Canopies från polykarbonat för bilar

Kupé av polykarbonat för maskin

Polykarbonat Car Canopy är en funktionell design som gör att du kan skydda bilen:

 • från nederbörd, inklusive skador från hagel
 • från förorening av fåglar
 • från fallna löv
 • från solljus (ultraviolett är inte användbart för färg, i värmestrålarna värmer luften i stugan).

Arched carport

Baldakinen har några fördelar över garaget. Det är lättare att installera, och dess uppförande kommer att kräva mindre finansiella investeringar. Dessutom, när bilen är under en baldakin, är utrymmet under botten konstant blås vilket minskar risken för korrosion av kroppsdelar och andra delar.

När du planerar byggandet av en baldakin för en bil, är det nödvändigt att bestämma placeringen av dess installation - detta beror på designen. Baldakin kan vara en:

 1. stående föremål;
 2. bilaga till staketet, husets vägg eller en annan byggnad.

En liten vikt av polykarbonat låter dig montera en förenklad version av baldakinen - en visir. Den skiljer sig från den "fulla" versionen, eftersom stöden endast är belägna på ena sidan av baldakinen.

Bilaga till husets vägg

En baldakin i form av en visir är vanligtvis fäst vid väggen av ett hus eller uthus. För installation av en sådan struktur som en fristående anläggning är det nödvändigt att använda förstärkta stöd på en stark grund, eftersom de laddas med en belastning flera gånger ökad.

Material för konstruktion av en ram

Polykarbonat kan monteras på en ram av vilken typ som helst - trä eller metall. Men designen av metall i kombination med genomskinligt material ser mer luftigt ut och stilfullt. Denna baldakin är lätt att passa in i nästan alla arkitektoniska utseende på webbplatsen.

Följande typer av metallramar:

1
 • stål av metallprofil (runda eller rektangulära rör, förbundna med en svetsad eller bultad ledning);
 • Smidd (från stämplade eller skräddarsydda element);
 • Aluminium (prefabricerad, aluminiumprofil).

Var och en av alternativen har sina fördelar. Stålramen av metall är billigare. Aluminium är dyrare, men den här konstruktionen kan demonteras och förvaras under vinterhalvåret om så önskas, om höljet är avsett att användas i en sommarstuga. Byggnaden med konstgjorda element ser imponerande ut och kan dekorera landskapet, men det kommer att kosta en sådan baldakin i en allvarlig summa pengar.

Skelett av konstnärligt smide Metallen skelett av en baldakin kombineras framgångsrikt med stöd eller grundelement, byggda av tegel, sten eller block. I det här fallet behöver inte stålstålen begravas i marken, där de korroderas över tid, trots speciell ytbehandling.

Polykarbonat används sällan för att utrusta gaveltak, eftersom det kan användas för att genomföra intressanta arkitektoniska lösningar. Baldakin, som överför ljus, ser effektivt ut, om det är en konstruktion:

I det första fallet kan ramen monteras från trä, andra alternativ kan endast realiseras om metall används.

Gabel takkonstruktion

Vid konstruktion av ett tak av komplex form bör tillräcklig lutning av alla fragment tillhandahållas så att sediment och skräp inte stannar på baldakinen. Först och främst avser detta ett vågigt tak, där den nedre vågen kan bli en plats för ackumulering av snö och förorening.

Polykarbonatval för baldakin

Polykarbonat är ett modernt material som har många fördelar. Dessa inkluderar:

 • förmåga att skydda mot ultraviolett strålning
 • hållbarhet;
 • enkel och snabb installation på grund av sin lätta vikt, enkel hantering och tillgången till specialfäste;
 • flexibilitet - du kan göra tak av någon form;
 • brandmotstånd;
 • motstånd mot spänningar
 • enkel underhåll;
 • en mängd olika färger och nyanser, liksom ljustransmittans (producerad transparent och matt, speglad).

Polykarbonatkonstruktion

Vid val av material bör du ta hänsyn till sådana parametrar som arktjocklek, polykarbonatkvalitet, färg och ljusöverföring.

