Betalning av elräkningar via Internet

Hur man betala räkningar på nätet utan provision Sberbank - algoritmen åtgärder i steg

De flesta medborgare i ett land måste betala en månatlig bokföring, såsom hyra. För att göra detta, människor går till banken för att betala dina skulder, får ett kvitto, och sedan fortsätta att gå om sin verksamhet. Betalning för verktyg genom Sberbank nätet utan provision är en bekväm service som hjälper till att betala med kreditkort för verktyg.

Är det möjligt att betala för offentliga tjänster via Internet

Även om många föredrar att använda kassören i banken, och alla dem som inte har för mycket fritid, föredrar att använda Internet för att betala sina räkningar. Betalare gör de flesta banktransaktioner genom särskilda tjänster. Betalning av räkningar via Sberbank Online ger möjlighet att inte stå i timmar i köer. Med hjälp av denna tjänst för att betala av skulder för kommunala när som helst på dagen och det tar bara några minuter.

Betala vissa kostnader via Internet praktiskt, förutom lever vi i XXI århundradet, när de utvecklar datorteknik. Online operation är bättre utnyttjande av bankmedel? Fördelar med betalning via Internet:

 • Snabbt. Betalningarna sker i realtid.
 • Lönsam. Kommissionen som tas ut av Internet-tjänsten är mindre än i bankkontor.
 • Bekvämt. Möjlighet att översätta i något land som helst. Mallar för betalningar kan du snabbt överföra pengar.
 • Ett säkert sätt. Du styr rörelsen av pengar via SMS genom den mobila applikationen.

Hur man betala räkningar via Sberbank Online

Kortinnehavaren bör skapa ett personligt konto på bankens webbplats för att enkelt, snabbt och utan uppdrag att betala räkningar för hyra och andra månatliga betalningar. Hur man betala för bostäder och kommunal service genom Sberbank Online för vanliga medborgare? Denna tjänst kan anslutas till den officiella webbplatsen för sparbanken, i terminalen, eller bankkontor. När du har angett din personliga skåp notera avsnittet "Betalning för varor och tjänster" och välj "Verktyg", där han genomfört dessa operationer.

Din Personal Area för verktyg

De självbetjäningsterminaler, välj "Anslut Sberbank Online" och klicka sedan på "Print-ID och lösenord." Om du inte har anslutit mobilbanken, välj sedan "engångslösenord Print" objekt. Skicka sms till nummer 900 för att få ett ID och ett permanent lösenord, varefter betalaren ska ringa i meddelandet till en viss kundservice telefonnummer och tala om för kontrollordet med kreditkort. Från och med nu, betala verktyg genom Sberbank online utan provision kommer att vara mer bekvämt för dig.

Välj "Betalningar och överföringar", klicka sedan på "Verktyg och hemtelefon." Stycke "El" och "Hyrorna" rättvis och betalningen sker genom huset Sparbank nätet utan provision. Att de medel som erhålls om en viss mottagare är nödvändigt att välja rätt tjänsteleverantör. Om du inte kan hitta önskad mottagare i listan, ska du använda sökfunktionen (med namn, momsregistreringsnummer, checkkonto eller en specifik tjänst).

Obligatoriska uppgifter för betalning av verktyg

Närmare upplysningar om den som tillhandahåller HCS är viktigt att fullfölja utan fel. Använda Sberbank Online är svårt att gå vilse och att överföra pengar till fel organisation. Följande steg kommer att bidra till hur man betala räkningar via en mobil applikation eller en terminal:

 1. Välj den tjänst som du vill använda, till exempel för att betala för el.
 2. Ange vilket konto medel bör överföras.
 3. Ange ett enda nummer från ett kvitto. Då detaljerna leverantörs visas automatiskt.
 4. Kontrollera det belopp som du behöver för att göra, kontrollera data med kvittot anger mätaravläsningar.

Granska och kontrollera riktigheten av de inmatade uppgifter och andra data. Om du märker att du behöver rätta något, redigera informationen. Klicka sedan på "Bekräfta via SMS" på telefonen får ett meddelande med koden, som bör träda för att bekräfta betalningen. Om du använder engångslösenord, tryckt på checken, som en gång du kan betala mer än 3000 rubel. Precis vid nedre hörnet på sidan för att visas stämplas med en "Klar" inskription. Skriv ut en check och spara betalningen som mall för nästa betalning för kommunala.

