Ett skrivbord för två barn

Ett skrivbord för två barn

För en student skrivbord - en oumbärlig del av möbler i hela studien. Och förskolebarn behöver i sitt hörn för sysselsättningen.

Från organisationen av arbetsplatsen beror på en önskan att ha. Om en familj har två barn, och det finns ingen möjlighet att bosätta dem i olika rum, kommer en utmärkt lösning för utbildning vara ett skrivbord för två barn.

Arbetsplats för två barn tar upp mycket plats. För produktiv prestanda är det viktigt att barn inte stör varandra och inte bli distraherad.

 • Barn ska ha tillräckligt med utrymme för sina armbågar röra om sätena är sida vid sida, och på motsatt platsen får inte störa ben och knän. Det vill säga längden måste vara minst 1,2 meter, och bredden - 0,9.
 • Separat utrymme för tillbehör. Alla kan ha sina hyllor och skåp. Till barnen fanns ingen oenighet, då antalet element måste vara lika och enhetlig storlek.
 • Arbetsplatsbelysning måste vara en personlig vardera. Särskilt om dina barn vänsterhänt och högerhänt. För högerhänt belysning som kommer från vänsterkanten, men vänsterhänt - höger.
 • Att barn inte distraheras av varandra och spelade inte välja ett alternativ från väggen - en vägg eller skåp.

 • Med tanke på att åldern dina barn kan vara olika, då bordet är bättre att välja "växande" alternativ.
 • Barn jobb bör vara densamma i funktion och plats. Annars ställs du inför ständiga tvister och gräl, som inte kan bidra till verksamheten.

I detta fall kommer varje barn förses med deras utrymme. Tabeller som "G" för varje bokstav, långsträckt "G", där varje sida är jobb.

På denna tabell är bra att utrusta en datorhörna - monitorn är i hörnet, inte tar upp mycket plats, det är långt ifrån ögonen som sparar syn. Om du inte kan ha två datorer är vinkeln en neutral del av bord för två, och att engagera sig i datorn är barn separat.

Bordet kan vara ett fönster eller byggas in i fönsterbrädan - det sparar utrymme. Men om barnen snabbt distraherad, sedan fönstret klasserna kommer inte att fungera. Detta alternativ är bra med massor av dagsljus. Om solen är för ljus, är det möjligt att täcka fönstret med ljusridåer.

Det bästa alternativet för den långa rummet. Den allmänna tabellen, kan du lägga till hyllor och sektioner av jobben barn.

1

Fördel - ergonomi. Det kommer att hjälpa bilda en korrekt hållning, på grund av "tillväxt" med barnet. Ett annat plus - har en justerbar lutning bordsskivor. Under dem kan anordnas glidelement för att expandera eller hyllor för tillbehör.

Vi kombinerar två tabeller och få två separata platser. Om barnen behöver mer utrymme kan vara tight att flytta. Varje tabell är ett barn kan dra efter behag. Det kan placeras framför tabeller och barnen kommer att sitta ansikte mot ansikte. Om barnen inte kan arbeta sida vid sida, kan borden placeras vid den motsatta väggen, så barnen inte kommer att se varandra och bli distraherad.

Särskilda toppar för placering mot varandra. Men det onda sådant alternativ inte kommer att fungera. Du kan köpa ett bord med en separator i form shtorochki, stenochki eller hyllor.

Här kan du justera bordsskivan till önskad vinkel, placera dem så att barn inte stör varandra. När inte behövs bordet, kan de flyttas, det skulle vara ett plus att utrymmet i rummet. Detta kan tillskrivas, och ett bord-bok. Barnen kommer att sitta vända mot varandra, och inte blanda sig i utarbetandet av studier.

Tabell storlek ska matcha både dina barn. På detta beror framtiden för deras hälsa och rätt passform.

När ett barn sitter på stolsben bör vara i rät vinkel med fullt stöd till foten. Mellan bordet och knän högst 15 centimeter. Kanten av bordet när det ligger i solar plexus.

Bekväm djup för tabellen - 60 cm, om du planerar att arbeta på datorn, då vi lägga till ytterligare 20-30 centimeter.

