Hyllor för räcke i köket

System för lagring av köksutrustning: hur man ordnar skenor

Räcken hjälper till att släppa över utrymme i köket, uppdatera, göra sitt utseende mer varierat. Många hemmafru föredrar att installera dessa element i stora mängder, eftersom de ger möjlighet till bekväm användning av alla element som är placerade på dem.

Lagring och organisation av arbetsplatsen

Arbetsplatsen i köket är utarbetad med valet av den bästa utrustningen. All inventering och utrustning ska vara kvalitet, hållbar, så att den vanliga konstruktionen och komforten predisponerar förberedelsen av god mat. Huvudregeln för den korrekta organisationen av arbetsplatsen i köket är att ordna elementen så att de inte stör varandra.

Först placeras de viktigaste enheterna: en spis, ett handfat och ett kylskåp för huset. Bredvid dem finns olika köksskåp, som samtidigt tjänar som stativ för hushållsapparater och en plats för förvaring av redskap och andra apparater.

Om det inte finns tillräckligt med ställen i köket eller om locken inte är tillräckligt stora, rekommenderas användning av räcke. De underlättar placeringen av små och nödvändiga saker på platser, ledigt utrymme i rummet, ge grooming och komfort.

Reilings i köket är en utmärkt lösning för att organisera kök

Räcken - Horisontella delar, vars basis presenteras i form av en stapel:

1
 • vanligtvis de befinner sig i ett horisontellt läge;
 • företrädesvis deras användning i förklädesområdet eller längs sidoväggarna;
 • om design tillåter, Räcken placeras på huvens dekorativa ansikte, det vill säga de ligger nästan under taket;
 • på skenor utförs montering av hyllor eller krokar. De är mycket praktiska för detta ändamål, eftersom antalet element kan ständigt ändras, anpassning av installationen för sina egna behov.

Läs på vilken höjd att hänga köksskåp för att göra det bekvämt.

Vertikala skenor är lämpliga för ett minimalistiskt kök

Ibland installeras räckesystemen i upprätt läge. Detta är bara nödvändigt för att skapa en ovanlig design, ibland för att spara utrymme. I det här fallet behöver du en lång stång, som är fixerad genom att docka till taket ovanifrån och till golvet från botten. Sådana inredningsdetaljer säljs oftast av metall, men det finns möjlighet att köpa varianter av glas, plast eller trä.

Moderna skenor har ofta ytterligare fästelement, tack vare vilka du kan hålla glasögon, korgar med mat eller små saker. De kan fästas med bekväma, ofta skrymmande stöd.

Rails i vertikal position möjliggör ibland att fästa dem på ett litet stativ i form av ett bord. De kan användas för att organisera en frukostplats eller som en del av en hemmafara.

Det finns flera alternativ för räcke och upphängningssystem för köket

Sprid över muren längs eller över. Designad för kök med stort område. Lägg till komfort i matlagning och tjäna som ett multifunktionellt designelement. Passar i fallet om inredningen i rummet inte passar hängande skåp. De ersätter helt sina funktioner, medan de inte rubbar upp utrymme med en sträng objekt i en likformig färg.

Förutom skenor är det önskvärt att använda hängande hyllor för att lägga tyngre eller skrymmande föremål på dem.

Designad för att avsevärt spara utrymme i kök med ett litet område. Vanligtvis ligger de i en lång vertikal rad och upptar så mycket utrymme som skulle uppta köksskåp. Ibland är de fastsatta på plats där det inte finns några gångjärnshyllor och skåp eller inuti köket utan topplåda, det vill säga mellan volymen.

Cirkulär används ofta på barräknare

Passar för att placera handdukar, liksom små delar av köksutrustning, till exempel, knivar. Lämplig för att placera kryddor på dem eller försiktigt placera fruktplattor. De kan också fungera som stöd för stativet, där du kan lägga ner några element under matlagningen. Detta är stilfulla, moderna alternativ, medan designen är lämplig för både klassiska kök och design i jugendstil.

Här hittar du information om hur man utrustar köksdisken, du behöver också skenorna.

Cirkelskenor används ofta för att fixa en mängd olika lådor. För att göra detta monteras de på en plugg, där panelen i sin tur placeras. Under installationen samlas dessa delar ihop.

