kork panel

Osobeenosti använda korkpaneler för väggar

När du väljer en byggmaterial för väggar framför varje kund är en stor potential när det gäller inköp av moderna och attraktiva produkter. Tills nyligen, innebär väggdekoration användningen av tapeter, men materialet är inte kännetecknas av sin hållbarhet, så i dag i många hem och lägenheter, kan du se väggarna klädda med kork plattor.

Kork - är det ett speciellt material, som erhålls från barken av korkek. Denna anläggning kan presenteras i flera utföringsformer, för vilka var och dess inneboende egenskaper och kvalitet. Korkbeläggning kan produceras i flera former, inklusive tapeter, kakel, panel och rullar. Den mest budget alternativet skulle vara tapeter. Men detta material har ingen ljudisolering kvaliteter. Dessutom tapeten utsätts för mekaniska stötar, vilket resulterar i förlorar sitt ursprungliga utseende.

På bilden - kork paneler:

På bilden kork paneler för väggar

Trots detta är kork tapeter idag fortfarande används i utsmyckningen av väggarna i sovrummet. Om du väljer att köpa kvalitet grejer, är det värt att uppmärksamma korkpaneler. Deras produktion sker i form av fyrkantiga plattor, vilken storlek 600H300 eller 300x300 mm. Materialet kan hittas kommersiellt i form av rektanglar. Dessa produkter har ett brett utbud av storlekar.

Varje tillverkare producerar material i olika färger. Det är ganska bred och sträcker sig från ljust gult till mörkbrun. Dessutom kan kork paneler på väggarna innehålla olika inneslutningar av andra färger - röd, blå, grön. Detta expanderar betydligt färgskala och gör det möjligt att skapa otroligt vacker och originell design.

Cork panel - detta är ett utmärkt val för dem som vill förändra rummet och samtidigt förbättra sina ljudisoleringsegenskaper. Applicera korken i efterbehandling av väggarna kan vara i alla rum. Oftare än inte innebära plattan i badrummet, på balkongen, loggia.

Denna höga förekomsten av detta material på grund av följande fördelar:

 1. ekologisk renhet. Cork - det är helt naturligt och säkert material som inte skiljer sig från träet.
 2. Utmärkt ljudisolering. Den unika rörstruktur tillåter högkvalitativt ljud och värmeisolering. Vidare är kork en perfekt isolator från fukt.
 3. Cork absorberar inte lukt extra. Om du ställer in materialet på balkongen eller i köket, är det möjligt att inte oroa sig, att de kommer att absorbera de extra lukterna av sot eller rök.
 4. Paneler av kork stöder inte förbränning, och under inverkan av höga temperaturer de pyra, men inte avger skadliga komponenter och gaser.
 5. Panelerna tål de skadliga effekterna. I närvaro av intensivt ljus och värme deformation inträffar inte, och utseendet är mer baser material. Dessutom brickor motstår perfekt mögel och bakterier, som har utmärkta hållfasthetsegenskaper och hypoallergena.

Videon - fördelarna med kork paneler för väggar:

1

Innan du börjar installera brand. Det är nödvändigt att ordentligt förbereda ytan väggar. Fältet demontera den gamla beläggningen, är det nödvändigt att bedöma tillståndet väggar. Om det finns sprickor i det, då borde de repareras med hjälp av kitt. Men bli av djupa bucklor faktiskt använder självutjämnande blandning. Vid slutet av avslutningen appliceras på ytan spackel och sandpapper för att behandla den.

Hur korken underlaget under brädan och hur den ska användas på rätt sätt, berättas i den här artikeln.

Vilka är de nuvarande kork tjockleken av substratet under ett laminat och vilken som är den mest använda byggare, berättade i detalj i denna artikel.

Där används i konstruktionen av kork underlag enligt laminat 10 mm, och hur man gör rätt val av nödvändigt material, kommer att bidra till att förstå informationen från artikeln: http://resforbuild.ru/leso-i-pilomaterialy/laminat/probkovaya-podlozhka-plyusy-i-minusy .html

Men vad är priset av kork uppbackning för linoleum och hur man gör rätt val, om du kan hitta länken.

