Dekorera hus lättbetong utanför

Alternativ för yttre bearbetning av lättbetong hem

Lättbetong block - ett material som innehåller ett hydrofilt poröst öppet utanför systemet, som inträffar på grund av deras vätning, viktning, oxidation och förlust av visuella intryck. Därför att skydda ytan av de negativa effekterna av nödvändig yttre finish lättbetong byggnad. Annars, kan damm komma in i porerna eller fukt, vilket leder till mörkfärgning av blocken kan vara (och deras utseende kommer att vara olika formatering) och minska deras isolerande egenskaper.

Fasaden efterbehandling yttervägg lättbetong kan bildas av material som skulle förhindra diffusion av vattenånga som kommer ut från rummet till utsidan. Väggarna ska "andas". För dessa ändamål, inte bra beläggning den yttre ytan av skumplattor, filmfärger och cementbruk, inte luftgenomsläppligt. Dessutom måste de byggnadsfasadmaterial besitter frostbeständighet och vattenbeständighet, och bestämt "limmade" till botten.

För detta ändamål lämplig sten beklädnad eller speciella fasadtegel, lätta gips, murbruk med mineral övertoner. Varianten av arrangemanget av den yttre insatsen slutar luftade arkmaterial. I detta fall är det lämpligt att använda sidospår, paneler, ventilerade fasader.

Sätt att mot utsidan av huset

Dekorera väggarna i lättbetong tegel på utsidan kräver utläggning av grundförstärkning. Dess bredd ska motsvara den mängd "tegel plus en enhet." Murverk har en lägre ånggenomsläpplighet än lättbetong block. Därför, för att förhindra vätning mellan blocket och tegel vänster bredd på 30-50 mm spel. Den bestämmer Teknik "mobil" ark, reversibel vid förläggning mellan väggstrukturer för att förhindra inträngning i block lösning. För ventilation i de övre leden av murverket (under takfoten) är det nödvändigt att lämna några tomma vertikala sömmar är inte fyllda med en lösning. Denna så kallade "lufthål", deras område bör vara minst 1% av hela fodret.

I fallet där de inre väggarna är tillverkade av material med låg ånggenomsläpplighet kan den yttre kopplingsbelägg göras utan luckor. Men detta är inte det bästa alternativet. Här, är den inre klimat försämrade lokaler, eftersom det minskar värmemotståndet av väggarna, ökar drift fuktighet. Resultatet - en ökning av energiförbrukningen för uppvärmning. inför alternativet "ingen gap" är lämplig endast för byggnader som är avsedda "för säsongs levande." Till exempel för ett hus på landet.

Det säger sig självt att utläggning av fasadtegel inte kan vara "i sig", och måste vara kopplad till ett block väggsystem för att vara monolitiska. För att göra detta, varje kvadratmeter av väggen som fyra eller flera länkar. På dem måste du tänka framåt och installera en annan vid läggning. Detta kan vara ett metallband bandage av "rostfritt stål" 19,1 1,1 mm eller perfopolosa av "galvanisering" 20 1,5 mm, som vanligtvis används för kabeldragning. För större trohet kan de spikas till ytterligare block speciella naglar. Ett annat alternativ - basalt anslutning. Dessa flexibla kontaktdon kommer i läge och bärarstrukturen för åtminstone 90 mm.

Exteriör avsluta huset fasad betongblock med speciella gipsblandningar och formuleringar - det billigaste och mest bekväma sättet att skydda kunskapen. En viktig förutsättning - ett lager av gips måste vara genomträngligt för vattenånga, är involverade i cementeringskomponenterna. Vid läggning måste mesh förstärkning, i synnerhet i områden med hög spänningskoncentration (fönsteröppningar, hörnen på fasaden, krök profiler). Och också behovet av att följa fukt- och temperaturkontroll, förhindrar torkning och frysning av gips.

1

Detta behov att känna alla, för att spara!

Hus av luftad med en yttre efterbehandling arkmaterial är bäst skyddad från obehaglig väder. I detta fall är huset mantlad med sidospår eller clapboard, metall eller keramiska ark. Den stora plus här är möjligheten att tilläggsisolering av huset genom att placera en särskild isolering fasadbeklädnadsmaterial.

