Högt i tak foto

Foton flytande undertak. Den ursprungliga lösningen för modern design

Högt i tak - en nyhet som förekommit, men lockade omedelbart uppmärksamheten hos fans av den ursprungliga designen. På grund av sin ovanliga design, skapar systemet en känsla av svävande i luften av taket, vilket ger interiören originalitet och unikhet. Surfa på webben foto hover undertak, kommer du att se att en sådan skönhet är värt ansträngningen och kostnaden. När allt kommer omkring, med deras hjälp kan du skapa i ditt hem en spektakulär inredning i högteknologiska stil.

LED remsa längs kanten av en sträcka tak visuellt göra det svävar i luften

De högt i tak skiljer sig från resten av arten. Bilder skyhöga Stretch tak

För att förstå varför flytande tak skapar en unik effekt, är det nödvändigt att förstå enheten och deras struktur. Vad är högt i tak skiljer sig från normal spänning? För det första, banan, som användes för hovring tak, som skiljer sig från konventionella, tidigare tillämpats. För det andra, utnyttjar den en helt annan ordning för fastsättning. Till tak "svävar" mellan honom och väggen, se till att lämna en lucka, som sedan monterade lampor. Vad exakt det kommer att belysas, beroende på dina önskemål: det kan vara lysrör eller LED flerfärgade band, men det är tack vare att tända taket visuellt separerade från väggen. Alla dessa tekniker gör det möjligt att få effekten av "flytande" taket.

Högt i tak är idealiska för älskare av den ursprungliga designen

Fördelar med flytande tak med belysning

Förutom effekten av en stigande tak, tak ger ägarna några fördelar:

 • visuellt utöka utrymmet, vilket gör även de mest blygsamma storlek rum är rymliga;
 • ge en känsla av att effektivisera utrymme. Genom att anordna belysning i urtaget mellan väggen och konstruktion, är skarpa hörn jämnas, förstärkande effekt svävar tak;

Med hjälp av högt i tak bidrar till att förverkliga några designidéer

 • möjligheten att använda i utformningen av taket, eller i olika ljusfärger, skapar en ljus och ovanliga interiörer och en känsla av fest i rummet (olika bild högt i tak perfekt visa den mångfald av alternativ för denna typ av registrering);
 • takmålning själv kan dekoreras med hjälp av fotoutskrifter. Flerfärgade och ljus bild ger en otrolig känsla av att vara i ett rum som denna. De mest populära mönster för en stigande tak - stjärnhimlen, men kan vara något annat alternativ: intervallet av de föreslagna illustrationerna är nästan obegränsad;

1

Genom att använda skyhöga spänning tak visuellt kan förstora ett litet rum område

 • skyhöga tak behöver inte vara rektangulär form och kan ha någon komplicerad, krökt design, förkroppsligar de mest vågade idéer. En hel del bilder som flyter undertak visar förverkligandet av hur många ovanliga idéer var möjligt;
 • med hjälp av lysdioder som belysning, kan du avsevärt spara energi och pengar,

Ovanför matbordet utrustad flytande undertak

 • tak installeras snabbt och enkelt;
 • Kostnaden för denna typ av tak glatt nöjd. Högt i tak - en av de mest prisvärda alternativ bland denna typ av tak.

Stretch tak. Fördelar och nackdelar foto prefabricerade. Sorter tak vävnader, särskilt vård. Montering av undertak med sina händer.

Hur flytande tak: foto exempel

I syfte att uppnå den önskade flytande effekt i aggregatet, en speciell profil för högt i tak gjort av aluminium. Det är tack vare honom en aura skapas runt omkretsen av rummet. Vanligen en bredd av från 10 till 20 mm. Den resulterande nisch i en viss vinkel integrerad ljuskälla, vilket ger det spridda ljuset, mjukgörande utrymmet. Av metallprofilen fäst särskild genomskinlig insats som passerar 90% av ljuset, medan gömmer sig från ögonen ljuskomponenterna. Denna funktion beror på dess speciella genomskinliga skiktet (om vad som behövs och denna insats när det är installerat, online-nätverk, kan du se video). Svävar undertak, tack vare en lyckad design, gör det enkelt att byta, och demontera LED remsan efter behov.

