Juldekorationer för gator

Hur du ordnar gatan sidan av huset?

Outdoor juldekorationer är ett utmärkt verktyg för att skapa en festlig stämning inte bara hemma utan även på gården. Nyår är den mest favorit semester i vårt land. Det är helt förståeligt önskan att skapa en lämplig atmosfär varhelst endast riktat blicken.

Detta innebär inte nödvändigtvis har att spendera en stor summa pengar, köpa julpynt, belysnings- och figurer i kommersiella nätverk. Juldekorationer för gatan kan göra med sina händer gratis.

Du kan använda en mängd olika saker som har ackumulerats i huset i många år. Genom arbetet med hantverksproduktion kan involvera hela familjen, inklusive små barn.

Hans händer kan göra smycken som inte kommer att förlora kvalitet tillverkade varor. Tänk på olika typer av arbete, blir resultatet som att julen gatu dekorationer som orsakar stolthet.

Kransar i århundraden förknippats med lycka och framgång. Om man fastspikad på en dörr krans, anses det ett gott omen.

Dessutom är det ganska catchy upplyftande produkt redan på tröskeln. När det gäller gatan, sedan hänga som smycken kan vara var som helst: på räcken, grindar, grind och trädgrenar.

Det första du måste bestämma - för att göra grunden för leksaker. I huset hittar du en massa onödiga saker som kommer att behövas under tillverkningen av smycken.

Ring for en krans gjord av följande material:

Det mest prisvärda alternativet är kartong. Olika lådor kan hittas i varje hem. Kartong är lätt att bearbeta. Från sina egna händer, kan du göra en siffra på komplexitet.

1

En nackdel med detta material är dess dåliga beständighet mot fukt. Men om det nya året inte kommer att regna, kan krans användas under flera år.

Att arbeta krävs:

 • penna;
 • saxar,
 • Brevpapper kniv;
 • PVA lim;
 • glitter;
 • gran koner;
 • souvenir tillbehör (bollar, klockor, stjärnor);
 • syl.

Att arbeta behöver du en hel del utrymme. För att inte fläcka ytan på bordet, måste täckas med tidningar eller plastfolie. När alla ingredienser är klar kan du börja.

Produktion krans utförs i följande sekvens:

 1. På kartong dras flera ringar av samma storlek. För att skapa kretsar kan du använda en syl, en bit glitter och penna.
 2. Skära ringen och limmas ihop. Tjockleken är viktigt om en tunn kartong.
 3. Arbetsstycket är ett hål i vilket är insatt glitter. Kartong insmorda med lim. Glitter genominslagningsringen. End stelt fixerad.
 4. När limmet torkar, på en krans fasta koner och olika blanka små saker.

Om det behövs, gör en slinga genom vilken en krans hängs på naglarna, kvistar och andra utskjutande föremål.

Efter reparationen är en hel del olika byggmaterial - rör, brädor och lister. Av dem kan göra några intressanta dekorationer för gatorna.

Inte varje gård har närvaro båge. Det kan göras med sina egna händer från materialet till hands.

Detta kommer att kräva:

 • plaströr;
 • Lödning pipe;
 • Beslag (tees, kors);
 • LED band eller krans;
 • flerfärgat glitter;
 • Juldekorationer.

Arch är som följer:

 1. Tomma skärs resistenta, och övre banor bågar.
 2. Hålls på den önskade bockningsradien av röret.
 3. Billets är sammankopplade med hjälp av lödning.
 4. Arch insvept glitter och krans.
 5. Den färdiga produkten har fastnat i snön.

Vid behov kan bågen lätt flyttas till en ny plats. Efter slutet av vintern kan döljas i ladan, där hon kommer att stanna utan att kvaliteten försämras tills nästa semester.

Figurer och statyetter gjorda av skum

Diversifiera gatan med händerna på nyårs semester kan vara olika former, tillverkade av skum.

Detta material har en låg kostnad och mycket lätt. Han sålde stora paket med kvadratmeter plattor. Ett paket är tillräckligt för att förvandla gården till oigenkännlighet.

Former kan vara plan eller rikligt. Platta tecken är tillrådligt att installera i bakgrunden på gården.

Volumetric Actionfigur bättre plats där de kommer att vara synlig för alla. Limma plattan till varandra är bästa flytande naglar. Denna komposition har utmärkt vidhäftning och är resistent mot temperaturer under fryspunkten.

Frigolit kan produceras följande siffror:

För att hålla samman de ingående delarna i produkter mellan sig själva, tillräckligt stift gjord av massivt ståltråd. Med den kan du spela in figurer i snön. För att göra färgen fler figurer som används färgstarka, pärlor och glitter.

