Hantverk för barn i åldrarna 4 till 5 år

Hantverk med barn i 4 år

Nästan alla barn älskar att mixtra i 4 år enstyck: Från papper, kartong, lera, naturliga material (grenar, bulor), Och alla andra föremål. Naturligtvis bör en sådan önskan och kärleksbarn i den kreativa processen uppmuntras, eftersom det är stor inverkan på dess omfattande utveckling, med de flesta säkrade användbara färdigheter. Om du och dina barn kommer att vara tillsammans för att hitta tid för skulptering, teckning, program och andra typer av konstnärlig verksamhet, är det inte bara utvecklas i barns fantasi, förmågan att tänka utanför boxen, men också betydligt föra dig närmare med dina barn. Även om hacka är framgångsrik, kommer du att kunna dekorera ditt hem.

Jag föreslår att du bekanta dig med några idéer för konsthantverk med barn i 4 år.

Du kan göra en hemmagjord designer för barn.

helikopter:

Stor aktivitet för att utveckla finmotorik Hand - broderade cocktail strån:

Äppelträd från en rulle toalettpapper:

Rörlighet för naturmaterial:

Träd och träd leksak:

Du behöver en kon och en boll av skum (du kan också göra det från skrynkligt papper i önskad form eller model), säkra dem på knappen med ett litet stift (nål med en boll på slutet).

Mermaids av pinnar:

1

Några fler idéer för hantverk med barnen i 4 år:

Hantverk för barn i åldrarna 4 till 5 år

Vilka krav kan presenteras för idéerna hantverk för barn 4 år? De borde verkligen vara ljusa, vackra, tillverkade av konventionella material, som är lätt att bearbeta. Men det är mycket enkelt att de inte borde. Ung konstnär och skapare i hans 4 år redan vet hur mycket vet har sin egen smak och framtidsvision hantverk. Han är bara en liten behöver din hjälp och lite praktiska råd om genomförandet, och resten han tyckte sig dofantaziruet.

Hantverk för barn som är 4 år gamla foton

Alla exempel på hantverk för barn som är 4 år, ett foto som vi kommer att se i den här artikeln, kan du naturligtvis endast delvis tillskrivas någon åldersgrupp. Presenteras hantverk av någon chetyrehletok kommer vara komplicerat, medan det för andra är de en bit av kakan. Kreativitet barn är väldigt individuellt, de är intresserade av olika typer av hantverk och att föräldrar bör vara bäst att veta vilka barn hantverk som det är deras barn, deras uppmärksamhet.

Om hantverk av papper älskade ditt barn, kan du göra en enkel papperslyktor. Till ficklampor vände så snyggt och stabil, som på bilden, i sin bas placerade kartong engångsmuggar.

Barn tycker också att behaga mödrar och mormödrar vackra barns hantverk för mars 8 och mors dag. Tillsammans kan du prova att göra en vacker blomsterbukett av papper med gryn av applikationsteknik. Även för hantverk, måste vi komma ut på en promenad en tunn kvist, en länge vi kommer att vara nog, eftersom vi behöver tre korotenkih blomma.

Volym och rörliga leksaker kan göras från olika material. Men den enklaste av dem - hantverk gjorda av papp. Särskilt kartong, som kan tas från onödiga kartonger - det är ganska tät och omfattande. Det kan klistras ovanpå färgat papper och göra sina leksaker. Anslutningsdelar kan vara och med hjälp av lim, och en nål och tråd, kartong, till skillnad från papper, inte riva när det ansluter på det här sättet.

Hantverk för barn 4 år idéer

Överväga flera nya alternativ hantverk för barn 4 år. idéer Det kan vara roligt och utbildning element och inslag av utveckling. Som material för nästa tillämpning av utvalda bomullsrondeller.

Lägg till den här låten kan vara på ett ark av grön kartong, som är mycket lik den gröna gräsmattan, längs vilken löper gula kycklingar. Barn hantverk från bomullsskivor vi målar sig för att inte förstöra bakgrunden.

Rullar toalettpapper kan bli ljusa fjärilar använda din fantasi och färgpapper, är det önskvärt, tryckt. I det första steget av en rektangel skurits ut ur papper på en papphylsa Applicera PVA lim och lim papper, utjämning över hela ytan, för att undvika veck och skrynklor. I det andra steget fjäril dekorerar antenner av två sidenband.

Hur man gör hantverk för barn 4 år

Det händer att alla de vanliga material uttråkad och något är det nödvändigt att föra bort barnet, att skicka sin outtröttliga energi i en lugn kurs. Skicka till rådet, hur man gör hantverk för barn 4 år av en enkel material såsom potatis. Markera för hantverk vissa rena och släta små knölar.

Även för hantverk du behöver lera och kvistar, som du kommer att montera Potato Head. Med lera du bild ansikte män. Titta med ditt barn kan ha i din korg potatis ovanlig form, som kommer att bli huvudet av djur eller fantasivarelser. Att göra en potatis dockteater, kommer du att kunna tillsammans iscensätta en enkel berättelse, till exempel om en rova ​​eller Teremok.