Om krökning av väggen är stark, sedan ta itu med det, kan du använda lådorna. Det måste monteras på gipsskivor. Mellan väggarna och ark av gipsskivor skikt bädd av värme och ångspärr.

Detta gör det möjligt att ytterligare isolera rummet. Anpassning av väggarna - det är en viktig och ansvarsfull process. Från honom livet av beläggningen och åtdragna beror. När preparatet bakom, kan du börja med installationen av materialet.

Videon - Installation av kork paneler för väggar:

För att utföra dessa arbeten måste förbereda följande verktyg:

 • en spatel eller en borste;
 • mätverktyg och markörer;
 • speciellt lim-blandningen.

Före installation producerar plattor, se till att temperaturstyrningsväggarna, adhesiv och tyget inte rekommenderas att utföra samma anläggning vid en fuktighet av 75% och en temperatur under 15 grader.

Som för det adhesiva, varje tillverkare av korkskivor anges på förpackningen och varumärket av en lämplig adhesiv blandning. Om du köper det du inte kan, kan du köpa på någon järnaffär PVA lim och material för att utföra installationen av dem.

På bilden kork paneler för väggar i det inre

Monteringsarbeten reduceras för att uppfylla följande:

 1. Förvärvade produkterna packa och ge dem att ligga ner i ett rum i flera dagar. Tack vare detta material kan anpassa sig till den temperatur, fuktighet och andra villkor i rummet.
 2. Beroende på storleken av paneler utförde sina märken på väggytan. För detta ändamål måste du använda mätverktyg och en markör.
 3. Fördela limmet på panelen. Gör det enligt instruktionerna. Med hjälp av en bred spatel tillämpa blandningen till ytan av väggen. Gör alla dessa aktiviteter är nödvändigt, eftersom när du använder ett speciellt lim, har han förmågan att snabbt stelna innan installationen av panelerna.
 4. Ta panelen och fäst den på väggen, trycka på. Du kan använda rullen. Vänta en minut.
 5. När den första produkten har installerats, kan det fästas rygg mot rygg med den närmast föregående. Se till att det inte fanns några mellanrum mellan panelerna.
 6. När allt arbete var färdigt, måste du gå med en trasa indränkt i lacknafta av brickor för att ta bort klisterrester.

Men vad är priset på korkgolvplattor och vilken som är den bästa, mycket detaljerad i den här artikeln.

Vad är storleken på väggprofilen för gips existerar och hur man väljer den som behöver hjälp för att förstå den här artikeln.

Några eldfast material för väggarna runt ugnen är den mest populära och hur man väljer en. som krävs är mycket detaljerad i den här artikeln.

Du kan också vara intresserad av att veta om hur tunn isolering för väggar bör användas inne i huset.

Men vilken typ av isolering på väggarna i huset från utsidan används oftast beskriver använder bilder i den här artikeln.

Varje producent av korkplattor har en rad produkter, som skiljer sig både i storlek och färg.

När du väljer en produkt som du kan lita på att följa de tillverkare som är representerade i Leroy Merlin:

 1. Amorim - 965 rubel per m2. På bilden kork paneler för väggar Amorim
 2. CorkArt - 875 rubel per m2 På bilden kork paneler för väggar CorkArt
 3. Corkstyle - 1080 rubel per m2. På bilden kork paneler för väggar Corkstyle
 4. Golv Step - 840 rubel per m2. På bilden kork paneler för väggar Floor Step
 5. Granorte - 920 rubel per m2.
 6. Maestro - 1100 rubel per m2.
 7. Quick-Step - 940 rubel per m2.
 8. Sedacor - 870 rubel per m2.

Cork - är en effektiv lösning för väggarna i badrummet, i köket eller på balkongen. Mångsidigheten panelerna är att de kombinerar ett antal viktiga egenskaper, såsom hållbarhet, enkel installation, utmärkta termiska och ljudisolerande egenskaper.

