Hallar i korridoren kompakt IKEA

Hallar och garderober i korridoren från Ikea - snygga, praktiska och ovanligt sparsam

Många av oss ofta felaktigt tror att inredningen av hallen är inte nödvändigt att ägna särskild uppmärksamhet. Men det är inte så. Rummet där först och främst faller bort, skulle orsaka en behaglig känsla och skapa ett positivt intryck om lägenheten. Därför sköta reparationer och situationen bör definitivt korridoren.

En av prisvärda och intressanta alternativ hall inredningslösningar erbjuder svenska företag IKEA. Det är ungefär det och prata i den här artikeln.

funktioner stilist

Alla möbler är från IKEA är känd för sin billig kostnad, funktionalitet och tilltalande utseende. Och i ett sådant litet område i sitt rum som en hall, interiör från denna tillverkare är särskilt bra.

Designers och möbeltillverkare Ikea varje år för att skapa något nytt och intressant, uppdatera lineup cabriolet och kompakt möbler. På grundval av situationen för möbler av det svenska företaget verkade även en ny trend i utformningen av invändig korridor.

Huvuddragen i denna typ av inredning och möbler Hall:

 • "Öppenhet". Alla kläder och skor, samt annat av daglig användning, är det önskvärt att lagra "till hands". Inga stora skåp med dörrar och hyllor bara ibland omfattas av en gardin,
 • behållare för lagring av olika storlekar och färger;
 • modularitet. Anta att du har även en liten korridor, men företaget Ikea nödvändigtvis erbjuda en mängd olika objekt för heminredning och tillbehör.

Man måste komma ihåg att nästan alla möbler tillverkas av, avsedd för små lägenheter och hus. Därför, här hittar du inte massiva väggar eller stora garderober, men många modeller kommer att plocka upp hyllorna med inventarier och hyllor. Efter att du gör för att göra den nödvändiga storleken "hall drömmar."

Det är värt att notera att ikeevsky stil passar perfekt för den skandinavisk stil hem. Han är mycket demokratiskt i allt, särskilt i dekoration och inredning, älskar ljusa färger. En liten mängd av artiklar dekoration och enkelhet - allt detta kännetecknar en viss riktning och de saker som köps i Ikea.

Bilder invändig hallar i IKEA stil

kompakt kvarira lindra öppenhet

1

Alla dina inställningar svenska möbelföretag har redan beaktats. IKEA katalogen hittar du ett enormt utbud av möbler för korridorer, oavsett var den öppna eller klassisk. Företaget kommer att tillfredsställa alla smaker och erbjuder möbler för hallar i olika storlekar.

Låt oss försöka beskriva de mest populära:

 • Hemnes. Rymlig garderob med två skjutdörrar. Finns i tre färger: svart, brun, röd och vit fläck. Av massivt trä. Idealisk för förvaring av både ytterkläder och hattar med tillbehör;
 • Trysil. Skåpet är utrustat inte bara med skjutdörrar som inte kräver för mycket utrymme när den öppnas, men också fyra lådor. Det är vitt (ljusgrå) och svart (mörkbrun) färger. Lådorna är utrustade med ett bromssystem inte tillåter dem att falla;
 • Breym. Garderob tyg. Finns i vitt, blått och svart varianter. Medföljer det är en hylla och stång för kläder. Interiören utrymmet är möjligt att justera löstagbara hyllplan, säljes separat. Det passar perfekt in i hallen av en ung familj i åtanke det låga priset;
 • Morvik. Det mest bekväma alternativet för en liten hall. Gjort av spånskiva klädd i filmen, en av de två skjutdörrar - spegel. Finns i de mest populära nu wenge färg (svart och brun) och skandinaviska klassiska vita;
 • IKEA PS 2014 Bästa garderob för gamers, industrifläktar och stil bara "avancerade" unga människor inte hittar. Den kombinerar idéer kreativitet och funktionalitet. Förmågan hos ett sådant skåp som en öppen och en sluten förvaring kompletteras med förmågan att skapa: 160 färgglada plastelement kan du skapa riktiga mästerverk av modern konst. Ben som enkelt justeras, tillåter inte att uppmärksamma ojämnheter i golvet. Dessutom kan du köpa en hängande hylla med krokar som är lätta att placera på utsidan av skåpet hallen;
 • Pax-serien. Denna serie av IKEA innehåller nitton olika-hall garderob: från smala enda avsnitt till rymliga tre-avsnitt, som är lämpliga för alla hall. Pax garderob alternativ tillverkas som en spegel, eller utan, inklusive med frostade glasdörrar. Dörrsystem olika: garderober IKEA liten hall, gunga - i luftig. Färgskalan - traditionella för Ikea, mörk, ljus och trä nyanser. Särskild uppmärksamhet till ägarna av små korridorer bör ägnas åt ett hörnskåp, som passar perfekt i det inre;
 • Todalen serien. Olika storlek och utformning glidande hallar. På encelliga modeller är det möjligt att öppna dörren till överlägsenhet i höger eller åt vänster. Görs endast i vit och grå-brun färg, komplett erbjuder vackra handtag av zink. Samt en serie av Pax, innehåller en bekväm hörn garderob, vilket sparar utrymme i små bostäder,
 • IKEA PS. Den billigaste modellen korridoren. På grund ligger på benen med lätt att flytta hjulen och passar perfekt in i det inre av loft. Enligt konstruktören i skapandet av denna modell har det inspirerat livsstil nomadfolk. Trasa garderob bara flytta. Tack vare sin rundhet är inte nödvändigt att sätta detta möbler mot väggen. Komplett med klädstänger och fyra hyllor. Finns i svart och vitt. På grund av sin låga kostnader och ovanlig design kommer att vinna hjärtan av ungdomar.

