En förlängning till huset foto

Utvidgning till huset - lära engelsk stil - 60 bilder

Varje ägare av ett privat hus försöker att expandera livsrum. Länkade terrass eller veranda i samband med hälsosamma fritidsaktiviteter, och möjlighet att njuta av lyxen av miljön. Till förlängning av huset tilltalande för ägaren och inte orsaka problem, bör det byggas och utrustas med alla regler.

Utvidgning till huset - vad ger? foto

På den nyligen del av huset kan du framgångsrikt ordna en vinterträdgård, ett kök, ett rymligt bibliotek, vardagsrum, etc. Alternativ finns i överflöd! De beror på önskemål från ägaren och hans behov. Om du avgöra exakt vad du saknar i huset, bör du ta hand om beredningen av material.

Typiskt används material för konstruktion av en förlängning, utan att belasta byggnaden och som har goda isolerande egenskaper. I grund och botten ägarna väljer sandwichpanel av hög kvalitet timmer. När det gäller att bygga för vinterträdgården, bör det förstås att glaspanelen tyngre konstruktion och kräver en stark grund.

Idag förlängning av huset kan utföras i olika versioner, men de mest populära är:

 • sida kombinerat med tak;
 • sidan med sitt eget tak;
 • vinden;
 • tillägg för andra våningen och uppåt.

De flesta budget är det första alternativet, eftersom det nuvarande taket endast sträcker sig till förlängningsområdet. Den grundläggande strukturen för att bli färdig på vardera sidan, och sedan bryter dörröppningen, och därmed ökar området levande.

Det andra alternativet är lämpligt i situationer där det inte finns någon möjlighet att göra ett gemensamt tak. Materialförbrukning och kostnaden för arbetet ökar.

Nyanser att skapa en förlängning av huset

 1. Värme i annexet bättre utrusta den typ av "varma golv" eller använda elektriska värmare.
 2. Tak - det perfekta alternativet anses vara den samma typ med huvud taket, men en mindre lutning. För verandor och vinterträdgård bör ordna ett glastak.
 3. Golv terrass kan vara tillverkade av samma material och på samma nivå för att skapa bilden integritet.
 4. Dörrar reglagen - variant billigare swing modell. Det ger en speciell charm till rummet.

1

inredning förlängning

Det inre utrymmet av förlängningen beror på rummet layout. Förutom funktionalitet, observera att alla stil riktningar bör vara densamma. De flesta ägare utarbeta ett nytt område i samma konsistens och färg som de andra rummen. Men inte uteslutet experiment och ovanliga lösningar.

Låt oss betrakta de mest intressanta och praktiska lösningar

 • Annexet är möjligt att organisera ett kök med matplats. Med hjälp av ljus efterbehandling material kan utökas utrymme. Om du inte kan ge tillräckligt med solljus genom fönstren, ska du bygga ett glastak.
 • Den inglasade veranda kan göra stor modernt vardagsrum i stil med countrymusik. Det är svårt att hitta en mer effektiv lösning än inför strukturer av trä och sten. Dessa material anses vara mest lämpliga för landet hus.

Utsidan av förlängningen - idéer

I privata hem i staden de flesta uthus ligger i trädgården, men det finns möjligheter för ytterligare organisation lokaler, märk hela. De parkerade vid huvudentrén, men eftersom förlängning av huset är det viktigaste.

För sin konstruktion, kan du använda samma material som används i huset och dess foder. Så, för att skapa en harmonisk exteriör och byggnaden ser en enhetlig ensemble.

Slutna, utmärkt på utsidan av huset kan vara gjorda av glas. I det här fallet, en elegant inglasad veranda hela dagen kommer att fyllas med solsken. Bra lösning är ovanligt formade struktur, inrett som en trädgård eller park.

Snövit bred förlängning, gjorts i fransk stil, kan spela rollen av ett rymligt vardagsrum, och dess tak - en rymlig öppen yta med den ursprungliga stängslet.

Den rymliga cementerade plattform kan vara utrustad med en grill och matplats.

