Fancy fotoramar

Den mest ovanliga fotoram med händerna

Jag hälsar alla deltagare på bloggen! Många av oss älskar att ge gåvor (tänka och du också). Men vanliga gåvor snabbt uttråkad och vill ha något mer än den varma, uppriktiga, övertygande. En av dessa gåvor är en fotoram med händerna, vilket vi kommer att göra i dag i stora mängder

Jag bestämde mig för att skriva det här inlägget eftersom länge sedan, gjorde sin första stoppade bildram, och på senare tid upprepade experiment och resultatet jag var mer än nöjd i dag att dela med dig hemligheter i sitt skapande, samt visa dig vad andra typer av fotoramar, kan du göra det själv med hjälp av tillgängliga material.

Hur man gör en bildram med händerna: master classes

Vi börjar med en söt barn fotoram, inspirerad av den underbara anime "Min granne Totoro" (som inte ser - se till att ta en titt, du kommer inte att ångra).

 • sträckning mjuk vävnad (fleece (exempel - grön trasa i bild), Minky fleece, velsoft, tjocka stickat etc.)
 • tunt tyg kuliss (c / b, fleece, etc.)
 • sintepon (webb)
 • plastbas (från konsten, choklad, etc.)
 • tråd, nålar, saxar, tillbehör för dekoration.

Plastbas borde räcka för att räcka på tre stycken storleken på önskad fotoram.

Först av allt måste du klippa basen av plast (cirkulär, fyrkantig, trekantig - lite mer som det) liknar den i bilden. I det här fallet är det en platt bagel. Samma form skärs ut från några detaljer syntepon. Jag kommer att visa en master class på cirkeln exempel.

Du kommer också att behöva en mer bit mjuk vävnad stretching, men med stora ersättningar för sömmar.

Varning! Inte snåla på tyget sömsmån, bör de vara ungefär 2/3 bredden av ringarna till tyget jämnt fördelat bakom.

Omedelbart börjar vi den viktigaste delen - i brygg front. För att göra detta, på insidan av cirkeln (i anslutning till området) små snitt och sy kanterna, dra sina trådar till varandra så nära som möjligt. (Speciellt valt kontrasterande färg av tråd för att det var märkbar).

1

Rådet. Om du har valt en rektangulär form, de nedskärningar som du sannolikt inte kommer att behöva, kan du försöka att göra utan dem.

Här är den främre ringen. Om så önskas kan du dölja sömmarna i ryggen med hjälp av en tunn vävnad foder (lite längre för att visa hur man gör detta).

Lägga undan ringen. Skär ett tunt tyg och plast två cirklar (en tills du behöver det). Cirklar av tyg gör en millimeter eller två mer än plasten.

Sy vävda cirklar, lämnar utrymme för eversion och införande av en plast bas.

Efter tvärbindning, ta bort vävnad av insatsen till plast cirkeln och sy den återstående öppningen.

Vi fick på baksidan av fotoramen.

Eventuellt Sy in i den en slinga av tråd eller remsa för att kunna hänga bildramen på en vägg.

Så jag förklädd baksidan av furry munk. I detta syfte, ett tunt tyg jag skär samma element som den för sträckning, men nu sömsmånen göras mindre och gömt inuti, sy förklädnad en dold söm. Samma sömmen sy tillbaka.

Bakgrund sy så att det i framtiden kan infogas ovanpå det sista varvet av plast och foto.

Försök att göra små stygn, så att de inte sett efter tvärbindning komponenter.

Nu sätter en cirkel av plast i bildramen.

Klart! Det återstår bara att sätta in en vacker bild och lägga till dekorationer)

I mitt fall är det en tematisk Nigella, tovigt ull, med blad sydda av filt. Foto lämplig mer detaljerat arbete, kan du se i detta avsnitt (på fliken "Suveniry9raquo;).

Utmärkt Minky Fleece kan du köpa i butiken. Vår tygaffär jag någonsin träffat, och om du vill göra en sak är inte värre än att köpa, kommer du att vara mycket användbart detta material (säljare visat sig gång på gång att han beställt).

