Hantverk från trä för att ge

Hantverk för trädgården med sina egna händer

Stuga för många - det är inte bara ett semestermål, men också ett försök att uttrycka den kreativa potentialen i sin personlighet. Att vilja att dekorera sina delar eller göra dem så bekvämt som möjligt, många ägare börjar knorra hantverk för att ge sina egna händer.

Fördelar olika hantverk att vittna

Det är omöjligt att föreställa sig ett privat hem utan de produkter som tillverkas av händerna. De är kännetecknande för någon ägare, hans önskan att förädla platsen, vilket gör det mer anpassningsbar till komforten på semester.

Hantverk att ge en rad fördelar. Till exempel:

 1. Detta är en stor tidsfördriv med familjen. Cykling barn kan inpränta i dem flit i en sådan enkel och intressant för dem att bilda, liksom att dra i fantasin hos rastlösa barn som kommer att bidra till att diversifiera och kreativ process, och något nytt att tillföra produkten.
 2. Dessutom kan du använda de medel till hands, som inte drabbats på plånbok. Material DIY:
  • träd;
  • laserskivor;
  • däck;
  • skum;
  • betong;
  • plastflaskor;
  • sten och mycket mer. et al.
 3. Crafts görs med sina egna händer, ge förtroende och en speciell glädje från resten, och på samma stugan ser mycket mer attraktivt.

Men det viktigaste - är att datja gör hantverk, kan du snabbt och enkelt. Även verktyget behöver en som är i varje hus. Mycket lätt att välja lämplig ursprungliga utformningen av en trädgårdstäppa hantverk för trädgård, kommer fotoprodukter, placerade på denna sida hjälpa till med detta.

diy konsten för trädgården av flaskorna

Det enklaste och vanligaste materialet - flaskor. Varje hus under vintern samlas i tillräckliga mängder. Det är dags att ta dem hela våren till landet, och i stället för sopor, flaskor lätt förvandlas till ett mästerverk som kommer att glädja ögat. Produkter som framställs av detta material tjänar två syften. Av dem kan göra praktiska hantverk, till exempel staket i trädgården, öppen arbete gardin på dörren eller fågelbordet. hantverk och har också dekorativa funktioner, till exempel konstgjorda blommor och djur, de ursprungliga krukor.

Hantverk att ge ut flaskor ganska praktiskt:

 • På grund av de fördelaktiga egenskaperna hos tunna plast från vilken flaskan.
 • Dessutom kan du använda olika delar av kapsyler från, till botten.
 • Och en annan fördel med de flaskor som är lätta att skära och kan anslutas på olika sätt, och material: tråd, tråd, fiske linje, elastisk och med lim.
 • Strejker och färger på hantverk, eftersom de kan målas.

Därför produkten av flaskorna som erhållits mycket varierande, vacker och användbar. De är lätt och roligt att göra, är det möjligt att ens börja att utforma och komma med något nytt.

1

På varje tomt det finns träd. Det är vad säger oss att du kan använda en annan vanlig material. Hantverk från trä för att ge användbara och med positiva känslor. Under pågående och gamla stubbar, grenar, som regelbundet skärs bort från träden som hösten eller våren beskärning rester reparationer och onödiga lådor.

Stora och små träkonstruktioner kan välbehövlig i landet. Vilken villa göra utan de mysiga affärer, utan lusthus, bågar eller staket? Alla dessa produkter är konstruerade för en mysig familjesemester. Men den ursprungliga lampor, blomkrukor och birdhouses, också kan ge värme och ger en fantastisk semester look.

Vad du kan göra hantverk med sina händer ur däcken?

För att göra hantverk för trädgården med sina egna händer från däcken inte behöver en speciell färdighet, eftersom formen av den flexibla och fjädrande material hela tiden tyder på en mängd olika idéer.

Vad kan göras från däcken? Dessa är bara några förslag:

Från denna ofullständig lista, är det klart att det är ett hållbart material som inte är rädd för alla väder som gör det möjligt att utforma den perfekta förorts hantverk. Syftet kommer att vara de mest skiftande. Med beaktande av alla funktioner i däcket, är det enkelt och roligt att engagera sig i landskapsplanering infield.

