Disposition studio 40 kvm foton

Contents

Design studio 40 kvm

 • Beundra de enorma hus med chic design, lever samtidigt i en liten lägenhet - många bekanta situation. Men den bistra verkligheten är att inte alla har råd ett hus med ett stort område, att prioritera små stora ytor. Modern inredning fortsätter att bevisa att det är - inte ett dåligt alternativ. Även i en etta på 40 kvm du kan skapa en mysig och bekväm "boet", och vi kommer att prata om hur man kan genomföra det.

  Designen presenterar "malogabaritok"

  Lägenheter med ett litet område - en speciell "klient", vilket kräver en lämplig strategi. Till att börja med måste du bestämma vem som kommer att vistas i lägenheten: en ung ungkarl, eller en stor familj? I det första fallet, det perfekta utrymmet med öppen planlösning där det inte finns något behov av att utfärda separata privata områden. I den andra - lite svårare, men inte hopplöst. Korrekt zonindelning rum med hjälp av gardiner, partitioner på olika höjder och funktionella möbler hjälp dela området så att det finns tillräckligt för alla.

  Därefter bör du bestämma med stilen. Liten lägenhet här lägger också fram speciella krav. Bättre att föredra en stil som inte innebär en stor mängd av möbler och inredning - de "äta" de dyrbara meter redan små rum. Till exempel den klassiska stilen i Provence, kommer eller löjliga, men minimalism eller loft rymden kan expandera och anpassa sig till detaljerna i planen.

  I den moderna inredningen redan en hel del knep som visuellt kommer förstora ett litet område. Till exempel, spegelytorna skapar en effekt av "andra dimensionen" och liknande förlänger rum. Ljusa färger skapar gränser, medan mörka färger tvärtom - kan begränsa lägenheten. Men det betyder inte att man måste vara rädd för svart färg och på alla sätt att undvika det - på kompetent planering kan ge interiören en känsla av mogen, utan att påverka utrymmet.

  Ägare av höga fönster bör definitivt dra nytta av detta och, om möjligt, för att inte skapa hinder för dagsljus - bättre om den fyller hela rummet.

  Ett ord av rådgivning till sist - är det inte nödvändigt att göra mål lägenheten onödiga saker, och det är bättre att bara göra det allra nödvändigaste.

  Enrumslägenheter på 40 m2 - photo

  För att bättre skydda materialet föreslår att du bekanta dig med ljus design projekt lägenheter i vilken förkroppsligade alla ovanstående rekommendationer.

  1. Snygg design studio lägenhet på 40 kvm

  Designers Volgograd Solo Design studio lyckades elegant och harmoniskt ordna "odnushku". Ett litet område på 40 kvadratmeter, de har placerat ett sovrum, kök, vardagsrum och arbetsplats, att dra nytta av principen om zonindelning.

  På grund av frånvaron av massiva murar och väggar, platt visuellt verkar mer och inte skapar en känsla av isolering. Sovrummet är skild från resten av gardinen samtidigt som dess fortsättning.

  princip öppen plats tillåtet att använda en dämpade mörka färger även i ett hus med en sådan liten kvadratur. Men i detta fall grå väggar och svarta möbler på plats för att minska utrymmet, skapar en mysig atmosfär. En stora fönster släpper in dagsljus och fyllde rummet "luft".

  2. Brutal loft i en studio lägenhet på 40 kvm

  Ett annat exempel på vad som bör inte vara rädd för mörka nyanser. Anläggningen ligger i Moskva och är en en-rums lägenhet på 40 kvm med element av loft. Projektet designades av designstudion Int2Architecture, framför som hade en svår uppgift: att snabbt skapa snygga och presentabel bostäder för uthyrning.

  Begränsad budget bara komplicerar genomförandet, men designers har använt icke-standardlösningar och ritade mest elegant boende och billigt.

  Måla tegelväggar, öppen ledningar, betong tak - allt detta kommer att spara på efterbehandling och närmare stil med loft. Interiören är ovanligt vintage möbler - som stolar eller podstolya bassäng, som köptes på en loppmarknad.