Högt i tak i sovrummet bidra till att skapa den nödvändiga atmosfären för avkoppling och hälsosam sömn

Tips! Används ofta ytterligare belysningsstyrning, nämligen för komplexa system - fjärrkontrollen. Den tillåter dig att bekvämt sätta på och stänga lampor och även ändra färgen på belysningen, om det finns. Men det är viktigt att komma ihåg att för bekväm användning av fjärrkontroll måste installeras mottagning sensor så att det är inom räckhåll.

Hur man gör en stigande tak med belysning

Till att börja tänka på att, beroende på komplexiteten av designen, högt i tak är av tre typer:

 • syskon - är monterade på samma plan. Det enklaste alternativet skyhöga tak, inte kräver för sin skapelse av fackmässighet;

halo glödande runt omkretsen av taket skapar en känsla av att sväva i luften, viktlös

 • Duplex - består av två plan som ligger på olika höjdnivåer. Grunden för detta är utformningen av taket gjort av gipsskivor. Den andra nivån är tillverkad av samma material och fäst vid den första, vilket skapar en bulkstruktur. Duplex skyhöga tak - perfekt för det inre av ett litet rum på grund av dess enkelhet och originalitet samtidigt;
 • multilevel - schema konstruktion är ungefär densamma som i de två tidigare fallen, bara genererade nivåer mer. För installation av dessa tak används en speciell bilaga. Hur man gör en skyhöga tak med en hel del olika nivåer, kan du se steg för steg guide publiceras på specialiserade webbplatser.

Användningen av LED-belysning kan spara på energikostnaderna

Tips! Utformningen av den flytande taket alltid monterad på omkretsen av rummet. Just på grund av detta tak kan "flyta". Var noga med att överväga detta faktum när du planerar denna design.

Tack vare den avancerade utvecklingen av den snabbt stigande takmontering systemet, möjliggörs konstruktionen av strukturer av godtycklig form och komplexitet flera nivåer. Idag gör en stigande tak av gipsskivor med sina händer - inte ett problem. För att göra detta, på Internet finns det massor av olika instruktionsfilmer. Högt i tak blir allt mer populärt, hitta ett eko i hjärtat av högteknologiska stil älskare.

För registrering av en stigande tak kan användas för en mängd olika makt, form och färg på belysning

Före installation av stretch tak skyhöga måste du utföra följande förberedande arbetet:

 • noggrant mäta alla nödvändiga avstånd;
 • skapa ett utkast till den framtida ramen;
 • att köpa allt nödvändigt material för installation, enligt utarbetandet och relevanta mätningar.

På internet kan du lätt hitta råd om hur man väljer rätt tillbehör för all installation skyhöga tak. Video steg i arbetet - din guide i skapandet av en oberoende struktur.

Körning baguette montering för att skapa skyhöga stretch tak

Tips! För att skapa utformningen av framtida skyhöga tak gipsskivor måste använda den tunnaste och lättaste formen av detta material du kan hitta. Detta kommer att hjälpa att bli av övervikt konstruktion.

Högt i tak blir allt populärare

Du kan sedan gå direkt till installationen av den flytande konstruktionen av taket:

 • först utförs en slits som ytterligare kommer att bidra till att göra en jämn yta av taket som möjligt. Märkningen utförs med det rekommenderade avståndet mellan taket och väggen (10-15 mm);
 • enligt vägmarkeringen via perforerings hål borras;
 • följs av installationen av en aluminium baguette för högt i tak, på grundval av vilken monteras sedan läktsystemet. En sådan låda är fäst till strukturen med hjälp av speciella galgar, så att den förblir i suspension. I denna process byggnadskonstruktion är klar.

Montering spänning skyhöga tak i lägenheten

Nästa steg - utformning belysning. Det är nödvändigt att genomföra ledningar och belysning problem för att skapa den önskade effekten.

