Flödesfrekvens vodonagrіvach elektrichny

Momentana varmvattenberedare 8

Strömmande vattnet värmare Electrolux SmartFix 2,0 TS (5,5 kW).

 • Totala dimensionerna (H * B * D): 14 * 27 * 10 cm
 • Förhindras. tryckventil: Ja
 • Land: Kina
 • Garanti: 2 år
 • Leverera till ditt hem Ej tillgängligt. Ordna leverans i butiken
 • Plocka upp i butiken En timme gratis
 • 5% rabatt

Strömmande vattnet värmare Electrolux SmartFix 2,0 TS (3,5 kW).

 • Kabel: Ingår
 • Totala dimensionerna (H * B * D): 14 * 27 * 10 cm
 • Förhindras. tryckventil: Ja
 • Land: Kina
 • Leverera till ditt hem Ej tillgängligt. Ordna leverans i butiken
 • Plocka upp i butiken En timme gratis
 • 5% rabatt

Strömmande vatten värmare Electrolux SmartFix 2,0 T (3,5 kW) -.

 • Garanti: 2 år
 • Kabel: Ingår
 • Förhindras. tryckventil: Ja
 • Totala dimensionerna (H * B * D): 14 * 27 * 10 cm

Åvattenvärmare Atmor Basic 5kW dusch

 • Totala dimensionerna (H * B * D): 16 * 30 * 9 cm
 • Land: Kina
 • Garanti: 2 år
 • Automatisk aktivering: Ja

Åvattenvärmare Atmor Njut 100 dusch. 5 kW

 • Garanti: 2 år
 • Land: Kina
 • Totala dimensionerna (H * B * D): 38 * 21 * 7 cm
 • Kabel: ext. alternativ

Åvattenvärmare Atmor Enjoy100 dusch + cr 5kW

 • Automatisk aktivering: Ja
 • Kabel: ext. alternativ
 • Garanti: 2 år
 • Totala dimensionerna (H * B * D): 38 * 21 * 7 cm

Åvattenvärmare Atmor Basic 3.5kVt dusch

 • Land: Kina
 • Kabel: ext. alternativ
 • Totala dimensionerna (H * B * D): 16 * 30 * 9 cm
 • Garanti: 2 år

Åvattenvärmare Atmor Njut 100 dusch. 3,5 kW

 • Totala dimensionerna (H * B * D): 38 * 21 * 7 cm
 • Automatisk aktivering: Ja
 • Land: Kina
 • Garanti: 2 år

Välj olika typer av värmare.

Top 8 modeller av olika typer av lägenheter.

På grund av sin ringa storlek, sådana anordningar är lämpliga för lägenheter och stugor. De kan användas för att duscha eller för köket - i sådana fall är det tillräckligt med enheter med en kapacitet på 5 kW eller 6 kW. Apparaten värmare tvättställ kan dispensera antingen en 2 kW till 3 kW. Om enheten köps för huset stort och kommer att tjäna flera kunder samtidigt, är det bättre att välja en modell med 8 kW eller 10 kW.

För hemmabruk bättre att välja den momentana varmvattenberedare med temperaturkontroll och bekväm rostfri tank. Sådana anordningar är närvarande i modellnumret Atmor och Electrolux bolag.

Momentana varmvattenberedare i "M.Video" onlinebutik erbjuder ett brett utbud av produkter. Priserna varierar från 2190 till 2990 rubel. På produktsidorna innehåller detaljerade tekniska specifikationer, instruktioner ansökan om köps (inklusive kredit eller avbetalning), garanti och leverans till Moskva. Där kan du läsa recensioner av ägarna, titta foton och videoklipp, jämföra enheten med liknande produkter och lära sig om förekomsten av konst i närliggande butiker. Momentana varmvattenberedare enkelt köpas online på webbplatsen eller via telefon 8800200777 5, för leverans till den adress eller plats Pickup från butiken.

programmet "Bästa pris-garanti" verkar i "M.Video". Om konkurrenter markerade objektet visade sig vara billigare, vi sänka priset. Även inom 14 dagar du har möjlighet att återvända skillnaden när det gäller att minska kostnaderna för de inköpta varorna.

