katt Namalyuvati

Hur man lär sig att rita en katt

Puss in Boots från favorit saga eller en favorit katt blir ofta tecken i barnteckningar. Dessutom är dessa bilder som dras med blyerts eller färg, kan vara en bra dekoration av plantskolan. Men för att på rätt sätt att rita en katt, Låt oss först lära sig att rita stegvis här denna katt penna. Om du får denna siffra katt, kan du försöka dra sin favorit katt eller kattunge.

1. Låt oss börja med de enkla katten drar konturer

För att noggrant rita en katt, är det bättre lära sig att göra det i etapper, vilket gör de första stegen enkla konturer. Börja rita med att rita en cirkel för huvudet och lägger strax under en annan cirkel för kroppen, det är lite större. rita sedan en annan cirkel i botten av figuren. Så det var omedelbart klart att detta drar en katt, måste du rita två linjer i framtassarna.

2. Rita konturerna av tassar och öron

Så du behöver inte "gå vilse" i det här steget, dra de första konturerna av benen, och efter, och öron. Det är enkelt, och nu ser att du bara dra tillbaka linjen och vi kan säga att katten mönstret "visas".

Börja detta steg ritning med en teckning av huvudet. Rita en liten cirkel för katt ansikten och sträcker sig tillbaka konturlinjen, som har den till baktassen. Nu behöver bara dra konturerna av frambenen, och gå vidare till nästa steg.

Detta steg är enkel, men kräver uppmärksamhet som alltid. Börja med att försiktigt ta bort alla onödiga linje. Nu kommer du bara måste dra i informations cat nospartiet. Dra den undre skjutningen, och två symmetriska båge ögat. Och även dra inuti konturen vetter mot munnen och näsan, kan vara i form av bokstaven "X".

1

Nu när du är nästan klar att rita en katt, lägga några fler detaljer. Det är inte svårt att dra ytterligare två "båge" för ögonen, men nu i en spegelbild. Eleverna i katten smala som slitsar och endast när det blir mörkt, är "slitsar" avslöjas. Det är anledningen till att katten lätt kan urskilja föremål i mörkret. Från ögat rita två linjer i näsan och kommer bara dra klorna på sina fötter. Förresten, vet du hur många klor på framtassarna på en katt? Nej, inte fem, men fyra. Men på den bakre foten fem.

Börja alltid dra från vad du tror att det är lättare att göra. Förmodligen dra öronen ganska lätt, bara två linjer dras och öron. Vad är lätt att dra en katt? Naturligtvis katt morrhår, här och dra dem. Det svåraste att dra ögat, inte förväxlas med storleken, se till att de var på samma linje och samma. Dessutom måste du göra en "bländning" i ögonen, det var som en katt, men det är det sista steget, när du målar katten.

6. Hur man rita en katt med blyerts

Nu när du är helt klar att rita en katt, lägga in några skuggor nedan. Skuggor ge bilden volym och typ av katten kommer att bli mer realistisk och attraktiv. Till katt är inte på bilden såg ensam, kan du rita nära flera ämnen, till exempel "sätta" det på fönsterbrädan.

7. Figur katt placeras på grafisk tablett

Denna bild jag gjorde på en ritplatta, men vände katten obestämd färg, men det är en katt och bor i mitt hus. Du kan göra färg katt som färg vad du gillar bäst, eller helt enkelt dölja bilden endast enkla mjuk penna.

Hur man drar en katt i etapper

Om du har en katt hemma, du vet, ser det skiljer sig från en katt en katt. Det är mindre än en katt nos i hennes små, och inte så arrogant utseende. Ungefär som i den här bilden, tagen på en ritplatta.

Lär dig att rita Tiger

Tigers hör till familjen katt, eller snarare katten, och före honom, försök att dra att rita en katt. Katten är samma kroppstyp, och även promenader är mycket lik tiger nåd. Och ibland whiskered katt nos, precis som Tiger, med samma underprissättning och förakt blick.

Rita Leo steg

Leo - är en av de största rovdjur i kattfamiljen. Det är inte lätt att dra, om så bara för att vi sällan ser ett lejon och en katt, men som ett lejon, men ändå inte ett lejon. lejon bild med första Teckningskurs och inte kan arbeta, ta en titt sedan i början för att dra din katt och hennes första. Då du kommer att bli lättare att utföra ritning av ett lejon.

