Hantverk från tidningsrören masterclass

Mästarklass: tidningsartiklar från rören

Tidnings rör för nybörjare

Först måste du göra dina egna rör. För dem behovet:

 • tidningar eller annat papper (fin skrivpapper, kassaapparater band, veläng)
 • PVA lim,
 • vass sax,
 • ekrar av olika tjocklekar,
 • Lämplig bläck (fläck, akryl, karamellfärg)

Nu analysera steg för steg hur man gör tidningen röret.

 1. Bestämma den riktning i vilken papperet är böjt. För denna tidning, eller ett vanligt ark kan placeras på en våt yta - han kommer. Tidningar vanligen vridna i sidbredd.
 2. Skära papper till ämnen bredd på 6-8 cm. De passar ekrar tjocklek av 1,5 eller 2 mm.
 3. Fäst till hörnet av den tomma nål i en vinkel på 30-35 grader. Dra åt talade Hörn sidan och tryck på.
 4. Rulla försiktigt upp käppar i papperet. I slutet av promazhte lim kvar "svans", lindas runt ekrarna, efter 5 minuter, ta bort den.
 5. Färgtuber omedelbart eller redan i den färdiga produkten (som du kan och inte måla!). Om du väljer på en gång, är det bäst att doppa dem i en behållare med färg på vissa delar och torkas på en tråd rack.

För att ansluta rören till varandra, helt enkelt in i varandra. Om du inte kan - skära kanten av ett diagonalt.

Steg för steg instruktioner för hantverk av rör

 • Ta ett jämnt antal rör ganska kort (t ex 10 bitar av 12 cm).
 • Måla dem att matcha färgerna.
 • Sätta halv av tabellen parallellt på ett avstånd av 3 cm från varandra.
 • Ta ett rör av den andra, vävs över samma avstånd, var noga med att placera "top" och "botten" är förskjutna, och utgången stängs plan kvadrat servett. Skarvar försiktigt päls med lim.
 • Ge en servett för att torka i 10-15 minuter - och du är klar!

Chess på samma princip, bara nära, släpande och korgar:

 1. Tar för grundval av banken, skär två cirklar av kartong diametern på dess botten, mellan Lim ändarna på rören för att erhålla "solen."
 2. Böja rörbottnarna upp, Dra gummiband.
 3. Limma till basen på ett annat rör och börja fläta hennes rör bas. Förläng det som behövs. Från och med den tredje raden, placera burken i basen, för att inte förlora sin form.
 4. Vid slutet av processen ändarna av rören fundament promazhte lim och böj i korgar.

Du vackra hantverk!

Foto: din Pinterest Datum: 29 jun 2016

Kul att du gillade idén också.

Jag vill göra något sånt här under en lång tid i landet! Inte ge armar.

1

Är inte det första året kommer att försöka väva något från tidningsrören! Men på något sätt händer inte når)) Jag vet inte ens hur samma rör mästare. Nu vet jag! Nu måste vi: få tidningar och sätta igång!

Så jag har också att spänna ner och göra :)) Jag kan hantera!

Genom den här artikeln poprobyvala väva en korg från tidningarna. Och det visade sig inte så illa, mannen och barnet uppskattat)))

Det visar sig inte ens behöver kasta bort tidningen. Basket just super! En super persienner tidningar. Det är endast nödvändigt att ha tålamod. finns i huset av tidningen och börja skapa en sådan skönhet med sina egna händer.

Jag ville prova att väva en korg, precis på inrådan av ett hem vill ha en korg i köket för en mängd olika matbestick. Fallet för små drstat tidningar. 🙂

stor. Och hur gör samma rör målade i detalj. Var noga med att prova. En lång tid dröm att väva korgen på detta sätt in i minsta detalj. Och om du får bra, kan du torka ina mer. Tack för detaljerna i master class)

Jag vill också försöka Elena. Du har inte provat?