Det finns andra sätt tillgängliga, varav gör bra produkter. På grund av sin form och materialet kan tänka på många olika hantverk. Ljusa, kreativ design kan förvandla en tråkig typ av trädgård plats och omvandlar den till en perfekt värld för avkoppling och lekande barn. Till exempel ursprungliga skulpturer och ganska väl inredda med blomkrukor och trädgård.

Många hantverk är för enkelhetens skull sommaren bosatt. Så om en gammal däck, skuren i små bitar, och för att stärka den del av väggen kommer att få lämpliga hyllor för smådelar och verktyg. A cut plastflaskor, som är anslutna till varandra, omvandlas till ett tråg med vatten.

Barn kan också dra nytta av hantverk, och det är en sandlåda och speciellt för dem som utformats lekstugor.

Dekorera din tilldelning, och gör det mycket lättare att ge hjälp hantverk och trädgård. Vilka funktioner gör dessa produkter:

 • Gör tomten mer bekväm och ger perspektiv. Så blygsam träskjul eller fågelholk, ovanlig lampa eller en liten damm omvandlas stuga till ett mysigt ställe att koppla av.
 • De bidrar till att skilja mellan olika zoner i villan. Till exempel är sittgrupp separeras från arbetet på bekostnad av bekvämt beläget trädgård bänkar.
 • Dekorera gården och trädgårdsstugor. Även en enkel väg, gjort med sina egna händer, och prydd med nyfikna hantverk, hjälper till att se att bli en designer, njuta av möjligheten att förverkliga sina idéer, och överraska gäster och grannar.

Några bilder av hantverk för stugorna, som gjorts med egna händer kan övertyga den praktiska denna satsning, och tända en önskan att prova något sådant konstruktion.

Om du har en fråga, kan du be den i kommentarerna till denna artikel nedan!

Våra experter svarar på din fråga inom en snar framtid (1-2 dagar), registrera dig för kommentar i tid för att få meddelande om svaret!

Vilken underbar idé. Jag gillade snögubbe. Mycket trevligt utseende, och det gör kanske är inte särskilt svårt. Samla tillräckligt plastflaskor och försöker alltid att göra. Mycket vackra flamingos, men jag tyvärr inte kunde räkna ut vad den är gjord. Kanske någon vet hur man gör en flamingo? Skriv.

Flamingo från plastflaskor, skär på längden i ark, denna "fjädrar". Och röret - det ben och nacke.

Och artikeln är riktigt coolt och användbar.

Varor av trä för hus (45 bilder) idéer. Använda loggar. Oberoende produktionsstrukturer

Fullständigheten landskapsplanering i landet ger inte bara byggt ett hus eller en grill. Sanna identitet och identitet kan skapas endast med hjälp av olika tillbehör och småsaker. Och vad kan vara bättre än att ge hantverk i trä - med sina egna händer gjorde prylar ger aptitretande smak och utan tvekan kommer att fånga uppmärksamheten hos besökarna.

Trä hantverk - perfekta tillbehöret för utformning förortsområde

Användningen av trä i sommarstugan

För närvarande erbjuder järnhandel ett val av en mängd olika färdiga skulpturer och andra föremål för trädgården, tillverkade av olika material.

Men inte vara lat och göra hantverk stugor med sina egna händer - från trädet, till skillnad från sten eller metall, gör de inte så svårt, och det erhållna resultatet kommer att överträffa dina vildaste förväntningar.

Låt oss betrakta de intressanta och enkla att genomföra mönster:

 1. Den vanligaste alternativet - en skulptur av trä. Denna siffra kan vara tillverkad av massivt trä eller som består av flera delar som är anslutna till varandra på något sätt.
 2. Titta bra artiklar från kvistar och stubbar, som liknar djur, fåglar och sagolika tecken. I det här fallet nästan du behöver inte göra ändringar i sin naturliga form, är det tillräckligt för att rengöra material från jordskorpan och lackade.

En blomma bädd av en stubbe - skönhet utan ansträngning

 1. Väl lämpad för kreativitet plywood. Täckark för Stork, en kvarn eller en groda-princess cut extra delar och produktfärg.

Foto skulptur av plywood

 1. Plywood kan göras utmärkta krukväxter, holkar för fåglar. En annan vacker och användbar sak - en fodertråg.

Stockar som ett material för kreativitet

Mycket ofta i konstruktionen förortsområde som krävs för att skära en eller flera träd. Naturligtvis de är perfekta som ved, men det är bättre att visa fantasi och sätta dem på artiklarna från timmer för att ge: egna händer du gör en säng, en bänk eller ett dekorativt väl utan problem.

