Byta rumsbröstfoto

Hur man väljer ett bytande bröst: dimensioner, konfiguration, tillverkare

Förberedelser för barnets födelse är ett avgörande skede, för framtida föräldrar behöver köpa allt de behöver, samtidigt som de inte överdriver och går utöver budgeten. Därför blir frågan om att köpa ett omklädningsrum ibland mycket akut: om du behöver det eller inte, om det behövs, vem du ska välja, eftersom det finns många alternativ på marknaden. Låt oss försöka klargöra hur och varför köpa ett byte av byte med lådor.

Fördelar och nackdelar med att köpa ett byte av bröstkorg

Många föräldrar tänker på vad de ska förklara barnet under de första månaderna av sitt liv. Självklart kan du göra alla nödvändiga procedurer direkt på förälderns säng, men det är för svårt att byta ditt barn många gånger om dagen. Du kan använda ett vanligt bord, men inte alla har det på lager, och ett barn som lär sig att vända sig kan rulla av det. Därför köper du en speciell enhet för byte är ett rimligt val. I det avseendet är ett av de mest populära alternativen, som har många fördelar, en byrå:

 • Bröstens dimensioner gör det möjligt att passa in i vilket rum som helst. Du kan välja en smal byrå, som upptar en mindre yta, och kan vara bred, så även ett vuxet barn kommer att vara bekvämt på ett brett bord.
 • För att ändra barn- och hygienprocedurer, såväl som för massage, gymnastik och liggande på magen, behöver moderen inte böja, som om alla ovan använder en vuxenbädd. Mors hälsa och hennes rygg är väldigt viktigt!
 • Dresser har lådor, som kan vikas kläder barnblöjor och alla hygienartiklar, så allt du behöver finns till hands, och hennes mamma behövde inte springa till andra änden av rummet, om hon hade glömt att ta en blöja eller rena byxor.
 • Bröstkorgen har en fällbar eller infällbar bord för linda - när den inte behövs, viker den och byrå tar inte upp mycket plats och vid behov, kan det vara lätt att vika eller skjuta med en hand.
 • En byrå med lådor kan också användas när barnet växer upp och det kan ändras, sitter på sängen. Håll i det kläder eller leksaker av barnet, och om bröstet med neutral färg kan du lägga den inte bara i plantskolan.
 • De flesta modeller av lådor är utrustade med stötdämpare längs kanten av bänkskivan, det är säkert och bekvämt - barnet kommer inte att falla exakt.

Mot bakgrund av dessa fördelar finns det vissa brister. Det viktigaste är att det fortfarande tar mycket utrymme även den smalaste kommandot. Mått på små lägenheter lämnar mycket att önska, och utan överdrivna möbler i dem, så i det här fallet är det bättre att köpa ett blöjskydd på barnsängen eller en mjuk blöja på bordet.

Även bröstbordet är som regel från spånskivan, så du måste också köpa en mjuk skötmatta. Detta är onödigt slöseri, och med tanke på den stora kostnaden för bröstet, kan denna minus uppväga alla fördelar.

Mått, design, färg - det första som fångar ögat när du väljer en byrå. Viktigt och pris, men det är värt att överväga att dyra modeller kan kosta onödigt mycket, men det finns budgethemliga modeller som uppfyller alla krav. Så var uppmärksam på följande:

 1. material - De flesta moderna byråar är gjorda av spånskiva. Massiva trävaror är naturligtvis att föredra, men också betydligt dyrare. Välj ett material som inte är räddat för fukt och lätt att rengöra. Om bordet är utrustat med madrass eller oljekudde, måste det också vara lätt att rengöra.
 2. Beslag, styrningar, hjul - Allt detta bör vara av god kvalitet. Rackarna inuti lådorna måste enkelt rullas ut med en hand och lämnar inte spåren; handtag av byrå ska inte vara skarpa - ett vuxet barn kan slå dem medan de kryper Bordsskivan bör lätt lutas med en hand.
 3. Bröstkonfiguration - det finns förvaringsskåp i vilka barnet ligger vertikalt (de täcker vanligtvis sträcker sig eller veck), och det finns de där barnet placeras horisontellt, är att i sidled till modern. Varje mamma måste själv bestämma vilken bröst som ska väljas.
 4. Bröstdimensioner är också mycket viktigt, särskilt om rummet är litet, överväga detta när du köper.