1

Betalning av allmännyttiga tjänster genom Sberbank Online mobil app,

Bankkunder som värdesätter sin tid och har en smart telefon med en Internet-anslutning, att betala allmännyttiga tjänster tjänster kan, när som helst och var som helst. Ansökningar endast installeras från tillförlitliga källor, till exempel Google Play. Glöm inte att ta hand om det din elektroniska enhet är skyddad av ett antivirusprogram. Efter registrering och ange ett lösenord för att börja använda programmet. I själva verket, som en gemensam lön via Sberbank Online hjälp följande uttalande:

 1. På "Betalningar" sida väljer du kategorin "bostäder och hemtelefon."
 2. Hitta den typ av betalning, till exempel en särskild bostadskontor i Moskva.
 3. Välj en lämplig organisation.
 4. Skanna streckkoden på kvittot.
 5. Välj en karta och bekräfta betalningssätt.
 6. Kontrollera auto-färdig detaljer.
 7. Bekräfta åtgärden.

Sberbank avtoplatezh tjänster verktyg

För att utföra operationer i det automatiska läget är enkelt och tryggt. Hur man betala räkningar via sparbanken på nätet utan att besöka banken? Från instrumentpanelen, systemet väljer My Avtoplatezhi, Skapa Avtoplatezh. Eftersom medlen kommer att dras från ditt kreditkort ett visst antal, behöver du inte att ständigt ha i åtanke när du behöver betala en viss skuld. Dagen före det datum som för systemet att skicka ett meddelande till din telefon om den kommande operationen. Du har rätt att avstå från betalning.

Kontrollera hur mycket pengar på kortet och fyll på vid behov, eftersom debiteringen inte sker, om kontot är inte hela beloppet för återbetalning. Var tredje dag, kommer saldot i statens kontrolleras. När pengarna kommer att gå till kartan, kommer du att bli ombedd att utföra betalning av verktyget genom Sberbank nätet utan provision. Operationen bekräftas av SMS, ett kvitto kan skrivas ut med hjälp av en uttagsautomat eller via appen.

Instruktioner för skapandet av mallar för terminaler, uttagsautomater och telefon. Om det efter en viss tid mönstret har blivit onödiga, kan det inaktiveras. Instruktioner om vilka åtgärder behöver göra för att korrekt fylla i fält avtoplatezha:

 1. Välj typ och syftet med betalningen (gas, hyra, vatten, värme, el och så vidare).
 2. Ange namnet på den organisation som tillhandahåller tjänsten.
 3. Välj det kort som man kan betala för kommunal.
 4. Ange beloppet.
 5. Ange betalningarnas korrekthet (månadsvis, kvartalsvis).
 6. Ställ in datum när banken måste begära information om det personliga kontot av skulden på ett serviceföretag.
 7. Ange en gräns bortom vilken inte har finansiella transaktioner med kortet som ska utföras automatiskt.
 8. Bekräfta åtgärden med hjälp av koden skickas i SMS.
 9. Spara informationen i My Avtoplatezhi, tilldela var och en består mönster sitt namn för att skilja avtoplatezhi.

Sberbank provision betala nytta kvitton

Mängden provision beror på betalningsmottagaren och regionen. I varje fall kan avgifterna ses i katalogen för remitteringar på bankens webbplats. De flesta av betalningen av räkningar genom Sberbank Online görs utan bank avgift, förutsatt att verktyget arbetar med honom. I andra fall, debiteras en procent av beloppet.

Elräkningar via Internet. Hur man betala räkningar via Internet

Månads samtidigt människor måste betala för vatten för uppvärmning, gas, elektricitet, över Internet, via kabel-TV. Och det är inte hela listan över de betalningar som krävs för att utföra varje månad. Och i det ögonblicket, när det är dags att gå någon annanstans för detta ändamål, folk börjar att besöka obehagliga tankar. De förmodligen redan tänka på tråkiga kampanjer, till exempel, i "sparbank". Nytta betalningar via Internet har dock blivit mycket enklare.

Är det värt att förlora din tid på väntelistan?

Folk bara behöver inte dela ut gratis tid att besöka det finansiella institutet och göra betalningar för utförda tjänster. Det är bra om det finns en hel del tid. Men vad händer om du arbetar för mycket? I sådana situationer kommer vandring permanent kvar i framtiden. Och i det ögonblicket, när alla tidsfrister börja dra in den person samlar all sin vilja i en näve och går att betala. Och där han förstör hans humör helt, utför natten linjer och betala inte mycket liten mängd.