Det är mycket enkelt och vackert arbete! Jag har en kollega på jobbet den 8 mars själv sådana vävde korgar och allt presenteras med konfetkami- visade sig mycket trevligt, vacker och mycket original som gåvor. Men hon sa en hel del ära går till tidningarna även en korg. Så det är nödvändigt eller på jobbet har möjlighet att ta tidningen själv eller läsa tidningen att vara mycket man, som sedan kommer att vara deras är på det här sättet att bearbeta 🙂

Mycket originella idéer, dessa typer av vävning mer tilltalande för ögat och har en originell, och den ursprungliga materialkostnaderna är praktiskt taget noll.

Tidning rör för vävning - med sina egna händer: Master Class

Vävning tidningen rör för nybörjare: steg för steg instruktioner

Vävning tidnings rör - en mycket populär aktivitet, och det är inte förvånande att något måste ersätta den traditionella korgarbeten. Varor av papper som erhålls är inte värre, och, viktigast av allt, finns för vuxna och barn vävning rör - det är endast nödvändigt att bereda mer material. På detta sätt kommer vi att göra i dag: att presentera en master class för nybörjare på att göra tidnings rör.

Paper. Skicka till blank "papper vinstockar!" Vad bättre att göra rör för vävning? Först av allt från gamla tidningar. Tidningspapper, fina, väl ringlad absorberar perfekt färg. Också lämplig låg densitet papper av A4-storlek (60-65 g / m2). Den heter "gazetnaya9raquo; eller "potrebitelskaya9raquo;" pischaya9raquo;.

Dessutom, för tillverkning av rör kan användas tidskrifter, gamla bärbara datorer, Kassaband, etc.

Papper - fibermaterial, och det, som tyget har längsgående och tvärgående riktning av fibrerna. Vanligen tidningar liten storlek (57 x 40 cm) fibrer sträcker sig utmed långsidan, och en stor (84 × 57 cm) - längs den korta. På A4 pappersfibrer ofta på långsidan, men ibland fångar papper, spänner över tillverkare. Innan du skär i strimlor hela paketet, kontrollera curl av materialet på ett av arken. Lägga ett ark på den våta ytan - han börjar att krökas till en rulle i den longitudinella riktningen. I denna riktning, och bör sänkas.

Clay. Att arbeta med tidningen rör kan du välja något lim som lämpar sig för papperet. Till exempel, PVA eller limstift. Det är viktigt att det har goda fästegenskaper annars dina kanaler kan varva ner under målningsprocessen.

Densiteten är också viktigt. Om limmet är alltför flytande, kommer röret blöt på eskalerande.

Fläckar för trä vattenbaserad färg kommer att bidra till papper rör i färg tall, lönn, ek, rosenträ och även ebenholts. Försäljningen kan hittas om två dussin nyanser. Det fläckar pulver, som späds med vatten före användning.

Konstruktion av primerblandning och kola Det är också mycket väl lämpad för färgtuber. Innan det arbete som krävs för att späda primern med vatten enligt instruktionerna på flaskan. Tänk på att papperet avser högabsorberande ytor.

För att ge rören önskad färg, kan du använda färg för ull, tyg, skrivare, livsmedelsfärger, en varm buljong av lök skal, Zelenka och kaliumpermanganat.

Lac. Så att ditt arbete har visat sig stark och inte rädd för fukt, bör det täckas med lack. Du kan använda någon färg för trä, men i rummet är det bäst att använda akryl. Det är luktfri, snabbtorkande efter applicering och blir transparent och bildar en skyddsfilm.

Stickor och grillspett. För att vrida pappersremsor till rör du behöver ekrarna i olika diametrar - från 1,5 till 4,5 mm - eller träspett för kebab. Rör, rullade på en tunna nålar, det mest liknar vinstockar. De är täta och nästan inte skrynklas under vävning. En tjock ekrar vända rullar som är lätta att platta. Och om de är strandsatta i mycket tunt papper, då de kan vävas som halm.

Sax eller en kniv. Ett av dessa verktyg du behöver för att klippa tidningen i strimlor. Men den vridna röret är bäst beskärning Clippers.

pulverisator behövs för att fukta torr kanaler: strö dem med vatten och lägg i en plastpåse. De kommer återigen att vara flexibla och lydig. Dessutom kan sprayen användas för att måla på hantverk.

borste används för att måla de färdiga hantverk och - ibland - rören. Du behöver en bred och tunn pensel.

klädnypor fast rör, ge inte vävning lösa upp och underlätta bindningsdelarna.

syl håltagning, driver nätet serien drar mellan rören.

