Hacka min mammas födelsedag med sina egna händer

Hur man gör en present till min mor med händerna. hantverk idéer för mammor dag.

Mors dag firas runt om i världen. På denna dag jag vill berätta min mamma vänliga ord, skapa en fest och ett gott humör! Men det mest trevlig överraskning för mamma - är en gåva gjorde med sina egna händer. Om du drömmer lite, idén om strö själva.

Till exempel kan du göra ett ljus med en bild av din familj, för detta behöver du:

Och sedan se steg för steg bilder.

En annan idé - ta en bild av dina favorit personer som tidigare dig, men så att i sina händer de höll ramen med ett foto, som du ger till mamma.

Du kan dekorera en tallrik. På kanten genom en stencil mönster applicerat med akrylfärger.

Mörka linneservetter bli alltför kan dekorera. För att göra detta, ta pennor med suddgummin på slutet, tandpetare och blekmedel eller någon vätska blekmedel. Hur ansöker mönster ses i bilden.

Intressant ser bärbara målade genom en stencil med färg och prydd med dekorativa band.

En vanlig whiteboard, kan du bifoga bilder och önskemål min mamma.

Det enklaste sättet att göra ett hänge till kedjan. Kostym och snäckor hämtades från havet, och varor av quilling och olika pärlor.

Och om det finns bland köksmaskiner, träslevar och spatlar, och sedan kan vi ge dem "live" utseende, färg dem i boxar.

1

Family fotoalbum - den perfekta presenten. För detta behöver du en kartong hantverk. Vik den i två skikt dragspel och skär fönster för foton.

Bulk vykort inte svårt att göra. Viktigast skära snyggt kniv papper ritning eller en bokstav.

Inte en fancy, men mycket gripande gåva på bilden 11, för att göra enkelt.

Heart of naglar och tråd - dekorera väggarna.

Och kulonchik kan sätta din favoritbild.

När en gåva redan köpt och dekorera det själv.

Lägre palmer i färg och ta koppen, och sedan plocka spiken för att fixera bilden.

Samla pinnar för glass, kommer de tjänar du för hantverk.

Ha inte bråttom att tvätta händerna efter färg, göra ett gäng av dem.

Present till mamma med händerna på födelsedagen

Gift mamma med sina egna händer för hans födelsedag vill göra varje barn. Och om du känner för att ge det lite mat, kan en överraskning förvandlas till en riktig minnesvärd överraskning.

Underbar gåva från min mors dotter eller son - en bukett blommor och hjärtan.

Present till mamma med händerna på födelsedagen

Gåvor för mammas födelsedag? Den perfekta gåvan kan vara en bukett blommor, prydd med pappers hjärtan.

En bukett blommor med pappers hjärtan

De yngsta läsarna kommer att vara under makt att göra enkla applikationer "Tulip för mamma."

Ansökan tulpan för mamma

Lyx applikationer mammas födelsedag kan vara gjord av wellpapp och kartong.

Ansökan om Mom "blommor i vas"

Perfekt present till mamma kan vara en bukett rosor från wellpapp. Detaljerad master class vid dess tillverkning, se "Rose veckat papper".

Bukett rosor från wellpapp

Kartong presentförpackning kan limmas ihop för hand. Detaljerad mästarklass här.

Gift Box mammas födelsedag

Kort för mammas födelsedag

Mycket vacker gåva mamma födelsedagskort kan göras i scrapbooking teknik. Att grund kortet i dubbelvikta kartong. Den synliga delen av limmet mönster med rosor och inskription. Kanter lite curl. Vi gör tre typer av ämnen. Två av papperet, och en av vitt nät. Deras kanter knäppa av och skärpa, vilket ger effekten av antiken. Limma stycket på den främre delen av vykort.

Bakgrund och tre tom

Limma vita spets servett. Dekorera kortet med blommor, band, monogram.

Limma ett gratulations inskription. Sådana små prydnadsföremål kan köpas i set för scrapbooking. Vykort mammas födelsedag - klar!