Om anknytningen är en av väggarna intill stängslet eller huset, det ska dämpas, medan den andra ytan - glasgolv under lågt poltoka eller tegel eller stengrund. Om det behövs skapar en förlängning, veranda eller vardagsrum, kan du använda matt glasväggar. Det kommer också att vara lämpligt skjutdörr modell.

Om en förlängning två väggar av döva, och på taket kan inte göras av glas fönster, så åtminstone en av väggarna måste göras av glas. Det är således möjligt att ge dagsljus.

Utvidgning till huset i stil med en vinterträdgård Det förutsätter att det finns glas upp till taket. Mest imponerande är den viktorianska förlängning med ljus ramar, bågar och skarpa utsikt över gotiska rassteklovkoy. De kan utföra funktionen av restauranger och ytterligare sittplatser.

Sommar terrass oftast byggda från en liten mängd material, necause hon ofta bosätta sig i lantlig stil. På vintern kan det täckas med polykarbonatskivor.

Ibland kan en förlängning kan ske i form av en separat byggnad, men det sträcker korridoren i huset. De är ofta placerade som vinterträdgården, sommar kök eller ett pensionat.

Terrasser och verandor, intilliggande garage: typer, optioner, bilder

Om tanken på att uppföra en vacker veranda besökte, men ett fast beslut att fästa det kom just nu, kommer den här artikeln titta på några nyanser som måste beaktas.

Hur man bygger en veranda med händerna och med vilket material? Vilken typ av verandor där? Hur att fästa verandan till huset, vad är alternativen och om det alls är möjligt?

Montering av verandan till huset med sin egen: projekt sorter, de bästa foto arbeten

I händelse av att byggandet av ett bostadshus som ligger bara i planeringsstadiet, skulle det bästa alternativet vara att utveckla omedelbart ett hus med en veranda. I denna situation, då det kommer att ligga på samma grund som huset, har en liknande vägg och eventuellt en gemensam tak.

Med denna lösning, öppen veranda och knuten till huset, kan ge en individuell stil av varje hus, oavsett stil och form.

Om huset är redan byggt, det finns ingen anledning att bli upprörd, eftersom när som helst verandan kan slutföras utan några skador på huvudstrukturen av designen.

Hur kan jag ansluta veranda till ett hyreshus

Precis som alla andra byggnad, bör de första stegen vara att utveckla själva projektet veranda till huset för att bygga sina egna händer (se optioner verandor). De många bilder på Internet är en direkt bekräftelse på det faktum att skapandet av projekt är nödvändigt att beräkna allt in i minsta detalj.

På grund av att i sig är ett slags terrass isolering för bostadshus, om möjligt, måste du bygga den på norra sidan. Men glöm inte en sak: om den framtida utvidgningen kommer att utformas som en gillestuga, en sommar kök eller idrottsanläggningar - är bättre att bygga det på ett sådant sätt att fönstren hade tillgång till trädgården och inte på granntomt.

I en situation där verandan ligger vid ingången till huset, är det omöjligt att göra av det, respektive, en gillestuga, eftersom det kommer redan med rymliga utsikt över sommarhuset.

I det inledande skedet av att utforma verandan till huset med sina egna händer måste beakta sådana nyanser som:

 • på vilken en sida av hyreshus skall placeras;
 • design kommer att vara öppen eller stängd;
 • där i ingången är utrustad;
 • som kommer att användas som ett material;
 • mängden material kommer att krävas för att använda.

Om ett stort område av glas tar veranda och terrass själv, är det obligatoriskt att utforma ett ventilationssystem som behandlar icke-erkännande av växthuseffekten på sommaren. Det är möjligt att återskapa fönstret med möjlighet att öppna - i detta fall måste ha en öppen typ.

För att skapa en behaglig temperatur på verandan av tvåglasfönster, måste väggkonstruktion resas från ett tätt material, och inte har leder luckor och springor.

Det är viktigt att komma ihåg! För att visa en enda förlängning var att designa ett hus, måste du använda i byggandet av samma material som väggarna i huvudbyggnaden.

