Hantverk av papper för pojkar med sina händer

Kategori: För pojkar

Vykort raket Cosmonautics Day Paper

Snart kommer vi att fira dagen av Cosmonautics, så du måste avancera ordentligt

Flygande tefat, barn hacka

Finns det liv på Mars? Och på månen? Mänskligheten är fortfarande

Cosmonautics Day firas den 12 april, triumferande i sanning, det är i denna

Quilling raket, steg för steg guide

Den 12 april firade vårt land en underbar minnesvärd datum - Dag Kosmonaut,

I världen finns det så många olika helgdagar, årsdagar och traditioner.

1

Varje dag av den stora segern, den 9 maj firandet föreslår att göra med barnen tank

Traditionellt är fartyget anses vara en pojke leksak, men flickorna inte ge upp denna

Hur man gör ett svärd slut på papper - origami system

Om du har planerat rolig kamp, ​​då inte göra utan vapen. låt oss

Origami Paper Claws - schema

Vi har redan gjort mer komplexa klor som beskrivs häri. Och den här gången

Hur man gör papper klorna - systemet steg för steg

Varor av papper levereras till glädje för barn, så vi kommer att göra mer och

Visst, den unge herrn finns det gott om alternativ hur man spenderar fritiden, en av dem - är att skapa en mängd olika hantverk. Den vanligaste, tillgängligt material för barns kreativitet är papper. Det är trevligt att röra väl ge den behåller formen inte skadar hälsan. Det är dessa egenskaper som gör det så populärt med barnen.

Pojkarna älskar att spela "krig", men uniformer och vapen de har inte alltid. Inte att be sina föräldrar att köpa dessa saker, kan du göra dem själv. Lyckligtvis materialet och de verktyg till hands. Du kan limma en riktig viking hjälm och sköld och spjut av papper eller kartong. Naturligtvis efter några slag av ett spjut kan bryta, men efter kriget, det är inte verkligt, och därför att "bekämpa" kan vara roligt. På grund hantverk av papper kan återfödas som en pirat genom att göra en hatt och en pistol.

Göra sådana dräkter är ganska enkel, bara måste du visa lite fantasi, flit och tålamod. När det gäller material, då det problem skulle uppstå. Källan till styrelsen kan vara onödiga förpackningar kartonger. Rester finns i huset sax, lim, tejp, färg, och du är redo att gå.

Alla vet passion pojkar till teknik. De kommer att vara mycket intressant att göra dig en bil, båt eller tank. Du kan använda färgat papper, och du kan göra hantverk av vitt papper och sedan måla. Om du tycker om att arbeta med papper, kan du göra en liknande arbete till deras ständiga passion, och gör inte en enda skepp och en flotta.

Genom nyårs, skol matinees användbar karneval mask gjord av papper visar några tecken eller, för yngre pojkar, skogs vän. Tack vare kreativitet ett papper pojke visas hare, björn, Spider-Man, en clown, ja vem som helst, beroende på önskemål och fantasier. Vuxna kan delta i processen för tillverkning av hantverk vid sin glädje, återvänder någon gång i sin barndom, och till glädje för barnen.

Builder - obestridligen manliga yrke. Därför kommer pojkarna bli intressant att "bygga" en del hus. Kommer det att vara en byggnad med flera våningar eller ett privat hus, det spelar ingen roll. Huvudsaken är att processen att göra papper hantverk utvecklar killarna teknik och färdigheter, lära hanteras varsamt med de verktyg, utvecklar en känsla för färg och stil, ger en estetisk smak.

Men farkosten för pojkar är inte bara en teknisk eller militära teman. Dagen före kvinnors helgdagar och födelsedagar i den vackra delen av familjen, kan du försöka göra en gåva till. Det är min mor och mormor kommer att vara glada! Kanske blir det en vacker bukett blommor eller ett kort, viktigast av allt, att gåvan "författare", gjort med sina egna händer.