Vykort scrapbooking på mammas födelsedag

Artiklar tillverkade av knappar, pärlor och pärlor som present

Intressant present till mammas födelsedag kan bli Applique knappar, pärlor och strass. Basen kan passera en bit kartong eller en verklig duk. Rita konturerna av hantverk och fylla den med färgglada material.

I enlighet med föreliggande festlig look röd ros i en sådan teknik.

Tillämpning av knapparna "Rose"

Inläggningar av pärlor, strass och pärlor röd boll klänning. Låt din mamma kommer alltid att vara drottning bollen!

Volym ansökan "klänning"

Ganska komplicerat, men mycket elegant hack - "Banzai pärla" Titta på videon hur man gör det:

Läckra gåvor för mamma födelsedag

Ett bra sätt att dra godis för en gåva - göra dem till en bukett. Applicera lite lim på en bit godis, och sedan slå in den med färgat papper. Den återstående änden av färgpapper (blomstjälk) tätt tvinnas. Vi täcker papper vridna stammen lim för att ge den styvhet. Limma kronbladen till stammen. Vi väntar på att limmet torka upp. Inuti krukan vi sätta skummet i vilken papperet stjälkar. Bukett av godis - mycket gripande och läckra present till en mamma!

Bukett av godis i en kruka

Papper kan göra en mycket trevlig dekoration för godis - i form av en bukett. Notera finish i mitten av varje blomma - söt!

Bukett av godis för mammas födelsedag

Mycket imponerande gåva mamma födelsedag är hjärtat av godis. Detaljerad master class på tillverkning hänvisar till "hur man gör hjärtat av godis".

Heart of choklad på födelsedagen

Se hur man gör en massa godis i videon:

Mycket ljus och vackra kort för mamma med rosor. Detaljerad mästarklass "Rosor i quilling tekniker"

mom gåva inom tekniken Kvilling

Tekniken att quilling du kan göra ett smart kort med rosor i Bourgogne böjt papper.

Födelsedagkort med ro

Överraskande mild och rörande present mamma födelsedagspapper görs i quilling tekniker. Sammansättningen av "mamma och baby" inreda ett födelsedagskort eller en liten väggpaneler.

Hacka quilling teknik för mamma

På dagen för födseln kan göras för mamma-nål säng låda från glasburkar. Special skönhet att ge handgjorda artikeln broderade band känsliga blommor. Detta hack är inte bara en fin present, men också användbar. Mamma kan sätta i en låda-nålstångens tråd, knappar och andra tillbehör för sömnad.

Needle säng med händerna

Mycket mysig väggmålning "Tea Party" kan vara en underbar present till mamma för hennes födelsedag.

Paneler tillverkade av trolldeg

Målad salt deg kan göra en verklig bild av rosor. Detaljerad verkstad se här "blommor av trolldeg".

Gips kan göra en ovanlig dekoration eller står under hot. Höjdpunkten i detta är avtryck av ett löv hantverk, dekorera sin yta.

Varor av gips mamma födelsedag

Gåva för mamma från naturmaterial

En underbar present och dekoration för huset kan vara en vas med kvistar. Grenarna är fästa vid en plastflaska, sedan hacka täckt med färg. När färgen torkar skål fäst på ett smart look med band och en nyckelpiga.

Vas med förgreningar till mamma

Om mammas födelsedag infaller på hösten, kan du göra det gratis från bladen applikationer "Min mamma -. Drottningen"

Ansökan om mamma från löv

Bedövande vacker och mild gåva skulle vara Topiary pappers rosor. Rosetter fast varmt lim till skumpärla (som finns i produkter för kreativitet). Detaljerad master class på att göra hantverk här.

Topiary av papper rosor

Mycket ursprungliga och spektakulära present till mamma kan vara Topiary, gjord av kaffebönor. Detaljerad verkstad ser här "Topiary kaffe."

