Juldekorationer av papper

Ornament med sina händer på nyårs av papper, foton

Tillvägagångssättet för det nya året - en lycklig händelse, en favorit med alla barndomstider. Hemmafru och kvinnliga hälften av kontorsanställda strävar efter att skapa en festlig stämning. Det enklaste sättet att dekorera en favorit bostadsort - skapandet av kraftpapper. I denna artikel kommer läsarna lära sig vad kan vara dekorationer med händerna på det nya året på papperet för att skriva ut bilden bifogas.

Familjer med barn behöver för att locka barnen att dekorera huset. Barnen skulle gärna dra, lim, färg hantverk. Och det är trevligt barn kommer att se sitt arbete i huset.

Konventionellt julpynt kan delas in i två kategorier: för fönstren och rum. De viktigaste idéerna i pappers prydnader för det nya året är de som är listade nedan.

1. Schabloner. Denna prydnad är lämplig för hem och arbete. Helt enkelt ut. Sedan måla och tälja. Fäst dekoration kan vara på bordet, fönster och njuta. Ett exempel är mönstret i figurerna klicka på bilden för att förstora och skriva ut!

2. Snöflingor. Standard dekoration för fönster dekorera alla rum. Systemen för att skriva ut mallar:

1

För tillverkning av wellpapp produkter behöver: Office papper, sax, häftapparat, lim. I det första steget måste du skära A4-papper på mitten. Då de två pappersark viks som ett dragspel. Då måste du hitta mittpunkten på arken, viks som ett dragspel. För att göra detta garmoshechnye vikas halv ark och expandera tillbaka. Central punkt häftas. I nästa steg måste du klippa mönstret. När du väljer ett mönster bör vara medveten om att det är nödvändigt att upprepa symmetri och andra papper. expandera sedan papperet och limma att limma de ändar för att bilda en halvcirkel. Det sista steget är att ansluta de två halvorna snöflingor tillsammans. Det färdiga resultatet presenteras nedan:

3. Kvillingovye snöflingor. quilling teknik innefattar användningen av spiraler av smala remsor av papper. Ett exempel på detta visas i figur snöflingor - Ökning och trycket:

4. Leksaker för julgranen. Standard barn hacka in en ficklampa, perfekt dekorera inte bara jobb, men också i lägenheten. Figur reflekterar en av de versioner av sådana leksaker.

5. Kransar. Det enklaste alternativet för rummet dekoration är enkel Chained krans. För sin produktion behöver enkla eller färgat papper, sax, lim. Skära papperet i remsor och limma ändarna av remsorna till varandra. Du kan ansluta en häftapparat. Slutresultatet visas i fig.

6. Origami. Ovanliga och elegant utseende kommer fiskben av papper på en ritning schema.

7. Dörr dekorationer. En sådan dekoration kan göras även med ett litet barn. För beredning av inredningen som behövs: vanligt eller färgat papper, lim, sax, måla, platt rund platta, en liten rund tallrik.

 1. Det första steget för tillverkning av smycken - underlag för inredningen. För att göra detta måste du cirkel med en tallrik på en färgad pappersark cirkel. Då, i mitten av den stora cirkeln till cirkeln och skära ut en liten skål. Snidade figurer påminna bagel.
 2. Då måste du använda en penna för att färg eller vanligt papper, skär runt plantskolan eller handflatan. Nästa steg innebär att skära arbetsstycket palmer. Skäras som Blanks händer, hur många passar på basen.
 3. Varje stencil palm bör klistras i samma riktning. Att hänga den färdiga dekoration band och dekorera rummet. Exteriör Inredningen visas i figur

8. Barn hantverk. De mest populära barns hantverk är en tillverkare av Santa Claus. Detta kommer att kräva följande ämnen: sponzhiki bomull, svart och röd tuschpenna eller små kol tabletter, sax, färgat och vanligt papper, lim, rep eller sträng. Av vanligt eller färgat papper du vill klippa en cirkel. Sedan, av färgat papper röd eller blå behov av att skära ut en halvcirkel, eftersom det kommer att bli Santa Claus hatt. På cirkeln skär måste klistras sträng eller rep. Limma en halvcirkel på en tråd. Nästa du behöver från bomull sponzhikom klistra skägg Santa Claus. Då markörerna för att rita ögon och näsa. Vackra handgjorda artikeln - perfekt för dekoration av julgranar, rum, fönster och kontor.

