, Det tjänar honom på balen, och ännu längre. Därför är det nödvändigt att närma sig med vederbörlig hänsyn till kvaliteten på möbler. Det är inte nödvändigt att köpa barnet bord i värdefulla trä, men belagd tabellen är inte önskvärt.

Knappast av barn, i synnerhet första väghyvlar bör inte förvänta särskild omsorg. Välj något som inte är mycket dyra, så det var inte ledsen när bordet förlorar sin presentation, men med material av hög kvalitet. Enligt läkarens rekommendationer tabellen skall ha en bredd av inte mindre än en meter, 60 cm djup, utrymmet under diskbänken minst 50x50 cm.

1

Skrivbord för studenten - organisationen av arbetsutrymmet

Väl välja en tabell med benet höjdjustering. Att gå till affären vid skrivbordet, tar ett barn. Han kan försöka att placera bordet, kontrollera dess användbarhet och helt enkelt bedöma dragningskraft till långa sessioner hölls med nöje, vilket är mycket viktigt. Försök inte att spara pengar genom att besluta att köpa en två uppgifter: att köpa ett skrivbord för att studera och en dator. Närheten till datorn och frestelsen att spela på första stör barnet fokus på läxor.

Barn bör vana att omedelbart rätta arbetsyta organisation. För att tillgodose alla skolmaterial till bordet design erbjuder olika lådor, skåp, hyllor. Titta till honom, hur de är fördelade, hur mycket mer praktiskt att ge den mest bekväma förhållanden för anställning av barnet.

Nu ett stort urval av små bord med individuella rörliga moduler till hela set. Det finns modeller av tabeller med tillägg över bänkskivan i form av hyllor, där du kan placera böcker och andra tillbehör. Detta är bra för studenter eller studenter: allt kommer att finnas tillgänglig vid rätt tidpunkt till hands. Mycket ursprungliga och bekvämt alternativ för de gemensamma sessioner två studenter som har en gemensam lång bordsskiva vid bordet. Utrymmet under bordet har en zoner division tabeller eller partitioner.

Moderna variationer skrivbord har olika former: klassisk rektangulär, hörn L-formad, halvcirkulär. Valet kommer att bero på den plats där du tänker placera bordet. Med tanke på den inre och stil av andra möbler, eller som en fristående möbel, ett skrivbord ska placeras så att de ger en väl upplyst arbetsplats. Det är därför nödvändigt att överväga funktioner i driftsförhållanden, om barnet är vänsterhänt.

Skrivbord för studenten - material

De huvudsakliga material som används vid tillverkning av skrivbord är spånskiva, spånskiva, MDF och massivt trä.

spånskiva - det vanligaste materialet för möbler. Styrka och hållbarhet, liksom modern teknik ger hög kvalitet och ofarlighet, gör sitt bästa mot pengar.

spånskiva billigare, men också farligare för hälsan hos materialet. Han måste ha ett intyg om överensstämmelse säkerhet.

MDF Det är den dyraste och högkvalitativa material, inte sämre än det naturliga trä för miljösäkerhet.

Skrivbord för studenten - foto i det inre

Efter att ha läst ovanstående råd, gör rätt slutsatser, för att välja det bord där ditt barn kommer att vara lätt och bekväm att arbeta.

Desk för studenten

Skrivbord - den viktigaste möbeln för eleven - om framtida första eller forskarskolan. När allt kommer omkring, det beror på ditt barns hälsa från höger möbler.

Skrivbord idag noga genomtänkt. Tillverkarna tar hänsyn till form och förmågan att förvandla - kort sagt, allt för att bli en multifunktionell bord och tjänade tillräckligt länge. För gymnasieelever kom upp med "nya" modeller som växer obevekligt för värden.

Home bord för att skriva, kan du välja och design och färger, formen. Studie modeller har det huvudsakliga målet - utbildning, så att de är tillverkade i en strikt form eleven inte distrahera och hjälpte utforma givande arbete.

Moderna tabeller är inte bara utbildning möbler, men även den inre delen av ett barns rum, så att barnet vårdas inte bara den mentala kapaciteten, men också smaksinne.