Topiary av kaffebönor för mamma

Mycket intressant topiary för mamma kan göras från kottar. Detaljerad workshop se här "Topiary koner"

Topiary av koner som en gåva

Titta på videon hur man gör en topiary servetter:

Du kan göra stativet under pennor i konsten att väva från tidnings rör. Tidningen rullade in rör, som är sammanflätade, vilket skapar hantverk. Produkten är täckt med mjuka lila färg och dekorerad med en rosett.

Cup i konsten att väva från tidnings tubuli

Lådor kan kartongrullar och färgat papper gör en mycket fin arrangör för kontor.

Arrangör för kontoret med sina egna händer

I en gammal trälåda kan du andas nytt liv och omvandlar den till en slående vacker låda för mamma. Se en detaljerad master class' rutan i decoupage teknik".

Väska för mamma i decoupage teknik

Den decoupage teknik kan göra för mamma är mycket vacker hänge med tulpan.

Suspension med tulpan födelsedag

Här är dessa idéer kan hjälpa barnet, som bestämde sig för att överraska min mor i hennes semester. Kanske barnet kommer att komma upp med sitt eget sätt att skapa en gåva baserat på de föreslagna alternativen.

Emotionell videohälsning för mamma:

Du kan satsa ditt betyg!

Kommentarer till "Present mamma med sina egna händer för min födelsedag"

cool. Jag hittade en hel del idéer, och min mamma gillade.

mamma födelsedagspresent med sina egna händer: 20 bästa idéer

Överens om att göra överraskningar infödda människor är mycket trevliga, i detta sammanhang, på dagordningen i dag, en gåva till mamma födelsedag med händerna. Hemsida "Konfetti.ru" förberett en hel del utmaningar gåva idéer, så sitter i stolarna bekvämare, och gå vidare till fortsatta studier granskning.

Gift gjort med sina egna händer, har uppenbarligen vara framgångsrika, oberoende av dess komplexitet, eftersom tillverkningen av tiden ägnades investerade styrka och kreativitet. Dessutom även om en present kommer att ske på en specifik master class, kommer han fortfarande betraktas som exklusivt, eftersom med 99,9% sannolikhet du använder ditt innehåll, vilket kommer att variera i färg och textur från de som visas i manualen för produktion av . Så ofta de nutida författare föra sitt arbete de justeringar som de tror håller på att förändra produkten, och det är bra! Var inte rädd för att experimentera!

Vad man ska ge mamma födelsedag med händerna.

Låt oss börja med den ursprungliga närvarande som definitivt kommer att smälta hjärtat av mamman. Vi föreslår att presentera sin affisch, men inte enkel, men med godis. Sålunda behovet av: branded choklad (Bounty, Miracle, Twix, Mars) Kinder ägg, mynta tuggummi, MMdems liten ritpapper, markörer, limpistol eller ett transparent bindemedel stund och klistermärken valfria.

I mitten av ritpapper med färgade bokstäver skriver vi "Happy Birthday Mom". Sötsaker distribuera över ytan av papper och limma dem med en limpistol eller adhesiva punkter. Enligt dessa sötsaker komma med roliga inskriptioner, till exempel nära Kinder skriva "Hej, jag är din" (kinderägg), bredvid "Orbit" ledighet inskriptionen "Var alltid färska" (resten av inskriptioner kan utforska på exemplet nedan).

Ready affisch kan lämna min mor på morgonen, efter att ha lagt den på köksbordet, eller hängas med hjälp av pappers dubbar på väggen. Tro mig, min mamma väldigt mycket glädje i en sådan underbar överraskning.

Poster med godis.

Kartong ska klippas första bokstaven i modern. Då, är det nödvändigt att klistra ett vitt papper, väl efter nasobirat kvistar i parken, och skärs i längder i enlighet med bredden av väggarna i bokstäverna. Alla segment av filialer måste hålla sig till ytan av bokstäver med hjälp av limpistolen, och det är bättre att limma de två lagren, så brevet ser skrymmande.

Skrivelse av grenar.

mamma födelsedagspresent med sina egna händer.

