Kraftfull dammsugare för hemmabruk

Den mest kraftfulla dammsugare för hemmabruk

Mängden kraft pryder kroppen de flesta dammsugare. Du tar en modell där parametern är högre, du är klar! Home marknadsföring skämt tillverkare. Den mest kraftfulla dammsugare för huset - vilket innebär ett högt ord. Köparen är skyldig att städa golvet, inte pengar att betala elleverantören. Eftersom kan inte anses vara korrekt detta synsätt.

Dum fråga. Den första kanalen har utfärdat en viktig fras: dammsugare visar två betydande köparmakt. finns:

Det första alternativet är klar. Konsumeras elnätet kräver att betala ett serviceföretag. Effekt dyrare att använda en dammsugare i taget. Medianen varierade nära 1,5 kW.

Enheten köpt, inte suga pengar budget ... bara suga - damm, smuts, överdrivna sexobjekt. Denna egenskap, nytta, kännetecknas av den andra parametern.

Vilken är den mest kraftfulla dammsugaren för hemmet. Som suger damm eller budget? Det rätta svaret är klart senare. Nöjd illusion: bostads pekar på användbar kraft. Märkning Beträffande det första alternativet - förbrukning nätverket. Effektiviteten av energin visar, lämnar användbara syften.

Ett TV-program som erbjuds för parkett, linoleum vissa modeller styrs av orden "inte mindre" kropp 1500W, är alarmerande. Liknande teknik utnyttja kraftfulla dammsugare kommer att visa, individuellt olika egenskaper. Dyra modeller verkligen produktiv.

Därför korrekt att säga: linoleumgolv bör rengöras med en dammsugare, som nettoeffekt på 300 watt. Figuren visar kroppen kontraster! En femtedel av. Tjugo procent av beloppet. 300W tillräckligt för att ta bort den nakna golvet - parkett, linoleum. Mattor kräver allvarligare maskin.

Viktigt! Vi diskuterar den snabba processer. Trög städkostnad mindre värde. För jämförelse var den genomsnittliga dammsugare utrustad med en cyklonkammare, utmatar 350 Watt.

Om att få en användbar kraft. Den innehåller teknisk pass ledning, bland andra egenskaper. Tillverkarna undvika annonsera figur, å ena sidan på rätt sätt. Det första stället är upptagen av strömförbrukningen. En kraftfull dammsugare är markerad med en vacker figur. Ju mer - desto bättre. Det menas en hög effektivitet är garanterad. Uppenbarligen verkligheten att göra justeringar.

1

Välj en dammsugare, styrs av sugeffekten: figuren finner vi genom att bläddra pass specifikationerna. Parameter nyckel trycker du på städfirma.

I provköp en grupp människor som försöker att rensa bort aluminium konfetti, frigör mysiga fluffig matta. Deltagare av händelsen oerhört förbannade: att styra dammsugaren är helt enkelt omöjligt. Kraftfull dammsugare ger ägare - ergonomi. Indikatorn på användarvänlighet.

Varför är orden från en hemmafru, som beskriver:

 1. praktiskt munstycke roterbar kring en axel;
 2. utvidga rör - på grund av detaljerna inte behöver böja sig;
 3. villi, hissar smuts, stödjande av motorn.

I motsats märkt Anmärkning: "inte kan rengöras mattan, en kraftfull dammsugare suger högen, vägrar att flytta", "fåfänga silyus klara ylande sak, helt enkelt ohanterliga". Oavsett vilken dammsugare är det mest kraftfulla, för att använda omöjligt.

Det finns inte två människor är likadana - experter som den delade tangentbord för hand är individer förfärade enklare typ av dualitet. Programmerare föredrar en trådlös mus, säger en amerikansk vetenskapsman: "Våra barn är farligt att hålla ihop knäna en kraftfull källa till strålning." Wi-Fi-protokoll, Bluetooth negativt påverka livskraften hos sperma, minskar aktiviteten. Sker i 15 minuter - oroa dig inte, Värd en radiator på knä, efter att ha arbetat dag - en rolig liten.

En kraftfull dammsugare anses vara en fullständig analogi. Den första verkar enheten längre tjut än nytta. Den andra tvärtom noggrant arbete, strippa vartenda öre, borsta pinnar utan att orsaka obehag.