Elektriska momentana varmvattenberedare

ledare 2016

1

Anslutning till maskinen

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Timberk Whel-3 OC PRIMALUX

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Electrolux SmartFix 2,0 S (3,5 kW)

 • land Sverige
 • Effekt, kW 3,5
 • lägre eyeliner
 • Matnings Typ Gravity

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Thermex System 800 Chrome

 • land Ryssland
 • Effekt, kW 8
 • lägre eyeliner
 • Matnings Type Pressure

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Electrolux SmartFix 2,0 T (5,5 kW)

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Thermex Stream 350 Krom

 • land Ryssland
 • Effekt, kW 3,5
 • lägre eyeliner
 • Matnings Typ Gravity

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Timberk WHE 5,0 XTN Z1

 • land Sverige
 • Effekt, kW 5,0
 • lägre eyeliner
 • Matnings Type Pressure

Elektrisk momentan varmvattenberedare

 • land Tyskland
 • Effekt, kW 5.5
 • lägre eyeliner
 • Matnings Type Pressure

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Stiebel Eltron DHC 8

 • land Tyskland
 • Effekt 8,8 kW
 • lägre eyeliner
 • Matnings Type Pressure

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Atmor Basic 3500 Shower

 • land Israel
 • Effekt, kW 3,5
 • lägre eyeliner
 • Matnings Typ Gravity

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Timberk WHE 3,5 XTR H1

 • land Sverige
 • Effekt, kW 3,5
 • lägre eyeliner
 • Matnings Type Pressure

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Thermex System 1000 Chrome

 • land Ryssland
 • Effekt, kW 10,0
 • lägre eyeliner
 • Matnings Type Pressure

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Timberk WHP-5 OS

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Timberk Whel-7 OS PRIMALUX

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Timberk WHE 4,5 XTR H1

 • land Sverige
 • Effekt 4,5 kW
 • lägre eyeliner
 • Matnings Type Pressure

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Stiebel Eltron DHC 6 U

 • land Tyskland
 • Effekt, kW 6
 • liner Top
 • Matnings Type Pressure

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Timberk WHE 6,5 XTN Z1

 • land Sverige
 • Effekt 6,5 kW
 • lägre eyeliner
 • Matnings Type Pressure

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Polaris SMART P 5,5

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Electrolux SmartFix 2,0 T (6,5 kW)

 • land Sverige
 • Effekt 6,5 kW
 • lägre eyeliner
 • Matnings Typ Gravity

Elektrisk momentan varmvattenberedare

Timberk WHE 12,0 XTL C1

Elektrisk momentan varmvattenberedare

 • land Tyskland
 • Effekt, kW 3,5
 • liner Top
 • Matnings Type Pressure

Elektriska momentana varmvattenberedare till ett förmånligt pris

Till skillnad från andra typer av värmare.

Elektriska momentana varmvattenberedare har grundläggande skillnader från lagringsenheter som, som passerar genom värmeelementet, som har upp till 27 kW effekt, värmer vattnet direkt. Även om flödet av elektriska varmare förbrukar stora mängder elektrisk energi än pannor med lagringstank, men endast när vattenintag proiskhoditetotprotsess ökad energiförbrukning. Emellertid kan värmare av denna design ger praktiskt taget uppvärmt vatten i obegränsade mängder och ingen förebyggande nuzhdayutsyav genomför regelbundna inspektioner. Den planerade användningen av varmt vatten direkt till valet av strömmen beror på den momentana varmvattenberedare. Tillämpa endast varmvattenberedare för en dusch, en enhet på ca 8 kW. Att installera enheten uteffekt av mer än 13 kW, vilket drivs av trefasnät, är det nödvändigt vypolnitotdelnuyu ledningar elektrisk kabel. Moderna flödesanordning, till skillnad från uppsamlingsanordningar är mindre utsatt för avsättning av salter. Funktioner och största fördelarna med momentana varmvattenberedare:

 • Höghastighetsvattenuppvärmning;
 • obegränsad förbrukning av varmvatten.