Med hjälp av allt blev det mycket lättare att World Wide Web

Men det finns idag en möjlighet att göra nytta betalningar via Internet. Förmodligen behöver inte tala om hur mycket lättare det var att leva i på grund av uppkomsten av sådana tjänster. World Wide Web är fortfarande en stormakt. Med hjälp av den kan du göra en betalning av tjänster, inte tillbringar sin egen fritid. Och till en kostnad av detta förfarande billigare. Och hur mycket kommer att sparas nerver, och säger att det inte är nödvändigt.

Vad behöver jag ta tillfället i akt att betala via nätverket?

Ska prata mer i detalj om hur man gör nytta betalningar via Internet. Så vad krävs för att göra en betalning via World Wide Web?

 1. Plast bankkort. I detta fall har formen av betalningssystemet ingen roll, liksom vilken typ av kort. Det kan vara utfärdat av någon bank absolut handelstypen.
 2. För att utföra räkningar via Internet, om du har tillgång till samma nätverk, samt den mest minimal mängd kunskap om användningen av lämpliga resurser.
 3. Behöver känna till detaljerna i allmännyttiga företag, av vilket är nödvändigt förmånen att betala. I det här fallet kräver vanligtvis företagets namn, bytesbalansen, och så vidare. D. Det kommer att bli nödvändigt att ange och deras uppgifter, nämligen fullständigt namn, bostadsadress, indikationer avskrivits med räknare, telefon och bankkort nummer.

Beroende på vilken nytta betalningar via Internet är det nödvändigt att utföra ovanstående uppgifter kan vara något ändras. En fullständig lista över lätt att lära sig direkt på webbplatsen för tjänsteleverantören.

Vad är lätt att använda Internet-resurser?

Betala räkningar via Internet är bekvämt, eftersom inmatning av information kommer att behöva göras en gång. I många situationer, kommer användaren träffa mallen fyllning av ansökningar om utbetalning av tjänster. Således tar hela proceduren honom mindre än två minuter.

Med vilka tjänster kan jag betala?

Populariteten av dessa tjänster har lett till framväxten av ett stort antal betalningsmetoder. Det finns flera viktiga resurser som tillåter användare att göra nytta betalningar.

 1. Internetbank. Nästan alla banker, som är tillräckligt stor för att ge sina kunder möjlighet att betala räkningar via Internet. Det är nödvändigt att ha ett bankkort som utfärdats av en viss institution. Det kräver att användaren att registrera sig hos nätverksresurs företagen fästa kortnummer till ditt konto. Du kan sedan betala tjänster överföra pengar någonstans, ladda mobiltelefonen konto, ta emot överföringar från andra användare på ditt kort. För bekräftelse av betalning endast kommer att behöva skriva ut ett kvitto och försäkra henne om någon bank.
 2. Nättjänster. Det handlar om en enkel webbplats-förmedlare som ger användaren möjlighet att betala räkningar. Det finns även officiella resurser som behandlar sådana fall. Sådana platser är ganska bekväm, eftersom med hjälp av några av dem kan även bära en månatlig bok i elektronisk form. Med andra ord kommer i användarens kontor preciseras alla betalat sina räkningar och tidpunkten för sådana förfaranden.
 3. Betala räkningar via Internet, kan du använda de elektroniska plånböcker, såsom WebMoney och så vidare. D. Dessa resurser gör det möjligt att överföra pengar från sina konton till förmån för de kommunala organisationerna, som de undertecknade vissa avtal. Finansiera din e-plånbok kan vara med kreditkort.

Om du förstår det här problemet helt, kommer du att förstå hur det är snabbt, bekvämt och ekonomiskt. Man behöver bara en gång för att testa systemet i aktion, och då användaren inte vill tänka på kampanjer i banken och på aktiviteten hos den fria tid i ändlösa köer.

Övergången till betalning för tjänster via Internet - är det ganska naturlig process som är lätt att förutse. Ju fler som är för närvarande aktivt utveckla nätverksteknik. Således är det inte nödvändigt att undvika en sådan möjlighet, som ett resultat som du kommer att kraftigt spara tid och nerver. Eftersom du kan göra något mer användbart och roligt för dig själv. Om du är trött på de ständiga resor till banken, om du är trött på de ändlösa köer framför kassan, är det nödvändigt att fundera på frågan, inte lättare att få på nätet och att betala alla utan att spendera en hel del tid. Lycka till dig i betalning av offentliga tjänster via World Wide Web!

Hur man betala räkningar via Internet?

