fashionabla fixturer

Fashionabla fixturer - innovationer för skönhet och miljöskydd

Lampor som del av inredningen, har inte bara en dekorativ men också en användbar funktion, fyller rummet med ljus och ge visuell komfort för de åkande vid alla tider på dagen.

Trendiga lampor har en hög grad av funktionalitet, vilket uppnås genom att använda den senaste tekniken och kreativ design som bryter omfattningen av idéer ska se ut lampan.

De viktigaste modetrender i belysning

På Euroluce Utställningen presenterar nuvarande modeller av lampor. Är följande modetrender vid tillverkning av anordningar för belysning:

 1. Användningen av moderna miljövänliga ljuskällor.
 2. Ökad uppmärksamhet på funktionaliteten hos lampan.
 3. Applicering av skärkantmaterial för konstruktion av skalet.
 4. Att spela med geometriska figurer.
 5. Kinetik.
 6. Tillsats av återvunnen och vävnader i kroppen struktur.

LED är på modet. Deras fördelar är:

 1. high life (Tio gånger längre än konventionella glödlampor).
 2. Som nära till dagsljus.
 3. energibesparingar: På samma effektivitet strömförbrukningen är tio gånger längre än glödlampor.
 4. Möjligheten att använda Lysdioder i olika färger.
 5. högklassig miljösäkerhet.
 6. Positiv inverkan på hälsan och välbefinnande.

Mode bordslampa - denna läsning enhet och en märkbar Decor

Lampan i huset - inte en vacker leksak, men ett användbart instrument, så dess funktionalitet ökas krav. Ju större justeringen är lätt, desto bättre.

Mästare i detta avseende är återigen tända anordningar med lysdioder eftersom de senare tillåter fina justera styrkan och ljusstyrkan på ljusflödet, färg och ytterligare moduler inbyggda i lampan, kan bidra till att ändra orienteringen och distributionen av ljus.

Lär dig mer om egenskaperna hos den ljusflöde av LED-lampor kan vara här.

1

Dimmer för LED-lampor - enheten som krävs för att justera ljusstyrka och färg lysdioder lyser. Populära dimrar för lampa tillhandahåller fjärrkontroll (röst, fjärrkontroll), styrning av färgkanaler, sätta på och stänga av timern. Kvalitetsprodukter produceras varumärken såsom Gira, Merten, ABB, Legrand, Schneider, Makel, Bticino.

För banbrytande material innefattar en ny generation av plast. De är hållbara, hållbara, miljövänliga och låt ströva fantasin hos designers, vilket ger lamporna ovanlig form.

Den genomskinliga locket mode lampa kommer att skapa en unik ljusdesign i det inre

Geometri är trenden 2015. I mode fixturer med vackra geometriska mönster eller i form av enkla former.

Taklampa enkel strömlinjeformad

Suspended ljuskrona med en hel del rörliga element i rymden kan dekorera vardagsrummet eller i rummet där publiken går: foajén, café, biograf, etc. Kinetik kristallkronor, glas eller plast, mycket snart kommer att få mer popularitet.

För att återgå till temat ekologiska säkerhet modern belysning, kan det noteras att allt oftare används återvunnet material i kroppen. Detta är ett sätt att kompensera för ökningar varje dag effekterna av antropogena faktorer på miljön och möjligheten för designers att använda sina talanger till förmån för miljöskyddet.

Använda tyger för registrering av armaturkroppen kan ge oväntade resultat spännande. Särskilda produktion teknik gör det möjligt att skapa en blandning av glas och tyg, har en ovanlig form och textur.

Lär dig allt om produktion och olika typer av höljen för LED-lampor kan du läsa följande artikel.

Lampa av flätade kvistar - en djärv och modern lösning

Wall och inbyggda modeller

För köksdesign modet industriell stil kombinerar mörka och metallicfärger, industri element som naturen (skruvar, muttrar etc.) Ljus i vinden har en metall eller en målad svart kropp. Ofta är dessa anordningar för belysning göra i ordning. Ett exempel på ett varumärke som producerar industriell stil lampa är Tom Dixon (serie pressat glas).

Lampan i loft stil i köket

Lamphuset i en industriell stil kan du göra med dina egna händer. För detta ändamål, en mängd av metall industriavfall, små metalldelar, dubbar, nitar, bultar. Idéer för sådana lampor i ett stort antal finns på Internet.

Novo erbjuder en rad inbyggda och snygga roterande omloppsbanor fixturer rund eller fyrkantig form. De är elegant inredda med strass, metall, glas. Dessa lampor passar perfekt in i det inre av vardagsrummet med ett lågt tak eller sover. En lampa tillverkad av vattenresistent serien är perfekt för badrummet.

