Långsam förbränningsugnen

Ugn långsam bränna sina egna händer

Många människor i dag vägrar att från inköp, konstruktion eller använda ugnen som uppvärmnings enda element eftersom det måste spendera alltför mycket tid. Den moderna människan är mycket svåra flera gånger om dagen för att bli en brandman, och övervaka status för elden, hämta ved, ta askan att hålla lågan. Ens veta alla fördelar och kostnadsbesparingar, priset för den tid som spenderas på underhåll av brand oöverkomliga. Eftersom de som vill spara tid och pengar, kan det vara långsamt brinnande ugnen med sina egna händer.

Hur långsam förbränningsugn

Långsamt brinnande ugn - är uppgraderad uppvärmningsanordningsstruktur som är avsedd för lång-bränsleförbränning, och följaktligen, för att spara tid. (:. Se även Fastbränsle spisar)

Konventionella ugnar i vilka det finns en intensiv förbränning, värmdes snabbt efter utsättande av ugnen, som snabbt kyls. Detta tvingar invånarna att kontinuerligt övervaka tillståndet av branden, att vara ständigt på alerten och ägna stor uppmärksamhet åt denna process. Vartannat eller tre timmar du behöver för att kasta trä. Detta är obekvämt, inte bara på dagtid, men på natten, trots allt måste vakna upp på natten för att morgonen huset är varm. Dessutom syret i en konventionell ugn kommer från det rum i vilket den är belägen, och detta leder till en sänkning av temperaturen i den. Funktionsprincipen för en långsamt brinnande ugnen reduceras till det faktum att förbränningskammaren är reducerad luftflöde, och syre tillförs till den övre sidan av bränslebehållaren. Denna process reducerar signifikant intensiteten av förbränningen, med andra ord, orsakar det långa pyming. Samtidigt, och värmen bibehålls, och det behövs inget bränsle så ofta underlags.

Naturligtvis, till skillnad från konventionella ugnar, en sådan struktur inte värma upp ditt hem i några minuter, men kommer att kunna behålla värmen under en längre tid. Vid korrekt ugnen lång brinnande bränslet foder gjort endast två gånger om dagen.

Centralvärme, samt lokala värmesystem som drivs med fasta bränslen, har en hel del minus. Dessutom är de mycket dyra, är effektiviteten (COP) mycket låg. Till exempel, i konventionella ugnar, under kraftig förbränning av bränsle med förbränningsgaser utgångar och en stor del av värmen. Anledningen till detta är den ojämna förbränningen eller på grund av rang "ofullständigt förbrända syre." (Se även :. Spis av tegel)

Den katalytiska spis långsam förbränning jämfört med normala ekonomiska i tio (!) Times, för det är inte nödvändigt att använda bara hög kvalitet bränsle är dyrt, är det ganska normal funktion för att bearbeta jordbruksprodukter eller trä. Om vi ​​talar om de uppvärmda gårdar, då detta alternativ kommer att vara för dem ett utmärkt sätt att produktionen inte är avfall. När allt kommer omkring kan potentiella användare av sådana strukturer och snickeri verkstäder och jordbruks boskap och workshops träförädlings, så många saker. Sådana ugnar används och på lokaler (stugor, hem, hem), produktionshallar, affärer för torkning av sågat virke, säd, svampar, frukt och så vidare. De används också under installation av växthus som katalytiska spisar långsam förbränning är det mest ekonomiska sättet att uppvärmning av lokaler av alla befintliga.

Fördelarna med långsam-förbränningsugnar

Fördelarna med sådana ugnar är tydliga:

 • Fuel. De arbetar på någon form av flis, avfall.

 • Ytterligare värmesystemet. Katalytiska brännare inte kräver användning av el, gas eller olja.

 • Ström. Dessa typer av strukturer intensivt varm luft och varma vatten värmesystem.

 • Använd en mängd olika ställen. Bostadshus, kontor, verkstäder, växthus, etc.

