Gnugga händerna på hans jeans

Hur trevligt att göra effekten av skrubbsår och hål i jeans med sina egna händer hemma? - text och video instruktion

Jag är säker på många har försökt gör skrubbsår på jeans med händerna, men det visar sig inte alls. Vid en första anblick kan det tyckas ganska lätt, men gör rätt hål och skrubbsår, så att de såg harmoniskt, är styrkan inte för alla. Och saken är att det tar att utföra en viss sekvens av åtgärder, av vilka många är försummade. Men i den här artikeln kommer vi att upptäcka alla hemligheter och lär dig hur man gör repor och hål i jeans hemma.

Skrubbsår på hans jeans, gjorda med sina egna händer, kommer att bidra till att ge din bild av originalitet och unikhet. Dessutom, så att du kan "uppgradera" gamla jeans som du inte längre bära lång tid, vilket ger dem ett andra liv. Det finns flera sätt som du kan göra en gnidning, som vart och ett levt upp till dess effektivitet. Men innan du fortsätter med "väckelse" av hans gamla små saker, är det nödvändigt att klargöra en sak: att skapa estetiska skrap bäst passar jeans är inte för hårt och inte alltför tunna snitt, eftersom dessa modeller är ganska svårt att arbeta med.

Låt oss ta en närmare titt på de sätt på vilka du kan göra själv slitna jeans.

 • Först, hitta en bit tvål och dra dem till de områden där du tänker göra en gnidning. Efter det tar fint rivjärn och börja gnugga det planerade platser regelbundet skaka av stötar tråd. Det bör inte dra tråden, som ligger horisontellt. När resultatet började att tillfredsställa dig, bör du ta en pimpsten och gå runt kanterna av skrubbsår, som du just har gjort. Detta bidrar till att lyfta fram dem och ge klarhet. Efter allt detta, kan du säkert skicka jeans med scuffed till tvättstugan för att tvätta bort resterna av tvål, och när de torkar, kommer du att få ett original och vacker outfit.
 • Om du vill göra med scuffed och mer hål i jeans, du kommer att gilla den här metoden. Först bör du märka en bit tvål platser där de påstådda hål och skrubbsår, varefter varje ben är viktigt att sätta en tunn plywood eller ombord för att förhindra skador på baksidan av jeans. Nu hitta brevpapper kniv och använde den för att skära jeans i de ställen som är markerade med tvål och vatten. Vertikal tråd är nödvändig för att dra ut när de blir tillgängliga, och den horisontella snittet på vissa ställen för att få kaotiska slots. De trådar som hindrar, måste skäras och kanterna hos de resulterande hålen bör smörjas med en pimpsten för att öka effekten av lumpen. Du måste sedan skicka jeans till tvätten, och efter ett tag kommer du att kunna överraska alla runt våga outfit.
 • Dessutom kommer inte mindre ursprungliga utseende skrubbsår på de blekta partierna av jeans. För att lätta jeans bör ta en blekmedel eller vit, våt bomullstuss det och sedan bearbeta önskade platser attritions. Arbete som krävs för att bära gummihandskar, eftersom de aggressiva kemikalier kan skada huden. Innebär att du måste lämna några minuter jeans, sedan tvätta dem på vanligt sätt. När de är torra, de behandlade områdena, kommer du att kunna göra original och iögonfallande slitna.
 • Ett annat sätt på vilket du kan göra de ursprungliga hålen och slitna jeans, är som följer: varje ben är nödvändigt att införa en bit plywood eller kartong, sedan utrusta små brevpapper sax och utföra små horisontella skärsår, notera tvålar start- och slutpunkter. Efter det ta någon longitudinell vasst föremål och börja dra ut horisontella vita trådar som du ser på kanterna av nedskärningarna. Detta bör göras noggrant, för om du skada gängorna, kan slutresultatet inte motivera dina förväntningar. Vertikala svarta lagertråd måste avlägsnas och kasseras. Försök att göra allt noggrant. Processen, men tidskrävande, men resultatet kommer att överträffa dina förväntningar! Kanterna på detta hål bör rivas hem till hålet inte sprida sig vidare, och sedan bearbeta dem med sandpapper eller pimpsten, vilket gör effekten av slitage.