Du kan också ha gångjärn och räckesystem för lagring av disk

Räcken placeras oftast i zonen i det keramiska förklädet i den horisontella versionen. Om de installeras vertikalt kompletteras de vanligen med möbler, det vill säga de tjänar till att hålla stora föremål. När man väljer en höjd, bör man styras av ens egen smak och preferenser, strikta instruktioner ges inte.

Om det är planerat att montera krokar på skenorna och hänga några verktyg på dem är det lämpligt att placera dem i väggens övre del. Vid installation av hyllor eller olika tvättmedel kan du placera skenorna i mitten eller i nedre delen av rummet.

Rekommendationer för optimal placering av skenor:

  • Om köket är helt klart i minimalistisk stil eller är utrustad med element av japansk kultur, från räcken måste överges, eftersom det är nästan omöjligt att passa dem harmoniskt. Undantag kommer endast att vara skenor av glas, som endast placeras estetiska element.
  • Italienska interiör och Provence Antag närvaron av skenor som du kan installera några element på. Vi måste ta hand om inte skönheten i enheten, men dess praktiska, så att du kan placera dessa objekt var som helst. Det är önskvärt att använda dem för att skydda interiören från användning av olika hängande skåp, eftersom en enkeltonskugga inte är lämplig för ovanstående design och ersätter dem med en ljus miljö.

Träsystem för organisation är intressanta i landstil

  • När du köper skenor För väggar i stuga eller landstil är det bättre att fästa dem i taket, lokaliserar runt huvudelementen i köksuppsättningen. Bredvid hyllorna som är fästa vid räcken kan du hänga torkade örter, grönsaker eller rötter, då kommer en slags naturlighet att skapas.

Så det är bekvämt att lagra kokkärl och skinkor

  • Skenor med tygnålar hjälper till att bygga en hel trädgård i köket från några blommor. Vegetation planteras i krukor med tillbehör för hängande, och skenorna är fästa direkt i taket. Tillsammans med blommorna kan du hänga några bilder, fotografier, som tidigare gjorde dem laminerade.

Med hjälp av räcken är det möjligt att skapa i en sådan prydnads trädgård i köket

  • Reiling är möjlig stärka på platser där hemmafruar föredrar att regelbundet ta nödvändiga föremål. Till exempel, med den konstanta användningen av krokar hängde på krogen från skenan, är det lämpligt att placera detta element bredvid plattan i nivå med mänsklig tillväxt.

Allt till hands är bekvämt.

 • Om vald design i stil med high-tech, då innan placeringen av räcken måste välja dem den mest optimala platsen. Krokar är önskvärda att ta lite mer, då kommer det att finnas möjlighet att hänga maximal köksredskap. Det är i detta fall önskvärt att välja alternativ från nickel eller krom. De ligger på ett framträdande ställe, ofta i närheten av diskbänken eller lite utanför förkläden.

Upphängda system för räcken är funktionella element som hyresgästen ofta använder för köket. Huvudförteckningen över sådana tillbehör är:

 1. krokar med möjlighet att ta bort, permutera eller utan det.
 2. Korgar eller andra behållare för att placera anläggningar för tvättning av ytor eller produkter, till exempel grönsaker.
 3. Burkar för bakning, till exempel bakning. De utfärdas ofta stängda, så du kan också installera saker som inte borde slits ut.
 4. speciell hållare för vinglas, flaskor, liksom vanliga koppar och glasögon.
 5. volymetrisk Koppar, där det finns möjlighet att kasta små, men långa föremål, till exempel, knivar eller gafflar. Om du använder dessa föremål för sitt avsedda ändamål, måste de hälla salt, socker, hackad peppar eller andra kryddor, användbara ingredienser. Några älskaror använder dem för att lagra små bär, liksom vikblad och andra gröna.
 6. hyllor. Det finns ett stort utbud av sina val: gångjärn, med möjlighet att stänga, flervägda. De används för att lagra några element, ibland till och med abstraherade från matlagningsprocessen.
 7. Handdukhållare. Om de har flera nivåer, kan du dessutom hänga på dem potholders.