Om dina barn är av olika höjd, kan räddnings vara en speciell stol med justerbar höjd och extra stöd under benen. Ett barn ska inte sloka, måste du justera höjden så att han satt med ryggen rak och fötterna vilade bekvämt i montern.

Ett skrivbord för två barn skulle behöva vara den mest funktionella att passa allt du behöver träna.

Desk bör ha hyllor, cell- och fack för förvaring av skrivredskap. Perfekt räddnings modell med lådor, kan de ordnas på olika sätt, men mängden måste vara lika för att undvika tvister barn. En annan funktion som lockar barn - lådor med lås och nycklar, så att alla kan ha ett hörn, som inte kommer att kunna invadera andra.

Modeller med tabeller under ett skrivbord, pennfodral med ett antal väl lämpad för en tabell nära fönstret, eftersom hyllorna i detta arrangemang finns det ingen plats att slå.

För förskolebarn fit släde som en klass i barndomen är vanligtvis kortlivade, men spelet utrymme de behöver en hel del.

När det gäller design, kan du få barnen välja ett färgschema, är detta särskilt sant för barn av olika kön.

Datorbord kan vara försedd med en glidande hylla för tangentbordet eller systemenheten, skivhållarna.

Ofta barns skrivbord gör med fotstöd för barnet vid bordet rätt landning. Kan förekomma och smala låda plats brevpapper. Extra funktionalitet kan varieras beroende på behoven och priset serien.

Bordet kan placeras på olika platser, men alla har sina egna fördelar och nackdelar.

I hörnet. Det optimala arrangemanget av jobb. De kan dela den totala piedestal. Men det här alternativet kräver en hel del utrymme. En annan funktion - barnets psykologi. Vinkeln är förknippad med straff, så om det är med arrangemanget och hur bekvämt det kommer att ställas inför valet av en sådan tabell, måste du be samtycke av barnet.

Nära fönstret. Bra läge på grund av det naturliga ljuset, men ibland vädret kan störa ett barn att delta i, eller det kan bli distraherad av allt som händer utanför fönstret.

En annan varning - kylaren, eftersom dess funktioner är vanligtvis under fönstret. Du kan spara tabellen med den bakre väggen eller justerbar batteri för att ställa in önskad temperatur i klassrummet.

Längs väggen. Stort utrymme skulle tillåta praktiskt att ordna alla nödvändiga funktionella delar - hyllorna, hängande skåp, inbyggd ljus. Men det är viktigt att inte glömma vilken sida av fallen upplysta och en hand skrev varje barn. En lösning skulle vara en skrivbordslampa med höger eller den inbyggda lampan.

I mitten av rummet. Inte den bästa platsen för ett barns bord, särskilt på de två barnen, men ett bra alternativ för tonåringar.

Ett loft säng. Det finns två sängar placerade sida vid sida längs väggen och jobb under dem optimalt placerade nedan. Så har varje barn sin egen personliga område, och den fria väggen i rummet är ett bra ställe att spela.

Konsekvent. Detta arrangemang liknar ett klassrum - skrivbord ligger bakom varandra, men delar en gemensam sida av bordsskivan. anordnas under borden kan enskilda tabeller för varje.

Det finns kombinationsmöjligheter - hörnbord sträcker sig längs en av väggarna. Det visar sig att ett barn är engagerad vid ett hörn bord, och den andra längs väggen. Vinkel del av tabellen bäst passar äldre, eftersom det kan placeras både datorn och integritet i detta arrangemang mer.

Om små barn kan dela platser i närheten, sedan starta i tonåren (10-11 år), alla vill ha avskildhet. Det kommer att finnas en besparing två tabeller som var sida vid sida, och de kan arrangeras på olika platser.

Att barn har möjlighet för privatlivet, sina jobb bättre split skåp eller hylla. Så det kommer att vara lämpligt att ta itu med, men de kommer att vara bredvid varandra. När du väljer en plats som du bör överväga zonindelning rum, inte barnen inte spela där, där du vill vara engagerad, och gick inte mer med böcker och bärbara datorer över hela rummet.