Fotoramar av kartong och papper med sina egna händer

Den metod som beskrivits ovan - är inte den enklast möjliga metod för att skapa fotoramar. Nu kommer du att se själv

Ram av. lock från lådor

I själva verket kan du använda en vanlig kartong när den viks i form av ett tak. Som ni kan se, är processen för att skapa enkla: bara ta skydd och klistra över sin vackra papper för scrapbooking.

Sådan ram, som är bundna till varandra, för att därigenom bilda ett kit. De kan limmas med varandra för att få panelen. Det visar ett bra alternativ för både barn och vuxna.

Det är dessa två element behövs för följande typer av fotoramar. Klipp ut cirkeln som en mod som vi gjorde i den första master class och hålla fast vid det runda pinnar. Vi får en enkel ram för några bilder.

Som en fortsättning på den första master-klassen. Här har jag inkluderat alla ramar, som kan anslutas eller göra (åtminstone använda idéerna för inredningen).

Söt bildram idé i form av en blomma med en sådan bekvämt att göra för flera foton. Foto kan du bara hålla bakifrån, täcker hennes några täta material.

Allt är enklare: ta ram, tråd och lim och delar av första, fastställande av vägen. Således lätt även mycket stor ram att förvandlas till ett konstverk.

På ett sätt som mycket liknar skapandet av den första någonsin med undantag för ett par skillnader: det tas som utgångspunkt för presspan (jag tror att vi kan ta en färdig ram och en enkel form) och detta souvenir har ett ben i stället för loop fästelement.

Bra idé mamma en present till 8 mars

Ta som grund för en enkel träram och zadekoriruyte det kändes blommor. Förresten, skapandet av färger (inklusive band och papper) kan du läsa andra artiklar på min blogg.

Från skrot eller hur man kan inreda en bildram

Intressant idé - att använda för efterbehandling pekannötter (om jag kallar det). I vårt område är det möjligt att ersätta konventionella valnötter.

För följande två typer av pluggar behöver du en hel del vinflaskor. I det första fallet det tjänar primas enkel trä bildram, och sedan klippa ut pluggar blommönster.

Men i torus allt är mycket enklare - du behöver bara limma korken på kanten. Utmärkt alternativ en present, säg, påven den 23 februari.

Polymer lera och bara små saker

Bra skulptera polymerlera? Eller bara huset har samlat en hel del pärlor, knappar, etc.? Sedan djärvt batonger - hålla sig till enkel form ram.

Detsamma gäller stenar, snäckor, etc.

Grovt sett att göra detta till en fin ram, behöver du en lång träbit Detta är fullt möjligt att bygga och hemma, om torkat ordentligt innan denna träbit.

Det svåraste här - det är att hålla dem samman. Du kan göra det med lim, tråd, eller tjock bas.

Leta reda på lämplig form och rösterna. På något sätt bror experimenterade med gipspaneler - visade sig mycket dåligt, och stadgad lång.

Jag vet inte exakt deras vetenskapliga namn, men om du sätta på en speciell yta, och sedan strykas, får du en tät väv. Exempel roliga ramar, tillverkade på ett sådant sätt, ser du nedan

På detta kära vänner, jag avslutar denna stora översikt över olika typer av fotoramar. Jag tror att du kommer att tycka att du letade efter, om inte - skriva kommentarer. Och dela med vänner, inte bara kyla handgjorda presenter, men också användbar information genom sociala nätverk knappar. Adjö!

Hälsningar, Anastasia Skoreeva

Du kanske också är intresserad av:

Webbplatsen nyaskory.ru samla metadata användare (cookie data om IP-adresser och platser) för den normala funktionen av webbplatsen, möjligheten att visa reklam intressant för användaren, och offentliggörandet av det aktuella materialet.

Om du inte vill att dessa data bearbetades, så ska du lämna platsen.

Till artikeln skrev: 10 kommentarer

19 mar 2016 | 00:23

Nastya, hej. Mycket intressant urval av tavelramar. Varav endast det material de är gjorda. Jag gillade idén om valnötter. Jag tror att det kommer att se mycket original. Det är äldre dotter - kommer att vara med henne för att prova något sådant make))

19 mar 2016 | 09:23

Hälsningar, Catherine) Jag är glad att gillade idén

 • 22 mars 2016 | 13:51

  Nastya, som original ramar! Och vars sammansättning också såg bra ut. Foton av många, är det nödvändigt att göra, att ställa ut här i ramar.