Således följer våra rekommendationer, kommer du att kunna göra originella och spektakulära repor och hål i jeans med sina egna händer hemma. Men när du får det, bör du komma ihåg en sak: jeans med scuffed sådan bör tvättas för hand endast, eller i en speciell mantel för maskintvätt, eftersom ojämna kanter trasslat som avsevärt förvärra utseendet på dina jeans.

Hur man gör en instegsskydd på jeans

Torn och bleka jeans - har länge varit på toppen av popularitet. Så gott som alla dandies och damer i vår tid i omklädningsrummet finns åtminstone en sådan sak.

Du gör det inte? Det spelar ingen roll, du kan göra slitna jeans med händerna. Det är absolut enkelt sätt genom vilket du aktiverar alla dina gamla saker i denim superfashionable och modern.

Vad behöver jag? All banalt enkelt behöver vi bara den vanliga pimpsten för ben och fast tvål, bara lite mer vatten. Följ stegen i vår Master Class.

1

Och om du har en oönskad jeans hål, då du kommer shtukovka jeans.

Så, hur gör skrubbsår på hans jeans med händerna hemma?

Steg nummer 1. Häll lite varmt vatten i en bassäng. Kastade en bit av fast tvål. Denim sak läggs ut på kanten av bassängen, på den plats där vi gör skrubbsår. Vatten våta jeans.

Steg nummer 2. tvål gnuggade plats på jeans, som kommer att göra nötning. Pimpsten som fuktats med vatten och gnugga hennes denim. Vi gör det i en riktning parallell med fibrerna, eller bara få ett hål. Efter att ha gjort några rörelser pimpsten, vi fukta den igen och denim trasa med vatten.

Steg № 3. Efter att ha uppnått de önskade resultaten på ett ställe, gå till nästa. Vi så mycket skav som du vill. Det viktigaste som händer är inte trött.

Steg nummer 4. Jeans tvätt och torkades. Vi tittar på vad vi har. Vissa fibrer är inte exakt estetiskt tilltalande utseende, ta bort fingrarna eller en sax. Du kan också göra några extra slarviga nedskärningar av jeanstyg med en sax.

Snygga jeans redo! Nu när du vet hur man gör en instegsskydd på jeansen hemma.

Du kan vilja:

sajt för kvinnor om skönhet, hälsa, familj, hem, etc.

Hur man gör en instegsskydd på jeans

Modetrender lämna och återvända, så mycket få människor kanske undrar vad i hela världen podiet igen trasiga shorts och jeans. Av särskild betydelse, sådana saker får på sommaren. Paradoxalt nog, men priset är mosad jeans är högre än normalt, så det är ofta flickor intresserade av sätt att göra dem själv, och inte köpa.

Hur man gör jeans slitna hemma

Sådan elegant utseende produkten kan framställas genom kemisk eller mekanisk förmedling. Den specifika metoden väljs beroende på effekten, som vill få designern. På män modell är skapad primärt ljus avgång, som de gamla, aktiva begagnade saker. Kvinnors produkter mer skiftande: stort hål och små snitt, avlånga trådar.

Företagen är 4 alternativ:

 • Fransiga områden eller borst effekt.
 • Inkonsekventa veck oäkta mint saker.
 • Små hål med långsträckt filament.
 • Rivna byxben med stora luckor.

Ett intressant sätt att skapa häftiga effekter på trasiga jeans - tvättning med olika trick:

 • sätta blekmedel till skilsmässa;
 • Stenar av varierande grad av slipning till skrubbsår;
 • pre-infusion att ändra färg;
 • administrering färgämneskomponenter.