Till carportenmaskinen lyckades klara av atmosfäriska belastningar, är det värt att uppmärksamma styrkan på materialet för taket. Cellulärt polykarbonat av olika tjocklek produceras:

 • 4 mm - lämplig för installation av växthus och växthus, för skapande av reklamstrukturer;
 • 6-8 mm - ark används för montage av skiljeväggar, montering av tak, baldakiner och baldakiner;
 • 10 mm - det bästa alternativet för vertikala strukturer;
 • 16 mm och över - material som är lämpligt för montering av takläggning med stor yta.

För arrangemanget av bilkupén är den optimala polykarbonattjockleken 6-12 mm. Förvärvet av ett tjockare material är ett onödigt slöseri med pengar. Men också för att spara, köpa det mest känsliga alternativet, är det inte nödvändigt - en sådan beläggning kräver ett mindre steg i lådan, annars kommer baldakinen att böja sig under snöets vikt. Alltför ofta ska kassen visuellt väga strukturen och lägga till installationskostnaderna.

Valet av polykarbonat påverkas också av materialets densitet. Ju högre densitet desto större är vikten för samma arkstorlek, vilket bör beaktas vid beräkning av baldakens design. Tätheten av monolitisk polykarbonat är mycket högre än den hos en cellulär, men den är mindre böjd och dyrare.

Tabell över polykarbonategenskaper genom design

Om du föredrar cellulär polykarbonat, bör du välja rätt densitet - den ska vara minst 0,72 g / m 3 . Mindre tätt material står inte hagel, så bilen riskerar att bli skadad lackering.

Skydd för polykarbonatmaskinen får inte passera ultraviolett, så det rekommenderas att föredra produkter från beprövade tillverkare. Detta säkerställer att materialet är försedd med en speciell skyddande beläggning, eftersom den helt överensstämmer med gällande kvalitets- och säkerhetsstandarder. Kvalitetspolykarbonat kan vara länge, det molnar inte och faller inte ner under de första verksamhetsåren, det släpper inte ut giftiga ämnen.

Valet av färg beror helt och hållet på den individuella smaken. Det är önskvärt att skuggan på kåpan täckes med färgerna som används i arkitekturen av andra byggnader på platsen så att skydd för bilen är organiskt passformen i ensemblet.

Många färger Polykarbonat för baldakin ska vara matt, eftersom det transparenta materialet inte hindrar solens strålar från att skölja bilen i värmen och förvandla salongen till en ugn.

Först och främst bör du välja det bästa stället för en parkeringsplats, med en bekväm tillgång, som om möjligt inte korsar vägar för människor. Vid uppskattning av en lämplig plats beaktas hur många bilar det är planerat att göra en baldakin - för en, för två eller tre.

Vid beredningen av projektet beräknas designdimensionerna. För att bestämma minsta inre dimensioner på baldakinen för en bil borde man lägga en meter till bilens längd, bredd och höjd. Om du lägger till en meter till den beräknade bredden på dynan blir det bekvämare att använda den.

För att beräkna bredden på platsen, beräknad för två bilar, läggs bredden på varje bil till meter, plus 0,8 m läggs till mellanrummet mellan fordon.

Baldakan får inte vara för låg, men den rekommenderade höjden på 2,2-2,5 m bör inte överskridas, annars kommer det att bli fallet på vindsäkert väder.

Schema

Metallstödstolpar på sidorna av plattformen installeras i steg om 1,5-3 m om taket är ett litet format med ett välvt tak, tillräckligt med vinklar. Lutet på ett plant sadeltak ska vara minst 20 grader - därför beräknas höjden på fram- och bakre rack.

Vid konstruktion av ett baldakin för två maskiner är spännvidden inte mindre än 5-6 m, i det här fallet på två sätt:

 1. Tilläggsstödena för ett däck eller komplett tak monteras längs plattformens centrala axel;
 2. De gör en bågestruktur, men det kräver ingenjörsberäkningar.

