Ett program för beräkning av kakel

kakel 4,0

kakel - Tile Programmet kommer att hjälpa dig att välja den nödvändiga kakel, storlek och färg, disposition ritning och placera den i badrummet ordentligt, toalett, kök och andra rum, i förekommande fall denna typ av efterbehandling material.

Programmet gör det möjligt att se att du skapade i det inre av den tredimensionella bilden och göra nödvändiga ändringar på projekteringsstadiet, för att beräkna flödet krävs plattor för vägg- och golvutrymme.

Med Tile programmet skapar en virtuell tredimensionell layout av lokalerna på uppsättningen storlekar med de nödvändiga dörr- och fönsteröppningar, placering av VVS och annan utrustning som gör att du snabbt och professionellt utveckla projektet anläggningar; lätt att gå hela vägen från idé till utveckling och genomförande av beräkningen av den mängd arbete som krävs och materialkostnader.

Tile gratis nedladdning

- Verktyget, som låter dig skapa inredning, visualisera det i 2D- och 3D-versioner fylla den med en mängd olika föremål: från tapeter till VVS

kakel - Detta är ett relativt enkelt program, kan det laddas ner för användning i keramiska plattor butiker har en inredningsarkitekt, och den genomsnittliga person som vill något sätt visualisera ditt eget projekt. Programmet fungerar även på långsammare maskiner, det finns en demoversion, så att produkten kommer att kunna behärska detta.

Skapa en design utrymme med hjälp av Tile program

"Kafel9raquo; Han hälsar oss med ett blått fält, indelat i olika celler. I dessa celler, måste användaren att skapa en särskild krets för att skapa ett rum design. Efter detta fullständig handlingsfrihet: att genom att tillsätta tapeter installera VVS.

Denna programvara är verkligen perfekt klarar sin uppgift. När du har skapat ett rum, kan du fylla den med möbler, partitioner, kan du lägga till eller stänga av belysning, inbyggda dörrar etc.

Dessutom det finns täckning beräkning där användaren kan beräkna ett antal parametrar: antalet, belopp, vikt, förpackning, område, vidhäftande konsumtion och trimma konsumtion. Alla data kan exporteras sömlöst i ett Excel-ark eller omedelbart skicka till skrivaren.

Lägga föremål är också ganska enkelt - med musen vi flytta en del av tvättmaskinen koordinater. Om du redan har en plan, kan du med ett klick växla till 3D-läge, så som kommer att visa alla dina rum med den extra innehåll.

1

Programmet "Kafel9raquo; Den har massor av inbäddade objekt. Och det handlar inte bara om duschen, badrum och andra "utvari9raquo;. Du kan också välja tapeter, kakel och takplattor, golvbeläggning osv Dessutom kan alla publicerade egenskaper redigeras lätt, till exempel, ange det område, pris, vikt, tjocklek, och andra parametrar.

  • Du kan skapa och redigera designen i 2D- och 3D-dimensioner;
  • skapande av väggar, dörrar, mellanväggar, bryggor osv.
  • pris beräkningsparametrar, mängd och vikt av materialet;
  • inställning av relief;
  • export dokumentation och kostnadsberäkningar till skrivaren eller kontorsapplikationer;
  • många faciliteter finns på den officiella webbplatsen för utvecklare.

Jag föreslår att ladda ner den officiella versionen av kakel på länken nedan. Denna programvara kan användas gratis med vissa begränsningar.

4 av 5 betyg - 3

Den välkända program för att skapa 3D-objekt

Enkel, men kraftfullt program för 2D och 3D-plan för varje objekt

Editor för att arbeta med 3D-modell, med låga krav och enkelt gränssnitt

beräkning miniräknare:

layouten av plattorna till ytan

Kalkylator för kakel kan du snabbt beräkna antalet och få en visuell representation av layouten av plattor på golvet i badrummet eller toalett, kök förkläde, eller någon yta med kända dimensioner. När beräkning stöds cirka tio olika layout schema.

Vid inställning av storleken på plattorna bör noteras att under vissa layoutscheman kan variera avsevärt slutliga utseende beroende på proportionerna av längden och bredden av de större och ytterligare plattor. Till exempel vid läggning granen, om du väljer en kvadratisk bricka (längd lika med bredden), kommer det inte ser ut som en fiskbens layout, utan som en cell. Och det påverkar slutresultatet kan även byta plats längden och bredden av plattan.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 30 = 35