Formerna är lika varierande som deras design:

 • klassisk - rektangulärt bord. Blir mindre populära på grund av sin skrymmande, men inte förlora sin relevans på grund av rymd.
 • vinkel- bordsläge i hörnet. Vinkeln kan justeras och flyttas vid behov. Ser snygg, kan det förlängas med en hand och kan vara proportionella.
 • runda - ett bord för gruppmöten. Ett bra alternativ för grupparbeten, det finns inget stopp och hindrar inte rörelse, varigenom en stor översyn.

 • Med gladlynt design - skrivbord för förskolebarn och barn i första klass. Det kan ske i form av leksaker eller sagohjälte. Barnens uppmärksamhet omedelbart nitade till denna intressant design.

Skrivbord kan vara mycket olika färger: för yngre dominerande färgalternativ, men de äldre ungarna erbjuda stiliserade monokroma färger och klassiska trä. På grund av detta kan du välja en modell under någon stil och inredning.

För större designers kapacitets tilldela ett så stort antal lådor och hyllor, som är både enkla och snaps med kod och nyckel. I det här fallet, desto mer av dem, desto högre pris.

Men detta är inte den viktigaste faktorn, är det viktigt att komma ihåg att det är viktigt för korrekt funktion av fördelningen av tabellutrymmet.

Fördela följande modeller:

 • Transformator. Den kallas också "table första grader." Här kan du justera inte bara höjden utan även vinkeln på bordsskivan, och fotstöd. Vanligtvis han har inga hyllor.

 • Kudde. Table "healing" för hållning korrigering och korrigering av störningar. Den har en speciell fördjupning i bordsskivan, gör det möjligt att sitta upp rakt utan svajande. En sådan fördjupning tillåter barnet hur man håller händer och inte ta positioner, ansträngde ryggen.
 • Justerbar höjd - "växa". Tabell för alla åldrar. Den har ett särskilt system som gör att dess "doraschivat" proportionellt ändrar storleken på barnet. Bland annat är samma "växande" stolar. Detta alternativ är långsiktiga och därför ofta köper. Samma mekanism utrustad med skolbänkar.
 • Barns datorbord, för vilka det är möjligt och att göra läxor, och engagera sig i en dator, 2 till 1. Den har en hylla för systemenheten och tangentbordet, urtagningen under hjulen och hyllor.

Bekväm multifunktionalitet, men ofta barnet för ett uppdrag kan bli distraherad av datorn.

 • School Corner. En hel mini-värld studenten. Detta är inte bara ett bord, och den innehåller alla nödvändiga komponenter för studenten - skåp, hyllor, upphängda skåp, inbyggda lampor - allt som barnet känner sig bekväm och inte distraheras från skolan.
 • Vikning / vikning. Tabellen är lämplig för små rum. Om barnet inte är inkopplad, kan bordsskivan sänkas, och när det är dags att läxor, luta sig tillbaka.

Tillverkarna försöker skapa en multifunktionell version. Tabellen kan betraktas som ett tillägg hylla i en andra våningen, och skåp under.

För skolan hörn skapar ett band med hyllor, en garderob, skåp, vägg med ett bord. För Datormodeller lägga skåp, hyllor.

Modetrend - modulära möbler, när man kombinerar flera moduler, varje gång du kan skapa en ny hy.

Det finns alternativ för barns ergonomiska hörn, där bordet är en förlängning av sängen, med en garderob, hyllor. Det här alternativet är användbart för små rum eller om de två barnen bodde i ett enkelrum.

På grund av funktionaliteten i tabellen kan användas under en lång tid, kommer det att bli ett underbart tillbehör inslag i rummet, lätt att byta ut skåpet och sparar utrymme. Ja, och med optionspriset kan sparas än att köpa varje objekt för sig.

Om du har barn i samma ålder, eller om du tvingas att leva tillsammans i brist på rum, det finns variationer av tabeller för två. När allt kommer de måste ta itu med i alla åldrar.