9. 3-D dekoration. Det viktigaste inslaget i inredningen är en volym. Vilket gör underhållande veschichek med användning 3-D Technologies harmon passar i någon dekor. För beredning av inredningen kommer att behöva: limstift, papper, sax, nål och tråd, en penna. I det första steget tillverkning av smycken du vill klippa 10 identiska cirklar av vitt papper. Då behöver du en penna för att rita på varje cirkel radie och radien av den skurna linjen. I nästa steg du behöver göra med ett lim 2 koner. Figuren visar ett diagram över utseendet av dekorationen.

Liknande åtgärder har att göra med resten av samhället. Då måste du sy en dubbel koner med varandra med hjälp nål och tråd. Var medveten om att alla koner för att delta i en boll form. Extra tråd är användbar som ett gångjärn för bollen. Utseendet hos produkten visas i fig.

10. Papper vy. Denna inredning perfekt dekorera ett fönster. Tillräckligt av papper-cut stenciler, visas. Limma komponenterna i bilden i fönstret.

Schabloner för att skriva ut:

Vad kan göras med sina egna händer prydnader för det nya året, papper, foton såg. Idéer för en nyårs inredning beror på fantasi och känsla för stil hemmafru. Heminredning för semester kommer att skapa värme och en festlig stämning hela familjen.

Juldekorationer med sina egna händer för huset - av papper och skrot, master classes med bilder och video

Fotogalleri: juldekorationer med sina egna händer för huset - av papper och skrot, masterklasser med bilder och video

Christmas heminredning attribut - lite kul, kreativt och roligt. Bokstavligen på några timmar, kan du förvandla din vanliga hem till en vacker plats, fylld med magiska atmosfären i annalkande vintern semester. Det enda negativa - tema inredning för hem är en av de dyraste utgifter före nyår. Du kan dock alltid göra juldekorationer med händerna slut på papper eller annat material till hands. Till exempel budgeten, och därmed den ursprungliga versionen - schabloner för fönster i form av snöflingor, julgranar och snögubbar Christmas andra grejor. Ytterligare erbjudanden steg för steg master classes med bilder och video av det nya året dekoration för huset med sina egna händer. Vi är övertygade om att de kommer att hjälpa dig att möta nya 2017 i en festlig stämning!

Original jul dekoration av papper med händerna, en master class med foton

Det enklaste och mest tillgängliga material för att skapa originella juldekorationer med sina egna händer - vanligt vitt papper. Oftast gör snöflingor och schabloner för att dekorera fönster vintermönster. Original jul dekoration av papper med händerna, en master class där du hittar nedan kan användas för inredning och prydnadsföremål för en julgran.

Material som behövs för nyår dekorationer av papper med sina egna händer

 • A4
 • ett tefat eller ett glas
 • mynt
 • blyertspenna
 • sax
 • lim
 • pärlor och fiskelina

Instruktioner hur man gör original smycken från ett dokument om New 2017 med sina egna händer

 1. Sätta ett tefat eller ett glas till papper och dra ut en penna på den yttre kanten. På en sida av A4-papper göra 4 lika stora bitar.
 2. I mitten av varje cirkel lägga en stor mynt och dra ut en enkel penna på utsidan.
 3. Klipp ut alla kretsar. Sedan varje cirkel i halva slazhivaem tre gånger så som visas på följande bild.
 4. Vi expanderar gemenskap och se att veck bildades. Sax skickas till dessa märken, utan att skära den inre cirkeln.
 5. Inom varje sektor sätter en penna, böjer kanterna inne och fixa med lim.
 6. Ge arbetsstycket torka helt. För ett dekorpapper 4 behöver prestera.
 7. Ta förformen och anbringande därpå en annan (intern del). De återstående två ämnena också sammankopplade.
 8. Sedan, med hjälp av en tjock nål gör ett hål i mitten av förformama och tunn lina gängad med pärlor.
 9. Den ursprungliga dekorpapper för det nya året 2017 - redo! Det återstår bara att dekorera rummet med dem eller fiskbens.