Beklädnad ark fäst på glespanel, montering av som - en av de viktigaste faktorerna i denna metod. Detta kan fungera som vanliga naglar och expansionsankare. Vid montering av gångjärn fasad ger också ventilation. Värd för montering och fästsystem tillåter användning av denna metod för att skydda byggnader med mycket olika komplexitet och antal våningar. Denna metod för att skydda hem i många fall är bäst.

texturerad fasadfärgande blandningar

Det billigaste sättet att skydda huset från silikat byggstenarna i vatten - är användningen av speciella bläck eller ånggenomsläppliga fyllmedel. Till exempel, det billigaste av dessa "gruvarbetare." Efter utspädning med vatten och noggrann blandning av massa erhålles, som lätt kan appliceras med pensel eller roller. du kan lägga till färg en viss färg om så önskas. Som ordspråket säger, "billig och glada", "enkel och vacker". Men inte värt mycket att spara på bläck.

Denna process kompliceras av en preliminär beredning av byggnaden ytan - det är nödvändigt att eliminera ojämnheter, bucklor och veck och sömmar mellan blocken glättaren. Men detta steg kan elimineras om användningen murblock, specialbehandlat och förberedda för detta. På framsidan av enheten runt omkretsen av en plan avskuren av avfasningen. Resultatet är lämplig för applicering av tryckfärg texturerad yta.

Genomförandet av dessa verk, som alltid, experter inte råd att jaga billighet. Och i varje fall har sina egna nyanser och krav. Ändå, låt oss definiera de viktigaste stödjande beräkningar för skydd av lättbetong byggnad. När läggnings tegel av kiseldioxid för att betala för sand-cementbruk 2300 rubel / m 3, tegel - 7 rubel styck plus 600 murverk m 2. För efterbehandling tegel - från 800 till 1200 rubel per m 2. Mängden av det - på området av väggarna i byggnaden.

För en primer på silikat - 75, och silikat färg - 200 rubel per liter. Sålunda, 1 m 2 väggar, målade primer och måla kostnader ca 2020 rubel.

Plåtmaterial för att skydda fasaden av huset i Moskva kan köpas på olika priser från 84 till 300 rubel m2 eller högre.

Kisel är bättre att köpa högre kvalitet (den med den höga graden av vidhäftning och god vattenångpermeabilitet), och dyrare, respektive. Priserna för silikonfärger varierar kraftigt, till exempel, 10 liter Kivisil tillverkare måste betala 4000 rubel. Dess konsumtion - 6,4 m 2 per meter. Inrikes samma färg kostar cirka 2700 rubel.

Vad för dig är mer optimala beräkningar visar.

Gasbetong (luftad betong) avser ett lätt material, så limmet strängsprutas vid en utläggning inträffar. .

På senare tid, var det en tid då betong används uteslutande för byggandet av militära anläggningar och bunkrar. .

Enligt experter antalet bostadshus som fritidshus och småhus, byggda av lättbetong.

Ytbehandling av hus lättbetong: Alternativ tips

Under byggandet av privata hem under de senaste åren allt större utsträckning använder kolsyrat betongblock. Detta faktum kan inte kallas en tillfällighet. Nämnda material har en porstruktur som kännetecknas av hög isoleringskvalitet.

Lättbetong absorberar mycket fukt och damm, och därmed den oxideras, blir det svårt, mörknar och förlorar sina kvalitetsfördelar. För att undvika detta är det utförs utanför avsluta hus lättbetong. Detta gör fasaden motståndskraftig mot yttre påverkan av miljön.

Utföranden Ytbehandling gazobetona

Innan arbetet med efterbehandling lättbetong utanför, måste du lära dig de grundläggande teknikerna. Det mest ekonomiska sättet är att använda ett plåster. Det är viktigt att välja rätt makeup, föredrar ånggenomsläppliga trögflytande blandning. För att uppnå högre hållfasthet skiktet bör dessutom använda en förstärkt nät, är detta särskilt sant för komplexa scener, nämligen:

Extern heminredning av lättbetong kan åstadkommas med tegel. För att göra detta, gör grunden starkare. Dess bredd bör innehålla tegel och block. Av den anledningen att tegel sänder mindre ånga än betong, är en öppning utformad mellan materialen. Dess bredd bör vara 50 mm. Detta tillvägagångssätt skulle eliminera ansamling av kondensat inuti konstruktionen. Ventilation finns tomma sömmar mellan tegelstenarna, vilka är kvar på toppen av väggarna. Den totala ytan av dessa sömmar skall vara 1% av den totala arealen av byggnaden.

