Fashionabla gardiner foto

Mode mörkar - snygg och modern design (65 bilder)

Moderna variationer Inredning fashionabla gardiner har blivit en oumbärlig del.

Gardiner kombinerar praktiska och dekorativa alternativ, vilket gör huset bekväm och komplett design lösning.

Varje år finns det nya lösningar. Samtidigt innovationer är inte bara textilier utan även dekorativa lösningar.

Fashionabla gardiner 2017 gjord av naturliga textilier. I modefärger och nyanser av naturområden.

De mest populära är bomull, linne, siden och organznye lösningar. Naturlig, enkel och hållbar linne - lista ledare.

Du kan använda en bambu gardin som kompletterar de naturliga och syntetiska textilier.

1

Ton i ton är mycket populär under våren. Designers tror - en, men väl matchade färg kan visa stilen på rummet.

Rik palett av färger gardiner bör kombineras med ljusa tapeter motiv, eller vice versa. Kanske en återförening organiska ljusa väggar och vita gardiner.

Enkla lager lösningar är efterfrågade. Professionellt Dekorerad fönsteryta omfattar även integrering av tyll eller gardiner. Den kombinerade erbjudande kommer att skapa en textilöver effekt skikt.

På bilden fashionabla gardiner är klart synliga fördelar av enkelhet i textilier. Color bestämmer stilen i rummet.

Nu mörka och naturliga färger är efterfrågade. Uppdatera stilen i rummet är möjlig genom att använda en kombination av blå och gröna färger i utformningen av gardiner.

Denna utföringsform helt passar in i någon design lösning. I sovrummet kan du hänga gardiner, som kombinerar gröna och gula motiv.

I vardagsrummet ser bra cyan gardiner. Vitt bläck att visuellt öka rummet, så det är mycket populärt. Det kan integreras i utformningen av gardiner och gardiner av ljus färg.

Tematiska fotoutskrifter och färgalternativ

Alternativa modetrender i 2017 blir fashionabla persienner i rummet med utskrifter. Tillbaka i mode stil av 80-talet av förra seklet.

Eftersom elektriska, blommor, geometriska element, band och bilderna inte förlorar sin relevans. Det är mycket populära bilder av naturliga motiv.

I år gardiner fungerar som ett dekorativt element. Deras funktionalitet förpassas till bakgrunden.

Analysera med frågan, vad är nu fashionabla gardiner, är det nödvändigt att fokusera på gardinerna. Draperi och en hel del lager av denna produkt kommer att skapa effekten av växande utrymme.

 • I detta fall är gardinerna konstruerade av ljus textil, eller så kan du få motsatt effekt.

  I år, den populära romerska och japanska gardiner. Den första typen utförs som ett brett band kan fästas vid en speciell design. Längden på de romerska persienner kan justeras. I salarna, sovrum och balkong, kommer dessa gardiner betona minimalism.

  Japanska gardiner - linnetyger, för att navigera genom principen om skåpet facket. Denna utföringsform är fördelaktig dekorera plantskolan.

  Med tanke på de moderna fashionabla gardiner, bör du vara uppmärksam på gardinerna med öljetter. För eleganta lägenheter och hus är en lämplig lösning. Coattails kommer från ytan av taket till golvet är mycket attraktiv.

  Unik effekt har ljusridåer placeras på en dold avsats. Denna lösning lätt ändras till muslin gardiner, som utförs i en mängd olika färger.

 • Nycklar kan vara dekorerad med paljetter eller pärlor. Pelmets och gardiner med SMAD väl lämpad när dekorera stora klassiska byggnader.

  Välj de mest fashionabla gardiner och dekorera insidan, kan du använda iakttagande av några enkla tips. Det viktigaste - att bestämma stil dekoration.

  För rum med art déco-design och high-tech effektivt integrera gardiner med öljetter. Blommor och klämmor är relevanta för utformningen av Provence. När det är nödvändigt att betona konstruktionslösningen Baroque eller Empire hänga gamla gardiner med lambrequiner.

  Den aristokratiska designbeslut är väl såg tunt gardiner. Hissgardiner är integrerade i en modern stil och minimalism. Hissgardiner dekorera balkongen.

  Vid utformningen av elektriska och land använder traditionella gardiner och gardiner.