Överväga dessa alternativ mer i detalj.

 1. Blomster blomma. För de flesta trädgårdsmästare är inte nya förorts rabatter, gjorda av olika material till hands: gips, tomma glasflaskor, gamla däck, och så vidare. Men det är en gammal timmer som inget annat lämplig för detta ändamål.

En blomma bädd av stockar

Som krävs för tillverkning av en hammare med en mejsel eller en motorsåg. Att göra en fördjupning av lämplig storlek och inställning av timmer på stöden, är du helt gratis att instruera ovanlig och vacker produkt. Det kommer bara att fylla fördjupningen mark och planterar blommor.

 1. Trädgårdsmöbler. Den perfekta lösningen, som dock inte är så lätt att genomföra. Först av allt måste du plocka upp virket tillräckligt stor diameter.

Sedan försiktigt behandla det med olika verktyg:

  • Det första steget - en yxa eller motorsåg;
  • andra steg - en mejsel och hammare;
  • den tredje etappen - slipning och applicering av den skyddande beläggningen.

Trädgårdsmöbler från stockar

 1. Dekorativa väl. Mycket vacker tillbehör till förortsområde. Mindre av det är att för tillverkningen inte passar gammalt trä. Du måste köpa en kvalitet cylindriska stockar och släcka sin ram.

Dekorativa väl från stockar

enkla alternativ

Trä hantverk för att ge sina egna händer kan göra även en nybörjare sommar bosatt, jag har inte så mycket erfarenhet av att hantera snickeri verktyg. Naturligtvis bör du börja med en enklare version, och sedan kan du gå vidare till monumentala och produkter som kommer att bli en central del av landskap design av din trädgård.

Instruktioner för produktion av nedan ger bara allmänna riktning. För övrigt måste man förlita sig enbart på din egen smak och känsla för stil. Var inte rädd för att experimentera.

Kanske i framtiden är det din träskulptur kommer att bli en förebild.

 1. Det enklaste alternativet - att ge hantverk från plywood. På ett ark av lämplig storlek kan vara separata delar raschertit ponny, åsna eller leshego, skurna och binda dem tillsammans med användning av en stark snöre.

Med hjälp av pusslet och plywood, kan du skapa riktiga mästerverk

 1. En annan idé - små grenar av fruktträd. De är lämpliga för tillverkning av golv- eller vägg odlare. På detta sätt med dina egna händer, kan du göra krukor för krukväxter. I det här fallet är det inre utrymme lämpligt att lägga en polyetenfilm för att undvika land utslag eller klistra in plastbehållare.

Twigs - ett material för nybörjare

 1. Med erfarenhet av manuell eller elektrisk pussel, kan du gå vidare till tillverkning av mer komplexa hantverk. Försiktigt överföra den valda skiss på plywood och försiktigt bort det. Kom träskulptur trimmade sandpapper, rengöras från sågspån och täckt med lack eller färg för att skydda mot de ogynnsamma förhållanden i omgivningen.
 2. Det finns andra varor tillverkade av plywood med sina händer: att ge dig kan göra inte bara trädgården skulpturer, men också former som ser organiskt i trädgården. Exempelvis plywood harar är oväntade detalj beautifying en bädd av morötter. Förfarandet för tillverkningen är enkel: dra konturerna och skär ut formen med en sticksåg.

Kycklingar - en intressant lösning för trädgårdsdekoration

I förorts land ibland inträffar strömavbrott eller sprickor av el.

I detta fall kan hjälpa till bara dieselgenerator uthyrningsstugor.

Denna enhet kommer att ge ström till alla elverktyg och andra apparater.

Dem för vilka chalet hantverk av trä med händerna har redan blivit ett slags hobby, kan du erbjuda mer sofistikerade alternativ - gör en kvarn eller en trä väl. Här, förutom att din önskan behöver en exakt matematisk beräkning eller skurna delar kommer inte att kunna docka.