Hur man drar en kanin

I den här lektionen lär vi oss att rita en kanin. På sätt och vis, även han ser ut som en katt, men naturligtvis många skillnader. Men om du lyckats fasas korrekt rita en katt, sedan dra en kanin, kommer du att redan enklare.

Hur man drar en kattunge

Kitten svårare att rita än en vuxen katt som en kattunge inte kan tvingas att sitta orörlig för ännu en minut. Därför att rita en bild av kattungar "med naturen" är sällsynta. Det enda sättet att rita en katt, och katten också, bara sova.

ny lektion

 • Ritningar för barn

  kända personer

 • ritning teknik

 • rita djur

 • rita blommor

 • intressanta fakta

 • färgning

 • blyertsteckningar

 • siffror färg

 • dra lärdomar

  Hur man drar en katt för barn

  Cats - detta är en av de sweetest varelser på vår planet 🙂 älska dem, även om de bara ligger på soffan hela dagen och gör ingenting. Idag tittar vi på hur drag katter för barn.

  Exempel på ritning kommer att vara en mängd olika katter för mycket små barn, katt för barn, cirka åtta år och katter för små barn. Även vuxna ibland måla som katter, eftersom de ser vacker trots enkelheten i ritningen 🙂

  Katter i den här lektionen så mycket, så vi gjorde att ha två innehåll.

  Innehåll №1: exempel på ritningen utan beskrivning

  Välj din katt och klicka på den

  Och här har vi den andra innehåll 🙂 innehåll för exempel på katter med en detaljerad beskrivning av processen för ritningen.

  Katten kommer att kunna dra 7-8 år gammalt barn. Han drar mycket lättare än våra andra exempel.

  Rita börjar med huvudet. Rita ett huvud som liknar Batman huvud 🙂 ovala öron.

  Munkorg drar enkla linjer. Slutna innehåll ögon, näsa och mun. drar också öronen med skarpa linjer, som kommer att betecknas med ull.

  I det tredje steget dra långa antenner och drar frambenen.

  rita nu en andra del av kroppen. Eftersom detta är ett barns ritning katt, den perfekta iakttagande av proportioner vi inte behöver. Drar tillbaka, benen och, respektive, svansen.

  Vi beundrar katten, som vi vände det 🙂 Paint, till exempel, i gult, blått eller grönt 🙂

  Detta exempel är lämplig för ett barn 8 år. Han kommer förmodligen att klara tiger 🙂

  I det här exemplet är vår caudatus ovanlig färg, kommer det att vara en tiger-katt!

  I det första skedet kommer vi att ta itu med bara två enkla steg 🙂

  Först rita en oval. Målade? Utmärkt! Nu på botten av det ovala du behöver för att rita en munkorg vår katt.

  Rita öronen och göra inom dem stroke skarpa linjer. Som tidigare nämnts, drar vi en katt-tiger 🙂 Så i tre olika sidor av ansikten du behöver för att dra nytta av de tre linjerna.

  På vänster och höger sida av linjen kommer att vara densamma, men på den övre sidan av linjen lite äkthet.

  I det andra steget, vi slutade måla huvudet och börjar nu att dra kroppen av vårt sammanträde tiger. Rita bröstet, frambenen och ryggen.

  rita nu en andra främre foten, en viss del av denna fot överlappar den första fliken, eftersom det är närmare oss.

  Rita baktass. Bakben draw är mycket svårare än det ser ut, så inte starkt tryck på pennan. Du kan behöva tvätta är inte mycket trevligt fot och rita den.

  I det femte steget dra remsor på benen och en tjockare remsa på baksidan. Rita svansen och gör det på remsan.

  Valfritt dra honom att se ut som en tiger, om du tar bort alla ränder och välja en annan färg, får du en normal katt, inte en tiger.

  katt ritning exempel för ett barn av 9 år

  Vid första anblicken verkar denna katt att vara mycket svårt och det kan visas att barnet kommer att bli svårt att dra den, men det är inte sant. På grund av de fasas exempel hittar du att det är mycket lätt att dra. Låt oss börja!

  Som ni kan se på bilden ovan är vår katt i ett sådant läge att dess frambenen är, men det sitter på bakbenen. Det är därför hennes figur få utsträckt och det är därför vi drar tre cirklar, som är förbundna med linjer.