  22 mars 2016 | 14:01

  Tack, Irina) Använd idéer och sedan berätta vad som hände

 • 13 juli 2016 | 22:22

  vilken sort! För varje smak!

  14 jul 2016 | 11:39

 • November 7, 2016 | 13:41

  Mycket vackra ramar. Jag gjorde ramar kaffe.

  November 7, 2016 | 18:55

  Tack! Åh, bra, det måste ha hänt)

 • December 25, 2017 | 04:13

  Ramar av naturmaterial ser särskilt intressant

  Ovanliga dekor idéer fotoram med händerna

  Fotografier - lagra en mängd ögonblick. De lagrar livet självt. Det är därför alltid, även i den digitala tidsåldern, människor sätta på bordet, placeras på väggarna i bilden i samband med den eller den händelse eller person. För att sammanfatta i samma mall ram omhuldade minnen inte vill. Därför har dekor tavelramar alltid varit, är och kommer att efterfrågas. Dekorera ramar med sina händer rimligen nästan alla, det är roligt, gör du känner som en riktig skapare.

  Grund för arbetet kan du ta en billig köp inramade eller klippa dig ur kartong.

  • den första vanligaste sättet att dekorera fotoramar: något på sin käpp. Och detta "något" - en gränslös havet,
  • okleit i decoupage stil;
  • ursprungliga färgen med användning av en mängd olika media;

  • ramen kan vara gjorda av mjuka material;
  • obtyanut stickat tyg;
  • dekorera duk;
  • pictorial garn wrap, olika garner, fläta, spetsar;
  • tillverkad från trä grenar;
  • det kan även baka (från salt deg).

  Listan skulle kunna fortsätta på obestämd tid, begränsa den kan bara begränsa beviljats ​​fantasi dig.

  Lim på ramen kan vara mycket, allt beror på smaken och fantasi av befälhavaren.

  Ursprungligen kommer att se tavelramar, dekorerade med knappar, speciellt om du hämta dem samma färg. Det är dock inte nödvändigt. Önskad färg enhetlighet kan erhållas med användning akrylfärg. Till exempel knappar, omfattas av guldfärg, förvandlas till oigenkännlighet genom en lyckträff inte haft tid att komma in i papperskorgen en gammal bildramen.

  Med tiden dessa saker i överflöd ackumulera varje kvinna. Allt detta kan vara en unik samling av material för utsmyckningen av sina egna händer graciös ram med din favoritbild, värt lim dem till en i förväg planerad mönster, prydnad.

  Tips: Du kan använda hela broscher, pärlor, pärlor, pärlor och intressanta bitar av glas, bitar av trasiga keramik, mosaik element.

  De smakfullt inredda ramar i en naturlig stil, drar alltid uppmärksamhet. När allt kommer omkring, vi alla - barn av naturen.

  Kaffebönor, linser, ekollon

  Vad som helst kan gå in i affärer och skapa unika kompositioner.

  Kaffebönor komma till hands inte bara för att göra en uppfriskande drink, de visar sig vara ett utmärkt material för att dekorera tavelramar med sina händer: de har en underbar doft, konsistens av den ursprungliga, ädla färg de inte förstöra. Mycket tid kommer inte att ta arbete, också: inte så svårt med hjälp av limpistol eller lim PVA tätt oblitsevat kaffebönor standard bildram som garanterat vara det nya ansiktet kommer att leda inredning tillbehör.

  En sådan kan göras genom att ersätta kaffebönor linser, pumpafrön, ekollon, pluggar och bara pinnar.

  Kreativa hantverkare inte förbise vanliga kottar: Clippers separerar varje flinga och klistra ramen. Tidskrävande, naturligtvis fallet, men värt det - mycket trevligt arbete. Arbetet kan lackas.

  Tips: För att göra en ram med händerna doftande, köpa stjärnor av anis och stjärnanis och hitta sin plats i den totala inredningen.