Jämfört med tapeten är dyrare men mer praktisk och vacker material. Och vad är naturligt, det är ett stort plus. I min kommer att se bra med färg, det vill säga en vägg för att göra skorpa, och de övriga 3 väggar tillämpa färg i olika färger, eller rita något i skogen tema. En vägg kommer att "andas". Tror kommer att se bra ut, inte bara i sovrum, men även i rummet och även i köket. men också i rummet och även i köket.

Cork paneler för väggar. Dekorera väggarna av kork paneler

Cork - ett naturligt högkvalitativt material som har använts med framgång för foder rummet. Det kan läggas på golvet, monteras på väggar. Han har en hel del fördelar som gör det populärt. Cork paneler för väggar kommer att hjälpa dig att göra rummet en vacker, varm, bekväm och speciell.

Således är fodermaterialet görs inlämnade kork granuler. Plattor kan ha en eller två skikt. Granuler återfylls under tryck, varmed skapas det material som har den önskade texturen och form.

För att den produkten har god beständighet mot de skadliga effekterna av yttre faktorer, är ytan täckt med vax nödvändigt. Spis i sin sammansättning har också ett substrat, vars tjocklek varierar från 2-3 mm.

Om tillverkaren producerar två-skiktsprodukt, i detta fall, en gjuten förform som skall beläggas naturliga limkompositionen. Utöver detta skikt limmas kork faner (aglomeronny). I den sista panel av kork för väggarna är täckta med vax.

Köpare ofta sagt att produkten har följande fördelar:

 • De små fysiska mass plattor.
 • Den höga grad av motstånd mot förslitning.
 • Utmärkt skydd mot exponering för gas och vatten.
 • God hållbarhet.
 • Resistens mot biologiska faktorer, röta och mögel.
 • Allergivänliga och hela miljösäkerhet.
 • Enkel installation och enkelt underhåll.
 • Motstånd mot brand.
 • Materialet absorberar inte dålig lukt och damm.
 • Det skyddar mot elektromagnetisk strålning.
 • Fasthet och elasticitet, vilket gör det möjligt att återställa formen strax efter mekanisk påverkan.

Som ni kan se, kork paneler för väggar har många fördelar som gör produkten mycket populära bland köpare.

Trots fördelarna som ni vet, att döma av recensioner, finns det några nackdelar:

 1. Kork panelväggen inte omedelbart återställa dess form och struktur efter deformation.
 2. På de ställen där materialet förlängda trycket förblir urtaget.
 3. Om duken ständigt agerar för direkt solljus, det snabbt blekna. Även om denna brist kan korrigeras med hjälp av gardiner eller draperier.
 4. Den relativt höga kostnaden för materialet.
 5. Cork väggpaneler direkt efter vidhäftning är nästan omöjligt att flytta, så installationen måste så noggrant och korrekt gjort.

Representeras av produkten kan produceras i flera former:

 • Som plattor. Den har en relativt liten storlek. Priset varierar från 100 till 400 rubel / kvm. M. m.
 • Som panelen. De är mer intressant eftersom de tillåter att göra reparationer snabbt. Den är gjord av en kork material, som vidare är täckt med fanér.
 • Dekorativa plattor. Detta är en mycket speciell material som kommer att göra den ursprungliga varje interiör. På plattorna i detta fall är det tillämpas på alla utskrifts helt, så att väggen ser ut som en kontinuerlig dekorativ panel.

Plattorna kan klassificeras som: vägg, golv, isolering, teknisk. Enligt en metod att använda kork paneler för väggar, bilder som kan du se i artikeln, finns det dekorativa och ljudisolering. I deras kvalitet bör delas in i:

 1. Konventionell. De är baserade på spånskivor och används ofta i torra utrymmen.
 2. Vattentät. Sådana dekorativa kork väggpaneler görs baserat på PVC eller MDF. Dessutom är deras yta ytterligare belagd med ett skyddande medel. Dessutom är produkten laminerat på båda sidor.