Ta en remsa av vacker tyg, 5 cm bred, 25 cm lång, vika den på mitten på längden. Sys inifrån och ut med hjälp av en symaskin eller för hand. Gut-vridande resulterande tyget rör, ta gummit 8-10 cm lång, är fäst till hennes stift, och gängade det till ett rör. Sy slutar gummi med en nål och tråd, och sedan sy tyget ändar. Papper kan göra en låda, och satte scrunchy i henne.

Scrunchy egna händer.

Denna bukett kan göra det mesta av olika frukter: vindruvor, äpplen, päron, plommon, körsbär, etc. Låt oss säga att du har valt att presentera en bukett av jordgubbe, för att försiktigt tvätta och torka jordgubbarna, då var och en av dem sticka på en trästicka. Därefter kan hela gäng vara insvept i papper eller plast blisterförpackning.

Gäng jordgubbar.

Du måste ta en burk kaffe, konserverad svamp eller ananas. Eftersom det är nödvändigt att ta bort etiketten och sedan klistra över omkretsen säckväv eller annan trasa. Tyg kan eventuellt vikas rosetter och klistra in dem strax under kanten av burken. Här är redo att stå för pennor.

Penna hållare med sina egna händer.

Skär strängen (finns på sömnad avdelningar) eller ullgarn på korta segment, doppa dem i en skål med PVA lim, ca 5-10 minuter. Ta en annan skål, täck den med plastfolie, och ovanpå det lade delar av garn. Låt produkten torka helt i 12 timmar. Sedan försiktigt separera filmen från gäng vas skål. Som sådan, kan det ge en mor.

Hur man gör en vas av tråden.

Ta den ljusa ylletråd och en tom flaska champagne. Brush, applicera PVA lim på ytan av flaskan och linda produkten tråden. I slutet på flaskans hals kan knyta en sidenband och hänga på repet birochku önskas.

Vas från en flaska och tråd.

Hur man gör en vas ut ur flaskan och tråd.

På små pappersbitar skriver varma ord av min mor, vik varje papper rör och placera i ännu inte uppblåst ballong genom halsen, även här kan lägga konfetti, skapad med hålslag och färgat papper. Blåsa upp bollen, och povyazhite på halsen fören på sidenband.

Ballong med önskemål.

Föreställ glädje i den helt nya mamma förkläde. Sålunda finner vi lämpligt tyg, skär den i stycken 50 cm långa, 40 bred och 20 cm. Bredd 20 cm bit sy inlägg, det övre partiet. Dela detta stycke i tre och blixt, kommer det att vara fickor. Sy de två delarna tillsammans, stora och små. Sys i en cirkel inlägg och sy ovanpå bandet, kommer det att fungera som ett bälte. Det är allt, förkläde redo!

Hur man syr ett förkläde.

Ta den rosa och bruna färg färger och vitt byggande papper och skär en plastflaska. Häll i plastplattor rosa färg och brunt. Färgborste outline grenar, sedan ta en plastflaska och en botten dopp rosa färgämne, därefter stämpling det på ytan av pappret vid kanterna av de dragna kvistar. När färgen torkar, kan paneler med körsbär blommar ge mamma.

Paneler med körsbär blommar.

11. Bilden hållare för smycken.

Du måste förbereda en ram med fina kanter, som kan knyta längder av lina, ca 5 bitar. Tie längder av fiskelina. På sandvägar och kommer att behöva hänga dekorationer.

Bilden hållare för smycken.

Vid denna gaffel rack mamma kan sätta ett foto, fotoramen med ett foto och en liten adressbok med recept. Men vad gör detta stativ, beskriver vi i detalj i denna översyn.

Stå gafflar.

Skära två rektangulära segment av tät vävnad (ideal filt). På en av segmenten sy silhuetter av hjärtat, dummy och trådrullar (Nedan mallarna). Vi sy ihop två rektangulära delar obmetochnym söm, inte att förglömma det slutliga steget för att fylla pad syntetfyllning.

Nål säng med händerna.