Förutom sugeffekten är nödvändigt att studera en uppsättning munstycken, handtag och andra tillbehör. Det är lämpligt att testa renare i en butik.

Ledsen för plagiat av Samsung, kommer tillbaka hundrafalt genom att låna gratis reklam. Inskriptionen pryder prospektet, presentatör dammsugare SC21F50, SC21F60. Att döma av den ljusa reklambild, måste fisken följa akvariet väggen, höjde ena sidan av borsten på instrumentet.

En modell är utrustad med en påse, och den andra - är det saknar garanterade "maximal sugkraft." Parameter som diskuterats ovan. Tekniska egenskaper för dammsugarpåsen utan SC21F50 poängvärde 450 W, över genomsnittet. Strömförbrukning 2100W, minns numret. Effektivitetsfaktor förblev på samma nivå.

Titta SC21F60 modell utrustad med en dammpåse ... 530 W! Strömförbrukning? 2100 watt. Öva bekräftar innehållet i de tidigare avsnitten om exemplet med Samsung kraftfull dammsugare. Bolagets räkenskaper är desamma, prestanda annorlunda.

Modeller utan väskan är inte sämre än andra. Nämnda SC21F50 dammsugare cyklontyp. Damm, luft inuti den cylindriska behållaren rör sig spiralformigt. Som ett resultat, smuts avsatt på väggarna, passerar luften ett centralt hål, bryta material filter når rummet. Sätt att minska makten! Filtrering - anordnade mekaniskt (bitar av tät poröst material) vetenskapligt giltig sätt att skapa en virvel. Naturligtvis, att göra en spiralrörelse flöde, förbrukar kraftfull dammsugare energi. rumsluft blir renare.

Modell med en påse mer suger, cyklon dammsugare damm kvar inuti. Avgöra vad som är mer kraftfull! Iron suger eller skyddar lungorna hälsa.

Nu är det dags att se över vattenfilter. Att välja en kraftfull dammsugare, kända gynnsamma effekter, gissning: parametern ger modellen med en påse.

Såsom är fallet med cykloneffekten, så att luften passerat genom labyrinten 15 stegs vattenfilter, måste avsevärd energi. Men modellen kommer att uppnå perfekt rengöring avloppsvatten.

Eller att inte använda en kraftfull dammsugare med vattenfilter mer tvingande hänsyn rengöring. Är inte så trevligt att tvätta smutsiga tanken helt enkelt dräneras cyklon cylinder eller en vanlig dammsugarpåse. Smuts kommer att flyta i en plastbehållare, är varje användning avslutas genom grundlig tvättning av arbetande delar:

Trots dessa problem, är inte rädd för den fluid som kommer in i insidan de kraftfulla dammsugare med vattenfilter som visar en främsta fördelen. Vissa modeller tillåter blockeringar för att rengöra tankar.

Nu, under färg val Dammsugare för hemmet när de betraktas modeller med vattenfilter,. Om enheten är i stånd att eliminera en liten blockering, varför inte användas som en mopp. Verkligen, varför?

Kraftfull tvättning dammsugare avger en stråle av vatten, sedan suger vätskan tillbaka. För att producera en så komplex verksamhet som kräver din energi. Det är anledningen till att nettoeffekten tvätt dammsugare alltid kommer att vara lägre än den modell med en vanlig tygpåse.

Men är det för denna preferens för modeller? Naturligtvis inte! Dammsugare Housing ersätta en hink, en trasa och en kvast. Vid slutet av rengörings måste tvätta behållaren.

Som ett resultat, vi inse det: du kan inte tydligt svara på frågan om vad som är den mest kraftfulla dammsugaren för hemmabruk. Vad som krävs - brute force eller en elegant lösning på problemet. Samsung modellen klarar uppgiften. Effektiviteten av en överordnad. Men kan det betraktas som ett medel för att rengöra den mest kraftfulla, om du behöver rengöra linoleum på fettfläckar. Självklart är svaret - nej! Bra tvätt dammsugare för hem behov, i detta fall, eller en dörrmatta och en hink med vatten.

 • som ren;
 • hur viktigt det är att stoppa dammbemängd luft;
 • hur mycket tid att ägna åt rengöring.

Och då tiden. En robot kan välja bättre. Intelligent automation själv kommer bringa ordning i huset, även om du behöver hälften av veckan. Roboten kommer att krypa på golvet för att samla damm. Denna kraftfulla dammsugare? Ja, om vi talar om hur man sparar tid.

