Julkrans med händerna i steg

Nyår krans med sina egna händer: steg master class med foton

Under de senaste åren blivit en populär tradition att dekorera huset traditionella katolska jul kransar. Variationer i sin myriad: de kan göras från både levande material - kvistar, bär och kottar, liksom från de mest oväntade. Och de platser där du kan placera en festlig krans så mycket - på ytterdörren, ingången till vardagsrummet eller matsalen, eller kanske bara för att vara på väggen i rummet, kan du sätta på ett bord eller en fönsterbräda, och placeras i ljuset.

Denna kompakta bit tar nästan ingen plats, men skapar en semester atmosfär. I den här artikeln anser vi steg för steg guiden klass på nyårs krans med sina egna händer med ett foto, som är säker på att komma till hands om du vill göra det till en elegant inredning.

De traditionella färgerna av jul är gröna krans, rött, guld och vitt. Oavsett material har valts ut för dig grunderna, inredning kan väljas är:

 • Bär: Viburnum, rönn, enbär, Wild Rose, järnekbär;
 • alla typer av nötter, skuren i skivor och skivor av citrus, apelsinskal, twisted;
 • kanelstänger, anis stjärnor;
 • Dekoration av konerna i naturlig färg eller målade silver, guld färg;
 • trevliga sötsaker - godis och kakor;
 • små julleksaker: bollar, stjärnor, snögubbar, änglar, fåglar, halsband, hus, etc ...
 • band, rosetter - slätt, pläd, randig,
 • om kronan är placerad på en horisontell yta, kan också användas ljus av olika färg och storlek.

Förmodligen den vackraste kransar gjorda av naturmaterial - tillverkade av granris, grenar tuja, tall. Men först måste du göra en tråd ram:

För att bättre kvarhålla fukt för grenarna, och de håller längre tilltalande för ögat grön kan du linda frame ränder vatten vått skum, fixa det med fiskelina, snöre eller tråd.

1

Därefter skär i små kvistar samlar "bukety9raquo;, ankring tråd.

Dessa buketter av grönska primatyvaem till ramen.

Och dekorera en krans av grenar på din smak.

 • tråd;
 • glitter;
 • tidningen;
 • Vit toalettpapper;
 • tråd;
 • varm-smälta;
 • bit av guld band;
 • kottar;
 • dekoration: pärlor, jul bollar.

1. Eftersom tråd göra cirkeldiameter av ca 24 cm.

2. Kabelsträng inslagna med papper, i början och slutet av smält sy.

3. Om du vill göra en tjockare bas - vi linda andra antal tidningar.

4. Ovanpå vitböcker vind vi toalettpapper eller pappershanddukar för att täcka upp fula.

5. Fäst en vit tråd.

6. knotted slinga av gyllene band.

7. lindade förformen av en glitter band.

8. dekorera: lim blomma, stötar, som slås in med pärlor. På några ställen att lägga till en liten sammansättning bollar.

Du kan dekorera krans dörr, vägg eller dörr.

Du kan välja ett område av blått och silver.

En liten julkrans med händerna inbjuder oss att göra designer Igor Linnik.

För basringen används, skärs från kartong.

Det måste linda omslagspapper, skrynkliga i en bunt.

Papper fäst tråden.

Sedan kan du börja försiktigt primatyvat grenar använder samma tråd till basen.

När hela krans är fylld med grenar, är det möjligt att dekorera och umgås vid dörren, där det kommer att vara tilltalande för ögat av förbipasserande.

Ett brett utbud av foto idéer samlats nedan. Låt dig inspireras!

Du kan också uppmärksamma vårt urval av filmer på att göra kransar på egen hand.

Användning av denna webbplats är bara möjlig med den direkta aktiv länk till platsen för kvinnliga Diana

Julkrans - en saga med sina egna händer! Foto idéer och master classes

Nyårsafton, den mest magiska, fantastiska semester, alltid ljusa, glada, förväntas. Födelsen av det nya året är nära besläktad med julhelgen, sakramenten, som ägnas åt olika riter och symboler.

En av dem - ett slags krans kalender som räknar ner dagarna före den officiella dagen. Trä hjul, dekorerade gran tassar, band och ljus, ordnade så att den kunde ses från långt håll. Vacker tradition har slagit rot i hela världen, har blivit mer sekulära natur, krans och blev en symbol för det nya året.

Traditionellt, jul dekoration i form av en ring av barr med 4 ljus - en symbol för evigt liv, jorden med sina fyra världsdelar.

