Disposition studio 30 m² foto

Design studio 30 kvm - inredning foto

Det forna Sovjetunionen har sin egen bostad - är lycka. Och den sällsynta ägare kan skryta med hundratals kvadratmeter. De flesta av våra medborgare bor i den klassiska "Chrusjtjov" liten gostinka flesta flerbostadshus är driften malometrazhki. Och för att skapa en förfinad inre av huset finns en önskan. Men mysiga, snygg, funktionell rum kan sättas upp på en mycket blygsam livsrum. Huvudsyftet - att organisera utrymmet korrekt. Därför är frågan om designstudio på 30 kvadratmeter ofta bland Internetanvändare.

Ett utmärkande drag av inredningen för att skapa en liten odnushki 30 kvm står faktum - grunden för konstruktionslösningar är en rationell användning av området. Välkomna multifunktionella föremål, är färger appliceras, material, ljus, visuellt utöka utrymmet, med hjälp zonindelning lokaler, undvika dörrar och skiljeväggar.

Studio - Studio

Funktionell, praktisk, modern lösning hittills har varit användningen av design studio på 30 kvadratmeter. Ofta finns det en lägenhet 21 kvadrater, som ger utrymme, som kombinerar köket. Alternativ ombyggnaden in i en lägenhet - kan vara mer drastiskt sätt - genom att föra samman i ett stort rum är inte bara ett rum med kök, men också gå balkongen, korridor, skafferi. Utrymmet delas av en villkorad zonindelning krävs funktionella områden.

Vid utformningen av studiolägenheter måste överväga möjligheten att rivningen av väggarna, som i vissa fall är strängt förbjudet.

Varje rivning av partitioner anses sanering, är det nödvändigt att ta den resolution som du inte kan få.

Om du inte har att utforma eller studio lägenheter på 30 kvadratmeter rivning av väggarna i problemen. avlad av utvecklaren början skulle detta alternativ avsevärt berika interiören. Men vi får inte glömma vissa saker:

1
 • Kräver en kraftfull extractor som kan dra dofter av laga mat, förhindrar absorptionen av dem i ett rum och sånt.
 • I köket, måste du ange en plats för varje sak, redskap, föremål, eftersom det alltid är i sikte.
 • Det finns ett behov av att upprätthålla perfekt ordning, omedelbart städa upp efter sig.
 • Trots det gemensamma utrymmet till rummet bör materialet av golvytan i köket vara lätt att tvätta (kakel, linoleum, laminat).

Inredning som kan spara utrymme

Utforma en liten etta på 30 kvadratmeter är det lämpligt att fylla i följande ämnen Interiör:

 • Hörnsoffor. Breda soffor var att sätta familjemedlemmar är gratis och gästerna kan lätt omvandlas för natten i en rymlig säng. På morgonen är lätt att montera, utan att belamra den lilla, en så värdefull område.
 • Höga köksbänkar, garderober. Möbler till tak kunna rymma ett stort antal objekt som kan vikas, beroende på användningsfrekvens från golvet till toppen.
 • Hängande hyllor, alla typer av skåp. Praktisk, helt underbar plats för saker som inte använder området i rummet utan att belamra det. Häng hyllor och skåp kan vara som att stå på golvet av möbler, till exempel på en soffa, liksom för sig.
 • Inbyggda apparater. Det är nästan osynlig i det inre av lägenheten på 30 kvadratmeter. Under de inbyggda apparater inte behöver söka en separat plats, reflektera, oavsett om det passar in i kupén. Det är praktiskt, bekvämt och estetiskt tilltalande.