  Lägenheten är nästan inga massiva väggar och alla levande områden presenteras i samma utrymme. Men på grund av detta är det inte skapar en känsla av klotter objekt - tack vare den integrerade stil och förkastandet av traditionella stora köket.

  3. En mysig liten boet - Design studio på 40 kvm

  Till skillnad från det tidigare projektet från Int2Architecture, den här lägenheten i ljusa färger och inredda för en bekväm vistelse på ett ungt par.

  Designers har använt principen om rationella zonindelning, som lyckats skapa ett kök, matsal, vardagsrum, sovrum och kontor - allt det minns vi, i en liten lägenhet på 40 kvadratmeter!

  Projektet innehåller många intressanta idéer för ett litet område. Till exempel, ett sovrum skåp kombineras till en zon och placeras på sockeln, vilken innehåller ytterligare lagringsutrymme. Hög partition skiljer privat från vardagsrummet, men inte skapar en barriär mot penetration av dagsljus. Mobile matplats lätt flyttas genom att öppna ytterligare utrymme.

  4. Utforma en studio lägenhet på 40 kvm på vinden

  Underbar projektet genomförs av designern Evgeny Ostrovsky - det är en lägenhet i "Danilovskaya Manu" i Moskva. Uppgiften för den rymliga utformningen av denna bostäder kompliceras av det faktum att det är en vind, och därför en del av utrymmet minskat på grund av den sluttande tak. Å andra sidan ser det mysigt vindsutrymme och öppnar nya möjligheter för planering.

  Loft stil inredning var inte bara valt att han passar perfekt in i atmosfären i vinden och gör det möjligt att skriva funktionella och praktiska detaljer. Till exempel för att utöka den areal som används möbel transformator. Nära ytterdörren är ett system av lagring, som rinner ut i köket. Närvaron av speglar i garderober att visuellt expanderar utrymmet.

  Designers lyckats placera här alla livets nödvändigheter, och även en öppen spis - det verkar en lyx för ett mindre "odnushki".

  5. Etta av 40 kvm för en familj på tre

  Det verkar som om en liten lägenhet med ett rum är inte exakt lämplig för en bekväm vistelse av mor med två barn, där varje familjemedlem behöver ett personligt utrymme. Men designern Irina Jezjov beslutat att bevisa att så inte är fallet, och erbjöd sina lösningar på problemet.

  Det hela började med ombyggnaden: i ett enda rum upphöjdes podium där ett sovrum och arbetsyta för ett av barnen. Fristående med funktionella skåp i olika höjder, och mycket kullen är också lämplig för lagring.

  För ett andra barn har värmt loggia och gjorde den till en plats för arbete och fritid.

  Folding soffa hemmafru använder som en säng på natten.

  Ljusa färger och multi-level belysningssystem fyller det inre av lägenheten utrymme och mångfald, visuellt öka litet område.

  6. Modern studio lägenhet på 40 kvm - Inredning

  Ukrainska studio Rover Building Company har visat att det är möjligt att skapa en funktionell och ljus interiör, även i en liten lägenhet. Färgstark design och mysig inredning element "animera" utrymme och gör det möjligt att glömma sitt område - endast 40 m2.

  Studio layout - perfekt för bostäder av denna typ. Bristen på väggar uppvägs av låga partitioner.

  Liksom i andra projekt, är sovrummet placeras på en piedestal, skydda den med en glasvägg. Å ena sidan, har en sådan struktur inte skapa hinder, och å andra sidan - drar en mjuk gräns mellan de levande och personliga områden.

  7. Design studio lägenhet på 40 kvm i Kiev

  Objektet ligger i Kiev LCD "Comfort Town" och är en liten studio 40 kvm Han arbetade på projektet ukrainska designern Irina Sazonov.

  Privat område här kan fungera som ett separat rum på grund av mörkläggningsgardiner och en multifunktionell rum. Det faktum att hon har ett jobb, en säng och ett litet omklädningsrum.