Tips! Om du är ny att arbeta med el, bättre anförtro professionell process. Eller åtminstone före start, bekanta dig med utbildning videor och läs noga instruktionerna i den köpta kit.

Vid det sista steget i arbetet ramen är täckt med gipsskivor, som tillämpas kitt och primers. Sedan, beroende på dina inställningar är redan förberett ytan målas eller limmas tapeter på den. I denna installation skyhöga tak kan betraktas som över.

Profil för undertak skyhöga lätt i någon form

Konstruktionsprinciper skyhöga stretch tak

Att tala om färgschemat redan klar högt i tak (foton av de mest framgångsrika exemplen kan titta på Internet), är att ge några riktlinjer som kan fungera som en guide:

 • om det är ett ganska stort rum, färgen väljs för dekoration av en stigande tak, inte nödvändigtvis måste vara i en ton med resten av interiören. Det är helt acceptabelt att skapa ett tak kontrast, vilket gör den viktigaste accent färg;

Svävar undertak med belysning, som består av två nivåer

 • textur av taket kan vara någon - glansig yta ser inte värre än matte. Exempelvis matt bezel perfekt med den glansiga ytan hos basbanan. En utskrift eller målning i taket - ett alternativ för riktiga finsmakare av exklusivitet;
 • Valet av efterbehandling material för utformningen av taket, försöka begränsa dig till två eller tre färger. Alltför många olika färger på taket är svårt att kombinera med varandra;
 • om rummet är av begränsad storlek, skulle den perfekta lösningen vara att använda en speglad takytan. Genom att använda denna metod för att visuellt utöka utrymmet och skapa en känsla av oändlighet tak.

Tak, som om svävande i luften, det ser original och oväntade

Tips! Vid utformningen av taket, kan du använda nästan vilken färg som helst på din diskretion, förutom svart och mycket mörka nyanser av brunt, grått och blått. Mörka färger kommer att "driva", vilket skapar en känsla av obehag. Dessutom mörka färger tenderar att absorbera ljus kraftigt.

Framväxten av denna metod utförande av de mest vågade och originella designidéer kan öka användningen av undertak till en ny nivå. På grund av sin enkla men mycket intressant design som kan göras även med sina händer, skyhöga tak gör det möjligt att maskera ytan av de största nackdelarna med taket och använda en helt ny metod, som arbetar med känslan av rymd i rummet. Högt i tak med belysning - ett verkligt fynd för fans av den ursprungliga designen.

Montering av undertak för två-nivå rum: foton och rekommendationer

Fördelar och nackdelar med undertak i badrummet: bilder och tips

Strålkastare för tak. Foto installationsalternativ

Gipstak i rummet: bilder, design, installation av sina egna händer

Stretch tak för gym. Foto Design av stretch taket i hallen

Stretch tak. Fördelar och nackdelar foto prefabricerade

Foton flytande innertak och monteringsanvisningar

En av nyheterna i den utgående året skyhöga tak, som redan är mycket populär i Europa. Denna innovativa lösning gör det möjligt att skapa ett tak i huset känslan hängde i luften, det ser mycket originell och oväntat. Intryck av den här typen av tak kan inte sätta ord. Denna typ av design tak är idealisk för underhållning och för lokaler, inredda i stil med hi-tech. Manuell installation av undertak multilevel läsa här: http://etopotolok.com/vidy-potolkov/natyazhnye/xarakteristiki-i-montazh-mnogourovnevyx-natyazhnyx-potolkov.html.

Så ser högt i tak

Högt i tak - vad är det?