Tidningsproduktion tubuli

 1. Skära papperet längs långsidan i flera delar. Två band på kanterna av de mest värdefulla, de gör vita tuber. Den centrala bandet också gå till orsaken. Rör med bokstäverna ser bra ut i vävning, betonar ovanliga material.

 1. Spin röret är bäst på bordet med en grov yta. Fästa till en sida av pappersremsan nålen vid en vinkel av ungefär 30 °. Om talade stanna där, så borde det vara för bordsytan.

 1. Små papper wrap i samma vinkel och tryck fast.

 1. Högersväng nålen långsamt vrida röret, vänster - håll papperet.

 1. I hörnet av en remsa av lim droppa lite, ta det till slutet och låta limmet att ta.

 1. Ta bort nålen. Sedan vi började att vrida remsan från texten, vände rör vitt.

Om du bunden röret korrekt å ena sidan kommer det att vara lite bredare än det andra. I detta fall bygga en tub genom att helt enkelt 1,5-2 cm sätts in i en annan.

Om ändarna av rören fick samma, sedan vika en ände av byggnaden "ugolkom9raquo; eller avskurna det i en spetsig vinkel.

Till anslutningen var stark och pålitlig, med hjälp av lim.

Tidningen röret är bekvämt att måla i plattorna med en liten mängd vätska eller dopp i en flaska med bred hals bara några stycken. Du kan måla en bred pensel på ytan av pre-belagda vaxduk, något rulla röret. Torka dem bäst på nätet eller vikas vedtrave.

Om du vill måla de färdiga hantverk, gör det med en bred pensel först och sedan en tunn, promazyvaya gap noggrant. Du kan också ge önskad färg med spray eller doppa den i en behållare med ett färgämne och långsamt vrida.

Nästa gång vi skvaller första siffrorna från tidnings rör.

2 klass av "korg med blommor"

Hantverk med sina händer från tidnings rör - ett utmärkt tillfälle att diversifiera sommarlovet med barnen. Vävning tidnings rör påminner om korg.

Hantverk med sina händer från tidningsrören: igelkott och owlet. Om bara jag såg bilden utan artikelns rubrik - inget sätt att inte gissa vad de är gjorda .. kommentar artikeln "Crafts med sina händer från tidnings rör.

Tidning rör för vävning - med sina egna händer: en master class. Paper. Varor av papper med händerna: spinn bladet. Lim i mitten av en "blomma" cirkel 3,5 cm i diameter, skurna från svart papper.

Hantverk med sina händer från tidningsrören: igelkott och owlet. Vävning tidnings rör påminner om korg, och de har länge varit engagerad i och med mycket små barn.

Där pilen - en plats där inga starter fläta och antalet som podpletaetsya ser du där på systemet säga "podplesti rad?"

Ett behov av att börja vid de två pärlorna ovanför pilarna. Det börjar väva nedifrån och flytta upp, sedan ner, får du ett rutnät.

Färdiga varor av plaströr dekorera insidan av rummet. Tidning rör för vävning - med sina egna händer: en master class. Vävning tidnings rör: en master class för nybörjare.

snitt, inre sladden för att skjuta.

Workshopen kakoy0nibud be Sonts ansluta och Vdet ring eller något liknande - perfekt för ruchkir påsar.

Om det är inte så svårt - kan vara inne i pärlor och något annat, och som en dekoration!

Hantverk med sina händer från tidningsrören: igelkott och owlet. Vävning tidnings rör påminner om korg, och de har länge varit engagerad i och med mycket små barn.

Hantverk med sina händer från tidningsrören: igelkott och owlet. Från denna montera paneler "korg av blommor" med pilar på det är nödvändigt att linda tråden, så att det var enklare att linda stycket. Stickning för nybörjare.

Hantverk med sina händer från tidningsrören: igelkott och owlet. Vävning tidnings rör påminner om korg, och de har länge varit engagerad i och med mycket små barn.