Under veckan före nyår, kan du välja någon dekoration i butiken, inte riktigt tänka på mening och betydelse. Men i väntan på ett mirakel är det lämpligt att skapa en symbol för vintern, locka lycka, med sina egna händer, desto mer att det inte är nödvändigt att söka, för att göra en krans - materialet runt tusen återstår det bara att ta fantasy.

Nålar och koner - utkastet December

Neat, glänsande mörkgröna grenar av gran, tall, gran, vridna rött eller vitt sidenband med nyckfull koner utspridda, varvat med julen bollar, glitter.

Det ser stora klumpar av olika storlekar, precis beströdda med paljetter, omgiven av ljusa bär av rönn. Rowan, enligt druiderna, är full av oro morgon - i dag är det på modet att inkludera i sammansättningen av olika kulturer, matchande ämnen.

I den tradition av julpynt, jul tecken och rosetter. Prioritet - röd, vit, guld, två ringar och gaffel svansar. Och naturligtvis, ängeln - där göra utan honom i en magisk semester! Söta änglar finns överallt, det finns inga gränser och förbjuder dem.

Candy - barns glädje

Inte bara barn älskar godis! Chokladbollar i glänsande folie perfekt kombineras med de nordiska pinnar, karameller och dessa spegel bollar. Lång randig karamell bildar en tanke störning, vilket skapar en stämning, och strikt båge eftersom det leder i den ordning de roliga vävning.

Christmas frukt - apelsiner, mandariner

Bright citrus färg, glädje av våren och figurer tillverkade av aluminiumfolie, även på sommaren påminna om den vackra sportlov. Orange hjul, bekvämt beläget på barr kudde - igenkännbar julkrans.

Originella idéer - det finns ingen gräns festlig fantasi

Skapa en julkrans, så vad ingen annan, är inte svårt. Med lite skicklighet och en stor önskan, styrs av vår master-klass - och kaféet fönster pryder sammansättningen av vin korkar eller plastmuggar.

Vid ett barnkalas kallar känsliga kransar, snöflingor, skickligt gjord av servetter.

Strikt mans karaktär kan ses i arbete i träslöjd, som lockar klarhet linjer och rader av levande trä.

Hur detta görs, eller en liten master class

Nästan alla kan göra en krans med händerna improviserade. Grundval av den väl skuren kartong, plywood eller tjockt skum - det är viktigt att materialgrundvalar detaljerna fästes med lim, små spikar eller stift.

Vi erbjuder en schematiska instruktioner för tillverkning av ursprungliga smycken, för att hjälpa - steg för steg bilder. De två första stegen, som visas på bilden är densamma för alla varianter av dekoration.

 1. Basis. Storleken på framtida produkt beror på var den kommer att placeras - vid ytterdörren från utsidan, på fönstret, i fönstret på skrivbordet eller i vardagsrummet väggen. Med hjälp av en kompass eller plattor rita en konventionell två koncentriska cirklar på ett avstånd av ca 10 cm från varandra. Cut ringen.
 2. På den omvända sidan av slingan ska fästas garn eller tunn tråd, för fastsättning på dörrutan.

Beredd på grundval av ringen wrap satin eller sammetsband, band, rep eller tråd - krans är klar! Exempel - i fotot. Det återstår att lägga inslag av jul - en provisorisk ljus, gran tassar, bågar och andra dekorationer.

Det ser stora tovor av flerfärgade ull, stickning fragment demonstrativt fästs på ringen ekrar. En sorts symbol för hemmet.

Nötter - underbart material för juldekorationer. Att fästa dem till en cirkel använder limpistol.

 1. Vacker, Strukturerad smidbart material - säckväv, skars i fyrkanter med en sida på 15 - 20 cm.
 2. Varje ruta triangel vikas på mitten, sedan dra den långa änden till den centrala hörnet (skarpa hörn ansluta Direct). Få torg med depression.
 3. Små spikar eller stift fästa den fria kanten av kvadraten baserade eller halm flätad tråd bör överlappa nästa gradvis fyllning av ytan av ringen.

Ovanligt krans med en sittgrupp kan vara dekorerad med band, små koner, godis och jul bollar, skär från samma säckväv blad, kvistar gran ordna dem i valfri ordning.

Julkrans från snickeri

Att upphandla identiska trälådor, fixa dem på grundval av en godtycklig eller strikt geometrisk ordning. Ytterligare inredning - tall tassar, pilbågar, bär. Exempel - på bilden.