För att göra skapandet av skum synlig på natten, kan de markera. Det finns ingen anledning att använda kommersiella elnätet. Denna teknik är ganska dyrt, farligt och opålitligt.

Om du har problem med ljus, för att sedan skapa en dekorativ landskap belysning LED ficklampor kommer att gå bra. De ger en levande och intensiv stråle som kan ses i några tiotals meter.

Således till en minimal kostnad, kan du dekorera gatan snabbt och smakfullt.

Betygsätt den här artikeln: (1 röster, Medelpoängen: 4,00 av 5)

Juldekorationer gatan med sina händer

I julhelgen runt vill dekorera: en julgran, lägenhet, gård och trädgård. Naturligtvis butiker erbjuder prydnadsföremål för alla smaker. Tyvärr kommer kostnaden till ett pris. Men du kan spara och göra utomhus juldekorationer med sina händer - deras produktionskostnader är ofta minimal. Det viktigaste - att ansluta fantasy och fantasi. Om du inte har idéer, läs artikeln där vi kommer att förklara och visa några varianter av budget inredning.

Kransar - detta är en mycket vanlig juldekorationer. Gatuentrédörrar kommer att förvandlas med hjälp av dekoration och ger en festlig stämning från dörröppningen. Mycket billigt kostar en vacker krans av koner.

Gjort det till oanständighet är enkel - utgå hangaren tråd, böjs den i cirkeln. Därefter, stötar limmade plastring och snöre dem på en tråd. Dekorerad med en stor rosett och konstsnö. På ett liknande sätt, ljus gjorde krans lämnas till den underliggande bilden.

Naturligtvis kommer kostnaderna att bli högre, men tillverkningsprocessen ännu enklare - trots alla bollar har en slinga med hjälp av vilka de kan uppträdda på ett uträtat tråd hängare.

Nyligen gjorda reparationer? Om du har delar av PVC-rör med olika diametrar, inte kasta bort dem - de kommer att förvandlas till vackra juldekorationer. Utomhus plast kransar kommer att pågå mer än ett år utan att förlora estetiska utseendet. Deras tillverkning måste skäras till rör med olika diametrar i bitar med lika längd och limma ihop dem hållbart bindemedel. Då måste du borra hål i sidobalkarna 2 att trä en stark lina eller kedja för att hänga dekorationer.

För att det ska vara helt slutat utfärda sin oädla ursprung, vara krans målade guldfärg och lim inuti rören bollar. Men om du gillar denna idé, och inga material? Använd papprör som ligger till grund för de rullar av toalettpapper eller hushållspapper. Naturligtvis kommer detta krans varar bara en säsong, men det är lätt att göra utan specialverktyg.

Om nära ditt hus finns en liten lund, kan du göra en gata juldekorationer med händerna nästan ingenting. Från stora klumpar kan göras inte bara för kransen, men också en lång krans att dekorera entrédörren. Bara ansluta dem till tråd genom limmade plastringar och lägg till intressanta band splitter glödlampor, konstgjorda bär.

Tom hink kan omvandlas till den ursprungliga potten. Att medvetet grov, rustik typ av plats i hans långa Poleshko, kvistar av gran och koner. För en festligare sätt att lägga till leksaker, band och krans på fälgen till vackert belysa insidan av skop innehåll. Och sammansättningen var inte "privyazana9raquo; till ett eluttag, kan du använda ett litet ljus med LED-lysdioder, som drivs med batterier.

Levande ljus vinter tar särskilt skönhet och charm. Till exempel, bara för nyårsafton kan göras med dem, eleganta och vackra jul gatu dekorationer. Foto alternativ presenteras nedan.

Om du har en webbplats där tuja eller en låda, kan det vara lite att bryta kvistar, ta glasburkar, lägg dem i en tjock ljus och täcka sitt lager av salt och röda bär. Strax före slaget chimes tända ljusen: Nu är du redo för att fira det nya året och starta fyrverkerier.

Och kan du ge nytt liv till en tom burk. Genom att använda akrylfärger och konstsnö är ganska enkelt att dra en snötäckt stad, och några små ljus inne fyller sin varm glöd. Sådana burkar smidiga att ordna och skapa med dem olika sammansättning. Om du gör runt halsarna på burkarna slingor av tråd, kan de bäras som en ficklampa. Glöm bara inte att konstsnö - det är brännbart, så spraya bara på utsidan av glaset.

Skinande ljus - det är kanske de mest spektakulära juldekorationer. Gatugirlander omedelbart förändra utseendet på huset från utsidan och skapar en otrolig atmosfär i nyårsafton. Klassiker i genren - att dekorera huset på en väg av ljus, men det finns fortfarande några originella lösningar.