Zonindelning litet inre livsrum

Utformningen av en-rums lägenhet på 30 kvadratmeter. m. måste ta hänsyn till karaktären, vanor, livsstil, familjemedlemmar, att göra deras liv bekväm i dessa väggar. Tja, om en 1-rumslägenhet som bebos av en enda person eller ett par med liknande intressen. Det är svårare när designstudion av 30 m studio måste kombinera inte bara i sovrummet och vardagsrummet, men rummet, och ibland till och med barn. Relativt lätt att slå en fyrkantig design studio med två fönster, som inte kommer att vara svårt att ge en ljusbarriär. En rektangulär konstruktion 30 kvadratmeter kommer att kräva mer fantasi av formgivare.

Dock inte olösbara situationer inte hända. Om ingen partition, kommer till undsättning zonindelning lokaler - ett slags filial till ett visst hörn av rummet med hjälp av möbler, hyllor, målat glas, akvarium, gardiner, skärmar, etc. Skapa en zon är möjlig med hjälp av ljus, färger, material, väggar, tak flera nivåer.

Funktioner och föremål av färger i ett inre rum av lägenheten en 30 kvm

Vid planeringen av inredningen studio på 30 kvadratmeter. m. Det är tillrådligt att undvika mörka färger, inte överbelasta utrymme också texturerat väggar, skrymmande möbler, fluffiga RYNKAD gardiner, stora föremål. I ett litet område ganska konstigt soffa kommer att se i rokokostil eller buffé i empirestil. Från möbler att ge företräde står modulsystem och soffa uppsättningar. Köksmöbler är tillrådligt att beställa individuella storlekar, vilket skulle göra den till den mest rymliga och funktionella.

Bättre att ge företräde till ljusare nyanser, glas, spegel, glänsande yta, ljusblå skala, använda svag belysning. Fönstren ser bra ut, utan att tynga ner det inre av den romerska och rullgardiner, persienner, ljus genomskinliga gardiner. Väldigt söt på små torg ser Provence interiör, praktisk minimalism, populärt nu loft och en favorit med många hi-tech. Men inte nödvändigtvis följa en viss riktning, viktigast av allt - bekväm och harmonisk plats.

Det är viktigt att tänka på placeringen av fönster i utformningen av små lägenheter.

Interiören i den lilla lägenhet på 30 kvm studio kan inte glömma dagsljus från fönstren. Det är på grund av placeringen av fönster bör användas i planeringen av utformningen av ett enda rum studio 30 kvadratmeter. Döva rum och zoner där inte utsätts för solljus, är det som gäller för tillämpningen av den sällsynta och ser ganska dyster. Angle, avskurna från solljus bör användas för omklädningsrum, pentry, tvättstuga, i extrema fall - för kontor.

Boende zoner i skapandet av design studio lägenhet på 30 kvadratmeter. m.

När du skapar ett designprojekt i en lägenhet på 30 kvm. Behovet av att uppmärksamma möjligheten att placera vissa områden i det inre. Till exempel ska sova arealen ligga i det bortre hörnet, kan en sittgrupp vara i rampljuset för barnet du vill skapa en plats för ensamhet, sömn, utrymme att spela. Skåp zonen kan ta pre-inglasad balkong och värmde. Det är viktigt att inte överbelasta utrymme zonindelning och gör det diskret, att hålla den totala ensemble av designutrymme.

Detta är det primära målet att skapa inredning studio på 30 kvadratmeter - och slog ge funktionella zoner korrekt. Lekman att hantera denna fråga kommer att bli svårt, men peep några idéer med vänner, kan exemplet av färdiga projekt på Internet resurser, men hur att genomföra dem och gå i harmoni under den allmänna stilen på inredningen är inte klart.

Professionell design studio 30 kvm

Vid omnämnandet av konstruktionsförbättringar, många tror att det bara kan vara enorma lägenheter och stugor land med att investera fantastiska summor. Man ansåg att de designers - det är bara en mode infall. Och deras jobb är bara i valet av stil, val av vaser och kuddar på soffor. Samtidigt liten lägenhet, kanske ännu mer akut behov av att utforma det inre av en erfaren designer, eftersom i detta fall är det nödvändigt att lösa en ganska komplicerad uppgift att skapa komfort.