Så, innan du köper lämnas inför material som krävs för att reda ut vem var involverad i sin tillverkning. Det bör noteras att de flesta av de råvaror som växer i Portugal. Det finns hela odlingar av kork. Harvest för produktion av varje planta erhålls var 10 år, så fodret och är ganska dyra. De vanligaste märken av produkter är:

 • Corcart (Portugal). Föreliggande beläggningen har hög hållfasthet, är mycket motståndskraftig mot de negativa effekterna av fukt och flytande gaser. Kostnaden för denna produkt är inte "transcendental", så det har råd med en person med medelinkomsten stabil.
 • Maestro. Detta material har ett mycket brett utbud av färger och texturer.
 • Corcsribas (Portugal). Material av detta märke har utmärkta tekniska parametrar. Kostnad per kvadratmeter är cirka 780 rubel.

Om du väljer att använda korkpaneler för väggar, till verklig hjälp att förstå att det är bättre att välja material av varumärkena representerade. Det portugisiska är råvaran kvalitet.

Trots alla positiva egenskaper hos produkten, kan han inte dölja alltför uppenbara brister i dina väggar, så ytbehandling och materialet nödvändigtvis. Först av allt, nivå arbetsyta. Eftersom monteringsplattan du kommer att vara på limmet, är det nödvändigt att skapa en god vidhäftning mellan dem och marken. Naturligtvis bör ytan primas.

Förbered önskvärt att arbeta och själva materialet. Det måste registreras i det rum där det kommer att installeras och dra ur förpackningen. Vidare bör produkten kvar i rummet under minst 48 timmar. Observera att om väggarna, som kommer att knytas beklädnad var pre-belagda med färg, då de bör tillämpas på ett finkornigt gips. Med dess hjälp kommer du att uppnå den önskade graden av vidhäftning.

Innan installationen ska du samla de nödvändiga anpassningarna. Du behöver:

 • Square med en linjal.
 • Roulette.
 • Sjunka och penna striping.
 • Sticksågar med blad för trä.
 • Kontaktlim.
 • Kapacitet för blandning lim.

Notera att blandningen bör spädas i en liten mängd, eftersom det snabbt förlorar sina egenskaper. Vidare bör temperaturen vara minst 18 grader. Den maximalt tillåtna fukt väggyta i detta fall är tre%. Nu, faktiskt, det kan göras väggdekoration kork paneler.

Observera att detta förfarande bör utföras mycket precist och exakt. Kontakta lim härdar snabbt, så flytta panelen i händelse av felaktig fixering kommer att bli mycket svårt. Processfästande material består av följande steg:

 1. Partitione basyta. För att göra detta, använd en linjal, måttband och byggnadsnivå. I mitten av väggen, dra två korsande linjer, som kommer att placeras i rät vinkel mot varandra. Panelerna kommer att fortsätta att fastställas av centrum till kanten av basen längs den planerade linjer.
 2. Limapplicering och fästplattor. Således måste materialet förkokt. Detta bör göras i enlighet med anvisningarna på förpackningen. Därefter en tandspackel tillämpa en verktygsbasen (behandlade området får inte överstiga 1-2 kvm. Meter) och duken själv. Ingredienser bör några minuter att stå orörd. Efter det fäster duken på väggen och stadigt tryck. Observera att materialet ska monteras vrazbezhku.
 3. Klippa ut de nödvändiga hålen. Naturligtvis måste det ske före bindning elementet. Med hjälp av specialutbildade pussel stencil och skär på avsedd plats hål för uttag och strömbrytare. För detta ändamål är det även möjligt att använda en kniv.

Som ni kan se, innervägg isolering kork paneler produceras snabbt och enkelt. Men om du inte är säker på din skicklighet, är det bäst att inte riskera det. Spoiled platta - ett allvarligt slag mot budgeten.