Du kan erbjuda ett enklare alternativ:

 1. Napilivaem lameller med samma längd, som kommer att ligga till grund för kvarnen (små kilar kan användas ett lämpligt förhållande).
 2. Ta två pinnar och lägga dem parallellt med varandra på ett avstånd något mindre än längden av elementet.
 3. I de staplade lamellerna (vinkelrätt) placerad följande två element (hela processen är något liknande till konstruktionen av stocken i mindre skala). Hooking delar med varandra är det möjligt med hjälp av spikar eller lim.
 4. Konstruera en byggnad önskad höjd, går vi till byggandet av taket. För att göra detta, ta fyra små kuber och kombineras i par för att bilda en häst. På taket kan du sätta bitarna Ondulina kvar från byggandet av huset. Då konstruktionen kommer att passa in den maximala landskapsområdet.
 5. Materialet för bladen tjäna två eller tre plattor, fixerade i en vinkel som en propeller flygplan.
 6. Garnering design kan vara dekorativa klätterväxter som opletet en av väggarna.

Tillverkningsprocessen av kvarnen

På liknande sätt produceras och väl. I detta fall kan kompositionen kompletteras med en miniatyr hink och bänk. Stängsel staket för allt detta förortsområde får du en vacker och ovanlig område för barnen att leka.

Om artiklarna tillverkade av trä avsett för barn, ta hand om säkerheten.

Alla skulpturer och byggnader bör inte ha skarpa kanter, utskjutande naglar och grova OHYVLAD ytor.

Glöm inte att träet ska behandlas med antiseptiska kompositioner, lackerade eller målade. Detta kommer att förlänga dess livslängd och göra hantverk mer attraktiva.

Ovanstående information kommer att hjälpa dig att skapa ditt eget, för ingenting liknande artiklar av trä, som kommer att vara höjdpunkten i förortsområde. Mer om detta finns i videon i den här artikeln.

Intressanta idéer för trädgården och trädgården av trädet. foto

Intressanta idéer för trädgården och trädgården är fortfarande relevant trots att semesterperioden är över. På dagen, när hela hösten arbete i landet kommer att färdigställas för att göra udda jobb, naturligtvis, om vädret tillåter, för våren och sommaren för dem är oftast inte tillräckligt.

God dag, kära läsare!

Under hösten ibland måste lämna bort de gamla, vissna och värdelös träd. Men inte förstöra dem helt. Av trä kan göra en mycket intressant och även användbart för hantverk stugor och trädgårdar, liksom sten.

Här är några bilder av intressanta idéer för trädgården. En läsning till slutet, kommer du att se helt fantastisk arbete.

Av de återstående små stubbar kan vara söta svamp. Även om denna idé är inte ny, som för att visa fantasi, kan du göra en underbar liten djur, hus och andra intressanta varelser även ursprungliga ljusstakar kan göra.

Du kan bygga tåg, gör bord och stolar.

Jag gillar verkligen miniklumby på stubben.

Se även: Hur man gör en bädd av stubben

Om sågning av trä i tunna ringar, kan du sätta ett spår i trädgården.

Vilka andra originella idéer för att ge dig som redan används i praktiken?

Och nyligen kom jag över bilder av fantastiska hantverk av trä, att jag inte kunde dela med dig vad jag såg.

Skickliga hantverkare kan göra en sådan ovanlig skönhet!

Fantastiska skulpturer gjorda motorsåg engelska mästare Thomas Craig och Andy O'Neill. Jag hade även ingen aning om denna konst leken av instrumentet. Titta på deras arbete.

Slutligen föreslår jag en video om intressanta idéer för trädgården och trädgården, kikade på Internet, bland annat hantverk av trä.

Creative er lycka till! Och framför dig väntar på nya idéer för hem komfort. Se upp för vårt nyhetsbrev!

Vi har fortfarande en hel del intressant!

62 Kommentarer till inlägget "intressanta idéer för trädgården och trädgården av trädet. foto "

Mini rabatter och stigar klass! Skulptörer med motorsågar, respekt!

Jag har själv också försökt att göra en sådan miniklumbu i stubben, bara blommorna planterade inte särskilt framgångsrik, och så söt och original ut.

Det är okej, kommer nästa år att vara mer lyckad landning

Mycket vackra prydnader för trädgården!

Här verkligen mästare - galna händer! Särskilt gillade stubbar med ögon (så levande arbete!).

Faktum är att en sådan genomträngande blick som levande.