  Förresten, för att spara värdefulla kvadratmeter designer undvek noga skrymmande skåp och lådor, föredrar öppna hyllor och en dold förvaringsplatser.

  8. Ett sovrum transformator 40 kvm

  Italiensk design studio Brain Factory skapat ett projekt studio på 40 kvadratmeter, begreppet som bygger på möjligheten att förändringar i planen när som helst under dagen.

  Grunden för det inre av lägenheten - noggrant genomtänkt modul, som lätt omvandlas till en kompakt kök, matbord eller arbetsområdet.

  Inte mindre viktig del - bokstavligen lyfta sängen, som stiger med kraftig tejp och gömd i en speciell nisch i taket.

  Den ursprungliga utformningen av en-rums lägenhet på 40 kvm

  Närvaron av ett litet område drabbar ofta människor. De vet inte hur man skapar ett litet utrymme för en bekväm vistelse och funktionellt område där man kan ta emot gäster, att sova, för att arbeta. Det viktigaste i arbetet - inte använda stora och oönskade objekt minskar visuellt utrymmet.

  Hur man börjar utformningen av omfattningen av en-rums lägenhet på 40 m?

  Det första du bör göra - sätta på papper eller på datorn redigering av planen för att tillgodose alla önskemål. Det huvudsakliga målet - att visuellt och fysiskt för att öka bostäder.

  Chief assistent kommer omplanering, utan för att uppfylla det måste ske i enlighet med lagen.

  Utrymme för detta förändra är elimineringen av väggarna mellan kök och ett sovrum. På hur skickligt utfört arbete beror komfort och användbarhet i framtiden. Foton av färdiga versioner kan ses i galleriet.

  Vilka är de färger som används i utformningen av design?

  När partitionerna tas bort, och området har upprättats i enlighet med dekoration, kommer det dags att välja färgschema av framtidens design. Varje nyans har en psykologisk effekt på människor. Till exempel gult i designstudion på 40 kvm väcker uppmärksamhet och känns alienerad och orange innebär det. Brunt och rött däck, och lila upplöses.

  De bästa färgerna är:

  - ibland blekt blå eller grön.

  Gul kommer att ha en positiv effekt på det psykologiska tillstånd av hyresgästerna, och de röda däcken.

  Genom valet av färgschema bör behandlas med stort ansvar, kommer det att vara den viktigaste tonen som matchade gardiner och möbler. Gör ett val baserat på nyans kan vara i galleriet.

  Möblerna i studion en liten lägenhet på 40 kvadratmeter, dess design och layout

  I nästa steg köps bekvämt, bekväm och platsbesparande möbler, med betoning interiören. Det kan vara bekvämt, men inte för stor. Huvudprincipen - minimalism.

  Det är viktigt att sätta allt, men du måste bestämma var och vad som kommer att bli.

  Skrymmande möbler kommer att orsaka obehag, så det lagrar det inte är nödvändigt att stirra. Den bästa lösningen i designstudion lägenhet på 40 kvm - byggt headset som lätt kan omvandlas. De kan samlas efter användning, vilket frigör utrymme för dagtid angelägenheter. Mycket populär under de senaste berg-och dalbana-väggen.

  Folding soffa perfekt alternativ, som utför flera funktioner:

  • Sleeper.
  • Ytterligare förvaringsbox pastell linne.
  • För gäster på eftermiddagen.

  Ytterdörren och ett bord i utformningen av småskalig på 40 kvm en-rumslägenhet

  Ytterdörren skapar en tråkig plats, detta är anledningen till att det inte kan belasta nattduksbordet eller hängande med saker. Bättre organisera bredvid hennes garderob eller garderob, vilket kommer att bidra till att spara utrymme i ett bostadsområde som är fritt från det överskjutande möbler.

  När det gäller köksbordet, kan den ersättas av en hopfällbar, om ägarna föredrar ofta att äta ute.

  Stationär dator kommer också att ta en extra frizon, så det är bäst att ha en bärbar dator som inte behöver ett stort bord. Papper och dokument kan lagras på vägghyllor.

