Design hus i ryska på nätet 3d

Design hus på nätet 3d

3d projekt för att skapa en design hus, lägenheter och andra lokaler har traditionellt skapat i AutoCAD. Detta är ett professionellt program för 3D-modellering. Bekanta med priserna för produkten och köpa AutoCAD kan du här. Om ditt yrke inte sysslar med design och arkitektur, då du skulle vara tillräckligt med ledigt program online på ru.homestyler.com

Pros nätet Designerhus:

  • Det finns ingen kostnad för inköp av ett speciellt program,
  • Allt designarbete sker i webbläsaren,

Den största nackdelen: du måste förstå att detta inte är ett professionellt program, och du är på ett eller annat sätt, kommer att berövas alla möjligheter som erbjuds av AutoCad.

Att arbeta i ett program för att registrera. Utan den kommer du inte att kunna spara ditt projekt, och du kommer inte att vara tillgängliga för vissa funktioner. Du kan skapa dina projekt på din mobiltelefon. För detta ändamål utvecklat en speciell applikation, nedladdningslänken kan hittas på hemsidan.

Det är vad ger oss Autodesk Design Online:

Klicka på knappen för "Nytt projekt" top horisontell meny och börja solidmodellering.

Du kommer att bli ombedd 3 alternativ:

  1. börja från början
  2. lastning bakgrundsbilder. Detta system kan vara hemma,
  3. Välj ett projekt från galleriet.

1

Först vi "lyfta" väggarna i huset, vilket skapar en övergripande plan. I den vänstra verktygsfältet du objekt (rum, väggar, murar, öppningar) och dra en arbetsytan. Här kan du rotera dem, ändra storlek och proportioner.

Lägga konvexitet balkonger, altaner med "sträcka med en ökning i rummet" - lägga till dessa objekt för att omkretsen av rummet.

Ändra projektets omfattning med mushjulet eller genom att använda förstoringsglas från huvudmenyn.

Det är mycket användbar för dig möjlighet att se i 3D, kommer du också hitta den på övre verktygsfältet.

När huset är "byggd" - läggas till alla rum, väggar, golv, är det dags att gå vidare till inredning. Klicka på ikonen "hem" i den vänstra delen av programmet, och framför oss kommer att dölja navigations:

Lägg fönster, dörrar, trim olika rum, inredning och efterbehandling utformningen av gatan.

Se ett exempel på det färdiga rummet design i 3D:

Se även en översyn av Sweet Home 3D gratis program för att utforma rum:

Underbart att 3D konst eller design, om man så vill, blir så prisvärd

Det ser ut som spelet Sims. Även om ens vackert spel. Men i allmänhet, en bra sak, naturligtvis. Du kan undvika en hög av fel på datorn, du begår dem i processen för att bygga eller reparera. Även ritningarna inte ger en så fullständig bild som en 3D-modell.

Ja, intressant tjänst. 3d-modellering tillåter dig att se planen av rummen och läget "personligen".

Ja, intressant tjänst. 3d-modellering tillåter dig att se planen av rummen och läget "personligen".

En annan försök Planner 5d, också bra service, jag ens gillar det mer. tjänste översikt kan hittas här

Design hus i ryska på nätet 3d

Inredning 3D - lätt söka briljanta lösningar

Reparation - en lång och dyr. En stor mängd ansträngning, spenderas på den för att se hur det skulle vara önskvärt att se insidan av lokalerna. Modern teknik förenklar uppgiften att välja stilar, färger och arrangemang av utrymme. Tack vare en speciell redigerare som du kan skapa 3D inredning på nätet, spara en tredjedel av den tid och pengar att reparera. Med hjälp av programmet du är i minsta detalj föreställer vad som skulle vara det slutliga resultatet, ordna möbler och utrustning i enlighet med parametrarna i rummet, välj efterbehandling material, experimentera med färger och texturer.

Omplanering med några få klick

Vill drastiska förändringar, vi är redo att gå på väggarna på vägen? 3d interiör Unik nätet redaktör kan du göra en detaljerad plan av lägenheten eller kontoret där de dimensionella egenskaper motsvarar de verkliga parametrarna. Det finns inget värre än besvikelse en misslyckad ombyggnader. Programmet kommer att ta hänsyn till alla detaljer och undvika sådana problem.