Vid konstruktionsfasen är det nödvändigt att fastställa principen att fästa stöden. Alternativ för installation av metallstöd:

 • Fördjupning i marken med betong
 • fästning till toppen av kolonnstödets stöd av tegel, sten eller block
 • Fästning direkt till betongområdet.

Tekniken för montering av metallramen (svetsning, bultadkoppling) bestäms först och främst av svetsmaskinens tillgänglighet och tillgången på färdigheter i arbetet med det.

Montering av polykarbonatbunten med egna händer

Överväga i detalj hur man installerar en stationär, avskärmad, välvd baldakin för en bil.

Vid första etappen görs markering och platsen är förberedd. Det är nödvändigt att avlägsna det fertila jordskiktet för att jämföra ytan. Därefter hälls sand- och grusblandningen, jämnas och packas tätt. Sedan följer monteringen av formen längs omkretsen, installationen av det förstärkande buret för den monolitiska armerade betongplattan, hällningen av betongblandningen. Installationen av taket kan fortsättas först efter att betongen har torkat helt och kommer att få styrka.

Från profilröret 40x40 mm med ett välvt rör välvt. Dess storlek och böjning ska motsvara designberäkningarna. Det är bäst att böja elementet enligt en förberedd mall. Det kommer att ta tre välvda element.

Skjul element med mått

På den färdiga platsen utförs märkning i enlighet med projektet. Till den nedre änden av pelarna i en kvadratisk metallprofil 80x80 mm svetsade monteringsplattor. Med hjälp av förankringsbultar måste du fixa stödstolparna på deras ställen - tre på varje sida. I den övre delen av hyllan, längs omkretsen, är de förbundna med band från ett profilrör 40x40 mm. Dessutom är anslutningen mellan de centrala pelarna monterad.

Bågformade element är fästa vid ändarna av stolparna och bildar takramen. För styvhetens mellanrum mellan horisontella och välvda banden svetsas distansorgan från samma profilrör. Antalet och arrangemanget för distanselement är angivna i konstruktionen, beror på bärens kapacitet.

Nästa fas - installation av de längsgående länkar, som kommer att fungera som en spjällåda för polykarbonatskivor. De är svetsade på utsidan av bågarna.

Den färdiga designen bör behandlas med en korrosions förebyggande förening och färg.

polykarbonat förform längd måste överstiga längden av bågen vid 100-150 mm till kanterna skulle kunna bära en skyddande profil. Användningen av ämnen med en längd av 200-300 mm högre än båglängden, gör det möjligt att bilda en liten överhäng av taket. Skärblad kan du använda en cirkelsåg för aluminium. Den skyddande filmen vid kapning arken tas inte bort. Materialet lägges utanför en skyddad sida, eftersom denna tillämpas skiktsidan, en ultraviolett ogenomträngligt.

Fäst sedan undersidan av valven i en speciell gemensam profil för installation av polykarbonat. Mellan revbenen behöver borra hål för fästelement med en stigning på 300-400 mm. Storleken av hålen 2 mm bör överstiga diametern av skruven, som profilen expanderar vid uppvärmning.

polykarbonatskiva trimmas efter behov, så att den är inkluderad i profilen vid kanterna av intilliggande bågar med ett gap av 2-3 mm på varje sida för värmeutvidgning. Vid kanten av den fasta basen profillisten tätning appliceras, varefter de två staplade polykarbonat förformen och inriktade för att erhålla en symmetrisk överhäng. Vidare löstagbart låst övre profil, för vilken den exakt skramla trä eller gummihammare.

Övergripande vy av aggregatet

Vid slutsteget av ändarna av polykarbonatskivan klistras läggs på ett perforerat band och ett slut-profil. Detta ger en komplett bild av taket och skyddar mot insekter och damm, som kan komma in i inre passager av materialet.

Efter slutförandet av arbeten och sophämtning, en helt ny canopy du kan sätta din bil.