Med några tomma ölflaskor effektivt kan rita en bana till verandan på huset - en del av en krans tryck genom flaskans hals, lämnar ungefär en meter sag igen dekorera flaskan. Sålunda kommer tråden inte beröra marken och kommer inte att skadas av fukt.

Det kan göras och den så kallade garage träd - på garageportar gör trädet kretsen långa kransar och band limma vissa lätta plastkulor. Stor röd rosett sammansättning dekorera och ge den fullständighet.

Om du bor på gården växer fiskbens, generöst, slå in den med en krans.

Jag behöver köpa nya saker, att göra julen gatu dekorationer för hemmet. Som ni ser är det ibland möjligt att dra nytta av de till synes onödiga saker och tillbehör. Till exempel, från separata plattor eller pallar kan vara den ursprungliga trädet visas nedan.

Hon är inte rädd för snö och regn. Detta träd kommer att pågå mer än en säsong. Ett annat exempel på en icke-standard användning av gamla bitar av trä - det churbachki-snögubbar. Att måla dem, behöver du inte vara en konstnär. Dessutom lapptäcke tyg, kan du göra vackra odyozhki för dem.

Christmas street dekorationer av kartong med sina händer kan inte skryta med en sådan hållbarhet pall träd eller krans av rör, men det betyder inte att du kan glömma dem. Stora lådor kan linda en vacker folie papper och dekorera med rosetter av blommor band. Med detta skydd ombord inte razmoknet för semester. Gamla däck tog också stolthet plats vid en utomhus dekor. Men i form av stora bollar av du förmodligen ännu inte har uppfyllts.

För att göra sådana street juldekorationer med sina händer, kommer att behöva skära en cirkel från plywood. Det är nödvändigt att stänga insidan av hjulet. Sedan måla allt i en vacker och elegant färg med hjälp av färgmallar. Som ni kan se, kan du göra vackra juldekorationer till låg kostnad. Gatu dekorationer hemma - det är ett bra sätt att dela semester med andra, skapar en speciell atmosfär och bara släppa loss din kreativitet.

Plot dekoration för det nya året: En berättelse på gården

Det är så stor i den frostiga nyårsafton att gå ut på gården till glödande ljus i julgranen! Runt en fantastisk atmosfär, med betoning på magiska natten. Alla gäster beundra tillbakablick och kan inte se nog av denna skönhet! Bara du vet hur mycket arbete var värt det för att skapa prakt. För att göra det enklare och hjälpa bestämma vad du ska göra dekoration område för det nya året, Vi kommer att kasta dig några originella idéer som säkert kommer att vara mycket användbart.

Styles avsnitt av det nya året dekoration

För att besvara frågan, hur man kan inreda området på nyårsafton, måste du först besluta om den stil som de kommer att utfärdas en domstol. Den mest relevanta, enkel och komplex på samma gång - det är en fantastisk stil.

Men om du inte lockas till sagor, så ska du titta på följande stilar:

 1. Elegant. Här är det nödvändigt att använda en regel om "tre" högst tre färger och tre former. Av dessa en färg eller annan form - det viktigaste, och resten stöder stil.
 2. Modern chic. Det är en helt naturlig material eller konstgjorda. Den kombination av färger kan vara följande:
  • Svart - Rosa;
  • Svart - röd - guld,
  • svart - röd - brons;
  • Försök också kombinera svarta eller vita färger med andra, liksom metall eller glas. Till exempel: Black - White - kristaller, glas, kristall.
 3. Traditionell, inspirerad av västvärlden. Primära färger - rött, grönt, vitt.

Enligt den valda stilen du behöver för att dekorera och allén som leder till huset, och ingången till huset, och vägen till trädet.

Hur man kan inreda området på nyårsafton

Varvet dekorationer för det nya året

Juldekorationer för trädgården

Denna lista kan kompletteras. Till exempel, för att göra en nyårs trädgård inredning, dekorera hela huset från utsidan elektriska girlander och så vidare.

Vad kan du köpa i butiken till jul dekoration avsnitt

Jag vill rikta ett särskilt tack till producenter, genom vilken dekoration område för det nya året Det ger en glädje! I butiker och nätbutiker från en mängd olika, kan du enkelt välja:

 • olika gatu kransar att dekorera fasaden av huset: nätet, regn, och så vidare;
 • dekorativa kransar: snötäckta grenar, fallande snö, och andra;
 • LED former: snowflake, olika små djur, Santa Claus, även på släden, hans renar och andra sagofigurer, bollar, svamp.