Hur användbar professionell hjälp i utvecklingen av projektets utformning liten enrumslägenhet:

 • En erfaren designer kommer att berätta det bästa sättet att placera de nödvändiga funktionella zoner, som skiljeväggar ska tas bort eller läggas att maximera det tillgängliga utrymmet.
 • Professionell design skapar en harmonisk utrymme, intelligent kombinera färger och olika finish zoner ett schema.
 • Lägenheten är fylld med rätt dimensionerad och gränsöverskridande möbler och vitvaror, kommer saker och ting att vara på plats.
 • Kompetent ge täckning - i termer av funktionalitet i områden utrustade individuellt och betona stilen av lägenheten som helhet.
 • Förekomsten av dekorativa element som kommer att göra det unika och individualitet i rummet kommer att ge en raffinerad.

I varje utrymme, om så önskas, kan du skapa en funktionell interiör för ett bekvämt liv, att hitta en plats för fantasin. Hjälper dig att skapa de inredningsteknik, användning av ovanliga material, dekorativa element, ljusets spel, färger.

Design studio 30 m² foto

Design studio 30 kvm är nödvändig för att få en hel del nyanser, den viktigaste av dessa är att vi är till förfogande för totalt 30 kvadratmeter och ett enda rum, som i sin tur, i de flesta fall måste uppfylla många olika funktioner:

 • Vara en fullfjädrad vardagsrum
 • En plats för avkoppling och underhållning
 • Närmare natten bör omvandlas till ett sovrum
 • Just detta rum bör innehålla ett skrivbord, där du fritt kan göra affärer.

Ibland har en yta på 30 kvadratmeter i en studio. m måste placera barnområde, som också måste placera en säng för ett barn.

Allt detta är ibland mycket svårt att helt förstå omfattningen av sådana lägenheter. Därför vid utarbetandet av design, allt du behöver tänka noga. Varje kvadratmeter bör vara så funktionell.

Att visuellt öka utrymmet för en liten lägenhet, det finns många olika sätt, ett av takikih tekniker är veckade persienner, denna typ av gardiner är en av de sorter av persienner. De är bra eftersom de är monterade mycket nära fönsterrutan, för att passa dem behöver inte de traditionella gardiner.

Med användning av veckade gardiner, vilket gör att göra rummet funktionell podokoynik, såväl som i stängt område av rummet visuellt minskas.

Just när du gör en vardagsrumsvägg, finns det olika metoder som bland annat att arbeta med färgmaterial och typ.

Ett vanligt sätt att visuellt förstora rummet - är att använda panorama foto bakgrundsbilder.

Inredning för en lägenhet på 30 kvm

uppstår frågan ofta på reparation av lägenheter - "Vilken typ av inredning för att välja"

I vårt fall, förutom budget och personliga preferenser bör beakta storleken på lägenheten, så först måste du bestämma vilka funktioner bör utföra din framtida lägenhet, som kan och måste vara i ett område på 30 kvm. m genomföra.

Om du har ett frö, där det finns små barn, måste du välja en typ av konstruktion som kommer att göra den mest funktionella lägenheten.

Om du är ett par eller du bor ensam, då i detta fall kan du ägna mer uppmärksamhet åt hur de estetiska aspekterna av den framtida inre av lägenheten. Det är möjligt att implementera en mer elegant designprojekt med en mer förfinad estetiska accenter.

Bland dagens befintliga inrednings stilar, oftast i den inhemska enrumslägenheter sälja en av de moderna stilar.

Detta löser två problem samtidigt:

Först - som lägenheterna nu kostar mycket pengar i början, är nyetablerade familjer tvingas leva i enrumslägenheter. Det är en modern stil kan du inkludera en maximal funktionalitet.

Den andra - en modern stil möjliggör reparation av relativt liten summa pengar, som i dag finns det ett stort antal dekorativa material specifikt för den här stilen.