Hantverk med sina händer från tidningsrören: igelkott och owlet. Vävning tidnings rör påminner om korg, och de har länge varit engagerad i och med mycket små barn. Uppmanas att läsa: Hur mycket sömn barn upp till ett år.

box, en sida av skivan - i en låda i skyltfönstret gör kompazitsiyu. Till exempel "akvarium", eller något annat;

rita om bilden (som i spåra pererisovyvaeyut), sedan måla dem, eller (en markör av alkohol?), snitt, etc.

fönster för hus av kartonger;

handväska för fashionistas (klippa ut formen, slå hål runt kanterna gör, soedinyaeete detaljer handväskor avgränsa färgade band);

punkter (så, för välbefinnande :));

Hantverk med sina händer från tidningsrören: igelkott och owlet. Vävning tidnings rör påminner om korg, och de har länge varit engagerad i och med mycket små barn.


7ya.ru - informationsprojekt om familjefrågor: graviditet och förlossning, föräldraskap, utbildning och karriär, ekonomi, fritid, hälsa och skönhet, familjerelationer. De site arbete tematiska konferenser, bloggar, underhålls betyg av förskolor och skolor, publiceras dagligen artiklar och tävlingar.

7ya.ru - informationsprojekt om familjefrågor: graviditet och förlossning, föräldraskap, utbildning och karriär, ekonomi, fritid, hälsa och skönhet, familjerelationer. De site arbete tematiska konferenser, bloggar, underhålls betyg av förskolor och skolor, publiceras dagligen artiklar och tävlingar.

Om du hittar en felsida fel, felaktigheter, vänligen meddela oss. Tack!

Hantverk för nybörjare från tidnings rör

Vävning tidnings rör baserade på traditionella korgarbeten. För närvarande har det fått en hel del popularitet, eftersom det här är alltid till hands, och genom att ansluta fantasi kan du skapa vackra hantverk från tidnings rör. Hjälp i workshops för att skapa handgjorda artiklar för nybörjare. När handen "packad", kan du skapa mer komplexa produkter.

Flätning bättre lämpade netto tryckpapper. Det är mjukt och fläcken jämnt. Om du inte kan hitta ett papper, för att skapa originella artefakter från tidnings rör kan användas vanliga skivor av tidningen. Du kan arbeta med kontorspapper, men det är ganska tät, och det är obekvämt.

Material och verktyg:

Fyrkanter skars tidningen 10 x 10 cm (som krävs för långa tubuli större fyrkanter).

Needle sätta på bladet vinkel och tätt lindad på hennes papper. Ta ekern. Att röret är inte utan snodd, tidningar kanten innan du drar åt smörja limmet. Utför denna operation med alla pappersark.

Eftersom papp utskärningar två identiska bascirkel för korgen. Diametern av cirklarna beror på mängden av framtida hantverk.

En kartong cirkel lim pinnar tidning 8 som visas på bilden.

Den andra omgången av pasta ovanpå. 10-20 minuter bör arbetsstycket sättas under press.

Efter det kommer det viktigaste steget - vävning. Det är nödvändigt att höja en av förformens röret vertikalt och hålla fast därtill röret horisontellt, såsom visas.

Detta rör är nödvändigt att ha en ram för en närliggande vinstockar, så att den förbi den från utsidan, och nästa röret - inuti. Om vinstockar, vi fläta ändarna, då tar vi ett annat rör, som om det skruvas till kanten av den sista vinstockar, och vi fortsätter att väva.

Omfattar ramröret från utsidan, sedan insidan proplesti alla rader tills du får önskad höjd av korgen.

När den sista raden görs, skär diagonalt över röret stången kanten smeta lim och göra korgar inne till gränsen. Ramrören också klippa, borsta lim och tuck i hantverk.

För att göra handtaget behovet att väva pärla 2 rör. Så att de inte riva dem bättre lim. Kanterna på handtaget för att börja inne i korgen och grab lim.

Om så önskas kan den färdiga korgen från tidningskanaler målas, dekorera dekorativa blommor, pärlor, decoupage.

Material och verktyg:

Gör 10 långa rör av tidningen (som de gör, kan du se i föregående master class).

8 rör viks på tvären, som i bilden.