Under de senaste åren har online betalningar blivit mycket mer tillgängliga och mer populärt bland människor i alla åldrar. Betala för varor och tjänster på ett sätt bekvämt och enkelt. Samtidigt ska användaren vara medveten om de risker som är förknippade med några ekonomiska transaktioner på Internet. Men om du strikt följa enkla regler, sannolikheten för obehagliga situationer, att förlora pengar kommer att minimeras.

Fördelar, nackdelar och risker med online-betalningar för verktyg

Online betalningar gör det möjligt att betala för varor och tjänster, inklusive verktyg, när som helst och utan att lämna ditt hem. De främsta fördelarna med virtuella betalning - detta är en hög hastighet, komfort, minimal provision, vilket sparar tid. Men för att dra nytta av dem, måste du ha den tekniska utrustningen, har åtminstone minimal kunskap om datoranvändning erfarenhet, medan nytta betalningar via bankens kassa är endast nödvändigt att förbereda ett kvitto, pengar och vänta på sin tur. Men även för dem som redan hade erfarenhet av online-betalning, måste du tänka på de risker som är förknippade med dem, och så mycket som möjligt för att skydda sina finansiella transaktioner, som görs via Internet.

Risker med online betalningar för verktyg:

 1. Deltagande i bedrägliga systemet.
 2. Läsa personlig information om konfidentiella uppgifter av skadlig kod kreditkort.
 3. Införandet av felaktiga detaljer institutioner, lägenhetsnummer (på grund av mekaniska eller oavsiktliga fel kan överföra pengar till ett utländskt konto, sedan måste lägga tid och energi på något för att rätta till situationen).
 4. Betalningar som görs via en falsk webbplats.

Även om det finns risk för online betalningar, kan undvikas genom att ta enkla fara rekommendationer. För det första, att genomföra finansiella transaktioner på Internet måste du använda endast godkända tjänster, företrädesvis sådana som övervakas eller inrättats av staten. För det andra är det alltid viktigt att bibehålla sekretessen av personuppgifter och under inga omständigheter lämna ut det till andra, även för att stänga anhöriga. Det ska alltid vara försiktig in institutet detaljer, data, om du har problem kontakta bara teknisk support eller till en bank konsult.

Hur man betala räkningar via Internet?

Betala räkningar via Internet på flera sätt. De finns i antingen med hjälp av en dator, en elektronisk enhet baserad på Android, iOS och genom betalning terminaler till banker, snabbköp, köpcentra. Nästan alltid intuitivt förstå algoritmen åtgärder är varje steg som beskrivs på skärmen, men om det behövs kan du få en förklaring i banken genom rådgivningsstöd på den officiella webbsidan statliga institutioner som verktyg, eller på egen hand för att hitta svaret på webben.

"Sberbank Online" - ett automatiserat system kundtjänst den finansiella institutionen. Det gör det möjligt för varje användare att få relevant information om bankens arbete, hålla reda på dina finansiella transaktioner, för att boka och göra olika betalningar, inklusive verktyg biljetter, utan att lämna hemmet. Allt du behöver - är tillgången på medel i Sparbank på kartan och dess anslutning till tjänsten "Mobile Banking". Varje gång du loggar in i programmet via smartphone eller dator kommer att behöva identifiera dig genom att fylla området med ett hemligt lösenord och användarnamn.

För att göra en betalning av allmännyttiga tjänster i det personliga kontot genom "Sberbank Online", måste du välja avsnittet "överföringar och betalningar" - "Utilities" eller typ i sökfältet namnet eller INN, bytesbalansen på förvaltningsbolaget, bostadsavdelningen och ange vilken typ av kommunala tjänster. Då måste du fylla i formuläret nedan. Du måste välja ett kort, som kommer att göra betalningen, berättelsen om företaget och klicka på "Fortsätt". På nästa sida, kontrollera riktigheten av detaljer, ange numret på kontot, adress, betalningsperioden, bekräfta åtgärden. Då måste du dubbelkolla uppgifterna och ange belopp. På nästa sida välja alternativet "Bekräfta via SMS" eller en annan verifieringsmetod. Efter införandet av den hemliga koden godkänner operationen och skriva ut check (det kan göras senare, när som helst). Om bolaget, det konto som du vill överföra pengar kommer inte att vara med i listan, väljer du avsnittet "Betalningar till det bankkonto" och ange dina data, följa anvisningarna på webbplatsen.