Snow krans av pappersservetter

 1. Förbered fyllningen. Runda servetter lägga upp fyra gånger, vrid trianglar med rundade spetskant.
 2. Fästa stift för varje triangel skummodell, som visas i bilden, då, så nära som möjligt till den första andra, tredje och så vidare, tills hela ytan av basen ringen är dold under improviserad snö skikt.
 3. Dekorera snö cirkel klarröd båge med en eller fyra (simulering ett ljus 4).

Ursprungliga materialet - avgasröret. Brilliant, snyggt och enhetligt över hela längden av skorstenen tillräckligt för att böja en ring, och anslutningspunkten vackra band mask, New Year "regn".

Som underlag kan du använda tråd trempel - klädhängare. Hook lämnas orörd för att fästa mästerverk. Resten av tråden för att räta ut och böja igen, nu i form av en ring, och sedan spetsen på kroken för vår krok.

Det återstår att sträng jul bollar i valfri ordning, alla storlekar och färger. Vid denna punkt som på så mycket! Men krans vänder ljust, original.

Som ett alternativ: det är möjligt att komma fram med söta produkter från glitter, sidenband, även från pasta!

Julkrans fäst utanför dörren, välkomnar gästerna på bordet talar om gästfrihet av värdarna, välkomna förbipasserande från fönstret eller fönstren behagar ögat och höjer sprit.

Idéer för en nyårs krans i 2018 med sina egna händer

Som dekoration för semester, jul kransar, tillverkade huvudsakligen av församlingsmedlemmar av den katolska kyrkan. Men nu är det många människor som försöker att dekorera ditt hem en mängd olika dekorationer.

Jul kransar på dörren av grenarna med kottar, är ganska vanligt idag, och antalet sådana dekorationer bara ökar för varje år. Vissa hantverkare i denna dekoration lägga sina idéer i form av jul bollar, figurer saga tecken, och andra.

Nyår krans med sina egna händer

Typisk, traditionell krans gjord av en cirkulär bas material som kan tjäna som en tätt vävd vira. Diametern på den cirkel, kan du välja din egen baserat på storleken av dörren. Kransen vävda tunna grenar, då konerna tillverkade av ett mönster, till exempel, fyra väderstreck.

VIKTIGT! Kottar är önskvärt att välja en liten storlek att det är lätt att arbeta med dem.

Bild 2 - Ett av alternativen för tillverkning av en krans av granris

Hur man gör en krans av grenar, utan hjälp av specialverktyg?

Först av allt måste du bestämma om materialet och underlaget. Perfekt för en krans av grenar kommer trä fälgen. Om det inte är på sidan kommer det passar:

 • vanligt tät tråd;
 • sektion av den hårda slangen;
 • kartong, som kan limmas ihop i flera lager.

Bild 4 - Exempel krans av koner valnötter och ekollon

Grenar bör välja flexibla, längden på mer än hälften av basen. För fastsättning dem till kanten, använda en tunn tråd eller ett mörkfärgat fiskelina. Denna krans ser bra med ornament från:

 • bär;
 • frukter;
 • perchinok former;
 • små kransar som du kan välja i enlighet med jultema.

Bild 5 - krans med dekoration gjord av torkade apelsiner

För tillverkning av en krans av papper, föreslår vi ett originellt sätt med steg för steg beskrivning. Det kommer att ligga till grund för fälgen av skummet, vilket är nödvändigt för att ge några timmar för att torka.

Till basen är fäst med adhesiv i förväg vald material:

Utrymme utan inredning vända filmen och målade med en borste eller sprutpistol.

Bild 7 - Steg för steg instruktioner utför jul kransar: dekoration

Fäst en slinga av pärlor för att kunna hänga en krans på dörren.

Barn älskar godis, och ibland vill leverera inte bara en visuell behandla, men också smak. För att genomföra denna idé behöver en krans av godis. Vid dess tillverkning används:

 • liten omslag av papper, plast eller annat styvt material;
 • godis, företrädesvis i ett styvt omslag;
 • fläta;
 • medeltapebredd.

Fäst godis, så du måste göra det lätt att skära. Använd med flätan i olika färger.

Bild 11 - Ett av alternativen för tillverkning av jul kransar

Användningen av halvfabrikat mat ger originalitet till många produkter, så kransen av pasta skulle se mycket ovanligt i valfri vinkel.