Efterfrågan på el momentana varmvattenberedare tillverkas av olika tillverkare, men värmeelement företag Electrolux, AEG, Stiebel, Vaillant, Polaris är på toppen av rankingen. Alla dessa firmamiustroystva produceras består av en kropp och ett värmeelement som är placerat inuti det hermetiska kärlet. Sålunda anordningen Stiebel Eltron DHC-E 8 - etokompleks kapabel att leverera flera punkter intag med varmt vatten. Den ursprungliga enheten i stånd under en lång tid att värma upp och upprätthålla den önskade temperaturen med hög noggrannhet. någon flödande varmvattenberedare Det finns olika sätt att fäst (med en horisontell eller vertikal position av tanken), hög IP-kod (skydd mot inträngande vatten) och prestanda som krävs för att möta kundernas behov.

Hur man väljer en elektrisk värmare rinnande vatten - en översyn av modeller med funktioner, bilder och priser

Förekomsten av varmvatten är en grundläggande och omistliga attribut bekvämt liv. Hans tillfälliga avstängningen kan ge en hel del besvär till moderna medborgare. Dessutom är inte alla förorts städer och byar försedda med varmt vatten. Att eliminera sådana förhållanden ofta använda en elektrisk momentan vattenvärmare (med kontinuerligt flöde, med fritt flöde) från Electrolux, Ariston, Termex och andra tillverkare. En panna fungerar i den automatiska moden, den viktigaste förutsättningen - närvaro av en källa av vatten och kraft.

Vad är den momentana varmvattenberedare

Achievement av modern vetenskap och teknik - momentan elektrisk värmare, som möjliggör användning av varmvatten för hushållsbruk året runt, är en liten storlek enhet med ett värmeelement. Eftersom det sistnämnda verkar PETN (rörvärmekropp), eller en öppen spiral. Open spole som används i mycket kompakta enheter i form av munstycken på kranen, eftersom TEN uttrycka det enkelt ingenstans. Uppvärmning sker i en koppar kolv.

Externt, är anordningen relativt liten plasthölje, som är ansluten till en källa för elektricitet och VVS. För varmt vatten finns det bara en utgång. Beroende på tillämpningen, prestanda, en sådan anordning kan ge en vatten konstant temperatur en eller flera avtappningspunkter. Medan vissa modeller är utrustade med en mekanisk styrsystem, den andra - e. Den obestridliga fördelen är förmågan att justera effekten och vattenuppvärmning, särskilt i pannan elektroniskt styrd.

Efter att ha beslutat att inrätta en struktur som skulle ge möjlighet att njuta av en varm dusch på varje säsong av året att börja bekanta dig med sin verksamhet. Elektrisk flödes varmvattenberedare i drift när kranen öppning, d.v.s. utseende av vattenflöde. Då vattnet är omedelbart upphettas till den optimala temperaturen, varefter den helt enkelt uppburen vid en nivå. Inga cisterner av olika storlekar är inte i pannan.

Eftersom vattnet värmare av denna typ är en högeffekts apparat, krävs det en separat elektrisk ledningsdynor. Dessutom måste enheten jordas. Som skydd mot överhettning och bränner en speciell anordning - limiter. I vissa modeller, är de utlöses vid överskridande av temperaturen hos uppvärmningsvattnet mer än 65-70 grader.

Typer av momentana varmvattenberedare

Genomflödespanna är trycket och icke trycktypen. Först i ett annat kallas en sluten typ varmvattenberedare - den är ansluten till en vattenledning brytning. Den har en stor kapacitet och kan ge vattentillförseln till flera draw-off poäng. Anslutning av en icke-tryck (öppen) vattenvärmare, utförs det som en enkel hushållsapparater, dvs. genom att dra tillbaka vatten rör eller en flexibel slang. Det ger bara en punkt. Fördelen är den låga kostnaden och låg effekt, vilket sparar på energiförbrukning. arter:

 • fastsättning på köksblandare;
 • elektriskt vatten kran;
 • separat enhet, fäst bredvid dusch / sink.

Oavsett de tekniska egenskaperna hos någon flödes typ varmvattenberedare, inklusive en budgetmodell är ganska kostnadseffektiv enhet när det gäller vattenförbrukningen. Det faktum att användaren står i badet eller i duschen behöver inte vänta länge tills vattnet kommer rätt temperatur. Tryck enhet, perfekt för kök, alltid under trycket av nätverket. En av de populära val av värmaren:

 • modellnamn: Thermex System 800;
 • Pris: 3330 rubel;
 • egenskaper: mekanisk kontroll, kraft av 8 kW (220 V), storlekarna (BxHxD) 270x170x95 mm;
 • Fördelar: Det är billigt,
 • Nackdelar: dålig byggkvalitet och material.