För att förstå vilken typ av innovation - högt i tak, är det nödvändigt att förstå dess struktur. Trasa skyhöga tak skiljer sig från andra kända upphängda innertak, och har en annan monteringsschema. För att skapa mellan väggen och duken taket hover effekt på omkretsen måste förbli ett litet gap, som kommer att installeras ljus. Det kan vara så dagens ljus, och mångfärgade lampor. På grund av detta arrangemang av taket systemet, kommer ljusstrålar att separeras från taket av väggen, vilket skapar effekten av bara honom flytande i tyngdlöshet. Den obestridliga fördelen med det, förutom känslan av skyhöga, är:

 1. Visuell känsla av att vara i en strömlinjeformad rum är denna effekt som skapas av en liten maskering vinklar av ljusstrålar.
 2. Visuellt utökar utrymmet.
 3. Skyhöga tak kan göras i olika färger, detta gäller även belysning, som kan tillföras till en pulsad, ger en känsla av fest att vara i sitt folk.
 4. Duk skyhöga tak behöver inte vara monotont, kan du använda fotoutskrifter. Det kommer att ge dig en otrolig känsla av att sväva i luften taket föreställande en stjärnhimmel. Många anhängare av klassisk stil eller lugnare mönster ändra sin synpunkt, när de ser den vackra effekten av skyhöga tak.
 5. Högt i tak kan vara av någon form, med böjda mönster som kommer att bidra till att göra en verklighet för många av de mest originella idéer.
 6. Användningen av LED-belysning kan spara ekonomi på en ljus.
 7. Montering av flytande tak gjort helt enkelt och snabbt.
 8. I jämförelse med andra typer av undertak, är kostnaden för skyhöga tak ganska överkomligt.

Foto typer av skyhöga Stretch tak

På bilden exempel på spänning skyhöga taket i hallen med hjälp av klassisk belysning dagsljus

För installation av flytande undertak, en speciell flytande aluminiumprofil, med vilket för att producera en halo på väggen på omkretsen av ca 10-20 mm i bredd. Saken är att ljuskällan är monterad på profilen i en viss vinkel, är ljusstrålarna sprids väl och försiktigt, utan att skapa skuggor grovt. Ingår med profilen för den flytande taket fäst genomskinlig insats, en funktion som är en speciell translyutsidnom skikt som överför ljus genom 90%. En annan fördel med aluminiumprofil är den enkel installation och möjligheten att demontera LED remsan. Foton av undertak Vipsiling på denna sida.

Figuren visar en profil för undertak svävar sektions

Stretch tak, segel, designad av den berömda designern Zaha Hadid, som ligger i London, i galleriet "Serpayntan". Hela konstruktionen av innertak flytande-segel gjorda av stretchtyg som produceras genom användning av glasfibrer. Magnifika byggnaden ger besökaren möjlighet att titta på färgglada himmel genom ett transparent material, in i en del av designelement. Och på natten, är hela systemet skyhöga segel belysta i olika färger, vilket skapar effekten av ett stort tält.

Foto-stretch tak segel

Hur man gör en flytande undertak?

Soaring byggandet av undertak är av olika slag:

  Läs om fördelarna med tyg undertak och egenheter sin installation.

 • syskon, är den mest enkla och ligger i samma plan;
 • duplex monterad på ram av gipsskivor, och fästes därtill en ram, vilket skapar en andra nivå;
 • multilevel - monteras på samma sätt som de tidigare, bara lite annorlunda fastsättning.
 • Även för gips strukturer som är nödvändiga för att välja den mest subtila typ av material som inte tillför extra vikt till systemet.

  enhet teknik och installationen av undertak stigande är en avancerad konstruktion, som har gjorts möjligt tack vare konstruktionen av även de mest komplexa strukturer, som består av ett stort antal nivåer.

  Montering av undertak skyhöga

  Innan installationsarbetet påbörjas, måste du:

  • göra noggranna mätningar
  • ram konstruktion
  • på grundval av alla data, köpa nödvändigt material.