En av varianterna av omklädningsrummet är en modell med bad för badning. I denna modell, i stället för en genomsnittlig låda, rullas denna speciella badkar ut. Det här är väldigt bekvämt under de första månaderna, eftersom barnet är fruktansvärt rädd för att bada i ett stort bad, förutom att allt som behövs för badning kommer att innehålla en byrå. Dimensionerna på det inbyggda badkaret är dock så små att barnet snart kommer att sluta passa in i det, och den här funktionen kommer inte att användas under resten av tiden, så väger alla fördelar och nackdelar innan du köper en sådan bröstkorg.

Mycket populärt under senare tid och sådana multifunktionella föremål - en spjälsäng har en fortsättning i form av en byrå med skiftande yta. Det här låter dig inte söka efter olika föremål och köper genast allt du behöver. Dessutom tar ett sådant kit upp mindre utrymme än en vanlig spjälsäng och bytesplatta. Storleken på bröstet i sådana modeller är väldigt liten, det vill säga att barnet snabbt slutar lägga på blöjan, och många saker passar inte in i lådorna på bröstet.

1

Standardstorleken på byten är som följer:

 • Höjden är ca 1 meter - det här är den optimala höjden för bekvämligheten att manipulera föräldrarna med olika tillväxt.
 • Bredden är vanligtvis ca 40-50 centimeter. Välja bredden, kom ihåg att detta är rutans djup - desto större är det, desto rymligare är lådorna.
 • Bröstets längd kan variera från 60 centimeter till 80. Bröstet och bordsskivan är bredare, ju längre barnet kommer att placeras på det.

Naturligtvis kan produktionen i möbler alltid producera kistor av individuella storlekar.

Populära tillverkare av lådor

Idag presenteras ett brett urval av byxor i alla butiker av barns varor. Bland inhemska tillverkare är brett representerade varumärken "Mozhga9rdquo ;," Fairy9rdquo ;, "Aton furniture." "Mozhga9rdquo; är känd för dyrare modeller av naturligt trä, deras kistor är av klassiska former och passar bra in i den utsökta inredningen i plantskolan. "Feya9rdquo; och "Aton Furniture" - budgetmodeller från spånskivor, men de presenteras i en mängd olika nyanser av trä och i olika storlekar.

IKEA-lådor är också populära. De är gjorda av miljövänliga material, och deras lakoniska design vädjar till många köpare. Dessutom kan Ikea-kistor kompletteras med praktiska tillbehör - hängande behållare och fickor, delare för lådor och liknande. Det finns också modeller som omvandlas till ett skrivbord för ett vuxenbarn.

Byte av bord: En mängd olika val för vårdande föräldrar

Enig, att vara vårdande mamma är inte lätt! Under de första månaderna i livet smulor mamma har att lindas kilometers avstånd i sin egen lägenhet, och allt detta bara för att garantera barnet god vård - att byta blöjor, tvätta bort, för att ta hand om naveln krävs på en daglig basis och mer än en gång om dagen öron och ögon för barnet. En bra hjälpen för en ung mamma dessa dagar kommer att bli skötbord, vem ska ta hand om mammas rygg och effektivisera sina handlingar relaterade till vård av barnet.

Kan jag göra utan ett skötbord

Ändring av tabellfoto

I princip kan du. Detta är inte en grundläggande vara och om ekonomiska skäl du måste vägra att köpa den - förtvivla inte! Alla manipuleringar kan göras på ett vanligt bord täckt med en filt. Det viktigaste är att göra mjuka kanter på sidorna av en sådan improviserad swaddler. Och de nödvändiga föremålen för barnhygien kan placeras på en vikhylla placerad bredvid bordet. Så mamma är bekväm (behöver inte springa någonstans för grönska eller öronvax), och barnet är alltid under tillsyn, för att det inte kan lämnas ensam i en sekund!