 • Den höga effektiviteten (80%).

 • Styrning av förbränningsintensitet.

 • Ekonomiskt. De arbetar på en billig bränsle.

  Spis långsam förbränning: göra själv

  Gör en långsam braskaminen är inte så svårt, måste du ha åtminstone grundläggande tekniska kunskaper. Som regel för hemlagad ugnar använda allt material till hands. Valet av material är ganska typiskt av liknande konstruktion och innefattar en metallbehållare-typ cylinder (ofta använt gascylinder (naturligt utan gas) eller metallröret av den önskade diametern), bör dess volym vara ca 200 liter. Behövs också: två metallrör (en autentiseringssegmentet, den andra kortare) kanal, en yxa, en klubba, en bågfil för metall hammare rött tegel (ca femtio), en reflektor (inte krävs), svetsapparaten, elektroder och murbruk. (. Se även: Hur man effektivt använda spisar för att ge)

  Stadier av konstruktion med långsamt brinnande ugnen:

 • Foundation. Som med en konventionell ugn, bör grunden vara huvudstad. ugnskroppen har en metall, eftersom utformningen kommer att bli mycket varmt. Så inte lägga den på den eldfasta plan yta kommer att rida oförsiktighet, även om man tar hänsyn till det faktum att även efter byggandet av en tegelsten för foder fortfarande ganska lätt. Fundam bär en tallrik. Till exempel är lösningen sprids på tegelstenar i en rad. Kontrollera nivåerna murverk hade högar.

 • Matlagning fat / cylinder / rör. Den övre delen avlägsnas (eller autogen kvarn, som du önskar), kanten för att justera. Detta måste göras mycket noggrant, eftersom fat toppen senare behöver igen. Om du använder ett metallrör, då du måste svetsas till botten med det. Skurna stålplåt svetsa cirkeln motsvarande diameter. Några direkt svetsad vid tubplåten av en kvadrat, så röret blir stabil när pipan.

 • Av stålplåt skuren cirkel, vars diameter är något mindre än diametern på pipan. På samma snitt skär en cirkel ut en mer knä. Det kommer därefter svetsade rörstycke. Så dess diameter måste vara densamma som på arket. Röret svetsas till cirkeln. (. Se även: Basic ugn med sina egna händer)

 • Sträckor sill är svetsad till en cirkel. Dessa segment bör vara tillräckligt lång för att enkelt flytta in i pipan. De är lasten, vilket kommer att pressa ned på bränsle eftersom det kommer att brinna.

 • Följer på ugnens lock. Användning av den avskurna delen från pipan, eller, om man använder ett rör, på stålplåten i vilken skär en cirkel med den önskade diametern. Locket gör ett litet hål för röret segmentet.

 • Dörren till eldstaden. Skära ochke / rör / cylinder lucka, som är svetsad till dörren. På begäran är det möjligt att göra det själv. Om du inte vill lägga tid på det, kan det köpas i avdelningar för eldstäder och kaminer. Om du gör din egen dörr, glöm inte att hon ska hantera. Annars öppnar ugnen är inte särskilt bekvämt, speciellt varm. (. Se även: Avsluta kakelugn med sina egna händer)

 • Dörren för askan är något lägre och storleken det mindre.

 • Skorstenen. Direkt delen av skorstenen måste vara längre än diametern på ugnen. Skorsten kan böjas, men inte mer än en vinkel på 45 grader. De mindre stammarna i skorstenen, desto bättre. För det är lämpligt rör med en diameter av högst 15 cm. Det är svetsad på toppen, men något utanför kanten.

 • Reflektorn är valfritt designelement, men det är bättre när han är. Detta gäller särskilt för små utrymmen, eftersom ugnen värms upp så mycket. Reflektorer distribuera strömmar av varm luft, är dess flöde justeras därefter ugn reflektor kommer att bli billigare.