Fritt passera väggar och partitioner, och sedan använda ett speciellt filter, anser resultatet från olika vinklar, utvärdera kvalitetsförändringar, korrigera dem om det behövs. Välj möbler, se till att varje bit av den konverterade utrymmet är vacker, bekväma, funktionella.

Objekt i stället för möbler

Bilderna av webbplatser och tidskrifter möbler ex ser spektakulära och harmonisk. Men i verkligheten är situationen annorlunda: Om du vill lägga till ett element till den färdiga interiör eller ta bort något i ett annat rum på grund av de saknade centimeter, med permutationer experiment kan vara lång, med risk för skador. Använda tjänsten av inredning i 3D, så att på skärmen för att prova alla möjliga konstellationer. På bara några minuter att skapa en miniatyrbild av rummet, ange dimensioner och med lysande precision program för att förklara allt.

Flytta, lägga till, ta bort, sängbord och andra redskap. Leta efter nya lösningar, prova oväntade kombinationer. Alla manipulationer 3D online editor kan du utföra grundläggande trycka på en knapp, utan tidskrävande, hälsorisken. När du hittar det bästa alternativet är att översätta planer till verklighet.

Skapa inredning i 3D från scratch

Aldrig förtjust i design utrymme och rädslan att vissa idéer är alltför svårt att genomföra? Införd tjänsten kommer att hjälpa skingra tvivel och för att testa de mest fantastiska lösningar utan extra kostnader. I denna virtuella paradis har ett brett utbud av apparater och möbler, som är avsedda för olika typer av lokaler. Uppfinna din egen stil, ändra texturer och färger, alla typer av material är till ditt förfogande. Tjänsten tillhandahålls kostnadsfritt.

Kanske du bara drömma om ditt eget hem och vill veta hur det kommer att se från olika vinklar hem. Innan du väljer en husgeråd måste göra en hel del arbete: rita väggar, välja golv och tak, installera utlopp, gör den externa finish. Inredning i 3D online i ryska varv drömmar i väldefinierade planer. Försök att använda materialet i olika versioner: trä, metall, sten, tyg och andra råvaror kan göra en hel del intressanta saker. När planen är att fortsätta att genomföra mycket lättare.

Att arbeta med den typiska layouten

Om du inte vill skapa ett projekt från början, använd en katalog över standard layouter. tjänsteutvecklare fylla regelbundet listan över standardutföranden med de senaste trenderna i det inre utrymmet i en lägenhet. Redaktören har ett brett utbud av layouter för lägenheterna med antalet rum från 1 till 4. I varje proportionerade bostäder och kommersiella storlekar. När du har valt alternativet omedelbart fortsätta att utforma en lägenhet i 3D, utföra experiment med stilar, färger, möbler.

Gör inredning i 3D online är enkelt nog, men i processen för reparation av projektet behöver en hel del tid att komma tillbaka. För att permanent oförmögen att utföra manövrar Realiserade igen kan du spara det färdiga arbetet, och även skriva ut det på ett bekvämt format. Tjänsten gör det möjligt att spela in flera alternativ för att formatera dem i en bild eller ett dokument. Genom sina egna projekt, göra ändringar, ta till perfektion inredningen i hemmet eller på kontoret ett obegränsat antal gånger.

Funktioner editor 3D online

Det intuitiva gränssnittet gör interiör utformning tidsfördriv intressant och mycket enkel. Att arbeta med tjänsten behöver inte ha speciella kunskaper, kommer det att vara klart även för dem som haft att göra med 3D-simulering för första gången. Ryskspråkiga program, komplicerad och förvirrande termer saknar och ytterligare tips hjälper dig att förstå hur man bäst för att utföra en viss åtgärd.