Tjock kartong är nödvändigt att skära hjärtat, runt omkretsen av syl hål behöver för att skapa och installera dem tandpetare att tillförlitligheten måste säkras med lim, montera en limpistol eller tydlig punkt. Ta den rosa ull tråd och börja dekorera produkt för denna tråd dra ut en orm från en tandpetare till den andra och så vidare omkretsen. När du kommer till mitten, kan du på varje tandpetare uppträdda på pärlor, och sedan fortsätta vidare slingrande tandtråd tråd. Spetsen på tråden måste säkras med lim, och den övre och nedre klistra dekorband-fläta.

Hur man gör en låda.

Skär säckväv eller annan duk två rutor. Buckling delar proutyuzhivaem inåt och sedan sy ihop två delar, vilket lämnar en öppning för packning. Fyll kudden med syntetfyllning, band den med garn, vilken typ av gåva band, glöm inte att knyta en rosett på toppen.

Dekorativa kudde med händerna.

Hur man gör en dekorativ kudde.

Ta pärlor och svepte med var och en av dem lämpliga i färg tråd, glöm inte att dra PVA lim. När pärlorna torkar ut de bör uppträdda på linjen, kan ändarna av linan helt enkelt knyta, och du kan skapa en speciell spänne (säljs i butiker färg). Det är allt du kan ge mamma armband.

Armband av pärlor och tråden.

Ljus får inte vara mycket de kan hjälpa till i stunder av brist på el, samt fungera som ett underbart hem inredning. Ljus i skal precis som min mor, men vad de gör, vi beskriver i detalj i denna översyn.

Ljus i ett skal.

För att skapa en styrelse behov av att skära ner ett träd (säljs i trädgårdsbutiker), matt färg i burken och en borste. Pshikat pensel och måla över den utsatta områden sågsnitt utan att trampa på cortex. Låt produkten torka, krita och skriva ett gratulations inskription. Förresten, kan krita appliceras på en provisorisk tavlan gåva. Denna gåva kommer definitivt att uppskatta min mor, eftersom att hon kunde lämna några anteckningar.

Krita brädor från skära ner ett träd.

En mycket rolig present, kommer det att vara särskilt lämpligt för en vinterdag mammas födelsedag. Dess väsen kokar ner till att placeras inuti godis du kan äta, och fram till dess bollen kan fungera som underbara dekorativa objekt. Hur man gör en sådan underbar boll vi beskrivit i detta mästarklass.

Godis i en skål.

Behandla mamma diamant, även papper. Inuti denna diamant kan placeras fällbara blad med varma ord för mamman, liksom pärlstav hjärta. Hur man gör en diamant vi har visat i denna översyn, men vad gör hjärtat kan lära av filmerna nedan.

Brilliant papper.

Hur man gör hjärtat av pärlor (video):

Hur man gör en låda för en gåva i form av en bit av kakan (video):

Hur man gör en presentförpackning (video).

Presentera er du kan packa i en låda, som du kan göra i enlighet med instruktionerna från videon nedan.

mamma födelsedag med händerna nödvändigtvis imponera, om dess produktion kommer att dusch. Tro mig, mamma kommer att uppskatta dina ansträngningar, även om du verkar vara en present till något visade sig! Lyckad semester, vänner!

En fantastisk samling av idéer! Jag gillade allt, men mest av allt påverkade själen affisch ballong och kudde med skodda.

Vicky, tack för din feedback! Alltid glad att se dig på en fest.

Beauty, annars kan du inte kunde berätta. Jag gillade brevet och affischen, och även krita ombord.

Victoria affisch är verkligen en av de bästa idéerna för gåvor av hemlagad. Han är både ett original, emotionella och ätbara!

Så många idéer och alla är utmärkta. Men för mig, tog jag en lapp på krita ombord.

Bara en klass Jag gillar verkligen min mammas födelsedag göra "Vas av blommor" eller "affisch" Självklart har jag länge vyberaem eftersom allt är bara super trevligt här på denna webbplats väldigt cool presentidéer

Lyuba, tack för tipset! Vi är mycket glada att du hittade oss, du letar efter.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 5 =