 • Plocka trendiga tyll och gardiner, måste du vara uppmärksam på placeringen av fönstret utrymme och dess dimensioner. De små fönstren kan integreras i den romerska eller japanska gardiner.

  I år rationell användning av klassiska färgpalett. Ljus kaffe, beige och elfenben motiv - är mycket populära.

  du behöver för att plocka upp de ljusa gardiner för en avkopplande färgen på väggarna, eller vice versa. Ofta färgpalett av textilier upprepad exponering färgen på väggarna.

  Det viktigaste att skillnaderna i nyanser fortfarande. När färgen på tapeten och gardiner är olika, plocka upp gardiner, upprepa färgerna på möbler och inredning. När man arbetar med små rum, sovrum och vardagsrum behöver inte använda textilier av ljusa och färgstarka tyger.

  Modern design gardiner kan förbättras med nya varianter av ridån, vilket är ganska stort urval. Skiss av gardiner kan skapas utifrån sina egna önskemål.

  Det viktigaste - inte störa den totala sammansättningen av interiören.

  Vilka är gardinerna nu på modet

  Modetrender är relevanta inte bara för kläder, textilier och inredning, det finns vissa trender. Låt oss titta på vad gardinerna nu på modet i slutet av den utgående 2016.

  • Viktiga trender Inredning 2016
  • Gardiner för kök
  • Gardiner för sovrummet
  • Gardiner för hallen
  • Gardiner för barn

  Viktiga trender Inredning 2016

  Vi vägrar flerskiktade swags

  På senare tid ökande populariteten hade gardiner med genomarbetade lambrequiner. Pelmets naturligtvis är populära i år, men blev lättare, de är mer vanligt förekommande i landet hus eller lägenheter, där takhöjden tillåter användning av komplexa strukturer.

  I normala stads lägenheter relevanta klassiska gardiner. Designers uppmanas att ge upp intrikata mönster och välj den enkla, eleganta lösningen. Och förmodligen inte vara fel att säga att den vita färgen på gardinerna och textilier oftast används av designers under det senaste året.

  Romerska och rullgardiner i ensemblen med gardiner

  Om tidigare ensemble med tyll gardiner används, men nu allt oftare kan du se en blandning av klassiska gardiner med roller eller romerska persienner. Också det är meningsfullt att kombinera de romerska nyanser med en lätt tyll.

  Då trenden kan identifieras attraktion till naturliga material och enkla linjer, är den så kallade skandinavisk stil mycket populära idag.

  Men överdriven lätthet i många ger tristess. Om du vill ha ljusa färger, finns det ingen anledning att förneka dig själv, eftersom de ljusa vackra tyger aldrig kommer att gå ur stil.

  Blommönster väl liva alla rum, speciellt om den är gjord i den populära i år, lantlig stil. Gardiner kan vara med stora ljusa blommor, och den känsliga liten blomma - det beror på designerns avsikt.

  Gillar du buren? Buren ser stora interiörer i engelsk stil. Liksom lantlig stil är mycket modern i år kommer buren passar perfekt in i inredningen i en rustik stil, göra huset bekväm och vacker.

  Var inte rädd för att kombinera det som en gång betraktades som omöjlig. Gardiner tillverkade av olika tyger på ett fönster - inget är förbjudet, om det är vackert. Blommiga gardiner kan kombineras med tyger följeslagare: randigt, cell monofoniska. Var inte rädd för att experimentera! Det viktigaste att textil inredningen har fortsatt stor allmän uppfattning, som skulle stödjas av alla medlemmar.

  Gardiner buntade med andra textil delar av interiören: filtar, kuddar, möbler täcker, dukar - kommer att göra rummet komplett. Sluta inte i utformningen av rummet endast på gardinerna. Komplettera sovrum gardiner och överkast kuddar, som i köket - tyg av samma tyg, som är gjord av gardiner.

  Alltmer, i köket hittar du persienner, men att fönstret inte ser alltför stram, är fönsteröppningen enkelt med tyll, exempelvis gjord av organza. Om mörkarna verkar vara för enkelt, leta efter romerska persienner, som också är populär i köket.

  De huvudsakliga riktningar för registrering av sovrummen gardiner inte motsäger den allmänna utvecklingen. Kombinationen av romerska persienner och tunga draperier och gardiner union och romerska persienner i olika fönster - vackra, praktiska och moderiktiga idag. Sovrum gardiner började göra mer användning av ogenomskinlig vävnad "blackout".