Fördelarna med räckesystem är obestridliga

 1. Vanligtvis alla element för gångjärnssystem är gjorda av rostfritt stål. Detta berövar helt ägarna av problem med dem. De står i många år, och på grund av deras funktionalitet behövs de ständigt. Deras höga hållfasthet och hållbarhet bidrar till att minska kostnaderna vid reparationer.
 2. Alla objekt utrustad med högkvalitativ beläggning, det innehåller vanligtvis glitter.
 3. Det finns möjlighet att välja textur och skugga gångjärnssystem i harmoni med kökets utformning och alla köksapparater.
 4. mobilitet. Under hela användningsperioden är det möjligt att uppväga elementen.
 5. Allt i sikte, du kan täcka detaljerna med en blick, så att hitta ett förlorat objekt kommer inte att vara ett problem.
 6. För att ta ett objekt behöver du inte öppna lådan. Det räcker att försiktigt ta bort elementet från hyllan eller haken.
 7. utmärkt inredning.
 8. Frigör en stor mängd utrymme.
 9. Omsorg för hyllor är väldigt lätt, eftersom de är ordnade i en fri ordning, och damm kan avlägsnas från dem med en rörelse.

Du kan utrusta en separat struktur för arrangemang av kryddor eller sällsynta livsmedel som läggs till disken i små kvantiteter. Det finns också möjlighet att sortera dem. De kommer att förbli oförändrade, eftersom de kan tas utan blandning under sökningen, och barnen kommer inte komma till dem om föräldrarna placerar skenorna högre än deras tillväxt.

 • i vissa fall ser de installerade objekten alltför varierade ut;
 • inte alltid kombinerat med inredningen;
 • de är öppen för damm, nödvändigt att genomföra konstant rengöring.

Alla uppdateringar räcke, gardinsystem och andra tillbehör för kök, se här:

Det kan fästas på vilken yta som helst utan fett. Tillåts att utföra sin installation till någon oblitsvochnomu beläggning. De är monterade hushållsartiklar, handdukar, förkläden, väskor eller grytlappar. Det finns krokar på klistermärken. De är idealiska för snabb installation. Det kräver inte ytterligare element såsom en hammare, spik eller skruv. Det räcker med att tvätta ytan, om den är smutsig, torka den torr och bifoga objektet.

Såld kantiga och raka hyllor. de av trä, glas eller metall. Beroende på vad de kommer att lagras, är deras tjocklek väljs. Möjliga alternativ köp med inredningen. Dessa element kan även bli ett konstverk, men sedan hålla dem väl värt de små sakerna i vikt. Vanligen används enkla, släta fyllnings hyllor för skåp som installeras all utrustning som kan lagras i skåpen.

Särskilda enheter gör det enkelt att installera bladen. Inget behov av att sätta i garderoben, där de är svåra att söka, och i en särskild behållare. Fastsättningen av bladet till magneten minskar risken för traumatiska, eftersom det lagras i utrymmet separat kan inte orsaka skada när du söker efter ett annat objekt. Det är alltid nära. Vid behov kan den snabbt kopplas bort från fästet och användas för avsett ändamål.

Moderna kökstillbehör är inte bara krokar, men även magneter, väskor för små frukter, etc.

 • behållare för små element;
 • Korg för produkter eller flaskor, små lådor med dimensioner;
 • ställ för köksredskap, koppar;
 • bokstöd;
 • koppar;
 • tvålkopp.

 1. först den märkning och det bestäms av fästmetod.
 2. förväg förberedda hålen med användning av en borr.
 3. hylsa uppsättning. För detta först placeras i hålet pluggar, då hylsan.
 4. ytterligare monterade stöd, vilka är fixerade med skruvar.
 5. de uppsättning element ledade konstruktion.

Hur man installerar rälsen i köket, titta på en video master class:

Korrekt användning och skötsel

Taket är mycket stark, så när de är platta installationen inte hotar deras integritet, om den inte installeras på dem tunga anläggnings. Med dessa element kan du placera någon kokkärl på ett bekvämt sätt.

Nackdelen är konstant öppenhet av föremål som de kan få stora mängder damm. Detta problem löses daglig städning.

Och om utrymme för krukor i skåp där, kan de lagras i takrelingen

Funktionalitet räcke kan inte överskattas

Här finns ett kök på krafter för att organisera någon.

Takrelingar bidra till att spara utrymme i köket, för att förbättra utformningen och göra den bekväma placeringen av ett flertal komponenter. Att tjäna under en lång tid, måste du välja dem från lämpliga material för ett visst mönster och fastställa var de kommer att vara lämpligast.