 • Obkladyvayut tegel. Det beror också på viljan och nödvändighet. Så om ugnen är belägen i det inre rummet eller tvättstuga, är det inte att tala om någon estetiska formen. Annars, om vilken typ av ugn som du är viktig, kan du göra en direkt fylligt rött tegel murverk.

  Konstruktion ugnen långsamt bränna sina händer innefattar ett flertal nyanser. Sålunda, under installation av ugnen bör noteras att när skorstenen är fixerad till rörugnen utformning, att alla nödvändiga uppgifter ansluta den i en riktning motsatt riktningen av gas.

  Utrymmet runt kaminen måste ta hänsyn till sin maximala värme, vilket är en mycket hög temperatur. Därför bör alla brännbara material eller brännbart material placeras så långt som möjligt. Detsamma gäller strukturer och produkter som kan påverkas av branden eller orsaka brand.

  För att eliminera oönskade luftflödet måste alla fogar och skarvar tätas. Och för att öka effektiviteten i ugnen, kan en skorsten installeras inuti vingen. De kommer att skapa luftturbulens och därmed förbättra effektiviteten.

  skorsten design ska vara sådan att det är lätt att förstå, eftersom det från tid till annan skorstenen bör rengöras.

  Innan du använder ugnen till fullo måste du försöker köra utrustningen i vissa lägen. I förbränningsprocessen kan hittas är det som du är mest bekväm.

  För att bättre trä blossade full ugn, vattna dem brandfarlig vätska såsom bensin, fotogen eller en speciell vätska för att tända trä, som kan köpas på närmaste järnhandel.

  Ugn långsamt brinnande händerna - utföranden och metoder

  Trots kostnadsbesparingar, tid på underhåll av ugnen med trä, är för dyrt. För villaägare som vill göra ett bättre utnyttjande av bränsle och därmed pengar, det är en optimal lösning - gör den långsamma braskamin med händerna, till exempel i bilden. Som ett resultat, under drift av enheten kommer att kunna spara mycket tid och ansträngning.

  Dragen av långsamt brinnande spisar

  Vilken typ av enhet - en långsamt brinnande spis? Denna design är en förbättrad termisk anordning som tillhandahåller en lång brinnande bränsle i motsats till standard TEPLOAGREGAT (det noteras intensiv förbränning värmekälla). Konventionell ugn värms upp snabbt och även kyla ner på kort tid efter avslutandet av förbränningen.

  långsamt brinnande Teploagregat Till skillnad från konventionella konstruktioner inte snabbt värms upp strukturen, men det är möjligt att behålla värmen under en längre tid. Om långvarig användning av förbränningsugnen är korrekt, då underlaget behöver fast bränsle endast två gånger under en dag (läs: "Värme kontinuerlig brinnande ugnen - välj den optimala variant").

  Individuella värmesystem som drivs med trä, kol och liknande resurser har många nackdelar. De kännetecknas av höga kostnader och låg effektivitet. Under kraftig strömning av olika typer av fast bränsle i de konventionella ugnar samtidigt med förbränningsprodukterna från en stor del av värmen kommer in i skorstenen. Anledningen till denna situation ligger i den så kallade "syre ofullständigt förbrända" - ojämn förbränning.

  Fördelarna med långsam-förbränningsugnar

  Bland fördelarna med att använda kontinuerlig förbränning ugnen bör noteras:

  • fungerar på olika typer av trä och träavfall;
  • Inget behov av att använda elektricitet, naturgas eller olja;
  • Dessa typer av uppvärmnings mönster intensivt tillför värme luft och vatten värmesystem;
  • en mängd olika tillämpningar - industrianläggningar, bostadshus, växthus osv.
  • Effektivitet 80%;
  • Möjligheten att styra intensiteten av förbränningen;
  • använda av billiga bränslen;
  • enkel operation.