Foton av möbler från IKEA i korridoren

Bilder och priser för Möbel för hall från IKEA

Ändå är den främsta fördelen med företaget Ikea den relativa billighet av deras produkter. Nedan ger vi ett foto och ange priset på katalogen 2015 som nämns i föregående avsnitt hallar IKEA:

 • så, den mest ekonomiska för detta kan anses Ikea MS. Det kommer att kosta bara 2299 rubel;
 • de mest kreativa och roliga garderob IKEA PS 2014 du kan köpa för 12,999 rubel;
 • men Hemnes av äkta massivt trä, är det värt att någon form 19999 rubel;
 • Trysil rymlig garderob med 4 lådor såldes för 22999 rubel;
 • tyg-hall garderob Breym - mycket ekonomiskt alternativ för ungdomar. Det kommer att kräva att du köper 2499 rubel;
 • Morvik med dörrspegeln kommer att spara på inköp av den reflekterande ytan. Kostnaden för denna byrå - 17999 rubel;
 • i en serie av Pax prisklasser från 11.800 till 66.249 rubel. Bekväm hörnskåp kommer att kosta 19.200 rubel;
 • produkter billigare serie Todalen du kan köpa i intervallet från 3999 till 7999 rubel. Hörn modell kommer att kosta 7999 rubel.

Foton som presenteras här i invändig hallar IKEA hjälper dig att välja och skapa en tydlig bild av interiören korridoren. Du kommer att se inte bara bilder av enskilda modeller, men också kompositioner som skapats med deras användning.

Foton kommer från IKEA

Trysil IKEA PS Pax Corner

Pax Todalen Morvik

Möbler av det svenska företaget Ikea har länge älskad av våra medborgare, så designers försöker tillfredsställa kunder med nya modeller varje år. Hallar Ikea lång tid och bli en del av våra liv.

Gillar du? Prenumerera på plats uppdateringar i VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus och Twitter.

Prenumerera på uppdateringar på e-post:

Berätta för dina vänner om den här artikeln till din favorit sociala nätverk med hjälp av knapparna nedan.

Lämna en kommentar

Möbel för hall

navigering

sovrum

vardagsrum

stoppade möbler

badrum

Kontakter:

nya diskussioner

Cool! Det är hyllan bredvid sängen för glasögon, smart telefon, bärbar musikspelare.

Och jag såg en annan sådan variant: en säng med ett podium, mycket.

Tack för den värdefulla och detaljerad information! Mycket användbart exempel.

Hall möbler IKEA: foto katalog av modeller och interiörer

Hall - kortet av lägenheten, och det är fåfängt att tro att det nödvändigtvis dra vackert. Hängare, nattduksbord och spegel på väggen kan uppfylla sin "basic" problem och ytterligare organisera utrymme och göra det mysigt.

Det svenska företaget IKEA under många år producerar och säljer möbler och andra hushållsvaror för att möta de viktigaste principerna i företaget: anpassas till individuella preferenser kunder, kraven på rationalitet, dimensioner av bostäder och normer för estetik. Det är därför hall möbler IKEA trodde inte mindre än vardagsrum, sovrum och kök, vilket framgår av bolagets katalog över chic.

Ofta ryska lägenheterna har en plan som nästan ingen lobbyn eller de är av ringa storlek, som satte dem i rätt möbler är helt enkelt omöjligt. Men IKEA, ingenting är omöjligt! Anställda i bolaget varje år utvecklar specialerbjudanden för miniatyr korridorer eller har obekväm när det gäller placering av möbler rummets storlek.