Nedan ger dig ett fotoprojekt designstudio, utformad i modern stil, har 30 m².

Vardagsrum, lägenhet på 30 kvadratmeter - 4 foton Vardagsrum, projektrum lägenhet på 30 kvadratmeter - 5 bilder Vardagsrum lägenhet - 6 bilder

30 kvm studio design, kök - foto 7 Kitchen Project av platta 30 kvm - foto 8 köksinredning projekt studio - foto 9

Köket, är lägenheten 30 kvadratmeter - 10 bilder Design studio 30 kvm, kök - foto 11 Ett sovrum lägenhet på 30 kvm, balkong - Foto 12

Balkong i lägenheten på 30 kvm - 13 bilder Utformningen av badrummet i en studio - Foto 14 Ett badrum i lägenheten på 30 kvm - 15 bilder

Design studio 30 kvadratmeter. m: intressanta idéer och foton

Rymligt hem - drömmen för många. Tyvärr ofta förblir den svårfångade, och i stället för ett privat hus eller en stor lägenhet måste krypa in odnushke. Misströsta inte och stå ut med att leva i nära håll, även om du har en familj på tre personer och en hund. Malometrazh inte skada att göra din lägenhet mysig.

Ägarna till enrumslägenheter möta problemet med trängsel och ofta är att skylla för detta. Trots allt, om det är fel att använda utrymmet och håller onödiga saker, livet i odnushke tur att daglig stress. Svårt att leva i ett litet rum, som på grund av de mörka väggar och högar av möbler verkar ännu mindre. Därför designstudion på 30 kvadratmeter. m. skall riktas till expansionsutrymmet. För detta ändamål, eftersom de radikala metoder för sanering och reparation.

Om du har en lägenhet på 30 kvadratmeter. m., kommer layout berätta för dig, är det nödvändigt att ändra något eller inte. Det första steget är att bestämma: Är du redo för sanering? Det vill säga, om du vill ha en studio. Om du vill lämna allt som är, och sedan gå till råd från efterbehandling material och inredning.

Om du väljer att sanera, sedan förbereda dig för en liten byråkrati: att riva väggen, måste du skaffa tillstånd. Även penetration av en ny dörröppningen kan vara ett problem. Kom ihåg att om väggen är bärande, kommer du att förbjuda att göra det. För att starta dig med de vanligaste varianterna av saneringen av lägenheter:

 • studion är ofta genom att kombinera vardagsrum och kök. Detta alternativ är inte alls som, för då alla dofter kommer att fylla lägenheten. Var noga med att behöva en spiskåpa;
 • kombinerat vardagsrum och loggia. Du måste ta hand om ytterligare väggisolering. Förresten, får du nästan panoramafönster;
 • kombinerat vardagsrum och hall - det enklaste alternativet;
 • unionen av alla på en gång. Du får en rymlig studio, men kommer att behöva ta hänsyn till alla nyanser av ovanstående.

Studio - en bra lösning för en lägenhet på 30 kvadratmeter. m. En planlösning hjälper intelligent utrusta ett stort rum och plats för allt du behöver.

Studio tillåter dig att göra det mesta av modern design för en-rums lägenhet på 30 kvadratmeter. m De främsta fördelarna studior .:

 • remodeling tillför verkligt utrymme av tjockleken på väggarna i den rivna;
 • öppen planlösning ger frihet att fantasin;
 • en känsla av mer utrymme, det finns en lätthet;
 • möjligheten att arrangera möbler som du vill, inte fokusera på de ofta oregelbundna former av rum.

Samtidigt, plus en vanlig lägenhet i det faktum att det finns en plats för privatlivet i ett annat rum, när i studion alla i sinnet. Denna nackdel är löst zonindelning av rummet, men endast delvis, på grund av ljudet på TV: n, matlagning eller smällar nycklarna partitionerna sparar inte.