En canopy av polykarbonat för bilar med sina händer

Baldakinen att skydda fordonet från regn och snö kan tillverkas av metallplåt, trä eller wellpapp. Men det mest populära material för enheten tak olika funktioner är polykarbonat.

canopy anordning är gjord av polykarbonat för maskiner med sina egna händer

För byggandet av en baldakin av polykarbonat behöver du:

1. De rörsektioner är av kvadratisk sektion 60x60 mm, 100x100 mm, 80x80 mm - för framställning av bärande pelare.

2. Rör profilsektionen 60x60 mm eller 60x40 mm för körningar.

3. Rör snittprofil 40h20 mm för svarvning apparat.

4. Arch bärare (om någon Bender, kan du göra det själv. Om du inte har en sådan anordning orderelement i ett byggföretag). Producerande välvd struktur, kom ihåg att vinkeln på lutningen av polykarbonatet bör vara minst 10 grader.

5. Polykarbonater 10 mm tjockt.

6. Skruvar galvaniserade.

8. En blandning av cement och sand och grus för montering av stöttan.

9. Om du installerar ett tak på den hårda ytan, sedan koka ankarbultarna.

ritning överhäng polykarbonat variant

För en bil med måtten 1,6h4,2 m parkeringsplats storlek ska vara 2,3h5 m (här anges minsta tillåtna storlek). För större maskiner den erforderliga storleken på området - 3,6h6,6 m.

Optimal canopy höjd från 2,2 till 2,5 meter. Om höjden är större än dessa mått, kommer fordonet inte skyddas antingen genom snö eller regn.

1. Markera installationsplatsen på plats stödja barer. Avståndet mellan axlarna hos stöden på överhänget bredden beräknas på följande sätt:

Subtrahera från taket bredd 240 mm.

Steg installation av stöd beror på de lokala klimatförhållandena. För stora snölaster denna parameter är 1-1,5 m.

2. Dig eller borrat ett hål djup av mer än en halv meter för installation rack. Diametern av hålen bör vara minst 150 mm. Ordna sand kudde under disken.

3. Använd ett vattenpass inställd vertikalt i rack öppningar och fylla dem med betong. Ett annat alternativ - fyllningshålet grus, grus och trasiga tegel och häll den flytande sand-cementbruk (en del cement till tre delar sand).

4. Låt lösningen stå och slå krävs hårdhet (det kommer att ta minst tre dagar). Lösningen intermittent vattnas under denna tid.

5. Tre dagar senare, slips ställningar på det övre planet. För tillförlitlighets körningar fortfarande monterad på botten av kuggstången och i mittlinjen (hänvisar till de långsidor canopy).

6. Fit välvd byggnadsdelar och svarvning steg med 70 cm Avstånd mellan bågarna -. Inte mer än en meter.

Monteringsram kan utföras på två sätt:

- genom svetsning;

- med hjälp av bultförband.

1. Med hög hastighet cirkelsågar skär den erforderliga antalet bitar av polykarbonat. När detta ark längden bör vara större än längden av bågen vid 100-150 mm. Skärande cirkelsågar polykarbonat lämplig för aluminium. Lämpligen varvid den skyddande filmen från arket inte avlägsnas: det är en referenspunkt vid förläggning polykarbonat. Skivor av film som ska läggas ut, eftersom lagret är inte rädd för ultravioletta strålar.

2. För att fästa valven i den undre delen av profilen samband med ett steg med en delning polykarbonat layout.

3. Fäst polykarbonatskivor med skruvar. Att göra denna operation, Förborra hål i ark diameter 2 mm större än dimensionerna hos presssätesbrickor. Efter det sätter brickorna och hål genom dem skruva skruvarna. Vid slutet av operationen cap skruvar, stäng skyddslocket. En polykarbonat skyddstejp kant nära om polykarbonat har förseglat kanter, och trunkeras inåt möjligt smuts.

4. Så snart du sätter två intilliggande ark av polykarbonat, stäng locket profilanslutningen. Under installationen av omslaget, är det nödvändigt att hålla den nedre stopp (trä), och toppen är lätt att peka med en klubba (klubba).

Upprepa steg tills alla montera markis ark.

5. Öppna cellkanten polykarbonat nära mekanisk profil. För att vara säker, kan det sättas på lim eller fäst små skruvar.