  För hallen till vardagsrummet designers rekommenderar gardinerna "på golvet", eller till och med lite längre, så att de reser längs golvet. I själva verket är det mycket vacker. Dock är denna lösning inte alltid praktiskt när det gäller rengöring: damm samlas på ändarna av gardiner, barn och djur kommer till dem. Därför kan vi se den japanska Roman eller gardiner. Och om de klassiska långa gardiner, lyfta dem från golvet plockade upp vackert.

  Om barnet är litet, använd en rulle eller Hissgardiner av blackout tyg för en bekväm dag sova ett barn. Färger kan variera beroende på smak och preferenser av barnet.

  Sovrum - en plats för avkoppling, lugn och ro, där trött på rörelse i det dagliga arbetet och andra sjukdomar i livet människor kan slutligen dyka in i en söt dröm. Naturligtvis, eftersom den viktigaste funktionen av ett sovrum - det ger en komplett och kvalitet semester, en av de viktigaste ögonblicken i sin design är att säkerställa hög kvalitet ljudisolering för att skydda mot ljus. Och, naturligtvis, bör ett sådant rum vara estetiskt tilltalande dess ägare och vara i allmänhet en harmonisk bild där det är trevligt att leva och umgås.

  Kitchen - är i fokus för all energi hus, en plats där hela familjen går på morgonen vid frukost och på kvällen att diskutera dagens händelser. Köks utseende bör ge glad känsla av alla medlemmar i familjen att vara en ö av lugn och ro bland alla problem som uppstår utanför.

  I processen att planera rummets form är viktigt att hålla en balans mellan alla element för att i slutändan, de har utvecklats till en harmonisk bild, som inte bara är snygg, men också bekväm för livet. Gardiner är en av de viktigaste delarna i inredningen, formen och skär som måste överensstämma med det övergripande inredningsstil och färgsättning - med förbehåll för de allmänna bestämmelserna i färg.

  Modetrender är inte bara relevanta för kläder, men det finns också vissa trender inom textildesign av interiörer. Låt oss överväga vilka gardiner som nu är på modet i slutet av den utgående 2016.

  Vilka gardiner är nu på mode? 85 Picture Stylish Gardiner

  För att dekorera fönstren med gardiner kan du använda en mängd olika tyger och de mest våldsamma, invecklade stilar. Det kan vara franska persienner, klassiska, österrikiska, japanska, rullgardiner, ursprungliga persienner, romersk persienner, gardiner på gångjärn och många andra. Så du kan belysa de mest värdiga idéerna i designen av gardiner. Men vilka gardiner är moderna nu? Låt oss gå in i mer detalj.

  Det exakta svaret på den här frågan existerar inte - vissa föredrar klassikerna, andra är benägna att modernisera - det beror helt på den totala inredningen och stilen i ditt hus och din personliga smak. Om klassiska gardiner är i mode, och du har moderna möbler, köper du klassiska gardiner? Självklart inte. Det finns många alternativ för gardiner. Innan du väljer modellen och gardinens färg är det nödvändigt att ta hänsyn till stilen och storleken på rummet.

  Först överväga de viktigaste typerna av gardiner. I botten av artikeln finns ett stort fotogalleri av de mest attraktiva gardinerna i olika interiörer. Kanske kommer du att notera något.

  Klassiska gardiner - är det mest populära och vanliga sättet att dekorera fönsteröppningar, även om de har använts i flera århundraden. Trots att stilen bildades under lång tid, går klassikern inte av stil och ser organiskt ut i dagens interiörer, som använder mestadels moderna tyger, färger och färger.

  Om du vill skapa en lugn och bekväm miljö inomhus, fylld med atmosfären av värme och komfort, så kan du inte göra utan klassiska gardiner. Dessutom kan du, med hjälp av klassiker, dekorera och lyxigt vardagsrum, och ett charmigt sovrum, en mysig matsal och ett respektabelt kontor.