Det bara är inget alternativ! Välj vad du vill. Och det är riktigt bekväm. Men jag föredrar att ha alla rälsen var i garderoben. Jag tycker inte om att se. Även ett par bitar jag fortfarande måste se. Dock bör allt vara med måtta. För daglig rengöring av de få människor har vi tid. Det är vår juvel. Jag har en hel del rätter och inte eftersom familjen lite lättare för mig.

Skenor för köket: hur man väljer och installerar (foto)

I mer än 20 år i många kök kan du se graciösa reylingovye system, ofta ersätta skrymmande bilagor och ugnar, och ibland fungerar och tillsammans med dem.

Första skenor verkade exotiska tillgängliga endast för personer med höga inkomster, och sedan gradvis blivit ett vanligt inslag i köksdesign.

Vad är skenor, vad de är, hur man korrekt välja och installera - det lär du dig i den här artikeln.

Reiling i översatt till engelska betyder - ribban, vilket återspeglar essensen av hela systemet. Det vill säga, reylingovaya systemet - några rör med hållare för redskap och hyllor, som är fästa på väggen.

På systemet lätt att förvara mat, som bör vara hela tiden till hands: skopa, mäta cup, ett durkslag, en sked av pasta, textilier. Allt detta är mycket praktiskt, för om du vill ta något enkelt nog att låna ut en hand i tillagningen.

Om du har ett litet kök, varje centimeter räknas och akut problem att optimera funktionen utrymme, tror utan reylingovoy system kan du inte göra.

Förutom funktionell belastning, moderna reylingovye system är också en elegant del av modern köksinredning. Trendiga platt takreling passar perfekt in i modet hi-tech, minimalism, Lost och moderna.

Det finns flera typer av räcken

1. Den traditionella och vanligaste - horisontella. De kan ordnas i en rad eller en del av sektionen. Hyllor och containrar placeras på krokar.

2.Vertikalnye systemet Den kan monteras på sidoväggen av skåpet eller på väggen mellan golv och tak. Detta system är oftast monterade hyllor.

3. Suspension System upphängd i taket. Vanligtvis ett sådant beslut kommer värdinna mycket rymligt kök med en ö, ett område i mitten.

Den första av vad som är nödvändigt för att göra en start i valet reylingovoy systemet - storleken på köket. Om rummet är liten, då utrymmet för systemet en bit. Flera ganska kort rör runt sjunka bredvid spisen och under skåpen perfekt lasta arbetsyta och ta maximal nytta.

Om köket är mer kan du köpa en tub ungefär en meter lång och hänga den på en mycket större stödstrukturer.

För den funktionella arrangemanget av mycket stort kök är bättre att bjuda in en professionell designer, så det var ett system av individuellt - kanske även över flera zoner.

Vid försäljning hittar du rör med olika diametrar, längder och även färger. Innehavare och pluggar kan plocka upp i jugendstil eller retro, krokar varierar även från olika tillverkare.

Allt beror helt på värdinna preferenser. Om Interiören är inrett i stil med "high tech", då det kommer att passa perfekt kromade eller borstad nickel skenor på klassiska stilar kommer att passa den vita systemet eller omfattas av guld, för att välja den bästa retro systemet på antika brons eller antik koppar. Det finns även svarta system för speciella esteter föredrar minimalism eller modern.

Att välja en plats räcke arrangemang av köket, är det nödvändigt att överväga dess konfiguration. Standardreferens - takrelingar är mycket lätt att tvätta området och arbetar i köket.

Röret är ansluten till en höjd av 40-50 cm från bänkskivan, och om de placeras ovanpå skåp, måste du ta ett steg tillbaka från sin botten på 5-7cm. Rör av rostfritt stål har en högre hållfasthet än aluminium, så innehavare de kan vara belägna på ett avstånd av 70 cm från varandra.

Om aluminiumskenor, innehavarna måste fastställas på ett avstånd av inte mer än två fot från varandra. Om den laterala sidan av stödet eller underskåp inte träffar en vägg eller köksapparater - det kan också användas för att ställa in kort räcket.