Väggarna själva sommarterrass på obligatorisk basis bör vara oberoende från huset. Av den anledningen behöver dem för att bygga på en separat stiftelse. I de flesta fall måste taket åtminstone en liten stingrocka. Samtidigt uppfördes golvet med en svag sluttning till 2 centimeter.

Deputed foto verandor kan mycket väl vara lämpligt som ett exempel på byggnader alternativ.

Om vi ​​talar om hur mycket det kostar, kan särskilda nummer här inte vara en enkel anledning - priset beror på vilket område kommer att användas (detta gäller alla typer av verandor och typ).

Veranda, som är knuten till en tegelbyggnad. Bild ett väl utfört arbete

Svara på frågan om hur man fästa verandan till ett tegelhus, kan du omedelbart berätta att många experter rekommenderar att du använder samma byggmaterial, varav huvudbyggnaden uppfördes. Men vi skyndar att trösta, inte nödvändigtvis hålla sig till dessa tips (foto är ett bevis på det), när det är nödvändigt att fästa verandan till tegelhus.

Många av våra landsmän, används för verandor och andra olika material (t.ex. trä).

Här är den viktigaste punkten att endast använda de material som kan kombineras med en tegelsten.

Naturligtvis är det perfekt för alla (en halv röd, vit, en och och så vidare) typ av tegel, men också gör det möjligt att använda och trä.

De mest populära är fortfarande anses vara en förlängning av huset verandor och terrasser av tegel, naturliga dekorativa sten, trä, brädor med hjälp av en metallram.

Om du vill använda rött tegel, finns det ett behov av att komma ihåg att det anses vara en eld och därför har alla de egenskaper som krävs för användning i byggandet av det slutna utförandet. Förlängning i sig kan göras till den främre väggen av storleken på 3 meter och mer, och en bredd på 6 meter.

I processen för byggandet av en förlängning av sommaren skulle det bästa alternativet vara att använda tegel i en halv-tegel, i fallet med vintern konstruktion - använd tjocka väggar.

I något av alternativen måste du utrusta väggar och själva grunden. Man bör komma ihåg att den nya byggnaden inte bör knytas tätt till huvudbyggnaden, och så sömmen tätas med skum.

I sin tur tak för inomhus verandor menas med en isolerings packning, som måste installeras under taket.

Veranda till ett trähus. Foto Alternativ förlängningar

Det skulle vara det bästa för genomförandet av förlängningen till verandan trähus från ett liknande material. Genom att använda något annat material kommer att vara opraktiskt, eftersom vyn är inte mycket attraktiv.

Själv en förlängning av datja huset kan utföras i den så kallade bergsstil. Denna stil har formen av en massiv ram, som är omgiven på alla sidor av små stockar.

Med byggandet av en förlängning till trädgården, det är perfekt för dem som gillar en lugn semester.

Om någon loggar inte är nöjd, kan du använda en smidda metallbitar i samband med grönska.

Proverna kan ses på det valda fotot.

För byggandet av verandan i hemmet måste användas i valet av metall eller glespanel tillsammans med stora fönster i golvet.

Materialet kan användas för golvplattor, sten eller styrelsen för cederträ. För att skapa ett varmt golv veranda är bättre lämpad linoleum, laminat och liknande material.

Vi får inte glömma att skapandet av russin i en trä veranda, är det bäst att komplettera med en eldstad, som är kantad med dekorativa sten. När allt kommer omkring, tänk på vintern, det är kallt ute och du sitta vid brasan på verandan och njuta av god överblick.

Konstruktioner av denna typ i de flesta fall som arrangeras av hyreshus, som är oåtkomlig för nyfikna ögon. Men man måste komma ihåg att med nödvändighet måste göras så att den passerade den maximala mängden solljus.

Om detta veranda kommer att användas på vintern, är det rekommenderat att använda isolering - polykarbonat.

Från bilden kan du se att de flesta av dessa konstruktioner menas med en mängd olika alternativ för inglasning.