Det är svårt att skapa sin egen designstudio på 30 kvadratmeter studio. m. Den rationella är att se en specialist, som tar hänsyn till alla dina önskemål och göra en kompetent planering av funktionella zoner.

Varje lägenhet ska ha en plats att sova, arbeta och mottagning. Den etta inte så lätt att rymma alla dessa områden. Och om du fortfarande behöver en plantskola eller kontor? Kommer hjälpa till att lösa problemet med zonindelning.

I designstudion på 30 kvadratmeter. m. nödvändigtvis inkluderas zonindelning. Denna metod, som innefattar separation av rummet i flera funktionella områden. För detta ändamål partitionen. Dessa inkluderar separationen av:

 • med hjälp av möbler, till exempel bar;
 • screentryck;
 • akvarium;
 • gardiner;
 • målat glas;
 • hyllor;
 • golv- och väggbeläggningar;
 • multilevel tak;
 • podium.

Så du avgränsade områden och lägenheten i studion kommer att skjutas upp två eller tre rum. Dessutom kommer zonindelning ge avskildhet, som ofta saknas i små lägenheter, och ännu mer i studion.

De mest framgångsrika alternativet skulle vara en partition, som kan vikas eller helt ren - skärm eller gardin. Detta gör att du kan skilja mellan rymden och behöver utöka den. Dessutom skärmen finns en mängd olika typer, kan du lätt hitta en lämplig för din inredning: glas, trä, papper eller metall.

Det är inte alltid nödvändigt att använda för zonindelning partitioner. Du hjälpa efterbehandling material. Till exempel för att separera köket från vardagsrummet i stället för bar med hjälp av en bricka på golvet. Detsamma gäller för flera nivåer tak och väggbeläggning. Så du avgränsa rummet till funktionella zoner, utan att använda "sten9raquo;.

Efterbehandling material är inte bara viktigt för zonindelning. De är i allmänhet beroende av designstudion på 30 kvadratmeter. m. Bilden visar hur framgångsrik kombination av olika material såsom animerar interiör även litet rum.

En viktig roll spelas av taket. Om du gör det falskt, och glänsande, kommer väggarna vara visuellt högre och ljuset kommer att reflekteras. Välja efterbehandling material för din lilla lägenhet, styrs av spegeln och glansig yta. Samtidigt, undvika alltför strukturerade material - de gör tyngre interiör. Fokus på skandinaviska designers, som har lärt sig att utrusta det lilla utrymmet. I våra projekt, väljer de ofta en ljust trä, och till exempel betong.

Vid utgången av tegelhus är det särskilt viktigt att fylla lägenheten med ljus och luft. Huvudrollen spelas här vid fönstret. Att välja en designstudio-Chrusjtjov till 30 kvadratmeter. m., alltid tänka på plats och storleken på dina fönster. De måste vara tillräckligt stora för att passera en mycket ljus. Undvik onödiga försvårande omständigheter fönsteröppningar gardiner och draperier. Använd i stället persienner för soliga dagar.

När det gäller det elektriska ljuset, är det inte nödvändigt att använda golvlampor - golvlampor upptar utrymme på golvet. Till skillnad från lampetter, som alltid är en plats på väggen.

När du väljer en taklampa, kristallkronor ge upp. Plats ljus ser mycket bättre i små utrymmen. Förresten, inte snåla på energisnåla glödlampor: i en studio bör vara lätt, så var försiktig med om att spara el.

Alla vet att ljusa färger utöka utrymmet. På dem och bör styras genom att välja design för en-rums lägenhet på 30 kvadratmeter. M. Särskilt viktiga ljusa färger på väggarna - de är visuellt isär.

Fotografierna presenteras studio i ljusa färger med en röd fokus. Avlång träpanel visuellt förlänga rummet - ett underbart exempel på en kombination av olika texturer.