  Den översta cirkeln skall delas upp såsom visas i figuren. Det är nödvändigt för framtiden nospartiet. Tryck inte för hårt på pennan, eftersom de flesta av linjerna i stöd och kommer att raderas.

  I det andra steget dra öronen drar sitt ansikte. Vi förbinder två cirklar av de två linjerna, för att få halsen. Se också till en översikt över svansen och den vänstra foten av en katt.

  Den tredje - den svåraste steget. Här drar vi ben och svans. Det är svårt att beskriva hur man drar tassar och svans, så bara titta på bilden nedan och försöka dra något liknande.

  Mynnings ritar linjer och ansluter den nedre och övre delen av bålen.

  Det enklaste och mest behagliga scenen 🙂 Rita en mustasch och ränder på benen.

  I det sista steget raderar vi alla våra stödlinjen och vår kitty redo.

  Om du vill kan du måla den i din favoritfärg;)

  Hur man drar en sovande katt för barn? Mycket enkelt! Han dras i endast sex steg och kan utföra dem barn om 9 år. Låt oss börja!

  I den första fasen av våra andra katt katter Teckningskurs för barn, drar vi en cirkel 🙂 Detta kommer att vara kattens huvud. Sedan delar cirkeln i hälften vertikalt och något under den horisontella centrum.

  Detailing vår krets. Rita ögon, näsa och mun. I vårt exempel, slutna ögon med glädje: 3 Men du kan dra dem öppna, men om vi kommer ihåg att vi drar en sovande katt, öppna ögonen här är missriktad.

  Drar sitt ansikte. Försök att dra sin symmetriska, och toppen i centrum rita en sträv päls.

  Nu en av de svåraste stadierna, men definitivt kan hantera!

  Det är nödvändigt att dra en jämn linje av kroppen, som sömlöst kommer att strömma in i svansen. Linjen nödvändigtvis höja sig över huvudet på vår katt, och sedan gradvis blir lägre och förvandlas till en svans.

  Slutför finishen. Rita en främre tass, det syns något bakom svansen. Rita en mustasch, spetsen på svansen och på vissa ställen vikarna.

  Vi raderar hjälplinjerna och, om så önskas, färgar den sovande katten.

  Hur man ritar en söt katt för barn?

  Denna katt är inte den enklaste katten att måla ett barn, och liknar inte en säl, men det här varet är väldigt vackert. Denna katt är lite som en anime katt, stora ögon och en ovanlig kroppsform.

  Rita en cirkel, dela den i mitten vertikalt och strax under centrumet vertikalt. Under denna cirkel rita en oval, storleken på lite mindre.

  Det andra steget är mer komplicerat än det första, det är nödvändigt att detaljera huvudet. Rita öronen och rita en stor cirkel runt linjerna från vilken du får huvudet.

  Rita stora ögon! Ju större ögat, ju trevligare katten kommer att se ut: 3 Rita ögonbrynen och munnen. I vårt exempel drack vi inte en näsa, men om du verkligen vill rita den, så kan du självklart göra det.

  Den fjärde är inte ett mycket svårt stadium. Rita två framben, försök att dra dem är inte mycket tunn, eftersom vi kommer att ha en knubbig katt.

  Vi målar kattens kropp lite bredare, den ovala, planerade tidigare och vi målar svansen.

  Tja, i sista steget raderar vi alla hjälplinjer och, om så önskas, färgar vår underbara katt.

  Hur man ritar en katt och en kattunge.

  Hur man ritar en katt och kattunge steg för steg

  Hej, kära läsare på "Barnlekplats"!

  Vi fortsätter att publicera samlingar från en serie lektioner i fasadritning. Alla våra problem kan ses här.

  Tema på denna samling: hur man ritar en katt och en kattunge. Vi har förberett för dig 24 varianter av att dra detta söta husdjur och en video.

  Det kommer i princip bara seriefigurer och roliga kattungar som du kan inreda ett födelsedagskort eller rita en bild på tävlingen i förskolan eller skolan. Det finns flera instruktioner för att dra realistiska katter.

  Rita en katt i steg, det var inte så svårt, men över vissa alternativ måste arbeta hårt. I valet finns det varianter av en annan nivå av komplexitet, du kan börja med en enkel och sedan gradvis gå vidare till mer komplexa.