  Hur att harmonisera möbler, gardiner och inredning studio

  Bör följa harmoni i allt som överbeläggning inte levererar så mycket irritation. Detta gäller färguppsättningar, gardiner och klädsel:

  • färg mörk valnöt möbler är perfekt i kombination med gardiner av gult, grönt och nyanser av grått, och ser långt ifrån harmonisk, om de dras i samma färg.
  • Ljus valnöt design studio lägenhet på 40 kvm kan kombineras med blått och grönt. Det är inte i harmoni med en sådan uppsättning av gult.
  • Svart headset ser bra ut med crimson, rött och lila nyanser. Du kan använda gröna och gula gardiner.
  • Tall och bok träd är perfekt för de grå och blekt orange gardiner och stoppning, men ser inte med beige och gult.
  • Mahogny kan kombineras med gula och gul-gröna färgen på gardinerna, men inte med den röda färgen.

  Vad är färgen på möblerna som ska användas i en en-rums lägenhet för att utforma visuellt ökad volym

  Färguppsättningar bör ges maximal uppmärksamhet, eftersom du måste slå en liten mängd. Det är bättre att ge företräde åt ljusare nyanser: vitt, beige, blå.

  Om du använder mörka färger, bör de inte agera som huvud bakgrunden, bara som en accent. Om väggarna i det inre mörker, möblerna måste vara vit, kommer den att expandera höljet visuellt.

  Alla blommor placeras på fönsterbrädor att släppa vardagsrummet eller på en särskild monter.

  Med hjälp av en spegel som ett tekniskt verktyg i en studio lägenhet, design och innovativa lösningar

  Spegel - vanlig möbel, som har oändliga möjligheter när du inreder. Spegelytan skapar rumslig känsla. Mirror kompletterar alla rum och ger dem liv.

  Att visuellt expandera detta element huset och visuellt lyfta det är nödvändigt att göra en speglad tak. Använd den här tekniken kan du:

  Efter installationen av taket inne i rummet en känsla av hög höjd. Etablera en spegelyta på låga tak. Du kanske kunna utvidga den på väggen, vilket skapar en känsla av fortsättning. Förutom att öka den visuella utrymme spegeln bidrar till att göra rummet ljusare.

  Hemligheter av belysningen i en studio lägenhet på 40 kvadratmeter och ljusdesign

  Ljusdesign studio 40 kvm spelar sin oersättlig roll. Det borde inte vara tillräckligt, måste du göra det en hel del, livsrum visuellt expanderar och på grund av den enorma mängd ljus inuti. Rummet blir bred, vilket gör det svårt att uppnå på annat sätt.

  Det är inte nödvändigt att installera en lampa, det finns ett stort antal armaturer på marknaden. Du kan göra en dekoration med ljus och lägga den i olika områden. För mycket ljus kommer att tröttna snabbt, är det bäst att installera armaturer med Stänger av elementen, till exempel nyanser.

  Du kan spela med olika färger av ljus för att skapa skuggor och vackra lutningar.

  Hjälp rum i en etta, design och expansion av volymen

  Fullständig registrering är inte så svårt att uppnå, är det viktigt att ett extra rum med samma intensitet som den viktigaste. Om ett effektivt sätt avyttra befintliga bostäder, kan det vara fördelaktigt för passagerarna ändra hela vardagsrummet fysiskt.

  I köket, måste du fokusera allt som är ansvarig för matlagning, men kom ihåg reglerna för registreringen. Väggskåp hjälper gratis ett stort område för allmänt bruk. De gjorde upp alla rätter, bestick, som tidigare i sängbord, en skänk, och så vidare.

  Tabellen bör vara vikbara, liten storlek, så efter att ha ätit det kan ta bort väggen och det inte rörigt utrymmet.

  Lägg till en plats och kan bero på badrummen i designstudion 40 kvm Under hans plan att tänka vidare, med fokus på belysning, vilket kan förlänga den visuella badet.