Funktioner vård beläggning

Att locket länge har haft ett bra utseende, är det följas noggrant omhändertagen. Försök att regelbundet dammsuga väggarna, och att torka av dem med en fuktig trasa. Ren liner kan vara något rengöringsmedel som utformats speciellt för kork.

I vissa fall, särskilt kan rengöras svåra fläckar med krokus trasa. Men efteråt det behandlade området kommer att behöva åter lack eller vax.

För att färga materialet fortsatte att vara ljusa och vackra, du behöver för att skydda den från direkt solljus. För att göra detta kan du använda gardiner eller persienner. Det är alla funktioner i materialet. Anta att ditt hus är vackert och mysigt!

Cork paneler för väggar. 50 bilder av interiörer

Hej kära läsare! I vår tid, en del ekologisk kollaps, många människor som försöker förmedla en hälsosam diet, konsumerar renat vatten, får de bli av med plastskålar och i allmänhet omger sig med en tom väg, men rena, naturliga saker. Till vilken säkert kan hänföras efterbehandling material, såsom kork paneler för väggar. Naturligtvis kan denna typ av paneler användas inte bara som en efterbehandling material för väggar och golv och tak, utan som en del av denna översyn vi rörde på betong - väggen variation.

Cork paneler för väggar.

Cork på väggarna - fördelar.

 1. Ekologisk renhet hos materialet.
 2. Tar exklusivitet aktie dekorerade interiörer.
 3. Det ser varm och mysig.
 4. Lätta i vikt.
 5. För kork ytor är inte elektrifierad dammpartiklar, djurhår och andra element.
 6. Fullständigt rengöras genom att torka med en svamp indränkt med såpvatten.
 7. Lätt att installera, med det arbete du kan hantera på egen hand.
 8. De har ljudegenskaper isolering, vilket är särskilt värdefullt i flerbostadshus, där grannar ofta beter sig alltför högt.
 9. Har antibakteriella egenskaper, vilket innebär att på en sådan yta inte vänja mögel och svampsporer visas.
 10. Utrustad med låg värmeledningsförmåga, så att rummet är alltid varmt.
 11. Detta material anses vara hypoallergena.
 12. Brandmotstånd, är detta material inte brinner.
 13. Inte blekna, även i direkt kontakt med solljus.

Texturerade ytan på väggarna med hjälp av kork.

Nackdelar med kork.

 1. Kostnad. Priserna per kvadratmeter av materialet börjar vid 1000 rubel.
 2. Djuren älskar att vässa klorna på sådana paneler. Om huset levande djur, de är 100% sannolikhet kommer det att repa materialet vara redo för det.
 3. Den absorberar och behåller lukter. Men problemet är löst, köpa tillräckligt paneler belagda med en speciell sammansättning av vax eller lack.
 4. Om du vill att sedan klistras på dem tapeter, du vet - kommer inte att fungera. Det kommer att bli nödvändigt att helt ta bort dem från ytan av väggen, och sedan att hänga tapeter. Men han tar bort panelerna från väggen processen ganska tidskrävande.

Förkläde från trafikstockningar.

På kork paneler fäst stor klyftor håller bitar av papper med anteckningar.

Ledande inom tillverkningen av dessa paneler har länge ägts av portugisisk lag, eftersom det är det här landet producerar nästan en tredjedel av världens råmaterial som behövs för tillverkningen. Efter produktionen är Spanien, Frankrike, liksom vissa delar av Afrika.

Sådana paneler är tillverkade av balsaträ (ek bark med samma namn), är dess bark mals till små spån och sedan pressas vid mycket höga temperaturer. Med en sådan värmebehandlingssplitter separerade harts, vilket i sin tur stadigt håller ihop alla marker tillsammans.

Intressant faktum: Efter att barken från ett träd (korkek), är det fortfarande vid liv, och långsamt, långsamt, återigen övervuxen bark, och 10 år senare, återigen med det, du kan ta bort den dyrbara mantel (cortex). Således behöver man inte orsakar annan skada på miljön.