Naturligtvis kan du lösa problemet köp av två tabeller, men om rummet är överdimensionerad, är det nödvändigt att tänka på andra alternativ.

Designers av dessa fall har kommit med några trick:

 • Två tabeller längs väggen, eller en lång bänk med gott om vägghyllor och skåp, under bordet du kan sätta tabeller. Således kommer du att ha två separata arbetsstationer för barn.
 • Bord + tröskeln. I detta fall är tröskeln delen av bänkskivan, vilket sparar utrymme. På sidorna av väggarna - de smala skåp med hyllor, kan du också göra en liten väggskåp ovanför fönstret.
 • vid modell (inte mindre än 1,6 meter). Barnen kommer att sitta mitt emot varandra och engagera. Under bordet, kan du lägga till en monter, och från sidan - den totala hyllan.
 • Hörn modell. Här kommer en sida av bordet bestämmas av ett barn, och den andra - i den andra. Men det kan finnas tvister med bristen på utrymme, så detta alternativ är acceptabelt när bänkskivor är tillräckligt långa.
 • Spånskiva (spånskiva) - den klassiska versionen, fast befäst sin position på marknaden på grund av hållbarhet och rimliga priser. Han är praktiskt taget ofarliga, som tillverkas genom varmpressning av träspån naturlig teknik. Men nu, efter 4-5 år, börjar det att avge giftiga ångor som är skadliga för barnet. Hans bror spånskivor sämre när det gäller hållbarhet, eftersom den består av att trycka formaldehydhartser som kan skada om du och ditt barn har en luftvägsinfektion. Men priset är mycket lägre.
 • MDF (av mycket fin fraktion) - Det är synonymt med mode täckning i designkretsar kallas "faner". Det är en naturlig högklassigt material komposition utan syntetisk överskott. Han är en mycket tålig och vattentät. På grund av naturlighet och priset är mycket högre.
 • Massivt trä - trä. Det kan vara kantade brädor. Om dess bredd inte tillåter att skapa tabellen rätt storlek, är plankorna limmas ihop eller skarvas. Det här alternativet är det mest högteknologiska och naturliga. Priset på sådana tabeller är hög, men motiveras av kvalitet och hållbarhet har bekräftats.

Trä modeller ofta gjorda av dessa material. Även här kan hänföras mindre populär plywood.

plexiglas - kan vara en enda transparent lock eller täcka trä bordsskiva. Det kan kallas ett slags skyddande beläggning mot nedskärningar, bläck markörer. Denna utföringsform är bra för lätta tabeller. Prisklass är också ganska hög, men hållbarheten motivera dessa priser.

Vid tillverkning av komplexa mönster med hyllor och skåp material kan länka, lägga metalliskt aluminium eller ram.

Bordet kan anpassas till varje interiör färgsättning. För en bättre arbetsmiljö attityd denna möbel bör vara återhållsamma färger. Classical variant - naturlig struktur av trä - från ljusa färger "vit ek", "Maple fris" till mörkt "eben", "Wenge".

Modetrend - bänkskivan som marmor och andra raser.

Färgen kan vara monotont. Strikt svart, vit koncis, neutral grå och beige, lugnande blå, grön laddning. För denna utbildning de mest lämpliga färger, är det inte deprimerande och inte distrahera barnet. För yngre barn, kan du välja ljusa färger.

För alla rum design och stilistiska lösningar, kan du välja en färg bord, det viktigaste - glöm inte dess huvudsakliga funktion - att vara bekväm att arbeta med, så det bör inte vara pretentiösa och obekväma, men det verkade inte lämplig för dig och elegant.

När du väljer en stationär för ditt barns behov av att förlita sig oftast inte på sin design och skönhet och bekvämlighet, kvalitet och därmed säkerheten.

Tabellen måste matcha storleken på barnet. Korrekt hållning när man använder - när barnets knän bildar en vinkel på 90 grader, är foten helt på golvet eller en speciell bår och armbågar är på bordet. Bänkskiva bör vara brett, så att barnet lätt kunde ordna alla sina skolmaterial och lämnade utrymme för klasser.