  Ökningen i studio, design och dörrar

  Den viktigaste hemligheten med ett bra välutrustade kompakt hus - närvaron i dess inre endast grundläggande mänskliga saker, som är belägna i områden där de är enkelt och bekvämt att använda, men att de inte tar upp plats i hyresgästerna.

  Att visuellt skapa en känsla av frihet i ett litet utrymme, designers använder olika tekniker, men den första riktiga fri maximalt utrymme i rummet.

  Om du väljer att göra en studio rum, undanröja hinder kräver samordning med berörda myndigheter, utan helt enkelt att ta bort dörren som möjligt och utan officiella papper. Psykologer har märkt att i ett litet rum folk intuitivt öppnar alla dörrar för att känna sig mer utrymme runt sig själv. Designers använder dessa data i sitt arbete och erbjuder många alternativ som möjligt för att slå dörren.

  Om dörren är aldrig används, kan det tas bort och i dess ställe bygga en båge med en gardin, gör det designstudion 40 kvm Mycket spara vardagsrum skjutdörrar i japansk stil. De kan bli inte bara ett funktionellt inslag, men också att diversifiera interiören.

  Vad kan inte göras i en studio lägenhet, design och de grundläggande fel

  Det finns tekniker som inte kan användas i ett litet område i rummet. De kommer inte att bidra till att uppnå önskad effekt, men kommer bara att förvärra situationen. fel:

  • Mörka färger bör inte användas för efterbehandling tak och väggar. De orsakar motsatt effekt och visuellt skapa en känsla av bistra komprimerad utrymme. Denna funktion gäller imitation av överlappning.
  • Stora blommor på fönsterbrädan förhindrar penetration av naturligt ljus i rummet. Det är bättre att hålla små växter, såsom installerade på ett stativ eller monteras på en vägghållare.
  • Skapa inte en planskild tak i mitten av rummet. Denna lösning har en deprimerande effekt, och det kan inte korrigeras eller den perfekta kombinationen av färger, ingen artificiell belysning.

  Lägg till en känsla av frihet på bekostnad av badrum kan vara, om jag flyttar toaletten till badet, och det sätter en dusch. Trots att en hel del utrymme så inte gratis, i alla fall kommer att vara friare och kan placeras enkelt och skadar att lägga tvättmaskinen.

  Det finns en god visuell mottagning, hur man kan öka utrymmet med hjälp lokaler - fastställa öppna glasdörrar, som hänger mörkarna.

  Vad ska man säga avslutningsvis om designstudion

  Du måste vara ärlig i alla bostadsområde någonsin samlas en massa onödiga saker, men i en liten, de är de första fiender det fria området. Varje ombyggnad börjar med lanseringen av lokalerna från oönskade resurser.

  Välbekanta element ersätts med modern, som erbjuder det bästa funktionalitet, både köksbordet när en bekant föremål ändras till vikning.

  Om små stora bostäder en person har att ge upp många av de vanliga saker, inte tyda på bristande attraktionskraft, komfort och stil. Du bör alltid satsa på en minimalistisk stil, är detta en win-win.

  Små lägenheter är dåliga, att de behöver för att korrekt slå lagringsutrymme. Endast rätt organisation kommer att öka livsrum. Du måste använda de tillgängliga funktionerna: väggarna, tomheten under sängen. God funktionalitet har öppna hyllor, behållare, korgar, monteras på väggen fästelement.

  Design studio på 40 kvadratmeter - en konst, utvecklas i takt med den tekniska utvecklingen, gör det lättare att spara vardagsrummet. I köket kan du ordna en plats med hjälp av de inbyggda apparater. Tack vare denna lösning, och du kan laga mat och bjuda in vänner för te.

  Många moderna möbler på marknaden, vilket kan ta en miniatyr storlek, om det behövs. Mångsidighet, hållbarhet - allt som kännetecknar headsetet för ett litet hus.

  Det viktigaste är alltid att rådgöra med experter för att se färdiga lösningar, att veta hur man använder tekniska hjälpmedel.