Du kan ändra babys blöja och på soffan, men du kommer att hålla med om att byte av nyfödda används inte bara för att sväva barnet. På dem tar barnet luftbad, gör de första försöken att höja huvudet, rulla över på magen och krypa. Och alla dessa åtgärder är inte så bra att göra en mjuk förälders säng, men en fastare yta behövs.

Så, låt oss gå tillbaka till ämnet för vår diskussion och se när skötbordet inte kan undvikas? Det entydiga svaret här är en - om mamman har problem med ryggen, behövs ett skötbord. Till de mindre "plusserna" som lutar vågorna för att köpa en sådan möbel för den nyfödda, är användarvänligheten och dess funktionalitet. Och hur man väljer denna användbara sak i vardagen, vi överväger nu.

Låt oss börja med att svaddrarna kan vara mobila och stationära. Den första inkluderar vikning och hängande skötbord, såväl som byte av mattor. Den andra kan hänvisas till ett bord och en byrå och en byrå med byrå. Hur kan man förstå all denna mångfald?

För att välja en specifik modell behöver du bara lita på två komponenter. Fråga dig själv på frågan: vilka funktioner ska swaddleren utföra och var ska den stå?

Låt oss börja med ett hopfällbart bord. Som regel består den av metallben (som är vikta som ett par saxar) och en plast bordplatta med stötdämpare. Detta är en bra mobil version som kan vikas när som helst (ägare av små lägenheter frasen för dig), eller flyttas till en annan plats, bland annat för att ta till stugan eller på ett besök till sin mormor.

Fällbara skötbordsbild

Sådana modeller utför sin funktion perfekt: på bordet utför mamma alla manipulationer med barnet och de föremål som behövs för hygienprocedurer lagras på en eller två hyllor som ligger under bänkskivan. Fällbara bord kan ha ett badkar för ett bad, inbyggd under en avtagbar bordsskiva.

Byte av bordsviktning

Byte bord med badkar

Av kan noteras minuses bristen på utrymme för lagring av barns tillbehör, dessutom fällbara ben är ganska känsliga för ojämnheter i golvet - golvet är ojämnt fällbart bord för swaddling blir instabil.

En annan sak - en stationär skötbord, hyllor. Det liknar den tidigare versionen, bara fyra ben av denna modell är stabila på golvet, och ibland är försedda med lås hjul. Annars dessa två modeller är likartade - samma bänkskiva ovanifrån och underifrån det är lådor med hyllor.

Tabell för linda foto

Skötbord bebisfoto

Ägare av små lägenheter gillar säkerligen look Lindutrustning följande modeller: Hängande skötbord och skötbord. Suspension eller som det kallas, skötbord väggen är ledat bänkskiva, vilken är fäst på väggen. Denna konstruktion liknar något fällbord, men är högre, till min mamma var det praktiskt att ta hand om barnet. Efter alla procedurer, bänkskivan tillbaka till sitt ursprungliga läge och pressas mot väggen, så det inte upptar användbar livsrum. Vissa modeller har en liten hylla i design, som lagrar levererar Hygien kid. Men de är mycket små, och satte bara det mest nödvändiga, och du kan behöva ta hand om ditt barn mycket mer saker - blöjor, blöjor, kläder. I detta fall kan produktionen vara hyllan, hängande på väggen bredvid drop-Lindutrustning.

Folding skötbord på väggen

Vägg skötbord photo

Vägg skötbord photo

Nyare modeller av väggLindUtrustning utrustad med en speciell hållare för blöjor.

Vikvägg bord för swaddling

Vägg skötbord för spädbarn

På Lind brädor också uppmärksamma föräldrar som lever i trånga boendeförhållanden där det inte är möjligt att placera en fullständig Lindutrustning. Det är en bänkskiva med två eller tre stötfångare för säkerheten för barnet - det kan läggas på föräldra säng, ett bord eller monteras på en barnsäng. Alternativt den mobila versionen Lindutrustning sådana Lind styrelser på sängen passar perfekt!