Organisationen ställer för sysselsättningen i ett rum med två barn - en ansvarsfull och seriös. Du måste närma sig den noggrant. Eftersom det påverkar hälsan, kvaliteten på arbetet och den känslomässiga bakgrunden av dina barn.

Några fler intressanta alternativ för skrivbord för två barn ser i följande video.

All rights reserved, 14 +

Kopiering platsmaterial är möjlig endast vid installation av en aktiv länk till vår hemsida.

Att välja en säker och estetiskt skrivbord för två barn

Två eller fler barn - det är underbart. Men ju äldre de blir, uppstår fler frågor relaterade till deras placering, med att organisera deras personliga utrymme, särskilt viktigt att utrusta arbetsområdet ordentligt.

Även om barnen fortfarande doshkolyata är var och en av dem är nödvändigt att avsätta en särskild plats. Där kommer att kunna måla, skulptera, ingrepp med de första orden.

begränsat utrymme problem löses genom val av rätt skrivbord, ett bekvämt boende för två barn samtidigt.

Krav på skrivbordet

För barnmöbler presenteras en lista med krav. Detta är inte ett infall: harmonisk utveckling och barns hälsa beror på många faktorer.

Placering av arbetsområdet under sängen, kan du vinna några kvadratmeter för spel

Bord, felaktig höjd, bara några månader barnet kommer att belöna skolios och böja. Det är viktigt att parametrarna för möblerna matchade ålder och tillväxt av dess användare.

Den ideala förhållandet mellan höjden på en tabell, en stol och ett barns tillväxt enligt följande: Under tillväxten av 110-120 cm mest bekväma bordshöjd - 52 cm och 32 cm stol Denna ursprungliga värdena för att välja möbler som är acceptabelt när det gäller ortopedi ..

För höga pojkar storlek bord och stol beräknas enligt schemat: För varje 10 cm barn växer över 120 höjd cm till fundamentsektionen (52 cm) tillsätts är 5 cm, och till den initiala höjden av stolen (32 cm) - 3 cm.

Att öka elevernas bord 146 cm i höjd behövs 67cm (52 ​​+ 5 + 5 + 5), och stol - 41cm (32 + 3 + 3 + 3).

Korrekt hållning under läxor frisk ryggrad borgen

Korrekthet elev tillväxt förhållande och parametrar för sin arbetsplats kan uppskattas visuellt. Seat barnet och se hur dess ställning uppfyller följande krav:

 1. när benen är böjda i rät vinkel, bör foten tydligt stå på golvet; avståndet mellan bänkskivan och knäet varierar i området 10-15 cm; kanten av bordet är vid solar flätning;
 2. hålla ryggen rak och sätta armbågen på bordet, bör barnet vara tyst spets långfingret för att nå den yttre ögonvrån;
 3. När eleverna står nära bordet, bör hans arm ligga under bänkskivan till 2-5 cm.

Optimal bänkskiva djup - 60 cm om det är tänkt installation bildskärm, är det inte mindre än 70 cm bredd av arbetsområdet -. Mindre än 1 m per användare.

Om skillnaden i barnens ålder är stor, och möjlighet att köpa ett bord, kan vars höjd kan justeras individuellt för varje frånvarande, organisera en bekväm stol. Montera sätet med höjdjustering och fotstöd.

Plantering rad lämpad för utökad utrymme

Om barn har problem med synen - bör arbetsplatsen organiseras vid fönstret. Och ingenting annat. Ljuset bör falla till vänster.

Om det är omöjligt att organisera utrymmet på ett sådant sätt för både barn göra en "riktig" område, och barnen med jämna mellanrum åter potten.

I offseason, när den naturliga belysningen är otillräcklig använder artificiell. Lampor - separat för varje - är inställda på kanten av bänkskivan. Låt oss montera på väggen. Det är viktigt att riktningen av ljusflödet kan enkelt justeras. Ljus från lampan och bör falla till vänster.