  Sedan räknar utförs för att skapa en maximal nivå, horisontell ytspänning tak:

  1. avståndet mellan huvudytan av takkonstruktionen och spänningen är från 10 till 15 cm;
  2. Markeringar på det borrade hålet laget;
  3. nedan profil, på vilken läktsystem konstruerat;
  4. spjällåda, i sin tur, är tillverkad med hjälp av speciella galgar för att skapa den flytande konstruktionen;
  5. efter ramkonstruktion bör börja ledningar, för att skapa en lätt, utan vilken det inte kommer att vara den önskade effekten av stigande;
  6. då ramen är inställd gipsskivor, som efter plätering är nödvändigt för att spackel och primas,

  Skyhöga tak Vipsiling bilden

  Pris högt i tak

  Kostnad per 1 meter på högt i tak och flytande lina startar från 1300 rubel., I priset ingår också en speciell profil för en stigande tak och LED band. Vad är den glansiga spänntak läses på denna sida.

  Var kan jag köpa högt i tak?

  Var man kan köpa i Moskva:

  1. Företag Potolok-plus, Moskva, Putilkovskoe Shosse, 109a, tel. +7 (495) 641-61-83;
  2. Företaget "Stretch tak Sky", Moskva, Volokolamsk motorvägen, 116, byggnad 4, tel. +7 (495) 646-6-67 .;
  3. Företaget "Tak-House", Moskva, st. . Veshnyakovskaya, 12 i D, tel. 8 (495) 375-03-15.

  Var man kan köpa i St Petersburg:

  1. "Service Plus", St. PeterburgGrazhdansky Prospect House 119, tel. +7 812 41-51-39;
  2. Stretch tak "Nawada», St Petersburg, ul. Dmitrovskaja, d 3, 1, tel:. 8 (981) 7777-147 ..;
  3. RAC "Gostremont", St Petersburg, ul. . Lärare, d 23, bokstaven A, BC "Atoll" tel. 8 (812) 927-02-96.

  Ta en titt på videon workshop om fältmontage:

  Denna innovativa lösning inklusive undertak gav designers en enorm potential att genomföra sina idéer och skapa nya idéer. Högt i tak skapar inte bara en utmärkt vy underifrån, liksom masker alla oegentligheter nedre tak skapar hög kvalitet täckning, enligt vilken det är möjligt att dölja alla kablar kommunikationen. Idag har denna nya produkt redan vunnit en hel del sympati. Läs mer om hur man väljer en matt sträcka tak och vilka är deras fördelar.

  kommentarer

  Mycket originella och söta utseende. Jag är bara glad. En känsla av lätthet och rymd. Vi kommer bara att göra reparationer. Jag övertalade sin man att sådana högt i tak. Vi har ett litet rum, bara vi passar. Området kommer att vara mer ljud.

  Vad kom inte upp med högt i tak. Känslan av lätthet är verkligen där. Endast en sådan mästerverk av stort område utrymme som krävs, snarare än de vanliga lägenheter sovdepovskih byggnader.

  Kära Inge, precis på samma sätt i ett stort område av rummet finns det inte mycket behöver tanken precis vara att expandera ett litet utrymme, och på grund av denna profil, och denna effekt uppnås - rummet känns mer! titta bara på arts38.rf webbplats som vi är engagerade i denna typ av installation av innertak i Irkutke

  Svävar undertak: funktioner banbrytande design och 80+ implementationer för ditt hem

  Svävar undertak ger unika i din inredning

  När du skapar en modern inredningsarkitekter använder de mest fashionabla innovativa idéer, skyhöga tak stretch, foton som kan ses nedan, särskilt hänvisat till sådana innovationer. På grund av dess funktionalitet, skönhet och funktionalitet av den nya produkten snabbt vunnit popularitet.

  Stretch tak med neon ser mycket imponerande

  Vackra sovrum i ljusa färger

  Chic skyhöga tak med havet våg effekt

  Vad är skyhöga tak? Designen är ett slags en sträcka tak, varav en är en funktion som runt perimetern set LED strip. Denna teknik ger ett intryck av att taket inte är i kontakt med väggarna, och som om separerade från dem. Rummet är fyllt med diffust utstrålning nedtonade.

  Till dess att det inte finns något bakgrundsbelysningen är påslagen, är gapet mellan väggarna och taket osynlig. Men så fort ljuset strömmade in i rummet, verkar publiken skyhöga vidsträckta taket.