Det händer att Föräldrar gör ett misstag när man köper en tabell "för tillväxt" genom att lägga till det en barnstol, eller genom att placera barnet under kudden. Eller tvärtom, under en lång tid ändrar inte det låga bordet. Alla dessa fel bilda barnets felaktig hållning, i framtiden kan lida av ryggsmärtor och halsen, följt av kan också visas huvudvärk. Och ta itu med honom, han är osannolikt att vara givande, och det kommer att återspeglas på sina varumärken.

Material bör vara miljövänlig. Om du är redo att ändra så ofta, kan du välja och spånskivor, men är bäst lämpad massivt trä. När du köper kan du be säljaren att ge kvalitetscertifikat att ha tillförlitlig information.

Om du inte vill ändra bordet som barnet växer, den bättre att välja en universell "växande tabeller". Och glöm inte att bänkskivan ska vara bred, även om ditt barn är fortfarande i första klass. I själva verket, med den ökande behöver mer utrymme till det.

Innan du köper är det viktigt att bestämma antalet hyllor och skåp, deras dimensioner, deras monteringsalternativ. Fasteners måste vara hållbara och av god kvalitet.

Komplettera skrivbordet behöver en viktigare möbel - en stol. Den måste också uppfylla ålder och tillväxten av barnet.

För att underlätta lastning stolen ska ha ett ryggstöd. Materialet kan vara något, men för barn är det bäst lämpade alternativet med stoppad sits och rygg.

När du köper dessa möbler ex bära barnet med sig till på plats kan jag berätta om sina känslor, och du behöver inte ändra köp och förvärv av ånger flera gånger.

I följande video den populära barnens läkare Komarovsky råd om valet av ett skrivbord och stol för honom.

Vill du välja en stol till bordet - titta på följande video.

Standard Storleks för skrivbord består av fem kategorier, respektive tillväxten av barnet.

Höjden på bordsskivan ovanför golvet, se

Måtten är helt beroende på ålder och storlek på ditt barn.

Tabellen höjd ska matcha storleken på barnet. Han borde känna sig hemmastadda.

Ben formulering i en rät vinkel bör inte överstiga avståndet från bordet till knäna på 10-15 centimeter. Armbåge i det nedsänkta läget, måste händerna vara lägre med 2-5 cm än bänkskivan.

table width bör vara minst 60-80 centimeter. Om det är en dator, då detta avstånd tillsättes ytterligare 30 cm. Följaktligen bör djupet av bordet under sink vara mer än 60 cm., Med dimensioner som inte är mindre än 50x50 cm till barnets ben lugnt placerade.

Längden av sektionen bör vara minst 1 meter, att späda armbågarna barn säkert passa på bänkskivan. Det bästa alternativet när armarna ut åt sidorna och barn får kanten.

Stort skrivbord som lämpar sig för barn eller äldre klasser för dem med två barn i familjen.

Litet skrivbord - liten och kompakt, lämplig för små rum, men här storleken på en liten bänkskivan bör kompenseras genom ytterligare skåp och hyllor.

Den korrekta passning i tabellen beror på barnets hälsa.

Bordsskiva bör placeras på en höjd med solar plexus. Avståndet från bröstet till bordet är storleken på ditt barns näve. Om du har en dator skrivbord, bör du lämna ett avstånd på 30-40 cm från skärmen.

Benen bör baseras på hela foten och är på fotsteg. Armbågar - bekvämt placerade så att axlarna är i en naturlig ställning.

För att barnet inte glömma rätt passform, kan du köpa honom en liten affisch med reglerna och hänga den i sikte. Med denna ledtråd, kommer även att glömma barnet vara ofrivilligt blick på bilden och sitta på rätt sätt.

I följande video barns ortopediska trauma ger några tips på hur du behöver sitta vid ett skrivbord, för att utveckla korrekt hållning hos barn.

föräldrar har ofta en tabell genom fönstret, det är en underbar naturligt ljus. För att spara utrymme, är bordsskivan in i fönsterbrädan.