Om lättbetong block är av låg ånggenomsläpplighet koefficient, kan bildandet av luftgap undvaras, men detta tillvägagångssätt är inte den bästa, eftersom det kommer att öka värmeledningsväggarna och leda till kylning av lokaler. kostnaderna för uppvärmning kommer att vara mer imponerande. Utan att bilda luckor kan obkladyvat sommarstugor eller hus.

Oblitsovyvaya tegelfasader att tillämpa blad som tål kontakt med en lösning av block. Webben som vi flyttar murverk skift. Foder kan inte läggas utan stöd. Till exempel, är tegel ansluten till de block som kommer att ge en monolitisk struktur. Detta tyder på att i varje kvadratmeter ska installeras på fyra bindningar. De bör ges i förväg. För detta vanligen använda band av metall, kommunikation från basalt, galvaniserat stål perfopolosa. Elementen är insatta i blocken, medan den andra sidan - i tegel.

Ytbehandling av hus lättbetong kan utföras med färg. Det kommer att kosta billigare än andra lösningar. Använd detta kräver en speciell sammansättning eller kitt som måste vara ånggenomsläppligt. Denna skyddsenhet.

Innan ansökan färgen utspädd med vatten. Som ett minus foder sticker ganska lång tid att förbereda ytterväggar. Alla sömmar och oegentligheter måste städa upp, samt bucklor och prognoser. Lättbetong block kan framställas genom en avfasning snitt på omkretsen. Detta kommer att säkerställa jämnhet och planhet.

Alternativ: avsluta sidospår

Som en annan populär inför material för lättbetong fungerar rangerbangård. Den kan konfigureras baserat på olika material. De är:

Detta för att skydda fasaden mot väder och vind. I rollen av fördelarna med detta tillvägagångssätt är möjligheten att ytterligare isolera väggarna genom att placera en värmare under läkten rangerbangård. Framework, förresten, kommer att utföra titelrollen i huden, i själva verket kommer att installeras panel, luckor mellan dem kommer att ge ventilation design.

Tips för installation av fibercementpaneler

Din Ytbehandling hem luftade fibercementskivor kan utföras. Fastställande kan ske direkt på väggen med skruvar. Alternativt utför installationen ramen. I båda fallen, används det för montering av konsolen-klyaymery genom vilken fästelementet skruvas in i listelementen eller vägg.

Fibercementelementen är fästa vid varje rack. Avståndet mellan fästena bör nå 600 mm horisontellt. Klyaymery etablerade oftare i områden som gränsar till dörr- och fönsteröppningar, liksom i hörnen av byggnaden. Denna yttre yta av väggarna i lättbetong hem involverar ibland bildandet av ett luftgap, som i vissa fall används för installation av värmeisolerande material.

Experter rekommenderar inte att montera panelen på ramen eller väggen utan klyaymerov, men i vissa fall är den enda sanna detta synsätt. Detta är sant om panelen kräver fixering i områden där det är omöjligt att installera fästet. I detta fall produkten borras igenom, och efter att hålen skruvas skruvar, lock som är försänkt inåt med 1,5 mm. Efter avslutad beklädnads hål smort gips med vattenavvisande egenskaper. För detta ändamål kan du använda pastan och tätningsmedel, som väljs av färg, och ibland levereras.

Innan du börjar arbeta, kan du se ett foto av den yttre yta lättbetong byggnad. Om materialet som används för beklädnad av fibercement ytterväggar, då tekniken kommer att vara något annorlunda. Elementen är inställda i en vinkel, är de anordnade att överlappa den övre till de nedre brädor. Detta gör att du kan få effekten av fartygets plankor eller fiskbens.

Sidospår kommer att vara placerad enbart på den övre sidan av panelen och fäst vid var och en av tapparna. Stykuya brädor i längd, bör lämna ett gap av 2 mm däremellan för att kompensera för den linjära termiska expansionen vid exponering för värme. Skruvar kommer att överlappa docknings ovan brädor. Plattor kan monteras på en ram vägg metod. Detta innebär användning av metall ram, i vilken slitsarna är installerade fibercementpaneler. I detta fall kommer att vara synlig plattor och ramar ytan rem.