Om du letar efter ett enklare alternativ, bör du vara uppmärksam på de inbyggda lampor och overhead från sådana beprövade varumärken som Delux, Varton. Deras kropp har en enkel rund, kvadratisk eller rektangulär form, vilket gör att de kan kombineras med vilken som helst inre och används på olika områden.

Använda inbäddade lampor viktiga i rum med lågt i tak där utrymmet sparande är viktigt. Ju bättre fördelning av ljusflöde som produceras av instrumentbelysning i utrymmet, desto mer verkar det rum. Om lampan i taket dessutom styr en del av ljuset våningen rummet verkar högre.

För rum med högt i tak är bäst lämpade hängande lampor. Företaget tillverkar BOCCI lampor ovanlig form. På toppen av populariteten för 28-serien av designern Omer Arbel. Användning av den unika tekniken för glasblåsning, BOCCI skapar en unik flerfärgade glassfärer som finns i varandra. Och om du lägger till sammansättningen av tyget, då effekten kommer helt enkelt otroligt.

Hängande lampor är lämpliga i en trendig inredning

I mode kinetisk ljuskrona. ARTEMIDE och Lasvit varumärken presenterade sin modell av kinetiska lampor på Euroluce 2015. Kännetecknande för dessa enheter för belysning är att deras delar ständigt svänga och röra sig i rymden, vilket skapar intressanta visuella effekter.

Classic är alltid på modet. Differentierade ljuskronor med kristall och glas hängsmycken och en massiv guldpläterad (eller brons) med en bas kan fungera som en dekoration i vardagsrummet eller sovrummet. Konstglas erbjuder moderna, vackra ljuskronor från tjeckiska glas.

Elegant ljuskrona för vardagsrummet med högt i tak

Hängande lampor på lång fjädring passar perfekt in i utrymmet med högt i tak. Användningen av sådana lampor bidrar till att lindra upplevelsen av ett stort utrymme och ger visuell komfort. Massive flerskiktade ljuskrona ser bra precis utanför rummen.

Modern trädgård och parkbelysning

Diskutera ämnet trender trädgård och land gatlyktor, vi återigen gå tillbaka till frågan om miljösäkerhet av el och spara miljön. Fashionabla belysningsanordningar köras på solbatterier.

Gatlykta i klassisk stil - en tidlös trend

Den optimala lösningen är att använda lysdioder för belysning gator, eftersom de har stor effektivitet och motståndskraftiga mot temperaturförändringar.

När du väljer belysningsenhet värt att titta på utbudet av varumärket DeLux. Det finns verktyg för belysning och soldrivna lysdioder.

Genomsnittlig lampa soldrivna kan köra från 7 till 12 timmar, vilket är tillräckligt för att belysa trädgård eller park i en kort sommarnätter. För vintern bara passar en lampa operativsystem i nätverket eller på bärbara batterier.

Video Euroluce salong, som hölls den 14-19 April 2015

Tillverkare av mode lampor används innovativ teknik för att skapa miljövänliga och ofarliga för hälsoprodukter. Trenden att använda icke-standard och geometriska former, spel färg, ljus och skugga, kinetiken och användning av moderna material och återvunna material.

Förutom att utforma lösningar på miljöproblemen, kan inte annat än glädjas energonomichnost lampor. Otroligt aktuell fråga i en värld med ökande elpriser. När det gäller gatubelysning - detta är ett verkligt genombrott! Personligen på min stuga utan el, så att lampan på solbatterier - detta är en bra lösning på problemet området belysning på natten.

Att välja en sak i huset, det första vi tittar på dess exteriör design, oavsett om det är lämpligt att interiören. Därför moderna inventarier - rätt val. Du kan välja att passa alla smaker, som nu belysning alternativ är många. Också glad att de är ekonomiskt, har hög miljösäkerhet och har en lång livslängd.

Val av fixturer - kanske det svåraste, med vad jag var tvungen att möta under reparation av vår lägenhet. Min man och jag gick flera salonger med pompösa dyrbara ljuskronor i stil «tillbaka till Sovjetunionen». En sådan vet med kristall Pendel och massor av andra meningslösa dekor. Och jag gillar modern design, korthet och originalitet. I BOCCI och liknande, naturligtvis, kallt ljus, men också ett högt pris. För alla innovation och design måste betala. Lyckligtvis kan du hitta fler budget motsvarigheter från kineserna.