Vid utvecklingen av sin inredning 3d online gratis, du får prova mer än hundra av material för interiör och exteriör, för att hitta en individuell lösning. Du kan också visa den färdiga design i 3D-format från olika vinklar. Utskrift av ett simulerat projekt förenkla processen och minska kostnaderna för att reparera den. Alla experiment genomfördes på skärmen och nu behöver bara genomföra den bästa av de många alternativ. Beräkna kostnaden för reparationer kommer också att bli lättare med projektet till hands, eftersom oväntade utgifter minimeras, bara behöver övervaka kvaliteten på inköpt material och möbler.

Försök att göra inredningen i 3D på nätet, och du kommer att bli förvånad över hur denna enkla och roliga process. Bekväm design hem låter dig organisera en speciell, hemtrevlig atmosfär som ville komma tillbaka igen och igen. Med vår service skapar en atmosfär under kraften av varje.

Hur man skapar ett projekt hemma eller rita själv på nätet

I den här artikeln beskriver vi hur att skapa eller rita ett hus projekt, som kan lagras på platsen och att våra experter kan utvärdera på dess kostnad.

För korrekt visning av online-designer du behöver någon av de senaste webbläsarna : Opera, Firefox, Google Chrome. Principen är: att välja - att dra, tryck - dra. För att illustrera arbetet eller registrering på utvecklarens hemsida, läsa texten nedan.

För detta ändamål erbjuder vi dig att använda en av de bästa i vår mening onlinetjänster för att utforma huset - planner5d.com.

Denna webbplats är intressant eftersom det ger en uppsättning intuitiva verktyg för att skapa den nödvändiga utformningen av huset. Du kan välja storlek på rummen, material och färg på väggar, golv, struktur, tapeter, inredning möbler, inredning runt huset. Du kan schemalägga flera våningar, och mest intressant, kan du se 3D-modell direkt i webbläsaren utan någon extra programvara installerad på datorn, och plug-ins. Och det är alla gratis.

Där kan du spara ditt projekt, och sedan skicka länken till oss, och våra experter kommer att kunna hitta det åt dig den ungefärliga kostnaden.

Alternativet att skapa ett bostadshus av tredimensionell design är intressant med hjälp av den här tjänsten, det faktum att när det gäller de vanliga rummen kan placeras möbler: Garderob, skrivbord, säng, soffa, soffa, stolar, och allt detta i en storlek som passar proportionerna skapade en tredimensionell plan stugan. Planerar du din framtida bostäder kommer att kunna visualisera vad möbler kommer att gå in i projektet, eftersom det kan anordnas inuti den simulerade ditt rum.

Om du är intresserad sedan gå vidare hur man registrera sig på hemsidan och på några minuter skapa ett hem projekt. Om intresserad av att dra sig, leta färdiga projekt hem på vår hemsida.

checkar in här http://planner5d.com/ anger din e-post och lösenord.

Efter det, klicka på knappen "Skapa ett projekt"

Dra i linje med väggarna, kan du ändra storleken på rummet och i menyn till vänster kan du välja mellan rum bildar - kvadratiska, rektangulära hörn. Windows - ett, två och så kallade tricuspid. Valv, dörrar, väggar, trappor, pelare.

I menyn till vänster finns flikar som byter rum, inredning, golv, lager. Om du väljer fliken, inredning, då, som ses på bilden, ett ganska stort urval av möbler och utrustning, samt inredning och diverse andra strukturer.

Om du klickar på vänster musknapp på rummet, kommer du att se en snabbmeny genom att markera den "nyckeln", får vi möjlighet att välja material för väggar, golv, tak (se. Figur nedan).

Det är möjligt att byta till 3D kartläggning av projektet hemma, För att göra detta, klicka på fliken.

Och du kan se designen i tredimensionella display. Och inte bara se utan även rotera den, zooma, ta bort, ändra struktur, väljer material och så vidare. D. Och storleken av interiören kommer stå i proportion till storleken på rummen.

När du har skapat ett projekt, kan du kalla det som du vill, spara och publicera, det vill säga få en länk som du kan dela. Eller placera koden på en sida på en webbplats.

Och om du en hänvisning till det projekt du skapat kommer att skicka oss , (T.ex. från sidan på nätet ordning), kan vi beräkna den ungefärliga kostnaden för din framtida hem.

Lycka till med att skapa din framtida projekt bostäder!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

73 + = 74