  Den mysiga vardagsrum i klassisk stil

  I Form Design kan vara:

  Vackra flernivå undertak i det inre av köket

  Vågig undertak ovanför poolen

  I ett plan kan kombineras simultant olika tygstrukturer. En mängd olika tekniker gör det möjligt att arbeta på plats, vars väggar har en krökt utformning. Helt ointressant rum innan du slår på den ursprungliga, bekväm, exklusivt.

  Någon kanske tror att sådana tak kräver särskild omsorg, men denna uppfattning är fel. Filmen som används för att skapa en mäster sådan har antistatiska egenskaper, vilket sålunda inte drar till sig damm. Rengöring av stretch taket konstruktion består av en konventionell våtservett. Egentligen skall denna behandling från tid till annan tillämpas på varje yta.

  Svävar undertak blir mycket populär i modern interiör

  Innehavaren av de flytande taksystem har något att visa upp för gäster och grannar.

  Svävar undertak med belysning - Design Fördelar

  Svävar undertak billigt och vacker version av efterbehandling ditt tak

  Om vi ​​jämför skyhöga tak stretch (video visas nedan) med andra takkonstruktioner har den betydande fördelar jämfört med senare:

    1. LED-remsa, som behövs för att skapa en flytande effekt, är billigt.
    2. Montering av undertak skyhöga gör det möjligt att avsevärt diversifiera utformningen av rummet.
    3. Även böjda väggar är inte ett hinder för den unika designen av rummet.
    4. Användningen av LED-lampor och band av olika färger ger det inre av ständig förnyelse.
    5. Ändra belysning på omkretsen, kan du använda fjärrkontrollen.
    6. LED-lampor visuellt expandera ett litet utrymme och taklyftar.
    7. Justerbar belysning kan du ändra ljusnivån i rummet.
    8. Profil flytande undertak ger snabb och enkel installation.
    9. Finansiella kostnader för att skapa en exklusiv mästerverk i slutändan kommer att vara lägre än installationen av gips konstruktion.

  Magnificent skyhöga tak med fotoutskrifter i badrummet

  Klassiskt vardagsrum i pastellfärger

  Tillsammans med alla dessa fördelar är flytande systemet och alla de som har resten av undertak:

  • miljösäkerhet;
  • gömmer oegentligheter av en bas;
  • ytterligare ljudisolering;
  • hållbarhet, kommer bra tak pågå i mer än 10 år;
  • barriär mot översvämning på toppen;
  • perfekt jämnhet;
  • täcka för elektrisk kommunikation.

  Blått ljus är perfekt för en mörk interiör

  Tips! Profiler kan köpas färdiga eller anpassade ordnad skiss om rummet har en egen geometri.

  Sorter flytande materiel

  Vackert vardagsrum i modern stil

  Spänntak skiljer sig inte bara i färg och konsistens av materialet. De kan vara enkel, dubbel eller multi-level.

  Den enklaste anses vara en en-strukturella nivåer, banan ansträngt till samma plan. Sådana tak är gjorda av PVC-filmer eller skivor av gipsskivor. Två nivå täcker mer komplex. Först, sätter en master huvudramen, och har på toppen av den producerar den andra nivån aggregatet. För samma system och etablera multi-level-system, men här speciella fästen används.

  Skyhöga tak i klassisk stil i det inre av vardagsrummet

  Vi bör också lyfta taket "Armstrong" eller "Canopy", som i sin tur har följande sorter:

    1. infusion - fäst vid basen med hjälp av kablar. Konfiguration av dessa strukturer kan vara mycket olika.
    2. orc - platt, böjd och konkav. Täcker inte bara överraskad av deras unika, men också tillhör den kategori av hållbara.
    3. Optima - paneler tillverkas med en särskild teknik och har olika former (cirkel, oval, kvadrat, triangel, polygon). Detta är en mycket originell struktur där enskilda områden kan urskiljas. Väl blanka ytor reflekterar ljus och absorbera ljud.