Om ett fönster är värmesystemet, är det bättre att överge fönster kontakt, naturligtvis, om batteriet har ingen separat justering.

Föräldrarna blir ofta ett alternativ "loftsäng." Då bordet ligger under sängen, och skapar effekten av en mini-kontor för barnet.

När du väljer en plats är det viktigt att ta hänsyn till vilken sida faller belysning, för att inte belasta barnets ögon.

Hörn modell kan placeras i ett hörn, och om nödvändigt, användas för zonindelning rum. Tabellen ska placeras så att de inte stör barnet i andra klasser, vare sig det spel eller chatta med vänner.

 • Även om barnet bordet stod vid fönstret, inte glömma ytterligare täckning. Det kan vara en bordslampa eller lampor inbyggt i hyllan.
 • Ljuset bör falla till vänster - för barnets högerhänt och rätt - för vänsterhänt.
 • Om batteriet är nära, sedan flytta tabellen i hörnet, iakttagande av reglerna i världen.
 • Produktlinjer måste vara jämn, så att barnet inte är skadad.
 • Tabellen får inte ha främmande lukter - färger och lacker, plaster.

Rätt skrivbord är viktigt att lära ett barn. Från det beror på vad humör barnet kommer att vara för honom att göra, hans hälsa och framgången för lärande i allmänhet. Ett barn behöver sin egen hörnet för ensamhet och kreativitet och ett välorganiserat utrymme blir hans skydd och en plats för ensamhet.

Om hur man väljer rätt modell, är det sagt i programmet "Live friska".

All rights reserved, 14 +

Kopiering platsmaterial är möjlig endast vid installation av en aktiv länk till vår hemsida.

Barn skrivbord

Skrivbord - är detta platsen för vilken eleven tillbringar mycket tid. Här är han engagerad i lektionerna, teckning, skulptera och spela andra spel utveckling. Därför bör hans val att närma sig på ett ansvarsfullt sätt, eftersom det påverkar hälsan hos barnet och hans entusiasm för lärande och andra kreativa processer.

Typer av barns skrivbord

Många människor tror att för att välja ett skrivbord barn är mycket enkelt, men detta yttrande är felaktig. Och när du kommer in i möbelaffären, kommer du att se själv. Skrivbord med varandra olika beroende på flera kriterier:

 • färger. Hittills tabellerna för barnen har en mycket hög kvalitet, och deras färger är oändliga och har en ganska konstigt namn, till exempel "Milan nut", "Wenge", "italiensk valnöt och andra. Det finns också produkter med kombinerad färg, till exempel "Wenge och Maple." Därför kan detta skrivbord välja om du vill som passar in i varje interiör.
 • Formen. Moderna möbler marknaden erbjuder sina kunder både klassiska rektangulära tabeller och ergonomiska som har förvandlas till någon av parterna. Denna tabell kan lätt sättas i ett hörn av rummet. Även om den här tabellen har en något långsträckt yta, är det fortfarande ganska kompakt.
 • Lådor och sängbord. Ju större tabellen har dessa element, desto dyrare kostnaden för produkten. Men glöm inte att i högsta elev måste använda en mängd olika resursmaterial, skola och kontorsmaterial, som bör ha sin plats. Vissa modeller har lådor eller skåp som är låsta. Många barn gillar det så mycket, är det så att de har en plats att lagra sina små mysterier och hemligheter.
 • studentområde - modellen bordet är utrustad med bord, hängande hyllor och lådor. Detta område är en enhetlig design kompositioner och sparar föräldrar från att behöva köpa ytterligare skåp och hyllor.
 • Tabell - en transformator. Detta är en bra lösning om du valt att köpa ett bord för många år framöver. Du kan justera lutningsvinkeln för bordsskiva och fötterna i dessa tabeller. Dessa tabeller är perfekt för unga studenter.