Enkel dekoration med sina händer på den nya 2017 från skrot, steg för steg

Enkelt, men mycket ovanlig dekoration med sina händer på den nya 2017 är ganska enkelt att skapa från skrot, applicera lite fantasi. Till exempel, från vår nästa master class du lära dig att använda små bitar av tyg för att förvandla en enkel krans i en spektakulär nyårs inredning. En sådan enkel dekoration för det nya året 2017 med sina händer ur skrot som krävs för att fånga uppmärksamheten hos besökare och kommer att njuta av festliga stämningen.

Material som behövs för nyår dekorationer med händerna improviserade

 • girland
 • löst vävd i olika färger, till exempel, ett linne
 • sax

Instruktioner om hur man gör en enkel dekoration för det nya året 2017 från skrot

 1. Först måste du besluta om färgpaletten för att dekorera kransar. Det är bäst att ta den traditionella nyårs och julfärger. Sedan kommer 2017 kommer att präglas av Fire Rooster, är det önskvärt att använda ljusa färger, såsom röd eller orange.
 2. Efter att ha definierat färg, gå till registreringen. För denna ganska smal tyg skars till remsor 6-7 cm i längd. Antalet ränder beror på krans längd. Förbered så många ämnen till varje 2 lökar stod för en duk rem.
 3. Ta remsan och knyta det till en nod mellan de två glödlampor. Alternativa olika färger, om vi använder flera nyanser.
 4. Med hjälp av ämnen, fyller tyg "bantikami9raquo; Garland längs hela längden. Klart!

Juldekorationer för hemmet av burkarna med sina egna händer, Master Class med foto

Ljus inte bara skapa trivsel i huset, men också för att främja avslappning, förbättra humöret och lindra stelhet. Och är inte detta är så viktigt att känna när han återvände hem efter en ansträngande jakt på året försäljning? Från nästa master class med de foton du får lära dig att skapa vackra juldekorationer för huset med sina händer utöver det vanliga burkar. Sådana dekorerade burkar kan fungera som goda ljusstakar, vilket är särskilt viktigt inför den nya 2017. Dessutom juldekorationer för hemmet av burkarna är bra i sig.

Nödvändiga material för julpynt från burkar hemma med sina egna händer

 • glasburkar
 • spets
 • tvinnar
 • sax
 • lim
 • konstgjord snö, eller polystyren
 • bulor
 • ljus

Instruktioner hur man gör burkar av jul heminredning

 1. Ta vackra spetsar och linda runt halsen på burken. Vi fixar en sladd sår i flera lager, som på bilden nedan.
 2. Binda ändarna av strängen, som kan bytas ut och dekorativa sladd, båge. Nära fören limma små knölar. Du kan också lägga till kvistar av gran, tuja, rönn gren och andra naturmaterial.
 3. Med hjälp av konstsnö urskilja gupp. Om detta inte finns någon snö, kan du ta en vanlig skum och gnugga den på ett rivjärn. De erhållna flisen fäst gupp med hjälp av lim.
 4. Inne i burken är också fylld med snö, ca 1/4 av sin volym. Försiktigt in i ljuset. Du kan dra nytta av de kulinariska pincett.
 5. Det återstår bara att arrangera spektakulära candle-burk för hem och tända ljusen. Klart!

Christmas stenciler, pappersdekorationer på fönstret, Mönster

När tiden för hem förbättringar för sportlov att avvara, och finansiell kapacitet är begränsad till hjälp av nya schabloner av papper att dekorera fönstren. Detta är kanske den enklaste och snabbaste sättet minuter att förvandla ett vanligt rum till en magisk plats. Och när man betänker att olika julen mallar och stenciler för fönstren kan göras bokstavligen i 10 minuter, sedan ignorera detta dekor bara ett brott. Innan vi börjar vår granskning av de mest relevanta dekorationer av papper stenciler för det nya året 2017, låt oss titta på metoden för sin produktion hemma. För att göra fönster, speglar, möbler eller väggdekoration frost behöver följande material:

Det första du behöver göra en skiss ritning av det nya året, vill du inreda ditt hem. Det enklaste sättet att göra en enkel penna och linjal skiss snöflingor. Om dra lärdomar i skolan passerade dig, så är det bara att skriva ut mallar från vår lista nedan. Klipp försiktigt längs linjerna siluettmönster. Den resulterande schablonen fix på den önskade ytan, t ex glas, med hjälp av tejp. Ta spraya med konstsnö och Fyll i ritningen. Om det inte finns någon snö, användning av budgetmedel - lätt frånskild tandkräm och borste. Du kan också ta akrylfärg och tillämpa den med en svamp kök. Ge ritningen att greppa och ta bort mallen. Klart!