 • När du väljer externa komponenter alltid placera de som jag använder oftast närmare arbetsområdet.
 • Nära spisen ser harmoniska grytlappar, elektrozazhigalki, hyllor med kryddor, hållare för skänkar, spatlar för köttbullar, spagetti skedar, matlagning tång, spatel för wog. Bara hänga ovanför spisen inte behöver för att få disken inte befläckade med fett, men sidan - det mesta det. Nära spisen kan hänga holder caps.
 • Vi behövde tvätta handdukshållare, torkhyllor för svampar, borstar för krokarna.
 • Ledat hyllan är bättre att lagra trä skärbrädor - de torkar ut snabbt.
 • För dem som ofta använder folie eller förpackningsfilm rullar är till försäljning och speciella hållare med tänder för att snabbt och precist att riva önskad längd.
 • Ovanför arbetsytan för en bekväm plats hållare för knivar.
 • Fuzheroderzhatel kan hängas över ribban, eller på en annan plats.

Reylingovye systemet lika väl fästas vid väggen, och på plattan av kakel eller annat material. Det enda material som inte kommer att kunna fixa skenor på - ett förkläde av härdat glas.

Sörja för behovet av att installera räcke i detta fall är det nödvändigt att beställa plattan. Det faktum att den härdat glas inte ger någon behandling efter tillverkningen.

Därför måste du räkna ut i förväg där de kommer att monteringshål för fästen och beställning förkläde ange storleken på tillverkaren.

Instruktioner för installation av takreling

 1. Fasteners oftast levereras med innehavarna. För fastställande innehavare är nödvändigt att sätta blyertsmarkeringar på väggen med hjälp av ett vattenpass och markera den plats där de kommer att placeras.
 2. På dessa platser, borra hål diameter på 6-8 mm för installation av plast ankare. Beroende på väggen eller efterbehandling borrmaterial valt.
 3. Genom hylsan skruvas skruven. Med hänvisning till hylshållaren är sliten. Hållaren är fixerad på hylsan små skruvar. Dessförinnan, se till att skruvarna efter installationen var under - så att de blir mindre märkbar.
 4. Du kan sedan installera sig själv räcke. Advance titt på vad krokar du köpt - om det är stängt innan du installerar röret de ska bära. Hörnpartier är fästa vid kontaktdon som kombinerar raka sektioner med hörnen.
 5. Det är nödvändigt att se till att varje sida av innehavaren förblir samma avstånd. Rör är också fixerad till innehavare av små skruvar.
 6. Efter det vi installera plugin och kan hänga bilagor. Om röret måste förkortas, kan det skäras med en bågfil för metall.

Samla reylingovuyu systemet ett litet kök kan vara en halvtimme med sina händer. Inga specialverktyg krävs inte för detta. Men det finns system som är mer komplicerade att installera - till exempel förekommit till salu räcke system med bakgrundsbelysning. Huvuduppgiften för belysning - inte så mycket för att belysa arbetsytan, hur mycket att betona skönheten i köksinredning nyckfulla ljusspel.

Hur man väljer köket reylingovye för kompletta system, material och tillverkningskostnad

Köket har alltid varit en plats där ägarna tillbringar mycket tid platt. I den moderna syn på inredning hus eller lägenhet är det en viktig plats. När du planerar en grundbeslutet konstruktion hem eller lägenheter, är kunden bestäms med köksdesign. När du väljer minimalistisk stil high-tech eller klassiskt med massor av bitar av trä i inredningen definieras av en alldeles reylingovoy systemet krävs varje ägare en uppsättning kökstillbehör utrymme, där det kommer att finnas skenor för köket.

Horisontell eller vertikal rörformig stång utensil kallas taket. Den kan vara rund, platt, rektangulär eller kvadratisk, med fastsättning på en vägg eller en trä övre skåp rätter. Deras huvudsakliga funktion - att rengöra ytan av bordsskivor för kulinariska processer för att få de nödvändiga tillbehör för matlagning till platsen för deras tillämpning.

I den moderna utformningen av köksinteriörer som används krom cirkulär och rektangulära utformning bom. Deras form bör betona den valda stilen i rummet:

 • Med ljusa toner gå bra med köksmöbler glänsande krom, vita och svarta färger av suspenderade strukturer.
 • I den klassiska inredningen ser bra ut och add-on delar av den glansiga och matt mässing, förgyllt färg eller brons pläterad antik.