För närvarande populär veranda, som är tillverkade med polykarbonat. Med detta material kan du bygga strukturer av någon form och genomföra en mängd olika designidéer.

För att skapa ett attraktivt utseende rekommenderas att installera en veranda. Det är möjligt att bygga en dekorativ sten, trä eller samma betongplattor. Det viktigaste kriteriet för valet av material är förekomsten av resistens mot temperaturvariationer.

Verandor öppna. Utmärkt val av bilder

Det bästa för den öppna typen designen är användningen av skjul. En sådan konstruktion alternativ skulle vara inne sin ägare även i sommarvärmen eller i regn.

För att ge maximal komfort rekommenderas att plantera grönska på omkretsen.

De främsta fördelarna anses vara:

 • möjligheten att skapa en veranda med grill;
 • i ren luft för att hitta ett obegränsat antal gånger;
 • Utrustad med olika möbler ägare önskar;
 • Det är möjligt att använda solstolar, solstolar, och så vidare;
 • du kan skapa någon veranda, som bara komma med potentialen av dess ägare.

Idag finns en hel del färdiga design som gör att du kan skapa en design med sina egna händer (foto lämnat är ett exempel). Dessa verandor menar med ett arrangemang på golvet med en liten lutning. Detta är viktigt för en eventuell utflöde av vatten efter dåligt väder.

På detta område bör vara i storleksordningen 20 centimeter från marknivå. Du kan använda tegel, metall och så vidare.

Om vi ​​talar om själva formuläret, kan det vara absolut någon.

Varje medborgare i vårt land, som har en stor önskan att skapa på verandan av dina drömmar, är det rekommenderat att titta i vår mening en bra guide som visar verk från insidan när de genomförs i verkligheten:

Samtidigt medborgare som vill fortfarande bygga på verandan och terrassen direkt, rekommenderas att se en underhållande video om detta ämne:

Terrass och veranda - vad är skillnaden?

Många vet inte skillnaden mellan en terrass från verandan, foton och argument själva bidrar till att förstå det i detalj.

I sig själv kan en veranda och en terrass sammanfogas med huvud bostadshus. Men vissa skillnader kvar.

Framför allt talar vi om sådana skillnader, till exempel:

 • verandor design kan vara glaserade, medan terrassen har en vy av en konventionell öppen area;
 • obligatoriskt veranda bör i sin struktur ett tak, är en terrass rekonstitueras med elementet;
 • veranda nödvändigtvis fäst vid en huvud bostadsområde struktur terrass i de flesta fall bygger på individen och som regel, på en liten kulle,
 • veranda, gated speciellt obligatoriskt har värmeisolering och en terrass, i sin tur, inte innehåller dessa komponenter.

Video "hur" eller är det "hur man inte ska"?

Mycket kontroversiell video, som visar ett exempel på att skapa terrasser, som ligger intill huset som kombinerar en hel del stilar, texturer, ytor. Tur är ett alternativ eller inte? Åskådare talade mycket kontroversiellt, från absolut glädje att äkta terror. Mer intressant att göra din egen åsikt.

God dag. Jag såg .ponravilis dina bilder. Jag behöver en veranda till huset bara kan inte välja vad som bäst att göra. Jag skulle vilja veta din position. Tack.

Veranda till huset med sina egna händer: projekt, foton av intressanta idéer

Om du är en lång tid inte vågade bygga en förlängning av huset veranda, läs artikeln "The Veranda till huset med sina egna händer. Projekt, bilder av de bästa rummen" Unika Lösningar av öppna och slutna versionerna kommer att övertyga dig om behovet av att annektera verandan som sedan har blivit en favorit plats i huset för dig och dina gäster. Det kommer att bli så länka ansluta bekvämligheten i ett hem med en öppen karaktär. Under sommaren veranda skyddar mot värme, och på hösten är det så trevligt att värma upp med varmt te i en bullrig band av regn.