  Det finns klassiska gardiner från följande komponenter: en tät gardin, en slöja eller en tunn gardin och en lambrequin. Gardinerna kan utföra arbetsfunktioner. I det här fallet stänger de helt fönsteröppningen. Det finns emellertid också dekorativa typer av gardiner, som inte möjliggör fullständig stängning av fönstret. En tunn gardin kan vara gjord av transparent tyg eller delvis skuggad, färgad eller vit, och även dekorerad med broderi eller elegant spets.

  kappa är ett dekorationselement som ligger horisontellt ovanför fönstret och täcker den del av gardinerna som ligger på toppen. Genom sina egenskaper är lambrequins hårda och mjuka. Följaktligen har de styva de vanliga raka formerna eller den ursprungliga formen, och de mjuka är samlade i draperier, veck, krusiduller. Tack vare ett antal komponenter är det med hjälp av klassiska gardiner inte bara att på ett positivt sätt betona formen på fönsteröppningen utan också att enkelt dölja eventuella brister.

  Franska gardiner är en elegant fönsterdekoration, som samtidigt är ett element i den klassiska stilen. För välvda fönster är franska gardiner bara ett perfekt alternativ. Det främsta kännetecknet för franska gardiner är en stor mängd krusiduller, veck och rynkor, där tyg uppsamlas. Det är oreproachability av veck som skapar en utsökt, imponerande och elegant atmosfär i inredningen. Om innan de franska gardinerna gjordes uteslutande av siden, används tulle och polyester idag, vilket är ett mjukt, elastiskt och praktiskt material. Sådana gardiner är lätta att tvätta, de brinner inte ut i solen och är väl draperade. På grund av sin attraktionskraft kommer franska gardiner att se lika felfritt ut i vardagsrummet och sovrummet, samt på kontoret och matsalen.

  Österrikiska gardiner har vissa likheter med franska och representerar en slags festoon gardiner. Med hjälp av kablarna som passerar från fel sida monteras underkanten när gardinerna lyfts upp i frodiga festoner, och den övre kanten har sammansättningar eller veck som är formade med en speciell fläta. Om gardinerna sänks, bildar de bara några veck, så de ser väldigt naturliga ut. De österrikiska gardinernas mångsidighet gör att du kan använda dem när du dekorerar en vanlig stadslägenhet och en stuga. I vardagsrummet, matsalen, sovrummet, särskilt utformat i klassisk stil, ser österrikiska gardiner särskilt lämpligt ut.

  Romerska gardiner. Sådana gardiner blir ett vinn-vinn-alternativ. De ser strikt ut, har geometriska former och passar in i vilken rumsdekoration som helst. De flesta experter anses vara de äldsta romerska gardinerna. Ändå, idag är dessa gardiner på topp i deras popularitet.

  Om du vill skapa ett originellt och elegant kök, balkong, loggia, dörröppning, visuellt förstora rummet eller dölja någon arkitektonisk defekt, kommer designarna att råda dig att välja romerska gardiner. Detta beror på att utformningen av dessa gardiner är både mycket enkel och mycket funktionell. När allt kommer omkring kan de monteras på taket, på väggen och i fönsteröppningen. Romerska persienner refererar i utseende till plana gardiner, som är plana tyg eller skär av tyg. En särskiljande egenskap av romerska gardiner är att deras egendom samlas vid lyftning i horisontella platta och breda veck, som är enhetligt överlagda ovanpå varandra. Vikningar bildas på grund av närvaron av hårda remsor under sänkning och höjning av gardinerna med hjälp av sladdar sträckta sig genom identiska luckor över hela bredden av panelen. Sedan för romerska gardiner kan du använda de flesta dekorativa tyger av väldigt olika konsistens och färger, du kan välja gardiner som matchar den valda stilen på inredningen. Dessutom är romerska persienner organiskt kombinerade med andra typer av gardiner.

  Rullgardiner - Det här är en av de typ av plana gardiner, slingrande på en speciell rulle som ligger i fönstrets övre del. Rullgardiner kan hängas på både PVC-fönster och andra. Moderna rullgardiner är mycket praktiska och praktiska att använda. Om gardinerna är helt öppna är de praktiskt taget inte synliga. Stängda gardiner ser ut som en slät skärm.

  Tack vare den enkla arbetsprincipen, liksom ett brett utbud av både färger och mönster, kan dessa gardiner användas för inredning av olika rum - vardagsrum, sovrum, barnrum, kök, badrum.

  Japanska gardiner. Trots att framväxten av japanska eller som de kallas paneldisiner, är vi skyldiga Japan, men idag är de väldigt populära både i Asien och Amerika och i Europa.