  Design studio på 40 kvadratmeter - de bästa bilderna och projekt för 2018

  I den här artikeln kommer du att upptäcka att utformningen av en-rums lägenhet på 40 kvadratmeter kan vara mycket bekväma, gratis, och beundrade, om rätt inställning till det. Dekorin ger dig mer än 15 projekt och designalternativ för lägenheter på 40 kvadratmeter. m., som kombinerar komfort, stil och smart planering! I denna artikel kommer vi att prata om idag tendetsiyah i inredning i 2018.

  40 sq. m -. är den genomsnittliga området enrumslägenheter i de flesta moderna höghus. Till skillnad från Chrusjtjov vars område är 28-32 kvm. m, den "odnushki9raquo; erbjuda mer variation i layout och design av utrymmet, och även öppna upp möjligheten att arrangera 2 separata rum - sovrum och vardagsrummet eller det gemensamma rummet och plantskola.

  1. Vacker design lägenhet på 40 kvadratmeter - bilder och hemma plan

  Ägaren av denna lägenhet ville utforma hennes lägenhet var ren, enkel, elegant och tidlös. Vad tror du: Har designern kunde uppnå detta?

  Till det inre ser mer rymliga, alla enskilda delar av lägenheten var direkt relaterade till varandra. Kök kombinerat med vardagsrum, är badrummet en transparent dörr och ett sovrum avskärmad från vardagsrummet halvöppet partition i form av lamellgardiner. Så i stället för några små små rum för att få en, men mycket fritt och elegant boende!

  Bland andra viktiga inslag i utformningen av denna lägenhet är 40 kvadratmeter värt att notera ljusa färgpalett och frånvaron av massiva hängande lampor, som "voruyut9raquo; luften i det inre. Notera att den inbyggda spotlights i taket omkrets i vardagsrummet som det skiljer detta område från andra delar av lägenheten.

  2. ukrainska konstruktion lägenhet på 40 kvm - bilder och 3D-projektet

  Nästa elegant plan yta på 40 kvadratmeter ligger i Lvov och designades av designers Roman Verbischukom, Julian Verbena and Love Lazor. Som framgår av bilden, är köket mycket större och bekvämare än den tidigare versionen. En soffa och en säng, trots att det finns nästan rygg mot rygg, åtskilda av klarglas.

  Som ett resultat av detta är utformningen av lägenheten så öppen och luftig och elegant kakel i köket och i badrummet leder till en intressant smak.

  3. Utformningen av två sovrum i ett område med 40 kvm - bilder och planera

  Om den tidigare versionen av designstudion på 40 kvadratmeter, var det val som gjorts till förmån för ett stort kök och badrum, det finns - till förmån för ett rymligt sovrum. Men som ni ser, även här är det installerades en glasvägg mellan rummet och sovrummet i huset för att titta rymlig och ljus. Konstruktionen användes också naturmaterial i motsats till den ljusa interiörfärger. Och förresten, mode geometriska plattor och utformningen av lägenheten spelat en viktig roll!

  Läs också: 15 små lägenheter i skandinavisk stil

  Än en gång ber jag er att uppmärksamma frånvaron av markeringslyktor, samt på öppna hyllor och en säng med inbyggda lådor i plattformen. Den smarta platsbesparande i fallet!

  4. Komfort och chic stil i en lägenhet på 45 kvadratmeter

  Genom design, kommer detta enrummaren inte säga att det har bara 45 kvadratmeter! Öppna hyllor inbyggd i väggen bakom soffan och låta sinnet att använda varje kvadratcentimeter av rymden, och även skapa en illusion av extra höjd.

  Matplats kombinerat med vardagsrum, är sovrum ligger i ett separat rum, men ett litet kök kan stängas av en mobil partition, vilket är mycket praktiskt när det inte finns någon ström eller tid att sätta saker i ordning där.