Damm allergi fruktansvärt. Dammsugare rensar luften i 20 minuter, om du bara sätta enheten i mitten av rummet, slå på förhand ta bort slangen. kraftfull läkande effekt?

Välj en modell beroende på vad som anses vara en prioritet. Då är elkraft att arbeta så hårt.

 • Bästa Dammsugare
 • Mini dammsugare för hemmabruk
 • Vad man ska köpa en dammsugare för hemmet
 • Handhållen dammsugare för hemmabruk

Nu är jag en anhängare av rengöringsroboten. Den bästa delen är naturligtvis rengör det utan mig. Ström robot säkerligen mindre, men det är inte mycket effekt på kvaliteten på rengöring. Gruvan, till exempel, kan automatiskt ändra sugkraften enligt golv, och därför tystare brus och effektförbrukning, vilket är viktigt.

Vad är din dammsugare? Också jag vill roboten att ta, men nu en hel del kinesiska låga inställningar.

Välkommen! Hur man väljer en dammsugare, om huset djuren och bör tas bort mycket snabbt! Företagets namn och priset på dammsugaren. Tack så mycket!

I själva verket, som den version av Samsung SC15H4030V. Pris cirka 10 mp. Home bor Percy, som kastar ull varhelst de vill. Billigare alternativ hjälpte inte ...

Jag vill köpa en kraftfull dammsugare för rengöring av huset, men de huskatter och mattor. Vilken dammsugare du välja?

TehnoProsto | Webbplats av hushållsapparater och datorutrustning. Nyheter, recensioner, tips om att välja

Webbplats av hushållsapparater och datateknik, nyheter, recensioner

Top 11 dammsugare för hemmet 2017: ranking av de bästa modellerna

Genomför rengöring utan vakuum är omöjligt, och en bra dammsugare kommer att göra det enkelt, snabbt och kvalitet. När det blir nödvändigt att välja en ny dammsugare, kan någon av oss vara försatt i chock överflöd av olika enheter. De skiljer sig i den typ av damm samlare, funktionalitet, makt, vikt och, naturligtvis, pris. Vi har övervägt olika dammsugare: ranking av de bästa av dem presenteras för din uppmärksamhet.

Tidigare skrev vi om hur man väljer en dammsugare, och ansåg alla detaljer i valet av den optimala modellen. För dem som är för lat för att läsa hela informationen, ge en kort hjälp. Således, i enlighet med typen av dammuppsamlaren dammsugare är:

 • med en påse. Detta är den vanligaste och ofta billiga modeller som samlar damm i ett tyg eller papperspåse. Från tid till annan måste de bytas ut, vilket innebär mer avfall, men det finns ingen kontakt med dammet;
 • behållare. Damm ackumuleras i tanken, som periodiskt måste tom, så kontakt med dammpartiklar är oundviklig. Men rengöringseffektiviteten hos en dammsugare inte beror på graden av fullhet av behållaren, såsom i modeller med en påse;
 • med vattenfilter. Sådana dammsugare erbjuder bättre reningsgrad, så snart som dammet blandas med vatten. rengöringseffektivitet är hög, det finns ingen kontakt med dammet, eftersom det är nödvändigt att helt enkelt hälla smutsigt vatten, men det bör ske efter varje rengöring.

det finns tvättning dammsugare, används vatten och rengöringsmedel för att rengöra ytan, och robot städare, vilket gör att rengöringen själv.

En av de viktigaste parametrarna - det sugeffekt, inte att förväxla med en strömförbrukning. Valet görs bäst på basis av vilken beläggningen används i huset. För att rengöra linoleum, parkett, laminat och kakel lämplig anordning med en sugeffekt på 350 AVT, för rengöring mattor inkluderar den långa - 400-450 Auto. För rengöring av mattor är också bra turbo borste.

Köp inte ett stort antal filter - detta är bara ett PR-trick. Av central betydelse är endast tre filter: det första - påsen, container eller vattenfilter andra - Filtrera motorrummet, den tredje - sekundära filtret. Som en sista typen elektrostatiska filter används i billigare modeller, men i allt större utsträckning funnit användning HEPA-filter, som häri betecknas som HEPA renare följt av graden av rening av faktor. Bättre att välja filtret är under HEPA H12, vilket gör det möjligt att hålla 99,5% av dammet.