Ljuset bör falla till vänster (högerhänt) och höger (vänsterhänt)

bänkskivan ofta monterad direkt under fönsterbrädan eller i nivå med dem, vilket eliminerar odling av krukväxter i fönstret: Tillgång till krukor för bevattning, liksom till ventilerna för ventilation kommer att bli mycket svårt, och vattnet kan oavsiktligt fylla bärbara datorer.

Innan du installerar barnmöbler uppträdande inspektionsfönster:

 • närvaron av sprickor, inte kom genom;
 • kvaliteten på de låsmekanismer, som bör skyddas från barn, men inte begränsar möjligheten att ventilera.

Solljus kommer att bidra till att lindra ögontrötthet och minska

Bra möbler för ett litet barns rum är kompakt, tillförlitlig och väl utformad.

Ett stort bord kommer inte att se massiva, om bänkskivan inte ligger på stöden av spånskivor eller massivt trä och metall bas. Denna lösning är bekvämt och för att få en ensidig inriktning i arbetsområdet, och golvrengöring.

Bänkskiva avsedd för två barn, bör vara mycket tålig - det väntar liter färg, bergen i lera, stenskott och repor. All förstörelse kommer att genomföras på dubbelt så hög, med besked! En kränkning av integriteten av beläggningen till kroppsskada.

Barn och tonåringar aktivt använder bänkskivan är inte bara för att lära, men också för spelet (foto)

Två barn och var och en av dem är annorlunda, även om de är tvillingar. Arbetsplatserna skall separeras, så att barnen inte stör varandra:

 • zonindelning av lagringssystem, lampor, en datorskärm;
 • en skiljevägg installerad i sättet av ett kontor;
 • eller det kommer att vara två olika tabeller, placerade sida vid sida och åtskilda av ett skåp.

Undvika konflikter mellan tonåringar kommer tydligt definiera platsen för lagring av vart och ett av barnen. Det bör anpassas:

 • hyllplan;
 • Står för böcker;
 • bärbara förvaringssystem, album, brevpapper detalj;
 • krokar för väskor och ryggsäckar;
 • skåp eller lådor i dem.

Separata förvaringsutrymmen kommer att hjälpa till att hålla fred i familjen

Moderna versioner för att organisera arbetsområdet

Beröm designers och tillverkare av barnmöbler, som erbjuder flera varianter av skrivbord avsedda för två barn, bland vilka vi kan hitta en som kommer att tillfredsställa de behov och de barn och föräldrar.

Med bänkskiva, som ligger längs fönstret

Desk, som ligger längs ett fönster i en rad, är en:

 • Kombinationen av de två identiska modeller, installerade i en linje;
 • enda bordsskiva, är monterad på en bas, möjligen suspension.

Det är idealiskt om fönstret inte är tillräckligt bred och vände sig till norr. Så utmärkt belysning av arbetsområdet kommer att tillhandahållas, och barn kommer inte att störa varandra under klass.

Placering av bordet vid fönstret

Hörn skrivbord har en bänkskiva:

 • triangel, då barnen sitter skuldra vid skuldra och i hörnet av organiserad lagringssystemet eller datorns bildskärm. Sådana trianglar kan vara två, då pojkar kommer att sitta i olika hörn;
 • bokstaven "d", när barnen sitter i förhållande till varandra i rät vinkel, och inte se vad grannen inte stoppa honom.

Modellen ligger i den fria vinkeln. Lampor, för att inte äga rum för att arbeta, kommer det vara lämpligt att placera på väggen. Rimligt det hänga en hylla. Skåp kan installeras mellan barnen.

Ibland Party sätter i vinkel mot varandra än mot väggen, och nästa, så separera arbete från lekplats.

Hörnskrivbord för elever Bekväm hörn alternativ

Tabell-transformator - spara för barns hållning och vision. Kopplade till honom vanligtvis stolar som kan justeras i höjdled.

Bordsskivan, uppdelad i två zoner, regleras individuellt för varje användare på vinkeln, vilket minskar påfrestningarna på ögonen.

Modellen är avsedd för kamrater eller pogodok och har två fack för förvaring av skrivredskap.