Fascinerande hantverk för pojkar

Varje barn i familjen vill ha uppmärksamhet och omsorg hos vuxna. Detta är nödvändigt för att känna sin viktiga roll i familjen. Han måste förstå att lyssna på honom och ansåg hans åsikt. Det är viktigt att vaccinera barndom barn flit, särskilt när det gäller pojkar. Varor av papper eller andra material för pojkar, som görs med sina egna händer kommer att bli en bra start på din relation med ditt barn.

Varning! Producera hantverk för pojkar och din son kommer att vara ett viktigt steg i bildandet av hans personlighet.

Förbered ditt barn vara intresserade av den. Inledningsvis förbereda alla nödvändiga verktyg för att göra hantverk och be ditt barn att hjälpa dig att skapa en present till en släkting. Barn med entusiasm för att delta i din idé.

Dessutom är det ganska kul, och du har en fantastisk tid med min son.

Det är värt att notera att CO gjorda leksaker kommer att bli mycket mer intressant än köpta.

Hantverk för pojkar, gjorde sin egen

Nog att ha en önskan att göra hantverk för pojkar med sina händer. Du kan göra utmärkt handgjorda artikel från en plastflaska.

Först måste du bestämma på en modell segelbåt. För att göra detta, titta igenom böcker, hemsidor ser ut. Kanske till och med ditt barn kommer att börja intressera sig för varvsindustrin och i framtiden kommer att avgöras med yrket.

Plocka upp en liten låda, som måste noggrant skära ett hål för att sätta flaskan. Utan denna kapacitet kommer inte att stå.

Skär hål för att fästa masten i en flaska. Masten kan byggas av trä eller plast shpazhek eller pinnar. Mät sedan storleken på varje mast och sätt in i behållaren. För att fixa brunnshålet, kan du använda limpistol.

Nästa du behöver för att göra i matningsöppningen för att sätta spiken.

Och det var tur seglen. De skärs ut på papper i valfri färg och placeras på masten, uppträdda kille. Gör en färgglad vimplar.

Båten är redo att surfa på haven Fantasy länder.

Gör hantverk för pojkar med sina händer kan också göras av färgat papper.

För hantverk av papper för pojkarna du behöver för att klippa ut dessa uppgifter:

Dimensionerna på raketen att välja och vraka beroende på modell som valts. Nästa du behöver för att limma kroppen. Den övre delen av det framtida missil också limmas för att ge det en form av en kon. På ett stativ gör ett snitt i toppen, och å andra sidan - längst ner. Gå med dem. De bostäder lim portholes. Längst ner göra snittet 4. Som ett resultat av raketen sätta på tidigare beredda monter. Raketen görs och redo att spela.

En annan framstående hantverk, som kan bygga pojkar, är ett plan. För detta är användbart för dig:

 • lådor med tändstickor;
 • Kartong för barnarbete;
 • vitt papper;
 • lim, sax.

Box klistras över med vitt papper på alla sidor. Denna framtida flygplanskabinen, där det kommer att bli en pilot. Därefter skär en remsa av kartong av cirka 3 cm och en krök två gånger. Limma bakre sektionen till stugan. Basen av svansen kan byggas av kartong, på så sätt att skära ut ett antal små rektanglar. En gjord med rundade hörn, och den andra kan vikas. Limma 2 bitar och lim på planet svans. Klipps flera remsor av kartong bredden av en tändsticksask. Vi får planets vingar. Vid slutet av propeller klippa och måla den för att passa.

Samma hack kan också vara närvarande vid födelsedagsbarnet i alla åldrar.

Viktigt! Var uppmärksam på vad ditt barn är intresserade, som en gåva kan vara en maskin, raket och andra hantverk.