Att tänka på när man väljer: tips och tricks

Skrivbord - det är den dyraste sak du kommer att köpa föräldrarna vid tiden för utarbetandet av barnet för första klass. Gör rätt val av föräldrar är svårt, eftersom marknaden finns en mängd olika tabeller. Föräldrar till ung student mindre benägna att uppmärksamma att utforma förbättringar av interiören. De viktigaste prioriteringarna i valet måste vara säkerhet, miljövänlighet och bekvämlighet.

När du väljer ett skrivbord för student betygen 1-5 måste vara uppmärksamma på:

 1. Höjden och bredden av bordet. Om det är för högt, måste du köpa en speciell stol eller pall, som styrs av höjden. Om tabellen är låg, då barnet när han arbetade för honom skulle vara att böja, och det finns en risk för spinal krökning. Enligt de sanitära normer, har barnet att sitta vid bordet så att armbågarna fritt placeras på bordet, och benen når golvet och böjda i en vinkel på 90 grader;
 2. bänkskiva måste vara tillräckligt bred för, oavsett vad det var möjligt att placera alla de nödvändiga sakerna, och det finns tillräckligt med utrymme för klasser;
 3. anser också som material, som utgör tabellen. Oftast möbler avsedd för barn, gjord av laminerade spånskivor, men du kan också köpa ett bord av trä, plast eller glas;
 4. När du väljer ett skrivbord anteckning uppmärksamhet på fästelementen, eftersom barn bryter ofta ner exakt vad som såg ganska stark vid första anblicken.

10 bästa modellerna: beskrivning, tillverkare, priserna är ungefärliga

Skrivbord Direkt 1200 M

Skrivbord Direkt 1200 M superb ergonomiska skrivbord, komplett med tillägg som är kraftfull. Grunden för denna modell är odnotumbovyj skrivbord som tillåter dig att fördela belastningen på armar och rygg. Dimensioner av modellen 1200 × 00/600 × 1465 mm.

Kostnad för denna modell i butiker runt om 11290 rubel.

Desk för studenten COMSTEP-01 / BB

Desk för studenten COMSTEP-01 / BB - är enkelheten i design och en bekväm ställning för barnet. Utformningen av denna modell gör det enkelt att justera vinkeln och höjden på bordsskivan i förhållande till golvet, vilket är mycket viktigt, eftersom en hel del små skolbarn tillbringar tid med honom. Tabellen överst i tabellen finns ett urtag för att lagra pappersvaror. Metallarbeten är mycket bekvämt och enkelt. Måtten på den här modellen är 110 x 70 x 52-78.5 cm. Detta skrivbord kommer att växa med ditt barn.

Kostnaden för skrivbordet för studenten COMSTEP-01 / BB i butiker runt 12200 rubel.

Barns Ortopedisk bords Dirigent-03 / Milk&B

Barns Ortopedisk bords Dirigent-03 / Milk&B - en stor skrivbord för ett barns utbildning. Bordshöjd och vinkel av bordsskivan är justerbar, det tillåter dig att bibehålla en god hållning och barnets vision. Djup och bred bords rymmer alla nödvändiga skolmaterial. Under bordet är en låda för förvaring av pappersvaror. Ovanför bordsskivan finns en hylla med en avtagbar bricka för böcker. Storleken på ett sådant skrivbord 105 x 71 x 80,9 till 101,9 cm.

Kostnaden för barns ortopediska bords Dirigent-03 / Milk&B i butiker runt 11200 rubel.

Barnbänk transformator moll Champion

Barnbänk transformator moll Champion - perfekt för hundra liten skolpojke. Dess bänkskiva är uppdelad i funktionella områden. En del av det kan höjas i en vinkel för att skriva, läsa eller ritning. Bordet är tillverkad av hög kvalitet spånskiva belagd med melamin. I en uppsättning med denna modell är vikbar står för böcker, en linjal med magneter och en integrerad kabelkanal. Storleken på skrivbordet 53-82h72h120 se.

Kostnaden för barnens skrivbords transformator moll Champion i butiker runt 34650 rubel.