De flesta moderna kök kan inte skryta stort och rymligt kök möbler arrangemang. I sådana fall är det möjligt att använda endast horisontella strukturer och deras läge nära spisen eller gas ytor, sänkor, arbete matlagning område. De är fixerade vid den undre ytan av väggskåp, hyllor eller väggen. Vertical fästs vid ändarna av köksutrustning som den slutliga utformningen touch. De används i utformningen av bardiskar när du installerar översta hyllan som glasögon bifogas.

Vertikal stålstruktur kräver en tillförlitlig fastsättning till golvet och alla hyllor av baren. Tillförlitligheten i denna konstruktion ger minst två styva fästpunkter. Den horisontella sats som säljs flera fästelement, innefattande en fläns som har 1 eller 3 hål för skruvar eller fästelement kopplingsring av räcket. Vid installation,:

 • skissera räcke fästpunkt för köket;
 • fästelement för att fixera röret;
 • Installation direkt fästa krokar för att utesluta fall falla krokar låspartiet bör ha sina ring arter och helt täcka takrelingen;
 • att installera tilläggskomponenter.

Försäljningen av sådana system produceras i stora supermarkets. Visa stort utbud av mönster och välja mellan olika alternativ i färg, fast, kvalitet, delar, priser möjliggör online shopping. Kampanjer, rabatt, försäljning kan avsevärt sänka priset på inköpta varor. Sajten har möjlighet att välja, betala för varorna, beställa billiga eller gratis frakt per post eller budfirma. Moskva butiker när man köper mer än 3000 rubel deliveryman du letar efter ditt konto.

Krom kök vertikala skenor är att hitta snygg design, som förutom estetiska mål är handfunktion bar monteringsstruktur. Hon bifogade flera länkfästen med hyllor eller korgar där te-apparater ser bra ut, glasögon, frukt. Sådana fästanordningar använder rördiametrar 5, 7 och 10 cm. Denna design har en bärande, så krävs styvhet det.

Pipe bar med en varaktig vattentät beläggning:

 • modellnamn: bar rör (längd 3000 mm);
 • Pris: 8250 rubel;
 • egenskaper: diameter 50 mm, väggtjocklek av 1-1,2 mm rostfritt stål med ett polymert flerskiktsbeläggningsfärg - matt krom;
 • fördelar: robust rörfixerande ett stort antal hängare;
 • Nackdelar: dyra.

Många designers som Fruktkorgar spiralform med fäst på det lodräta strecket baren:

 • modellnamn: hållare för att hänga frukt;
 • Pris: 663 rubel;
 • egenskaper: bredd - 295 mm, längd - 295 mm, höjden - 260 mm;
 • fördelar: enkel montering på valfri höjd;
 • Nackdelar: tar mycket plats på röret.

Horisontella reylingovye system för kök representerar metallrör av rostfritt stål med en diameter av 1 till 3 cm från den belagda koppar, nickel, blank krom eller matt. I kök klassisk stil slutade trä eller MDF trä färger av mässing eller rostfritt stål belagt med brons. Skenor fäst vid den nedre ytan av hyllor eller hängande vägg. Plastfolie väggen i arbetsområdet för att skydda väggen från vattenstänk när diska eller droppar olja under stekning kött.

En komplett uppsättning av krom systemet Lemax kinesisk tillverkare med en total längd av 2,8 meter med roterande element:

 • modellnamn: Kit med bifogade tillbehör av 44 ämnen, färg krom;
 • Pris: 8300 rubel;
 • Specifikationer: 8 ledade hyllor av olika funktioner, monterade burkar 5 kryddor, 5 små och stora krokar, gavlar, hållarelement;
 • pros: fullt utrustade köket kommer att tillåta systemet;
 • Nackdelar: inte märkt.

System för arbetsområdet av Jamie Oliver:

 • modellnamn: horisontella modell för knivar;
 • Pris: 737 rubel;
 • Funktioner: kompakt system för placering av knivar och andra tillbehör;
 • Fördelar: instrument och verktyg är framför ögonen när du arbetar i köket;
 • Nackdelar: not found.

I en lättillgänglig plats nära ugnen och skräp kokkärl skåp ger möjlighet till upphängningsanordningar. De är monterade på taket eller övre horisontell yta av rätterna. Denna konstruktion elegant när hängande blomkrukor kan dekorera kök utrymme. Detta system visas som ett gitter, upphängd på linor eller fäst styva metallstavar till taket. På gitter krokar som hängde pannor, kastruller och även blomkrukor suspenderade.