Om hallen är mer som en garderob, varför inte överväga en variant av dess innehåll som en bänk för skor, vägg hängare från klädkrokar och en hylla för hattar, moduler för små saker.

Samling CHUSIG varumärke IKEA erbjuder en fin hyllor och bänkar för hallar till överkomliga priser, vilket visuellt förstora utrymme, lämnar den öppen.

IKEA välkomnar "öppenhet" av möbler, allt du behöver för att vara "till hands". Rationaliteten för den moderna människan, som ska ha tid till överallt, lika viktigt som ett rent och bekvämt hem, där han kan koppla av.

En av de moderna inredningsstilar - Scandinavian; Den föreslår ljusa färger och "öppenhet" av möbler som utvecklarna tagit hänsyn till möbelkollektioner Leksvik, HEMNES, Portis.

Och för rummet i stil med industriella tyget är perfekt garderob IKEA PS på hjul, som inte ens behöver avsätta en viss plats. Den består av stavar och hyllor, och ovanpå denna struktur är täckt med ett slitstarkt tyg. Dess låga kostnader uppskattar studenter som lockas av "romance" av urbanism och industriella potential.

Använd korridoren till maximalt betyder inte att det oversaturate möbler, men det "pull" av hennes storlek fördel. Häng en hylla på väggen, som består av flera krokar för kläder och galgar.

Det finns inget utrymme för en garderob? Dekorativ hängare CHUSIG kommer att lösa problemet med säsongs ytterkläder. Det finns ingen plats att sätta nycklar och paraplyer? Du behöver definitivt en hushållerska och paraplyställ. Och allt detta har att erbjuda IKEA!

Spegel i hallen är nödvändigt, eftersom en galge. När allt kommer omkring, måste du titta ditt utseende innan du går? Och IKEA designers erbjuder ursprungliga versionen - design, som satte i hörnet, mot väggen, i mitten av rummet, eftersom det är bärbara. Ease det och att bakom spegeln finns flera hyllor att hänga jackor, väskor.

Och där har du möjlighet arrangemanget IKEA liten hall:

 • golv spegel med hyllor;
 • trottoarkant-obuvnitsa med tre sektioner;
 • pall-lampa inom LED-lampa;
 • tvådelad trasa garderob med låsbara blixtlås på vingarna;
 • golvmatta.

I den rymliga hallen möbler IKEA kan du lösa problemet med den ursprungliga designen och lågsäsong förvaring av ytterkläder, skor och accessoarer. Multifunktions skjutbara garderober tillåter dig att installera dem och smala korridorer, korridorer och hörn, och i de breda hallar.

De kännetecknas av enkelhet, pålitlighet och komfort, därför rekommenderar vi att överväga garderoben av samlingen PAX.

Här, och en mängd av utseende och möjligheten att välja utformningen av önskad bredd, olika typer av fyllning. Garderob dörrar, garderob utrustad med mjuk stängning, så att en flik kan glida över den andra och njuta av den öppna delen. PAX serien innefattar ungefär 20 garderob utförings korridoren.

HEMNES - en serie möbler för alla lägenheter, bland vilka det finns poster för skor Skoskåp i korridoren, bekvämt för förvaring av kläder och hattar skåp, gjord av massivt trä; Den har ett högt pris och utmärkt kvalitet.

Algot - budget serien 'öppna' möbler som förvaring för kläder, skor och saker med öppna hyllor, lådor; Algot skåp representerar däck med hyllor och barer.

BREYM - är bekväma, praktiska och billiga trasa skåp gerderob rika färger.

Morvik - snygg, kompakt skåp med skjutdörrar gör det möjligt att hålla den även i liten hall.

Bästa - en serie av dyra modulära möbler av massivt trä; Vissa delar kan användas i hallen för förvaring.

Om så önskas, även i en gemensam lägenhet, kan du isolera en plats för förvaring av kläder och skor. Den nisch skåp utrymme för att installera, obuvnitsu, hyllor, hängande hyllor, belysning och stäng utrymme med en tjock duk IKEA buss, som visas på bilden.

Möbler från IKEA - en stil, multiplicerat med fantasin!

Hallar i korridoren kompakt IKEA

Hall IKEA i det inre: idéer den ursprungliga utformningen av korridoren av valfri storlek (47 bilder)

När han kom för att besöka dig, det första som folk ser - det är ytterdörren. In i huset eller lägenheten, får en man i din omedelbara hem. IKEA entrén anger tonen för den allmänna insidan av huset. Det är härifrån kommer att bedöma din smak, preferenser och originalitet. Detta rum bör vara den mest funktionella och rymliga. När allt kommer omkring, här måste du förvara sina tillhörigheter och gäster. Lösa problemet med hallen arrangemang kommer att hjälpa företaget IKEA. Kännetecknande för denna möbler anses vara kompakt och förvånansvärt stor kapacitet. Fundera på hur och vad du behöver för att utrusta hallen.