Naturligtvis är det inte nödvändigt att göra ett helt rum vitt och grått - det är inte praktiskt och ser bra ut tills den första regniga vädret. Dessutom rena vita ögon trött snabbt, så lämna den i taket. När du väljer en rad vägg, golv och möbler skickligt kombinera ljusa färger med ljus eller mörk. Kontrasterande accenter liva upp inredningen och lägga till det färska.

Det finns ett annat problem i arrangemanget av lägenheten på 30 kvadratmeter. m -. Hur mycket tror du visuellt sprider väggytor inte längre. Och den nödvändiga möbler och utrustning du behöver någonstans att placera. Se först till att du inte behöver kasta bort eller sälja en del av dina möbler. En uppsättning stolar, två skrivbord, ålderdomliga vägg - allt som kommer spam din lägenhet i stället för att göra det mer bekvämt. Om möjligt, bli av med gamla och köpa en ny.

För att göra en riktigt kompetent konstruktion liten etta på 30 kvadratmeter. m., väljer funktionell. Naturligtvis kan inte alla råd de skandinaviska lösningar med rörligt bord och en säng-transformator. Men också ganska vanliga möbler kan plocka upp med förväntning om kapacitet och kompakthet. Till exempel:

 • välja soffor och sängar med förvaring inuti - så du ta ögonen från onödiga saker;
 • Sliding skåp för köket, som blir allt mer arbetsyta;
 • Suspenderade bokhyllor istället för golvet.

Om ekonomin tillåter att köpa möbler-transformator, se till att du ta en titt på en sådan säng, soffa, skåp och bord. Särskild uppmärksamhet bör modulsystem.

Inte bara möbler upptar loppet av en studio. Apparater, dörrar, dekor - allt detta har sin vikt och mått. De måste välja klokt. Några tricks genom vilka du visuellt utöka ditt rum:

 • Häng gardiner högre - så taket som om att stiga;
 • Välj glas eller genomskinliga innerdörrar, göra dem glida;
 • i stället för den tunga träbord, välj glas;
 • Podium hjälper zonindelning av rummet och dess steg kan bli en förvaringsplats för sängkläder, lågsäsong kläder eller leksaker,
 • Om du kan, köpa ett kylskåp en horisontell övre vägg som kommer överst;
 • köket är önskvärt att göra i ordning - så att du kommer att välja henne perfekt storlek;
 • Försök att inte överdriva det med Kuriosa: figurer, souvenirer - det är vackert, men röran upp rummet, i stället de sätter färska blommor;
 • en stor spegel på väggen visuellt öka rummet två gånger;
 • kassera den tunga mattan.

Dessa enkla tips kommer att underlätta ditt val av design studio på 30 kvadratmeter. m.

 1. Enrummaren är mycket lätt kommer spam. Varje låda med onödiga donerade vas eller tjänsten tar värdefullt utrymme, så ägarna av ett sovrum kontraindicerad insamling.
 2. Om passion för prydnadssaker inte övervinna - hålla dem åtskilda och tid för att ändra exponeringen från tid till annan.
 3. Glöm inte utformningen av badrum. De enrumslägenheter, han ofta i kombination, så varje centimeter räknas. Välja kompakt VVS och tvättmaskin.
 4. Om du planerar att bo i en studio lägenhet med ett barn - tänk noga på hur effektivt kommer att göra en studio.

För inspiration, kolla in de designprojekt av enrumslägenheter på 30 kvadratmeter. m.

Square Lägenheten är uppdelad i 4 nästan lika stora delar. Den sovande Området ligger i ett separat område, så ingenting hindrade vila.

Planerar exempel rektangulär platt. Funktionella områden är anordnade efter varandra.

Lägenhet, säng avskärmad.

Ett exempel på detta är inte alltid klara färger - vit och grå. Här beige skuggade brunt och svart, vilket skapar en mysig atmosfär.

Zonindelning säng bildas via pallen septum.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 86 = 95