Lind brädor på sängen

Skötbord på en säng foto

Styrelsen för att ändra en barnsäng

De föräldrar som kan skryta med en stor storlek badrum, placeras där Lindutrustning. Du kan använda en hopfällbar eller fast bord av vattentätt material eller annat köpa en multifunktionell modell - skötbord med badkar.

Skötbord med Bath Foto

Skötbord med badkar

Tack vare denna modell behöver du inte bära efter bad barnet i det andra rummet och det dölja det, alla förfaranden kan göras rätt i badrummet. Lindutrustning bad och ligger på en bekväm höjd, så att mamman inte trött under bad och dressing smulor. Dessutom kan behållaren förses med en lämplig slang för att tömma ut vattnet, att det viktigaste placera ett bord nära armatur.

Överens om att ha Lindutrustning i badrummet är mycket bekvämt - direkt efter vattenrening är möjligt att ändra barnets kläder, medan det inte finns någon abrupt förändring i temperatur, vilket inte är mycket trevligt att barnet. Om du uppskattade denna bekvämlighet vård smulor och plats i badrummet finns helt enkelt ingen, obzavedites sedan Lind styrelser som kan installeras till exempel på tvättmaskinen.

Skötbord photo

Det finns också en modell med Lindutrustning och bricka som är monterade direkt på vuxenbadet. Men de är inte mycket populär i vårt land, så att de inte hitta i butikerna, men nu har möjlighet att köpa varor med leverans till något land - använd den om du verkligen behöver det.

Skötbord i badet

Slutligen, långsamt och medvetet, kommer vi till de mest praktiska och funktionella modellLindUtrustning - mammor bröstet. Det är ganska stor, tar mycket utrymme, så att du kan installera det endast om barnet har sitt eget rum.

Den stora massan av lådorna för att ändra utformas så att det i framtiden kan användas som en vanlig skåp med lådor. De har oftast en löstagbar eller gångjärn Lind brädor på byrå, som när den är hopfälld är en extra hylla och därefter hindrar inte att använda kommod för avsett ändamål.

Om vi ​​jämför de olika modellerna av barns byrå med skötbord, kommer du att hitta specifika funktionella skillnader mellan dem. Alla av dem är låga skåp med massor av lådor, som en styrelse för blöjbyten. Hem än de kan vara olika - en fasadfärg och tillförlitlig tillverkning av materialet (som materialet är antingen massivt trä eller laminerat spånskiva).

Dessutom är tillverkarna erbjuder sig att köpa den förändrade byrå med ett mönster som kommer att "återuppliva" interiören och göra det till en touch av barndomen. Som regel är ritningen utförs på den främre bröstet utskriftsmetoden eller metoden för målning - i det här fallet, en ljus och färgstark bild som kommer att pryda någon plantskola.

Den föränderliga mönstret byrå

Byrå med skötbord photo

Barns byrå med skötbord

Vid slutet av översynen lindar lådor skulle vilja uppehålla mig vid denna modell, som samtidigt kombinerar en krubba, byrå och Lindutrustning - här en av de långa sidorna av sängen fästs lådor med pull-board Lindutrustning. Mot bakgrund av en så stor övergripande möbler för barn, som kan placera på plats bara stora rum som liknar modellen 3 in 1 vi sällan träffas, men de är riktigt bekväm. Denna möbler är placerad, vanligtvis i mitten av rummet som hade fri tillgång till varje element.

Säng med skötbord

Cot med skötbord

Som ni kan se, kan skötbord vara vad som helst - moderna tillverkare har försökt att ta hänsyn till alla önskemål från kvinnorna och göra barnomsorg i minst besvärande. Oavsett framtiden för sitt läge, funktioner och dimensioner av rummen, är du säker på att hitta en lämplig modell.

gjort perfekt, jag bara älskar det!

Artikel utmärkt! Tack.

Mycket informativ, tack

Jag är lite förstår inte ... det är möjligt att beställa eller bara information om vilka typer av tabeller är mammor?

Barns förändrade byrå. 12 foto lådor med skötbord

Ändra byrå har nödvändigtvis en ganska bred bänkskiva och botten har några lådor. Antalet lådor varierar från 4 till 6, men det kan finnas fler.

och ljudlös rörelsemekanism är försedd med rörelsestängare. Modeller av olika företag kan skilja sig i kvaliteten på trä, samt efterbehandling. Men i själva verket är det en sådan enkel möbel som de funktionella skillnaderna mellan de olika modellerna där: alla kistor är ungefär samma storlek.