Om den yttre utformningen av huset av lättbetong utförs med hjälp av fibercementskivor, kan lådan vara gjorda av trä eller metall galvaniserat profil. Horisontella element från balken bör ha ett tvärsnitt i området 50x30 mm. Ett avstånd mellan väggen är lika med 600 mm. För deras fästankare används. Den vertikala ramen stöttan, i allmänhet har en storlek inom 40x70 mm. De fästs med två skruvar. Steget mellan de vertikala stängerna också allmänt lika med 600 mm. Dessa parametrar bör följas också av den anledningen att den termiska isoleringen framställs vanligen med sådana storlekar. Detta tyder på att det blir lättare att blåsa, och avfallet kommer att vara mindre.

I vissa fall beklädnadspaneler och fibercementplattor är från det blinda området till korsningen till takfoten. Cap är inte släppt. Annars bör bilda en sicksack-typ ram, är botten av vilken fylls med expanderad lera mellanfraktionen. Detta material fungerar som en utmärkt värmeisolering och skydda mot gnagare.

I syfte att eliminera behovet av putsning av väggar, är spalten fylld med injekteringsbruk som är förblandade med polystyrenskum eller polyuretanskum crumb. Påfyllning bör ske konsekvent, som kommer att uppträda som om fastställande av sista paneler. Om du är klar hus lättbetong sker utanför fibercementelement, vad som skulle vara installationsmetod väljs bör den börja från botten av väggen. Kan röra sig från det blinda området, vilket är sant om du planerar att belägga detta material sockel.

När skärplattor såg skär ska målas med akrylkomposition, som ofta tillförs. Målning gör det möjligt att dölja snittet och kommer att skyddas för slutdelen från fukt och andra faktorer. Efter att ha avslutat installationen av panelerna på grund av väggen och över det är nödvändigt att installera en metall återflöde. Det enklaste att installera är det som är fäst på väggen.

Efter att ha övervägt alternativen för dekoration av hus av lättbetong, kan du välja fibercementplattor, som bör installeras runt fönster och mycket mer. För att klara detta arbete så noggrant som möjligt, bör du använda skilje lamellerna. Klyftorna är stängda special dekorativt område, som förädla utseende. Om bildas runt fönstret breda backar, kan de utfärdas av samma panel till den gemensamma visade sig snyggt. För att göra detta, är lådan fast start profil och plåt set i sina spår. Godkännanden innan du installerar dem i plattorna är belagda med tätningsmedel.

House of lättbetong enligt målet bör vara beredd med hjälp av en pensel. Chips och bucklor är förseglade med adhesiv, som är förblandad med den luftade betongdamm. Den minsta tjockleken är 10 mm, kan materialet inte förstärkta. Som en del av tillsatserna är svala på grund av denna blandning kommer att upprätthållas på ytan av de mest hållbara. Om skikttjockleken ökar upp till 15 mm, kan nätet vara förstärkt med glasfiber. Mer imponerande tjocklek avsluta hus lättbetong är opraktiskt.

Välja nätet, måste du välja den vars cell är ungefär 3 mm. Materialet bör vara resistent mot alkaliska miljöer. Annars efter ett tag nätet förlorar styrka och inte längre håller gips och ytskikt bara avgår. Primer först anbringas blandningen utförs efter armeringen. Detta kommer att skapa en grund för ett plåster.

Applicering av kompositionen varelse remsan. Till dess att lösningen hårdnar, är det nödvändigt att lägga gallret, att trycka den med hjälp av en flottör eller murslev. Så snart nätet kommer att sjunka bör ta att bära ett stort spatel att utjämna. Ytan är kvar i slutskedet före torkningen. Denna tidsperiod kan variera beroende på det material som används. Dekorera hus lättbetong i nästa steg innebär att applicera en primer som fyller den grå och reducerar porositet. Efter primern har torkat kan du fortsätta att tillämpningen av dekorativa gips.

Ytterligare rekommendationer om vad man ska trimma kolsyrat välja

Ganska ofta konsumenter undrar vad den bästa exteriör design hus lättbetong. Bland de övriga besluten bör göras plattor, som kan vara keramik eller klinker. Dess yta är i stånd att motstå frätande ämnen och nederbörd. Vikten av en sådan beklädnad är lägre än med tegel, vilket minskar belastningen på fundamentet. Mått små plattor. Detta tyder på att den fasta beläggningen kommer att vara tidskrävande.

Ibland klinker används för att dekorera fasaden av fragmenten. I detta fall är kakel i kombination med gips. Extern heminredning av lättbetong kan genomföras även via termiska paneler, som vanligtvis används för att införa kvadratisk fasad. Detta gör det möjligt att utföra en dekoration och isolering. Framsidan av sådana paneler i en växt eller en sten kompletteras med keramiska plattor. Det är i det här fallet är äkta.