Hantverk för pojkar kan också göras från plastilina.Chtoby gör grunden för maskinen måste du rulla korv från basfärgen. Ena sidan måste vara tunnare. Ytterligare korv behöver platta lite. Under delta i en svart platta. Eftersom det gör hjulen. Med lera vit rulle två tunna remsor, av vilka en är något mindre än den andra. Huvuddelen av de framtida maskiner för att skära den plats där är hjulen. En remsa av vitt lim på kroppen längs hela längden. Model svart göra en boll och skär den i två halvor. Remsan av vit färg limmas till en av halvorna. Därefter klistra på bilen. Vinge Rulla ut tunt lager och fäst vid huset. Racerbil är klar.

En annan hantverk för pojkar, som kan överraska barnet kommer att bli en fotboll gjord av godis.

För de barn som gillar att köra på gatan bollen, kan vi göra en söt överraskning. För att göra detta måste du förbereda:

 • godis i svart och vitt omslag;
 • tandpetare;
 • saxar,
 • lim;
 • en boll och galler blomsteraffär.

Bollen vänder nätet. Det är nödvändigt för honom att undvika att brytas upp i bitar i produktionen av hantverk. Stick en tandpetare i godis. Då allt är enkel - klistra in en skål med godis, omväxlande vita och svarta färg som var som en fotboll. Varor av godis redo.

Hantverk från blöjor för pojkar

Hantverk från blöjor till grudnichka pojkar kan överraska och glädja nya föräldrar. Det finns flera alternativ i den här stilen.

För detta mästerverk kommer att behöva:

 • från 15 till 20 blöjor;
 • matlagning grillspett;
 • breda band av blå färg;
 • reglagen;
 • rester av tyg.

Till att börja rulla blöjor röret och ge dem formen av en båt. Därefter fast dem med band av blå färg. Täck med reglagen. På spett hacka tygbitar i form av ett segel.

Garnera med en mjuk leksak efter behag. Udda jobb för pojken är klar.

Hantverk för pojken, behöver du:

Grunden kommer att vara några blöjor, som hålls samman med band. Vingar fälls också till ett rör. Propeller utskjutande bottendelen av flaskan. Skruv förbereder sig för att bygga en tråd med en vacker flerfärgad glitter.

Hantverk för pojkar 8 år skiljer sig tekniskt från dem som utförs vid en yngre ålder.

Pojkarna från tidig ålder tenderar att spela lastbilar, traktorer, bilar. Därför kan vi göra en racerbil med händerna.

Behöver följande material och verktyg:

I mitten av bush att göra ett hål - en plats för ryttare. Hjul och hjul klippt från kartong, färg och lim för att kroppen. I mitten på begäran kan vi sätta leksaken mannen. Det är allt, udda jobb för en pojke - en racerbil redo.

Udda jobb för en pojke på 10 år med sina egna händer

När det gäller barn 10 år, färdigheter med lim, papper och sax i denna ålder är mycket högre än för barn som är yngre. Hantverk som barn mer intrikata och komplexa i utförandet.

Du kan göra en mycket intressant hacka för pojkar i åldern 10 med händerna. Detta kan vara ett fartyg som pirater seglade en gång vidder av de södra haven. För sin produktion måste förbereda följande:

Box juice oabkleit färgat papper i valfri färg. sedan klippa folieremsan 2 av samma längd i plan med huvudkroppen, och en bredd av ca 4 cm. Den skurna folien 3 hål. Pirate tecken står också att skära folien. Gå ombord på ett piratskepp klistra den resulterande remsan. Muggar folie limmad till fören. Ovanpå halm fix. Gör en pappers segel, hålla ett sugrör. Lådor av tändstickor klistras färgat papper röd, och limmas på fartygets däck. Säkra hjulet hos en ståltråd. Scotch behöver piratskepp inte sjunkit. Tejpa dem till styrelsen. Hantverk för pojkar redo!

Viktigt! Alla produkter som beskrivs i den här artikeln görs bäst med ett barn.