Användningen av moderna material i enheten verandor

Veranda till huset med sina egna händer: projekt, foton av de bästa verk

Om byggandet av ditt hus är bara planerat, är det bättre att ge företräde till projektet av ett hus med en veranda. Medan dess konstruktion kommer att ha en enda grunden av huset med samma övergripande väggen och tak - kommer denna enhet utan tvekan att vara stolthet och prydnad av byggnader. Om det ursprungliga huset hade en veranda (terrass) och det var mycket liten, det finns alltid en möjlighet att bygga ut eller bygga ut ett rum - utan att kompromissa med befintliga hem mönster.

Under sommaren kan de transparenta väggarna hänger persienner eller tjocka gardiner av tyg

Hur att fästa verandan till huset

Som med alla konstruktion kommer det första steget att förbereda verandan av projektet till huset med sina egna händer. Foton på internet alternativ - en visuell bekräftelse på att projektet ska tas hänsyn till funktioner i byggnad arkitektur samt planering. Eftersom veranda tjäna isolering av befintliga bostäder, är det lämpligt att placera den på norra sidan. Vi får inte glömma att om veranda används som en gillestuga, en sommar kök eller en sport rum, rekommenderas det att dess fönster såg ut i din trädgård och inte på granntomt.

Om veranda är ansluten till sidan ingången till huset och sedan använda den som en plats för avkoppling är olämpligt - en sådan förlängning kommer att fungera som en rymlig sommar hall.

Rita en sluten veranda

Starta ett projekt för att utveckla verandan till huset med sina egna händer, först och främst är det nödvändigt att fördela dessa punkter:

 • med en vägg av huset kommer att gränsa en förlängning;
 • offentliga eller privata veranda;
 • där posten kommer att placeras;
 • vilket materialet kommer att användas för förlängning;
 • den mängd material som behövs.

Konstruktion av veranda med händerna

Om den planerade uteplats kommer att ha en större glasyta, måste du överväga ventilationssystem som kommer att bidra till att förhindra växthuseffekten under den varma årstiden. Du kan ordna utformningen av fönster med flyttbara ramar - sedan från den stängda veranda lätt att få en sommarterrass.

Drivenhets trä terrasser

Temperaturen verandan rummet förblev bekväm under den kalla årstiden, är det rekommenderat att bygga en vägg av tätt material, se till att klimatskalet utfördes utan luckor och springor. För att hålla sig varm tvåglasfönster utföra.

Tips! Bifogat till veranda att skapa en enda arkitektonisk ensemble med huset, är det nödvändigt för att skydda konstruktioner använda material som väggarna i huset.

3D-projekt av en öppen veranda till huset

Väggarna i veranda bör förbli oberoende av huvudbyggnaden. De fungerar på en separat band eller melkozaglublennom brygga stiftelse. Tak, som regel, inte bör ha en alltför brant ramp golvet utförs med en gradient av 2 cm per meter bredd av sidodelen.

Ett stort antal bilder och knuten till huset verandor kan tjäna som modell för strukturen av ditt val.

Byggandet av verandan med sina egna händer

Veranda, knuten till tegelhus. Fotogalleri av fantastiska byggnader

Trots att förlängningen veranda, experter rekommenderar användning av identiska material, inte nödvändigtvis för att fästa verandan till tegelhuset (foto bekräftar det) tegel. Många utföra en tillsats av andra material. Tumregeln här är att stilist veranda är att upprätthålla den befintliga strukturen i hemmet. En viktig roll spelas av kompatibiliteten av material och kombinera dem på rätt sätt.

Windows veranda med utsikt över trädgården, bidrar till att njuta av naturen när som helst på året

På tegelväggar i huset kommer att kombineras veranda av tegel, men också oklanderligt kommer att se ut och trä. Och om väggarna är täckta med tegelhus ytterväggar, kan du skapa en veranda struktur av plast och glas, med hjälp av ingången skjutbara glasdörrar systemet.

Veranda kan bli ett mysigt ställe att koppla av eller arbeta

Den vanligaste ändå förbli veranda av tegel, natursten, trä och kartong eller förlängning, utformad med en metallram. Rött tegel är en tillförlitlig material och är lämplig för anordningen veranda. Brick veranda till huset med sina egna händer (projekt finns bilder på Internet) kräver enhetsremsan grunden. Dessutom görs till den främre väggen av åtminstone 3 m, och bredden, beroende på storleken av området till 6,5 m.