Bra idé - att placera upphängningsfältet:

 • modellnamn: hängande bar;
 • Pris: 2635 rubel;
 • Specifikationer: suspension 4 vinflaskor, glas 4 och 4 koppar;
 • fördelar: bredd 730, djup 300, höjd 345 mm, kommer med monteringsmaterial;
 • Nackdelar: kräver en hel del utrymme på baren konsoler.

Design Tescoma Monti användas vid behov stort område för att hänga nödvändiga tillbehör:

 • Modellnamn: hängande takfoten, takreling,
 • Pris: 2208 rubel;
 • Specifikationer: monteringssats Eaves längd av 60 cm;
 • plussidan: beständig metall med beständighet mot fuktighet;
 • Nackdelar: komplicerad installation.

Det är svårt att föreställa sig baren utan en kaffebryggare och står för vinflaskor, men kommer att fungera som en prydnad krom rails för att hänga glasögon. Flera typer av glasögon med olika tjocklek av benen kräver installation av takreling med olika bredd hos spåren. Olika tillbehör för barer, kunna förvandla det till en multifunktionell köksö med lagringssystem flaskor, frukt, bakverk.

Upphängningsanordning för glas med hög styrka polymera glansbeläggning färg krom producent Tyskland Kessebohmer:

 • modellnamn: hängande bar;
 • Pris: 16580 rubel;
 • egenskaper: bredd 930, djup 300, höjd 280 mm, krom glans;
 • Fördelar: elegansen i design för att fira många användare;
 • Nackdelar: mycket högt pris.

Väl på visiret i baren ser bågformade håll glasögon:

 • modellnamn: innehavaren av en bågformad glasögon;
 • Pris: 305 rubel;
 • egenskaper: bredd 930, djup 300, höjd 280 mm glättat krom;
 • proffs: den ursprungliga designen,
 • Nackdelar: inte märkbar.

Inställd på tillbehör stål, förutom rören innefattar en huvudhållare fixtur, ändlock, roterande element. Obligatoriska moment är krokar hängande grytlappar, spatlar, skänkar och andra tillbehör. Tillbehör för räcke till köket inkluderar upphängda hyllor för olika ändamål. På vertikala strukturer monterade roterande hyllor, rund och fyrkantig korg, klockor.

Ställ hängande krukor av kryddor tjeckiska företaget NADOBA:

 • modellnamn: en uppsättning av hängande krukor av kryddor, NADOBA (Tjeckien), en serie av BOZENA;
 • priset på 1259 rubel;
 • Funktioner: 3 vackra glasburkar av olika kryddor;
 • Fördelar: bekväm passform gör det lätt att lyfta och hänga burken;
 • Nackdelar: det är nödvändigt att skruva loss locket burkar.

Monterad snygg mekanisk klocka på skenan för köket:

 • modellnamn: kitchen klocka;
 • Pris: 629 rubel;
 • egenskaper: bredd 90, djup 90, höjd 165 mm;
 • Fördelar: klockan är inför ögonen när du arbetar i köket,
 • Nackdelar: not found.

För utmärkta funktionalitet kök arbetsområden använde olika antal krokar. Krom stången avslutad krokar av samma material. Brass - krokar mässingsstång. Forma krokar gjorda av form lastbärande konstruktion. används huvudsakligen krokar med en cirkulär fästring och dubbla modeller. På den sida av gardinkroken är fäst runt plastlock. Krokar inte bär allvarliga mekanisk belastning, används de för att hänga små kökstillbehör, kökförkläden, grytlappar.

Kännare kommer att glädja i detaljerna i systemet och komponenter i det italienska företaget Gerbarika handgjorda:

 • modellnamn: hook "Lizard";
 • Pris: 2000 rubel;
 • Funktioner: figurin ödla på en bit handgjorda av mässing;
 • Fördelar: vackra belagda artikeln, antik brons, inte bara för att dekorera köket, men också möjlighet att bära den funktionella belastning;
 • Nackdelar: högt pris.

Ställ krokar räcke tjeckiska tillverkare har högkvalitativa svetsar och små delar:

 • modellnamn: Firm NADOBA (Tjeckien), en serie av BOZENA;
 • Pris: 284 rubel;
 • egenskaper: storlek 4h0,6h7;
 • fördelar: högkvalitativt stål, krom-nickelbeläggningstjocklek större än 10 mikron;
 • Nackdelar: högt pris.