  5. skandinavisk design studio på 35 kvadratmeter

  Denna design studio ingick i vår lista över topp projekt till stor del beror på det faktum att det finns en säng-loft. Det är denna möbel i kombination med den lakoniska skandinavisk stil, det gör det här huset ser rymliga, eleganta och mycket bekvämt. Och, naturligtvis, ett fönster i väggen mellan köket och vardagsrummet bidrar till dess charm och frihet.

  6. Modern design studio lägenhet på 40 kvadratmeter

  Nästa på vår lista - en ljus och rik utformningen av lägenheten på 40 kvadratmeter i staden Sofia, den bulgariska huvudstaden. Detta hem konceptet inspirerades av LEGO, så vissa delar av interiören - stå under TV, hyllor, kök och även bilder på väggen - som ett intressant pussel. Trots de ljusa accenter, är en stor del av inredningen ännu gjorts i vitt och neutrala sovrum designen perfekt för vila och avkoppling. Att komma in i denna inre du kommer att debiteras med positiva känslor och gott humör du angav.

  7. Design studio 45 kvadratmeter - ett foto och en plan projekt

  Denna otroligt snygg lägenhet på 45 kvadratmeter ligger i Moskva och design studio designades INT2. Som det anstår en studio, består av ett enda rum, som innehåller ett separat vardagsrum, sovrum, kök och badrum. Några av dem är åtskilda av små delar av väggen, den andra - gardiner. Utformningen av lägenheten är inredd i en underbar kombination av pastellfärger, liksom skandinaviska och moderna stilar.

  8. Ovanliga layout och design lägenhet en 40 kvm

  Denna lilla lägenhet sticker ut inte bara en ovanlig layout, men också en vacker kombination av japanska och skandinavisk minimalism. Ljusare nyanser av trä och neutral färgpalett är lönsamt betonar blå och gula höjdpunkter, inklusive kuddar, mjuka säten och stolar längs väggarna i sovrummet området. Hur tycker du idén?

  9. Design studio på 40 kvadratmeter för en mor och dotter

  Denna design studio inrättades av den polska på ENTER Design speciellt för mor och 6-åriga dotter. home-projektet är utformat för att möta de växande behoven av barnet, för det var där för att ordna en rymlig plats att studera komplett med en hängande skåp för böcker och andra tillbehör. Låg TV-ställ och samma höjd ett soffbord i kombination med den totala minimalistisk design gör denna lägenhet mycket ljus och fräsch, och den mörka träd på en bakgrund av släta vita ytor skapar en lyxig effekt. Vi tror att det är även möjligt att utforma en en-rums lägenhet är lämplig för ett par.

  10. Utformningen av två-rumslägenheter på 40 kvadratmeter: vardagsrum dekoration och barn

  Förmodligen många läsare av denna artikel behandlar frågan: hur man ordnar en separat barnrum i utformningen av två rum och kök på 40 kvadratmeter? Som svar erbjuder vi dig ett foto av de två lägenheter där vardagsrummet är både föräldrarnas sovrum och en separat barn rymmer lätt 2 barn. För en del människor jag inte säga att leva i 40 kvadratmeter. mätare har inte råd med ett andra barn)))

  Den första av dessa lägenheter har ett mycket elegant vardagsrum, kombinerat med en mysig kök och ett ljust barnrum med en våningssäng i en nautisk tema, som är så älskad av många barn.

  Den andra konstruktionen med två rum och kök på 40 kvadratmeter ligger i en minimalistisk stil och har en multi-funktionella möbler, trots att två separata enkelsängar är i barnkammaren.

  11. Modern design flats 40 kvm med lyx element

  Det är fantastiskt, men detta en tvårumslägenhet med lyxiga sovrummet har en yta på 37,5 kvadratmeter! En liten hall med sammet banketter i nischen blir en ganska stor kök och huvudrummet delas av en skiljevägg i ett vardagsrum med ett arbetsutrymme och en mycket trevlig sovrum. Som i de flesta små lägenheter, var den vita färgen till grund och utspädd med klargula accenter (väggen i korridoren, kök stolar i vardagsrummet) och turkosa (sovrum) toner. Sammantaget denna lilla lägenhet i St Petersburg, ser på modet och mycket bekvämt. Presenterat på bilden designen sovrum - ett urval av de mest lönsamma användningen av rymden!