  Undertak typ Armstrong

  Skyhöga tak Optima kontor interiör

  Skyhöga tak stretch: bilder, material och komponenter

  Den moderna marknaden är rikt sortiment av färglösningar för sträckan taket film

  Huvuduppgiften för den flytande taket - den huvudsakliga dekoration av plattan taket. Principen för sådana produkter är att ge omkretsen av rummet glödande gloria. Till installationen av den flytande sträcka taket var mindre komplicerat, har ingenjörer uppfunnit en specialprofiler och särskilda enheter, som väljs beroende på komplexiteten av konstruktionen.

  Modern stil vardagsrum inredning

  Material för att skapa spänning flytande tak är PVC-film. Det kan vara matt, glänsande, grov, en satin eller under plast. Naturmaterial är mycket dyra, så de används mycket mindre ofta.

  • De små rummen ser bra glans banor som visuellt ökar utrymmet och ljus ger ytterligare volym och lätthet.
  • I vardagsrummet rekommenderas att installera frostat tak. De mjuka upp starkt ljus och skapa en mysig atmosfär.

  hastighet installation - en av de viktigaste fördelarna med en sträcka tak

  • I sovrummen är det lämpligt att montera den flytande systemet med rymdtema, såsom "Galaxy", "Starry Sky".

  Chic skyhöga tak med simulerad stjärnhimmel

  • De nattklubbar och barer för att locka kunder att installera tak färgglada färger och komplexa former.

  Baguette för Stretch tak skyhöga

  Den största skillnaden från den konventionella flytande taket - den lucka mellan väggarna och banan. Det fria utrymmet för installation av speciella taklister, och som är fäst LED remsan.

  Neonljus kommer att lägga volym till ditt tak

  Profil baguette är av två typer:

  Scheme monteringsprofil med en plugg

  Systemet för takmontage två nivåer

  Vid användning av profil utan lock LED remsan sättes in i ett spår, och bottnen är avslutad trasa. Ljuset riktas in i väggen, så det är utspridd. Denna design har ett snyggare utseende, men också en stor nackdel: behovet av att ersätta bältet måste demon tyget.

  Profil med en plug - en förbättrad version. Den är utrustad med transparent infälld Ijustransmitterande. Det jämnar ut skenet av lampor och masker fästen baguette. Eftersom ljuset riktas nedåt - det är mer levande. Vid fel på bandet endast kommer att behöva dra ur kontakten och byt ut.

  Undertak i det inre av ett modernt badrum

  Med hjälp av illumination på taket, kan du uppnå fantastiska effekter i rummet design

  Svävande undertaket i det inre korridoren

  Tips! Profil med ett tak är mer praktiskt att använda, eftersom det inte kräver avlägsnande av en ersättnings bälte. Välja en profil, kommer kunden att skydda sig från den extra kostnaden i framtiden.

  Belysningselement flytande taksystem

  I byggvaruhus kan du köpa vilken färg LED-bakgrundsbelysning

  Glödande halo svävar på omkretsen av taket som skapats med hjälp av LED-remsan. LED-lampor är mycket små och inte värma upp utrymmet runt dem. Och detta beror på möjligheten att montera bandet i profilen.

  LED-lister kan vara olika. Därför bör den potentiella kunden känna till deras art. Insåg bandrullar, är den maximala längden av remsan 5 meter.

  Tak Clouds - är det ursprungliga beslutet som har effekten av att sväva i luften taket

  Högt i tak - det är en av de senaste landvinningarna inom verkstads innertak

  De högt i tak bör tillämpas låg effekt lampor som ger mjuk belysning, inte irritera ögonen. Om bandet köps för rummet med hög luftfuktighet (badrum, kök), måste du välja en speciell, vattentät. Flerfärgade band rekommenderas att installera omkrets vita duken.