Veranda kombinerar en hög nivå av komfort med kontakten med naturen

Tips! Varje byggnad görs dessutom på territoriet i ditt land, ska registreras vid institutionen för arkitektur och teknisk inventering byrå eller strukturen kommer att registreras som en husockupant.

Veranda kan förvandlas till en mini-växthus

Att uppfylla års förlängning av en tegelsten veranda till huset, använda kopplingen i en halv tegel, för vintertillägg - använd tjocka väggar. I vilket fall som helst lösa tätskikt väggar och stiftelser. Med tanke på att bindningen av en ny struktur till huset inte bör vara svårt, alla förbindelselinjer begravdes installation skum. Grundlig tätning av fogar rekommenderas endast efter den nya strukturen krympning.

Utförande av en gated veranda taket kräver förbättring isoleringsmaterial under takplattorna.

Alternativ förlängning veranda till trähus: Ett stort foto kastruller

Det är lämpligt att genomföra en förlängning till verandan trähus av samma material. Användningen av ett annat material kan vara helt olämpligt och smaklös. Wood miljövänliga, lätt att arbeta, ser bra ut i landskapet, kan den användas för att samla in några unika design verandor.

Med hjälp av trädet kan du samla in några unika design verandor

Veranda, och fäst vid ett trähus, kan du göra berg-style: solid bur av trä med skyddsräcken små stockar. Detta rum adjoined av en trädgård, ser mycket pittoreska. Alternativt kan du använda en förfalskade metallstängsel eller gröna trädgården buskar för stängsel trä verandor. Använd ett foto av trä verandor, och knuten till huset, för att välja det bästa alternativet för sig själva.

veranda utformning bör kombineras med den arkitektoniska stilen och utformningen av huset

För en förlängning av verandan trähus med sina egna händer genom att använda en ram av trä eller metall, och de stora fönstren i golvet. Sommar version terrasser Golvslitstarkt material används, avsedda i synnerhet, och för utomhusbruk. Detta kan vara en bricka, sten eller ceder trall. Golv medföljande veranda kan göras till de vanliga material hem: linoleum, laminat och andra.

Veranda - en av de mest behagliga och bekväma säten i huset

Med tanke på den utmärkt förmåga av trä i kombination med andra naturmaterial är trä veranda harmonisk spis, inför natursten. Han kommer att vara inte bara dekorativa och estetisk funktion, eftersom den kalla årstiden så trevligt att sitta vid brasan, sprakande ved.

Spis kan användas för uppvärmning eller för att tjäna som ett dekorativt element

Täckta verandor, intilliggande garage: foto idéer för att förverkliga

Slutna typer verandor plats, oftast på sidan av huset, som är den minst tillgängliga för nyfikna ögon. Att göra det bör vara sådan att det trängde en mycket ljus. Veranda gjord av transparent polykarbonat skapar en känsla av tyngdlöshet, även om det var kopplad till kapitalstrukturen. Om den planerade utbyggnaden kommer att användas på vintern, det utförs med hjälp av värmeisolerande polykarbonat.

Från den täckta verandan kan du skapa en sommar kök eller vardagsrum

Projekt veranda till huset med sina egna händer (foto visas tydligt) ger glasering av lokaler på olika sätt. Det kan vara en träram, plastram eller struktur av fast polykarbonat. Rummet stängd veranda kan fungera som en hall, vardagsrum, matsal eller ett bekväma rum.

Stängt veranda gjord av metall och glas, med ett tak av polykarbonat

Populärare byggandet av polykarbonat verandor. På grund av sådana egenskaper som hög hållfasthet, låg värmeledningsförmåga, formbarhet och en stor färgpalett kan du skapa någon form veranda och ovanlig design.

Tips! Anordnande förlängning veranda på polykarbonatskivor, som ska finnas mellan ramprofilen och blad litet spelrum för att medge fri expansion av materialet.