I sagan var "halm tjur - harts flank", och här - "Björk". Allt arbete är mycket fantastiskt, när man tittar på dem - väntar på något magiskt. Great!

Vilken underbar idé! Många av dem är så enkelt, att kraften i varje görs.

För sådana arbeten talang behövs. Hur trevligt det kan vara en dekoration för urban trädgård. En enklare version, naturligtvis, kräver endast en önskan och hand ansökan.

Av sådan skönhet är hisnande, att hantverkare! Vi har bredvid huset en liten trädgård där invånarna har byggt flera sagatecken, hur de ser bra ut bland grönska och blommor, varje gång jag sluta att beundra.

Trä - kortlivad material. Steer kan vara något annat än jordskorpan snabbt mörkare och ruttna. Men hantverk, lack - pågå under längre tid. Jag gillade podsvechniki.Chto gäller blomster i stubbe - det är en 2-årshögsta, stubben kommer att falla sönder och vattnet, gödningsmedel för blommor och fuktig jord accelerera.

Även om en sådan säng kommer att stå under ett år - redan anmärkningsvärt. Ingenting är evigt där. Och varje år planterar vi nya blommor på området, komma med en ny designområdet.

Liksom alla vackra, även då det är svårt att urskilja. Jag gillade det väldigt mycket. Utmärkt. Tack.

Hantverk ... underbart ... mer och mer vill jag stugan ...

Fungerar vackert visade sig, jag ponazhimat alla knappar och låta mina vänner titta på detta krasatu.

Liksom alla intressanta och vackra. Tja, bara ett mirakel. Jag kan tänka mig hur mycket känslor bara titta på denna skönhet ...

Vilken skönhet. Jag installerade på gården av en stor stubbe av en poppel. Den fungerar som ett bord. Jag såg här har du idéer och brände honom att måla. Tack för inspirationen!

Snälla, Elena! Jag gillade också idén och jag har målat ett liknande sätt en stubbe på webbplatsen. Men konstnären ur mig nej, men det visade sig kul.

Vilken skönhet! Mycket förtjust i hantverk av trä, och när de gjorde en riktig mästare, att se dubbelt så trevligt.

Tack för idén, jag gillade det väldigt mycket. Jag för första gången på webbplatsen, och nu kommer jag att gå.

Jag är glad att träffa dig. Förresten, tillkännagav idag korta intressant tävling, inbjuden att delta, kommer det att bli intressant och informativt. Detaljer här: http://comfort-myhouse.ru/raznoe/konkurs-osennie-listya.html/

Olga, vilka idéer ni har kastat oss! Vilken skönhet. Jag har alltid beundrat människor som vet hur man skapar. Allt fungerar bra! Bara Paradis.

Även här jag omedelbart kallas - ett paradis sett en blomma av extraordinära skönhet på sin vän. Begåvade människor har möjlighet att skapa vackra!

Fantasy arbetar smart. Det viktigaste för att hitta henne en korrekt tillämpning.

Vi har runt huset som goby står.

Det finns hantverkare som skapar dessa mästerverk för doma.U min farfar-in-law är en tunn målade. Också ser mycket trevligt.

Contest. Ord - BEAUTY

Zoe Belousov tävling

Barn, hur det kommer att bli intressant att köra bland dessa mästerverk. Bättre än några dyra leksaker och lekplats kommer.

Perfektion Masters det finns ingen gräns!

Larissa "Kära Young Lady" - Konkurrens ord Beauty

När jag var liten, har vi i lekpark i Chelyabinsk var något liknande, och kallades "clearing av sagor," 10 år har gått och de unga är pank. Vad skönhet var. Jag tittade på fotot och ökade nastalgiya

Mycket intressant idé. Jag tror att vissa kommer att se till att låna och hemma. Tack! Lycka till!

Mycket intressant verk av trä kilar. Det är bättre i min mening än snidade figurer.

Stora idéer! Om inte omöjligt, att något lyfta. Allt är så vackert. Hur öppna munnen i början, och satt tills det var över. Då förstod han att hon skulle ha tid att käken och plocka upp.

Intressant artikel! Bild gärna se))

Jag har en ny artikel publiceras, besök mig! Jag skulle bli mycket glad!

