Konsumtion av kakelfix till 1m2 kalkylator

Kalkylator kakelfix. Flödes kakelfix till 1m2 kalkylator

Beräkna konsumtionen kakelfix hjälper vårt online-kalkylator. Det kommer att hjälpa dig att enkelt kunna bestämma mängden kakelfix behöver för beklädnad område, beroende på önskad limskiktet.

Vår kalkylator kakelfix omedelbart beräkna erforderligt antal väskor och deras ungefärliga kostnaden. Beräkningen görs på exemplet med fästmassa "Knauf fleece plus" som väger 25 kg och ett uppskattat värde av 300 rubel. per påse.

För att bestämma den korrekta mängden av adhesiv måste göras i den form som föreskrivs av två huvudparametrar: tjockleken av det vidhäftande skiktet och ytarean som skall rebaseras. Storleken på limskiktet starkast påverkas av parametrarna för de flesta plattorna och de grunder på vilka man planerar att limma. Konsumtionen av kakelfix på 1m2 kalkylator anser på grundval av följande uppgifter:

Storlek och material av plattor

mosaik storlek upp till 10 cm tjocklek av ca 2 mm;

brickor från 20 till 30 cm 3 till 4 mm;

brickor från 30 till 50 cm till 5 mm.

Vid läggning porslinsskikttjocklek upp till 20 mm.

Kommer att påverka tjockleken hos det adhesiva skiktet och en indikator som porositeten av plattan materialet. Högsta porositet har handgjort kakel och deras installation kräver dubbelt så mycket lim än de vanliga keramiska plattor. Grovheten av basen. Oegentligheter upp till 3 mm kan försummas om ytdefekter mer synliga, måste de beaktas vid bestämning av mängden av det adhesiva skiktet.

1

För att spara lim bas måste utjämnas och primas. När man arbetar med kakel lim måste följas anvisningarna på förpackningen och undvika stelning av limmet omedelbart späda ut den för en timme eller två av arbete.

Vattenresistent fästmassa Eunice plus röda 25 kg

Vattenresistent kakelfix Eunice plus röda 25 kg per påse pris, köpa med dostavkoynbsp ..

Vetonit Izi fasta fästmassa 25 kg Vetonit Easy Fix

Vetonit Easy Fix kakelfix 25 kg Vetonit Easy Fix priset per påse, köpa med leverans ..

Startfiks lim för keramiska plattor och kakel porslin perf 25 kg

Startfiks av perfekt lim för keramiska plattor och kakel porslin 25 kg per väska pris, köpa med att ta ut ..

Knauf fleece kakel adhesiva 25 kg

Cuhaya blandning på cement bas med speciella tillsatser. Produkten finns med en konstant VNU ..

Lera kakel förstärkt Knauf fleece Plus 25 kg

Cuhaya cementbaserad speciella förstärkande tillsatser. Produkten finns tillgänglig med n ..

support

111024, Moskva, 2nd Street Entusiaster, d. 5, s. 6

Calculator antal kakelfix för ett visst område

Under byggnadsarbetet är det mycket viktigt att i förväg beräkna den mängd material i syfte att upprätta en beräkning och inte betalar för onödiga saker. Hur man gör beräkningen av kakelfix konsumtion? Mycket enkelt, använda vår online-kalkylator och lära hur mycket kakelfix behöver, beroende på lagret av lösningen. Räknaren beräknar förbrukningen kakelfix Eunice basis Liktol, Volma. Calculator material hjälper att veta hur mycket du behöver köpa påsar med lim, och en totalvikt av lasten ut.

Först och främst är det nödvändigt att uppmärksamma den ungefärliga mängd material, som är noterat på att fylla påsen. Naturligtvis är detta bara en ungefärlig siffra, eftersom den kvarvarande resultatet beror på många faktorer:

 • oegentligheter av väggarna;
 • val av kammen;
 • lutningen på kammen;
 • porositeten av plattan;
 • storleken och typen av plattor;
 • Agility mästare och yrkeskunskaper;
 • temperaturindikatorer.

På grund av den snabba online-kalkylator kan du ta reda på hur mycket du behöver kakelfix och minska risken för fel till minimisatserna och göra mer exakt förbrukning kakelfix per kvadratmeter. För detta är det nödvändigt att i den föreslagna tabellen ytarean avsedda skikttjockleken och den typ av lim. Om det finns en bricka som mäter 20 av 30 cm, bör det inte appliceras till en tjocklek av mer än 1 cm. Den slutliga siffran hjälper till att bestämma mängden av huvudfästmassa inköp golv med väggar i badet över hela ytan.