  Tillverkning av ugnar med sina egna händer

  Självständigt producera långsamt brinnande ugnen under inverkan av varje hem handyman som har den minsta kompetens sådant arbete. Detta brukar innebära material som har till hands. Behöver stålbehållare i form av fat (ofta används begagnade gasflaskor), eller en bit av röret av en viss diameter, som ett resultat av volymen bör vara ca 200 liter.

  Förutom tanken behöver:

  • metallrör - en av dem är kortare, och den andra - är längre;
  • hammare;
  • ax;
  • kanal;
  • en hammare;
  • bågfil;
  • fylligt rött tegel - cirka 50 stycken;
  • svetsmaskin plus elektroder;
  • Reflektorn (valfritt);
  • murbruk.

  Stegvis byggandet av en långsamt brinnande spisar

  1. Skapa en stiftelse. I likhet med andra typer av ugnar, måste basen vara huvudstad. Eftersom anordningen är tillverkad av metall, är det starkt varmt. Därför måste konstruktionen läggas på en helt plan yta av eldfasta. Konstruera en grundplatta form. Du kan lägga ut tegelstenarna med murbruk i rad (läs: "Byggandet av ugnen med händerna med tanke på de nyanser").
  2. Produktionskapacitet av cylindern (eller ballongröret). Den övre delen avlägsnas med hjälp av kvarn eller Autogen, kanter prydligt inriktade. Om ett rör, svetsas sedan till det i botten av plattan med önskad diameter stål, är det bättre när stycket är fyrkantig till formen (design för stabilitet).
  3. Från stålplåtens skärs cirkeldiameter något mindre än denna parameter i eldröret. Det gör hålet för rörsektionen som är svetsad till cirkeln.
  4. Pieces är svetsade tröskeln och skär en cirkel. Segmenten har en längd som tillåter dem att röra sig lätt in i strukturen. De fungerar tilldelade last pressar som bränsleförbränning.
  5. Konstruera ugnslocket. För ett givet element används tidigare skurits övre cylinder eller stålplåt. Circle skuren i locket på en viss diameter. Dessutom gör det ett hål för en kort längd av röret.
  6. Installation för ugnen dörren. I tunnan är en cylinder eller rör klippa lucka och svetsas därtill med dörrhandtaget, som kan producera sina egna händer eller köpa färdiga produkten.
  7. Installation av askan dörren. Detta element är mindre och lite lägre.
  8. Skapa en skorsten. Raka partiet skorstenen måste överstiga diametern av den kontinuerliga brinnande ugnen (läs som: "Hur bra lång brinnande ugnen - bränslen regel montering med händerna"). Skorsten tillåts att böja, men böja värde bör inte överstiga 45 grader. Man bör komma ihåg att de mindre stammarna får, desto bättre. För flue tillåten rör vars diameter inte överstiger 15 centimeter. Det är svetsad ovanpå, något förskjuten till kanten.
  9. Reflektor avser valfria element av strukturen, men det är önskvärt att den är. Det tjänar till att jämnt fördela flödet av varm luft, justering av dess flöde. Som ett resultat, är långsam förbränningsugnen reflektor mer ekonomisk enhet.
  10. Teploagregat obkladyvayut tegel som beror enbart på behov och önskan att bemästra. Om utseendet på designen är viktig, göra en direkt koppling med tillämpning fylligt rött tegel. Men i det inre rummet eller grovkök passar en enklare alternativ. Se även: "Brick ugnen lång bränna sina händer."

  Nyanser bygg långsamt brinnande spisar

  Separata uppvärmningsenheter skapar långsamt brinnande har hemligheter massa. Till exempel, vid installation av ugnen bör noteras att vid fastställandet skorstensröret till värme strukturen själv alla sina element måste ansluta i en riktning motsatt till rörelsen av gasformiga förbränningsprodukter.

  Det omgivande området runt TEPLOAGREGAT nödvändigt att utrusta ugnen med den maximala upphettningstemperaturen. Brännbara material och brännbara föremål bör placeras ifrån henne, så att de inte påverkas av branden och orsaka brand.