Detta är inte bara nyttigt arbete, men också ett spännande spel där barnet får nya yrkeskunskaper och utvecklar sin fantasi och nyfikenhet.

Enkla hantverk av papper med sina egna händer för barn från 7 år. Master class med steg för steg bilder

Författare: Derkach Anastasia Sergeevna, lärare i ytterligare utbildning, MBOUDOD CDT "Commonwealth" Creative unionen "Peacock", Novosibirsk

- Lär dig att göra tredimensionella föremål tillverkade av papper;

- utveckla ett intresse för konstnärligt skapande;

- utveckla fina motoriska färdigheter av händer, bra öga, fantasi, estetiska smak, sammansättning färdigheter;

- intraoral förbättra färdigheter;

- förmågan att säkerställa hanteringen av arbetsredskap - sax, papper;

- formen arbetskultur: lär noggrannheten, förmågan att noggrant och sparsamt använda det material som finns i den ordning arbetsplatsen;

- vårda självständighet, tålamod, uthållighet, en känsla av tillfredsställelse från vana att föra ärenden till slutet;

- odla kärlek och respekt för föräldrar och familj, viljan att lära dem en gåva gjorde med sina egna händer.

- färgat papper för kopiatorn

- kartong grön

- svart markering

- ögon för kreativitet

Säkerhetsregler i arbetet med sax

1.Rabotay väl justerade och vässade sax

2.Nozhnitsy bör vara trubbiga, rundade ändar

3.Nozhnitsy bagage ringar till sig själv

4.Sledi för bladrörelse under skärning

5. Lämna inte öppna sax

6.Peredavay ringar framåt sax

7.Not spela sax, håll inte mot ansikte

8.Ispolzuy avsedda sax

1. När du arbetar med limmet njuta av det med en borste, vid behov

2. Ta mängden lim som krävs för att utföra arbetet i detta skede

3. Det är nödvändigt att applicera ett tunt skikt av lim är jämnt

4. Överskott av lim ren pappershandduk

5. Försök att hålla limmet inte komma på kläderna, speciellt ansikte och ögon

6. Efter arbete lim sluter tätt och lagra

7. Tvätta händerna och arbetsområdet med tvål och vatten

Ta den gröna kartong

Klipp ut det clearing

Vi vill inte kasta papperslappar. De kommer väl till pass

Applicera PVA lim på ängen

Vi limma vår skörd

Rödhårig katt. Master Class med foto

Av färgat papper skära ut alla nödvändiga uppgifter

Monterade delarna in i cylinderhuvudet.

Att sätta flikar och göra nödvändiga snitt på kroppen

Limma öron på huvudet

Svart markering rita en nos

På ämnet i kroppen är rundade ben

Limma bit kattunge äng

Dekorera rensa prästkragar.

Vitt papper snittblommor

Limma 2 stycken

Av gula hålslag cut cirklar

bulk~~POS=TRUNC färger

Limma dem på ängen

Grönboken skurna blad av olika storlekar och lägga till dem färgerna

Limma de återstående gula cirklar

Klipp ut alla nödvändiga uppgifter

Monterade delarna in i cylinderhuvudet, samla öron

Limma clearing

På huvudet klistras ögon

Limma huvudet till torso

Dekorera clearing. Mästare maskrosor.

Skär en cirkel med samma storlek

Limma 4 bitar

Limma clearing

Kycklingar på en blomsteräng. Master Class med foto

Klipp ut alla detaljer

Lim kycklingar på ängen

Dekorera ängsblommor.

För att göra detta, klippa ut av färgat papper blommor ämnen, limma dem och lägger till volym

Limma på ängen blommor, blad och gula cirklar

Här är vad som hände

Gör en färgglad bågar

Vi dekorerar våra små djur

Tack, Julia V., för en kommentar.

Tack för din röst och utvärdering av vår kreativitet!

Hälsningar A.

Användning av denna resurs är endast tillåtet med skriftligt tillstånd från platsen

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 6 =