Om du letar efter en mer kraftfull enhet, så ska du leta efter en modell av varmvattenberedare Stiebel:

 • modellnamn: Stiebel Eltron DHC-E 12;
 • Pris: 25.878 p;.
 • egenskaper: produktivitet 5 liter vatten per minut, mekanisk kontroll, effektförbruknings av 10 kW (220 V), storlekarna (BxHxD) 200x360x104 mm;
 • fördelar: är termiskt skydd;
 • Nackdelar: dyra.

Samma driftsprincip som tryckvärmare har en med fritt flöde, en speciell blandar fungerar som en säkerhetsgrupp. I det stängda läget det stänger vatteninloppet, och vid upphettning återställer överskott av vatten. Vid försäljning hittar du enheter från olika tillverkare, så se till att överväga fördelar och nackdelar med varje alternativ är intresserade. Här är en av de billiga modellerna:

 • modellnamn: Timberk WHE 3,5 XTR H1;
 • Pris: 2354 p;.
 • egenskaper: mekanisk kontroll, strömförbrukning på 3,5 kW (220 V), storlekarna (BxHxD) 124x210x82 mm, kapacitet 2,45 l / min, vikt 800 g.
 • Fördelar: är billigt, det finns ett system för skydd mot överhettning;
 • Nackdelar: small prestanda.

Bland andra icke-tryck värmare, leta efter en anordning av denna typ:

 • modellnamn: Electrolux NP4 Aquatronic;
 • Pris: 5166 p;.
 • egenskaper: energiförbrukning på 4 kW (220 V), storlekarna (BxHxD) 191x141x85 mm, kapacitet 2 L / min, vikt 1,42 kg;
 • Fördelar: rimlig storlek, bra valuta för pengarna.
 • Nackdelar: låg effekt.

Köper en produkt som en varmvattenberedare flöde typ i S: t Petersburg, Moskva och andra städer i hela landet i dag är inte ett problem, svårare - att besluta om den bästa och optimal kapacitet. Beroende på kvaliteten på monterings- och driftsförhållanden gjorde köpet kommer att pågå cirka 5-7 år. För att besvara frågan, vilken typ av momentan varmvattenberedare är bättre att köpa en lägenhet för att duscha, kontrollera med flera populära enheter. Jämför alla alternativ, inklusive den ungefärliga energiförbrukningen. Låg förvärv kan vara:

 • modellnamn: Atmor Basic 5;
 • Pris: 1 778 p;.
 • egenskaper: mekanisk styrning, effekt 5 kW (220 V), genomförande av 3 l / min, innefattar kitet en dusch munstycke plugg för utloppsslangen ;.
 • fördelar: låg kostnad, kompakt storlek;
 • Nackdelar: en liten längd av duschslangen.

En annan populär och populär representant för denna kategori är de momentana varmvattenberedare:

 • modellnamn: Delsot PEVN 5;
 • Pris: 2541 p;.
 • funktioner: ineffekt av 5 kW (220 V), genomförande av 3 l / min, innefattar kitet duschhuvudet, slangdimensioner (BxHxD) 206x307x65 mm.
 • fördelar: låg kostnad, enkel anslutning;
 • Nackdelar: dåliga värmer vattnet.

Korrekt drift av värmaren, dvs. för att variera graden av uppvärmning av vatten är möjlig med hjälp av regulatorer, som är anordnade på en särskild panel. Ledning samtidigt kan vara mekanisk eller elektronisk. Den första delen kallas hydrauliskt. Munstycke för kranvatten uppvärmning eller en separat standardenhet med kontroll ingår alltid med maximal effekt - även om det finns flera värmelägen. variera graden av upphettning nödvändig, d.v.s. manuellt omkopplingslägen efter inkoppling. Här är ett alternativ:

 • modellnamn: AEG DDLT 24 PinControl;
 • Pris: 37100 p;.
 • egenskaper: effektförbrukning av 24 kW (380 V), genomförande av 12,3 l / min, den maximala temperaturen av värmevatten + 60 ° C, dimensioner (BxHxD) 226x485x93 mm, vikt 3,3 kg.
 • fördelar: mer effekt;
 • Nackdelar: höga kostnader.