Stängda och öppna verandor dekorera möbler, vävda rotting eller vinstockar

För att ge verandan av polykarbonat charmiga utseende, det är ofta utrustade med en veranda. Det kan vara gjord av sten, trä eller betongplattor. Det viktigaste att stegen materialet var halkfri och motståndskraftig mot låga temperaturer.

Veranda skapar en rymlig och ljus. Möbler, placeras i det, bör inte hindra öppnandet av fönster. Det är lämpligt att se lätt flätade rottingmöbler.

Lakoniska modern design sluten veranda

Under sommaren kan de transparenta väggarna hänger persienner eller tjocka gardiner av linne. Under vintersäsongen detta rum kan värmas elektriskt värmeelement. Men oavsett vad säsongen inte drivs veranda, bör det vara ett trevligt ställe att koppla av, arbete eller sportaktiviteter.

Terrasser och verandor till huset, fotoprojekt och design. Embedded & Bifogade veranda, terrass, skillnader från varandra, design, material för byggnation.

Soldäck, intilliggande garage. Foto unika lösningar

Den vanligaste och möjligt för att bygga sina egna händer är ett alternativ intilliggande garage soldäck med en baldakin. Detta gör det möjligt för veranda på gatan, trots de varma strålar från solen eller den svala sommarregn. För att ge komfort och skydd är det möjligt att utforma en lockig buskar och blommor.

Wood Miljövänlig, lätt att bearbeta och passar perfekt in i landskapet

Den största fördelen med öppna verandor och fäst är möjligheten att vara i luften så mycket som möjligt, utan att ge upp sina bekvämligheter. På soldäck kan du installera möbler, utrustade område för matlagning och underhållande. Funktionell förlängningen kan användas för att leva. Och om du utrusta sin strand möbler (solstolar, solstolar), du får en bra plats för solbad. Ett stort antal bilder sommarterrass, som ligger intill huset kommer att avgöra stil och genomförandet av framtida utvidgningar.

Veranda, inredd i stil med Provence

Befintliga projekt terrasser till huset med sina egna händer (foto många av dem kan användas som ett exempel) tyder på en enhet lutande golvyta - det är nödvändigt för utflödet av regnvatten. Det måste vara gjorda av material som har en grov yta. Paul höjde över marken på 15-20 cm. Stängsel terrass utföra höjd av ungefär en meter. För att göra detta använder en mängd olika material: trä, tegel, metall och glas, dekorativa Strung rep och metallkedjor.

Skapa ett holistiskt och harmoniskt sätt att hjälpa ljusa accenter i inredningen

Form uteservering kan vara något, beroende på dina önskemål och fantasi. Ursprungligen ser terrass i form av en polygon inramning huset runt. På denna terrass hittar du en skuggig hörn när som helst på dygnet, oavsett position solen. Dessutom, om din webbplats lättnad är ojämn, en terrass kan mycket väl fungera som en utjämning marken framför huset.

Ett stort antal klättrande växter och blommor kommer att skapa en speciell atmosfär av komfort

En annan viktig punkt är sammansatta terrasser öppna partiet självt. Det är lämpligt att ordna en terrass så att från det en magnifik utsikt över trädgården, damm eller alpin backe. Ofta nedstigningen från terrasserna används flera steg, vilket ger den övergripande utformningen av den färdiga utseende.

Om så önskas, fäst veranda till huset med sina egna händer möjligt. De studieprojekt som bidrar till att känna din inspiration för att bygga den vackraste verandan i distriktet.

Veranda till huset med sina egna händer: projekt, bilder av olika utföranden

Sommar kök i landet: projekt, foton av intressanta idéer

Skärmtak från polykarbonat till ett privat hus med sina egna händer: ett foto av modern gardin mönster

Ett staket av profbeklädnad med händerna: foto intressanta lösningar

Terrasser och verandor till huset, fotoprojekt och design

En förlängning av trähus. Projekt och de grundläggande typer av tillägg

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

45 + = 47