Och vi har här är en tjur vatten breyen grannarna är värt det! Många av dessa idéer - direkt snideri på trä kan kallas. Inte alla är själv gjort.

Bra idéer, dekorera alla hus på landet, kommer att finna i det en glad och trevlig.

Vilka är alla samma begåvade människor skapa en sådan skönhet! Vid stugan med dekoration hade en paus på ett speciellt sätt

Vilken vacker produkt, hur gör du måste ha talang för att skära trä, så det sista fotot? very nice

Kreativa människor är i stånd att mycket. Faktum är att dessa är inte så mycket.

Underbar idé, fin hampa. Och det är inte svårt att göra dem själv. Enligt min mening är det bättre som denna trädgård att dekorera sig själva, snarare än som en av mina vänner, köpa ett gäng vanliga skulpturer.

Jag köpte också motståndaren olika former. Speciellt när många av dem. De ger intryck av utspridda leksaker. En trädgård ska vara hela den naturliga världen.

Glory rukastogo-molotkastye. Inte bara män utan även kvinnor ...! Min vän är också en snickare, är intresserad av träsnideri, sågning sticksåg. Skapar sådan skönhet ... Ingen tror att de grindar, vid stugan, spetskant, snidade dörrar, ramar ... All - fråga om händerna! Hon hälsar. Och tack vare författaren för val!

Våra kvinnor är kapabla att mycket. Och en galopperande häst och i utrymmet 🙂

I vår stad, också har hantverk av trä är en soldat huvud i shleme.Ona ganska imponerande storlek (trädet var stor), ser det velikolepno.Raspolagaetsya i stadens centrum och är en vanlig ämne för fotografering.

När jag går till jobbet till fots, gå förbi ett hus, där bor min farfar. vilket gör underbara hantverk av trä. Innan huset snidade skulpturer morföräldrar, fåglar, med åsna vagn. Hemma hade han organiserade en typ muzeychik. Här finns sådana hantverkare!

Det är underbart att det finns begåvade människor bland oss.

Ögon springa och hjärtat jublar. En idé är bättre än en annan.

Att bara våra sommarboende eller kommer upp för en trädgård dekoration. Mycket originalartiklar!

Ja, under de senaste chalet hantverk blivit mycket populärt här och uppfinna, som var kapabel.

Det är podborochka! Bara leta efter alternativ för bearbetning av trä block av trä för din trädgård. Så tack för tips! )

Snälla! Sea sådana idéer kan hittas, jag gillar också att göra i trädgården design från naturmaterial.

Underbart, underbart idé. Crafts fantastiskt. Nu har det blivit mycket modno.Moi shortstop väva olika siffror från plastpåsar.

Av plastpåsar och plastflaskor kan göras intressanta hantverk. Men jag föredrar alla naturliga tillverkade av naturmaterial.

Superovaya val! Som alltid förvånar fantasi och talang av folket! Ta ett par idéer för posten, eftersom framför säsongen semester hantverk!

Tack, vad underbart idéer!

Fantastiska saker gjorda av trä och sten. Allt väl och kraftigt förbättrar humör när du ser denna krasotu.Hochu prova med barnbarn fem år att bygga något på stugan av sten och trä. Om du får något värdefullt, se till att dela

Någon av din skapelse kommer att glädja dig och vara säker på att få bra! Lycka till! Och väntar pohvastushki 🙂

I vår stad, i gårdarna i den gamla skära ner en poppel, ibland en diameter på en halv meter på snittet visar att kärnan helt har ruttnat bort.

Denna röta rake, bildas hålrum behandlas med antiseptisk, belagd med cement

och sätta i "krukor" blommor.

Speciellt ser vackra vintergröna, klättring krasse och ut ur konkurrens, petunior.

Din organisation grönare staden är bara bra! Så vi kommit fram till underbart. Mycket ursprungliga rabatter erhålls från ett naturmaterial.

Våra landscapers skära bara ner gamla träd och plantera unga och stubbar pryda sig invånarna i bostäder.

Och jag tänkte att staden planterar du ovanligt.

Men invånarna i Bravo! Jag är en sådan rabatt i stubbar gör kärlek, jag har inte en i min trädgård petunia i det växa.

Genom att klicka på "att skicka" Samtycker du till behandling av personuppgifter i enlighet med villkoren i denna integritetspolicy.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

82 − 75 =