Nåväl, nu kommer vi att försöka hitta Bästa Dammsugare 2017, presenteras för närvarande på butikshyllorna. I vår rating De omfattar modeller av olika slag, med olika funktioner och olika priskategori.

 • typ dammsamlaren - påsvolymen 3,5 L;
 • sugeffekt 425 AVT;
 • effektförbrukning 2000 W;
 • vikt 4,7 kg;
 • priset på 235 dollar.

Om du funderar vad som är bäst att köpa en dammsugare för effektiv rengöring av mattytan, bör den här enheten optimalt tillvägagångssätt. Dess främsta fördel - högsta sugeffekt och låg batteriförbrukning. För användarens bekvämlighet, är dammsugaren utrustad med en teleskopisk sugrör, det Indikator för full påse, Men många glömmer tiden ändra påsar och fylla dem rengöring effektivitets minskar. För att förhindra skador på möbler, har enheten gummi stötfångare.

vakuumverkan radie är 13 m - det är möjligt att ta bort 2-rums-lägenhet, utan distraktion av omkoppling av anordningen från vägguttaget i uttaget. levereras 6 påsar lukt absorbator. Begagnade finfilter HEPA 13, behåller 99,95% av damm, det finns en motorfilter. Det är möjligt att justera sugeffekten. Släng i tystare drift och få den bästa dammsugare på marknaden idag.

 • typ damm insamlare - behållare med cyklonfilter kapacitet 1,5 liter;
 • sug ABT 350;
 • effektförbrukning 1800 W;
 • Brusnivå 83 dB;
 • vikt 4,5 kg;
 • priset på 105 dollar.

detta en av de bästa dammsugare när det gäller pris och kvalitet. Lämplig för rengöring av kompakta lägenheter. Användaren för lite pengar är att få tillräckligt med ström enhet med ett bra förhållande energiförbrukning och makt absorption. Apparaten är utrustad med den teleskopiska sugledningen, Inkluderat är en turbo borste, vilket kommer att kraftigt förenkla rengöring av mattor och användbar för ägare av "ull" husdjur.

Dessutom innefattar kitet ett munstycke och litet munstycke och dricks golv / matta. Längden av sladd 6 m, så utan att stänga av dammsugaren från ett utlopp till ett annat, kommer det att vara möjligt att ta bort en liten lägenhet. Medlemmar berömde honom för kompakthet och låg vikt. Det finns inget överflödigt, men har allt du behöver för högkvalitativ rengöring.

 • typ damm insamlare - behållare med cyklonfilter kapacitet 1,5 liter;
 • sugeffekt 380 AVT;
 • effektförbrukning 2000 W;
 • Brusnivå 80 dB;
 • vikt 5 kg;
 • priset på $ 120.

Annan billig och effektiv dammsugare som ger utmärkt rengöring av alla ytor, men för att underlätta för tillverkaren Modellsats fästen för klädsel, golv / matta, munstycke och rengöring av damm. Ytterligare bekvämlighet användare - och teleskop sugrör Indikator för full påse. Recensioner säga att behållaren lätt kan tas bort och rengöras, hantering Modellen är enkel och lätt att använda, och dess kapacitet är så hög att eventuellt skräp dras. Modellen har inga nackdelar, särskilt med tanke på priset.

 • typ dammsamlaren - väska behållaren 4 l;
 • sug ABT 320;
 • effektförbrukning 2200 W;
 • Brusnivå 82 dB;
 • vikt 4,6 kg;
 • priset på 110 dollar.

Fortsätter vår röstning dammsugare från Bosch-enhet. Förresten, är det tyska företaget en av de bästa bland alla dem som tillverkar dammsugare. Förutom de ganska dyra enheterna i linje producenten är och prisvärd, men inte mindre kvalitet och lätt att använda, modell. Denna enhet - slående exempel. Kraftfull dammsugare erbjuder en enkel, snabb och effektiv rengöring, såväl som kvaliteten hos luftreningsfilter används som HEPA 13.

fullständig tips vikt, inklusive matta / golv, skreva och stoppning. Radie renare 10 m, det vakuumfyllningsindikator, vilket i hög grad förenklar rengöring. Vi bör också nämna den utmärkt design och kompakthet.