  Detta är en av de tacksamma material för att dekorera sina egna händer den fotografiska bilden. För registrering måste snäckskal i olika former och storlekar. Men diskbänken i inlägget är lämpligt att använda intressanta bilder, stenar havet och andra fynd från havet eller flodstranden.

  Övergången till skapa sina egna händer den exklusiva omfattning kan gå på papperet, vilket i normalscenario inför den sorgliga öde returpapper. Mycket ursprungliga tavelramar, dekorerade rör från pappers co-serveras med hans affärs tidningar och tidskrifter.

  De kan vara korta (klistras ände) och avlånga - användning i en horisontell position.

  En annan idé inredning: alm - en mycket effektiv form av naturmaterial. Skära en bit bark i fem band. Fyra kommer att vara den egentliga ramen, den femte kan ta ställning.

  Förvandla en vanlig bildram i en design som möjligt, med hjälp av salt degen. Idéer på alla: någon kommer att pryda sina blommor, och någon barnets namn, på bilden, blinda. Men först är det nödvändigt att göra det mest degen: knåda den från salt cup, två koppar mjöl och vatten. Att uppnå enhetlighet i lera, börjar skulptera tänkta dekorationer precis vid hörnet av fotoram - så degen tar önskad form vid basen, och inga problem kan limmas på plats. På 20 minuter, lägga den i ugnen. Låt svalna, vi limmas på ramen och börja måla alla färger. Du kan även en av aerosol kan begränsa. Det slutliga steget är beläggning av lack (det är bättre att göra två skikt) och torkades.

  Om en familj har en dotter, antalet dekorativa stift och gummiband växer exponentiellt. Söta smycken dekorerade, såsom blommor, i inkarnationen av denna idé kan få ett andra liv. Blommor från irriterande gummiband kapas. De som blir större, fäster den övre hörnet av ramen under mindre plats kopior.

  Resultatet kommer att bli en riktig blomma skede. Du kan limma blommorna endast upptill, lämnar botten av ramen intakt. Efter avslutad process, sätter jobbet för ett par timmar under lasten. När blommorna är vita, resten fritt från dekoration av ramen bör omfatta silverfärg, men du kan och grönt om de framkalla våren äng.

  För pojkarna behövs naturligtvis en annan typ av design. Hur tycker du idén om utformningen fotoramar i rummet pojke leksaksbilar, helst en serie? Little befälhavaren kommer säkert att uppskatta denna delikatess.

  Innan han kom till kocken:

  • ram (inte nödvändigtvis en ny, kan du bara få uttråkad);
  • ett ark av sandpapper;
  • lim (om inte Decoupage, späd PVA lim lika stor mängd vatten);
  • borste;
  • decoupage slägga kort.

  Efter det vidare till processen för decoupage:

  • Gamla fotoram före slipning. Nya, om det inte är lackad, behöver inte hantera.
  • Först måste du klippa ut av servetter eller kort önskat område, pre-mätning själva ramen, inte att förglömma den marginal som krävs för att bearbeta kanterna.
  • Brush (svamp kan vara) försiktigt applicera lim på framsidan av ramen. Placera sedan på rätt plats den förberedda bilden och platta till den och se från fragmentet Bonded ut eventuella luftbubblor. Gör detta från centrum så småningom flytta till kanterna.
  • Sedan, för att bara två minuter satte ramen under något tungt, till exempel en massiv bok.
  • Att avlägsna överskott av tissuepappersstycken, nagelfil svepa kant Frames (ingreppsvinkel bör vara 45). På samma sätt, ta bort resterna från den centrala delen.
  • Slutligen applicera ytterligare ett skikt av bindemedel för att torka och ställa ramen.

  Ett brett utbud av decoupage servetter nödvändigtvis att du kan välja medel för att förverkliga idén och skapa en unik pjäs.

  Ett annat alternativ decoupage fotoramar

  För att lägga till tidigare uppsättning av material färg och lack.