  Utformningen av skorstenen bör vara sådan att den lätt kan demonteras vid behov för rengöring.

  Långsam förbränningsugnen: beskrivning och utseende

  Bland de många olika metallugnar vunnit speciellt popularitet långsam förbränning spis. Ett annat namn som kan hittas - ugn kontinuerlig förbränning. Det är ganska sparsam och enkel att använda, lämplig för garage och små stugor och stora privata hem med permanent uppehållstillstånd. På marknaden kan du hitta ett brett utbud av sådana ugnar, men många föredrar att göra sina egna. I denna artikel kommer vi att lära sig vad långsamt kaminen, som hon har sorter och hur man gör det med sina egna händer.

  Denna värmare har följande kännetecken:

  1. Bulk insatsen och en stor dörr för lastning trä. Detta gör det enkelt att lägga virke i stora mängder.
  2. Uppdelningen av ugnen i två delar. En av dem är avsedd att pyra trä, den andra - för gas blossa. Det är tack vare denna enhet kallas "katalytisk ugn långsamt brinnande".
  3. Närvaron av så kallade "zuba9raquo; - en flamma deflektor från skorstenen. Det är en platta svetsad till den övre delen av ugnen. Aktivitet 'zuba9raquo; - förhindra inträngning av flamman i röret.

  Uppvärmningsfunktionen av enkla kaminer är att värma upp insatsen och den efterföljande inverkan av värme i rummet. Förbränningen sker i det ganska aktivt. Om ugnen är en metall, är det obekvämt. Bränslet brinner inte helt, är det nödvändigt att kontinuerligt lägga och rumstemperaturen sänks, stiger då. Långsam förbränning ugnen arrangerade mer bekvämt.

  Enkel spis antändas underifrån. Lågan däri kan sträcka sig uppåt och bort. Det är snabbt växande och få maximalt värde, vilket gör att träet snabbt bränna igenom och det finns en hel del kol. flamma utgång i en vanlig ugn på grund av det faktum att botten är konstant luftflöde. Den kontinuerliga brinnande ugnen motsatta - trä antändas uppifrån och ner brand sprider sig. Luft strömmar endast till platsen för branden. Detta resulterar i en långsam förbränning av trä i ugnen, som kommer att ännu mer korrekt kallas förfall. Mindre värme alstras, och lufttemperaturen i rummet förblir på samma nivå.

  Dessutom billets i kontinuerlig förbränning spis brända pyrolysgasen. Den bildas genom pyrande trä och rör sig in i en andra förbränningskammare där det blandas med luft. Som ett resultat - de slutliga förbränningsprodukterna innehåller nästan inga ämnen som är skadliga för människor, är effektiviteten ökas och uppvärmningskostnaderna är reducerade.

  Innan den långsamma-kaminen kommer in i normalt driftsläge, är det nödvändigt att smälta för att höja rumstemperaturen till den önskade nivån. Du kan sedan minska suget och överföra ugnen på en långsam brännskada. I detta fall rumstemperaturen kommer att hållas på samma nivå.

  Så överväga fördelarna med sådana spisar:

  1. Hög verkningsgrad - 80-85%.
  2. Små dimensioner.
  3. Om rummet är inte el och gas är en sådan ugnsvärmen enda.
  4. Absolut volatilitet.
  5. Användarvänlighet. Efter att ha laddat bränsle, behöver bara justera nivån på dragkraft. En nedladdningen är tillräckligt för 5-6 timmar av hög kvalitet värme.
  6. Förbränningsprodukterna är praktiskt taget ofarliga.
  7. Värmare av en sådan konstruktion är lämpliga för olika i storlek och metoden för applikationsområden.

  Utan brister också var inte:

  1. Skorstenen ska vara så lång och rak.
  2. Den råa trä är inte lämplig för förbränning i detta läge.
  3. På grund av det faktum att röken går upp i skorstenen med låg hastighet, ackumuleras det fett.