Portal av offentliga tjänster - är en referens och informationsresurs som gör det möjligt att få fram uppgifter om offentliga tjänster över hela landet, för att göra en ansökan om att ta emot dem, att betala anmälningsavgiften (30% rabatt), böter, skatteskulden, etc. "The hyreshus och land" - - "Betalning av verktyg" för verktyg välj "Service Catalog" på hemsidan. Sedan definierar regionen, tjänsteleverantören (om företagets namn inte visas, betyder det att just nu är det inte accepterar elektroniska betalningar och måste gå till banken). Formuläret nedan kommer att behöva ange vilken typ av tjänster, kontonummer eller tryckt på kvittot. På nästa sida anger användaren en betalningsperiod, belopp, kreditkortsuppgifter och bekräfta åtgärden genom att klicka på "Betala".

Om du planerar att permanent använda offentliga tjänster för kommunala betalning, då blir det bättre bara för att fästa sitt personliga konto. För att göra detta, gå till "Mitt konto" -fliken, välj "Betalningar" - "Konton" Fyll sedan i formuläret, vilket indikerar tjänsteleverantören och bekostnad. Nu kan användaren ta emot meddelanden, kontrollera det ackumulerade beloppet för verktyget när som helst, utan att vänta för mottagande och utan att betala en provision.

rådet: Invånare i Moskva och Moskva-regionen att betala några verktyg kan dra nytta av den officiella portalen av borgmästaren och regeringen i Moskva. Kommissionen för användning av tjänsten och finansiella transaktioner som inte. Löptiden för tjänsten är mindre än en dag.

Rapid - detta är en av de största betalningssystemen i Ryssland, vilket ger banker och deras kunder tjänster inom området för massbetalningar. Med dess hjälp kan du snabbt göra en inbetalning när som helst. Företagsbetalningsmottagare innehåller hundratals artiklar. Dessutom erbjuder betalningssystemet Rapida klienter använder nätverket av bank- och postkontor, självbetjäningsterminaler. För att betala räkningar, är det nödvändigt att hemsidan gå till fliken "Katalogbetalningsmottagare" - "Betalning av verktyg" Välj sedan tjänsteleverantören anger kontonummer, belopp. Ibland är det nödvändigt att införa ett extra lösenord eller captcha. Obligatoriska villkor för online-betalning - detta är att det finns medel i din plånbok Rapida Online, registrering på webbplatsen för betalningssystemet. Det är också möjligt att betala för tjänster i en av de tusen poäng för mottagande av betalningssystemet (terminaler, butikskedjor, teleoperatörer, etc.).

Om så önskas kan användaren köpa Rapida betalkort eller ta emot en skraplott från banken. Att använda det är bekvämt att betala för mobil kommunikation, sätta in pengar i betalningssystemet Rapida Online-tjänsten. Förutom betalningar till de deltagande företagen systemet kommer att överföra betalningen och på godtyckliga detaljer. För att genomföra en lyckad operation behöver du bara ange rätt bankuppgifter i den föreslagna formen.

Oplata.ru är ett system av regelbundna betalningar, vilket ger en möjlighet att göra finansiella transaktioner med sina bankkort och konton via webbplatsen (eller med hjälp av en fast telefon). betalning enkel algoritm:

 • gå till webbplatsen och in i systemet (med användarnamn och lösenord som ger en bit-karta);
 • hitta tjänsteleverantören anger det begärda beloppet;
 • bekräfta åtgärden genom att trycka på "Betala" godkänna betalningen.

Om det behövs, gör en finansiell transaktion är möjligt genom en fast telefon. För att göra betalningar online med hjälp av den här tjänsten måste du först ge en bit-map. Det är ett plastkort med ett 12-siffrigt nummer och ett unikt användarnamn, lösenord på 8 tecken. Dessa data kommer att behövas för att få tillgång till webbplatsen. Hennes urskilja i en av partnerbanker (JSC "AKB Sarovbusinessbank" AKKSB "KS Bank" MCB "Avers" Ltd, JSC SDB "RADIOTECHBANK"). För att göra detta, fyller kunden i ett särskilt uttalande att ansluta till Oplata.ru system där förutom personuppgifter anger antalet kreditkort och samordnar företag, privatpersoner, som planerar att göra överföringar. Efter det får han ett kuvert med en karta och den hemliga uppgifter att komma in. Anslutning till systemet kostar 150 rubel. Inom 24 timmar, genomförs kontrollen av de uppgifter som anges i ansökan, och skapa användaren personliga sida på webbplatsen. Kunden kan göra en säker betalning.

rådet: Vid ingången till Oplata.ru betalningssystem bör vara mycket försiktig. Om du anger ett användarnamn eller lösenord felaktigt 3 gånger, kommer kortet att blockeras. För att ta bort enheten kommer att behöva skriva en speciell kontoutdrag eller skicka det med e-post, fax, kommer det att avbryta tillhandahållandet av tjänster och ta personlig tid.