De återstående två rör anslutna till varandra och göra högen av horisontellt liggande.

Vävning utförs en gång 2 tubuli teknik "rep". Att ha ett rör under hatten bas, den andra - från toppen, korsar varandra. Gör detta med alla ändar tvär basen.

Den andra omgången proplesti samma teknik.

Vid den tredje omgången fläta "rep" på varje vinstock-base dela dem med varandra.

Där hatten var smidig och ordnad appliceras väva en konvex botten skål och använda den som en form.

För att underlätta förankring pinnar för vinstockar skålkanten. Så de kommer inte förväxlas och störd.

Fortsätt att snurra fram hatten inte kommer att ha tillräckligt djup.

Ta bort skålen och börja väva hatt brädden.

Vines, som vävda, klippa och göra kanterna inuti båten.

Ta ett nytt rör och tråd slingan runt henne i vinstockar-baser, som visas på bilden.

Gör detta på varje vinstockar bas, sätta in nya röret i slingan bredvid.

Att väva fältet, bör du ha en vinstockar, vilket kommer att kors och tvärs varje rör "rep" teknik.

Väva så länge som bredden av fältet inte kommer att räcka.

Efter det, eventuellt återstående vinstockar-base starta in i hantverk och fylla i cellerna.

Onödiga ändar skära med sax eller Clippers.

Du kan dekorera mössa med akrylfärger för att dekorera med konstgjorda blommor, band.

Material och verktyg:

För grunderna du behöver 8 rör av tidningen. Till en svamp hålls väl form är en tunn tråd in i röret. Av dem att göra grunden i form av en kvadrat, som visas på bilden.

Nästa oplesti detta torg. Det första paret av tuber flätas samman med varandra, som täcker var och en av styr, flytta medurs.

Till grund för svampar visade sig snyggt och konvexa, måste du lägga den i en liten skål. Fortsätt att fläta på vinrankorna, men nu ansluter sig till formen av skålen.

Efter hatten av svampen är klar, ta bort skålen. Rör böjas på ett sådant sätt att få ett ben.

Braid insidan av svamp och nå foten, som visas på bilden. I detta skede bör benet vara något utvidgas så att det inte blir rakt.

Wire, rör vid basen, inte kommer att tillåta handgjorda artikeln tvinnas, så att kanterna av rör kan enkelt insvept i en svamp.

Att dekorera svampen behovet att färga hans ben med vit färg och en brun hatt. När alla hantverk måste täckas med lack.

Hantverk från tidnings rör med händerna ett bra sätt att dekorera insidan. Exklusiv version - paneler.

Material och verktyg:

 • Tidnings ark;
 • PVA lim;
 • Borst lim;
 • nål eller spett av trä;
 • akryl- eller livsmedelsfärgämnen;
 • gummiband;
 • saxar,
 • stark tråd;
 • nål.
 1. Papper skars i kvadrater med sidor av 10 cm. Rutor för att bilda ett rör, medan de bör plattar något för att få dem att se ut som en vinstock.

 • Dela upp alla rör i 2 delar. En del av färgen i färgen lila, den andra - i vitt.

 • Av rören i varje färg twist spiral av olika diametrar. För att hålla formen på spiralen och inte snurra, är det viktigt att spara någon lim.

 • Klar spiralgängan sy ihop och vidare att fixera limmet.

 • Efter torkning, panelerna hängs på väggen.

 • Från tidningen rör kan göras souvenir bast skor, som betraktas som en familj talisman, en symbol för långt liv och hälsa.

  Material och verktyg:

  • ark av tidningar eller tidskrifter;
  • PVA lim;
  • Borst lim;
  • nål eller spett av trä;
  • akryl- eller livsmedelsfärgämnen;
  • Brevpapper kniv;
  • saxar,
  • lintråd.
  1. Pappersark utspridda över långsidan, vikas på mitten och skär kontor kniv.
  2. Med blyerts skruvas erhållna arket diagonalt från rätt vinkel så att en kant är något bredare än den andra. Kanten av arket att smörja en liten mängd lim på röret inte utan snodd.

 • Tre rör införda i varandra, låsning lim. Sådana långa rör behöver 5 st.