En mängd olika tillbehör som används inom livsmedelssektorn producerar olika typer av upphängningselement reylingovyh system. Bilagor inkluderar korgar och hylla förvaring av köksredskap. De headsets bemannade hörn diskbänk, är hörn suspensioner som används. Speciella hållare och vertikala väggstrålar ge en möjlighet att placera skenorna av olika längd varandra eller ovanför varandra och hänga hyllor av olika typer, storlekar, syften.

Ryssland producerar mycket reylingovyh system. En av dem är en hylla för kryddor MIX företag Stilvud färg svart sammet:

 • modellnamn: MIX hylla för kryddor;
 • pris: 2725 rubel;
 • Specifikationer: reylingovaya guide räcke struktur är tillverkad av en platta fyrkantiga hål perforerade metallband;
 • Fördelar: intressant design av hela systemet i en modern stil;
 • Nackdelar: Endast lämpliga komponenter i serien.

Det italienska företaget Lemi erbjuder gångjärn set, som är en suspension och en flyttbar hylla:

 • uppsättning burkar såser och kryddor (4) i krom färg;
 • Pris: 9648 rubel;
 • Specifikationer: 4 glas tefat vinäger, ketchup, sås, soja, solros eller olivolja;
 • Fördelar: bekvämt handtag hjälper lyfta hyllan med en ledad del, sätta på matbordet,
 • Nackdelar: högt pris.

horisontell räcke hållare för köket för dess fastsättning på en vägg eller hylla. Formen på monteringshållaren är i form av en fläns eller en metall lådan, som är fäst vid vägg dymlingar, och trädet - skruvar. Snygg mössa hållare fästs till basen med speciella försänkta skruvar. Montering göres L-formad sexkantsnyckel. Den vertikala när lampa, har övre och undre flänsen, de mellanliggande ringfäst hyllor, korgar. När de är installerade i slutet lagt två fäst lateral.

Holder pipe räcke italienska företaget Lemi guldfärg:

 • modellnamn: innehavaren av röret;
 • Pris: 310 rubel;
 • egenskaper: guldbelagd;
 • plussidan: dolda fäst lägger skönheten i hela strukturen;
 • Nackdelar: när du sätter gips på väggen inte kommer att fungera.

Flänsmontering vertikala räcke kinesisk tillverkare Lemax:

 • modellnamn: rörflänsen 16 mm;
 • pris: 20 rubel;
 • egenskaper: inre diameter av 16,5 mm, den totala diametern 38 mm (väggtjocklek 3,5 mm), RHA-17, krom;
 • pros: väggtjockleken kommer att möjliggöra säkert räcke;
 • Nackdelar: not found.

Hur man väljer rälsen för köket

Börja val reylingovoy systemet står att bestämma dess färg:

 • För moderna modeller av möbler med en dominans av glas, ljus plast, aluminium delar förstahandsval krom takrelingar.
 • För kök med en dominans av gulbrun färg eller trä finish kök ska ge företräde åt design av guldfärg, mässing eller antik brons.
 • I organisationen av köksutrymme vacker och enkel design tillför elegans av interiören.

recensioner

Jag uppskattade räcken omedelbart från tidpunkten för deras framträdande i våra butiker. Jag köpte billigt och omedelbart bad sin man att rätta till dem. Vägg hyllor för förvaring av redskap. Badrummet nära diskhon placera hyllan med tvål innehavare, glas tandborstar, tandkräm, handduk krokar. I duschen jag har för dem är hyllor schampon, geler, svampar suspenderade.

I Moskva är takrelingar för köket olika priser som säljs i alla större byggvaruhus. Vi har etablerat horisontell och vertikal för reparationer. Vid små storlekar kök får mindre skräp hängande hyllor, bordsskivor nödvändiga köks objekt - hjul, sockerskål, står knivar.

Vladimir, 37 år gammal

Jag är en designer köksmöbler. De senaste 20 åren reylingovye systemet, belysning - de nödvändiga attribut inköpsorder och köksutrustning. När dekorera privata hus i en förort till St Petersburg, föreslår jag att göra köket ett modernt och bekvämt. I detta projekt, de horisontella, vertikala, overhead skenor, staplade design.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 + = 12