 • typ damm insamlare - vattenfilter, kapacitet 1,9 liter;
 • sug ABT 320;
 • effektförbrukning 1700 W;
 • Brusnivå 82 dB;
 • vikt 7,5 kg;
 • priset på 245 dollar.

Bland alla dammsugare med vattenfilter detta kan kallas den bästa, och tillverkaren har visat sig på marknaden för städutrustning. Enheten kommer att få en kraftfull och lätt att använda. Användare när du köper enheten blir för munstycke-borste för möbler och fogmunstycke längd 220 mm från huvudmunstycket golv / matta. Dammsugare försedd med filter HEPA 13, så inte bara garanterar maximal rengöringseffektivitet, men också en god rening av luft, som för övrigt kommer ut fuktiga anordningar. Vikt för både dammsugaren vattenfilter, relativt liten, är det också lättare att rengöra. Enligt feedback från användarna, denna unika dammsugare på marknaden ännu.

 • typ damm insamlare - vattenfilter, kapacitet 1,7 liter;
 • sugeffekt 255 AVT;
 • effektförbrukning av 900 watt;
 • Brusnivå 66 dB;
 • vikt 7,5 kg;
 • priset på 250 dollar.

Denna dammsugare - absolut ledande inom försäljning, användare prisa honom för högsta kvalitet och effektivitet. Fortfarande, efter allt detta Karcher, ett företag specialiserat på tillverkning av utrustning för skörd och producera maximalt utformad enhet. Beröm den här modellen står för kompakthet, minimalt brus och adekvat intervall (9,6 m). filtret HEPA 13, så luften är inte bara fuktig men väl rengjorda. Ingår, förutom den viktigaste, det finns fogmunstycke och ett munstycke för stoppade möbler, liksom turbo borste. Apparat beröm för manövrerbarhet och enkel filterrengöring, låg strömförbrukning och hög kvalitet monteringskapaciteten.

 • typ dammsamlaren - väska behållaren 3 l;
 • sug ABT 450;
 • effektförbrukning 2000 W;
 • Brusnivå 76 dB;
 • vikt 5,7 kg;
 • priset på $ 130.

Den mest kraftfulla dammsugare av denna översyn som också kan kallas perfekt när det gäller pris och kvalitet. Bland de främsta fördelarna med utmärkt värde för strömförbrukningen och sugeffekten, varvid den senare i allmänhet tillåter enkel städa upp alla ytor; låg i jämförelse med analoger buller (Och detta med sådan kraft!); Indikator för full påse. Vidare har anordningen en funktion doft, Inkluderat är ett litet och ett fogmunstycke. Maskinen har befogenhet regulator, räckvidd på 10 m, och filtret HEPA 13 Det tillåter att erhålla den maximala utmatningen från den renade luften damm. Inte en dammsugare, och en kontinuerlig glädje!

 • typ damm insamlare - säck volym 4 L;
 • sug ABT 300;
 • effektförbrukning 1800 W;
 • vikt 4,7 kg;
 • pris på $ 85.

Vackra och kompakt apparat, som säkerställer hög prestanda och enkel rengöring. Han har makt regulator, teleskoprör, munstycken för rengöring av sprickor och stoppade möbler. Radien av 10 m: ta bort en liten platt utan att flytta anordningen från sockeln i hylsan är lätt. Medlemmar berömde anordning för hög effekt, effektivitet, kompakthet, enkel hantering och en bred representation av ersättningspåsar i butikerna. För enheten med liknande egenskaper priset är mer än acceptabelt.

 • typ damm insamlare - vattenfilter;
 • sug ABT 250;
 • effektförbrukning 1600 W;
 • Brusnivå 84 dB;
 • vikt 8,5 kg;
 • priset på $ 130.

Annars, hur populär, dammsugaren inte nämna. Modellen nu att året är mycket populärt, så i vår granskning kunde helt enkelt inte komma dit. Denna enhet imponerar med sin funktionalitet och dess huvudsakliga funktion - förmåga att både torr och våt rengöring. ingår Brush sten, marmor, parkett, munstycke och litet borstar, liksom en effektiv turbo borste för rengöring av mattor, ett munstycke för våtrengöring möbler och mattor, borsta vatten insamling. Den här dammsugaren kan göra allt - städning någon yta under inverkan av det!