Internetbank ger kunderna möjlighet att hantera sina bankkonton via webben. Varje finansiell institution utvecklar ett unikt datasystem, som nästan låter utföra finansiella transaktioner, ta emot meddelanden, hantera ditt konto, får kontoutdrag, etc. Många utvecklade mobil internetbank ansökan. Det enda villkoret för starten av arbetet - är förekomsten av ett kort konto i en viss bank och Connect-tjänsten SMS-avisering. Vanligtvis registrera i systemet på flera sätt: genom den finansiella institutionen platsen, ATM, terminal, genom att ladda ner mobilappen. Specialtjänster för fjärrkonto och göra betalningar, inklusive verktyg, som utvecklats av Sberbank, Alfa Bank, Agroprombank, AB, Ryssland Tinkoff Bank och andra finansiella institutioner. Som regel för verktyg provision från betalaren debiteras.

När du har loggat in på e-banktjänster måste hitta ett avsnitt betaltjänst eller skapa en egen betalning ange detaljer. Den sekvens av åtgärder är tydlig intuitivt, ofta varje steg åtföljs av tips. Vid behov kan du alltid ställa frågan i onlinetjänsten av bankens stöd. Gör betalningar via Internetbank är säkert, skyddas på ett särskilt protokoll informationssäkerhet av den finansiella institutionen.

Betala räkningar utan att lämna ditt hem, spara på provisioner, kan du använda de elektroniska betalningssystem. De är en uppsättning av särskild programvara, som ger överföring eller erhålla kassaflöden från konsumenten till leverantören av varor och tjänster. En av de mest populära elektroniska betalningssystem anses Yandex, QIWI, WebMoney Transfer, RBK Money, Assist, PayPal. Liksom en hel del resurser, men kommer att betala för verktyg är inte överallt. Klargöra specifika systemets funktionalitet kan vara på sin officiella hemsida. Oftast, för att betala för allmännyttiga tjänster är tjänster Yandex, kiwi, WebMoney, e-valuta med hjälp av virtuella plånböcker, pengar på ett bankkort (beroende på detaljerna).

Kan jag anpassa avtoplatezhi för hyra och kommunala?

Avtoplatezh - detta är en av de mest populära online banktjänster. Det ska ansluta den efter att logga in via en terminal eller i en gren av en finansiell institution, och pengarna kommer automatiskt att dras från kontot till förmån för tjänsteleverantören på utsatt dag. Dagen före dagen för banken verifierar fakturabeloppet för verktyg, skicka SMS med kallelsen. Nästa dag fakturan är betald utan att användaren behöver. Om det behövs kan du avbryta operationen. Om kontot är inte tillräckligt med pengar, kommer systemet med jämna mellanrum kontrollera att kortet balans och när den fyllde upp den automatiska betalningstjänst. I "Sberbank Online" har möjlighet att ansluta avtoplatezh på fakturan, när mängden varierar varje månad (ett verktyg avgift) eller när det är statiskt (för Internet, mobil kommunikation).

Förutom Internetbank att ställa avtoplatezh för hyra och verktyg kan vara i omedelbar betalningssystemet Rapida. För att ansluta en funktion via Internet är enkel. Det är nödvändigt i "Mitt Konto" eller betalning systemmenyn för att hitta fliken "Anslut avtoplatezh" och välj från listan vilken typ av serviceorganisation. Som regel inte ansökan godkännande inte ta mer än 1-2 timmar. Avtoplatezh kan du spara tid, bättre kontroll över sina finansiella transaktioner, och spara pengar på bekostnad av låg eller ingen provision.

Spara artikeln i 2 klick:

Förutom standardmetoder för betalning av verktyg och andra tjänster (genom kassören i banken, postkontor, ATM eller terminal), fler skattebetalare föredrar att använda Internet. Detta gör att du kan spara på uppdrag eller inte betalar det, för att undvika slöseri med tid och personella resurser.

Svaret på din fråga kan hittas här

Kostnadsfri konsultation per telefon Advokat (dygnet runt, sju dagar i veckan):

8 (812) 448-38-97 (Saint-Petersburg och Leningrad)

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 14 = 23