De flesta av lådorna finns två framben och två hjul på baksidan. På grund av denna rörelse i bröstet och våtrengöring under genomföras enkelt och utan problem. När barnet blir äldre, kan byta byrå omvandlas till en vanlig byrå.

Tips för att välja en byrå med skötbord

 • Modellen måste ha stötfångare på sidorna och baktill. Detta är en garanti för säkerhet.
 • Ju mer bänkskiva området, desto bättre.

Att uppfylla dessa två villkor, kommer du att använda en byrå som en plats för blöjbyte och ändra under en lång tid. I detta fall kommer ditt barn inte har någon möjlighet att sopa bort alla tillbehör från bordet på golvet.

Även bänk bröst och stötfångare bör väl polerad. Byrå, lackerad, är ett mycket bra alternativ för barnet: kläder kommer inte att vara för något att hålla fast vid. Varnish bör vara ofarliga, men motståndskraftig mot yttre påverkan. I de flesta fall är transparent färg på lack. Också en bra byrå har inga vassa kanter.

Vissa modeller av lådorna för att ändra luckan. Detta innebär att när hon lutar framåt är blöjbyten området fördubblas.

Vissa företag producerar modeller med inbyggd bricka, som är placerad under ledat lock av bröstet. Men att döma av recensioner, dessa kistor är inte populärt. Faktum är att i de flesta av lägenheterna har eget badrum, där det är mycket lättare att bada barnet.

Självklart, om du bor i en sovsal och badrum är på golvet, du kan inte göra utan en sådan kista. Bords i denna modell är ansluten till madrassen, så annorlunda hygien det finns en plats bara i rutorna.

Ett annat alternativ för dem som bor i små lägenheter - en hopfällbar skötbord, som är fäst på väggen.

Det finns skötbord öppna. De innehåller inga lådor. Nedervåningen är bara en liten monter kan lokaliseras. Även om denna modell gör det möjligt för mamman att inte böja låg på krubba att lindar barnet, men en stor minus är att det finns ingen plats att sätta en mängd olika tillbehör. Byrå med skötbord är mycket mer praktiskt, eftersom det är allt inom räckhåll.

Vissa par bestämmer som absolut inte behövs extra möbel i lägenheten. Många är anpassade till behoven hos vanliga mammor bord. Men upplevelsen av många generationer, vi kan lugnt säga att swaddle barnet på soffan obehagligt. För det första är det nödvändigt att sitta på huk. Och för det andra, de nödvändiga tillbehör kan inte alltid sättas på den ojämna ytan av soffan.

Baby ändra byrå tillverkat av en textil kan inkludera suspensions fickor. De är lätta att förvara blöjor, flaskor med blandningar, våtservetter, blöjor.

Foton swaddle lådor

När du köper bör bröstet uppmärksamma på skötunderlägg. De är placerade ovanpå byrå på bordet, att barnet låg försiktigt. I madrassen är hård och mjuk botten. Dessutom kan madrassen vara flexibla och halvflexibla. Erfarna mödrar rekommenderas att välja en madrass med höga sidor: för säkerheten för ditt barn. Det viktigaste - ett bra lås på mattan ytan av bröstet, eller skulle han sitter och plockar med barnet.

Unga mödrar bör alltid komma ihåg att oavsett hur bekväm eller hade ordnat en plats för att ändra, kan du inte vara borta för en sekund. Om ett barn faller från en hög yta, är det utan tvekan få en huvudskada. Det är bäst att sätta barnet i spjälsängen när frånvaron är nödvändig även för en halv sekund.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Dela med dina vänner!

Barnsängar finns transformatorer med en pendel, en byrå, skötbord. 12 Fotoalternativ bäddar-transformatorer för barn

Bröstet i vintage stil

Byråer för ett sovrum: 12 bilder. Hur man väljer en byrå i sovrummet?

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

43 − = 34