 • Placera röret i enlighet med de bilder och börja vävning, med hänsyn till att planerade till vänster eller höger objekt.

 • Vid slutet av vävning trä änden av röret med hjälp av nålar över hela längden av sulan.
 • Efter sandaler är redo, de kan måla fläck "Oak", vattenbaserade, och sedan använda akrylfärg i vitt. Färgen appliceras på en halvtorr penseldrag oregelbundna, skapar åldrig effekt.

 • När färgen är helt torr, täcka produkten primer. För att göra detta måste du blanda PVA lim med vatten i ett förhållande av 3 till 2. Detta gör sandalerna robust.
 • nog att använda för att dekorera bast lintråd, slå in den bast kanter, vilket skapar effekten av antiken.

 • till innehållet ^

  Ett annat sätt att använda tidningen rören - tillverkning av hantverk och smycken gjorda av tvinnade spiraler, såsom skapandet av den ursprungliga tavelramar.

  Material och verktyg:

  • ark av tidningar eller tidskrifter;
  • PVA lim;
  • borste;
  • nål eller spett av trä;
  • akryler;
  • saxar,
  • vitt pappersark;
  • kartong.
  1. Förbereda papper: 18 ark av 10 x 30 cm ark 8 och 30 till 40 centimeter. Rör gör det vanliga sättet, genom att linda på en eker.

 • Korta rullar lätt pressa, vilket gör dem platt.
 • Varje rör lindas på en penna, som bildar en spiral 4 centimeter i diameter. Fäst varje spiral lim som inte snurra.

 • Skärs ut ur kartong- och pappers vita rektanglar 15 med 20 centimeter. Limma ihop dem.
 • Stora rullar skärs i 2 delar av 20 cm långa och 2 delar av en längd av 15 centimeter. Kanterna på dessa segment skärs i en vinkel av 45 grader. Dessa delar kommer att rama ramen.

 • Alla mottagna blank färg med akrylfärg den valda färgen och torka väl.

 • Längs omkretsen av rektangeln av kartong limmad preparerade rör. Efter torkning placeras på stativ cirklar och vidhäftat.
 • De återstående rören kommer att omge ramen från utsidan. För denna vymeryat nödvändiga längden och skuren i en vinkel av 45 grader. Klistra in dem på ramen.
 • Efter det att limmet torkar väl kan täckas med akryllack ram.

 • till innehållet ^

  Den ursprungliga metoden att använda tidningen rör - att skapa en ovanlig interiör trä.

  Material och verktyg:

  • ark av tidningar eller tidskrifter;
  • PVA lim;
  • borste;
  • nål eller spett av trä;
  • akryl- eller gouache målarfärger;
  • saxar,
  • lack.

 • 13-15 rören fästa samman, vrida tråden och en remsa av papper, smord med lim. Således en trädstam.

 • Ett annat rör, belagd med bindemedel, linda spiralutformade hålet till önskad höjd. Om röret är klar sätter följande i det och fortsätta väva.

 • Dela upp pipan 2 ojämlika delar, som bildar en gren. Wrap varje grenröret smörjs med lim.

 • Återigen dela grenarna och linda dem. Fortsätt att dela så länge varje gren inte kvar på röret 1.

 • Gröda senaste grenar till önskad längd och bildar lockar.

 • Den nedre delen av stammen linda ett annat skikt av rör, lätt förtjockning den.

 • Täcka färdiga trä med en blandning av PVA-lim och gouache.

 • Efter torkning av vidhäftningsskydd och dekorera produkten lack.

 • till innehållet ^

  Material och verktyg:

  1. Förbereda rör och en låda med lämplig form, vilket i processen skulle entwine.

 • Till att börja bilda ett skelett av den framtida produkt. För att göra detta, längst ned i rutan för att markera platsen och transit rör med tanke på att den oftare kommer de att placeras, det tätare och tätare väv kommer. Vid hörnen av lådan bör också vara kanal bas.
 • Lim rör enligt uppmärkning.

 • Starta vävning väggarna i lådan. I detta syfte, kanalbasen klistra ytterligare rör, som kommer att utföras netting. Fläta rörbottnarna klassisk sätt: den första utanför, inuti en andra, tredje och så vidare från utsidan.