Använd bara räknaren injektering kakel konsumtion.

Tips och expertråd

Innan du börjar att spraya lim på basen, måste du tänka på några punkter:

 1. Om ytan är slät, medan skillnaderna i höjd av mindre än 3 mm, då den adhesiva förbrukningen minimeras. Den kan appliceras till ett skikt av 5 mm endast för koppling med basen kakel.
 2. Om ytan är ojämn, kommer limmet tjänar också för utjämning, men eftersom beräkningen av kakelfix flödet är viktigt att tänka på den mängd material som används för grovarbete.
 3. För ekonomin i lim är det önskvärt att göra en preliminär justering, gips och göra en grundlig primer bas.
 4. Online kalkylator kakelfix visade korrekta resultat måste du noga välja vilken typ av lim, beroende på vilken typ av struktur som är optimerad för att användas på en mängd olika ytor, metall, trä, betong, gamla plattor, etc.
 5. Förutom huvudkomponenterna fästmassa innehåller ytterligare komponenter som används för dess bättre vidhäftning förläna elasticitet, motstånd mot extrema temperaturer. Denna åtgärd påverkar både materialegenskaperna och på dess konsumtion.

Tabell kakelfix flöde vid 1 meters beroende på val och lutningskammar.

Flödesfästmassa, beroende på strukturen och parametrar av plattan

Notera: den större plattan, desto större klisterskiktet måste appliceras. Med användning av fästmassa kalkylator, nödvändigt att noggrant ange dessa parametrar för att minimera eventuella fel. För större element lim appliceras ett skikt av 5 mm.

Anbringa fästmassa

Mycket porösa artiklar kräver en halv till två gånger mer lim än material med en låg grad av absorption. För normal underhållsarbete kommer att passa ett universellt botemedel - lim cement-sand blandning.

Andra faktorer som kan påverka de oförutsedda utgifter kakel lim - är det sätt på guiden en strikt tidsfrist för att korrigera plattor.

Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner och att blanda bara den mängd som ligger intill utvecklas under 1-2 timmar, beror detta på härdningslösningen. Det kommer inte att tillåta dig att kasta käften lösningen och spara budgeten.

Med användning av flödesräknare fästmassa, du kan i förväg bestämma mängden lim påsar, och för att uppnå mer exakta resultat, kan du köpa en liten mix och tillbringa en liten mängd stapling kakel, att veta exakt täckningsområde.

Den resulterande, så att resultatet blir mer sanningsenlig, och online-assistent kommer att bidra till varje master.

Lycka till reparera och ett minimiflöde av byggmaterial!

Dela med dina vänner att rösta rekord

Dela din erfarenhet av reparation avbryta svar

 • 3D-projekt av lägenheter
 • video Repair
 • konstruktion lägenhet
 • All reparation
 • dörrar
 • fönster
 • tak
 • väggar
 • Gips och spackel
 • gipsskiva
 • möbler
 • Annan reparation av
 • Paul
 • Utjämning golvet
 • cement
 • Torr avjämningsmassa
 • Semi-torr avdragare
 • självnivellerande golv
 • Konstruktion av könen
 • golvvärme
 • elektrisk golvet
 • Vatten golvvärme
 • golv~~POS=TRUNC beläggningar~~POS=HEADCOMP
 • kakel
 • laminat
 • all VVS
 • VVS
 • Badkar, dusch
 • kranar
 • pan
 • uppvärmning
 • alla el
 • ledningar
 • LED i hemmet
 • ventilation
 • byggmaterial
 • instrument
 • material
 • byggRäknare
 • Reparation av fritidshus
 • Diverse artiklar
 • Top översyn
 • Frågor och svar
 • nyheter

vi VKontakte

Om du har hittat ett fel i texten, markera den och klicka på Skift + Enter eller klicka här och vi kommer att försöka att snabbt lösa problemet.

Tack för att du felmeddelande. Inom en snar framtid kommer vi att fixa det.

Tack för att du felmeddelande. Inom en snar framtid kommer vi att fixa det.