Hur man gör blekta jeans virknål

Energi intensiva metod, som kräver uthållighet, men resultatet är mycket vacker. Försök att inte göra skrubbsår på knä, eller de kan vända in i hålet. I avsaknad av kroken kan ta en ripper. Denna metod för hur man gör en gnugga jeans, som är relevanta för kvinnliga modeller - män är mindre benägna vill få tydliga luckor. följande algoritm:

 1. Torra områden denim märke som skall gnuggas.
 2. Krok att haka de längsgående trådarna, dra och beskärning.

Hur man bär ut jeans med sandpapper

Populär budgetprocess som kan ge en fin effekt under en lång tid begagnade objekt eller donera olika hål. Lämpliga manliga och kvinnliga modeller. Att arbeta som behövs sandpapper med fint slipmedel någon hård plan yta: board, plywood. följande tekniker:

 1. Fukta den plats där du vill göra en gnidning.
 2. Montera den viker och hålla fingrarna eller fixa osynlig.
 3. Emery papperet passerar genom denna plats för att uppnå önskad effekt.

Hur man gör jeans med scuffed blekmedel

Uppenbara hål på material som erhållits på detta sätt är omöjligt, men vackra övergångar av färg och känsla bärs från långa bär jeans - lätt! Observera att blekmedel är en mycket stark kemisk väg, så du måste beväpna sig med handskar och försöka att inte få vätska i ögonen. Följ alla grundläggande försiktighetsåtgärder. För arbete, med undantag för blekmedel, behöver du en skål fylld med kallt vatten, en svamp eller en borste, en styrelse ben bredd.

Proceduren är som följer:

 1. Ansluta vitmedlet med vatten i lika förhållande: total volym - ungefär glaset.
 2. Låg insidan av benet som ska behandlas under sittplattan, så att det flytande materialet inte är indränkt igenom.
 3. Ringa blekblandningen till en svamp eller en borste, appliceras på jeans godtyckligt.
 4. Tvätta bort det efter några minuter. Exponeringstid definierar den slutliga effekten.

Hur torka jeans hemma med pimpsten

Principen för drift i processen är nästan identisk med den målade för sandpapper. Det viktigaste - att välja en bra, grov pimpsten, bättre - metallen. Om du funderar på hur man gör godtyckliga slitna jeans, som påverkar en stor yta, yrkesverksamma råd innan du börjar att vrida benet till en boll. Liknande åtgärder utförs tidigare innan matlagning jeans. Du kan sedan agera på standarden schema:

 1. Fukta ben med ena handen.
 2. Gå igenom motioner upp och ned flera gånger.
 3. Om så önskas, för att förstärka effekten, med hjälp av sandpapper.

Video: Hur man gör mosade jeans hemma

Gel, 25 år: Jag älskar sommar bär trasiga jeans, men prislappen i butikerna för galen, så alla sina egna gamla klassiska mönster omvandlas. Man gjorde helt enkelt ett hål stora saxar på framsidan av varje ben. Den andra slumpvis nagelfil med en fin slip gnugga skapas. Fotot kan inte skiljas från det fashionabla shopping alternativ!

Polina, 21 år: Oväntat älskade att experimentera med garderob. Summer kom till hands vanliga jeans: inspirerad av min mors berättelser om "Varenko" gjorde sin egen version av mode saker. Först bryggt vridna ben och sedan virknål povytyagivala hud, skapa små hål i olika platser. Den kom ut ganska cool!

Alena, 29 år: att flytta nästan alla sätt att göra repor på hans jeans med händerna, stod på pimpsten. Under en lång tid, men effekten är precis som jag ville: inga stora hål och kärvar. De som vill dekorera sina jeans föreslår först att ta en chans att prova alla sätt till den fria tygstycke. Utvärdera den potentiella resultat och tidskostnader.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 1 = 1