Inre modern hall med IKEA möbler för en ung familj

Utan vilken det är omöjligt att göra med att inrätta IKEA hall

Om du får rätt plan invändig korridor, i slutändan har du en välorganiserad utrymme. Och om du börjar förlora nycklarna, skor kringspridda och ingenstans att sätta barnens cykel, så att rummet behöver förbättras. Inredda IKEA kan lätt undvika dessa problem.

Sko skåp IKEA vit invändig korridoren

Varje hall behöver en standarduppsättning av möbler:

 • hängare;
 • Vägghyllor;
 • bänk eller avföring;
 • obuvnitsa;
 • det kan finnas bröstet, om utrymmet tillåter,
 • ordentlig belysning;
 • spegel.

Stilistiska funktioner i modern hall

Möbler från IKEA är känd för sin funktionalitet, original design och överkomligt pris. Designers försöker att årligen uppdatera sortimentet, lägga något nytt och intressant. Hallar i stil med "a la Ikea" har huvuddragen när det gäller efterbehandling och inredning:

 1. Öppenhet. Alla kläder, skor och andra tillbehör för dagligt bruk bör förvaras nära till hands. Använd inte i inredning massiva garderober. Endast hyllor och ställningar, som ibland kan stängas gardin.
 2. Ordna hyllorna hyllor olika förpackningar låda, som måste ha ljus färg. I dem kan du lagra en mängd små saker, och kommer alltid att hållas i ordning.
 3. Modularitet. Även för de minsta hallen IKEA kommer att hitta en lösning.

Inte lämna salen utan ornament. För registrering av hallen användning:

 • liten mjuk matta;
 • Reproduktion för väggar;
 • lampor och originella ljuskronor.

Alla dessa saker kan också köpas i IKEA en butik.

IKEA möbler och tillbehör i utformningen av hallen

Designers föreslagna IKEA-varuhus typ av möbler är mer lämpade för dekoration av korridorerna i skandinavisk stil. Alla objekt är demokratiskt i dekoration. Möbler huvudsakligen i ljusa färger. IKEA interiör kännetecknas av enkelhet.

Skåp, hyllor och vägg hängare för kläder och skor varumärke IKEA invändig korridoren

Invändig korridoren ideal IKEA

Minute farväl och hälsning sina gäster bör vara lång. Men det betyder inte att du har att spendera timmar nära ytterdörren för att leta efter sina tillhörigheter. Garderob bör vara nära och bekvämt. Detta kommer att ge tillräckligt med tid att njuta av att umgås, snarare än att spendera en minut på jakt efter en halsduk eller handskar.

Möbler och tillbehör för hallen som IKEA varuhuset

I katalogen eller lagra IKEA erbjuder ett brett utbud av möbler. Här hittar du sådana poster som:

 • olika modeller kaloshnitsy som är kompakta i storlek, på grund av detta att de inte upptar mycket utrymme och är lämpliga för förvaring av stövlar, stövlar och skor;
 • kläder galgar, vilka skiljer sig i sättet enligt installation och utseende;
 • skåp för förvaring av kläder, skor, hattar och tillbehör som kommer i rak, vinklad, modulär.

Du kan också hitta andra tillbehör till hallen, som kan hjälpa till att ordna praktiskt förvaringsutrymme.

IKEA galgar och hyllor i det inre av modern hall

Golv- och vägghängare Hall IKEA bekväm. Med deras hjälp kommer du att spara lite utrymme korridor, och sedan spara utseendet på kläder. Vägghyllor hjälpa till att organisera lagringen av hattar. Är följande populära modeller:

IKEA skohyllor i det inre av modern hall

IKEA designers har utvecklat för sina kunder och obuvnitsy hyllor, som är utformade för att lagra skor. För enkelhetens skull obuvnitsy topplocket kan användas som ett säte. Detta kommer att avsevärt underlätta processen obuvaniya. I butiken hittar du sådana populära modeller som:

IKEA Skoskåp i det inre av modern hall

Bland det enorma utbud av möbler för hallen hittar du en kompakt obuvnitsy, som populärt kallas Skoskåp. Tillsammans med ämnet i hallen kan ställas kompakt ottoman. Sko skåp IKEA i ett brett spektrum:

Låt oss nu titta på hur man kan hålla huset kläder och andra saker. Ingen av oss vill att huset var en enda röra, alla vill beställa, men det är så svårt att sätta saker i ordning i garderober, där lögner är så många mycket olika saker. Här är några idéer för lagring av IKEA.