  Jag tycker inte att det är nödvändigt att beskriva hur detta eller det här steget dras - allt är ganska enkelt och förståeligt. Allt är tabeller.

  För att förstora bilden klickar du på bilden och börjar måla.

  Hur man ritar en katt

  Och nu försöker vi dra kattungar

  Kattungar (alternativ 2)

  Ritning kattungar (alternativ 3)

  Video tutorials på "Hur man ritar en katt och en kattunge"

  Vi har också förberett dig ett urval av videolektioner. Vem är bekvämare att ta lektioner i videofilmen, kan repetera för artisten och lära sig att rita katter och kattungar.

  • Hur man ritar en katt i steg för barn

  Om du har ett ögonblick, skriv i kommentarerna om dessa steg-för-steg-ritningsinstruktioner hjälpte dig. Lyckades du rita din favorit fitta?

  Rita online! Med Flavion ansökan kan du rita direkt på vår hemsida! I artikeln "Ritning online för barn" en kort beskrivning av detta program.

  Om ditt barn har förmågan att dra, det finns en önskan att lära sig att måla vackert och korrekt, föreslår jag läste artikeln "How att lära ditt barn att rita", som beskriver hur man drar lärande, att förstå och nackdelar med varje metod och en länk till gratis video tutorials.

  Vi ses på våra sidor!

  Du kan få nya artiklar och stegvisa ritningsinstruktioner i din brevlåda.

  Andra intressanta artiklar från den här rubriken

  Hur man ritar en katt och en kattunge. - 28 kommentarer

  Great! Nödvändigt teckna.

  Ämne, rätt för min webbplats http: //кошкомания.рф, hur man ritar en katt!

  tack, användbara lektioner! Jag kommer att dela en referens

  En underbar ritning lektion! För lektioner med barnet är precis vad du behöver! Roligt, underhållande och mycket användbart!

  ahahah videoklass

  Och hur är det i videon som alla händer? Jag har skrivit det att den här videon med begränsad tillgång. PROMPT VÄNLIGEN.

  Vi vet inte vad - vad.

  Kanske författaren av videon begränsad tillgång till videon ... Därför lagt en annan, ännu roligare

  det här är supert. Jag har lyckats! 111! 1

  Och du känner till barnen i Vanya Anya, Natasha, etc. Jag känner mig själv hur man ritar kata och kattunge.

  Uh ... Förmodligen en tur för vad du tycker.

  Varför fungerar inte videon? Länder.

  Det arbetar redan ...

  Cool plats! Rose lärde sig att rita! En sådan ros. Helt enkelt super.

  Hej, jag är Christine Me 9 din webbplats Jag vill montera ett bokmärke i går läste en artikel som narisavat ponny och drog en affisch av mor ponyash, jag har alltid velat lära sig att rita och här allt var perfekt tack för att skapa denna underbara plats!

  Vi är mycket glada att få sådan feedback, vilket innebär att vi arbetar med goda skäl.

  Lycka till i ditt jobb!

  Och jag nravitsa verkligen dessa kattunge jag ville fråga dig och vad är det nuvarande arbetet och kommentaren kan den här pismaen?

  Hej jag heter Pauline Jo, du vet redan vad jag heter och varför är det svårt att rita små?

  Pauline, det är svårt bara i början. Och då, när du försöker igen och igen, blir det bättre och bättre.

  Och titta risuem sami- webbplats en hel del mästarkurser, och viktigast av allt, mycket lätt och snabbt att dra några små djur och göra en massa olika roliga saker! Jag rekommenderar också att du besöker webbplatsen uvlechenki.word.press.com

  Vad säger du om Polina

  Jag gillade att dra två kattungar.

  Class. På mig har allt visat sig.

  Lägg till en kommentar Avbryt svar

  • Barn och Sport (10)
  • Barnspel och aktiviteter (25)
  • Om du har tvillingar (6)
  • Barnens hälsa (19)
  • Hur man väljer ...? (21)
  • Hur man ritar ...? (23)
  • Kalejdoskop (13)
  • Helgdagar med barn (43)
  • Presenter till barn (7)
  • Utveckla tecknade filmer och videor (7)
  • Berätta för barnen (4)
  • Sadik och skola (9)

  Få nya artiklar via e-post

  Materialen på webbplatsen är skyddad av upphovsrätten. Kopiering och placering av text och bilder på andra resurser är förbjuden.

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  88 − = 85