Faktum konstruktionslösningar och idéer vid tillverkning av lampor är mycket olika i vår tid för hemmet. Här hittar du nästan alla inkarnation av hans bild i butiken och gör din design projekt av en ovanlig och unik. En annan imponerande belysningslösningar, inte bara i design, men när det gäller ekologi, ekonomi och miljövänlighet.

Du kan faktiskt förena nytta med nöje. Du kan ha en trevlig och bekväm design, spara. Man bör alltid hålla ett öga på innovation, med varje dag som går, fler och fler högpresterande lampor, armaturer. Kärlek diodlampor, de är mycket sparsam och har en fin, behagligt ljus. Med dem är det möjligt att markera alla detaljer betona marker i inlandet.

Hur man väljer en ljuskrona i en lägenhet rätt. Val av viktiga objekt av inredning med bilder

Rätt dimensionerad belysning kan liva upp och dekorera alla rum. Deras huvudsakliga syfte - att täcka bostäder - expand designers och de föreslår användning av ljuskronor som ljusa accenter. Mest fashionabla ljuskrona 2018 förkroppsligar alla idéer om den ideala belysningsprodukter.

Vilka lampor erbjuda globala varumärken i år?

Fortfarande i trenden förblir Crystal hängsmycken dekorerad med alla typer av gyllene lockar, horn och klassiska hängsmycken gjorda av genomskinligt eller färgat kristall. Som dekorationer används också ljus och ädelstenar. Sådana lampor skulle vara lämpligt i ett rum i eklektisk stil och Empire.

Bland representanterna för populära klassiker robusta artiklar i antik stil med nyanser, som gjorts i form av blommor, ballonger och klockor.

Fortsätter att kräva upphängnings modell med kromjärnkomponenter, med tydliga geometriska former av färgat glas ljuskronor och vinstockar.

Klassiska lampor är särskilt raffinerad skönhet. De kännetecknas av en majestätisk skala, närvaron av eleganta lampskärmar, lyxiga finish av dyra material:

 • swarovski kristaller
 • Muranoglas glas~~POS=HEADCOMP
 • dyra textilier
 • ädelmetaller

Klassiska modeller är tillverkade i form av:

 • Ljuskrona, rikt prydd med gnistrande kristall Pendel, pärlor och droppar av färgad kristall. Rollen av belysning i dem ligger hos de elektriska ljus.

 • Lampor med nyanser, inramade fransar och dekorerade med handgjorda metallelement.
 • Flervånings strukturer.

 • Mnogorozhkovyh produkter med runda nyanser från blåst glas i svart, vitt, guld eller grädde versioner.

För land hus och stadslägenheter, annan skala, 2018 rekommenderat att köpa en modell med smidda bas.

De är gjorda med hjälp av en handsmidda delar. Därefter metalldelarna fäst till färgen av brons, patinerad koppar, silver eller guld. Dekorera sådana produkter av trä, glas, kristall element.

Fashionabla ljuskronor 2018 förblir kristall produkter. Förr i tiden var dessa lampor dekorerade med slott och palats av royalty. För närvarande har de blivit mycket mer tillgängliga. Dess popularitet sådana lampor krävs för att skapa en unik, behaglig för ögat belysning. Den uppstår till följd av brytning av ljusstrålen genom kristallen.

Kristallkronor sticker ut mot de andra modellerna:

 • en perfekt kombination av elegans och skönhet av det ljus som avges
 • oöverträffad kvalitet

Typer av kristallkronor:

 • suspenderade modeller
 • Produkter med skugga
 • lampor, ljuskronor
 • tak modell
 • designprodukter

Med effekten av artificiell åldring

Bland representanterna för den klassiska stilen på särskild uppmärksamhet av designers använda modellen med effekten av åldrings. Sådana produkter är tillverkade med användning av metalliska element belagda patinerad koppar, mässing, brons och artificiellt åldrade trädelar. Denna konstruktion ger produkten en antik look. En liknande metod används för dekoration av smidda ljuskronor, lampor med lampskärmar och klassiska kristallsuspensioner.

När du gör ett rum med belysning enhet "antika" stor betydelse är stilen av möbler.

För interiörer, utförda i stil med hi-tech, designers rekommenderar att belysning i en modern design. inredningsstil dikterar deras egenskaper såsom:

 • frånvaro rika dekorationer och prydnadsföremål;
 • rena linjer;
 • minimalism;
 • harmoni proportioner.

Den mest populära modellen i stil med "Tiffany" kommer att vara 2018.