Ett annat ställe där människor hålla sina kläder och skor i händelse av att lägenheten är ingen plats för ett omklädningsrum. Hur är det möjligt att utrusta hallen Ikea så att den har en ljus, rymlig, och medan det har alltid varit där för att hänga kläder eller sätta skor? Här är några idéer:

Garderob IKEA i det inre av modern hall

Om hallen är tillräckligt imponerande storlek, betyder det att du kan installera en hel garderob i den. De flesta av möblerna presenteras på ett modulärt sätt. Modulära möbler som påminner om designern. Delar kan förenas med varandra som du gillar och vill ha. Det är möjligt att göra en permutation, och varje gång du får en ny interiör. Fyll garderob hall kan separera. Alla nödvändiga tillbehör hittar du här i butiken. Vi undersöker populära modeller.

Inredning hall med ljusa möbler IKEA ljus skugga

Denna rymlig garderob, som har två skjutdörrar. Det erbjuder ett urval av tre grundläggande färger: svart, brunt, rött och vitt. Material för tillverkning av massivt trä används. Lämplig för förvaring av ytterkläder, hattar och andra kläder poster.

Invändig korridoren med möbler HEMNES serie

Skåpet är utrustat med skjutdörrar, som hjälper till att spara utrymme när den är öppen. Det finns en komplett fyra rymliga lådor. Dessutom är de utrustade med en broms som inte tillåter dem att falla. Finns i två grundfärger: ljusgrå och mörkbrun.

Garderob och byrå från serien tris IKEA invändig korridoren

Denna ursprungliga garderob är gjord av tyg. Finns i tre färger: vit, blå, svart. Setet innehåller en stav för kläder och en hylla. Det inre utrymmet kan utrustas med valfria löstagbara hyllplan, säljes separat. Mer lämpade för lägenheten av ett ungt par. Den har en låg prislapp.

Textil hall blå korridoren från IKEA

Denna möbler är det mest bekväma alternativet för att arrangera små stora hall. Den är gjord av spånskivor täckt med folie. glidande typ dörrar, varav en är belägen en spegel. Finns i två populära färger: Wenge och vitt.

Dressing Morvik med skjutdörrar vit

Detta förband är perfekt för spelare, fans av stil "industriell" och helt enkelt avancerad ungdomar. Möbler kombinerar kreativitet och funktionalitet. Det finns ben, med vilken du kan justera skåpet på ojämna golv. Komplettera garderob kan monteras hyllor med krokar, som är belägna utanför inneslutningen.

Den ursprungliga garderob hallen serie IKEA PS 2014 svart och vitt

Denna modell skåp linje hallen är den största, som består av 19 artiklar. Valet kommer att bero på storleken av korridoren. Vissa skåp är dekorerade med en spegel eller frostat glas. Sortimentet innehåller en rad garderober, skåp med slagdörrar, hörnskåp och skåp öppna utan dörrar. Färgskalan består av ljusa, mörka och trä toner.

Hörnskåp Hall vita serien från IKEA PAX

För den här modellen är olika i storlek och utformning av skåp. Finns i två färger: vit och grå-brun. Dörrhandtag dekorerade zink.

Kompakt entré Todalen färg Wenge

Denna möbler hallen billigast. Garderob mobil, lätt att flytta med hjälp av hjulen. Den passar perfekt i det inre hallen loft stil. Setet innehåller en stav och fyra hyllor. Finns i två färger: svart och vitt. Den har en låg kostnad, så populär bland ungdomar garderob.

Billiga garderob från IKEA PS-serien för liten hall

Hall och garderob IKEA hem med bilder

Varje självrespekt flicka har oftast två problem: inget att bära, och det finns ingen plats att ställa saker och ting. Så, för att göra ditt liv enklare, kan du bli av med dessa problem och gör huset dressing. För detta kommer att bli användbara skåp och garderober, hyllor, lådor för förvaring av kläder och skor, galgar och andra användbara saker. Se även idéer till kompakt lagring av IKEA.

Här är några idéer om hur du kompakt kan lagra saker i huset. Det är inte bara kläder, men också rätter, produkter, olika små saker, leksaker, böcker och mycket mer. Du kan använda lådor och korgar, hyllor, hängande och plug-ins och andra idéer för förvaring av IKEA.

Med IKEA möbler kan göra någon sammansättning som kommer att pryda hallen. Det viktigaste är att korrekt identifiera färg och stil.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + = 17