Modern skrivbords transformator

Med ett stort bänkskiva (landning face-to-face)

En sådan tabell innebär att placera i mitten av rummet, vilket frigör väggarna. Killar kommer att sitta vända mot varandra kommer sannolikt att vara ständigt unna.

Tabell som sittplats barn ansikte mot ansikte

Fällbord är bra för ett litet rum. Arbetsområdet ökar om det behövs. Veck kan vilja ta bort från mitten av bordsskivan, och "flytta ner" till henne, om modellen görs på grundval av roterande mekanism.

Innan du flyttar luckan på bordet måste städat, som är vana vid proceduren. Om du lämnar det i delar, kommer det att finnas lite utrymme för spel. Men bladet av en permanent flytta gradvis lossade ytan blir instabil.

Den optimala modellen för skrivbord med två barn behöver ge dem lika möjligheter, dvs. tillhandahålla:

 • samma belysning av arbetsområdet;
 • rättvis fördelning av bänkutrymme;
 • ett lika stort antal lådor, hyllor och lagringssystem.

pembroke tabell

det är mycket viktigt för säkerheten för barnen, möblerna var fast och avger inte gifter. Denna modell av trä eller MDF. För att spara hållning är önskvärt att få ett bord med justerbar höjd.

Jag har två barn, samma ålder och snart till skolan. Jag överväga att köpa en bra skrivbord. För mig själv, jag markerat flera punkter som är viktiga när man köper: säkerhet av möbler som skulle vara 2 arbetsområden var samma (detta är en mycket känslig tidpunkt, barn är alltid något att dela och jämföra). Tabellen måste upprätthålla och justera barnafödande, vara funktionella och ergonomiska behov.

Det förefaller mig när man köper ett bord, är det första att välja en modell baserad på sin bekvämlighet. Var uppmärksam på höjden av armbågarna ska placeras bekvämt på bordet. Dessutom bör det inte vara mycket stor, upp till alla de saker som behövs ett barn bör inte dra. Om du har lådor, måste du dem att enkelt lägga fram. Det är också bättre att välja en modell med rundade hörn.

Ett skrivbord för två barn

Mycket ofta, de två barnen måste dela loppet av ett rum. Omedelbart uppstår frågan om behovet av att passa in i det begränsade utrymmet i två sängar, separera för varje barn platser för att lagra leksaker och grejer, och, naturligtvis, de två jobb. Här är några av de bästa alternativen för skrivbord, två skolbarn.

Hur man utrusta en arbetsplats för två skolbarn?

Två skolbarn som delar ett rum kan bli en huvudvärk för sina föräldrar, eftersom att lyssna på den ständiga debatten om vem som för närvarande sitter vid bordet, mycket tröttande. Därför, även innan avkomma kommer att gå till den första klassen, måste du överväga hur man arrangerar rummet så att den passar 2 jobb (tabell) i det begränsade utrymmet i ett barns rum. Här är några alternativ:

 • Skrivbord framför fönstret.Om utrymmet tillåter, kan de 2 bord placeras direkt framför fönstret. Och inte gå på om klimatet anser att ljuset ska falla till vänster. I vår tid är det fullt möjligt att belysa konstgjord väg. Så om bredden av rummet 2,5 meter, kan du enkelt ordna borden framför fönstret, så du tom plats (andra väggar) för att rymma andra möbler. Men glöm inte att fönstren är oftast batteriet och flytta dem mycket dyrt och svårt. Därför, i det här fallet, kommer du troligen måste boka bord individuellt. Om du fortfarande hitta ett lämpligt bord, följa alla säkerhetsåtgärder (till den bakre väggen av bordet inte är i kontakt med kylaren). Och, naturligtvis, glöm inte att isolera (ersätta) fönstret, eftersom dina barn kommer att genomföras framför dem lejonparten av tiden. Om du gör ett utkast eller blås-sedan ditt barn är ofta utsatta för förkylningar.