Hur man gör en spektakulär juldekorationer för hemmet, video

Som ni ser, till de ursprungliga juldekorationer gör med sina egna händer för huset är en kick. Det viktigaste är att göra lite fantasi och då även en sådan enkel improviserad material, såsom papper, kan förvandlas till en unik inredning. Därefter hittar du flera videolektioner på att göra intressanta dekorationer för det nya året med sina egna händer. Vi hoppas att de, liksom steg för steg master classes med bilden ovan, kommer att inspirera dig på nyårs kreativitet. Och du, i sin tur, kommer att lära sig att göra en spektakulär julpynt för huset snabbt och enkelt!

© 2018 strana-sovetov.com "Country råd"

Artiklar, översättningar, bilder och varumärken tillhör sina respektive författare och ägare. I partiell nytryck av material som krävs dofollow hyperlänk till "Land of sovjeterna." Kopiera webbplats material länderråd i sin helhet är förbjudet.

Brott mot dessa villkor kommer att betraktas som ett brott mot rättsligt skyddade immateriella rättigheter och rätt till information.

Sajten använder sig av en cookie. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen samtycker du till användning av kakan. sitemap

Juldekor: att skapa en magisk stad av papper

Snart nyår och så vill känna glädje och värme, som är inneboende i denna semester. Och de som har svårt med nedsänkning i "samma" humör, kommer det att nå med rätt inredning. Vi kommer att limmas och skär! Precis ett barn, men resultatet kommer att glädja även de mycket sofistikerade kännare. Så låt oss börja ...

 1. Tunn vit kartong eller vitt papper (Whatman jag tog en rulle).
 2. Artificiell snö vitt i patronen (valfritt).
 3. Elektrisk girland eller en värme ljus med artificiellt låga.
 1. Brev kniv.
 2. Dubbelhäftande tejp.
 3. Pad / matta skärning.
 4. Två brett intervall.
 5. Limma papperet (penna lim, lim punkt kristall eller lim-gun).

Print mönster. Vid varje specificerad tagna mått, men du kan minska eller öka dem om det behövs.

Förbered för att skära pappersark. Om ritpapper var på en rulle, sedan måste det först strykas järn bli av kurvan. Vi gör det i förväg för att skära stycken för varje detalj.

Vi utsätter järn och ånga, men inte köra under en lång tid på ett ställe, annars listan kommer att böjas i motsatt riktning. Rörelsen bör vara släta, utan starka påtryckningar.

Därefter skär ut mönster hus av skrivpapper med hjälp av en kniv eller en plotter.

För att ytterligare sätta det lättare att göra en skåra i form av en streckad linje vid veck platser.

När alla ut, ta linje, placera objekt på en plan yta. Vi sätter den första raden av arbetsstycket till höger längs den avsedda vecket.

Vi sätta en andra linje från den nedre vänstra delen av vecket och efter att ha bringas nära den högra linjen, böjer uppåt.

Bildade vecket platt utan veck.

Således böjer i linje med alla planerade.

Glöm inte taket.

Peck sidodel hus. Du kan använda ett limstift, men det är bättre att ta limmet Moment Crystal eller lim-gun - strukturen kommer att bli mer hållbara.

Applicera limmet i stället för anslutningar tak. Limmet har inte tid att torka, limma den första skridsko, sedan en annan.

Pressas mot taket mer bekväm inuti, sätta den på en av ramperna.

House är klar! Också limma de återstående husen.

Läs fortsätter på nästa sida

PUSH "Like" och får bara de bästa positionerna i Facebook ↓

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 26 = 30