Tillverkaren har utrustat anordningen Full dammpåse indikator, lagringsutrymme för bilagor, mjuka hjul. Någon rengöringsmedelstank volym av 1,7 liter. Radius 9 m dammsugare. Med ett sådant brett prismöjligheter helt enkelt chic!

 • typ dammsamlaren - väska kapacitet 2,4 liter;
 • sug ABT 410;
 • Strömförbrukning 1800 AVT;
 • Brusnivå 84 dB;
 • vikt 5,1 kg;
 • pris på $ 70.

Den billigaste dammsugaren i vår ranking! Om du letar efter den mest kostnadseffektiva lösningen för högkvalitativ städning av lägenheten, då denna enhet är väl lämpad. Så du inte glömmer tiden ändra väskor, vid påfyllning vilket minskar effektiviteten i rengöringen tillhandahålls Indikator för full påse. Ingår ingen ytterligare munstycken HEPA-filter 11 säkerställer avlägsnandet av damm från den utgående luften på 95%, men för en dammsugare med ett sådant pris är obetydliga nackdelar.

Medlemmar noteras att modellen är perfekt för små lägenheter, har en kompakt storlek och klarar rengöring av släta ytor och en luddfri mattor och rengöring fluffiga mattor Turbo borste är bäst att köpa.

 • typ dammsamlaren - rengöringsroboten med ett cyklonfilter 0.5l;
 • sug AVT 22;
 • effektförbrukning 25 W;
 • Brusnivå 50 dB;
 • vikt 3 kg;
 • priset på 240 dollar.

Kompletterar vår rating robotdammsugare, vilket är bättre att använda som en ytterligare anordning för att upprätthålla renhet i byggnaden mellan den stora individuella rengöring traditionella dammsugare - bekvämt för de ständigt stressade affärsmän som värdesätter renlighet och komfort i huset. Enheten arbetar på batterikapacitet på 2000 mAh, vilket är tillräckligt till 130 minuter skörd, då den återgår automatiskt till laddstationen. I lager vid dammsugaren 5 driftlägen, de laterala borstar, desinfektion UV-lampa och lampa fylla påsen.

För enheten till korrekt navigera inom loppet av en lägenhet och inte oavsiktligt skada den är utrustad med 15 sensorer begränsare rengöringszonen typ virtuell vägg och mjuk stötfångare. Det finns en möjlighet att programmera på vardagar och fjärrkontroll ingår. Enligt det pris / kvalitet-förhållande är den bästa robotdammsugare för tillfället.

Lägg till en kommentar avbryta svar

Och där är det bästa dammsugare? Eller du utsätter endast de dammsugare vars företag du betala extra?))) Jag har använt i 3 år och Dyson insåg en sak, alla andra dammsugare är slaggen. En tjänst som tar en hel del pengar. Dyson är samma företag som Apple bara på den inhemska området.

Att döma av din kommentar att hans företag betalade sig Dyson Vi valde främst dammsugare som är tillgängliga för alla, men se till att inkludera Dyson företag i vår nästa översyn. Och förresten på bekostnad av Apple, som sade att de är bäst att jämföra med något? Betalning för namnet betyder inte god kvalitet.

Dvs. mer än hälften av kostnaden för din dammsugare - det är pengar för ett varumärke som skulle vara speciellt?

Dyson är det bästa tillvägagångs han saknar motstycke i alla modeller, och inget jag inte betala, och om du kommer att ge en ny Dyson kommer inte att ge upp.

Bara läsa recensioner om Dyson är massan av missnöjda. Kanske de betala extra för anti-reklam;).

Om jag bara gav Dyson-inte heller vägra, men jag köper det bara inte.

Philips FC 8761 användning 5 år, rengöring av semester med honom. Oavsett vad skulle inte förändras.

Att välja en kraftfull dammsugare för hemmabruk

Och visste du att kraften anges med stora bokstäver på dammsugaren är inte den makt, som du förväntar planerar att enkelt ta bort djurhår från mattan? I den här artikeln får du lära dig att välja den mest kraftfulla dammsugaren för huset 2017, hur man bestämmer mest önskad sugeffekt och vilken typ av utrustning du är optimalt lämplig i alla avseenden.

Strömförbrukning och sugeffekt - två stora skillnader!