 • Två skrivbord på en enda rad.I själva verket i det första fallet finns det samma (två placeringsbord främre fönster). Men om du väljer att placera dem i en av väggarna, kom ihåg att den sidan blir mindre utrymme för andra möbler arrangemang. Men, å andra sidan, är denna metod de mest populära. Barn sitter sida vid sida, samtidigt inte hindrar varandra. Och du kan köpa två olika form i tabellen och ordna dem hur du vill ha det.

 • Tabeller, lämnade i en rät vinkel (bokstaven "G"). Det är den näst mest populära sättet att placera tabeller. För det första har du möjlighet att placera ett bord framför ett öga och den andra mot väggen, så har du fler möjligheter för placering av andra möbler. Och dina barn inte kommer att titta på varandra, öka koncentrationen på lärande.

 • Tabell där barnen sitter mitt emot varandra.Det är ett enkelt och ekonomiskt sätt att placera barn vid bordet - för att köpa ett stort bord utan partitioner. dvs Dina elever dela loppet av ett bord för två, när man sitter mitt emot varandra. Dock är denna metod inte lämpar sig för alla. För det första måste du ha tillräckligt med utrymme för att sätta ett stort bord. För det andra, om du inte tror på disciplin sina loafers, har du hela tiden för att övervaka vad de gör.

Om du väljer att köpa ett skrivbord för ett barn, uppmärksamma i första hand på dess funktionella egenskaper:

 • Ett bra alternativ när det är möjligt att anpassa bordets höjd. När allt kommer omkring, växer barn upp, och bordet kan lyftas i enlighet med dess tillväxt.

 • Dessutom är det viktigt att tänka i förväg en tilläggsmodul med lådor, det är mycket användbart, eftersom barnet kommer att vara där för att sätta alla sorters små saker, kommer det inte sprida dem på bordet, och i den kreativa kaos rutan lättare att hitta nödvändiga saker.

 • Och, naturligtvis, fundera på var barnet kommer att sätta sina läroböcker, böcker och bärbara datorer. Ju äldre han blir, desto fler böcker han verkar. Fine, om du kan köpa en speciell add-on bordet. I ett annat fall, överväga att köpa skåp för böcker.

Kommentarer från forumen från föräldrar som har ordnat sitt kiddies rum:

När kommer ni att sätta tabellerna i ett rum, är det nödvändigt att ta hänsyn till dess kapacitet. Vi har en bror fanns det bara ett, men ett långbord (i själva verket 2 bord med sängbord, hyllor och annat). Det är ett mirakel skapat vår egen far. Och vi har fått vår pogodka två separata bord, har du fortfarande var sin bärbara datorer, läroböcker, pennor, linjaler, tror vi så bekväm. Men storleken på ett barns rum det tillåter oss (19 kvadratmeter).

Mått på våra barns rum - 3x4 kvadrat. m. 3-meters vägg med ett fönster där vi är, precis under fönsterbrädan, installera en normal bänkskiva laminat (köpt på marknaden). Ett ben för henne (6 st.) Köpt i Ikeja. Vi tog de som är justerbara i höjdled. I Ikeja köpte en annan, och två justerbara stolar och två bord till ett bord kan sättas. Mottagna tabell 3 meters längder. Barnen är glada och hela platsen saknar.

I våra barns rum 12 kvm. m. Vi har arrangerat för barn 2 tabeller längs ena väggen. Mittemot rack och våningssäng. En garderob i rummet passade inte.

5 bästa modeller av skrivbord för två

Beskrivning:

Dimensioner: 142 x 75 cm; djup: 50 cm.

 • På grund av den långa bänkskivan kan du enkelt skapa en arbetsyta för två.
 • Det finns ett hål för tråd och separation; trådar och förlängningssladdar är alltid till hands, men utom synhåll.
 • Benen kan monteras på höger eller vänster.
 • Med trim på baksidan som gör att du kan placera den i mitten av rummet.
 • Stoppen ger inte lådan framåt för långt, kommer det att spara från onödiga skador.

Bedövning bord, eller snarare, bänkskivan. Vi tog en svart plats tar lite, ställa in den över fönsteröppningen. Barn utrymme räcker inte, naturligtvis, men att göra sina läxor samtidigt kan vara helt utan att störa varandra. Vi bestämde oss för att köpa en annan i tabellen, priset gör det möjligt och placera den i rummet så att du kan, och vi (föräldrar) att arbeta för dem, och barnen vidd mer. På ett ställe i datorn och sedan vi båda inte passar.