Desk Delta-10 - är en traditionell skrivbord. Bordet har ett skåp med fyra lådor och en stor låda för olika saker. Denna modell är gjord av laminerad spånskiva. Storleken av ett skrivbord 1100 x 765 x 600 mm

Kostnad skrivbord Delta-10 i butiker runt 5100 rubel.

Demi växande parti - passar perfekt som en lågstadiebarn och för seniorer. Lutningen på bordsskivan är justerbar, så att du kan ställa in den mest bekväma läget för sysselsättningen. Sådan hundra utrustad med en rundad plastplatta och en krok för portföljen. Alla skrivbord varumärke Demi tillverkad av säkra material och kommer inte att skada barnet eller till dig. Dimensioner 750h550h530-815 mm.

Demi växande parti i butikerna kostar ca 6700 rubel.

barnbord Mealux BD-205

barnbord Mealux BD-205 - mycket bekvämt och enkelt för barnet tabellen. Denna modell är utrustad med en hiss Stabilus, med vilken du kan enkelt justera höjden på arbetsbänkar. Bordet har en stor låda för kontorsmaterial. Längs hela tabellen är 270 mm bred hylla. Mått på bordet 1100h725h520-760 mm.

barnbord Mealux BD-205 i butikerna kostar ca 14605 rubel.

Desk för en student «R-304» - Detta är ett klassiskt rektangulär skrivbord. Denna modell har en inbyggd två tabeller, av vilka en består av fyra rutor, och den andra är försedd med en höjdinställbar hylla. Desk är gjord av laminerad spånskiva och MDF. Det speciella med den här modellen är bänkskivan, som är i centrum har en speciell utskärning, som samordnar ställning sittande, hållning och förhindrar skevhet. Mått tabell 1370h670h760.

Desk för en student «R-304» i butikerna kostar ca 6400 rubel.

Desk Grifon Style R800

Desk Grifon Style R800 - en modern skrivbord tillverkad av miljövänliga material. Denna modell har en ergonomisk form, så är perfekt för både läsning och skrivning, liksom för datorn. Mått tabell 100h90h65 se.

Desk Grifon Style R800 i butikerna kostar ca 9799 rubel.

Desk Calimera Pearl

Desk Calimera Pearl - är det ett praktfullt exempel på koncis och kvalitetsmöbler. Denna modell är utrustad med en utdragbar hylla för en bärbar dator eller ett tangentbord och en rymlig skåp och låda. Buffet kan kompletteras med ett prefix som kommer att göra det mer funktionellt, om så önskas. Bordet är tillverkad av hög kvalitet MDF och spånskivor. Mått av denna modell 80h111h60 se.

Desk Calimera Pear i butikerna kostar ca 13039 rubel.

Recensioner föräldrar forum:

Reviderad på Internet alla möjliga alternativ av möbler för unga 7-åriga barn, och valde tabellen barnens Mealux BD-205. Jag köpte den tillsammans med en stol som på bilden. Det ger intrycket av en mycket hög kvalitet saker och exakt värt pengarna! Lättsam och ser mycket modern. Det viktigaste är att underlätta för barnet. Brister konstaterades.

Köpte sin första-klassare barn skrivbord transformator moll Champion. Mycket nöjd med köpet och lilla dotter gillade det väldigt mycket.

Valt ett växande parti Demi. Mycket kompakt och lätt att använda. Det är möjligt att justera höjden på barnets tillväxt, respektive. Vi är nöjda med ditt köp, och ditt barn ut. Alla rekommenderar.

Postat den 11 september 2012 i kategorin: Familj

Ingenting sägs om partiet TCT Nanotec - det är mycket hög kvalitet och moderna barns skrivbord växer med barnet. Vi köpte för sin dotter är en tabell Ergonomi M6. Detta parti är mycket bekvämt! Jag råder alla.

total nätet 2169 artiklar.

Enligt studier som utförts av experter.

Slutligen kom den efterlängtade dagen när du slutar.

Under graviditeten är inte bara utseendet och smaken av kvinnor.

Det är omöjligt att överskatta betydelsen av ordentlig munhygien.

Varje förälder är övertygad om att även med hans barn exakt.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 5 = 1