Vi gör en baldakin för bilar tillverkade av trä, polikorbonata

Omedelbart efter byggandet av huset, och ibland "före" fråga med parkering. Bygg en stor garage är inte alltid möjligt, men att sätta ett tak på stolpar - trädkronorna - det är lättare och billigare. Carport kan vara en fristående struktur. Då hans drag på gården, vanligtvis i närheten av entrén eller garage. Det andra alternativet - I anslutning till huset, där en eller flera sidor av taket vilar på väggen i byggnaden. Ur synvinkel båda alternativen funktionell motsvarighet väljer man helt enkelt baserat på personliga preferenser och krav.

Ett av alternativen för bilen kasta

Eftersom dimensionerna på bilen kan vara ganska olika i varje fall den optimala storleken bestäms beroende på tillgängliga bilar.

Höjden är typiskt i området av 2,5 meter. Detta är mer än tillräckligt även för en SUV laddad med bagage. Och för att bestämma längden och bredden av överhänget till de externa dimensionerna hos maskinstorlek tillsätts, som ett minimum, en mätare. Överens, är det tillräckligt om pelarna vara två meters avstånd.

Exempel skjul för en bil

Det är bara för att skydda mot regn tak överhäng bättre att göra en längre de kommer att stängas och från att köra regn och snö.

För att bestämma storleken av skjul för de två maskinerna, med avståndet mellan de backspeglar lika med 50 cm. Detsamma anses pelare. En canopy bestäms av längden av de längsta bilar.

Vid beräkning av överhäng bredden för två bilar som tar avståndet mellan de backspeglar av 50 cm. Före pelare anses vara för på två ben

Stöden används främst för virke - virke eller virke, ett metallrör med cirkulär eller rektangulär tvärsektion. Ibland stödpelare lägga upp av tegel eller sten. De är mer massiv, mer uppmärksamhet bör därför tas upp i stil med konstruktion, som är granne.

Det finns utföringsformer där bottenstödkolonnen är gjord av tegel, och topp - av trä eller metall. Och i detta fall allt bestäms av stilistik i huset och grunder. Gör inte tegel stöden, om det finns begränsningar för storleken på området: de är ganska massiv, och konsumera en rimlig mängd utrymme.

Alla material (utom tegel) bearbetas före användning. Trä obligatoriskt omfattas flamskyddsmedel (som reducerar brännbar av materialet). Då impregnerings sammansättning, som kommer att skydda den från skador av insekter, trä Provtagare, liksom från alla väder.

Ett intressant projekt avtonavesa polykarbonat

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt behandling av trä som kommer att begravas i marken. Det kan impregneras med speciella föreningar till trä i kontakt med marken (t ex Ultra Senezh och dess analoger). Det har visat sig vara effektivt för att träna impregnering. Ändarna av pelarna som Bury, nedsänkt i en behållare med att arbeta för ett par dagar. Efter torkning, kan de användas utan ytterligare åtgärder. 10 år räcker.

Det andra alternativet - pour betongstolpe i marken, och det bygger in hypotekslån platta sko eller stud; sedan montera en träbalk.

Metall stolpar renas av rost, belagd med en primer. Efter svetsning, sömnad och vidarebehandlas alla inked i två skikt. Den andra appliceras efter den första lager färg torkar till en "klibbfri".

Typer av taket (med ritningarna och storlekar)

Den mest ekonomiska och enkla svängar pent tak. Vanligtvis används när en carport knuten till huset: det är lättare att organisera alla normala vägg korsningen.

canopy ritning med pent tak, intilliggande garage

Gör ett uppdämt tak och fristående markiser. I regioner med lite snö på vintrarna, kan du göra utan tak sluttning, i de där snön faller en hel del behöver en minsta lutning på 8-10 °. I detta fall den nedre sidan av fallet från söder eller öster: att få mer skugga. Även i detta fall, kan den södra sidan av baldakinen sys och en sida (eller växt där hög växt).