2. Desk Konkurrent av Shatura

Beskrivning:

Dimensioner: 120 x 73 cm; djup: 64 cm.

Desk hög kvalitet från en ansedd tillverkare Shatura. Konkurrent Series Möbler - kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Desk Konkurrent gjord av laminerade spånskivor. Modellen är enkel och ergonomisk. Denna tabell kan bekvämt rymma som en man, och två, är det absolut inte störa varandra. Den rektangulära formen av en stor bords snyggt och effektivt placera alla pappersvaror, mappar, dokument och annat. Desk konkurrent - det perfekta valet för dem som värdesätter enkelhet och tillförlitlighet av möbler.

Praktiskt och bekvämt bord! Vår någonsin hävda att för dem kommer att sitta. Vi har tvillingar respektive delta i en klass och klasser tillsammans gör. Här är problemet: en - den högra hander, den andra - lefty! Och aldrig så sitta ner för att slå varandra i armbågen! Vad kan jag säga om tabellen: det är helt enkelt en glädje! Generellt mycket som möbler från Shatura, så de växer upp nödvändigtvis köpa dem ytterligare möbler från samma tillverkare. Under tiden, och så nöjda med allt.

Beskrivning:

Dimensioner: 180 x 74 cm; djup: 40 cm.

Tillverkad av material av hög kvalitet. Denna tabell är passar perfekt in i varje interiör. Den kan placeras både på väggen och i mitten av rummet. Vid denna tabell perfekt passar två personer och läxor stor glädje.

Detta är vad som kallas "billig och glada". Modellera enklare att ingenstans, men samtidigt mycket funktionsrik. Våra barn vid det här bordet passar perfekt, och placerar två av dem i överflöd, och även hantera maten sätta på bordet! Kanske är det inte skulle skada att på något sätt diversifiera det med extra hyllor och lådor, men till detta pris vi har ingenting att klaga på!

Dimensioner: 120 x 50 cm.

Denna skolbänken utförs i modern design och registrerade gäster. Rundade hörn bänkskivor för skolbänkar för att minska risken för skador. Moderna beläggning kadaver och bänkskivor detta avsnitt enkel rengöring yta. Bordet under en lång tid kommer att se ut nya. Höjdjustering säkerställs genom den teleskopiska rörelsen av rör och säkert fastsatt med hjälp av speciella skruvar.

Mycket enkelt! Var du vill, kan du lägga detta skrivbord! Lätt och kompakt. Det används ibland som en extra bord för gäster. Barnsits är inte tillräckligt, men att göra sin hemläxa - mest det!

Beskrivning:

Dimensioner: 160 x 80 cm; Höjd justerbar från 90 till 60 cm; max belastning: 80 kg.

 • Det bör noteras att denna linje av möbler har testats och godkänts för användning i hemmet, liksom på kontor.
 • Tabell uppfyller höga krav på hållfasthet och stabilitet.
 • Stor arbetsyta.
 • Möjlighet att skapa ett optimalt avstånd från ögat till en datorskärm utan att orsaka skadliga effekter.
 • Justerbara i höjd 60-90 cm.
 • Överst på härdat glas fläcktålig och lätt att rengöra, perfekt för skol- och universitetsstudenter, som tillbringar större delen av sin tid vid bordet.

Om du gillade vår artikel och du har tänkt på det, dela det med oss! För oss är det mycket viktigt att veta din åsikt!

Postat November 25, 2012 Filed under: barn, familj

total nätet 2168 artiklar.

Slutligen kom den efterlängtade dagen när du slutar.

Under graviditeten är inte bara utseendet och smaken av kvinnor.

Det är omöjligt att överskatta betydelsen av ordentlig munhygien.

Varje förälder är övertygad om att även med hans barn exakt.

Vem skulle inte vill arbeta i tv? Förmodligen alla.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 1 = 1