VARMA kork paneler är perfekt kombineras med färgglada paletter.

Var kan jag använda kork paneler.

I själva verket kan de användas i absolut alla rum i huset, stuga eller lägenhet. Det kan vara en välkomnande vardagsrum, ett mysigt kök, hall eller korridor påträffas, liksom favorit sovrum, lekrum, kontor, barnkammare, kök och även badrummet. Någon kan säga, säkert detta material så mångsidig och hållbara, som kan användas i köket, där det finns koncentration av den eviga mind-blowing lukter medan matlagning, liksom i badrummet, vilket som vi alla vet, överstiger luftfuktigheten gränsen. Det visar sig att ja, kan kork paneler användas även i en sådan "hårda", de är inte rädda för fukt, men kan absorbera lukter, så att väggarna i köket kork, är det viktigt att köpa speciella plattor belagda med lack eller vax. Samma övrigt gäller vardagsrummet, där någon i familjen är inte främmande för att röka en cigarr och bara hemma, där de bor husdjur.

Du bör känna till: kork material lätt absorberar och lång behåller några obehagliga dofter, så det är lämpligt att köpa en platta täckt med vax eller en speciell lack.

Paneler av kork i matsalen inredning.

Cork vägg i vardagsrummet.

Sovrum med en kork väggen bakom sänggaveln.

Kork väggen i badrummet.

En mängd olika korkpaneler.

Följande varianter av kork:

På ett papper basis. I detta fall korken vidhäftas pappersskarvning av högst 0,5 mm. Denna typ av tyg är ganska olika i struktur, porositet och färg fläcken.

I rullar. Denna typ av kula beläggning anses vara den säkraste, som det görs uteslutande av naturliga ingredienser, utan tillsats av kemiska komponenter, är anslutningselementet här ett naturligt harts som smältes genom uppvärmning råmaterial. Tjockleken hos detta material kan variera i intervallet 2-2,5 mm, ser materialet visuellt enhetligt och inte innehar en uttalad mönster.

Med självhäftande lagret. Sådan "sandwich" är en kork panel, klister och skyddspapperet. Före montering av papperet är avlägsnade och panelen är limmad vid väggen på klisterskiktet.

På grundval av DSP. Det är enkelt i allmänhet, röret klistras på ett ark av spånskivor, och i denna form är fäst vid väggen. Men experter tror att denna struktur inte bör användas i våtutrymmen.

Rör varm palett av harmoniskt utseende med en vit färg.

Oftast sker i försäljningen av varma färger sådana paneler, till exempel beige och gyllene, beige, mörkbrun, sand skala. Men du kan också hitta en ljus och variationer därav, såsom ljusgrått och vitt med grå partiklar.

Det är också nödvändigt att säga att på senare tid, är tillverkare försöker locka konsumenternas uppmärksamhet på detta efterbehandling material, vilket i sin färska Design Notes, som i panelen började lägga glas eller metallspån, som avsevärt ändra sitt utseende.

När det gäller valet av färger, är det definitivt valet är för var och en av oss, men ändå att skapa en varm och hemtrevlig atmosfär, är det bäst passar varma gamma.

Vad kombinerade kork panel.

Det bör noteras att detta material är ganska vänligt, så lätt att komma överens med en mängd olika material och inredning. Till exempel, på väggarna, sådana paneler kan kombineras med dekorativa gips, tapeter och även keramiska plattor. Men när tapetsering, kan du möta problemet med skillnader i materialtjocklek, och så, i detta fall kan inramade kork dekorlister eller skummade polystyren halv kolumner. När det gäller möbler, sedan med otelochnym material för väggarna ser otroligt vacker rottingmöbler, liksom den grova behandlade trämöbler - stolar, pallar, bord. Förresten, bör panelerna skuggan vara framgångsrika tandem färg textilier och möbler, annars kommer situationen att verka smaklös. Genom att skicka alla andra Cork väggar ser fina möbler glas, plast och trä - lack.

Grov trämöbler, perfekt i kombination med de homogena kork paneler.