Du kan bara köpa ett par siffror och placera dem i närheten av huset och längs trädgårdsgångar, och du kan skapa en berättelse, en jul saga.

dekoration gård vintern släde Santa Claus

Dekorationer del av det nya året - släde Santa Claus

Juldekorationer för gator

Juldekorationer för trädgården

En av de viktigaste attributen för nyårsafton är ett träd. Men om din webbplats det inte gör det kan det vara lämpligt absolut något träd. Det viktigaste - din fantasi!

Julgran dekoration på gården av elektriska girlander

Juldekorationer för trädgården - gata träd

Tänka på hur man dekorera julgran på gatan, kom ihåg frasen katten Matroskin tecknad "Kärn": "Och låt trädet tillsammans! Bara vi har inga leksaker, inget att klä upp. " Uncle Fedor lagt fram då det enda rätta beslutet - att dekorera den så det är på vinden. Konstigt det än kan låta, men det dekoration för julgranen på gården av förorts sant i verkligheten, inte bara i den tecknade. När allt kommer omkring, hur intressant att titta på dessa "skatter" i stället för den vanliga, men mycket vacker, julgran leksaker. Dessa kan tillsättas insvept i färgglada folie stor godis och en mängd frukt och choklad mynt.

Om möjligt, rikta strålkastarljuset på julgranen, och då är det ännu mer lysa sina lampor!

Träd på gården av "Prostokvashino9quot;

Hur att dekorera en julgran på gatan

Små träd på gården med kransar

Hur att dekorera en julgran på gatan

Juldekorationer för gatorna med sina händer

Inte nödvändigtvis spendera en massa pengar till vinter varvet dekoration var i ett nyårs vacker. Några av de dekorativa element som du kan lätt göra själv. Oavsett om det är en snögubbe, symbol, siffran is eller is intressanta färgade bollar.

Förresten, är sådana bollar mycket lätt att göra: Häll i konventionella luft vatten boll, till färgämnet och lämna kylan. När vattnet omvandlas till is, släpp den från bollen skalet.

Vissa dekorationer kan göras från skrot från tomma plastflaskor, däck, trälådor och så vidare.

Juldekorationer för gator

När du redan har beslutat om stil jul dekoration avsnittet du tycker att det är lättare att avgöra hur man bäst för att dekorera fasaden på huset. Vi har redan skrivit om de olika gatu kransar för bostäder. Du kan också beställa en neonskylt med lyckönskningar eller hälsningar till gästerna.

Jul dekoration av hus och mark

Jul dekoration av hus och mark

Hur man kan inreda området på nyårsafton

Om det är möjligt och dekorera ingången till huset av gran eller tall grenar. De kan dekoreras med konstgjord snö och hänga en mängd små gåvor för familjemedlemmar och gäster. Eller gör kort av kartong med olika trevliga förutsägelser och "laminat" dem genomskinlig tejp. Innan man går in i huset, ska personen tas bort från grenen förutsägelse av deras nyår.

Varvet dekorationer för det nya året kransar

Sleigh Santa Claus på taket kommer också ser mycket spännande. Och kan du hänga Santo hem som om han vill klättra i ett fönster eller på balkongen - dag denna "farfar med en påse" redan aktivt används i Amerika och Europa, men i vårt land den inte uppfyller ofta, så att någon annan kan en överraskning.

Santa Claus klättrar till balkongen - juldekorationer

Även under taket kan hängas en vacker krans och en krans av granris. Dekorera och andra byggnader som finns på din webbplats - en lada, garage, lusthus och så vidare.

Jul dekoration av hus

Dekorera hem med kransar

Glöm inte att du kan dekorera och grindar med staket. Häng på en wicket julkrans som du kan köpa eller göra dina egna händer (se mästarklass med steg för steg bilder på vår hemsida via länk). På staketet hänger vackra gran kransar, om så önskas, kan kompletteras med el, och sedan på kvällen ditt staket kommer att vara lika elegant som fasaden på huset och gården.

Dekorera hem för det nya året

Dekorera hem och gårdar till det nya året

Som ni ser, platsen dekoration för det nya året - detta är en mycket bra tid. Om du har barn, ge dem möjlighet att skulptera ur snön olika figurer, små bilder, lägga färgämnen till gården såg färgglada. Var kreativ och inte vara rädd, och om något inte fungerar, kan du alltid säga: "Det har tänkts" Gott Nytt År till dig!

Verkligen jag gillade din webbplats.

Mycket vackra julgranar. Men jag är inte första gången jag kommer att köpa ett träd i en kruka)) Det är så vackert och bekvämt! Julgran i potten - detta är den bästa idén för semester.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + = 14