Ja, exakt. Dammsugaren har två anläggningar. En av dem, som du ser på fallet - det är bara kraften i elförbrukningen, inte mer. Och hon verkligen har ingenting att göra med hur mycket enheten kommer att dra damm!

Det verkar som om ju mer dragkraft vakuum, desto bättre blir det att rengöra ytan. Men, konstigt nog, med varandra att göra. Sugkraften anges på lådan eller i databladet, blygsam och litet antal. Och ofta, i dammsugare, på skrov som power 2000 noterade stolt, är sugeffekt ganska blygsam, till exempel 300. Detta är inte fallet, om du planerar att regelbundet rengöra mattor av ull ubiquitous favorit Murzik.

Varför så? En marknadsföringstrick, tydligen. Vi såg ett stort antal? Imponerad? Köpt. Vad mer vill du vill? Och som ett resultat, är rengöring inte mycket hög kvalitet, men elräkningen - stor.

Kanske producenterna bara inte vill vilseleda konsumenten, visar först och främst strömförbrukning, utan tvärtom, varna. När allt kommer omkring är detta en bra sak, men absolut nödvändigt i andra fall, som du kommer att lära i nästa avsnitt.

Se även - Vad är bättre att välja en dammsugare för lägenheter

Vad som är viktigt effekt som anges på enheten?

Dammsugare, samt andra apparater, är utrustad med en motor. Och ju mer kraftfull den är, hållbarhet av produkten, och ju mer tid det kan användas utan fel, utan rädsla för att motorn skulle bryta ner och bränna.

Så, för en viktig person är denna parameter? Men för ägarna av hus med ett stort område. Överens, utföra städning i fem rum, med jämna mellanrum pausa för att säkerställa att dammsugaren vilade - obekväma. Och om du tar en låg drivna dammsugare, då måste du göra det.

Men de som behöver daglig dammsugning en - det finns ingen anledning att betala mer för el två rum! Om du använder enheten sällan och inte bära den, kommer du att tjäna troget under en lång tid, trots det faktum att huvuddelen stoltsera hans blygsamma siffror.

Se även - Hur man väljer den bästa upprätt dammsugare rating 2017

Vad är nettoeffekten för rengöring mattor?

Och nu ger specifika och kvantifieras. Som är lämplig för rengöring av linoleum, och att för mattor, fyllda med ull?

För lenoleuma och andra släta ytor du kommer att vara tillräckligt användbar kraft - 300W. Men mattan behöver minst 450 watt. Men inte skyndar mig att glädjas i förväg om du hittar en dammsugare, som har ett värde på sugeffekt av 530 watt. Han kanske drar och väl, men den är utrustad med en konventionell påse, som är så obehagligt vytrushivat. En andra modell, som har möjlighet att 450 W, avlägsnar inte värre, men du behöver inte röra runt med en väska. Dessa extra vakuum förbrukar 100 W. I själva verket, för att driva ut luft genom cyklonfiltret och släpps tillbaka in i rummet är redan renas. Och detta är vad som förbrukas för mycket effektivitet, men den primära energikonsumtion kan ha en helt identiska.

Förresten, i praktiken finns det ingen märkbar skillnad mellan 450 watt och 530 watt. Båda adekvat klara kraftigt förorenad.

Vilken är den bästa dammsugaren: en väska, en cyklon, ett vattenfilter eller en robot?

Här är vad man ska leta efter i andra sväng. Convenience - en bra sak, särskilt som rena människor ganska ofta.

Pro dammsugare med påsar pratar inte vettigt. Alla vet vad det är och hur obekvämt att rengöra denna väska, med nysningar och svälja damm. Men de är billigare än andra modeller. Om du har inga problem att skaka bort damm samlare, då kan du säkert ta det, glöm inte att kontrollera effektnivån hos sug.

Men om cyklonen är värt att nämna separat. Idag - detta är en stor uppfinning för mänskligheten. Inte bara att en sådan dammsugare rengör själva ytan, också förbättrar mikroklimatet. Han drar in damm och ger tillbaka helt ren luft. Detta är väldigt cool för personer med allergier och de som är sjuka med astma. Det finns sådana luckor naturligtvis dyrare. Men du har inget behov av att röra runt med en väska och en dammsugare måste vara mycket mindre. När allt kommer omkring, den konventionella dammsugaren, drar dock stor damm, men då fortfarande producerar dammig luft! Naturligtvis håller det 80 procent av leran, men resten ger tyst tillbaka. När de inte längre på mattan, och på alla ytor i rummet.