Wicker möbler ser också bra på en bakgrund av kork väggar.

Installation av kork paneler på väggarna.

Köp Panel strikt från en part, för att säkerställa att de är av samma färg, och det är bättre att köpa ett antal av dem med en liten marginal. Vid ankomsten till huset, lämnar panelerna ligga ner i rummet där de kommer att installeras, om än tyst ligga ner under 1-2 dagar (detta gör att du kan undvika deformation under installationen). rekommenderas att använda PVA eller akryladhesiv för bindning av plattorna.

Då måste du noga grundade väggen. Förresten, är några speciella förbehandling av väggarna krävs inte om väggarna har mindre defekter, såsom ojämnheter och sprickor - det spelar ingen roll, panelen kommer att dölja det hela.

Därefter tänka igenom arrangemang av plattor, exklusive eventuella luckor mellan angränsande plattor lappar bör också undantas. Idealt är nödvändigt att dra vertikala och horisontella linjer väggen, enligt den exakta bredden och höjden av panelen, de extrema panelerna har ofta att beskära, så var beredd. För dessa ändamål såg perfekta slutet.

Efter det, rullen applicerar limmet på baksidan av panelen, försiktigt fördela vidhäftande förening på ytan av produkten och väggen.

Kakel pressar till den första konturerade kanten på väggen, ja, bättre lägga panel rekommenderar att du använder en vals eller någon mjuk trasa. Stärkas något tryck till toppen, skulle en sådan metod eliminera den oundvikliga bildandet av luftbubblor.

Enligt detta system är det nödvändigt att helt täcka den markerade avsnittet, se till att mellan plattorna finns några luckor.

Om du märker att PVA limfogar mellan slitbanan, det kan lätt tas bort med en trasa indränkt i varmt vatten. Akryllim är bäst att rensa bort kniven, efter att ha gett honom lite torr.

Efter ett par dagar i den nyfunna yta måste vara torr.

Cork paneler för väggar. Foton av interiören.

I själva verket är denna typ av efterbehandling material mycket mångsidig när det gäller möjligheten att dess användning i en mängd olika hem inredning. Dessa paneler kan användas både i klassisk interiör och modern. Förutom deras ljusvariationer av stor rot i stil med Provence, Vintage och skandinaviska. Nå, kommer den varma paletten ser bra ut i det inre av landet, Fusion, Chalet, Ethno (Afrika, Hawaii, marockansk). Olika bilder av interiörer, kan utforska under användning av kork paneler.

Rekommendation designers. Täck inte alla väggar i rummet helt och hållet kork paneler, så det är bättre att allokera högst två väggar. Undantaget kan vara ett badrum i mössan kan användas universellt.

Som lim kork ark (video):

Funktioner kork för hemmet (video):

Idag har vi visat kork paneler för väggar, såsom väggdekorationer du gillar det? Skriv dina kommentarer i kommentarerna, kommer vi gärna höra din åsikt! Tills vi möts igen i sidorna på webbplatsen "comfort i huset."

2 kommentarer

Tydligen kork paneler - det är inte för mig, inte som det här, men bor dem hade aldrig sett, kan någon av dina vänner väljer det här, och jag kommer att se "Aach säger!

Inga naturligtvis har sin egen åsikt alla, jag har varit som det här!

Lägg till en kommentar avbryta svar

 • Kändisars hem (45)
 • Hushålls tips (5)
 • Trimning (304)
  • Badrum (17)
  • Vardagsrum (30)
  • Dekoration (135)
   • Med sina händer (82)
  • Barnens rum (23)
  • Korridor och korridoren (16)
  • Kök (23)
  • Sovrum (30)
 • Landskaps (21)
 • Ovanliga byggnader (8)
 • Reparation (51)
  • Cteny (25)
  • Paul (13)
  • Taket (13)
 • © 2013-20 ** All rights reserved. Kopiera material från sajten i huset Comfort förbjudet. Privacy Policy.

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  + 50 = 53