  Ugn långsam bränna sina egna händer

  Nu anser processen själv produktion av kaminen. Den största skillnaden kontinuerlig förbränning ugnen - två förbränningskamrar, vilka är anslutna till ett galler eller galler. I laddningszonen inträffar pyrande trä. Denna process sker vid små mängder av syre. Efter pyrande trä sönderdelas till koks och pyrolys gas. Gasen skickas in i den andra kammaren, där den brinner. Biprodukter gå in i skorstenen.

  För att göra en enkel ugn av denna typ, behöver du:

  1. Plåtar 3-4 mm tjocka.
  2. Metall hörn.
  3. Stålarmering.
  4. Röret för skorstenen (stål eller gjutjärn).
  5. Bulgariska.
  6. svetsmaskin.
  7. Mätinstrument.

  Kaminen är indelad i tre områden: området lastning trä med bottenrost, aska samlare, gas förbränningsområde, separerade från flamman baffeln röret.

  Att börja skära ut metallhörnbenen 4 och en längd på ca en meter, och balken (deras längd beror på dimensionerna av ugnen, att du vill ta emot). Vidare, från ramstängerna att laga spisar, som är fästa metallplåtar. Svetsas sedan ramskänklama.

  För att öka värmen spisen och förlänga dess livslängd, inte tar alltför tunn metall för väggar. metallplåtar skurna till storlek och ram är svetsade därtill. På den främre väggen är nödvändigt att göra ett hål för de två dörrarna (en för lastning och en för aska).

  Redan innan slutmonteringen på framsidan av gardinen och bör svetsade stänger för dörrar. Nästa du behöver för att göra dig dörren och fäst dem. Gapet mellan dörrarna och väggen var minimal, är det användbart att svetsa skaftet. På en av sidoytorna är nödvändigt att göra luftfördelaren. För att detta skall ske i väggöppningen, och svetsas därtill cirkel med en rör- och ventil. Det är nödvändigt för att reglera flödet. Till trä pyrande, inte bränns, hålet bör inte vara mer än 20 mm i diameter.

  På den inre ytan av sidoväggarna är nödvändigt att göra fästorganen i förväg för mellanväggen mellan två avdelningar spis. Septumet kan verka som ett galler av förstärkning eller galler. På omslaget av kaminen måste skära ett hål för skorstenen och stötplattan för att etablera en flamma.

  Ytan på vilken är placerad en långsamt brinnande ugn för hemmet, måste vara helt plan och horisontell. På golvet och väggarna nära uppvärmningsanordningen är nödvändigt att införa ett eldfast material. Metall skorstensröret som skall behandlas med icke-brännbara sammansättning, och mellan röret och väggen för att sätta en brandsäker isolering.

  Innan kaminen för att smälta för första gången måste du kontrollera dess täthet. För att göra detta, är ugnen lägga material som, när förbränning avges mycket rök. Om du hittar en söm genom vilken röken sipprar detta problem nödvändigtvis elimineras.

  Till ugnen ska fungera väl, skorstenen bör rengöras med jämna mellanrum, och välj ur askan askan. Om systemet har svårt att rengöra rum i början av säsongen är det rekommenderat att bränna ett hål i Aspen. Hon har förmågan att rengöra väggarna i skorstenen. Detta är den enklaste versionen av ugnen - långsamt brinnande spis. Men det finns mer sofistikerade och estetiska synpunkter. På dem kommer att diskuteras nedan.