För väggarna i lättbetong som finish, kan du använda en av en mängd olika material, som presenteras på marknaden idag. Bland annat bör avsätta granit, som har dimensioner mer imponerande i jämförelse med klinker. Detta förenklar driften av den kontinuerliga fasadbeklädnad. Stärka granit kan vara en trälåda eller lim. I det första fallet kommer att kunna säkerställa god ventilation av fasaden.

Stengodsplattor, om så krävs isolerande väggar kan vara monterade på en aluminiumprofil. Förbered fasaden måste mycket noggrant. Ytan bör skyddas, sömmar förseglade och gropar är fyllda med skum.

Metoder för utomhus dekoration av fasaden hus lättbetong

Porbetong är ett material med god termisk isoleringsförmåga. Den låga densiteten är också en fördel och gör det möjligt att avsevärt minska belastningen på grunden. Men för alla sina fördelar skum betongblock har ett antal nackdelar. Ytbehandling av lättbetong hem måste vara tillverkade av material med låg porositet. Detta beror på det faktum att väggblocken är instabila för fukt och den kan samlas inuti. Läs mer om byggandet av hus av lättbetong.

Genom arbetet med efterbehandling utsidan av byggnaden påbörjas omedelbart efter slutförandet av arbetet inomhus. Det är nödvändigt att noggrant följa arbetet i tekniken. Facing utförs av en av följande metoder:

 1. färgning med en speciell färg för fasadarbeten;
 2. oshtukatkrivanie formuleringar för lättbetong;
 3. Ventilerad fasad med olika beläggningsmaterial (t ex sidospår eller block hus);
 4. enhet med flerskiktsvägg av den yttre milen av ansikts tegel.

Utföranden Ytbehandling

Vid val av kompositioner för dekoration av fasaden är nödvändigt att ta hänsyn till den för vattenånga på material. Hygroskopicitet väggar av blocken är på en hög nivå. De kan ackumulera fukt, som kommer i form av ånga från lokalerna. Om kapslingen har en låg vattenånga, och går inte ut ett par väggar är våt. Vattnet i kakan väggen kommer så småningom att leda för att sänka dess värmeledningsförmåga, bildandet av mögel och mjöldagg, en kränkning av bärighet.

Som kompositioner för dekoration av fasaden kommer inte att fungera:

 • sand och betong stuck;
 • Täckande filmbildande färg.

För termisk isolering av byggnaden är inte tillåtet att använda skum eller extruderad polystyren, eftersom de har låg permeabilitet för ånga och luft. För mer information om hem isolering av lättbetong.

Dekorera hus lättbetong kan utföras med hjälp av följande typer av plåster:

Det senare alternativet kräver ytterligare arbete genom färgning fasaden utanför. Fördelen med materialet är underhållbarhet.

Arbetet med målning eller rappning väggar blocken utförs endast efter komplexa beredning. Det krävs för att ge följande sammansättning åtgärder:

 1. rengöring av ytan av damm och olika föroreningar;
 2. eliminera små defekter murverk med lim för lättbetong;
 3. yta utjämning speciella strukturer;
 4. väggar grundskikt av 2-3 mm (företrädesvis väljer kompositioner med förstärkande funktion och skydda från atmosfärisk fukt).

Den slätare ytan slipas genom målning eller gips, den lägre den erforderliga lösningen till Stone väggen från block utanför. Material för fasader av lättbetong är relativt dyra, så du bör försöka minimera sin konsumtion.

När dekorera väggarna med gips är ibland nödvändigt att använda en speciell armeringsnät. Du måste välja en som är resistent mot alkalier. Dimensionerna hos cellen tas för att vara omkring 3 mm. För armering kan ges följande rekommendationer:

 • om den totala tjockleken av plåsterskiktet är mindre än 10 mm, är den ytterligare förstärkningen som krävs;
 • vid en tjocklek av 10 mm gips för förstärkning med användning av glasfibrer;
 • efterbehandling skikttjocklek av 15-20 mm kräver användning som ett förstärkande metallmaskeringsgaller.

Applicera plåsterskiktet av mer än 20 mm i lättbetong är inte rationellt.

Armeringsnät lagras på beläggningsskiktet innan det härdar. Spatel eller murslev den trycks in i lösningen. Ytnivån och fick torka. Efter torkning börja att spraya den nödvändiga tjockleken hos gips. Det beror på jämnhet av basen.