  • Alla prime träytan ram i flera skikt med torkning av varje, vit akrylfärg.
  • Av decoupage servetter du behöver för att klippa ut konturerna av bilden du gillade. Gör detta noggrant - ömtåliga material skadas lätt.
  • Separera skikten av papper, av vilka bindan som lämnar toppen, med ett mönster som önskas för det fortsatta arbetet.
  • Applicera lim på ramen, placera den förberedda ritning. Pensla med lim utjämningsrörelser går över bilden. Så gjorde alla andra fragment av vävnader, som beslutade att dekorera ramen.
  • Blanda färg till önskad nyans och färg hos kompositionen stärka. Glöm inte att eftersom du behöva justera alla sidor.
  • Att konsolidera resultat, applicera flera lager klarlack.
  • Som en ram för bilder av människor som uppskattar originalitet, kan bli ännu end-of-talets cykelhjul: samla bilder av allmänna ämnen, genomtänkt tomt, ta en bild eller låsa mellan ekrarna klädnypor - den ursprungliga dekorationer redo.
  • Det är inte nödvändigt att gissa, hur man reagerar på en älskare jakt gett honom ett porträtt i en ram av förbrukade patroner. Naturligtvis med uppriktiga tacksamhet.
  • Alternativ för sportfiskare: bifoga fiskekrokar eller konsoler stav, med hjälp av garn eller tjockt rep med den ursprungliga marina noderna hänga dem på ramen med ett foto, lägga till ett par flottar.
  • Creative ram för foto kan till och med bli en vanlig glasburk: lämplig storlek foto sätta i en behållare, ett tomt utrymme i det zadekoriruyte sand, snäckskal, sjöstjärnor, LED kransar eller någon annan omgivning, nära handlingen i bilden.

  Beskriv alla sätt att dekorera sina egna händer fotoram kan inte vara varje dag sällar sig till fans av denna typ av handarbete demokratiskt, nya idéer, vilket i sin tur bli en stimulans för ytterligare idéer. Den kreativa processen slutar aldrig.

  ursprungliga fotoramen

  Välkommen! Jag vill berätta om den ovanliga fotoramar, varav jag beslutat att ge min syster födelsedag. Jag har inte kunnat hitta något lämpligt, eftersom allt verkade banal och ointressant. Dessutom betyder det att jag inte har så mycket, och valet av problemet förvärrades ytterligare.

  Jag ville göra en gåva som skulle påminna henne om mig. När jag såg den ursprungliga bildramen, bestämde jag mig för att det är precis vad jag letade efter. Och nu ska jag berätta varför.

  Grafiska paneler - en värdig och originell gåva till någon du känner

  Sådan modern bildram är en plast eller keramik panel. Bilden appliceras direkt på det en speciell lasermetod. I det här fallet, bilderna är inte rädda för någon skada, kommer det inte bryta, inte repa och inte bleknar med tiden.

  För min syster, valde jag en ovanlig grafiska paneler "paneler av Hollywood." Det är ganska stor, 200 x 200 mm, tillverkad av denna keramik. Foto appliceras direkt på panelen, och få bra kvalitet.

  Resultatet blev inte bara en fotoram och vacker inredning. Ingår var en halkfri pad där produkten kan levereras till exempel på skrivbordet.

  Förresten, kan du skriva ut en bild perfekt: vackert landskap, hav, utrymme, och kommer också att mycket ovanligt väggmålning, som också kan vara någon närvarande.

  Varför ska du ge grafiska paneler?

  Fördelar här är obestridliga:

  • Det bryter inte;
  • Bilden inte försämras och kommer inte att blekna med tiden;
  • Ursprungliga inredning;
  • Lågt pris;
  • Du kan ladda upp flera bilder;
  • Lätt att beställa online.

  Kreativa ramar med bilder

  I butiken där jag göra en beställning, var min uppmärksamhet dras till de andra modellerna, där vanliga fotografier insatta. De är alla väldigt cool, ovanlig och vacker.

  Tröst i det faktum att det inte är nödvändigt att köpa en separat ram och sedan gå in i studion och beställa utskrifter. När du skapar en order du ladda ner önskade bilder från datorn, och som ett resultat få en färdig ram med in i hennes fotografier.