Om du har en gård finns maskeringstejp eller tejp i olika färger, kan du erbjuda ditt barn att försöka göra med hjälp av dessa program. Temat för detta arbete kan vara något behov bitar av tejp för att skapa olika linjer och former.

Varor av tyg kan inte bara klippa ut och sys (vilket naturligtvis är svårt nog för en 4-åringar). De kan göras från avfalls strumpor, t-shirts, av stickade plagg. När trikå är avskurna, inte falla sönder. Dess kant är tvinnad, skapa intressanta remsor. Det är genom denna egenskap kan vrida sina händer så rolig bläckfisk.

Vackra hantverk för barn 4 år

Bara model Applique barn inte längre överraskning. Men om du erbjuder att kombinera vackra hantverk för barn 4 år modellera arbete med hantverk gjorda av snäckor, sedan säkert glädja dem. När allt kommer omkring, havet ofta vi tar hela paketet som "den mest vackraste" i världen av skal, som måste då någonstans att fästa (om, naturligtvis, inte i papperskorgen). Ett par små snäckor användbara för applikationer om livet av en myra från vår nästa exempel.

Själva ansökan är gjord av lera, men observera att de objekt som ska smyckas med snäckskal, måste matcha dem i storlek.

Hösten är mycket populära hantverk pumpa. Paint och rista deras Halloween gillar verkligen både barn och vuxna. Ett sådant tykvochki du kan dekorera året runt, eftersom de är gjorda av orange och grönt ballonger. För hantverk behöver vi sizalnaya dekorativa tråd, samt en uppsättning fyllmedel: mjöl, krossgryn, mannagryn.

Populära hantverk för barn 4 år

Pins från färgglada plast kommer att hjälpa oss att göra en mycket populära hantverk för barn 4 år. Dessa siffror, i första hand, är det mycket lätt att göra, och lika lätt att ta isär. Kort sagt, med hjälp av pinnar, kan vi få en riktig speldesigner.

Jag gillar kiddies zoo, görs med hjälp av pinnar. Kropparna av djur gjorda av kartong och målade, men benen är gjorda med hjälp av pinnar - de är helt enkelt sitter på undersidan av pappfigurer. För att spara pengar och utrymme för leksaker och klädnypor kan användas för många siffror av flera par pinnar. Till exempel, om du spelar en saga, då scenerna kommer att räcka 2-3 tecken. De levereras med fötter och du och resten av företaget tyst och kartong leksaker compact finns i förpackningen.

Vi tar papparket därpå samma rita cirklar. För detta ändamål kan antingen använda en kompass eller cirkel något runt, till exempel glas. Cut cirklar. Nu måste de skära stjälkar, bör de vara raka och böjda, vågiga. Limma cirklarna till stjälkarna. Ta klädnypor och fixera dem i en cirkel på kartong cirklar, har vi fått kronblad av blommor.

Dela med dina vänner:

 • Hantverk med sina egna händer för dagis
 • Varor av färgade kartong för barn
 • Hur hantverk volym av kartong?
 • Hantverk från lera och papper
 • Varor av papper och kartong
 • Ljus hantverk av papper med sina egna händer
 • Hantverk med sina egna händer för dagis
 • Varor av färgade kartong för barn
 • Hur hantverk volym av kartong?
 • Hantverk från lera och papper
 • Varor av papper och kartong
 • Ljus hantverk av papper med sina egna händer
 • Väl hand om din bricka
 • Secrets av barnkläder
 • Ljus från honeycomb
 • Trä säng med utdragbar sleeper
 • Baby örhängen - den första armaturen i livet av en flicka

Nytryck av material tillåts endast med skriftligt tillstånd från utgivaren!

Hantverk för barn i åldrarna 4 till 5 år

Vi är mycket ledsna, men begäran från din IP-adress som liknar automatiskt. Av den anledningen måste vi tillfälligt blockera tillgången till sökningen.

För att fortsätta söka, ange tecknen från bilden i textrutan och klicka på "Otpravit9raquo;.

I din webbläsare cookies är inaktiverade. Yandex kommer inte att kunna komma ihåg dig och identifiera korrekt i framtiden. För att aktivera cookies, följ råden i vår hjälpsida.

Kanske automatiska frågor inte tillhör dig och andra användare att ansluta till nätverket på ett med dig IP-adress. Du behöver en tid att komma in tecknen i formuläret, varefter vi kommer att minnas dig och kan skiljas från andra medlemmar som kommer från denna IP. I detta fall kommer sidan med CAPTCHA inte bry dig under en lång tid.

Kanske din webbläsare installerade tillägg som kan definiera automatiska frågor att söka. I detta fall rekommenderar vi att du inaktiverar dem.

Det är också möjligt att din dator är infekterad med ett virus program, använda den för att samla information. Kanske bör du kontrollera systemet efter virus.

Om du har några problem eller om du vill ställa en fråga till vårt supportteam, använd responsblanketten.

Om automatiska frågor verkligen kommer från din dator, och du vet om det (till exempel, måste du sortera aktivitets Yandex skicka en sådan begäran) rekommenderar vi att du använder ett speciellt utvecklat för detta ändamål tjänsten Yandex.XML.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + = 11