Akvapylesosy också bra. De hade inte missa några dammpartiklar tillbaka. Men deras största nackdelen är att de inte är universella. Ytan behandlas på ett sådant dammsugare under en tid förblir fuktig. Därför är regelbunden och daglig användning inte ett alternativ. I denna dammsugare kan du få, om du har varit normal, som en trevlig extra. Och priset de biter ... Om du verkligen och tar en dammsugare med en våt rengöring, sedan ta en universell, som är i stånd och på torr och våt rengöring.

Men om robotar i allmänhet en separat sång. Om du har möjlighet tillstånd, ta den djärvt! Det är en söt affär: sitter själv dricker kaffe och vakuum kryper och tar bort försiktigt. Ganska tyst, effektivt och utan några krav. Skönhet och bara. Det enda negativa är att ett fel i en sådan anordning kostar dig en vacker slant. Efter att bryta det inte finns något mekaniskt är ofta, men han får av "hjärnan", det vill säga ett elektroniskt kort. Men, är för människor med pengar inte ett problem. Och i vilket fall som helst, har roboten är mycket mer lönsamt än att hyra inkommande Mrs Hudson rengöring.

Se även - Hur man väljer en mini dammsugare för hemmabruk

På vad man ska leta efter när man köper en dammsugare

Varför annars? Viktigare för att underlätta för röret. Det finns modeller där längden inte kan justeras och det är ofta ett problem. Låt oss säga, för föräldrar renare passform och magra inte nödvändigt, men han kommer att vara här för ett barn är stor och därför vakuum avgiften är problematisk.

Ens försöka ta en dammsugare i vilken upprullningskraft regleras. Detta är en viktig aspekt. Ibland måste man rengöra mattan, gardiner och ibland är det inte skulle skada att passera en dammsugare. Kan ni föreställa er vad som skulle hända med dina gardiner om de rikta flödet av ström från 530 watt? Ja, han drar bara ut ur sina gångjärn.

Också avgörande DIN kablar. Den mest optimala variant - 5 meter. Om mindre, då du kommer att behöva ordna gaffeln, går från rum till rum.

Och, naturligtvis, viktiga hjul. Ju mer de är, kommer dammsugaren vara mer flexibel att manövrera runt i rummet utan att snubbla över små hinder.

Dessutom, inte försumma de extra funktioner som gör livet enklare och förlänger livslängden på dammsugaren. Till exempel:

 • Motor överhettning kontroll
 • Överspänningsskydd spännings~~POS=TRUNC
 • En indikator att tiden för att byta dammpåse. Trots allt, om du inte är fri, då din motor fungerar bara bära

Och viktigast av allt, titta på garantiperioden! Vad det är, desto mer tillförlitlig sak. Manufacturers're inte fiender själva, vet du. Och om han vet att deras produkt är avsedd för någon -Att åren i sträck operation, kommer de att ge dig en garanti på sex månader. Och de som har ett rent samvete, dessa datum är ingen garanti på minst fem år. Och det är kanske det viktigaste kriteriet när man köper.

Och nu ska vi titta på modellen, populära på marknaden och har fått bra feedback från kunder.

2017 Betyg de mest kraftfulla och bra dammsugare

I den här listan, kommer vi inte att måla parametrarna för var och en av dammsugaren, eftersom det finns en hel del material om hela artikeln. Om så önskas kan du hitta information med avseende på varje modell på Internet. Här har vi anges bara de bästa dammsugare och bordsskivan är gjord i fallande ordning av pris och kvalitet.

Det vill säga, den dyraste och bästa ovan och de som är värre - längst ner i listan. Men i alla fall, är det den bästa modellen på marknaden. Och de är nu, just nu, mer än 2000!

 • Karcher DS 6000
 • IRobot Roomba 870
 • tomas Katt&Dog
 • Dison DC37
 • Tsiklonnіy
 • samsung SC20F70UG
 • Electrolux UltraOne Zuo Ström
 • philips FC9175
 • Philips FC 8471
 • Tomas Twin XT
 • Vitek VT1833

Vi är övertygade om att ni nu vet hur man väljer den mest kraftfulla dammsugaren för hemmet, utan att spendera extra pengar och inte mycket för en vanlig ljus.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

77 + = 82