  Ljusstyrning utförs med hjälp av fjärrkontrollen. Om konstruktionen är enkel, först då ljuset tänds och släcks. Ljus i komplexa system regleras av:

  Interiören, designad i olika nyanser av brunt, ser mycket intressant

  Att bo i rött - ett mycket djärvt beslut

  Tips! Genom att köpa en belysningssats för tak multi-level, bör köparen kontrollera skär, galgar, fästelement.

  Installation av flytande taket kommer inte att vara alltför stora svårigheter

  mer kan läggas till beroende på spännsystemet och alternativen för sin utsmyckning till de viktigaste stegen i installationen. Men bara de viktigaste punkterna kommer att diskuteras i detta material.

  • Först måste du förbereda en grundläggande tak och väggar i rummet. Från kvaliteten på arbetet beror på hållbarheten hos den flytande konstruktionen. Ytan av väggar och tak bör rengöras av gammal färg, tapet, kitt och primerkomposition processen.
  • Nästa steg - om electrocommunications. I detta förberedande arbete kommer till ett slut.
  • Nu måste du göra noggranna mätningar och utarbeta ett förslag. Detta steg är mycket allvarligt, kvaliteten på taket i framtiden beror på det. På ritningen, måste du ange platsen för platsen för lampor.

  Märkning laser tak

  • Detta följs av installationen av profiler som skall fästas säkert, trots det faktum att upphängningssystemet inte har mycket vikt.

  • När alla profiler (beroende på antal nivåer) är inställda, de monterade LED strip.

  Efter monteringsprofiler monterad LED remsa

  Den speciella spår passform ram filmkanten

  • I slutskedet utgångs lampor, är dekorativa skär monterade, hängande monterade elementen.

  Fixturer är monterade i minst

  Tips! När du gör en stigande tak, kan du använda någon färg, men mycket mörk. Mörkt tak (svart, blå, brun) kommer att producera en känsla av tryck och skapa obehag.

  Spektakulära grön stretch taket i sovrummet designen

  Före installation av stretch tak är nödvändigt att kontrollera lokalerna om bristen på slots. Om huset är av trä och har en skåra bladsystem kommer att blåsa upp och sträcka. För att inte bildas på basis av formen måste behandlas med antiseptiskt medel.

  Den förväntade längden på LED-remsan, som behövs för konstruktion, innan du köper bör höjas till 10%. Antalet fästdon (skruvar) beror på typen av profilen och dimensionerna hos hela taket. Typiskt, självgängande skruvar inskruvade i steg om 10-15 cm.

  LED-ljus skapar en visuell effekt av frånvaron av fysisk kontakt med väggen dekoration av taket

  När du skapar en stigande tak om den viktiga roll som spelas av det material som används

  För att bestämma indraget av målningar från marken måste vara en grundläggande tak för att hitta den lägsta punkten (om taket är ojämnt), och redan från den mäta ner direkt. Det enda sättet att säkerställa en korrekt spel mellan bladet och marken. Det får inte vara mindre än 10 cm.

  På väggen av ett stift är placerad, projiceras på resten av väggarna med hjälp av hydrostatisk nivå. Tags ansluta sladden, som måste hållas horisontellt. Av nivån på sladdar linje, är det nödvändigt att ställa in baguette.

  bör välja det bästa för att skapa tunna skivor av gipsskivor flytande system. Annars kommer konstruktionen att bli mycket svårt (särskilt om de är flera nivåer), vilket minskar deras tillförlitlighet.

  Alla element för att skapa flytande tak är icke-standard. Men de kan köpas på någon järnaffär. Företag som sysslar med installation av sådana system genomför också alla komponenter.

  Tak med 3D luft i innerstudiolägenheter

  Vi bestämde oss för att etablera en stigande tak stretch? Priset bestäms av mätaren. Priset deklarerats av reparation företaget, omfattar målningar, profil, LED band, fästen och själva arbetet.

  För att genomföra installationen och du kan själv, om det finns alla nödvändiga verktyg och specifika kunskaper. Arbetet är krävande, eftersom eventuella brister i taket blir omedelbart uppenbar.

  1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 53 = 57