överhäng ritning pent tak för ett fordon

Om du gör en baldakin av polykarbonat, gör taket välvd. Det är optimal ur synpunkten att samla avlagringar och lätt att genomföra tack vare flexibiliteten i materialet.

canopy ritning med välvt tak

Mer komplexa med ett sadeltak. Om du gör det ur metall, den har en relativt enkel konstruktion.

Dra ett sadeltak överhäng för metall-maskiner

I fallet med ett trätak sadeltak flerkomponentsystem erhålles.

EXEMPEL anordning pentroof trä

Om carport är ansluten till huset, är det vettigt att göra taket av samma material. Enligt de typer av mjukt tak (bältros, Onduline, etc.) kräver kontinuerlig låda, under hårt - gles, och stigningen väljs, beroende på vind- och snölaster i regionen, med fokus också på rekommendation av tillverkaren av takmaterial.

Pristraivaya skjul för att hysa det är vettigt att göra taket ser ut

Om en fullständig skuggning inte behövs, är det möjligt att använda polykarbonat. Han är för övrigt är det mest populära under den senaste materialet. välja bara det måste vara korrekt: ta flera kammare, som har åtminstone tre skikt av plast och två rader av celler. Under en sådan polykarbonat canopy även på en solig dag, inte varmt.

Dessutom är graden av värme beroende på färgen. Se specifikationer och välja den med absorption av solljus mer. Transparent behov av växthus för att värma upp anläggningen. För markiser, tvärtom, vi behöver en polykarbonat med ett svagt ljus överföringskapacitet.

Det enklaste och billigaste sättet att göra en plats för avtonavesom - fylla den med grus. För att göra detta, kommer det att bli nödvändigt att ta bort gräset, att gräva trottoaren, häll grus och väl packas det med stamp plattformar. Då domstolen kommer att bli tufft och spåret inte bildas.

Kompakt grus - bra bestrykningsmaskin parkering

Mer populär i sista gången platsen belagda med betongplattor eller gatsten. De har en mer tilltalande utseende, men deras struktur är dyrare. Utbildningen börjar även: först bort jord. Men gör gropdjup i storleksordningen 20-25 cm. Vid hälls botten grus, som också är bra RAM. Sedan, för att grus önskvärd sprida ett lager av geotextil. Detta är en non-woven material som inte kommer att vakna upp sanden, som kommer att hällas på toppen, och blandas med grus. Geotextilier fördelar belastningen jämnt och förhindrar basen prosest under hjulen på bilar (det används vid vägbyggen). Det har redan hälls ett lager av sand, som också stampas. Sanden läggs beläggnings kakel, klinker, kullersten och andra liknande material.

Beläggning av betongplattor

I mitten av kostnaden av betong lekplats. Basen är också utgående från den kompakte grus. På det på ett avstånd av 1 m placeras remsor av trä, som uppvisar en nivå eller med en liten lutning för vattenavrinning. Dessa remsor tjäna som beacons genom att hälla, och sedan spela rollen av spjäll lederna för att kompensera för termisk expansion av betong. Med denna struktur sprickor mindre ofta.

Mellan lamellerna placeras ett metallnät av galvaniserad tråd. Du kan naturligtvis rostfritt, men det är dyrt. . Trådtjocklek 3-4 mm, cellen 10 * 10 cm Topp gjuten betong inte är lägre än det M skiktet 250. Tjockleken på betong - 7-10 cm.

Betongplatta under trädkronorna för bilar

Bifogat till huset ett skjul med händerna (Bild)

Det beslutades att fästa på canopy hem under för att dölja favorit teknik - bil och båt. Först, med hjälp av matarskruvarna grävde gropdjupet av 1,5 m - under frysdjupet.

Med skruvar gräva lättare))

Införd en hylsa av tätskikt en ram av 10 mm stav med svetsade hypotekslån, gjuten betong.

Grunden i stolparna

Steg installera poler - 2 meter.

Här är antalet fyllda stöd under bilen skjul

När betongen hårdnar, sätta pelare och övre stud. De mals och bearbetas skyddande impregnering. Att rama inte ledde säkrade vad det var - aluminiumhörn. De gemensamma pelare och trim förstärkt med metallplattor.