  Långsam förbränning ugn med en vattenkrets, till skillnad från en enkel ugn kan värma de flera rum. Förutom hög effektivitet upphettningsugn som regel har en intressant modern design som kan matchas till det inre av huset. Detta är en annan funktion som skiljer dem från produkter som medför i garage, källare, pannrum, eller i extrema fall, i små, sällan besökte stugorna. Med rätt val av långsam förbränning kamin med en vattenkrets kan bli sann inredning och ett alternativ till den öppna spisen. Särskilt populär modell eldstaden som har en transparent frontvägg. Visuell effekt spelar en avgörande roll. När allt kommer omkring, skapar elden mysig lugn atmosfär i huset. Resultatet är inte bara en ugn, och ett slags långsam kaminen bränning.

  Genom att använda ett system av rör och radiatorer kamin värmer hela huset perfekt. Samtidigt det tillåter dig att spara på trä, för att inte tala om de besparingar på gas och el. Om allvarlig frost regelbundet inte elda ugnen, är det mycket troligt att vattnet i rören fryser. Därför experter menar med användning av en långsamt brinnande ugnen för att ge tillsätta speciella tillsatser till vattnet. De kommer att öka kristallisationstemperaturen för vatten.

  De mest tekniskt avancerade kaminen är långsam förbränningsugnen med automatisk matning trä. Hon, som namnet antyder, gör det möjligt att värma upp huset utan konstant mänsklig inblandning. Och för att göra detta kan för ett par dagar.

  Principen för drift av en sådan kamin samtidigt enkla och komplexa. Eftersom träet matas in i ugnen ger automatiskt konstant förbränning. Svårigheten ligger i det faktum att tillgången på ved bör organiseras i enlighet därmed. För dessa ändamål, upprätta särskilda ställningar som är staplade ved i kaminen. Till hösten temperaturen i ugnen tillfördes ny träbit, behöver en värmesensor.

  En annan viktig sak - en ny metod för sågning av trä. Om du normalt sågade trävaror på hampa, och stack sedan med en yxa, finns det ett behov av att såga ved runt "blinami9raquo;. behövs denna form till bränsle det bekväm föll in i ugnen. Avverkad skog hjul sätts in i ugnen vid kanten av en lutande hylla. När sensorn utlöses de rullar till rätt ställe. Separat tillverkning av en sådan ugn är problematiskt eftersom processen kräver noggrann beräkning och varje efterlevnadskrav.

  Fördelarna med vedeldning

  Välja pannan för att värma sitt hem, folk jämföra styrkor och svagheter i olika alternativ. Efter att ha beaktat flera typer av kaminer långsam förbrännings bekant med fördelarna av trä uppvärmning som helhet. I jämförelse med andra värmesystem, den har en hel del styrka:

  1. Miljövänligt. Braskamin inte skadar miljön, och i detta avseende har det helt enkelt saknar motstycke. Burning släpper trä ingen mer koldioxid än röta i den naturliga miljön. Men jämfört med de skador som orsakas av miljö andra typer av bränsle, det är bara en bris.
  2. Ekonomi. Tyvärr har många människor tror i första hand om ekonomisk vinning, och sedan om miljön. Men i detta avseende, vedspisar lyckats. Ved kostar mindre än andra typer av bränsle.
  3. Denna enhet kan användas inte bara för att bostäder värme, men också för matlagning. Detta gäller särskilt för dem vars hem är långt borta från rörledningen.
  4. För alla effektivitet vedeldning är inte svårt. Om det görs på rätt sätt, kommer kaminen även utan radiatorer vara bra varmt hus.
  5. Ugnen skapar värme dragkraft mellan gatan och huset, och därmed uppnå en optimal nivå av temperatur och normal fuktighet
  6. Vedpanna ger en behaglig doft för att skapa en mysig atmosfär och påminner oss om våra rötter.

  Idag lärde vi oss att representera en långsamt brinnande ugnen. Naturligtvis är detta ett lovande alternativ uppvärmning av bostäder, eftersom de senaste åren frågan om bevarandet av ekologi och bränsleekonomi har blivit särskilt viktigt, eftersom den katalytiska ugnskonstruktion gör det möjligt att bli av bristerna i andra, äldre typer av braskaminer.

  1
 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  11 − 10 =