  12. Snygg design studio lägenhet på 40 kvadratmeter med en perfekt layout

  Följande är två lägenheter i vår lista har mycket liknande layout, där den enda badrummet ligger i ett separat rum, är en hall, kök, vardagsrum och sovrum kombineras till en. För bekvämlighet, kan sovrummet separeras från den levande glasvägg med gardiner, eller (som i den andra utföringsformen) av rullen av flexibelt septum. På grund av frånvaron av väggar och dörrar (utom badrummet) uppnådde total lätthet och inre andlighet. Snygg design studio kommer att vara ditt visitkort kort när mötet gäster.

  Som ni kan se, i första hand för att dekorera insidan och separera köket från hallen med hjälp av intressanta dekorativa partitioner mönstrade fönster från golv till tak. Till skillnad från integrerad vägg, det sparar utrymme enhet, vilket i det lite kreativitet, men inte mer. I ett andra utförande utforma design studio lägenhet beslutat designers inte att skilja mellan dessa zoner.

  Jag undrar vilken version av designstudion på 40 kvadratmeter dessa två föredrar du? Dela din åsikt i kommentarerna!

  13. Lyxig design lägenhet på 35 kvadratmeter. m.

  Så länge vi gradvis närmar oss slutet av den här artikeln är det uppenbart att den transparenta glasvägg mellan rummet och sovrummet - det är en avgörande ögonblick i skapandet av en fri och bekväma designlägenheter med en yta upp till 40 kvadratmeter och göra en liten "odnushki9raquo; i ganska bekväm "dvushku9raquo;. Denna lyxiga lägenhet på 35 kvadratmeter är inget undantag. Special det gör en djärv design och färgsättning - i stället för ljusa färger och minimalistisk här ser vi en ljus lila och turkos accenter på elegant grå bakgrund, samt massiva lampor (finns på rätt plats!), En öppen spis och ganska häpnadsväckande badrum i marmor.

  Vem skulle våga säga att denna lilla hus är inte en lyx?

  14. Den moderna utformningen av lägenheten på 40 kvadratmeter. m. i kinesisk stil med minimalism

  Å ena sidan, designstudion på 40 kvadratmeter inkluderar endast enkla dekorativa element, men tillsammans skapar de en mycket trevlig och livlig atmosfär i hemmet.

  Minimalistiska möbler strikt rektangulära former är mycket elegant och fräsch utseende på bakgrund av ljust grönt, rosa och lila accenter. Sovrum har separerat romantiska genomskinlig partition en stor garderob och ett badrum där dörren leder från köket, vardagsrummet, har en smal duschkabin, genom vilken kan ta emot och tvättmaskin.

  15. Design lägenhet på 40 kvadratmeter på ungdoms och kreativa stil

  Vi avslutar vår dagens inlägg är väldigt söt, ungdom och mysig lägenhet i staden Arad, Rumänien. Förutom en behaglig färgskala som kombinerar ljus neutrala toner med uppgifter om nästan alla regnbågens färger, kan du bli glatt överraskad hållbarhet partition i vardagsrummet, en cykel i badrummet, sängen plattform och hängande garderob, skrivbord. Allt i denna fantastiska lägenhet och andas kärlek till livet och världen omkring dem! Design studio i en ungdoms stil och kommer att tilltala människor i äldre ålder.

  Vi försökte mycket svårt att samla här för en mängd olika utföranden av lägenheter för personer med olika smaker och behov. Därför är vi mycket glada över att lära känna din åsikt. Vänligen dela med oss ​​och våra läsare: vilken version av designen lägenheter på 40 kvadratmeter du gillar mer än andra? Vad är viktigast för dig: ett stort kök och ett rymligt sovrum? Hemtrevnad och praktisk minimalism? Genomskinliga väggar eller fasta väggar?

  Ännu fler idéer för små lägenheter Design du kan få i våra artiklar:

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  6 + 3 =