Flödes kakelfix till 1m2: Calculator

För att underlätta för beräkningstabellen där skikttjockleken av alla plattstorlekar

Kakelfix används för limning keramik och stengods kakel, så att du kan avsluta rum med största enkelhet. Det marknadsförs i ett antal olika olika stämpel, de viktigaste ingående komponenterna, typen av material som kan användas, tidpunkten och andra egenskaper. Beroende på vilken typ av produkt kommer att variera och dess genomsnittliga konsumtion, vilket också är viktigt att veta att beräkna den optimala mängden köpet. Nu problemet kvar - att fastställa siffror att hjälpa till att köpa rätt mängd lim blandning. Beräkna förbrukning kakelfix på 1m2 speciell kalkylator kommer också att göra det möjligt, och andra metoder. Överväga alla möjliga alternativ.

automatiska beräkningsfunktioner

För att beräkna den mängd material som snabbt och korrekt, kan du använda en speciell miniräknare. Det är lätt att hitta i någon särskild webbplats på Internet. För att bestämma den genomsnittliga förbrukningen fästmassa per 1 m2 av plattor måste ställas in i de tomma formulärfält sådana kriterier:

 • storleken på en platta element;
 • vy av ytmaterialet terrakotta eller granit;
 • alternativet fungerar: intern eller extern;
 • bas: en vägg, ett golv;
 • grund: cement, betong, gips, metall, golv utan fogar etc..
 • speciellt verksamma belastningar;
 • egenskaperna hos kompositionen;
 • totala ytarean.

Resultatet är att du får några sekunder efter startprocessen. Din uppmärksamhet lim konsumtion för plattor på 1m2 och utföra allt arbete i allmänhet kommer att presenteras. För att få en korrekt förtroende tillgängliga data, kan vi använda flera resurser, att jämföra beräknade indikatorer. Fördelen med denna metod ligger i dess mottaglighet.

Beräkningen beror på kakel lim märken

Calculator - en praktisk sak, men om du tvivlar på riktigheten av de uppgifter som lämnats, göra beräkningarna själv. För detta ändamål måste först bestämma tjockleken för klisterskiktet. Det varierar beroende på storleken på plattan själv:

 • små plattor, mosaik - 2,3 mm;
 • den genomsnittliga storleken av element - 3,5 mm;
 • stora plattor - 6-9 mm.

Om det är en porslins stengods skikttjocklek ökar upp till 17-20 mm, eftersom materialet har en stor vikt, för att säkert fixeras.

Det bör beaktas i beräkningarna, ikak har funktioner av ytan. Till exempel, om det handlar om en golvbeläggning standard keramiska plattor tjocklek kuddar beror på närvaron av oregelbundenheter på grundval av:

 • slät yta - 4 mm;
 • golv med små defekter - 7,9 mm;
 • bas med märkbar översvängning nivå - 20 mm.

Nu fortsätter vi att fastställa den optimala flödet av kakelfix till 1m2. Inledningsvis måste du utforska förpackningen, hitta här standarden som rekommenderas av tillverkaren. De är inklusive tjockleken av en mm, och en plan yta. Nu bestämma höjden av självhäftande kuddar för ditt fall, multiplicera det på de riktmärken som tas ur förpackningen. Du har fått i genomsnitt kakelfix förbrukning 1m2. Multiplicera denna siffra med antalet rutor som ska efterbehandling. Var försiktig! Lägg till ytterligare 10% till de befintliga siffror för att utesluta möjligheten av brist på personal på grund av mindre kostnader och oförutsedda händelser.

Det nämndes ovan att en blandning av utgiftsindikatorer beror inte bara på typen av efterbehandling material och basen, men också från tillverkaren, produktsammansättningen. Det möjliggör också. Till exempel, har fästmassa Yunis Granit en flödeshastighet per 1m2 av 3,5 kg. De siffror som är topiska applikation kam 6x6 mm. Den optimala skikttjockleken - 3,5 mm max - 10 mm. Flow Plus Yunis kakelfix till 1m2 kommer att förbli i samma område.

Används ofta i slutarbetet produkten Eunice 2000. Det används i exteriör och interiör design. Kompositionen har förmåga att kvarhålla brickan på ytan, vilket skapar en belastning på upp till 80 kg per m 2. Tjockleken av kudden är 3-15 mm. Genomsnittliga bränsleförbrukningen vid användning av en spatel 6x6 mm - 3,5 kg. På tal om produkten Ceresit han förtärde skärmen 1.7-4.5 kg per m2 beroende på typen av yta och typen av tyg. Med avseende på den andra, åtminstone populär produkt - EG-3000, kommer det att ta ungefär 2,8 kg per kvadratmeter, om blandningen läggs spatel 6x6 mm.

Det finns många bilder av olika typer av plattor för badrummet. Materialet skiljer sig åt.

Vattentät laminatgolv för ett badrum är ett utmärkt material för målgång golv.

I foton badrum design liten rummets storlek, ofta ser mycket charmigt och vackert. Men.

För att genomföra en fullständig reparation, måste du ta hand inte bara om att köpa en ny.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 3 =