Friterad bananer recept med ett foto

bananer fritters

Varje sak vanligt, banal maträtt kan lätt förvandlas till en ljus och original, bara något att ändra det ursprungliga receptet. Det är vad jag föreslår att göra med pannkakor. Lägg till degen en magisk frukt - banan - och få mycket, mycket mjuk, frodig och otroligt doftande banan fritters. Recept med foto är allt gjort snabbt och enkelt - inte mer än 10 minuter att knåda degen, plus ytterligare 15 minuter till steken. Degen knådas med mjölk, för att uppnå den önskade porösa strukturen, se till att lägga till bakpulver. Och, naturligtvis, glöm inte om bananer. Välj bara det bästa mogen och doftande frukt - det är hemligheten bakom perfekt banan fritters!

  • bananer (stora och mogna) - 2 st.
  • mjölk (jag hade 1%) - 1: a ,.
  • socker - 1/3 CT.
  • Ägg - 2 st.
  • Salt - en nypa,
  • bakpulver - 1 tsk hel ..
  • mjöl - 2 of Art ,.
  • stretch olja. - för stekning.

Hur laga banan muffins

I en skål, blanda ägg och socker, vispa mala dem tills dess, tills blandningen blir vit. Denna process tar lite tid, bara 2-3 min. Några ord om mängden socker. Vanligtvis pannkakor (något) är det tillsätts för att smaka. Jag häll upp ett glas tredjedel, och detta är ett alternativ för den söta tand, eftersom pannkakor ut ganska söt.

Nästa, häll i en skål med mjölk (jag använde 1%, men du kan ta och fetare). Sedan lägga därtill bakpulver och salt. Salt, råder jag dig att inte försumma - utan hennes pannkakor sig intetsägande-söt. Sönderdelningsmedlet kan eventuellt ersättas av soda (0,5 h. L.), hydratiseras med citronsaft.

Visp, slå degen väl så att saltet och bakpulver jämnt dispergerade, bör vikten lätt bubblas. Och först efter att vi går in i en skål med siktat mjöl. Ange det bättre gradvis och omrörning.

Och det sista vi introducerar den viktigaste ingrediensen - banan. Lägga det kommer att krossas. Efter eget gottfinn kan banan mixer slipa eller mosa med en gaffel till mush, galler eller bara hacka. Jag föredrar en tredje metod, eftersom som när bananer friterad upplevs inte bara av lukten, men smaken. Först var jag två banan skärs på längden i 4 bitar, sedan skär dem på tvären i tunna skivor.

1

Strimlad banan in i degen och blanda ordentligt. Konsistensen av smeten bör ha en ganska tjock, som en bra kondenserad mjölk, ständigt i kylskåp över natten. (För stekning) att vykladyvanii degen i smör, det nästan inte spridas. Om du tror att den vattniga massa - lägga till ett par matskedar mjöl.

Fry bananer fritters på samma sätt som vanligt. Olje värmer, plattor uppvärmning för att minska genomsnittliga sked spridning nödvändig mängd deg (beroende på det önskade värdet oladushek) och stäng locket - som friterad erhållna frodig.

Vi väntar tills spetsen på pannkakor att greppa och vända. Åter stäng locket och bryning pannkakor på andra sidan.

Servera friterad kan snart!

Kakor med kefir

Äggröra i mikrovågsugn

Dumplings med rå potatis

Lush munkar på kondenserad mjölk

Jam chernoplodki

Bun - det är lätt!

Cheesecake i multivarka

Apple marmelad multivarka

Recept för varje dag

Pasta nautiskt, recept med kött

Azu Tartar på alla regler

Potatislåda med köttfärs i ugnen

Hur man lagar kött sammelsurium laget hemma

bananer fritters

Banana pannkakor - inte längre är exotiskt i vårt område, för priset och tillgången på bananer är mycket nära potatisen. Pannkakor med bananer kan framställas från en mängd olika ingredienser, med start från rena banan varianter (utan mjöl) och recepten, som blandar flera typer av mjöl, kli, nötter, torkad frukt. I allmänhet, vad som helst. Förresten, är det ganska vanligt recept som bananer fungerar som ett substitut för ägg. Så det är möjligt att laga mat bananer fritters i inlägget om du vill.

I det här avsnittet presenterar de mest populära recept för bananer fritters med steg för steg bilder och instruktioner. Vi kommer att berätta och visa hur du laga läckra bananer pannkakor!

bananer fritters

bananer fritters - recept ovanligt doftande och läckra. Förutom att banan pannkakor med en mycket mild och mycket lätt koka dem! Mer information om bananer fritters .

Snabb, enkel att förbereda och mycket välsmakande bananer pannkakor.

Läckra pannkakor - ett bra alternativ för frukost. Vi erbjuder en mängd olika konventionella frukt pannkakor. Och mer specifikt - mogna bananer. Det visar sig både tillfredsställande och näringsrik.

Läckra bananer pannkakor med kefir.

Oroa dig inte om du hittar bananer som inte längre är hungrig - brun och mjuk. Om det fortfarande finns valnötter, kan du förbereda underbara pannkakor!

Pancake - Denna amerikanska pannkakor, liknande vår, men fortfarande med en något annorlunda formuleringsteknologi och därför en något annorlunda smak. Du kan göra en klassisk pannkaka, och det är möjligt - med bananer. Banana pannkaka underbara lodge för frukost eller dessert.

Läckra pannkakor med tillägg av mogna bananer. Dessa bananer fritters som både barn och vuxna.

Ett enkelt recept för pannkakor med mjölk - läckra, frodig citrus pannkaka med flytande choklad banan fyllning. Behandla din familj en delikat frukost - pannkaka med bananer och choklad. Cook - du kommer inte att ångra!

Utmärkt frukost för hela familjen, rekommenderar jag pannkakor med bananer och havregryn. Med sylt eller honung - mycket välsmakande.

Stekta bananer - en mild, lätt att förbereda dessert. Receptet av stekta bananer kräver inga komplicerade ingredienser eller en hel del tid, inga speciella färdigheter, kommer du att kunna snabbt förbereda dessert för oväntade gäster eller för barn som bara älskar stekt Kokbanan.

Och idag har vi pannkakor till frukost med gröt med äpple och banan. Gör under en lång tid, receptet fångas 🙂 Verkligen, verkligen läckra och också ovanligt!

Smaken av pannkakor, pannkakor bara vackra - caramelized bananer, en liten mängd whisky och lönnsirap skapa en ovanlig dessert.

Bourbon och farinsocker - höjdpunkten i denna muffin recept. Pannkakor med bananer och med tillägg av whisky ut mycket väldoftande och läcker.

Amerikanska pannkakor recept, degen som färska bananer till. Pannkaka erhållits, så att säga, med banan full sol.

Att överraska och skämma bort dina nära och kära, gör bananer fritters. Recept för bananer fritters vanligtvis erbjuder klassiska matlagning alternativ: pannkakor med banan mjölk eller bananer pannkakor med kefir. Pannkakor med bananer på kefir, förresten, gör utan ägg, vilket är viktigt för mager meny. Och om ingen mjölk eller yoghurt du inte, du kan behöva steka pannkakor ägg och en banan med tillsats av vatten, och de kommer också att vara mycket välsmakande.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 5 = 14