 • På detta sätt oplesti rutan helt. Om arbets rörändarna sin "bygga upp" genom att sätta in den ytterligare, borsta kanten av en liten mängd lim.

 • Vid slutet av arbetsröret skurna kanten med en vinkel av 45 grader och gömma den inuti produkten. Huvudröret är också klippa och göra insidan och fastställa en liten mängd lim.

 • Box redo att måla med akryl eller aerosol vattenbaserade färger.

 • Efter fullständig torkning av färgen för att dekorera den med satin band, konstgjorda blommor och pärlor.
 • till innehållet ^

  Material och verktyg:

  1. Förbered rullar av tidningspapper.
  2. Tre rör sätta på tvären, fastställande av platsen skärnings en droppe lim.

 • Skärningspunkten mellan lim fjärde rör och börja fläta. En rörböj 2 andra, att ta nästa och bara luta sig över de andra två, sedan nästa och så vidare.

 • När formen av produkten skapas överskottet ändarna av rören kapas och fastställande lim, gömma sig inuti.

 • Egg täcka med färg, och efter dess fullständiga torkning, lack.

 • till innehållet ^

  Material och verktyg:

  1. Förbered rullar av tidningspapper.
  2. 8 rör utgör grunden för framtida koppar, stapla dem korsvis. Fästa till anslutningspunkten har ett rör och börja fläta moturs, sätter scenen för den arbetande röret är utanför, sedan inuti basen.

 • När basen är klar, ta en behållare med lämplig form och fläta det. Eftersom koppen är slät och korrekt.
 • När flätningen uppnår önskad höjd, ren form, trimma de extra kantrören och gömma dem inuti produkten.

 • Att väva ett tefat i botten av koppen för att lägga basen röret och snurra i en cirkel, så länge som diametern hos fatet inte är tillräcklig. Extra rör klippa och gömma sig inne.
 • Slutligen lägger ett vred till kopp genom att sätta in rör i basområdet på handtaget och propletaya litet band. Kanterna på handtaget gör i koppen, som bildar en slinga, och att dölja fäst lim.

 • Den färdiga produkten är akrylfärg och lack.

 • till innehållet ^

  Material och verktyg:

  1. Förbered rullar av tidningar, måla dem gult, grönt och brunt, vänta fullständig torkning.

 • I tre kort rör gul insatsen tråd och skruvvarv är inte en trästicka för att bilda en spiral. Det kommer att blomma pistiller.

 • Ta ytterligare 2 gula rören. En av dem veks på mitten och den andra - att linda runt den första slingan och börja fläta, inte dra. Detta är den första fliken. Också väva och har 2 gula 3 bruna kronblad.

 • Likaså lämnar gröna rören gör, bara mer akut böj.

 • När ämnena är redo att samla blommor. Pistiller som använder trådbindning tillsammans. Runt det andra lagret mortelstöt bifoga bruna kronblad och sedan gult. Med hjälp av huvudet av blomman stem för att fästa tråd med 3 gröna rör.

 • Linda trådskaftet för styrka. I processen att linda ett blad bifogas.

 • För att dölja fästpunkter och tråd wrap stam omslagspapper.

 • Blomman är klar, kan han begära lack.

 • till innehållet ^

  Material och verktyg

  1. Förbered rullar av tidningspapper. Gör en tråd hjärta form.

 • Oplesti ram oförutsägbart kanaler, fastställande lim till korsningen av ramen.

 • Om arbets rörändarna, sätt in det nya, smord med en liten mängd lim.

 • När hjärtat är redo att fastställa röret med lim och trimma överskottet.
 • Den färdiga produkten är färg, lack och dekorera som önskat.

 • Lägg till en kommentar avbryta svar

  För varje familj, planerar att skaffa barn, viktigt.

  Trikomonasinfektion (trichomoniasis) - en sjukdom i urogenitalsystemet.

  Pyelonefrit - en smittsam inflammatorisk sjukdom i njurarna.

  Synovit - en deformation av fogen synovialmembranet.

  Yoga - det är en fantastisk andlig, mental och.

  1

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  7 + 1 =