För grunderna kommer att passa styv kartongämnet, som är limmad på båda sidor med ett häftplåster. Då den vanliga PVC limstift nudlar i olika former på arbetsstycket. Det är bäst att använda rullar och skal. De ser bra ut efter målning.

Bild 14 - Den ursprungliga krans med händerna

Paint, bäst av allt, i en gyllene färg. Efter torkning, linda krans med blanka band, så inte mycket att dölja innehållet.

Bild 15 - En av idéerna för att skapa en krans av granris

Videon visar i detalj hur man bygger en sådan krans.

För tillverkning av en krans av pärlor behöver:

 • gröna eller guldpärlor;
 • pärlor 6&шт;
 • Satin tejp 1-1,5 cm breda;
 • 0,3 mm tråd,
 • sax och tång;
 • magnet;
 • enkel limpistol.

Bild 18 - En enkel krans med jul bollar

I den första fasen, vilken sedan upprepas flera gånger, kommer det att ta en meter tråd.

Bild 19 - julkrans gjord av plastflaskor

I ena änden gör vi en liten slinga, vinner 10-12 pärlor - vändningar i en ring. Då, upprepa hela längden av tråden, som har formade ringar, nära varandra.

Bild 20 - julkrans koner

För att skapa en krans av bollar behöver:

 • bollar av olika färger och med liten diameter;
 • hård tråd;
 • lim;
 • Sidenband bredd på 1 cm.

Bild 22 - Teknik krans

Krans gjord av filt, kommer att vara original dekoration för huset, inte bara under semestern, men året runt. Därför, för sina grundvalar bör välja tillförlitlig material.

Bild 24 - Alternativ krans av vinstockar och kände Photo 25 - ett av alternativen krans kulor

Alternativ för jul kransar gjorda av tyg

För en krans av tyg för att välja minst 4-5 färger.

Photo 27 - Krans tillverkade av naturmaterial Photo 28 - Idén om en jul krans

Det är önskvärt att tyget var stel som möjligt, då det kommer att hålla den önskade formen.

Bild 29 - Krans tillverkade av naturmaterial

Jul kransar med sina händer: en master class

Efter att ha granskat videon kan du bekanta dig med alla krångligheter av tillverkningen av julen kransar.

Lägg till en kommentar

Vi barn gjorde julkrans gjord av godis, ovanliga och vackert visade sig. Så väger vår krans på dörren och alla som passerar på godis och skjuter sig själv. Varje dag vår julkrans mindre blir snart jag ska nå =)

Jo den tiden så hittade den här artikeln, och då jag visste bara inte vad jag gör, och nu för vad vi har gjort med min syster kransar alla våra släktingar på varje dörr, när det finns en bra ledtråd.

Det är galet! Som ni alla påverkas av Amerika. För mig krans i samband med begravningar. Och du väljer att göra i det nya året. Varför? Har vi dina smycken lite?

I går min dotter gjorde denna krans till samma plats visar hur man bättre och snabbare det kan göras personligen jag ganska få resultatet sak nu att överraska sina föräldrar.

Jag gjorde av ull och glänsande godispapper i princip tog idén informationen från den här artikeln, är det viktigaste att författaren beskrivs i detalj, och jag hade inte lång tid att lida, allt gick riktigt bra.

För övrigt, bestämde jag mig också för att göra årets julkrans, och bara från denna webbplats jag tog idéer ganska bra för att komma till det är att det finns många alternativ, och de är alla original.

Reparation, och helt klar i Moskva och Moskvaregionen! Vi är redo att sdelatdlya dig.

 • Separata aktiviteter för reparation och byggande

 • reparationer av byggnader

 • Jag erbjuder sina tjänster för att reparera din lägenhet från scratch och avslutade, liksom alla typer av dekorativa p.

 • Vi utför arbeten nyckelfärdiga och enskilda arter.

  Fri programvara för att designa hus

 • Vilket program att välja för utformningen av köket?

 • Design tak gipsskivor: 120 + relevanta idéer från imitation av himlen till den afrikanska savannen

  © 2007-2018 EtotDom - Exchange Building och reparationsorder

  Vid användning av material från sajten måste

  ge en hyperlänk till webbplatsen: etotdom.com

  Är du säker på att du vill ta bort den här kommentaren?

  Är du säker på att du vill ta bort alla användar kommentarer?

  Är du säker på att du vill avvisa användarens kommentar?

  Är du säker på att du vill flytta användaren i en kommentar spam?

  Är du säker på att du vill flytta en användare kommentar till papperskorgen?

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  8 + 1 =