Dekorera hus lättbetong med användning av ventilerade fasad teknik kan du samtidigt utföra foder och isolering. Speciellt sådana varianter är relevanta för byggnader, som ligger i server regioner där värmetekniska jämna block med goda termiska isoleringsegenskaper inte testas.

Som värmare används mineralull. Det hindrar inte borttagning av fukt från väggarna. Men isolatorn själv måste skyddas mot fukt. För kondensat appliceras lager av luft ventileras med friskluft. Dess tjocklek är typiskt 40 mm. Takfoten ventilationszonen har hål för utloppet av fuktig luft.

Grunden för fixeringsvärmaren och materialet för väggarna hos blocken är ramen. Han är gjord av trä eller lättmetallprofiler. Trä absolut nödvändigt att bearbeta antiseptiska föreningar. De förhindrar bildning av mögel och mjöldagg, röta material.

Den yttre manteln till den gasbetong fasaden är fäst vid:

 • stor längd skruvar (använda svart som den mer fast);
 • dymlingar med en plastpropp inte är mindre än 30 mm;
 • specialankare för lättbetong.

Den senare varianten är föredragen eftersom den ger en tillförlitlig fastsättning, utan köldbryggor. Den mest önskvärda metoden för fästskruvarna kommer att vara, men i frånvaro av andra alternativ att använda dem.

Steg installera nitar för lättbetong rekommenderas att använda 40 eller 60 cm. Men den exakta storleken beror på bredden av isoleringen. Inte skära materialet längs måste dimensionerna beaktas vid tilldelning av avståndet mellan ramelementen.

Efter att grund (skenor och reglar) under fodret fixeras på speciella dymlingar, fortsätt till installation av isolering. Absolut nödvändigt att ge tätskikt ovanpå mineralull.

Tätningsmaterial bör inte ge atmosfärisk fukt, men har en hög ånggenomsläpplighet. För väggarna i betongblock är rimligt att tillämpa särskilda parodiffuzionnye membran. De hindrar inte borttagning av fukt i ventilerat lager från isoleringen. Tätande membran fungerar också som vindrutor.

Alternativet avslutar ventfasada fibercementskivor

Efter fixering av värmaren och isolering för att börja hänga dekoration material. Som fasadbeklädnad kan användas:

Fastsättning på ramen isoleringsmaterial enligt tillverkarens instruktioner och för olika arter kan variera.

För att skydda materialet i väggarna i blocken från externa väder bättre utnyttjande av ansiktet tegel. Typiskt, det keramiska materialet som används. I det allmänna fallet är gjord tvåskikts vägg med en ventilerad skikt inuti.

Bredden av gapet för luftcirkulation ska vara lika med åtminstone 30 mm, den optimala tjockleken kommer att vara 40 mm. I den nedre delen av väggen ger hålen för luftintaget (luft hål) är skyddade från hinder ventilationsgaller. I området för takfoten på byggnaden (eller bröstvärn med användning av ett platt tak) ger en möjlighet att lämna den fuktiga luften.

Brick faner alternativ för olika typer av byggnader

Brick - tung tillräckligt med material för fasadväggarna. Denna typ av efterbehandling krävs för att tas med i beräkningen när man utformar fundament. När det används för redan existerande byggnad bättre utföra förstärkning Lagerhus delar av blocken. Dessutom är bredden på fundamentet delas med hänsyn till tjockleken på väggen med en tegelfoder. Tegel överhäng av mer än 30 mm är tillåtet.

Samverkan yttre och inre mil med hjälp av särskilda flexibla kommunikation. De är placerade i lättbetong till byggskedet. I stället för flexibla länkar också kan användas tunna metallplattor. Det är viktigt att elementen är tillverkade av stål med en korrosionsbeständig beläggning, det vanligaste alternativet - rostfritt stål. Galvaniserad anslutning i en alkalisk miljö snabbt förstörs.

Flexibla kopplingar mellan gas betong och tegel

Kommunikation är förskjutna. Det horisontella avståndet tas lika med 600 mm. Vertikal positionering tillåten kopplingsdelarna på ett maximalt avstånd från varandra av 500 mm.

Genomföras korrekt väggen avsluta fasaden gör det möjligt att säkert skydda lättbetong från yttre påverkan. Det är nödvändigt att noggrant följa kraven på material och deras användning av teknik.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 1 =