Välj rätt ljuskrona för detaljerna i ett kök, ett kontor, en hall, vardagsrum eller sovrummet kommer att hjälpa dig att video råd av en professionell designer.

2018 utvecklingen av belysning med nyanser av olika geometriska former: rund, fyrkantig, och även i form av sicksack eller spotlights. De är gjorda av glas, textilier, kristall, porslin, plast, nickel-pläterad metall. Sådana anordningar används för att belysa interiörer, utformade i modern stil lösningar.

Med element av textil keramik eller trä

Rummen är inredda i en mycket modern stil eller lantlig stil chalet, kan kompletteras med suspensioner av keramiska komponenter, textilier och trä. Välj en sådan modell rekommenderas för rum med högt i tak. Hängande ljuskronor bör inte påverka den fria rörligheten för personer i rummet. Rollen av upphängningarna i en sådan produkt kommer att sammanflätade sladdar och kedjor. Tänkbara konstruktionslösningar som presenteras på bilderna.

Lämplig för modern inredning är ljuskronor med nyanser i jugendstil. Här ser vi förkastandet av svårighetsgraden av de raka linjerna till förmån för naturliga, ny teknik. Domineras av icke-konservativa, original designlösningar och önskan att överge överskottet, men inte på bekostnad av nåd.

Tillverkarna ofta levereras till taklampor och väggmodeller, bordslampor, golvlampor.

Några hänvisade till modetrender sparas inte det första året. Vilka är trenderna inom belysning du imponerad, dela foton av sin glans i kommentarerna längst ner på sidan.

Fashionabla belysning: hur man gör ett hem mysigt och elegant?

Det är känt att en snygg och trendig lampa kan förändra ditt hem till det bättre, tillade han komfort och uttrycksfullhet. Vad lampor är nu på modet? Läs artikeln nedan!

Mode på ljuskronan är inte begränsat till bara en över, så välj en riktigt bra lampa är inte så enkelt. I butiken kan du se många ljus, från de mest grundläggande och enkla att chic bh och flerskiktade. Om du vill köpa något som kommer att pågå en lång tid, inte gå ur modet, styras av den grundläggande inriktningen av den senare.

Classic - en stil som alltid är på modet. Det är tidlös. Det är säkert att säga, ofta de mest fashionabla armaturer gjorde det i klassisk stil. Ljus ljuskrona med kristallhängsmycken, lampetter och golvlampor med nyanser tillverkade av tjockt tyg med lugg, tunga ljuskronor med smidesjärn baser och färg "antika", massiva ljuskronor - allt detta ger en extra kick till alla bostäder i alla lägen. För inredningen i stil med eklekticism eller Empire fit mode kristall lampor, som liknar de som var kvar i våra mormödrar. Relevanta lampskärmar, dekorerad med spets eller broderi.

Huvuddragen i modern stil - en hyllning till strikta geometriska former och proportioner. Användare som tittade på detta också i utformningen av belysningsarmaturer. Bristen på anspråksfullhet och skarpa linjer - det är de viktigaste funktionerna som krävs av moderna mode lampor. Även enheter och koncis, men deras sort kan överraska någon!

Lampan i samtida nödvändigtvis blanka ståldelar (krom, nickel och så vidare), kan ett lock vara tillverkad av plast, glas, porslin, keramik eller tyg. Fashionabla belysning, foto du ser här, har ett tak helt i någon form och färg. Inte utan nåd, kommer dessa lampor pryder interiörer många stilar. Men särskilt väl och harmoniskt, kommer de ser till inredningen av hi-tech, Art Deco eller Art Nouveau.

Funktionella mode lampor

I dagens värld, där alla någonstans att köra och bråttom, blev den nuvarande trenden mångsidighet saker. Människor är mycket uppskattade dem som kan ersätta honom och andra. Finns det också finnas på modet belysning? Ja, dessa ljuskronor kan inte bara lyser upp rummet. De kan självständigt styra ljusstyrkan på ljuset i rummet, dess intensitet, ändra belysningsfärg och även utforma uppsättning bilder direkt på taket, vilket jubel bland barn (och vuxna också).

När du väljer en ljuskrona, lampetter och golvlampor för ditt hem, inte bara tänka på mode. Armaturer i första hand måste vara lämpliga för din inredning stil, det är en enda helhet.

Var noga med att beräkna den nivå som krävs av belysning i rummet, eftersom någonstans kommer det att finnas tillräckligt och ett par små lampor, och på vissa ställen bara behövs en kraftfull fixtur. Komfort, stil och skönhet i ditt hem beror på dig.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26 − 19 =