Kontrollera och ytterligare 1-3-fas elvärmare Kospel:

 • modellnamn: Kospel KDH Luxus 21;
 • Pris: 11354 p;.
 • Specifikationer: 21 kW effektingången (380), produktivitet av 10,1 l / min, storleken (BxHxD) 245x440x120 mm, vikt 5,1 kg.
 • fördelar: mer effekt;
 • Nackdelar: höga kostnader.

förvärvade betydande spridning i dag momentana varmvattenberedare utrustade med elektronisk styrning. De fördela mer kraft och högre kostnader. Detta beror på det faktum att installationen av denna typ har ett värmeelement med inställbar effekt flerstegs. Dessutom är dessa anordningar har flera sensorer och en mikroprocessor som behandlar data och styroperationen av värmaren. Ett slående exempel är:

 • modellnamn: Stiebel Eltron HDB-E 12 Si;
 • Pris: 19.285 p;.
 • . Specifikationer: effektförbrukning av 11 kW (380 V), är utförandet av 5,4 l / min, storleken (BxHxD) 225x470x117 mm, vikt 3,6 kg, termiskt skydd;
 • fördelar: bra effekt, tryck;
 • Nackdelar: höga kostnader.

Om någon av de egenskaper du inte är nöjd, så kolla in det andra alternativet:

 • modellnamn: Stiebel Eltron DHC-E 8;
 • Pris: 25.838 p;.
 • . Specifikationer: effektförbrukning 6 kW (380 V),, storleken (BxHxD) 200x362x105 mm, är utförandet av 3 l / min värmeskydd;
 • fördelar: temperaturbegränsning till 60 ° C;
 • Nackdelar: höga kostnader.

Hur man väljer en varmvattenberedare

När du väljer, först av allt måste du korrekt välja optimal effektinställning. I ett sådant fall är det lättare att fokusera på antalet kranar som måste samtidigt förses med varmvatten. Om husets tre sådana punkter, bör kapaciteten hos anordningen sträcker sig från 13 kW och fler om 2 - i området av 8-12 kW, och, om 1 - 8 kW. Välj typ av kontroll: en hydraulisk eller elektronisk. Den första är billigare, den andra har en stor kapacitet och modern "fyllning".

Var uppmärksam på produktens prestanda, dvs. vattenförbrukning. Medelvärdet för dusch är 5 l / min, tvättställ och tvättning med shunt - .. 2-4 l / min och badet med mixer - 3,5 l / min. När du väljer, se till att du har samma som värdet på effekt och prestanda. Endast på detta sätt momentant varmvattenberedare kommer att ge dig vatten, upphettas till en förutbestämd temperatur. Annars måste du se till att samtidigt mer än en kran inte öppnas.

För att göra ett köp, oavsett kostnaden, och hög / låg effekt visat sig vara optimal, göra ett slags övervakning av priser, aktier, rabatter, försäljning på en gång eller en annan elektrisk rinnande vatten med Taine, jämföra egenskaperna hos flera modeller, så som kan vara på nätbutiken katalogen med leverans per post eller köpts i butiken av hushållsapparater.

recensioner

Beordrade inställning för Atmor Basic 5 själ, som ingår i tillägg till munstycket av slangen, som visade sig vara mer plugg för utloppet. Vi var nöjda med den låga kostnaden, liten storlek. Nackdelen var komplexiteten i de elektriska anslutningar - slang hård. Dessutom är bilagan genomförs direkt på väggen, eftersom tråd går inte ihop med instrumentet.

Jag köpte för att ge en billig och kompakt Electrolux Smartfix 2,0 5,5 S, som endast är lämpligt för en-Kylvattenutsläpp. Fördelarna med kommer att ta en kompakt, enkel installation och ett mycket lågt pris! Emellertid är tråden med det inte är inhemska och vattning är inte den bästa, så vi var tvungna att ändra den. För första gången den här modellen kommer att göra.

Köpte flödesmodell med mekanisk kontroll och en strömförbrukning på 6 kW EVAN V1-6. Uppmuntrade av närvaron av överhettningsskydd (den maximala upphettningstemperaturen är + 75 ° C), backventilen. Nackdelen kan kallas kostnaden och vikten - ca 20 kg. Byggkvalitet är bra. Hon klarar uppgiften perfekt.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 15 =