  Kyla gåvan för Alla hjärtans dag, ett bröllop eller en årsdag. Den består av sex små rektangulära fotoramochek svart, och i centrum finns det en röd hjärta som symboliserar djup och vacker känsla. Det kommer att bli väldigt cool look med semester foton från ett bröllop eller en romantisk fotografering, familj. För kännare av modern design sådan gåva skulle vara en elegant inredning.

  Detta foto ram har också en elegant och snygg design. Det kan ge din älskling eller älskare. Och det är möjligt att presentera en syster, bror eller vän. På vitpanel två bilder av olika människor kommer att tryckas i svart-glasögon, som kommer att ansluta et-tecken symbolen "&", Vilket betyder bokstaven" OCH ". Därför kallas det "du och jag".

  Och denna mycket raffinerade och vackra ram kan presenteras för mamma, mormor, kollega eller chef. Den klassiska designen, guldfärgen, den typiska bilddesignen, kommer att ge rummet en aning av elegans och storhet.

  Ett utmärkt alternativ för ett bröllopsfoto. Lätt, mildt, denna fotoram fyller omedelbart allt runt med romantik och kärlek. Ljusa färger, ljust öppningshjärta, allt detta symboliserar rena känslor och vackra romantiska relationer.

  Designen av denna produkt speglar fullständigt sitt namn. Detta är ett elegant och enkelt alternativ, som du kan ge till en vän, kollega, lärare och någon annan. Trots sin minimalistiska design har ramen en egen speciell charm och passar perfekt in i alla moderna interiörer.

  Och det här alternativet är inte lätt. Den ursprungliga ideen var förkroppsligad i en sådan intressant designide. Två små ramar är gjorda i form av en gunga. Detta är en ovanlig möbel och en slags avslappnande. Att titta på den smidiga svängningen lugnar alltid.

  Också mycket original idé! Fotoramar ser ut som bilder från en Polaroid-kamera. Satsen innehåller 9 stycken och en uppsättning för fastsättning på väggen. Älskare av alla ovanliga precis som det!

  Denna modell är gjord i form av en skärm. Det kommer att passa 6 bilder och det kommer utan tvivel att bli mycket intressant och original detaljer i alla interiörer.

  Du kan också välja en klassisk ram i guld eller silver eller vänligen en vän med en ovanlig design, som har presenterat en fotopanel "Clothespins".

  Priset beror på produktens material, dess design och storlek. Kostnaden börjar från 550 rubel.

  Hur beställer du en original fotoram online?

  1. För att göra en order måste du gå till webbshopen på nätbutiken.
  2. Då måste du ladda upp dina foton i det belopp som din version föreslår.
  3. Därefter ska du se hur den slutliga versionen ser ut med hjälp av förhandsgranskningen, och om du gillar allt - klicka på "order" -knappen.
  4. Chefen kommer att kontakta dig och ange detaljerna i beställningen och leveransen. Mycket snart kommer din gåva att levereras. Min beställning levererades inom några dagar.

  Jag blev bara förälskad i dessa underbara ramar, och nu har jag idéer för gåvor till mina släktingar och vänner på andra helgdagar.

  Min syster var väldigt glad när hon såg bilden med hennes favoritfoto. Nu är det på hennes skrivbord och varje dag påminner mig om mig. Överraskning var en succé, vi var mycket nöjda. Också nöjd med mig och affären - prestanda på högsta nivå, kvalitet - super, leverans - snabb.

  Om du vill göra en ljus och minnesvärd present - var uppmärksam på moderna och snygga fotoramar!

  Du kan köpa en original fotoram som en present i den här webbutiken:

  En gåva är mycket nödvändig och bra. Alla är nöjda när din familj på bilden ler lyckligt och tittar på det värmer ditt hjärta med minnen av något vackert. Prisvärd, original design.

  Hej gåva! Och kvinnor, förmodligen nästan alla, så som deras familj, nära släktingar flaunted från den ursprungliga (eller enkla) ramen.

  Gåvan är bara super! Jag tror att många skulle vara glada att få ett sådant mirakel! Modern, användbar, utmärkt design ser väldigt cool ut!

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  − 7 = 3