  Vackra och samtidigt praktiska skärmpaneler passar inte bara perfekt i något interiör, men hjälper också till att göra det originellt och utsökt. Dessutom, med hjälp av paneldisiner, är uppgifter om zoning och rymdseparation lätt lösta.

  Japanska gardiner ser ut som perfekt jämnt och solida paneler (lameller), som är utrustade med övre och nedre styva insatser. Med hjälp av dessa insatser kan panelerna smidigt röra sig längs spånen utan att vikas och förbli helt jämn. Paneler styrs av en speciell mekanism och kan röra sig fritt, och kan också förlängas antingen till mitten eller från ena sidan. Japanska gardiner är gjorda av speciellt lättviktigt material, vanligtvis genomskinligt eller genomskinligt.

  Bambu gardiner är gjorda av bambu pinnar som sys ihop manuellt. Det är därför dessa gardiner kan ha olika typer av vävning. För tillverkning av dukar används plantor som har genomgått särskild behandling. Sådana gardiner har tillförlitligt motstånd mot fukt, exponering för solljus och andra manifestationer av dåligt väder.

  Som regel används nyanser och färger nära naturliga färger som ett färgschema för bambu gardiner. Eftersom bambu är ett naturligt miljövänligt material kommer de mest organiskt gardinerade bambu gardinerna att se ut i lanthus eller interiörer gjorda i ekologiska och etniska stilar.

  Tack vare det faktum att de pläterade gardinerna organiskt kombinerar komforten och värmen hos tyggardinerna, liksom tillförlitligheten och funktionaliteten hos persiennerna, är de mycket populära i moderna interiörer. Dessutom är dessa gardiner mycket lämpliga för utformningen av komplexa fönsteröppningar.

  Utförde markiser med speciella tyger, resistenta mot konstant exponering för solljus och dåligt väder. Som styrning för sådana persienner används drivsystem (mekanisk, elektrisk).

  Nu är också ett genomskinligt tyg med linneinsatser populärt. En sådan tulle kommer att skapa ljushet i inredningen och samtidigt sprida solens strålar. Mycket fashionabla tyll och sidentyger med effekten av "rynkor".

  Gardiner måste vara på ett par toner för att vara mörkare eller ljusare än väggens toner, annars kommer de helt enkelt att gå vilse i inredningen.

  Det är bäst att gardinens färg kombineras med mönstrets färg eller med tapetsfärgen. Nu använder fler och fler designers gardiner för gardinerna, vilka är täckta med möbler i rummet samt täcken och kuddarna. Det ser väldigt imponerande ut.

  Många har hittat ett alternativ till gardiner - persienner. Varje år blir dekorationen av fönster med persienner mer relevant. Det är enklare och billigare att ta hand om dem än bakom gardiner. Mer estetiskt på husets fönster ser naturligtvis ut som vertikala persienner än horisontella. Men för att de ser proportionellt i rummet, måste du välja dem rätt längs fönstrets bredd. Vertikala persienner kan också enkelt röra sig och öppna fönstret helt. Denna typ av dekoration av rummet är mer lämplig för en rymlig, ljus, med en liten mängd möbelrum. Då verkar rummet mer snyggt och rymligt.

  Horisontella persienner används bäst för kontorslokaler, eftersom de passar de flesta i affärsinredningen. Användningen av denna typ av persienner är också det mest effektiva sättet att skydda dig från solen i rummet.

  I allmänhet, i den moderna världen spelar designen av rummet på grund av windows en mycket stor roll. Och hur man gör det: med hjälp av gardiner eller persienner - allas verksamhet. Det viktigaste är att inte göra något överflödigt och då kommer något rum att se ut som det ursprungligen var tänkt.

  Exempel på fönsterdekorationen i olika rum

  Att köpa kök - en allvarlig fråga. Hur många månader av garanti måste ge säljaren med köpet av någon mat (färdiga eller skräddarsydda). Vad ska ägna särskild uppmärksamhet åt när undertecknandet av kontraktet för köpet. Möbler är nu så mycket att normal

  Betrakta den här artikeln det material som ramen bör produkten, varför skulle vi vara uppmärksamma på att kvaliteten på sömmarna och hur många månader garantin måste ge säljaren.

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  7 + 3 =