Polacker bultade till "klackar"

Till husväggen spikade ryggstöd. Till det fasta takbalkar (Bräde 50-200 cm). Ramp för att få små, cirka 9 °, men det räcker. Balkarna under virket storlek för att göra en liten jack - för att stoppa, skär kanterna för att få en jämn överhäng.

Gashes på balkarna

Att trimma en stråle diagonalt fästes med spik, 2 st på varje sida.

På väggen spikas ombord, var det fasta balkar

Balkar är fast i väggen på de U-formade metallplattor.

Plattor, som är fixerade vid väggbalkarna

Monterade spännverket - balkar installerade i små steg - 40 cm, de var gjorda av brädor 50 * 200 mm.

Rafter System enda canopy underifrån

Ovanpå takstolarna bifogade OSB. Takmaterial - mjukt kakel. Under det behövs en solid låda.

OSB läggs på taket

Side mellan stolparna spikade styrelsen: större styvhet och mindre regn dränkt området.

Sidovägg sys board - mindre regn tog ut

Mjuk kakel lagd. Det visade sig - även dans.

På huven kan dansa

Nu, på parkeringen av konkurrensen.

Ready carport

Hur man gör en baldakin för polykarbonat (foton)

 • proftruba
  • Rack 80 * 80 14,6 m;
  • att Valv 50 * 25 - 4 st. 6 m * 25 + 50 - 10 st. 6 m vid distansorganet .;
 • peskobeton - 3 påsar med 40 kg.
 • makadam - 4 påsar om 25 kg.
 • nium - 3 banker av en liter.

Canopy gjorts under den redan färdiga banan. Polacker begravda i utrymmet mellan gränsen och staketet. Det visade sig att trädkronorna stöd ställa in stängselstolpar. Det beslutades att använda dem på uppvisar nivå: ankare bifogas, så att inte lida när hälla.

Eftersom pelarna fästes

Metall rack stolpar grävde i marken vid 1,2 meter, fylld med krossad sten, gjuten betong. När betongen hårdnar, den övre stud svetsas.

Övre stud svetsar

Efter starten av produktionen av gårdarna. Första, om bock välvda profiler med den önskade radien (ökning i vyssheytochke 1,2 m). Efter starten av församlingen "designer".

Var användbara klämma, de bundna delar, så att de inte rör sig under drift. Fast den första gården, så allt gjordes korrekt. Clamp var en hel del)))

Klipp ut, lägga till, kock

När alla gårdar är redo, de rengöras, slipad vit metall, primas och sedan målas två gånger. När jag började tumlande. Det är nödvändigt att fastställa den tyngsta gård på stolpar, satt vertikalt knackar på samma diagonal.

Utförande av akrobat

När jag lyckats rätta snabbt ta svetsning, vilket ger en grundlig provarivaniya sömmar "för senare", efter att ha avslutat på Proveka: ska allt vara på samma nivå.

Vi fångar gården omedelbart

Ett mirakel hände, allt var nästan på samma nivå. En liten droppe av några millimeter inte ta hänsyn till.

Alla gårdar är utsatta för samma nivå

Nu svetsar ribba format rör av 50 * 25 mm för polykarbonat. de är belägna längs den långa sidan av trädkronorna. Passande Steg 0,8 m har valts.

Svetsade rör för fäst polykarbonat

Det är fortfarande fäst polykarbonat. Fästa den på skruvarna genom särskilda thermowashers (säljs på samma plats där polykarbonat). De två arken är förenade med hjälp av specialprofiler. De är avtagbara och permanenta. Odelade billigare, men då du är ute i polykarbonat inget annat kan göra. Så vi använder split.

Det första arket är fäst

Det är också nödvändigt att stänga kanterna på alla ark, eller kommer att ingraverat i damm, knott, då på grund av de ångor kommer att vara fukt, och spår - mögel. Och vyn i beläggningen är bedrövligt. Eftersom installera särskild kontakten på kanten.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

92 − = 91